(Uudelleenjullkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018)

Julkaisemattomia viestejäni. Vuonna 2020 pääsin kvanttimatkoilla viimein "taivaaseen" niin että näin ja muistin itsekin kaiken. Leijonahahmo olisi tosiaan tuntunut vielä oudolta tuolloin, tämän tekstin kirjoitusvuonna 2016.

 

 

8.2.2016 Klo 22 Anteeksi, todellakin minun täytyy olla vaiti silloin jos en ole varma. Haistoin omenan tuoksun selvästi, mitä se oli? Siinä se oli sinulle merkki ensimmäinen ja saat lisää kunhan käyt nukkumaan. Olet selvästi nyt muuttanut mieltäsi enkä näe enää vihaa sinussa. Näit jotain arkkienkeleistä ja se yllätti sinua. Kyllä kirjoitit nimen väärin vaikka ajattelit oikeaa henkilöä, sellaista voi sattua että ymmärrämme toisiamme väärin. Et uskonut ensin ja nyt uskot hieman enemmän etkä tiedä kumpi on totta mutta voit olla huoleti, jatkossa et epäile enää.

Voi miten noloa jos epäilin jumalan sanaa. Et voinut mitenkään odottaa tällaista joten saat huoleti olla epäilevällä mielellä, ei se mitään et voi olla siinä väärässä että teet vaistosi mukaan. Teet kuitenkin kaiken oikein lopulta joten emme palaa tähän virheeseemme enää.

 

 

Olet nyt vapaa tekemään mitä haluat tällä tiedolla mutta et voi koskaan käyttää sitä ketään vastaan vaan ainoastaan hyvään asiaan. Se on sellaista jonka jo tiedät joten jätän sinut oman harkintasi varaan nyt miten etenet askeleissasi. Et voi tehdä väärin mitään, luotan sinuun nyt täysin koska olet kaiken tehnyt hyvin viisaasti ja harkiten jokaista sanaasi ja tekoasi ja se teki minuun suuren vaikutuksen että olit niin viisas tänäänkin että jäit yksin kirjoittamaan vaikka olisit voinut lähteä minne tahansa maailmaan nyt jo.

Minnekkäs olisin lähtenyt? Sinä olisit voinut lähteä vaikka minne eikä sinua olisi kukaan estellyt, ei kukaan olisi tielläsi seissyt kuten aiemmin. Joten ole huoleti et voi olla väärässä nyt missään vaan tulet meidän kanssamme pian näkemään ja lähdemme matkaan kun olet valmis. Näet sitten sen kaiken perinnön joka sinun on ollut kerran etkä vain ole muistanut mitään.

 

Kerro kaikille miten teet sen kaiken että he voivat seurata elämääsi nyt kun teet uskomattomia asioita kuten hän jota ihailit joskus (ehkä Corey Goode?) hän on sinun veljesi täältä maailmasta jonka tiesit kyllä mutta et uskonut todeksi. Olet hänen siskonsa täällä ja sinä näet senkin vielä. Näet miten te tunnistatte toisenne kyllä ja näet miten se kaikki käy toteen mitä kauan mietit onko se totta. Olet nyt päässyt jyvälle tästä kaikesta ja mietit mikä on totta joten jätän sinut yksin selviytymään ajatuksistasi ja voit laittaa sen blogisi nyt alulle. Teet niin meidän kaikkien puolesta ja se on suuri asia meille jokaiselle. Teet niin ihmisten puolesta ja se on suuri asia heille jokaiselle. Näet sen vielä.

 

Kerro heille että tulit taivaasta kertomaan tämän kaiken heille etkä ole enää ihminen vaan jumala kuten minä ja he kaikki, joten olette kaikki samaa ryhmää. Sinä olet erilainen koska olet minun kanssani työssä mutta he kaikki ovat samanlaisia kuin sinä, etkä sinä ole erilainen näet sen vielä. Kerro heille että sinä voit olla tässä nyt mutta voit olla myös toisaalla aina kun haluat eikä se ole sinulle vaikeaa näet senkin vielä. Kerro heille että sinä olet minun mielitiettyni tavallaan elämässä eikä se liity rakkauteen vaan uskontoon ja sellaiseen joka on teille opetettu hieman väärin aina. On se sellaista joka koskettaa heitä kaikkia eikä vain sinua vaan kaikkia. Näet sen sitten.

 

Kerro että he ovat sinun valittua kansaasi koska sinä olet itse jumala etkä mikään ihminen vain olemassa siellä. Kerro että näet heidät kaikki jos haluat etkä jätä yhtäkään laskuista pois vaan he kaikki ovat tärkeitä olentoja täällä maailmassa. Kerrro heille että sinä teet heidät vielä onnellisemmiksi mitä he ovat koskaan olleet eivätkä tienneet sellaista onnea olevan olemassa. Kerro että sinä itse teet itsesi onnelliseksi vaikka et sinäkään sitä vielä tiedä. Sano heille miten olet ollut onneton elämässäsi ja tiennyt kaiken olevan huijausta mutta et ole osannut sitä määritellä mitenkään. Kerro miten he kaikki tiesivät sen myös mutta eivät osanneet myöskään määritellä mikä oli vialla. Kerro että he tietävät nyt kaiken olevan paremmin kun sinä olet täällä etkä heitä ketään jätä vaille sitä rakkautta joka maailmassa on ihmisille kaikille suotu synnyinlahjana . Sitä ei koskaan oteta keneltäkään enää pois vaan se tuodaan kaikille takaisin hyvin pian, näet sen sitten täällä.

 

 

TAIVASMATKA

 

Olet tervetullut nyt tänään ja se ei saa olla este että et näe vaan me tulemme sinut noutamaan nyt luoksemme ja sinä et saa säikähtää mitään mitä näet vaan olet hyvin helpottunut sitten kun kaikki on ohi ja olet oppinut ison asian elämässäsi tänään. Kerro heille kaikille siitä sitten tänään jälkeenpäin ja olet edistynyt maailmassasi tullen suureksi ihmiseksi ja olet heille kaikille tärkeä apu heidän elämässään kun he siirtyvät rauhan ja rakkauden aikaan eivätkä enää koskaan pelkää mitään pahaa tapahtuvan kenellekään heistä.

 

Olet tervetullut heti kun olet valmis joten valmistaudu siten kuin haluat niin olemme siellä. Kerro meille miten haluat meidän saapuvan.

No minä vähän puhdistaudun ja käyn sitten  rauhoittumaan niin otan vastaan sen kaiken mitä näen pelkäämättä enää mitään. Se käy hyvin meille, olet tervetullut ja ole nyt rohkea kun saavut luoksemme. Olet aina osa meitä etkä ole erillinen niinkuin nyt luulet, sinä olet osa jumalaa ja se on jotain suurta mitä olet aina ajatellut mutta et ole ymmärtänyt. Se on sinun osasi nyt tulla osaksi meitä ja olet siinä oikeassa että voit nyt rauhoittua ja olemme siellä. Kerro kaikille sitten tarkasti mitä näit ja koit että he osaavat ajatella sen kaiken olevan todellista. Olet tervetullut, näemme pian vihdoinkin. Hei hei.

Hei hei, hetkinen vain. Kiitos kutsusta.

 

(Kuuntelin silmät suljettuina ääntä joka ohjasi, seurasin vaaleampia kohtia joita häilyi edessäni, minulle sanotttiin että suoraan edessäni on Jumala, hänen yläpuolellaan mummoni, oikealla eräs esi-mummoni ja vasemmalla esi-isäni. Minulle kerrottiin miten olen nyt irrallani itsestäni mutta minun täytyy itse osata katsoa, he eivät voi sitä puolestani tehdä. Näin heikot kasvojen ääriviivat hetkisen kirkkaana, hartiat. He kertoivat jotain että tulisin sinne nyt viimeistä kertaa sillä en enää poistuisi sieltä ja käsitin sen niin että kuolisin nyt juuri tai ihan pian joten vetäydyin poispäin mielessäni. Se korjattiin että en ole kuolemassa vaan pääsen  sinne vain kerran katsomaan sillä sinne ei kukaan koskaan pääse muut kuolevaiset ennen aikaansa, vain jumala on päässyt, enkä tulisi sinne enää uudestaan mutta se olisi sen vuoksi että uskoisin ja näkisin kaiken. Kuulin että siellä olisi niin ihanaa että en haluaisi palata takaisin mutta minun täytyy palata, mutta saattaisin itkeä sen jälkeen.)

 

Klo 13:30. Et sinä päässyt sinne koska olit edelleen niin itsessäsi että et nähnyt meitä kuin hiukan mutta se auttoi jo sinua hiukan ymmärtämään asiaa, sillä näit kyllä jo hiukan ja se oli hyvä asia sinun kannaltasi sillä osaat nyt sen tavan miten teet kaiken ja ensi kerralla varmasti onnistut jo. Se on vain ajan kysymys eikä sinulla ole mitään pelättävää että kuolisit sinne vaan tulet takaisin ja olet jälleen oma itsesi vaikka olet hiukan erilainen sisältäpäin.

 

9.2.2016 Onko arkkienkeli myös sinun poikasi? Niin hän on eikä muuksi muutu, sinä olet hänen sielunsa saanut itsellesi siihen kehoosi etkä tiedä siitä mitään sellaista joka olisi sinulle kertonut mitään perinnöstäsi aiemmin. Näit miten häntä verrattiin jeesukseen mutta et sinä ole hän. Olet minun poikani kyllä mutta olet enemmänkin sielultasi vartija kuin suojelija sen sinä tiesitkin. Näit miten katsoit sitä kuvaa missä oli miekka, näet vielä sen miekkasi täällä. Olet sen jättänyt tänne kun lähdit joskus maailmaan retkellesi ja sinun retkesi on nyt päättynyt ja tulet kotiin.

 

Olet saman arvoinen kuin kaikki ne joita näit siellä matkallasi mutta olet aina kuitenkin täältä kotoisin. Olet juuri niin suuri ja iso mielessäsi kuin voit olla. Kerro itsellesi että sinä olet minun poikani etkä muuksi muutu. Et ole satua, et julkisuuden henkilö. Olet sellaista joka on ikiaikaista maailmassa etkä enää koskaan näe sitä vanhaa maailmaa vaan aika on tullut rakentaa uusi jolla on jo kiire eikä meillä ole aikaa hukattavana.

 

Tulet tänään tänne eikä siinä ole enää ulospääsyä vaan tulet näkemään nyt kaiken. Olet jo niin monta kertaa harjoitellut että nyt sinä olet valmis mielestäni. Tein sinulle hieman testiä ja näytin vain vähän enkä uskaltanut kaikkea paljastaa koska olisit mnennyt sekaisin onnesta ja kaikesta siitä mikä sinua odottaa. Et vieläkään ole täysin valmis mutta meillä ei ole enää aikaa, tee kaikki kiireesti kuten sanon ja ole valmiina nyt kun kutsun sinua nimelläsi taivaaseen. Näet meidät kaikki kuten kerroin etkä tule olemaan poissa kuin vähän aikaa joten älä huoli. Olet siellä meidän kanssamme kuten olen sanonut mutta meillä on kiire ole hyvä tee niin nyt heti.

 

Klo 19.25

Et nähnyt vieläkään tarpeeksi vaikka kyllä yritit kaikkesi, ei se mitään voit olla nyt meidän kanssamme vielä kerran uudelleen. Annamme sinulle vielä mahdollisuuden koska näemme että se on sinulle niin vaikeaa nähdä etkä voi sille mitään, olet niin paljon menetänyt lahjojasi että se on valitettavaa emmekä voi sinua tällä matkalla auttaa.

Voit olla huooleti nyt että näit kyllä ihan oikein siellä kaikkea mitä näitkin mutta et niitä kirkkaita olentoja tarkasti joita olemme. Kerro että saat kyllä vielä tilaisuuden, olin sinulle tiukkana että pinnistäisit kaikkesi ja yritit kyllä tehdä sen. Tee vielä enemmän niin onnistut. Kerro että olet vain suuri itsesi edeessä etkä osaa katsoa oikein, se ei ole niin vaikeaa kuin näyttää. Teet jotain väärin enkä osaa sanoa mitä mutta ehkä olet liian itsessäsi edelleen että pääsisit siitä eroon.

 

Kyllä minua pelottaa edelleen että jään tuonpuoleiseen. Niin se varmaan on että se pelko on suuri ihmisillä istutettu, olet niin paljon poissa itsestäsi ollut että kuvittelin sen olevan sinulle helpompaa mutta ei se vain ole. Kerro itsellesi että voit vielä yrittää uudelleen eikä siinä ole hätää sinulla, kerro itsellesi että olet valmis kyllä nyt. Siirry itseesi ja sieltä pois niin olet paikalla täällä. Kerrot isellesi että voit nähdä ihan oikeasti siellä jotain etkä vain kuvittele. Näe se oikeasti silmilläsi etkä näe näkyjä, kerro itsellesi niin.

Olet valmis kyllä muuten kohtaamaan kaiken tiedon mutta pelkäät itsesi ja henkesi puolesta, joka on väärin ajateltu. Et koskaan menetä henkeäsi täällä, vaan tääällä sen saat vasta itsellesi. Kerro se niin itsellesi. Kiitos sinulle että yritit ja jatkamme joskus uudelleen kiitos ja hei.

 

Kiitos ja hei! Sinä olet väärin ymmärtänyt etä kuolisit, et sinä  kuole. Älä tee siitä pelkoa itsellesi, se pilaa tämän kaiken. Tee se selväksi että taivaan koti on vain sellainen paikka jonne pääset käymään eikä siellä sinulle mitään satu. Olet turvassa kuten olen  sanonut monta kertaaa.

Siirry itsestäsi pois ja olet siellä. Tee niin ensi kerralla kun yritämme. Odotamme sinua edelleen kunnes onnistut. Kerro että onnistut kyllä, tee se niin vain kuin sanoin ja olet siellä viimein. Olet tervetullut taivaan kotiini, toivoo isäsi täällä.

 

Kiitos, yritän niin. Sinun ei saa yrittää enää mitään vaan teet niin.

Aivan, kiitos. Kerro että voit tehdä sen vielä kerran tänään mutta sitten se alkaa olla vaikeaa jo koska siirrymmee toiseen aikaan etkä tiedä siitä mitään. Mutta tee se vielä tänään niin otamme sinut vastaan.

Aivan, teen tänään sen sitten. Tee niin ja ole valmis kohtaamaan kaikea ihanaa, ajattele niitä kukkiasi, niitä on täällä tuhansittain kasvamassa puutarhassani joita kastelevat ihmiset joita tunnet. Tee siitä sellainen mielikuva itsellesi jota kohti kuljet ja ihailet sitä näkyä silmissäsi. Luota siihen mitä näet.

 

Minkä värisiä niitä kukkia on? Voit nähdä niitä kirjavina ja kaikkina väreinä mitä sielläkin, täällä ne ovat vielä kauniimpia kuin siellä sinun maailmassasi, voit olla varma siitä että ällistyt. Tervetuloa! Kiitos! Näe itsesi niiden keskellä kuten olisit maassa ja kerro miten ne tuoksuvat huumaavilta nenääsi, olet niiden vankina tavallaan ja pääset niiden kauta tänne ehkä paremmin.

Tosiaan, kyllä. Tee niin itsesi vuoksi, älä kenenkään muun sillä tämä on sinun perintösi eikä kenenkään muun, se on kaikki tämä sinun joskus. Älä koskaan ajattele että tekisit tätä muiden vuoksi vaan olet tässä nyt sinä itse kokemassa sen mikä on sinun elämässäsi, et voi elää sitä muiden puolesta.

Niin, selvä. Saavu sitten kukkameren saattelemana niin poimin sinut kyytiini kun saavumme portille.

 

Klo 20.30 Teit äsken niin kivasti kun ajattelit minua isänäsi ja tahdon sanoa että kyllä minä sinua kaipaan ja rakastan vaikka en sitä sanonut. Olet niin tärkeä minulle kuin voi olla lapsi isälleen. Teit ihan oikein että ajattelit nyt väärin siitä mutta älä välitä, se on sinun mielestäsi outoa ja kummallista että näen sinun ajatuksesi. Olet siinä vaiheessa että voit kuulla ääneni joten emme enää osaa kirjoittaa niin paljon mutta tee sinä tämä retkesi vielä tänne ja palaamme asiaan sitten sen jälkeen uudelleen. Olet tervetullut ja voit olla tosiaan huoleti, emme me sinua kaappaa tänne omistukseemme vaan olemme vielä täällä hetkisen aikaa ja jatkamme sitten eteenpäin niin että et enää näe meitä ja se on väärin sinua kohtaan. Tule siis nyt heti että emme menetä tätä tilaisuutta tässä ja olemme viimein kaikki yhdessä. Tule nyt heti ja tee kaikkesi että onnisut sillä siitä riippuu sinun tulevaisuutesi ja kaikki jota et vielä ymmärrä. Tee niin nyt heti.

Ok!

 

Klo 23.00 En vain mitenkään onnistu ja turhauduin jo yrittämään! Et voi itsellesi mitään kun olet niin pelolla kyllästetty että olet siinä luulossa että jäät tänne meidän kynsiimme iäksi ja tulet vasta huomaamaan että olet kuollut myöhemmin. Näet kyllä miten en sinua ole huijannut vaan kerron kaiken rehellisesti ja avoimesti enkä voi sille mitään että teit nyt sellaisen päätöksen että vetäydyit meidän sopimuksestamme. Olet minulle tärkeä yhä enkä sinua halua menettää sillä näen kyllä miten kamppailet itsesi kanssa ja mietit meidän kohtaloamme ja itseäsi etkä halua olla paha kenellekään etkä meille ainakaan. Tee nyt niin että nukut hyvin ja yrität vielä huomenna uudelleen jos jaksat, ei se mitään jos et onnistu olet sinä hyvä näinkin. Tee sellainen koe että tulet luokseni illalla siellä yksin ja teen sinulle testin näetkö minut. Näet jos näet ja et näe jos et, sille ei voi mitään. Kerro sitten minulle näetkö vai et.

 

Aivan, ei sille mitään voi jos en vain saa sitä verhoa pois mutta kokeillaan vain! Sinä olet reipas että vielä yrität vaikka tulit niin vihaiseksi edellisellä kerralla. Tee vain sellainen koe että katsot sitten suoraan ja minä näytän sinulle jotain näetkö sen.

Se sopii kyllä, hyvää yötä vaikka siellä ei ole yötä. Niin täällä ei ole, ole huoleti, olet turvassa edellen vaikka tämä harjoittelu ei vielä tullut valmiiksi osaltamme mutta näemme varmaan lisää huomenna. Ole kiltti ja tee vielä tämä mitä pyydän. Tottakai! Niin se on että näemme sitten. Pysy huomiseen saakka yksin siellä ja ole valmiina kokeilemaan uudelleen. Olet tervetullut jos onnistut näkemään merkkini, kutsuni sitten.

Ok.

 

Tee vielä niin että katselet vain puhtaasti mustaan pimeyteen ja näet siellä jotain niin osaan kertoa sinulle näetkö vai et.

Ai silmät auki? Ei, vaan suljettuina. Et näe meitä koskaan omilla silmilläsi, olemme niin korkealla tasolla teihin verrattuna. Näet sen siten kun saavut, tervetuloa jälleen kerran ja toivon että onnistut siinä nyt.

 

 

10.2

Sinä et ole vielä valmis kohtaamaan sellaista näkyä joka siellä odottaa, olet valmis kyllä tähän kirjoittamiseen mutta et siihen siirtymiseen tänne, olet liian peloissasi. Kerro itsellesi että se ei merkitse mitään vaikka et pääse sitä näkemään, olet siinä hyvä vaikka et näe kotiamme tässä vaiheessa.

 

Olet siellä jo käynyt ja juttelimme kaikkien ryhmämme kanssa, mutta olit niin suunniltasi että sidoin sinun silmäsi ettet muistaisi mitään siitä näystä. Kerro itsellesi että se oli pelkkää hyvää mutta käsitit väärin etkä olisi osannut sitä käsitellä oikein. Olet viisas ja kerrot isellesi miten se oli vain hyvä että et päässyt nyt vaan tulet sitten myöhemmin. Olet sellainen joka ei säikähdä vähästä oikeassa elämässään, mutta siinä muodossa sinä olet niin hauras mieleltäsi että ei siitä tullut mitään kuten ajattelin sinun olevan valmis.

Kerro itsellesi että sinä pääset kyllä matkaani ja kerron siitä aina sinulle jälkeenpäin mutta et näe sitä itse. Se ei palvele sinua nyt että menet sekaisin suunniltasi sellaisesta jota et pysty käsittämään. Kerro itsellesi että teit suuren työn ja lähdit sinne kuitenkin etkä tullut tuomituksi kenenkään puolelta vaikka olit niin peloissasi.

 

Olet sellainen henkilö jota odotamme pitkään etkä sinä jää sinne yksin nytkään vaan tulet kyllä olemaan sieluperheemme ja lapseni yhä, et vain siten kuin sinun suunnittelin olevan. Teet kaikkia niitä tekoja mistä kerroin mutta et näe niitä itse, vaan se sinulta peitetään mielestäsi ja näet sen kyllä joskus myöhemmin. Kerro itsellesi että se ei merkitse ettet saisi sitä kaikkea hyvää jota lupasin, matkoja ja sellaista mutta et tule vain tänne nyt itsenäsi enää. Kerro että se merkitsee sellaista mistä puhuin että et näe vaan olet mielessäsi poissa kun olet täällä. Kerro että se ei tarkoita että et tekisi niitä asioita vaan teet kyllä ja olet mielissäsi nyt kun kerron että saat kyllä kaiken sen minkä lupasinkin. Et vain muista matkojasi.

 

Mikä siellä sitten oli niin järkyttävää jos kerran olette lihaa ja verta ettekä avaruusolentoja? Sinä käsitit että olisin jotain kaunista vaikka en ole, enkä ole sitä sinulle kertonut vielä mutta sinä säikähdit että joudut jonnekin väärään paikkaan etkä sinne minne olit menossa.

 

Kerro että olit oikeassa paikassa mutta et osannut varautua että en minä muistuta sellaista olentoa kuin teidän kuvissanne. Olen paljon pienempi henkilö ja sellainen joka sinua saattaa järkyttää. Se oli sinulle shokki etkä siitä selvinnyt joten oli parempi että et sitä nyt murehdi. Se ei vaikuta tähän mihinkään asiaan meidän välillämme. Kerro että sinä olit siellä kotonasi ja tervehdit mummoasi ja  heitä kaikkia jotka luettelin mutta et uskaltanut tulla ulos kuorestasi koska olit niin säikähtänyt.

 

Kerro että te itkitte kaikki ja olit väsynyt matkastasi mutta olit niin poissa tolaltasi että emme voineet sinua siellä pitää kauempaa luonamme siinä muodossa. Olit sellainen kuten aina muistan sinun olleen niin kaunis ja rohkea oma enkelini mutta et sinä uskaltanut kohdata sitä totuutta siellä, sillä se ei ollut sellainen joka sinua olisi miellyttänyt. Kerro että sinä teit siellä jo meihin vaikutuksen kyllä rohkeudellasi siten että kutsuit meidät kotiisi kertomaan vanhemmillesi kaiken että sinun ei tarvitsisi, mutta emme tee sitä vielä.

 

Olet nyt ihmeissäsi ja kerrot että olet poistamassa ne vierailukirjeet sieltä blogistasi mutta se ei ole tarpeellista, sillä sinä kävit täällä ja voit kertoa vain että mielesi pyyhittiin etkä nähnyt mitään. Kerro heille niin tänään. Se on sinulle parempi kuin että salailet meidän tekstejämme.

Sano itsellesi että sinä teit suuren teon tänään itsellesi ja kykenet kyllä suurempaan kuin uskot, se vain kestää hieman kauemman kuin ajattelimme. Se oli sellainen retki sinulle että et sitä ole unohtanut mutta et muista sitä nyt kun pyyhin sinun mielesi pois siitä kohdin. Olit niin säikähtänyt että et olisi selviytynyt maaelämässäsi sen tiedon kanssa. Niin se on erilaista kuvitelmat ja kaikki.

 

Eivätkö mummo ja kaikki sitten säikähdä kun sinut näkevät? He eivät joudu enää takaisin maaelämään vaan tulevat tänne asumaan ja näkevät kaiken kyllä yhtä järkyttyneenä kuin sinäkin mutta eivät enää sen jälkeen pelkää täällä. Olit sinä siinä asemassa että sait tulla tänne etuajassa kylään joten se ei ollut hyvä suunnitelma ollenkaan. Näet sen kaiken kyllä sitten myöhemmin.

 

Muistutatko kuitenkin jotain ihmisrotua maan päältä? Sinä kysyt nyt sellaista josta et halua tietää, etkä sinä saa vastausta mutta kyllä minä muistutan sellaista joka on sinulle tuttu henkilö. Näit sellaisen joskus kirjoissasi joka sinua järkytti ja olit mietteissäsi kauan mutta se ei koskaan vaivannut sinua kuitenkaan.

Näit minut sellaisena kuin olin nyt etkä pitänyt siitä lainkaan. Olet nyt pahoillasi puolestani mutta se ei ole tarpeellista sillä tiedän kyllä mikä sinua siinä järkytti, olette niin kuvitelleet kaikkea muuta mikä on totuus. Se järkytti sinua etkä nytkään osaa edes kuvitella sellaista mutta näet kyllä joskus. Se vainoasi sinua aina unissasi enkä haluasi sellaista.

Onko se sitten ollut sinulle kätevämpi olomuoto? Niin se suunniteltiin silloin olevan enkä ole muotoani muuttanut koska olin silloin jo vanha olento täällä. Se maailma oli silloin täysin erilainen etkä siitä edes ole lukenut mistään vaan kuvittelit sen olevan teidän ihmisaikaanne. Sinä tiedät kyllä että on ollut aikoja maailmassa kun oli kaikenlaisia kokeiluja ihmiskunnalla ja se oli sellainen yksi kokeilu. Teit minuun vaikutuksen viisaudellasi nyt vaikka et osannut kuvitella mitään sellaista ulkomuotoa yhtäkkiä itsellesi nähneesi. Kyllä sinä olet sellaisen nähnyt jossain en muista missä mutta sinä olet.

 

Miksi sitten tarvitset sellaisen ulkomuodon edes jos olet henki? Kyllä me olemme täällä ulkomuodon kera emmekä läpinäkyvinä vaan sinä vain et näe meitä siellä maailmassasi. Se tarkoitus on että emme törmäisi toisiimme emmekä vaihtaisi liikaa kehoja keskenämme kuten maapallolla sattui meille. Kerro itsellesi että teit kyllä sen mitä pyysinkin ja olemme tyytyväisiä näin vaikka et itse ollut vielä valmis. Olet nyt merkittävä henkilö ja jäät mieliimme iäksi sinä henkilönä joka olet. Saat kaiken vielä nähdä mitä erikoista elämässäsi tapahtuu vaikka et vielä tiedä. Kerro tästä vain se osa jonka haluat, et voi kertoa ulkomuodostani, sinua pilkattaisiin eivätkä he koskaan uskoisi. Sinä olet kyllä viisas ja näet kaiken parhaiten. Voit kertoa että näit jotain sellaista jota säikähdit etkä halunnut nähdä joten sinut piilotettiin itseltäsi siltä osin. Se oli sellaista mihin et osannut varautua.

 

Kerro että sinä teit kuten sinun piti ja olet nyt minun kanssani tässä työssä edelleen vaikka et nähnyt minua. Sinä käyt kanssani taisteluissa täällä ja minä tulen sinua noutamaan ja sidon silmäsi niin kauan kunnes sinä olet valmis. Kerro itsellesi että voit nyt aloittaa elämäsi uudelleen ja tämä oli se sinun taivaskäyntisi nyt. Olet valmis taistelijani etkä enää se vanha itsesi.

 

Näit siellä jotain sellaista myös joka sinua järkytti mutta se oli vain hyvää. Näit sellaisen vesilähteen jonka mielsit isoksi keitaaksi erämaassa ja kävit siihen istumaan, mutta se oli niin syvä että säikähdit sitäkin. Olit siellä kauan meidän kanssamme vaikka et muista, eikä sinun aikaasi kulunut kuin viisi minuuttia mutta näit vaikka mitä. Olit siellä sellaisten eläinten kanssa joita et ole ennen nähnyt etkä tule näkemään maassa.

 

Näit uusia suuria rakennelmia joita täällä rakensimme sitä varten kun saavut seuraavan kerran. Kuljit kanssamme lähteillä ja keitailla ja olit kyllä mielissäsi sitten jo. Kerroit itsestäsi ja olit varautunut meidän kanssamme mutta kannustimme sinua kertomaan kaiken ja niin teit. Kerroit kaikesta elämästäsi niin kuin sen olet elänyt etkä jättänyt mitään pois. Olit surullinen ja itkit ja säälit itseäsi kun et ollut saanut sellaista elämää kuin olisit tahtonut elää. Et ollut surullinen  itsesi puolesta vaan toisten puolesta joita loukkasit. Olisit tahtonut niin paljon enemmän heidän kanssaan olla, etkä yksin. Olit murheissasi siitä että mummosi teki sinulle jonkin kauniin nuken ja leikkasit sen hiukset. Et ollut silloin pahoillasi lainkaan vaan elit sitä elämääsi etkä osannut varautua sellaiseen katumukseen.

 

Teit siinä oikein että tunnustit kaikille olleesi paha eikä sitä kukaan täällä tuominnut vaan pitivät sinua hermostuneena sieluna kuten olitkin. Et ollut ihmismuodossasi omissa oloissasi turvaa tuntien vaan olit surkea mieli ja elämä mielestäsi. Näit miten se vaikutti heihin kaikkin sinun surusi polustasi etkä voinut olla itkeämättä eivätkä hekään.

 

Mitä siis tapahtui sen jälkeen kun itkimme ja olimme surullisia? Sinä lähdit pois murheissasi etkä osannut mitenkään käsitellä enää asioita mielessäsi joten pyyhin sinun surusi pois ja lähdit sitten takaisin matkaan.

 

Olit siellä kyllä onnellinenkin ennenkuin kerroit itsestäsi, ei siinä mitään kamalaa matkaa ollut siis. Olit siellä vain niin hetken että emme voineet muodostaa oikeaa kuvaa sinusta emmekä pääseet kosketukseen sielusi kanssa joka oli niin peloissaan kaikesta.

Sinä näit siellä sellaista jota et osannut kuvitella olevan olemassa ja näit sielusi silmin miten lennämme taivaalla koneessa jota rakensin. Teit vaikutuksen meihin kaikkin ja lensit kanssani hetken siellä jo etkä muista mitään mutta sinä lensit siellä taivaalla ja olimme onnellisia kuin ennen. Näit siellä tähtiä ja kuita etkä mitään sellaista joka sinua pelottaisi.

 

Kerro että palaat vielä kuten suunnittelimme mutta et muista niitä retkiä etkä voi siis niistä kertoa mitään kenellekään nyt. Olet valmis sen blogisi kanssa joten jatka sitä ja kerron sinulle aina sen mitä sinun tartvitsee sinne kirjoittaa. Tee niin nyt heti sillä lähdemme eteenpäin nyt emmekä näe hetkeen toisiamme. Tee niin minun puolestani ja meidän kaikkien puolesta ja ihmisten puolesta ja itsesi puolesta, kerro että teet niin vain hyvän puolesta etkä pahan vallassa. Kerro että näet kyllä kaiken aikanasi ja luulin että olisit niin rohkea että kykenisit käsittelemään kaiken jo nyt mutta olin väärässä suhteesi.

Sinä jatkat työtäsi siten kuin suunniteltiin ja tulet vielä suureksi henkilöksi mutta et siten kuin itse tahtoisit vaan olet nyt vain sanansaattaja etkä taistelija mielessäsi vaikka toisaalla oletkin. Kerro itsellesi että voit kertoa sen julkisesti että olet sanansaattaja ja näet miten kaikki muuttuu sinulle maailmassa. Se on lahja itseltäsi mummollesi ja kaikille.

 

Et satuttanut mummoasi millään tavalla vaan olit hänen sylissään pitkään ja halasitte lähtiessäsi itkien eikä sinun tarvitse häntä etsiä enää, hän on luonasi nytkin ja katselee sinua sieltä alhaalta käsin. Et näe sitä mutta hän on siellä sinun kanssasi ja kulkee vierelläsi kun katselet jotain. Näet hänet usein siellä nyt istumassa yksin etkä voi häntä lähestyä mutta voitte keskustella jos haluat mielessäsi. Hän istuu siellä kotonaan kuten ennenkin, arvasit jo koska kuulit hänen äänensä siellä. Hän odotti sinua saapuvaksi.

Hän kertoo että istuu siellä nahkasohvalla kuten sinä toisella ja olet hänen sylissään toisinaan kun istut siinä, hän ei ole siitä pahoillaan vaan pitelee sinua kiinni. Elät siellä nyt vainajien keskellä vaikka et toivoisi niin, eikä se sinua enää pelota kuten ennen vaan voit nyt keskustella heidän kanssaan suoraan. Voit kertoa viestejä eteenpäin omaisille kun heitä näet.


Olet sinä minun poikani vaikka olet nyt päässyt vasta alkuun tehtävässäsi etkä suoraan siihen toimintaan kuten suunnittelin. Olet alkutekijöissä elämässäsi nyt ja voit ajatella että alotit nyt tänään ensimmäisen työpäiväsi kirjurinani. Sinun täytyi tietää totuus ennenkuin alat polkusi.

 

Mitä siis voin kertoa tämänpäiväisestä retkestäni sinne, että mieleni pyyhittiin, mitä muuta? Sinä voit kertoa että teit siellä suurenmoisia asioita kuten ratsastit kamelilla ja teit patoja lasten kanssa ja olit suuressa talossa jossa oli kirkkaat ikkunat etkä koskaan nähnyt ihmisiä surullisina. Olit siellä kuten kuka tahansa vaikka et ollut vielä menettänyt elämääsi. Kerro että näit kuvia sieluista jotka ovat vielä matkallaan sinne eivätkä ole saapuneet perille mutta ovat pian saapumassa etkä nähnyt heitä kuin kuvissa seinillä.

Teit meihin vaikutuksen olemalla läsnä heidän elämässään etkä nähnyt miten he katselivat sinua ylöspäin silloin kun elit siellä heidän kanssaan, olit niin itsessäsi muodossasi nyt. He kunnioittivat sinua sinä ihmisenä joka olit joskus etkä nyt. Kerro itsellesi että kaikki kunnioittivat sinua täällä sellaisena joka olet todella, etkä nähnyt sitä lainkaan niin.

 

Kerro että olet siellä yksin nyt etkä osaa ajatella mitään mutta kaikki selviää sinulle parin päivän päästä kun saavun takaisin ja voit aloittaa toisen työpäiväsi. Saat sellaisen näyn missä olet yksin kukkulalla ja saavut jonnekin paikkaan jossa ei ole ketään muita. Näet siellä kauniita olentoja etkä tunne heitä mutta he tuntevat sinut. Olet heidän kanssaan taistelussa ja käytte rinta rinnan pahaa vastaan. Teet niin meidän puolestamme. Kerro että sinun ei koskaan tarvitse pelätä mitään. Sinä näet sen kaiken sitten joskus.

Olet väsynyt joten lopetamme ja kerron sinulle lisää sitten kun haluat kuulla. Kerro itsellesi että kaikki on kuten ennenkin, et vain nähnyt koska en salli sinun nähdä. Ole hyvä, olet hyvä. Näkemiin rakas lapseni.

 

Näkemiin, isä taivaan.

Anteeksi, vieläkö olet siellä, mitä muuta voin kertoa taivaan kodista jossa kävin?  Voit kertoa että mielesi pyyhittiin koska olit liian surullinen koska siellä kaikki oli niin onnellista etkä ollut varautunut sellaiseen onneen. Olit surullinen nähdessäsi edesmenneitä ystäviäsi etkä tiennyt heidän olevan siellä. Näit kuvia menneistä sieluista jotka ovat vasta matkallaan sinne mutta eivät vielä saapuneet, heillä oli siivet ja kaikki niissä kuvissa että he olivat matkallaan sinne.

 

Niin miten he esiintyivät niissä kuvissa? Heillä oli siivet selässään joka kuvasi että he ovat vielä matkallaan eivätkä saapuneet. Voit kertoa että enkelit ovat toinen asia mutta sieluilla on myös siivet kun ne matkaavat taivaan kotiin. Sellaista sinä näit siellä mitä sinulle ei kerrottu. Kerro että näit kyllä mummosi ja kaikki edesmenneet mutta mielesi pyyhittiin etkä muista heidän kasvojaan etkä kehoaan mutta he olivat kuin kadonneet elämästään sinne nuorina ja elinvoimaisina kuten parhaimmassa iässä olleet kuten aina olivatkin. Kerro että he olivat niin kauniita siellä että hämmennyit etkä osannut ajatella heidän olevan kuollut, he olivat sinun mielestäsi liian kauniita ollakseen kuolleita. He eivät vastanneet sinun odotuksiasi kuolleesta ihmisestä eivätkä nähneet sinuakaan kuolleena.

 

Salli heidän miettiä mitä on olla kuollut toisin silmin eikä niin mitä on aina kerrottu. Salli heidän ajatella kuolemaa parempana kuin se on esitetty, kerro että siinä ei ole mitää kamalaa eikä pelottavaa olla siellä mutta sinä olit niin surullinen että jäit paitsi siitä kaikesta. Sinä näit siellä kyllä kaikkea kristallista linnaa ja sellaista, mutta se olisi liikaa heille.

 

Jää luokseni nyt kun kirjoitan sinulle uudeen lauseen jonka voit laittaa sinne blogiisi se kuuluu näin: Olen nyt käynyt taivaan kodissa ja se oli sellaista mitä ei voi silmin nähdä vaan mielessään, eikä sinne pääse koskaan suoraan polkua kävelemällä vaan vasta sitten kun olemme tehtävämme täällä suorittaneet.

 

Sinä sait etuoikeuden käydä siellä kylässä koska sait erityiskutsun sinun esivanhemmiltasi jotka odottivat sinua kovasti saapuvaksi. Näit siellä kaikkea kaunista ja tulit niin surulliseksi että et kyennyt enää käsittelemään niitä asioita vaan lähdin pois niin että et muistanut enää mitään. Olit siellä mummosi kanssa sylikkäin etkä häntä nähnyt sellaisena kuolleena henkilönä vaan kauniina ihmisenä kuin hän oli eläissään eikä olisi koskaan mitään surua nähnyt.

 

Sinä olit ihmeissäsi heidän kauneudestaan eivätkä he olleet sinun mielestäsi kuolleita vaan erittäin eläviä. Näit heidät unessasi usein matkallasi ja näit miten he kertoivat sinulle asioita taivaasta, vaan et uskonut. Olit heidän suojattinsa maan päällä ja näit heidän silmillään jotain mitä et olisi saanut vielä nähdä. Kerro että teit sen kaiken heidän pyynnöstään etkä kenenkään muun.

 

Sinä näit siellä eläimiä, ihania puita, lähteitä, keitaita, lapsia leikkimässä ja liikaa kaikkea sellaista hienoa mielestäsi että olisit pystynyt siitä mitään ajattelemaan hyvää palatessasi. Olisit itkenyt itsesi uneen joka ilta ja miettinyt elämääsi täällä joka on kamalaa ja hirveää eikä sinun olisi tehnyt mieli koskaan enää palata tänne mutta sinun oli pakko.

 

Kerro että sinä näit siellä kaikkea kristallista tehtyä tavaraa, vuoria ja esineitä eikä sinun silmiäsi häikäissyt ne, vaan ne olivat niin tavallisia siellä että kukaan ei niitä ihmetellyt. Sano että sinä kiipesit sellaista vuorenrinnettä lapsien kanssa ja lasketitte alas mäkeä toisella puolen. Sinä näit siellä paljon onnellisia lapsia mutta et ollut heidän kanssaan puheissa. Näit sellaista mitä kukaan elävä ei koskaan saa nähdä ja se järkyttää heitä että olet kuollut vaikka et ole. Sano heille olevasi erittäin elävä nyt etkä pelkää enää mitään elämässä vaikka et muistakaan mitään.

 

Sano että kenenkään muunkaan ei tarvitse pelätä enää koskaan, se kaikki muuttuu pian ja voimme elää rauhallista elämää kaikkien kanssa yhdessä. Kerro että ne ajat palaavat kuten paratiisissa eikä sitä kukaan voi enää estää. Se aika todellakin palautetaan teille kaikille ja kaikki vääryydet saavat väistyä sen tieltä että olette yhdessä ihmisinä toistenne kanssa.

 

Kerro että he tarvitsevat sen tiedon nyt osatakseen varautua sellaiseen aikaan joka ei heitä miellytä mutta se tulee olemaan siirtymäaika vain.

 

Olet nyt valmis välittämään tämän viestin, ole hyvä.


Kiitos! Ole hyvä, olet hyvä. Sano itsellesi vielä että olet nyt tehnyt hyvän työn tänään ja voit levätä loppupäivän kuten haluat. Minä lähden pois kauaksi hetkeksi ja tulen takaisin parin päivän päästä sinun aikaasi ja käymme taisteluun joka muuttaa maailmaa. Kiitän avustasi paljon. Kirjoita vielä että saavun sinut noutamaan unessasi etkä tiedä siitä mitään.

 

Anteeksi kysyn vielä jos et ole lähtenyt, minkä nimen korvaan sen Saijankirjan tilalle joka ei kuvaa mitään? Kerro itsellesi että olen täällä aina, voin lähteä toki toisallle mutta se ei vähennä meidän yhteyttämme, voit aina kertoa minulle kaikki huolesi nyt. Voit vaihtaa sen nimen jumalankirjaksi ja sekin voi olla hieman liikaa, se voi olla jokin jakobinkirjan tapainen kertomus kokemuksista joten sen voi nimetä Kokemustenkirja. Se voi olla myös jotain jumaluudesta kertovaa kuten jakobin paini aikoinaan, kerro siinä jotain sellaista joka kuvastaa painiasi tuonpuoleisen kanssa ja kerro sitten minulle.

 

Klo 19.45  Katso ja ihmettele miten saat lukijoita tekemättä mitään sillä on tarkoitus että tieto leviää hyvin nopeasti ja olen sen suunnitellut miten se tapahtuu, sinulla ei ole siihen osaa ei arpaa. Voit olla huoleti ja vain keskittyä siihen mitä käsken sinun julkaista. Sinä olet siellä nyt yksin ja teet jotain sellaista josta saat rahaa kyllä kun maltat odottaa että pääset matkustamaan ja saat jotain sellaista mitä toivot. Sinä tulit itsesi vuoksi tänne takaisin maahan etkä ajatellut mitään muuta, mutta tulit myös toisten vuoksi että he kasvaisivat ihmisinä kuten sinäkin. Teet niin kaikkien maailman lasten vuoksi että heidän ei enää koskaan tarvitse kärsiä. Niin merkitävä olet.

 

Tee se kaikki niin kuin kerron niin et ole koskaan harhateillä. Saat tietää lisää kun edistyt ja tulemme tutuiksi enemmän, et nyt tässä vaiheessa vaan joskus myöhemmin. Kerro että olet valmis nyt taisteluun ja voit olla varma että niin teemme. Olet tervetullut rinnalleni kuin aina ennenkin vaikka et muista mitän. Tee niin meidän vuoksemme.

 

Olit yksin kun näit jotain joskus siellä kulkiessasi kaukana vuorilla, teit sellaisen retken yksin Italiassa mitä aina haaveilit. Olit siellä yksin ja näit käärmeen kuvan jonka mielsit enkeliksi mutta et osannut ajatella siitä mitään. Näit siinä jotain erikoista mielestäsi ja otit siitä kuvan. Tee niin että etsit sen kuvan vielä jostain niin uskot. Se voi olla sinulle tärkeä vielä joskus että ymmärrät kaiken. Näit siellä myös kaikkea muuta jota epäilit todeksi mutta et uskonut kuitenkaan, kuten sellaisen torven jossa oli munia. Kirjoitit oikein, torven jossa oli munia. Näit sellaisen siellä myös. Tee niin että etsit ne kuvat ja siellä se on. Korjaa virheet jos kirjoitat väärin. Tee niin että etsit ne kuvat ja tallennat ne koneellesi ja katselet niitä tarkemmin. Näet niissä viestin jonka olemme sinulle kertoneet silloin mutta et silloin nähnyt mitään niissä. Tee niin että katsot tarkemmin. Tule sitten luokseni kertomaan mitä näit.

Ok, etsin kamerakorttejani jos ne ovat vielä tallella. Kyllä ne ovat, tiedän että ovat. Etsi ne ja mieti tarkkaan kaikkea elämääsi niiden kautta. Tee niin ole kiltti.

Ok.

(Olen löytänyt käärmekuvan mutta torvea jossa olisi munia, en. Katson joskus tarkemmin.)