(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2017)

"Maa elää allasi. Se ei voi mitään sinun päätöksillesi ja toimillesi sitä vastaan. Jumalan itsensä pyynnöstä ei maa ota enää yhtään vastaan kipua, ja maa antaa lopulta tuntea, että se on oikeutettu siihen samaan, itseään rakastavaan ja itsestään huolta pitävään aktiiviseen ja poistyöntävään, mitä tekin teette suojellaksenne itseänne. Maa odottaa vielä hetken. Minä rakastan maata, ja minä luovutan maalle valtikan, ja tuo valtikka tekee siitä lopulta paratiisin. Paratiisissa ei enää kiusata."

Lähde: http://www.energiahoitaja.fi/k_2017_01.html

Sama fiilis, ei jaksaisi enää rumasti käyttäytyviä ihmisiä vaan työntäisi ne mielellään leikkimään omassa kehässään. Mutta eihän se onnistu koska työelämä ja muu ympäröivä maailma.

--

Olen yrittänyt rakentaa symbioosia itseni ja kukkieni välille juttelemalla niille ja soittamalla meditatiivista musiikkia, luonnon ääniä, sateenropinaa. Kesästä jäi  mustasilmäsusannan taimi jota yritin saada elämään talven läpi mutta ei se jaksanut. Näin miten se käänsi itsensä valoa kohti jätettyäni sen hieman toiseen paikkaan, liikutti latvaansa silmieni edessä kunnes pääsi kääntymään ikkunan puolelle. Siis ihan normaalia kasvin käytöstä mutta se oli niin hellyyttävän näköistä että tuli jotenkin paha mieli kun sitten kuitenkaan en osannut sille parhaita oloja järjestää. Siksi haluan oppia kuuntelemaan kuka haluaa vettä ja kuka mitäkin. En ole vielä keksinyt kommunikointitapaa, olen toki niille laulanutkin että ehkä ne huojumalla oppivat vastaamaan, haha. Kerron sitten.

Sittenhän oli se kesäinen episodi takapihalla kukkieni kanssa josta silloin kerroin,  se kukka tosiaankin on saanut jotain ylimaallista rakkautta sillä kokoajan pukkaa uutta oksaa niin että se kohta täyttää huoneen kuten ennustivat.

Ja kerroinkos siitä tapahtumasta syksyllä kun haaveilin uudesta autosta enkä mitenkään käsittänyt vielä miten sellaisen summan saisin kasaan mutta sitten se ihme vain tapahtui... no kuitenkin olin hieman kahden vaiheilla lähdenkö autoa katsomaan sinä aamuna mutta heräsin kun unessa takapihallani olevassa männyssä loisti valo ja kuului sellainen tyypillinen merkkinaksaus jostain huoneen uumenista tuttuun tyyliin  "huom. olemme täällä vaikka emme olekaan". Eipä siis muuta kuin äkkiä vaatteet niskaan ja menoksi. Kotiin ajellessa muistin alkuvuoden kanavointiharjoitukseni "tulet vielä ajamaan ** värisillä vaunuilla siellä..." . No siinäpä ne vaunut olivat allani. Sitä olen monesti miettinyt luonko oman tulevaisuuteni sillä toisinaan jos olen onnistunut kuuntelemaan ohjeita hyvin, kaikki vaikuttaa käsikirjoitetulta elokuvalta. En vain aina onnistu.

 

Viesteissäni on joitakin kohtia joita en ole vieläkään käsittänyt oikein, vertauskuvia. Sen osan olen nyt ymmärtänyt mitä tarkoitettiin leivällä ja toisten ihmisten kestitsemisellä. Ihmettelin miten muka voisin kestitä ihmisiä luonani ja saisin vain ruokaa jostain. Mutta sillä leivällä tarkoitettiin tätä jokapäiväistä leipää, viestejä, hengen ravintoa.

"Laita paljon leipää sivuun kun lähdet matkaan sillä et näe paljonkaa majataloja matkallasi..." Siitähän näin unenkin vuosia sitten että mulle esiteltiin lentokone joka oli täynnä eväspaketteja ja ohjeistettiin vain alkaa lentäjäksi. En ymmärtänyt mitään ja väitin vastaan ettei mulla ole lentolupakirjaa mutta se ei haitannut mitään siinä unessa. Se saattaa olla artikkeleissa jotka olen piilottanut, täytyy katsoa. Suunnittelin joskus kokoavani ne kokemusten kirjaksi.

 

En ole taas pitkään aikaan uskonut edes että todella kykenin keskustelemaan edesmenneiden kanssa joten pyysin mummoa paikalle. Ja mummohan oli sitten mukana muunmuassa joulukoristeiden pois ottamisessa. Voiko erehtyä?  "Älä nyt vain tipu siitä tuolilta." 

Kysyin myös neuvoa miten jaksaa: "Teeskentele iloista vaikka siltä ei aina tuntuisikkaan."  Niin, lopulta monet asiat on vain ohimeneviä ympäristön ongelmia joilla ei ole mitään tekemistä sen tärkeämmän elämän osan kanssa eikä sureminen muuta mitään. Sitä en ymmärrä miksi hän käski: "Istuta paljon puita." Liittyy ehkä jonkin kuvaannollisen kasvattamiseen, mutta on kyllä ollut sitkeä ajatus jo joulukuusta saakka hankkia huonekuusi.

 

Tarkkailkaa siis hassujakin unia ja ajatuksianne. Jos jokin lause ajatuksissanne on kuin jonkun edesmenneen ajatusmaailmasta hänen kannaltaan katsottuna, se saattaa olla viesti. Ne vain tulevat niin huomaamatta osana omaa ajatusten sekamelskaa ettei niitä huomaa, täytyy pysähdellä tarkkailemaan.

 

En ole vielä julkaissut kolmatta osaa e-kirjoista, olen miettinyt julkaisenko lainkaan vai tekisinkö niistä kokonaisen kokemustenkirjan.

 

Muutoksia? Olen muuttumassa hyvinkin lempeäksi yhä enemmän, siinä on se huono puoli että toiset olettavat myös että päälleni voi talloa. Se estää paljonkin henkistä kehitystä tapahtumasta kun on vain pysyteltävä ympäristön mukana.  Mutta jos näen kauniin maiseman, eläimen, tapahtuman, tms. täytyn heti syvällä rakkauden tunteella. Sellaista ei ollut joitakin vuosia sitten. Uskon kosmisen rauhan olevan se jota kohti kuljen, en etsi mitään jumal hahmoa enkä pelastajaa vaan ykseyttä.

Kuollessa on varmaan niin paljon asioita käsitettävänä että hyvä jos en ainakaan säikähdä musiikkia, rakkauden tunnetta, edesmenneitä joita kuvittelen siellä odottavan. Eräs viimeisimpänä kuollut sukulainen kertoi käydessään hyvästelemässä että hän on nyt vähän joka paikassa ja lähtee ottamaan selvää enemmän.

 

Rumi - Where is God?

https://www.youtube.com/watch?v=0x-4r84EUY0

--

Olen utelias kuin kissa mutta käyköhän lopulta niin että jos lopulta jotain näenkin, pomppaan kiireesti pakoon...

 

"Jos ihmettelette, miksi annamme teille tämän informaation, niin siksi, että valmistelemme teitä kontaktiin valo-olentojen kanssa. Monet teistä ovat saaneet luvan tähän kunniaan palvelemalla toisia, jopa oman itsensä kustannuksella.  Te olette niitä, jotka ovat päästäneet riittävästi irti henkilökohtaisesta egoitsestänne ja jotka tarvitsevat henkilökohtaista tunnustusta siitä, mitä ovat henkilökohtaisesti tehneet. Korkeammat olennot joiden kanssa kommunikoitte nyt tai pian tietoisesti tai tiedostamatta, ovat viidennen ja ylempien ulottuvuuksien valo-olentoja.

Auranne vetää puoleensa toisia, jotka tuntevat auranne ja ihmettelevät, miksi he tuntevat vetoa teihin. Teidän ei tarvitse murehtia siitä, mitä sanotte tai kenelle sanotte, koska viidennen ulottuvuuden moniulotteinen mielenne määrittelee helposti juuri sen, mitä toisten tarvitsee tietää.
Lisäksi ne jotka ovat valmiita vastaanottamaan sen, minkä luonnostaan jaatte, tuntevat, miten auranne jotenkin täydentää heidän auraansa. Aluksi toiset eivät ehkä oivalla, että heidän moniulotteisella mielellään on valokielivaihtoa teidän moniulotteisen mielenne kanssa.

Muistelkaa taaksepäin sitä, kun ette olleet vielä muistaneet korkeampaa itseänne tai niitä korkeamman ulottuvuuden todellisuuksia, joihin moniulotteinen itsenne resonoi. Koska te muistatte nyt, pystytte opettamaan toisia.
 
Koska monet teistä ovat tehneet suurta palvelua toisille, auranne on valmisteltu hyväksymään viidennen ja ylempien ulottuvuuksien valo. Nimittäin kun palvelette toisia, avaatte kruunuchakranne portaalin ja kehitätte jatkuvan suhteen moniulotteisen mielenne kanssa.
 
Moniulotteinen mieli on kantaja-aalto, joka sallii jatkuvan kaksisuuntaisen kommunikoinnin monien korkeampien ilmaisujenne kanssa. Tämä jatkuva kaksisuuntainen kommunikointi fyysisen itsenne ja moniulotteisen itsenne välillä auttaa teitä muistamaan kokemuksenne tähtialuksillanne samalla, kun keskitytte myös päivittäiseen elämänne maan päällä.
 
Kiitämme kaikkia teitä, jotka olette oppineet ja muistaneet, miten opetetaan ja autetaan niitä, jotka valmistautuvat heräämään, mutta tarvitsevat apua. Teidän ei tarvitse mainostaa lahjaanne millään tavalla, mutta voitte mainostaa, jos haluatte. Useimmat teistä aloittavat auttamalla hiljaisuudessa muutamaa ihmistä."

http://www.luxonia.com/viestit/54-suzan-caroll/6106-112017-valmistautuminen-ensikontaktiin-osa-32