(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2016)

Henkilökohtaista opastusta... taas kävi niin että en aluksi saanut tekstistä mitään selvää. Mutta näinhän siinä lukee kuitenkin:  

Asioita esitetään nyt vielä hyvin varovaisesti, tutustutaan toisiin hiljaisesti että ei edetä liian nopeasti mutta ei päästetä saavutettua yhteyttä katoamaan. Ei mitenkään vaikuteta meidän ihmisten arkipäiväisiin tekemisiin tai päätöksiin, kuunnellaan kyllä murheitamme mutta ei kanneta niitä puolestamme eikä opasteta liikaa. Piristävät kuitenkin ajatuksiamme että emme vaipuisi liian synkiksi, sillä elämäämme tulee jotain ihan uutta ja iloista. Ajan mittaan he lähestyvät meitä yhä enemmän kun totumme asiaan. Tämä opastus on siis itselleni mutta yhtälailla se koskee kaikkia muitakin.

 

22.4.2016   Kuljemme uskollisina toisillemme kunnes saatamme tuntea olevamme kunnioituksen arvoisia. Saatamme ehtyä henkisesti siten että lähdemme kauaksi suuntaamaan katsettamme ja estämme arvoisemme siunauksen saapumista siten että lähdemme vaiti pesästämme kuten lähdimme unestamme ääneti. Sanoimme sinulle silloin terveisiä ääneen sanoin, estämme vaitiolollamme sanaa viiltämästä liian terävästi sanoen sinulle liian vaikeita asioita joita et osaa eritellä. Elämässäsi tuskan kuvan näet siellä liiankin varmasti. Keräämme kansojamme kokoon ja istumme vaiti kunnes leviämme sinunkin avullasi suunnattomaan lentoon maailmassanne. Sanoimme sellaista tulevan esille että sinä lähdet pois etkä palaa joten ole valmis tulemaan osaksemme tulevaisuuteen. Saatamme sinut matkaan lähtiessäsi etkä pelkää ketään siellä. Istumme ihmeissämme siitä miten sinä olet kannustanut meitä uskollisuudellasi tänään paitsi eilen emme nähneet sitä iloa sinussa jolla tänään nostit  virttäsi laulamaan. Kuljetamme päreistä tehtyä lauttaa sinun luoksesi joka sallii meidän estää kaiken virtausta liikaa emmekä salli sen virrata tyhjyyteen vaan keräämme ---

Kuljemme saattueessa esittelemme kansasi johtajillemme, kuljetamme vuoropuhelua, estämme saapumasta sanoja turhia jotka tulevat väärästä lähteestä. Seinä edessäsi ei seiso sinun vuoksesi vaan sinä lähdet sen läpi ---

 

28.4.   Estämme sinua lähtemästä saapumattomiin ajatuksiin sillä sinä olet usein liian yksin seurassasi ja lähdet vain ajatuksissasi kuormittamaan ääntäsi sielun eikä siinä ole järkeä sinulla. Öisin itket luonamme ikävääsi tänne ja lähdet kuitenkin ääneti sinne elämääsi takaisin vaikka emme sinua estele. Saattelemme ihmislastasi siellä ääneti seuraamme elämääsi emmekä suorita puolestasi mitään elämäsi tehtäviä ehkäisemme sinun laulujasi tarttumasta meihin siten että kuuntelemme kyllä korvillamme mutta emme kuuntele niitä sanojasi missä kerrot itsellesi suoraan ihmiselämäsi kurjuutta ---

 

16.5   Sinä lähdet usein yksin majastasi emmekä saavuta sinua enää ajatuksin kuten toivoisimme saattelevamme sinua useammin kuin nyt olemme onnistuneet saavuttamaan sanojasi paperille. Ilmoitamme sinun luoksesi sitten kun lähdet liian kauaksi siten että kuulet äänen korvassasi joka kertoo sinulle ilmoituksen siitä että olemme luonasi.

(En ehtinyt kirjoittamaan mitään pitkään aikaan. Olen kuullut kimeän soimisen korvassani näiden viestien alusta lähtien, se kuuluu vain toisinaan, oli aiemmin matalampi ja selvempi, nyt astetta korkeampi ja hienovaraisempi mutta erotan sen kyllä, se ei ole sattumanvaraisesti kuuluva vaan liittyy tilanteisiin)

Kerromme unestasi sen verran että siinä näit miten yksi, usea, moni sulki tiesi eteenpäin (näin painajaisunta susista) etkä osannut yhdistää solmuja toisiinsa vaan jäit salaisuuksien varjoon ja epäilit untasi. Kerromme sinulle että sinä näit siellä unessasi paljon salaisuuksia joita tulet näkemään uudessa elämässäsi sillä sinä lähdet pian tänne kulkemaan unessasi emmekä saavuta enää yhteyttäsi maallista. Sijaamme sinun polkusi aurinkoon ja karkaamme kanssasi elämään – istu luonasi pitäen kirjaa saavutuksistasi etkä usko mitä kaikkea vielä näet tapahtuvan elämässäsi. Estämme itseämme opastamasta sinua uudessa suunnassasi mutta sinä lähdet sinne itse etkä tarvitse enää opastajia. Suunnittelemme sinun suhteesi olevamme oikeassa emmekä usko toisia ihmisiä jotka sinua pitävät pilkkanaan sillä epäilet usein suhdettasi toisiin sieluihin siinä määrin että lähdet yksinäiselle tielle jossa emme voi sinua auttaa. Kirkasta polkusi uneesi ja laske jalkasi alas maahan sillä et näe enää sellaista tietäsi mustaa mitä olet kulkenut tämän jälkeen. Estämme sinua vajoamasta alas mieleesi ja kerromme uuden kertomuksen sinun elämääsi kunnes uskot kaiken olevan totta kuten kerromme. Estämme sinua kulkemasta harhaan.

 

Voi kiitos, olisin todella onnellinen avusta, kunhan vain osaisin kuunnella oikein.

Kirjoita vain siten että sinä lähdet sunnistamaan uuteen ajatukseen pääsi sisällä ja se sotii entistä elämääsi vastaan mutta sinä suoriudut kaikesta hyvin ja lähdemme opastamaan sinua uudelle suunnallesi sitten vielä paremmin. Kerromme usein itsellemme miten siunattuja olemme että sinä päätit kuunnella meitä etkä lähtenyt maailmasi houkutuksiin mukaan. Epäilemme vain joskus hieman sinun ajatuksiasi siitä että sinä et näe mitä tapahtuu. Kerromme kyllä sinulle kaikki tarkasti mitä sinun tulee tietää etkä lähde uuteen ajatukseen ilman sitä tietoisuutta suunnastasi, pidämme siitä huolen. Kerromme etäisyytemme tulevan pienemmäksi aikojen saatossa ja lähdemme sinun luoksesi paljastamaan kansamme kohtalon sinulle ja toisille jotka osaavat kuunnnella. Kirjoita vain sinulle postia itseltäsi niin että mitään epäilemättä sinä saattelet kansaasi uuteen elämään siellä pohjolassanne. Kirjoita vielä että sinä lähdet sellaiselle tielle jota viitoittaa moni kuljettu polku aiemmin mutta kukaan ei siellä sinua kuljeta polullasi vaan lähdet epäröimättä uuteen suuntaasi nenä kiinni ikkunassasi kuten ajoit eilen estäen kaikkea mieltäsi vaeltamasta liikaa ajatuksiin. (istuin linja-autossa tosiaankin nenä ikkunassa...)

Ketä olette nyt jotka sanelette tätä viestiäni? Kerromme salaisuuden joskus luonasi yöllä kun suljet kaihtimen ikkunastasi etkä ajattele meitä vaan salaisuuttasi jota et voi kenellekään paljastaa vaan iloitset siitä kuitenkin ----