(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2018)

Kirjoitan huomenna aamulla jonkin "kummallisen lähetyksen" joten vastaus piirrokseen tulee kaiketi silloin, mutta mietitään nyt siihen saakka mitä madolla kuvataan... en itsekään vielä tiedä tarkalleen mutta tajusin kirjoittaessani madon yhteneväisyyden pyhimys Georgen kuvaan. Vanhan piirrokseni joka ohessa, olen siis piirtänyt jo 6.6.2014.

Itse ymmärrän sen perusteella mitä piirroksissa silloin tuli selityksiä, että mato napsii suuhunsa itiöitä (me ihmiset) jotka kasvavat maapallolla. Luulin sen tarkoittavan madonreikää jossa 6 kerrosta mutta olin väärässä. Antennista en osaa sanoa mitään. Madolla on selventävä koodikin johon viiva viittaa kun olen kysynyt mitä mato tarkoittaa, silloin en osannut vielä kanavoida sanoja.

Kuva on myös videollani jossa selaan piirroksia: https://youtu.be/MJZ7XxoQfS0

Hykerryttävän mielenkiintoista 😀

 

28.1  Esittelisimme ensimmäisen jakeen sarjastamme. Oleta ensin käyväsi läpi joitakin uusintoja koskien ennakolta antamiamme jäsenyyksiä joita harjoittelit aiemmin. Kohdista huomiosi erittäin tarkasti yksityiskohtaisesti piirtämiisi antenneihin jotka koskivat sitä elokuvamaisen tyylikästä matomaista asetelmaa. Korjaa: eli mato.

 

Erittelisimme teitä koskien vähän enemmän siitä matomaisesta toukasta. Suosio joka laantui aikaisemmasta, koski juuri sitä olemusta. Kannatamme että ottaisitte selvää miten varmasti olettekin lukeneet jotain hänestä olemuksesta, näennäisen hienovaraisesti selitettynä.

 

Korjaisimme siis miten kohtaatte kansalaisianne mutta oletatte väärin arvostelleenne asukkaitanne. Luulottelette usein nähneenne oikein ja jäsentenne oleilevan väärässä, vaan siinäkin tavassa korjata jäsentelyään kurvaatte suoraan mutkan takaa väärälle tasanteelle. Korjatkaa siis eritoten juuri sitä aikomustanne muuttaa jotain aikaisempaa käsitystänne, mutta tehkää se varovasti ja saattamatta muita turmioon.

 

Kohtaatte siis jokainen entistä useammin hyväksyviä jakeitanne. Korjaatte haavoittuvaisina kykenevänne kohtaamaan kuitenkin melkolailla uudistavaa jaetta joten kysykää vain jos tahdotte valloittaa uusia jakeitanne. Korjatkaa etenkin jos oletatte pysytelleenne samalla tasanteella ikuisuuden. Korjatkaa myös jos oletatte väärässä portaassa keikkuvanne.

 

Ehkä jäsentelemme lisää ensi kerralla, ota kaivoksesi matkaan kun lähdet aamulla matkaan sillä jokin erikoinen saapuu lähetys.

Kaivos? Eli tarkoitamme sen laatuista jäsentelyä joka kuulostaa erittäin kummalliselta ja tarvitset hieman aikaa louhiaksesi sen merkityksen tasanteellesi ulkoiseen käyttöön.

Näkemiin katsele vain maisemiasi ja hallitse maailmaasi, ole hyvä näkemiin.

Kiitos!

 

IMG_20180128_123101.jpg