(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä11.6.2018)

1.6 kello neljä aamuyöllä heräsin omaan "henkäykseeni" (sellaiseen tuskastuneeseen jos yöllä on kuuma...) vaikka sellaista ääntä en aiheuttanutkaan. Kummastelin asiaa ja samassa näin kuvan himmeästä valopiste rististä, valopisteitä oli aika tiheässä ja kun samaan aikaan tuli mielikuva että se makaa sängyllä, ajattelin valopisteiden kuvaavan meidän chakrapisteitämme. Ehkä vähän ristin muotoisia olemme.

2.6 viesti: "Osoittaaksemme yhteistyötä teemme tänään pienen kokeen sillä laitteellasi. Ole hyvä laita se päälle kun kutsumme. Näkemiin."

En kuullut kutsua mutta tein videoita sunnuntaina 3.6 jossa kyllä auringon ympärillä näkyy jotain mielenkiintoista. Ensin kun aloitin kuvaamisen, huomasin että siinä oli kuin halo -ilmiö.

4.6 oli syvän turhautumisen päivä, kun taas seuraavana päivänä heti kun oli mahdollista, katselin ikkunasta ulos pilviä ja kuuntelin rentouttavaa musiikkia. Sitten taas pääsi kiinni siihen rakkaustunteeseen ja ihan takuuvarmasti tiesi että hiljaisuudessa ja rauhan tilassa on jotain niin mystisen syvää, itkettävää rauhaa että on kyllä sääli miten monikaan ei ole siitä tietoinen. Tämä on toistunut nyt ainakin jo toisen kerran että kun on todella syvä turhautumisen päivä, niin seuraavana taas edetään.

6.6 tulikin neljä vuotta lintuemo -piirroksesta. Ajattelin että muistaisivat vuosipäivää jotenkin mutta enhän sitten töiden vuoksi ehtinyt mitään henkistä harjoitella.

8.6 (klo 20:30 korvassa soi kun siivoilin) "Iltaa! Sovimme tapaamisen huomisen kuluessa, näkemiin otatko vastaan? Yritän. Ole hyvä kiitos, ohjeeksesi kertoisimme tapaavamme huomenna siis kello kymmenen aamupäivällä. (Tässä käytiin läpi vähän muitakin kellonaikoja ja lopulta päädyttiin kello kymmeneen joten ehkä se aika ei ollut niin tarkka...) Näkemiin, ohjaa mietelmiäsi kertomuksen mukaiseksi. Ole hyvä.

Kiitos. Mielenkiintoista. Ole hyvä, vastaa mikäli et halua meidän tulevan luoksesi.

Ihmettelen vain mistä on kyse… Ei se haittaa vaikket ymmärrä. Ole vaiti ja kysy vain tahdotko, itseltäsi. Näkemiin. Kyllä minä tahdon. Ole hyvä vastasit hyvin, näkemiin.

Kiitos. Voinko kertoa tästä blogissa? Et vielä ole valmis sellaiseen."

Arvasin siis että kyse on jonkinlaisesta harjoituksesta.

9.6 aamulla kello kymmenen olin järjestellyt jo aamutoimet ja sain rauhoituttua meditoimaan kun en oikein tiennyt mistä oli kyse. Aurinko paistoi ja oli oikeinkin rauhaisa olo, joten meditointikin sujui helposti. Vatsassa tuntui sama valtava kutittava tunne kuin silloin aikoinaan joulun kieppeillä 2014, mutta nyt se ei yltynyt kuitenkaan ihan yhtä voimakkaaksi. Näin silmissä valokierteen joka loittoni ja kapeni kuin isoa putkea pitkin, toistui monesti. 

Viesti 9.6 "Olemme vierailleet tänään teidän jokaisen luona."

 

12.6 "Esittelisimme jälleen uuden tasanteen tulevaisuuden jakeestanne näkemiin oletko valmis? Kyllä.

Kiitos, esittelemme siis jotakin uudenlaista tulleen saapuneen näköpiiriinne, oleta tietäväsi jotain mutta pysy kuulolla arvaillen. Kasvata näennäisen hiekkaista multaista kapuamistasi, esitä itsellesi suuria lauseita jakavasi näkeiin. Oleta kysyväsi ymmärryksesi puitteissa lisää matkastanne näkemiin. Ajoitamme siis näkemyksenne mukautumaan vaihteleviin maallisiiin olosuhteisiinne mutta usea alkaa kammoksua ajatusta siitä että muka joutaisitte tuhon omaksi. Kukin näkee asiat omalla tavallaan, jotain kuitenkin alkaa pilkistää toivon viriämistä. näkemiin

Osoita ensin itsellesi rohkea kulmauskysymys: oletko kertonut kenellekään jumalan saneluistasi? Kysymme siksi että osoittaisimme nuohoavamme teidän hormejanne turman varalta. (Olen miettinyt ensi talven puulämmitystä joten siitä varmaan tämä vertaus...)

Esitämme siis kysymyksemme mielettömän laatuisen, osoita itse janoavasi uudentapaisia lauseita usein turhaan mutta useammin saat kuitenkin kavuta laajemmalle alueelle. Innosta muitakin lisäntymään janossa, oleta kysyväsi ymmärtääksesi, kerro matkallasi muille tasanteesi tapahtumista.

Millaista uudenlaista on saapunut? Osoitamme merkkejämme teidän suunnillenne kyllä aikojen kuluttua, ihmettele ensin itse sisäisesti kysyen saavutatko jotakin merkinanto apua.

Millaisia merkkejä, silminkö nähtäviä? Osoitamme sellaisia jäljitelmiä savustanne että jokainen tulisi ohjautuneeksi jalustan mukaiselle kanavalleen. Turhaan usein hapuilemme suuntaanne mutta useammin koostatte kuvitelmianne ja kapuatte näennäisen lähelle tasoamme. Korosta turhaan usein itsekin vaikka et sitä käsittäisi.

Ole hyvä vastaa, mikäli voittaisit miellelläsi lottosanoman voittaaksesi. Oletko siis mitannut tätä maailmaa kysyen minkä arvoinen mahtaa olla se suurin jättipotti maailmassanne. (Lottosin pari riviä, siitä tämä vertaus ja mietinkin kyllä että onnea ei rahassa mitata...)

Unelmoitte usein näennäisen helposta kullasta luoksenne, mutta minkä arvoinen mielestäsi on tämä asiamme? Näennäisen helppo vastaus voi kuulostaa voimattomalta ponnistukselta mikäli jokin tasanne ei ohjaudu oikein. Kolistele itse monia ovia availlen, pysy johtoasemassa näkemiin.

Korosta vielä että mikäli jokin tasanne ei kuulosta oikealta, on se kapuamisen suhteen liian voitokas vielä, mutta pian osaatte korostaa toisillenne näitä useampiakin maallisia ajanjaksoja että jokainen hapuilee ja kapuaa. Näkemiin. Osoita vielä oppimiskykyäsi että tuletko vastaan, oletko varma siitä miten mahdollistat useamman jakeen saapumisen näkemiin. osoita siis mahtailevasi vielä useasti. Kerro toisille vastaanottimesi kysymykset ja kerro suunnilleen miksi. Etsi vastauksia kotiympäristöltäsi oletko hereillä.

Kiitos. mitä tarkoitti olemme tänään käyneet teidän jokaisen luona? Etsimme sijaamme maailmassa mutta ilman voitokkuutta esiinnymme etsien jäseniämme. (Ilman voitokkuutta = hiljaisesti)  Kerro toisille vasta sitten kun olet ajatellut kaikesta oikein. Näkemiin."

 

13.6  "Osoittaisimme kyvykkyyttä käyttää luomakuntamme jäsenistöä apunanne kun kääntelette mutkissanne, kerro jäsenille tuskaisille millä tavoin virittyvät liian monitahoiseen ajattelutapaan. Ehkä korostatte liikaa jotakin uudentasoista ajattelutyyliä jolloin lisääntyvässä määrin kohtaatte onnettomuuksia. Eli uskoisimme teidän liittyvän seuraan jos korostamme ettei kyse ole tässä kapuamisessa mistään onnettomuuksista vaan suoranaisesti juuri se tasanteenne tulee putoamaan ellette kapua ja yritä ylemmäs.

Nähdäksemme olette kietoutuneet suorastaan itse kaapuunne olematta edes pyhittänyt lepopäiviään. Ehkä korjaamme siten että jokin tasanne tulee noutamaan mutta varovaisemmin kuin ajattelette näennäisesti usein. Ehkä liikaa korostatte pyhiä esikuvianne kaikessa, mutta ihmetelkää kuitenkin jos oletatte kyenneenne korostamaan onneanne.

Minä otin töistä kesälomaa heinäkuulla, yritän silloin kasvaa. Korostamme ettei saavuta henkisyydessä mittaa, vaan otatte pelkokaapunne matkaan ja jatkatte kuitenkin. Kerro toisille ettei heidän tarvitse ajoittaa mitään ajankohtaa ylistykselleen eli saapumiselleen mutta ilman toisten luottamusta tulette kuitenkin ylpistymään liikaa. Avuttomina matkaatte surman kielekkeelle mutta palaatte takaisin omistamaanne ajatukseen. Ehkä liikaa ajoitat sinäkin ponnisteluitasi. Osoittakaa usein luottavaisuutta matkaanne olkaa hyvä, niin jotakin suurenmoista suunnanvaihtoa esiintyy."

 

Tämän tekstin kopioin tekemästäni aurinko-videosta 3.6. Se on jo youtubessa kunhan saan siitä äänen pois sillä mikrofonin äänipuolta täytyy vielä säätää ennenkuin alan tehdä niitä enemmän...

 

https://youtu.be/uxtzLMY_GGE

Videon viesti siis olisi kuulunut seuraavasti: "Tänään teille saapuu uusi viesti luomakunnastanne, kyselkää oletteko havainneet sen mitenkään muistuttavan jotakin uudenlaista tapahtumaa jota kaipaatte. Koettakaa sallia sen jäsentely matkaanne, että hän toinen osaisi myös ymmärtää sen tarkoituksen. Yritämme sallia teidän ymmärrystänne laajemmaksi, koettakaa itse yrittää samoin. Näette pian merkillisen tapahtuman, olkaa väsymättömiä uskossanne ja maalatkaa tämä tapaus ikään kuin maisemaanne. Yrittäkää aina useammin koettaa juuri sellaista ihanne ajatusta, maailmaa, että jokin tasanne tulisi hyväksymään teidät jokaisen matkaansa. Ihmetelkää aluksi suuresti, vaikka ymmärrätte kyllä taatusti kaiken jälkeenpäin. Osoittakaa aina myötätuntoa heille toisille jotka eivät tasanteensa mukaisesti käsitä asioita. Ilmoittakaa itse olevanne hieman jäsentyneemmällä tasanteella. Itse siis järjestelette ne ajatuksenne. Ohjatkaa aina tavoitelmianne jäsentelyssänne sillätavoin, että jokin saattaa esiintyä toisenlaisena kuin miltä se vaikuttaa. Avoimesti kerrotte toisillenne, miten tämä tapaus sytytti käsityksenne uuteen, avoimempaan uskoon tulevaisuudestanne. Ole hyvä, näkemiin."

 

15.6  aamulla klo 7 heräsin ääneen joka tulee kun kissa hyppää alas lattialle, paitsi että siis taaskaan ei tapahtunut sellaista. Sitten kun huomio oli kiinnitetty, näin silmissäni kullanvärisiä kipinöitä leijailemassa. Kysyin mielessäni: mitä tällä tarkoitetaan? Vastauksena tuli kuva jossa oli hämärä, varjossa oleva maisema jossa yksi rakennus. Ihmetellessäni että no mitäs tässä, maisema alkoi hitaasti valaistua kuin auringon noustessa. 

Kirjoitin myöhemmin: Hei, kiitos edellisestä viestistä, olisiko nyt lisää? Ole hyvä vapauta tietoa heistä toisista joille matkanteko vaikeutuu näennäisen pian. Metelistä päätellen he ovat jo vaikeutuneet. (Työpaikoilla tuntuu ainakin olevan äänekkäitä kiistoja jotka olen itse havainnut ja joista olemme puhuneet toisten kanssa sillä heillä on samanlaista, siihen ehkä viitataan...) Ole hyvä vapauta lähtemisen riemua pian itse, näennäisen irtonaisesti muuntaudut toiseen muotoosi.

Oliko tämä oikein kirjoitettu? Ole hyvä vapauta lähtemisen riemua näennäisen irtautumisesi yhteydessä. Näkemiin aloita pian uudelleen.

Kiitos, mistä huomaan irtautumisen alkavan? Oletat käyväsi ylikierroksilla hieman, viivästytä itseäsi näkemiin. Aloita sieltä mistä hapuilemalla itse tahdot, osoita toisille arvokkuutta, pysy matkassaan. Kerro itse valikoivasi tielle saapuvat mitoitukset eli esteet, kerro toistavasi saavutettuja asemia, lähtöpisteitä näkemiin. Innosta muita saapumaan matkaan. Lähde vasta kun toimit oman vaistosi ohjailemana sujuvasti. Kerro lisää pian saapuvasta ajoituksesta. näkemiin. Innosta itse toisia saapumaan luottavaisesti matkaan. Ehkäise itseäsi löytämästä liikaa ajatuksia maallisia. Kerro toisille lisää sitten vasta kun olet jo matkasi määrän saapumispisteessä.

Saanko kuitenkin julkaista tämän? Olet valveilla sen vuoksi juuri että tekisit sillätavoin, ole hyvä matkaa aloittaaksesi tulee sallia kuitenkin vielä väsymättömämpiä ajatelmia. Kerro itsellesi miten eri tavoin osaatte kertoa matkastanne, olette kuitenkin samoilla vesillä.

*

 

Hauskoja hellepilviä tänään, kerran näin "emäaluksen" mutta eipä ollut kameraa mukana 👽 Sen malli oli suunnilleen tällainen: ++o

IMG_20180617_224011.jpg

 

17.6 klo 23:30 vasen korva soi, piti ensin heräillä joten viesti ei ollut pitkä. 

Ilmoittaisimme mikäli sopii, että siirtäisimme joitakin ajatelmianne suuremmiksi. Oleta ensin jalostavasi unessa, odota toisia. Ok, saako lisätietoa? Ennenkuin aloitat, sovi odotatko heitä muita, vai jäsennätkö yksin. Eli usea tulee kysymään mainoksia tulevasta. Odota, tai väsyt pian jaloitteluusi ylhäiseen.

 

22.6 Jokin hassu työhön liittyvä uni 20.6 aamulla klo 4. Siinä kuulin että olin ollut entisessä elämässäni muurari, jollekin nykyiselle työpaikalleni lennähti työkaveri tehden ylipitkän loikan korkkarit jalassa kuin kolmiloikkaaja koko matkan kerralla. Nauroin unessa että jahas "Pirkko" tuli töihin. Se liitäminen ei ihmetyttänyt itseäni ollenkaan mutta Pirkko piti vähän vauhtia, joka nauratti. Voisi liittää luokkaan "hullut unet", mutta koska tämä oli jo toinen kerta kun näen unta liitämisellä liikkumisesta niin tässä oli viesti. "Korkkarit" tarkoitti ihmismäisyyttä, eli ehkä liikumme tulevaisuudessa liitämällä.

26.6 "Hei, olisiko kirjoitettavaa, korvassa ei soinut… Olemme pyytäneet monesti vailla vastausta.

Miten, että tiedän jatkossa? Ajattelemme usein vain jotakin korostaa, näkemiin osoita itse korostaneesi kuitenkin monesti myös. Eritoten usein äänekkäästi maisemaasi katsellessasi. Esiinny usein jatkossa samalla tavoin, ole hyvä näkemiin.

Eli kiljuin riemusta ajaessani? (...jostakin syystä kaunis maisema innoitti harjoitteluun "Miltä tuntuisi äänekäs riemu, en koskaan kilju? Lauloin myös tiernapoikien joululaulua kovaan ääneen, "Ja me toivotamme, onnellista ja hyvää Joulua..." sekin tuli täysin jostain automaattisesti..)

Eritoten juuri sillätavoin. Kiva, no mitä se auttaa? Olemme tyytyväisiä jos jatkat säkeistöjemme laulamista vaikka ilman tahtiakin mutta ilmoitamme jos oletat korvanneesi niitä uudenlaisella katsannolla. Näkemiin aloita vain jotakin toisenlaista pyyteetöntä asiaa. Eli sillä tosiaan on jotakin merkitystä jos vain kiljumme riemusta harjoittelun vuoksi? Eritoten juuri sillä riemulla on asiansa esitettävänään, ole hyvä mainitse vielä pieni kimurantti asia jonka suhteen olette pyytäneet apua, korosta miten jokainen sallii tullakseen voitokkaaksi ja aloittaa itse jokaisen tasanteensa. Näkemiin.

 

27.6 yöllä näin unen että korjasin pöytälamppuja. Tajusin heti että tarkoitettiin epäkuntoon menneitä valoasioita. Oli toinenkin uni jonka unohdin koska en kirjoittanut ylös. 

Lyhyt viesti joka vihjaa että teen viestejä jatkossa eritavalla sillä kirjoittamiseen ei ole jäänyt aikaa. Siksi ehkä univiestitkin on lisätty... : "Kirjoittaisimme mielellämme kyllä mutta oletatko että sinulla liikenee aikaa? Osoitamme siksi kyvykkyyttä aloittaa toisenlaista, eli osoitamme toisellatavoin jotakin uutta toisintoa. Osoita itse kiinnostusta aloittamiseen, ole hyvä näkemiin. "

28.6 yöllä näin unen jossa pakenimme karhuja. Ymmärsimme että meidän täytyy huutaa yhteen ääneen, niin saamme kovemman äänen aikaiseksi jota karhut pelästyvät. Huusimmekin ja heti välittömästi ohi kävelikin rauhallinen mustavalkoinen lehmä. Puhkesimme nauruun. Eli yhteistyö on tärkeää pahan karkottamiseksi.

 

Kysyn toisinaan Lenormandin Tarot -korteilta neuvoa, ja vastaukset ovat ällistyttäviä. Tavallisiin kysymyksiin otan 3 eniten miellyttävää korttia levitetystä pakasta, (selkäpuolet tietenkin minuun päin, mutta intuitio tuntuu tietävän ne sillä ihan tarkasti katse kiinnittyy tiettyyn korttiin). Otan kortit menneisyys, nykyaika, tulevaisuus. Viimeksi kysyin valotyöntekemisen yksinäisyydestä ja vastauksena tuli: TADAA! nro19 Torni menneisyydessä (eristäytyminen, yksinäisyys muunmuassa). Nykyisyydessä nro14 Kettu (valheellisuus, kaikki ei ole kohdallaan). No ei todellakaan ole tässä maailmassa. Tulevaisuuden kortti oli nro20 Puisto (liittyy yhteiskuntaan ja paikkoihin joissa ihmiset kokoontuvat yhteen, kortti osoittaa aina että tilanteeseen liittyy lukuisa joukko ihmisiä). Eli yhteisvoimin edetään tulevaisuudessa kuten viestit on jo kertoneetkin.

IMG_20180628_113112.jpg

Kysyin myös aikaisemmin "Mitä tekisin työkseni?" Menneisyyden vastauksena nro13 Lapsi (lapsellisuus, keskeneräisyys, vaatii aikaa kasvaa omaan mittaansa... en osaa ottaa tätä kanavointiasiaa toisinaan kuin leikittelynä.. täytyisi kasvaa). Nykyisyys nro35 Ankkuri (työ). Tulevaisuus nro18 Koira (ihmiset joihin voi luottaa, ystävyys, pysyvyys, uskollisuus, lämmin käytös, jne).

IMG_20180626_112537.jpg