(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2016)

Pikavauhtia vain toivomaan parannus ehdotuksia omaan elämään sen harjoituksen kautta, sillä sen verran sain tietää että ne toiveet tulevat nyt toteutumaan päivissä/viikoissa eikä vuosissa sillä aikakin kuluu tavallaan nopeammin. Ja kaiketi kuka eniten ehtii päivittäin toivoa ehkä saa sen myös ekana :) Siinähän sitä sitten ihmettelemistä... Maallisella tasolla toivon itselleni autoa ja se näyttää kyllä olevan saavuttamaton tällähetkellä. En käsitä miten se voisi toteutua sillä en ole siihen säästänyt lainkaan.

Ihan vakavissani olen siis miettinyt mikä elämässä ärsyttää ja jotain tällaista haluaisin mystiseltä tulevaisuudelta:

- En halua käydä kaupassa ja tehdä ruokaa tuntikausia. Haluan ruokani esim.  raikkaana, puhtaana smoothien tapaisena  jossa on kaikki.

- Haluan silti oman uudenaikaisen pienen kasvimaan ja eläimiä.

- Se kulkuväline todellakin joku kätevämpi ja ajanmukaisempi kuin auto. Haluan katsomaan auringonnousua toiselle puolelle maailmaa kun se laskee omalla puolellani. Haluan avaruuteen katsomaan tähtiä, maan alaisiin kaupunkeihin.

- En halua olla työn orja. Haluan tehdä luovaa työtä ja palvella vaikka ihmisiä jollain tavalla niin että se on hauskaa.

- Ei enää kelloa, kiirettä, määräaikoja. 

- Helpommin tietoa itselle omasta terveydestäni, haluan tietää mitä sairauksia on häämöttämässä mahdollisesti ja reagoida siihen ajoissa jollakin puhtaalla rohdolla, hauskalla liikunnalla, sävel terapialla tai ... tai ...

- Haluan jutella ja leikkiä eläinten kanssa niin että niistä mikään ei pelkää minua. Haluan että yksikään ihminenkään ei enää ole töykeä mulle, haluan olla samalla aaltopituudella kaikkien kanssa.

- Haluan asuntoni olevan raikas metsä lasiseinien sisällä, lintuja, kasveja, kukkia

 

nau-ecco1-640x360.jpg

(eft.co.au)

18hdfhggaofdrjpg.jpg

(greendiary.com)