(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018)

17.5   Ilmoittaisimme hieman kaukaa että jotakin tulevaisuuttanne kohdentavaa asiaa palautuu pikkuhiljaa mieleenne. Tutustukaa itse ajatellen miten toivotte kaukaisen toverin näkevän asianne. Ehkä hieman siis varoittamatta astuu jokin etäisyys mitan verran katseenne ulottuville. Näkekää se ensin tulevaisuutenne mukaisesti eli ottakaa usea matkaanne ajatuksia. Kerromme tästä sen vuoksi, ettei turhaan ajateltaisi näkemyksiä.

Ole hyvä tässä kaikki näkemiin.

Kiitos. Ne tulevat siis ajatuksina, mistä tunnistamme ne tulevaisuuden ajatuksiksi? Ole hyvä vain, lisäännyt mitan verran kuunnellen katsettasi näkemyksesi matkassa. Ehkä tulevaisuuden matkalainen itse osaa järjestellä mielessään tulevaisuuden uskon ja erotella sen salaisen osuuden kaikesta. Korjaa hieman että lisäännytte tavanomaisuudessanne, ole hyvä.

Onko se siis jotakin muutakin kuin vain ajatuksia? Ehkä lisäisimme hieman vahviketta että lisäätte tunnontuskianne samalla eli korjatkaa muutakin ajattelutapaanne. Korjatkaa eritoten jos istutte tulenne äärellä sammuttaen kokoamistanne. Ole hyvä korjaa väärä, eli istukaa vaiti pysytellen aina silloin jos jokin mieleenne palautuva asia sattuu kohdallenne.

Näkemiin.

Kiitos.