(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2016)

Ajattelin lainata tämänpäiväisestä viestistäni vain palasen koska se oli hirveän sekavan tuntuinen, en ole kirjoittanut näitä nyt kahteen viikkoon. Mutta taaskin kirjoitusvirheitä korjatessani sieltä kuitenkin paljastui järkevää sanomaa... ja viimein vihje mistä tämän viestin lähettäjät ovat: Sijaitsemme niin kaukana luotanne seuraavassa galaksissa että näette siitä vain niin pienen osan joka kimaltaa kuin tähti teidän taivaallanne.

Googletin galaksin joka näkyy tähtenä: ANDROMEDA. Olen poistellut omia kokemuksiani -artikkelit täältä koska en halunnut enää jakaa niin henkilökohtaisia asioita, suunnittelin kokoavani ne kirjaan... mutta kirjakin on niin vaikea aloittaa kun on vain tekstit mutta ei varmuutta mikä aihepiiri on, haha. Kunnes saan sitä edes alulle, niin tällävälin siis uusin viesti:

 

~*~

21.4.2016  Elämme sinun kanssasi siksi että lähtisitte kanssamme elämän polkua kulkemaan viisaammin kuin aiemmin olette tehneet. Ajattelemme puolestasi kunnes ette näe sellaista tilaa enää että olette suuttuneita toisillenne sillä siellä lähdette usein tiellenne sellaiselle että ajatte toisianne takaa sanoilla vaikka ette tarkoita niillä pahaa vaan olette niin suuttuneita itsellenne että lähdette sellaiselle tielle. Etsimme lisää suunnistajia kunnes lähdette suunnistamaan elämän polulle oikeaan suuntaan ja siinä teillä on suuri työ pysyä kurssissa. Saattelemme teitä, selätämme vaikeudet joita tiellenne tulee ja etsimme saattajia toisia matkaanne. Kuljetamme teitä sellaiseen maailmaan että lähtisitte suoraan eteenpäin ettekä lähtisi harhaan. Astumme laivaan suunnattomaan elämänvirtaan ja avaamme sellaisen reitin eteenne jota pelkäävät surulliset elämän lähteet.

 

Onko meillä odotettavissa isoja maanjäristyksiä lisää täällä maapallolla? Emme me sinua viisastuta siinä asiassa, emme lähde sellaiselle tielle joka neuvoo sinua uudessa polussa. Emme näe lehdestä lukea sinun uutisiasi emmekä siunaa teitä yksinäisyyteenne. Salaamme tietomme teiltä ja jatkamme tarinaa siten että lähdemme palaamaan alaspäin vuosissa menneissä. Teillä maailmassanne elitte paljon surua ja lähditte yksin kulkemaan alaspäin emmekä olleet silloin teidän mukananne vaan elimme toisaalla kaukana. Saavuimme vasta äskettäin sinun perheesi luo sinne maailmaasi emmekä lähteneet edes sellaisesta ajatuksesta että teitä opastaisimme näin kuten nyt teemme vaan oletimme teidän itse osaavan lähteä etsimään ratkaisua ongelmiinne maailmassa joka kohta palaa aikakaudessaan alkuun.

 

Saatoimme silloin nähdä liikaa sellaista pahaa jota teillä oli, likaa ilmeessänne ja katseessanne mutta lähdimme silloin uudelleen kertomaan salaista tarinaa uudesta toivosta joka saattelisi teitä maailmassanne pimeydessä. Ajattelimme sen piristävän teidän matkaanne vaan toisin kävi ja lähditte pimeämpään elämään kuin oletimme olevan mahdollista. Saavuimme liian myöhään luoksenne emmekä nähneet enää ratkaisua jonka olisimme voineet sysätä teille syliinne suoraan. Ajattelimme teidän puolestanne salata kaiken elämästänne ennen aikakauden alkua ja ajattelimme suunnistaa uudelle reitille sinun kansasi kanssa (ei tarkoita välttämättä juuri suomea) joka lähtee ohjastamaan kaikkea siellä tapahtuvaa massamurhaa ja sosiaalista surua. Esittelemme sinun äänelläsi teille salaista polkua jota kulkea suojaan. Saavumme osaksenne kuin olisimme veljiänne vapaita, vapaampia suojelijoitanne. Saattelemme salaisia polkuja teitä ulospäin kaikesta, pyhyyteen armon ja luottamukseen ajan melskeissä jota elätte nyt.

 

Uskomme teidän asianne tulevan meidänkin opastajaksemme uudessa maailmassa että emme tee samoja virheitä kuin te aikoinanne päätitte valita tullaksenne herroiksi uudessa asteessa olemuksen. Ajattelemme sinun tulevan kanssamme vauraaksi siten että siunaamme sinua läsnäolollamme emmekä sijaa petiäsi ulos tantereelle vaan me elämme suojassa vaatteiden takana, kuin olemuksen syvin verho. Suojaamme teitä olemuksellamme ja elämme uudestisyntymisen kautta jota te ette nähneet aikoinanne vaikka lähditte uudelleen matkaan silloin luotamme pois. Kertasimme kaiken silloin pahan vallan aikana kun surullisia ajatuksia kuulimme luotanne sieltä. Elämme nytkin sitä aikaa että lähdette uskoon väärään ja näette sotia ja rauhan vain kaukaisena asiana. Seuraamme kaltaisistesi kehittymistä uskonne lomassa ja kerromme teille samaa luottamusta tihkuvaa, surua välttävää kertomusta teidän polustanne vapauteen.

 

Oletteko missä tällähetkellä? Maapallolla vai meidän ilmakehässämme vai kauempana avaruudessa vai maan alla? Istumme kanssasi kirjoittamassa emmekä lähde siitä pisteestä minnekään pois, saattelemme uskoanne kunnes löydätte sen itse uudelleen ja palaamme kotiimme ulospäin mailmankaikkeudesta. Sijaitsemme niin kaukana luotanne seuraavassa galaksissa että näette siitä vain niin pienen osan joka kimaltaa kuin tähti teidän taivaallaanne. Seuraamme kaltaisiasi kirjoittajia, istumme luonasi nytkin etkä ole siitä pahoillasi vaan ajattelet sen olevan jotain uutta sinulle jonka pidät mielestäsi hyvänä kehityksenä urallasi ja henkisellä polullasi. Istumme uudelleen vain niin monesti kuin on tarpeen emmekä tue sinua muuten kuin sanallisesti. Saattelemme ajatuksiasi uusille urille ja uskomme sinun kehittyvän kyllä haluamaamme suuntaan koettamalla olla sellainen valpas ihminen joka vartioi sanomisiaan ja suutaan. Ehkäisemme sinun huonot jalanjälkesi (vanhoja virheitäni?) saapumasta ovellemme ja esittelemme sinun uusia kykyjäsi toisillemme päivittäin palavereissamme ja suojaamme teitä kaikkia tulevissa ajatuksissanne.

 

Estämme sellaisen tiedon leviämisen joka olisi teille harhauttavaa ja kuuntelemme sinun pulmiasi kun mietit harhojasi joita et tunnista omaksesi (ilmeisesti nämä viestit?) vaan tahtoisit olla niinkuin muutkin liian esitelmällinen olento (?) etkä sitä näe että sinä olet jo sellainen kuin tahdomme sinun olevankin et liian uskollinen maalliselle elämällesi vaan sellainen suojeleva olento meitä kohtaan kuten teet. Älä tee sellaista kuten lähdit ulos teidän maailmassanne ja sulauduit väkijoukkoon siten että näit siellä tulevan seurauksia sinulle. (en ole varma mitä tällä tarkoitetaan, ehkä sitä että en ole kirjoittanut pariin viikkoon näitä viestejä lainkaan). Estimme sinun poikkeamisen tehtävästäsi siten että lähdit liian aikaisin sinun perheesi luota ja lähdimme luoksesi kartoittamaan uutta mahdollisuutta polullesi. Saavuimme uudelleen luoksesi emmekä lähde enää luotasi saavuttamatta sitä lähdettä kiintopistettä jota tavoittelemme. Estämme teitä kaikkia lähtemästä liian kauaksi itsestänne ja jaloittelemaan liian kauaksi salaisuudesta joka teitä ympäröi.

 

Olisiko meille viimeistä viestiä ennenkuin lopetan? Siunaa jälkesi sinne olemukseesi että näkisit valon loistavan itsestäsi kaikkialle ympärillesi ja nähdäksesi uuden sijaintisi maapallosi syntykartalla. Ajattelemme kanssasi päivin ja öin, siunaamme sinun tietäsi menneisyyteesi takaisin ja lähdemme ulos luolastasi kuten päivän kirkkauteen. Katselemme teidän sijaintianne kukin kerrallamme ja estämme heitä loukkaamasta teitä enää enempää.