(Palautettu piilotetuista artikkeleista julkiseksi, alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2013)

Henkisiä harjoitteluita olen harjoittanut myös taas meditoimalla ja tässäpä kooste tajunnanvirta-kirjaus-tyyliin. Jokainen lukee taas omalla vastuullaan ja ajattelematta että nyt se on hullu kun ajattelee/luulee noin. En minä niin ajattele, kirjaan vain ylös ja tunnustelen asioita. Ihan sama mitä joku muu niistä ajattelee, niihin ajatuksiin vaikuttaa aina omat elämänkatsomukset ja kokemukset. Ei kukaan voi ajatella toisen puolesta jonkin asian olevan niin tai näin. Varsinaista mindflowingia.

Sessio alkoi taas tylsästi oikean käden harjoituksilla, sitä kesti nyt 20 minuuttia.En olisi halunnut, se on tylsää. Samalla siinä vasen kämmen aukesi ylöspäin kuin saadakseen jotain mutta en koskaan tunne mitään. Sitten sormet suljettiin nyrkkiin. Kuntoutuksen jälkeen tunsin miten oli paljon kevyempi hengittää, nykyään tuntuu kuin olisi jättikokoinen sydän rinnassa joka ei enää mahdu sinne, painon tunne rintakehässä. Veri kiersi kohisten ympäri kehoa kuin urheilun jälkeen, ihan toisenkin käden sormissa asti. Sitten ne kumpikin nostettiin ylös kämmenet taivaita kohden ja tunsin nyt jotain kuumaa kämmenissä ja hmmm... ihan kuin jotain olisi virrannut, hyvin hyvin pieni tunne. Sitten ne suljettiin yhteen kuin olisin taputellut lumipalloa. Kysyi mitä tämä oli, miten parannan jos tämä oli jokin voiman vihkimys mun käsiin? Käteni nousi kämmen alaspäin, sormet suorina. Ihan siis se normi "siunausasento".

Testasin sitä sitten uteliaisuuksissani kissaan, pidin sen päällä käsiä ja ainakaan se ei edes herännyt. Kaikilla kunnon noidilla on kissa johon loitsut testataan, opin sen jo Aku ankasta. Tunsin miten energiani oikein keskittyi... mutta tarvin lisää kokeiluja. Tokihan voin kaikille tutuille vinkata "hei, sain parantavan voiman tai jonkin joululahjaksi, anna mä kokeilen sitä sinuun".

En usko tähän vielä kyllä itse. Niin kauan täytyy epäillä kunnes toisin osoitetaan.

Nyt se joulutauko. Kuunnelkaamme sateen ropinaa. Ehkä maailmaa pestään kaikesta negatiivisesta, huonot fiilikset menevät joutuisasti sillan alla ja sekoittuvat suureen mereen ja ovat taas pienen pienen pieniä pisaroita. Ei niistä ole enää haittaa. Itselläni oli aika huono päivä mutta nyt se on ihan ok. Turha niihin fiiliksiin on jäädä.

Olkoon näin.