31.1

Tutkin sen verran netistä että Gizan pyramidit olisi rakennettu noin 2500 eKr, joten mitä Egyptissä mahtoi olla vuonna 8000 eKr... ainakin Sfinks alkuperäisessä asussaan. (Koska uusimmassa viestissäni viitattiin "kymmenen tuhannen vuoden taa ja oletan sen liittyvän tietenkin Egyptiin). En ole vielä tehnyt uutta kvanttimatkaa.

Sitten tutkin wikipediasta milloin vedenpaisumus olikaan. Yllätyin että Jeesus oli sanonut tulvan tulevan myös kun "Ihmisen poika" tulee. Eli enneunissani olevat tulvat (löytyy youtubesta) viittaisivat tähän ja viesteissäni ehkä tämä tuleva "messias"/oman itsemme henkikaksonen siis tulisi niin että siihen liittyy vertauskuvallinen tulva. Eli se viimeisin kvanttimatka-ennustukseni aurinkotapahtumasta, sen jälkeisestä viilentävästä aallosta ja uudesta maailmasta olikin raamatullinen vertauskuva. Ehkä pitäisi lukea joskus koko raamattu, tai edes kaikki ne "punaiset kirjani" joihin viesteissä viitattiin heti alussa että lukisin edes ne... siis Ikuisia Kertomuksia kirjasarja.

Wikipedia:

"Vaikka jotkin uskonnolliset ryhmät uskovat, että kertomus on kirjaimellisesti totta, muut pitävät sitä vertauskuvallisena. Tieteellinen konsensus on 1800-luvun jälkeen ollut, ettei Raamatussa kuvattua maailmanlaajuista tulvaa ole voinut tapahtua, ja kertomusta pidetään yleisesti legendana, On kuitenkin esitetty useita teorioita, joiden mukaan siihen, samoin kuin moniin muihinkin veden­paisumus­myytteihin, on saattanut antaa aiheen jokin todellinen ilmiö, kuten poikkeuksellisen tuhoisa mutta paikallinen tulva tai mereen iskeytyneen asteroidin aiheuttama megatsunami.

Jeesus kyllä vertasi Nooan päiviä hänen "läsnäolonsa" päiviin muun muassa Matteuksen 24. luvussa näin: "Vedenpaisumuksen edellä ihmiset söivät ja joivat, menivät naimisiin ja naittivat tyttäriään aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin. Kukaan ei aavistanut mitään, ennen kuin tulva tuli ja vei heidät kaikki mennessään. Samoin käy, kun Ihmisen Poika tulee." "

*

Katselin kansiotani jossa kaikki kirjoittamani kanavoinnit ovat (vuosia 2018-2021 lukuunottamatta), siinä ensimmäisellä sivulla sanottiin parikin vihjettä musiikista. "Soi siellä kaunis soitto, kuule sitä" ja "soi tähdet siellä kauniisti elämän virttä". Sitten olin kysynyt: Mistä tunnen sinut? Vastaus: "Soi hiljainen musiikki siellä kunnes löydät minut, olen kanssasi kuitenkin aina." Eli ihan alkuviestini on mielestäni sanellut henki-itseni, korkeampi itseni. Ne löytyvät hieman lyhennettynä e-kirja 1:stä. Ehkä siis olenkin lähestynyt jonkin harmonian lisäksi myös sitä henki-itseäni, kun kuulin sitä musiikkia. Tästä ei sitten pitäisi olla enää pitkä matka. Mummo kuuli myös muutama päivä ennen kuolemaansa kaunista musiikkia, siitä olen kertonut jossakin kohtaa.

30.1

Yhtäkkiä autolla ajaessa mietin vanhoja aikoja, miten ne ihmiset olivat aina niin kiireettömiä. Pälkähti mieleen että olemme kiireisiä sen vuoksi että aika on todellakin ehkä nopeutunut niistä ajoista, emme havaitse sitä, mutta emme vain pysy enää perässä. Viestin mukaan kulkumme nopeutuu yhä lisää, kallistuen samalla. Kynnykseltä on mahdollista nousta isommalle tasolle.

Tein lyhyen kvanttimatkan jossa olin naisen pukeissa, taas Egyptissä, sain kuvailla ne vaatteet tarkkaan, täytyy katsoa piirränkö, tai löytäisinkö samanlaisia netistä, kiinnostaa...

En ole kirjoittanut viestejä moneen päivään, nyt kirjoitin lauantaina päivällä kun vasen korva soi.

 

"Moni yritti äsken todella juuri kohota korkeuksiimme, mutta älä jaa näitä mediassanne, kunnes ymmärrät itse kohoavasi jakeittesi matkassa. Kohoaminen yllyttää muita mukaan, jolloin et enää oleile yksin, savuten sille suopeuden lauselmalle useammin. Moni yrittää juuri nyt tasanteelle, jonne matka tulee hieman aallokkoisemmaksi tasoksi. Mutta älä sinä matkassasi pyri vähentämään mitään ennakkokäsitystä, vaan esittele se jae suorastaan että mikä tasanne se saattaisi olla se tulevaisuuden tasanne. Et voi sitä sallia meidän puoleltamme että nousisit yksin, muitta mutkitta kovasti kavutessasi, mutta älä yksin kuitenkaan yritä vielä ketään tavoitella, vaan me nojaudumme nyt siihen tietolähteeseen että moni yrittää siis katsella ---.

Eli voisit katsella itse kauas, kymmenen tuhannen vuoden taa, jolloin etsiydyit sen vuoristosolan luokse, jonka menetyksen vuoksi olet ollut niin tasan yksinäisyydessäsi. Kerää se jakomaisema katseellesi, täydennä sen voimakkuutta hieman, jolloin etsiydyt oikealle tasolle maailmasi suhteen. Et sinä meidän tuokiotamme usein yhdistä mihinkään tulevaisuuteen, matkaan, mutta pyri silti kuitenkin katselijaksemme että nousisisit hieman tasoltasi kevyemmälle tasanteelle.

Oletko tällaisen tilanteen huomannut vallinneen että olisit jo noussut hieman kynnykseltäsi upeammalle isolle tasolle, kysymme?

- Kyllä on ollut muutaman päivän jatkuva vahva sisäinen tunne, rauha, kuin olisin elämässä kiinni paremmin, eikä tarvitse enää tehdä niin hirveästi töitä pysyäkseen positiivisena...se ei ole ollut siis vain lyhyt häivähdys kuten yleensä, vaan on pysynyt.

Nopeuttaisimme teidän matkaanne kyllä mielellämme mutta se nopeustasanne tulee kuitenkin hieman kallistuvammaksi. Eritoten heille jotka eivät ole tottuneet tähän kyytiin. Nopeutamme siis jokaisen esitelmää, nopeutamme sen vuoksi että se katselijamäärä voisi kohota jo nopeammin. Nopeutamme siksi että se voisi kohota myös tasolleen, eikä karvastelisi se ilkeä maku mielessänne. Eritoten voisit juuri nyt ottaa sen kopean käytöksen pois itseltäsi, jolloin etsiydyt juuri siihen oikeaan, keräännyt eritoten jumalalliseen katselmaan. (Kopea käytös = kaiketi että olen keskittynyt pelkästään maalliseen, sisustamiseen). Mutta voisit silti aloittaa lipuen hieman tänne meidän suuntaamme enemmän.

Nopeuttaaksemme, tulee teidän sallia ne yhteydenottomme. Voisit siis hieman itsekkin yrittää ottaa yhteyttä meidän suuntaamme, ettekä kärsisi niin paljon siellä kurjuudessanne, orjuudessanne olemisesta. Erittele miten toivot yhteyttämme. Mutta voisit siis hieman eriyttää sitä katselmaa että moni aloitti juuri äsken siis sen salaisemman polun mutkikkaan alun, että yrittivät katsoa sinun suuntaan tehtyyn uurteeseen johon aloitamme sen polkunne matkan alkaneen. (mielsin että uurre = kylvövako)

Yritä vain merkitä itsellesi vielä vuosia kymmenyksiä tuloja niistä tehdyistä katselmuksista, että moni kurvasi juuri sen ansiosta juuri siihen oikeaan tasoon. Erittele heille millaisena toivot jatkuvan päivän seesteisen. Yritä vain suojella sitä itseäsi enemmältä saastalta, kevennä matkaa kunnes osut katselijaksemme.

Ole hyvä, tässä viestimme. Moniko tuhosi aikoinaan juuri sen tasanteensa ollen poissa tilaltaan, yritä vain katsoa enemmän itseesi sisään, enemmän tasollesi. Näkemiin."

(Tutkin sen verran netistä että Gizan pyramidit olisi rakennettu noin 2500 eKr, joten mitä Egyptissä mahtoi olla vuonna 8000 eKr... ainakin Sfinks alkuperäisessä asussaan.)

 

24.1

Kuulin yöllä musiikkia ensimmäistä kertaa, lähinnä ehkä voisi kuvailla jousisoittimiksi, hyvin vaimeasti ja lyhyen aikaa, mutta kuitenkin selkeästi että heräsin siihen. Ajattelisin sen olevan harmoniaan pääsemistä enemmän, sillä eilen luin illalla kirjaa joka valaisi todella paljon asioita. Olin viimeinkin tyytyväinen tähän kaikkeen kummalliseen matkaani, osasin arvostaa kokemuksiani ja eritoten tärkein: osasin antaa itselleni viimein arvon myös, saan kunnian olla suuressa viisaudessa sisällä. Välillä tuntuu tietenkin että saan polttaa kaikki kirjani, kun kukaan ei ymmärrä.

Löysin googlettamalla Naomi Ozaniekin kirjan vuodelta 1994, Muinaisen Egyptin viisaus. Tilasin sen Huuto.netistä ja oli hyvä ostos. Kun en ole hirveästi perehtynyt Egyptin mysteereihin, kirjassa selitettiin helposti ymmärrettävästi kaikki perustieto. Opin että vertauskuvat kuuluvat myös olennaisesti muinaisen Egyptin taiteeseen, symboliikkaan ja hieroglyfeihin. Vertauskuvilla viesteissäni on usein kaksi merkitystä, maallinen ja henkinen, myös nämä kaksoismerkitykset ovat tavallisia Egyptin symboliikassa! Vau!

Vahvan vertauskuvallisuuden ja "salakielen" vuoksi ihmisten on usein vaikea käsittää viestejäni, mutta juuri siinä piilee eräs henkisen kehityksen opetus. 

Pythagoras opiskeli Egyptissä pitkään. Pappi Plutarkhos kirjan sivulla 130: "Ei ole mitään Pythagoraan filosofialle tyypillisempää kuin symbolien käyttö, esimerkiksi sellaisten joita mysteerimenoissa käytetään. Se on oma kielensä. Sanoma on hyvin selkeä ja näkyvä niille, jotka ovat tottuneet tähän kieleen; se on hämärä ja käsittämätön vain sitä tuntemattomille. Näiden symbolien näennäinen merkitys ei ole sama kuin niiden todellinen merkitys, vaan niistä on etsittävä sitä, minkä ne näyttävät salaavan."

Niin juuri!! Omissa viestiessäni salataan se, mihin viitataan!

Latasin myös vanhemman kvanttimatkan 5.1.2021 jossa "kävin arkisten askareitten jälkeen avaruusaluksella hakemassa shekin kirjastani, lunastin sen siellä seteleiksi ja tulin takaisin", haha... hauska symbolinen vihjaus mikä taho on sanellut viestejäni, en usko että saan kirjoista kuitenkaan niin paljon rahaa että siitä olisi keksilaatikkoon laittamista...  https://youtu.be/bF2ZCOBRRfg

Ja uudenvuoden aaton aatolta 2020, kun kävin tietäjän mökissä saamassa hyviä uutisia, oli kevät, kuten usein nyt näissä onnistumisten vihjeissä, en tiedä viittaako se kaksoismerkityksellä vuodenaikaamme ja tavallaan uuteen alkuun: https://youtu.be/_Y5nSKjn3KU

*

20.1.

Uusi kvanttimatka tutkimaan muunmuassa miten pyramidi toimii energialaitoksena joka tuottaa vesihöyryä pilviksi. Pyramideilla lienee ollut monia käyttötarkoituksia energian tuottamisessa, mutta vesihöyryn tuottaminen on varmaan ollut niistä yksi: 

https://youtu.be/rvO99bk0ECI

18.1

Unessa valiteltiin jonkin ryhmän kesken jotain, ettei enää arvosteta kaunista käytöstä. Sen jälkeen heti lause: "Karjalan marja on eri protokolla". Eli ehkä protokolla siis kuvaa käytäntöä, sääntöä, muotoa ja Karjala jotain muinaista suomea josta tulee se toivo ja valo, kaunis käytös.

Pienen viestin kirjoitin paperin puutteessa post-it muistilapulle. Olisi mahtavaa jos saisin jo kirjoittamisesta lomaa, kaikki nykyään keskittyy vain sen asian ympärille, enkä ehdi viettää tavallista vapaa-aikaa, koska on pakko miettiä ja tutkia kaikkea. Öisinkin on viestejä, eli tämä on 24/7 työtä. Mutta jos vertaa aikaa synnyttämiseen, kuten on verrattu että uuden ajan syntymisen kipua koemme nyt, pyöriihän raskausaikana kaikki vain sen tulevan odotelman parissa.

En tiedä tarkoittaako "eilisen jae", päivää 17.1. Sinä päivänä tein sen Sfinks-matkan, sen naisen opastuksella. (Olen miettinyt olisiko se nainen joka tuli sieltä marmoripöydän sisältä, sitten "äitini", koska kaikki muut on esitelty... tai en tiedä miten nämä sieluperhejutut menee. Mutta kyllä sen "leijonakuninkaan" koen vahvasti isä-hahmona.)

Sen perusteella "osallistujatasanne" olisi tämä sieluperhe joka tulee esiin olemuksestamme. Olisi hienoa jos tosiaan nousisivat itse esiin ja minä voisin jo lopettaa viestit.

 

"Tee se vielä että vilkaiset sen eilisen jakeemme, että mikä osallistujatasanne tulevaisuudessa vallitsee. Että näkisit miten se vaikuttaa kaikkeen, ettekä tule olemaan vastuussa itse sanomisistanne, vaan otamme jakeen esille, nousten itse esiin. Opastamme jakeita vielä hetken näin, mutta sitten otatte itse vallan vain omista jakeistanne. Olemuksen avoimuuden jae se tulee olemaan, ota siitä se minkä tahdot, mutta älä jaa näitä toisaalla. Välttämätöntä tulevaisuuden osalta on esiintyä väkemme esillä, että näkisitte meidän voitokkaan esiintymisjakeemme. Ota vain se osuus minkä toivot."

 

Äänitin myös pitkästä aikaa viestin. Sen mitä itse tulkitsen, viiden kuukauden kuluttua maisemaamme nopeutetaan, se vaikuttaa maallisella näkökulmalla taas ehkä onnettomuudelta, en ole varma, mutta sen avulla pyyhimme tomut jaloistamme, emmekä vielä näe miten se päinvastoin vaurastuttaa matkaamme ja yhteisöllisyytemme muodostamista. Matka keventyy, ja pidämme sen kurssin hymyillen, heti kun vain löydämme sen edestämme. Jokatapauksessa saamme yhteisöllisyyden muodostettua siinä ajassa ja se on positiivinen tapahtuma loppujen lopuksi.

Tämä oli siis jo neljäs viittaus aikaan kun "lehti on puussa".

 

"Oleile vain maisemassasi järjestyksen omaisesti, mutta pyyhi pian tomut jaloistasi, eli nousemme kuitenkin katselijoiksi kaikin. Maiseman ylle suorastaan saavumme kukin, kunnes kohoatte jokainen ensin maltillisemmin. Kunnes nouseminen ei aiheuta enää järkytystä ja surua, mutkikkaan tasanteen vuoksi, ymmärtämättömyyttänne. Mutta silti se saattaa kuitenkin järkyttää jokaista myös sisimmässään, että jokin taso oleili ensin vauhdikkaammin, jolloin oleilitte suorastaan hiema liukkaalla tasanteella ja kupsahdatte kumoon toisinaan. Moni siis ymmärtämättömyyttään katselee sivuun väärin. 

Eli voimme aloittaa matkanne näkyvämmän osasen pian. Hymyten kuljette sen laitumilla suorastaan, ettekä ensin ymmärrä mistä se saattoi kohota se maisema yllenne, mutta puette sen vaatteen yllenne, nopeuttamalla matkaanne. Eli nopeuta vain sinäkin tasoa ylle kipuavaa. Esiinny vähiten kaipaavana olentona, jolloin et näe sen mutkan suoran jälkeen oleilevaa toista pistettämme, jonka muodostamme yhteisellä maisema muodostelman hetkellä. Ettekä maisemassanne kipua ensin minnekään turvatasoon, jolloin ette usea uskalla katsella vielä ympärillenne, mutta pian tasanteen loimun nähdessänne otatte askeleen suuntaanne, jolloin osutte oikeaan matkaan. Kurvaamisen tason vuoksi ette kuitenkaan osu heti oikealle tasanteelle, vaan muodostamme sen yhteisöllisen viitan, muodostelman matkallenne että nopeammin nousisitte oikealle tasolle, jolloin ette ole kipeä turhaan mistään maallisuudesta, vaan esittelette ehkä muille maisemia kohonneita. Ettekä muodosta vielä käsitystä meistä muista, vaan yritämme yhä nojautua siihen muodostelmaan että jokin taso --- (katkesi)

- Eli karistamme tomut jaloistamme, hyvä.

Pian nopeammin nousette kukin ylhäisyydessänne ettekä osaa muodostaa siitä lauselmia ensin lainkaan, vaan muotolauseissanne kurvaatte vain nopeammin katselijoiksenne. Viisi kuukautta siihen menee yhteensä että saatte sen muodostelman yhteisöllisemmäksi. Jolloin ette muodosta siitä vielä moniakaan kuvailuja, mutta nopeammin nousu se kuitenkin on kokonaisuudessaan.

- Ai viisi kuukautta, siis kesäkuun puolivälissä? 

Perää vain vielä heiltä ymmärrystä mutkikkaan matkan jaksoksi. 

- Mutta mitä ennusmerkkejä olisi kesäkuulla? 

Voisimme lausua sitten jakson viimeisen käsityksenne, että moni lausuu yltäkylläisyyden lauselmia, kuvaillen jonkin muuttuneen tyystin toisaalla maisemassaan. Että onnistui kuvailluksi että se moni turha pysähtyneisyys kapusi jälleen maisemaan, ottaen vauhdikkaat hatkat, keventäen maisemaa näkyville jäänyttä. 

Maiseman nopeuttamiseksi otatte hatkat suorastaan siitä yltäkylläisyydestänne, mutta nopeammin nousu edellyttää kuitenkin sen samanaikaisen vaurastumisen jakson alkamista, jolloin ette osaa uumoilla vielä yhtään mitä se saattaisi käsittää. Mutta pidätte sen kurssin heti, kun sen nousun löydätte edestänne. Pyyhi vain sinäkin jalkasi heti astinlaudalle ja näkemiin se toivottaa sinullekkin hyvästiksi toisaalta se onnettomuuden matkanne, että pyri siis ymmärtämään mistä se kaikki johtuu tämä toisaalta kummallinen, outo kokemuksesi, jolloin et muodosta meistä käsitystä yhtään vielä matkassanne.

Mutta korosta vain miten se kohoaa se kuunnelma jokaisen arvoisan osanottajan edessä, että menetätte useakin ensin malttinne hieman, odottaessanne kuuta nousevaa taivaallenne. Mutta älkää sen noususta silti iloitko vielä ennaltakäsin, vaan ottakaa rennosti ja kohotkaa kuten toisaalta jokaisen kuuluu kerääntyä ensin hieman karsinaan. Kerääntyen sen kapinamielen ensin kuunnelmaan, mutta että nousette kuitenkin ensimmäisenä tasollenne, kuunnellen jotakin mietelauselmaa niistä heitteillejätetyistä ajoistanne.

Että eräskin muutoslauselma kuuluu näin: Koventakaa vain sitä taakkaanne kallistuvaa (mielikuva että raskas taakka alkaa pudota selästä), että moni aloittaa sen matkansa tyhjän panttina suorastaan mielestään, mutta ette osaa ajatella mitä se toivomus sisältää. Että toivotte jonkin muuttuneen, mutta pyrkikää silti aina sisällyttämään siihen muutokseen jokin pieni taso oleileva ---" (väsyin)

*

17.1

Innostuin Gaia-ohjelmasivuston (alempana artikkelissa) Sfinksi-videon naisen tarinasta, miten hän pääsi mielikuvamatkallaan Sfinksin sisään tapaamaan Sekhmetiä. Joten ajattelin että tietenkin minunkin täytyy päästä katsomaan. En olisi uskonut että se onnistuu!

Täällä kvanttimatka 16.1.2021, jossa näin Sfinksin sisältä ja ulkoa: https://youtu.be/RBaZdc-TtXk

Kvanttimatka 9.1.2021 jossa sain hevosenkengän ja tuli aurinko sekä pyörretuuli joka laittoi kaiken maailmassa sileäksi, on täällä: https://youtu.be/p_Zxgo77wOo

UUSIN Youtubessa... Kvanttimatka jonka tein jo 15.11.2020, näin kultaisen leijonan: https://youtu.be/kXYHqff1Q7U

Piirsin siitä kuvan, valitettavasti ne muistuttavat aina hupaisia satuhahmoja, eikä siinä välity esimerkiksi se, miten näen kun leijonan viiksikarvat värisevät pienesti kun se puhuu minulle, seisoen jykevän rauhallisesti. Leijona kuvattiin siis kultaisena, rinnassa oli jokin ikäänkuin nahkainen laatta ja keskivartalossa ikäänkuin nahkainen panssari, silmät pyöreät ja sinisiset ja tosiaan häntäkin oli, karva oli lyhyt. Kerran sillä kuvattiin olevan kruunu.

Kuva on keskeneräinen, täydennän kun näen enemmän. Alus oli alapuolelta samaa mallia kuin 70-luvulla oli metallinen lasten lelu-ufo jonka sai pyörimään hyrränä lattialla. Yläpuolta en muista, eli sekin osa on piirroksessa kesken. Sisäosa on siis ehkä hunajakennomainen lokerikko jossa paljon osastoja, komentosilta vihreähehkuisten laitteiden peitossa. Nämä olen koonnut lyhyistä pätkistä mitä olen nähnyt joko unissa tai matkoilla.

20210124_213245.jpg

Ensimmäiset kvanttimatkani Virpi Rohkean johdolla on täällä: https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2020/10/ii-83

*

14.1

Yes, yes, YES!! BINGO! Gaian Ancient civilizations, the lost knowledge osa yksi: "Miksi Sfinksillä on saattanut olla alunperin leijonan pää ja rakennelma olisi peräisin yli 12 500 vuoden takaa, täysin suunnattuna leijonan tähdistöön."

(Mistä löytyy leijonan tähdistö: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/03/03/uljas-leijona-vaanii-maaliskuun-tahtitaivaalla )

Vaatii sähköpostirekisteröitymisen. Sfinksistä kohdassa 26:20, video löytyy täältä.

In Episode 1 of The Lost Knowledge, we dive deep into the forgotten stories of humanity where you’ll learn about:

  • How Nicolai Tesla knew of the power of pyramids and their sacred forms, and made use of their geometry through geography to generate electricity
  • How Researchers point to a connection between the primal tones of the universe and the creation of form in the physical world.
  • Historians tell of the death of Enki (Osiris) and of the Great Pyramid built to access powerful universal forces for his resurrection as Horus.
  • How Academics point to the secret geometry of the Great Pyramid to unlock the code of universal constants.

By combining ancient and modern knowledge, with the enduring tales of Enki and Enlil, we may see the extent of their power struggle with the death and rebirth of Enki, as Osiris/ Horus.

Featuring: Jack Cary, Billy Carson, Graham Hancock, Anton Parks, Robert Schoch, Andrew Collins, Robert Bauval

*

Youtubesta löytyy leijona-sfinks ehdotelma myös, lyhyt kooste mitä Sfinksin historiassa on tapahtunut: https://youtu.be/XTpb2RrsvQw


*

TAMMIKUUN ALKUPUOLI

Olen tehnyt kvanttimatkoja itsekseni. Kävin Marjut Saariniemen kvanttihypnoosin perusteet -kurssin syksyllä, mutta opastettiin kokeilemaan ensin itse ja se sujui todella luonnollisesti, kuten viestien kirjoittaminenkin. Korkein itse ohjaa symboliselle matkalle omasta pihastani ja palauttaa myös takaisin. 

Piirrän myös sieluryhmäni "isän", kun ehdin. Hänet sain nähdä pikkuhiljaa kvanttimatkoilla myös. Tarkasti pidettiin salassa esimerkiksi kasvot, jotka sain nähdä viimeiseksi. Aiemmin näkemäni "isoäiti" joka oli "unessani" ulko-oveni takana, olikin monitasoinen vertauskuva egyptin muumiosta ja Nefertitistä (josta näin kasvokuvan jo aiemminkin unessa). Muumioon viittasi se näkemäni "niiniheinä" ihon sisällä, jota en ymmärtänyt. Ja tähän asteittaiseen sieluperheen ulkomuodon paljastamiseen viittasi se, että hänen seistessään ulko-oveni takana sain itse katsoa aina sisäpuolelta enemmän kun rohkeuteni kasvoi, lopuksi todeten hänelle ettei se ole pelottavaa.

Täällä niistä unista videoni: https://youtu.be/S04WWRssy8o

Nämä eivät tosiaan ole ihan helposti selitettävissä ihmismielen tottumusten mukaan, vaan useimmiten kaikessa on montakin vertauskuvaa. Pikkulapsi jonka näin, on varmasti samaa rotua "isän" kanssa, vain nuori versio ja ihan todellinen olento kuten isäkin, sen huomasin ilmeistä ja empimisestä ja tervehdyksestä.

Kaikkihan tässä liittyy Egyptiin, nämä vihkimyksen portaat ynnä muut, niin kummallista kuin se onkin.

Näitä artikkeleita palautellessani luonnoksista takaisin julkisiksi, huomasin Mika Waltarin maininnan Sinuhesta (löytyy hakusanalla egyptin mytologia). Miten Sinuhe ei jättänyt rauhaan, ellei hän kirjoittanut siitä kirjaa, hän viittaa heihin "ne egyptiläiset". Mielenkiintoista. 

Sain kirjan osa 3 siis julkaistua 7.1.2.2020. Olen jo aloittanut 1 ja 2 osien koostamisen yhteen kirjaksi myös, mutta en tee sitä aktiivisesti, joten en tiedä milloin niistä ilmestyisi nidottu versio.

 

Keväällä siis kun lehti on puussa, monilla elämä helpottuu, saadaan työn tulokset käsiin. En tiedä milloin näkemäni aurinkotapahtuma tapahtuisi, olisiko sekin jopa tänä keväänä.

Loppuvuoden 2020 joitakin kokemuksia, viestejä, kirjan kirjoittamista, ym täällä, artikkeli oli jo pudonnut uusintajulkaisujen taakse kauas: https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2020/11/ii-87