(Uudelleenjulkaistu, alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2017)

Alkeellinen kirjan kansi :) Mietin ottaakko yhteyttä graafiseen suunnitteluun joka tekisi kuitenkin kannet varmuuden vuoksi mutta katotaan nyt saisinko ne itse oikeille mitoille ja laadulle. Kirjan tekstiä pitäisi käydä läpi muutaman kerran, muuten se on valmis. Sivuja 388, kovat kannet, lukunauha... joten itselleni siitä jää 1.20 € / kpl vaivanpalkkaa. Joudun vielä maksaa itse 70 € julkaisusta joten en usko että tämä pienen piirin kirja tulee olemaan mikään kannattava sijoitus, mutta noh. Ehkä turhempaankin voisi aikaansa kuluttaa.

Kannen kuvan olen siis ottanut Italiassa ja tähdet on vähän samansuuntainen verkko mitä olen nähnyt pari kertaa silmissä kanavoinnin aikana, tosin ne olivat hopeisia. Suurin piirtein tuossa nyt alkaa hahmottua se mistä on kyse. Tykkäsin kovasti aikoinaan graafisesta suunnittelusta mutta ei siitä ammattia tullut...

kansinide1.jpg

 

*

Sekalaisia linkkejä:

 

"Ihmisillä on aina ja kaikissa kulttuureissa ollut tavallisesta poikkeavia, erikoisia kokemuksia, joita pidetään yliluonnollisina, paranormaaleina tai uskonnollisina, kertoo Jeena Rancken. Kyseessä ei ole marginaalinen ilmiö, kuten useammissa tutkimuksissa on oletettu."

"Näiden kummallisten kokemuksien täytyy jollakin tavalla olla keskeinen osa ihmisenä olemista."

Tutkija Marja-Liisa Honkasalo

 

http://yle.fi/uutiset/3-9481631

*

 

"Taakkasiirtymillä tarkoitetaan sukupolvelta toiselle kulkeutuvia ongelmia ja tunnetiloja, jotka on työnnetty pois mielestä. Niitä ei ole pystytty kohtaamaan ja käsittelemään. Vaikka asiat ovat jääneet suurimmaksi osaksi tiedostamattomiksi, ne vaikuttavat ihmisen identiteettiin sekä sisäiseen ja ulkoiseen elämään."

https://www.tehylehti.fi/fi/terveys/kannatko-mummosi-taakkaa-historian-tutkiminen-vapauttaa

*

 

"Gross Fredenwaldenista tehty löytö tukee osaltaan paljon kiisteltyä käsitystä, jonka mukaan suomalais- ja saamelaissukuiset ihmiset olisivat asuttaneet Pohjois-Euroopan sekä pohjoisen Keski-Euroopan ensimmäisenä."

http://masik.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212086-suomalaisten-alkuperasta-uusia-todisteita

*

 

http://blog.rajatieto.tv/#home