(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2017)

linkit eivät enää toimi

Päivitys 17.12:  https://saijankirjat.jimdo.com/2017/12/17/lähtöön-valmistautuminen/

https://saijankirjat.jimdo.com/2017/12/15/tänään-tapahtunut-vapautuminen/

 

Ehkäpä universaali laki on astunut voimaan... lyhyesti:

"Ilmoittaisimme vallitsevan järjestyksen lain tulleen huippuunsa äsken, sillä jokin korvaava huippu saavutettiin olematta se vielä laajalti kansan tiedossa. Kertokaa lisää aatoksistanne, oletteko havainneet jonkun poistuneen, määräävän aseman luotanne. Kertokaa sen jälkeen jollekulle ääneen oletteko huomion tehneet, jolloin ohjaavat lisää huomiotanne oikeaan etenemiseen."

 

Kirjoitin vielä illalla:

Innostaisimme siis eniten sinua aloittamaan jälleen kokoonkirjoituksesi. Miten tahtoisit aloittaa, ole hyvä saat puheenvuoron, ole kaunis ja kohtelias. Kiitos, kirjoittaminen on suuri kunnia ja jatkan sitä mielelläni! Olemme hyvillämme että olet onnistunut hieman selättämään vaivojasi maallisia ettei hän toinen asukas turmele hallinnoimaasi aloitusta. (eli henkisiä asioita vihamielisesti arvosteleva ihminen). Näkemiin ensi kerralla puhumme jälleen sellaisesta aloituksesta mikä saattelee toisia notkoon, vuonoon aloittaen jälleen kapuamisen maisemiin avariin.

Aloita matkasi aloittaen huomisesta näkemiin.

Kiitos! Kirjoitan aamulla, herättäkää vain jos on asiaa ja ilmoittakaa kun kirjoitetaan. Kirjoitamme, ole huoleti löydät kyllä kaltaisesi matkakumppanin kaukaa näkemiin. Kiitos hei.