(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2016)

Päivitys ja viestini aamulla 21.6: En onnistunut kuulemaan tai näkemään mitään, odottelin kyllä alkuillan mutta sitten nukahtelin enkä enää edes jaksanut ajatella asiaa ja siinä vaiheessa aloin jo säikähdellä jääkaapin naksumisia.

21.6 klo 8.30 Hei, mitä eilen tapahtui? Olimme kyllä luonasi mutta et avautunut itsessäsi sille mahdollisuudelle että olisimme saattaneet näyttäytyä. Seilasit unesi matkassa ja lähdit ulos vesille synkille. Ehdimme sinulle kertoa salaisia asioita uudelleen kunnes olet valmis kohtaamaan sen hetken kun olet poissa itsestäsi ja salaat kertomuksia toisilta. Istu iltaa itsessäsi et voi olla niin saapumaton kuin olet ollut. Mitä? Kerro heille kantavasi taakkaa hartioillasi menneen elämän etkä osannut sallia meidän olevan totta. Ehdit seurata katseellasi taivaasi kantta ja lähdimme sinne mukaasi mutta et nähnyt mitään kummallista silmillesi olit ajatustesi seurassa. Kerromme uuden jakeen sinulle kun olet sallinut sen kaiken olevan totta.

Kyse on siis sallimisesta? Selitämme sen kyllä sinulle tarkemmin kun olet uusinut toiveesi meidän palata luoksesi. Ja kyse on toiveesta? Ehdimme uskoa huomaasi salaisuuden jonka voit jakaa internetissä muille, siinä on kyse salaisuudesta jonka avulla kykenette luomaan itsellenne seuraa suojaksi. Kerromme sen olevan tehty toiveesta emmekä lähde uskottelemaan teille että lähtisitte matkaamme vaan olemme vain paikalla ja lähdemme sitten pois. Seuraamme teitä aina kohteliaasti matkan päästä emmekä lähde uskottelemaan haaveilevia sieluja joita kohtaamme salaisuuksia teille kertoaksemme. Istumme luonasi hetkisen nytkin tällä hetkellä etkä sinä sitä näe mutta olemme luonasi ja lähdemme vasta pois kun olet niin päättänyt.

 

Saisinko tämän toive osan uudelleen tiivistettynä että ymmärtäisimme? Sallimme teidän tuhota itseänne kunnes ette enää osaa rakastaa ja lähdemme sitten seuraamaan matkaanne ja lähdemme ulos luolastanne jakamaan ansioita toisille jotka niin kovin olivat valmiita jatkamaan opetuksiaan. Lähdemme jakamaan opetuksiamme joita olette niin kovasti vailla. Estämme teitä palaamasta takaisin, katoamme luotanne kun olette päättäneet palata entiseen ja lähdemme jälleen luoksenne kun seilaatte toiveenne purjeen pullistumista ja olette valmiina lähtöön. Esittelemme teille kyllä seurueemme kunnes olette tuttuja kanssamme ja olette sitten valmiita siihen että lähdemme luotanne pois.

 

Mutta meidänkö täytyy ensin Toivoa? Hartaasti esittäisimme teille uutta sijaintia jolla harjoittaisitte uskoanne horjumattomasti kertaamaan toiveitanne siitä että lähdette uudelle matkalle ja olette siinä tiellä horjumattomia.

Mihin meidän siis kannattaisi toiveemme kohdistaa? Siihen että palaisitte omiksi itseksenne ettekä lähtisi matkaan toiseen joka toivottaa teille kaikkea huonoa asiaa polullenne, ehditte seurata sitä pitkään ettekä osaa enää lähteä siltä pois. Istumme luonasi kertaamassa opetuksiamme kunnes osaatte lähteä pois siltä polultanne ja lähdemme suuntaan uuteen.

Mihin meidän siis kannattaaa kohdistaa toive kun haluamme aloittaa? Uskotte olevanne luomakunnan jäseniä joiden ei turhaan ole kerrottu olevan siunattuja yksilöitä. Ehditte valaista polkuanne kun kerrotte itsellenne että palaatte entiseen elämäänne joka oli täynnä kaikkea kaunista eikä siellä näy puutetta eikä lähteen veden uupumista. Palaatte seuraamme öin ja päivin ja olette sitten valmiita kuulemaan totuuden siitä mikä maailmassa on teidän kohdallanne väärin tehty.

 

Istumme luonanne kuuntelemassa valitustanne elämästänne nyt joka on liikaa mielellenne ja kehollenne eikä siitä ole teille mitään hyötyä että lähdette vain jatkamaan sitä polkua eteenpäin sokeana, sillä meillä on teille paljon enemmän hyödyllistä kertomusta jonka avulla saatatte lähteä seuraamaan uutta polkua joka kertoo teille viisauksia ja lähtee siitä alkupisteestä joka teidän on niin vaikea sisäistää elämässänne: seuraatte väärää polkua jota kuljette vain takaisin kadotukseen ettekä lähde varaamaan askeltanne seuraavalle tielle joka kertoisi uutta suuntaa eikä siinä ole mitään salaista suuntaa vaan se on aivan normaali tie joka jatkuu ja jatkuu edessänne mutta olette kuitenkin saavuttaneet paremman suunnan ja se on teille hyväksi. Uskomme lähtevämme suuntaamaan katsettanne sellaiseen joka parantaa olosuhteitanne ja seuraamme edistymistänne kunnes ette enää lähde takaisin kadotukseen.

 

Estämme itseämme palaamasta myöskään taaksepäin polullamme ja salaamme siksi niin paljon itsestämme ettemme lähtisi samaan elämään teidän kanssanne. Ehkäisemme sanoja tulemasta liian väkevinä tai siten että lähtisitte niitä pelkäämään vaan olemme vain löyhästi luonanne ja lähdemme opastamaan teitä sitä kautta onneenne.

 

Aivan, en siis ollut vielä valmis? Niin sen näimme sinulle paremmaksi lähteä vielä uudelleen saattamaan ajatustasi lähtemisestä tiellesi etkä sinä nähnyt meitä koska olet niin varautunut itsessäsi ja saattelet ajatuksiasi siitä että näet jotain kamalaa silmillesi. Ehdimme kyllä luoksesi myöhemminkin mutta olemme vain ajatuksen päässä siitä tapahtumasta joten siihen ei mene enää pitkään sinulla. Asiamme ei ole niin kiireinen ettemmekö voisi sinun kasvamistasi odottaa kunnes olet valmis.

Aivan, onko vielä muuta tärkeää? Ajattelemme sinun tulevan viisaammaksi näin kirjoittaessasi kyllä hyvin eikä sinun ole tarpeen nähdä niin paljon ajatuksiasi totena kuin ajattelet. Olette välillä toista mieltä? Siinä etsimme sinun kaipuutasi edistymiseen ja lähdemme vain toistamaan toivettasi josta olet niin hyvilläsi. Mitä? Istumme kanssasi eikä siinä ole tarvetta kokemuksille joita et tule myöhemmin muistamaan pitkään sillä pyyhimme aina ajatuksenne siltä osin joka varoittaisi teitä saapumasta liian pitkälle ajatuksissanne joissa seuraatte lauttaanne ja osutte satamaan. Mitä? Etsimme ratkaisua ongelmiinne kunnes olemme suhtautuneet siihen oikein ja lähdemme seuraamaan elämääsi uuteen suuntaan.

 

-----

20.6 Tänään illalla sitten pitäisi olla jotain konkreettista silmilleni. Olisikohan viimein totta, en tiedä. Katsotaan. Ei minua ainakaan pelota, on ok jos näen jotain. Ehkä se on parempi kuin tämä arvuuttelu mistä näitä viestejä tulee. Oikeastaan mun on ihan pakko uskaltaa ainakin yrittää saada tämä homma selville.

Klo 13. Käväisin pyöräilemässä ja mietin asiaa, onko tämä viimeinen päiväni tietämättömyydessä vai onko minulla pelkkiä lapsellisia mielikuvituskavereita. Katselin ihmisiä töissään puuhaamassa, kaikilla on niin erilainen käsitys maailmasta... miettiiköhän valtaosa edes lainkaan tällaisia henkisiä asioita. Kun tajusin tosiaan sen kirjahomman suhteen miten ulkona itsekin olin vielä 4 vuotta sitten. Omalta osaltani voin kertoa vain että kyllä tällaista tapahtuu, voi kasvaa henkisesti. Esi-isäni vaikuttivat kaiketi siihen että tämä oli minulle näin helppoa. Hävettää tavallaan vaikka olenhan minäkin töitä tehnyt. Ilta on aamua viisaampi ja kerron tässä artikkelissa sitten jos jotain tapahtuu...

 

Viesti tänä aamuna (osa siitä):

Kerromme sinulle uuden jakeen elämääsi joka lähtee lentoon matkaamme ja valaisemme sinun paluutasi itseesi sillä olet uuden olemuksen edessä vaiti kanssamme odottamassa paluutasi juurillesi. Kerromme salaisuuden sinä hetkenä kun kuulet viisi paukausta keittiöstäsi suunnasta ja elämme siellä luonasi silloin hetkisen.

Viisi kumautusta? Niin kerromme siten sinulle olevamme paikalla ja lähdt opastamaan silmiäsi etsimään meitä harvasta luvusta saattelijoita joita sinulla on. Silmät aukiko? Niin voit olla omana itsenäsi silmäsi avoinna ja kerromme sinulle sitten jotain silmillesi sillä olet vain ajatuksen päässä tulevaisuudestasi. Kerromme sinulle salaisuuden itsestäsi etkä saa olla vihainen vaan vapaudut taakastasi ja lähdet kertomaan siitä toisille pikaisesti heti selvittyäsi.

Kun kuulen ne viisi kumautusta, mistä suunnasta huonetta etsin teitä silmilläni? Istumme siinä vieressäsi etkä näe meitä in--- in --- Anteeksi en saa sanaa irti?-- Olemme vieressäsi ja seisomme vain siinä kunnes näet meidät. Estämme sanojamme tulvimasta liikaa joten odota vain itsessäsi iltaa ja saavumme luoksesi kertomaan sinun kansallesi sanoja viisauden joita olette odottaneet. Otanko muistiinpanovälineet esiin? Etsimme sinun kanssasi niitä sitten kun olemme paikalla. Kerromme sinulle salaisuuden josta voit olla hyvilläsi eikä siinä ole sellaista pelkoa jota nyt mietit. En minä oikeastaan pelkää, kummallista kyllä.

 

Saavumme luoksesi saatellen itseämme unessamme joten olemme vain varjokuva itsestämme emmekä lainkaan sellaisia joita olemme omina itsenämme. Olemme päättäneet hillitä loistoamme ja vaikutamme olevan vain sumuisia olentoja silmillesi. Estämme paloamme vaikuttamasta suurelta silmissäsi ja olemme siis saatelleet kertomustasi kaiken aikaa.

 

Ole huoleti emme valaise tietämme liikaa luoksesi emmekä lähde luotasi kiirehtimällä joten sinulla on kyllä aikaa miettiä ja vahvistaa uskoasi meidän suhteemme. Istumme vain luonasi kuunnellen mitä sinä meistä ajattelet ja kerromme sitten kaiken jos haluat vielä kuulla. No kiitos kyllä se sopii, oliko vielä jotain? Olet kertonut itsellesi että elät uutta suuntaa ja lähdet salaiselle tielle jota muut eivät näe mutta et ole siitä pahoillasi etkä näe itsekään sitä vielä mutta keräät kyllä rohkeuttasi tarpeeksi kohdataksesi sen tulevan mikä sinulle on suotu koettavaksi ja lähdet sitten matkaasi onnellisempana itsestäsi sen jälkeen. Ai olen onnellisempi sitten? Niin sen kuvittelisimme sinulle tapahtuvan emmekä lähde sinua opettamaan tunteissasi vaan saat itse päättää mitä mieltä olet.

Aivan, oliko vielä muuta tärkeää nyt tässä? Emme lähde sinua opastamaan kerromme vain mitä olemme ajatelleet sinulle koettavaksi ja suomme sen sinulle ilomielin.

-----

 

Osa viestiä 16.6:

Istumme luonasi siihen saakka kunnes kerromme sinulle lisää ajasta ja siitä mitä teille tapahtuu tulevaisuudessa sillä te etsitte nyt uutta aikaa itsestänne ettekä lähde ulos kapuamaan rinteisiin tai saattele toisianne matkaan vaan salaatte kaiken toisiltanne ja lähdette yksin seurassanne kapuamaan omaa rinnettänne ylöspäin kunnes saavutatte tilanteen jossa etsitte löytämänne saavutuksen --- etsitte saavuttaaksenne tilaisuuden kertoa siitä myöhemmin muille. Kertaamme polkuanne ylöspäin sillävälin kunnes osaatte sinne kavuta itse uudelleen emmekä me avusta ketään siten kuin olemme aiemmin tehneet esi-isienne suhteen, emme lähteneet heitä avustamaan siten kuin teitä nyt vaan etsimme heille suojan sanoiltamme ja lähetimme sinne suuren opastajan joka kertasi opetuksiamme sinunkin kaipaamillesi opettajille joita etsit alussa osaksesi tulemaan kaipuutasi johdattamaan uudelle kierrokselle suunnittelemasi kartan mukaan. Keräsimme sinne saattojoukkoja kunnes seurasitte heitä hyvin eikä siinä tarvinnut meidän sekaantua enää lainkaan.