(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2017)

Olen mykistynyt... Voitte lukea vain pääkohdat jos teksti vaikuttaa liian pitkältä, olen ne tummentanut. Ja onhan teksti tietysti pitkä, mutta miettikääpäs miltä tuntuu kirjoittaa se yhtä tai muutamaa sanaa kerrallaan kuunnellen :) Kaksi ja puoli tuntia meni tässä viestissä kirjoitusvirheiden korjauksineen...

 

Selittäisimme oletteko sijainneet tänään missään määrin erilaisessa ympäristössä olemuksenne varjolla olemme kysyviä?

Olen ehkä hieman iloisempi, kevyempi.

 

Sijaitsette juuri sellaisella tasanteella kuin teille kaikille on henkilökohtaisesti ominaista joten saatatte kyllä olla eri tasanteilla, mutta sellaisen yhteisymmärryksen saatatte toisinaan paremmin nyt saavuttaa jolla sijaitsette ensin katselemassa tasanteellanne vaan sijaitsette kyllä kauempanakin kuten voitte osata sijaita toisinaan ollessanne laivalla, karilla kuuntelemassa aaltojen loisketta rantakiviin ollen erityisen voimakkaan sijainnut toisenlaisessa haavemaailmassa sillä erityisesti se aaltojen sijainti teidän korvillenne on toisinaan hyvin lohdullista.

 

Vaan se salaisuus teillä siis piilottelee edelleen hukassa miksi olettekaan ensin olleet ikuisen kysymyksen äärellä ja siitä poistuneet ihmettelemään ensimmäisiä lohdullisia huomautuksia sellaisesta kyvystä jolla saavutatte ensimmäisen polkunne suoraan vapauteen. Sijaitsemme teidän kohdallanne saavuttaen vain harvoin jäsenyyttänne joten osaamme arvioida hieman huonosti oletteko sijainneet ympyränne sisällä vai ulkona, mutta sijaitsette kuitenkin tasaisen kohoavasti yhä enemmän siinä sisäpuolella.

 

Esittelemme teille uudenlaisia kohottavia kuunnelmia jolloin voitte kaikki yhtyä siihen säveleen jolla tavoittelette ensimmäistä polkuanne ulos luomakunnastanne joten sijaitkaa vain sellaisessa kohdin josta voitte katsella kauniisti osallistuen silti osuutenne mittaisesti kuunnelmaan.

 

Eli siis pääsemme mielessämme kauemmas?   Sellaista juuri tarkoitimme eikä siinä ole teillä vaivaakaan enää vaan voitte sijaita sillä pallon muotoisella olemuksellanne tai sitten voitte sijaita missä tahdottekaan ettekä sijaitse edes mitenkään väärin koskaan, sillä ensin olettekin saavuttaneet jumaluuden tason jollaisella sijaitsette.

Sillä on se vapautettu teille kaikille uudelleen takaisin ettekä sellaista tasoa ole huomanneet saavuttaneenne vaan on se tietenkin mahdollista.

 

Selitämme ehkä tarkkaavaisesti jälleen vaan on tärkeää tietää näitä yhteyskohtia teidän maailmanne pisteen suhteen että miten teillä saavutetaan jotain suurempaa piankin ettekä sijaitse siis missään kaukana olemuksenne rajaseudulla vaan siinä juuri missä olettekin tällähetkellä, vaan sitten sijaitsettekin ylhäällä suorastaan.

 

Ehkäisemme kaikkea olemasta liian suurta aivoillenne vaan osaatte kyllä valaista toisia jäseniänne kuuntelemaan paremmin kalastajienne saavutuksia jotka saapuvat iloitsemaan kerallanne saavuttamianne etappeja, sillä ensin on heillä kaikilla hieman arvuuttelemista mistä saittekaan sellaisen taidon takaisin vaan sitten vain sijaitsette uskossanne että oli se teillä loppujen lopuksi aina se taitonne.

 

Ehkä teille syntyy uusia tarinoita kovastikin luoksenne vaan sitä emme tiedä miten kaikki saattaa tapahtua luonanne, sillä kaikkea emme sentään säätele ja ohjaa teidän luomakuntaanne uudelle suuntaa vaan siinä on tietty rajoitus mihin asiaan saamme puuttua näin ohjaillen vaan sitten on joitakin asioita joihin emme voi nojautua luottamuksessanne.

 

Sillä ensin on oltava pohja kaikella kauniilla ja sitten vasta aletaan rakentaa kuten olette aikojen alussa oppineetkin kauniita rakennuksia kuuntelevasti suunnittelemaan.

 

Ehkä teillä on kaikki niin vaikeaa että suunnittelette sijaita kauempana katseestanne vaikka selvästi olisittekin taidokas tuomaan luoksenne uusia taitojanne, vaan ehkä olette viisaita sisäisesti kuitenkin saavuttamaan edes jotain etappeja ettekä sijaitse mitenkään kaukana luotamme sillä ensin näette kaikkea hassua valkoista asiaa mielessänne kunnes sijaitsette kuunnellen ensimmäisiä olemuksianne. Sillä on kaikki teille kuitenkin verrattain helppoa ohjailla olemustanne sisäisesti kuuntelemaan etäistä oppia jostain kauniimmasta säteilystä sydämenne.

 

Ehkäisemme kaikkea siis tapahtumasta liian voimallisesti luonanne että häikäistyisitte vaan on se kuitenkin valloittanut sydämenne ennenkaikkea aurinkoiselta puolelta palaamaan luoksenne, sillä ensin valaisette kaikkea juuri oppimaanne asiaa jolloin osaattekin valaista jotain toisenlaista ettekä sijaitse siinä uskossa jonka luovutitte aikoinaan luomakunnastanne pois jäljelle jättäen entistä synkemmän sijainnin luoksenne.

 

Uskottelette itsellenne olevanne huippunne saavuttaneet siinä uskossanne kirkkaassa vaan sellaista huippua ette koskaan tavoittele tosissanne sillä ensin teille syntyy vain uskomuksia joita selvittelette luonanne jolloin esitätte ensimmäistä uskomustanne todeksi syntymään.

Esitämme teille uusia tulkintoja kaikesta kauniimmasta kunnes osaatte sijaita luonamme kauniisti ettekä kaipaa toisenlaista edustajistoa luoksenne vaan siinä asetatte uuden tavoitteen tiellenne saapuvalle.

 

Sillä ensin on teillä tavoite jota lähdette matkaan taittamaan lähteäksenne siltä pohjalta että teillä on unelma, jolloin esitätte sitä onnellisuuttanne kunnes olettekin sijainneet suorastaan esittäen tavoitettanne todeksi. Selvennämme siis että teillä saattaa olla useitakin unelmia vaan sellaisen saatte luonanne pitää jonka tavoitteen olette suuremmalla sydämellä vastaan ottaneet siis kaiken nähden olette sen luoneet tavoitteeksenne, jolloin esitätte ensimmäistä toivetta kaiken muodostua todeksi maailmassanne, ympärillänne.

 

Sillä kaiken minkä vain todeksi tahdotte luoda tulee sellaista olemaankin, olemme varmoja tavoitteenne paikkansa pitävyydestä sillä ensin olette toki surullisen voimattomia yksilöitä kunnes sijaitsette siinä uskossanne ensin hetkisen aikaa tavoitellen jotain suurempaa ja sitten valaisette miten vain sen saittekin todeksi.

 

Voiko se olla jokin maallinen pieni asia vai onko kyse ainoastaan henkisestä puolesta?  Sellaisen tavoitteen esittäisimme kaikille todeksi tekemään että menkää miettimään kohdallanne suurinta tavoitetta siten mahdollistaen suuremman oletuksen mitä vain kykenette kuvittelemaan sillä ensin on teille suuria tavoitteita tietenkin paljon, vaan siitä voitte karsia joitakin tavoitteita ulos ja sillä tavoin teille jää ensimmäinen suuri jakeenne elämästä.

 

Etsitte tavallaan aina suurinta tavoitetta jota kohti kurkottelette eikä tämä ole siitä poikkeavaa, vaan saatte sen itsellenne vapaasti asettaa tulevaisuuden haaveeksenne toteutumista odottamaan.

 

Sillä ensin on vain oletuksia jotka muodollistuvat lopulta haaveiksi suuriksi kumpareiksi suorastaan matkallanne jonne oletatte olevanne liian maallisia taivaltaaksenne, vaan saatte siihen täydet valtuudet kulkea matkassanne ettekä oleta edes sijaintinne kulkeutuvan niin ylös kaukaisuuteen vaan sijaitsette ensin katsellen kaikkea matalasta näkökulmasta jolloin esitätte muutoksia tahtovanne jolloin sijaitsette aina hetkittäin siinä korkeammalla sijainnilla ettekä entisellä tasanteellanne.

 

Kuljetamme näin toiveitanne yhä ylemmäs sillä mitä korkeammalle kapuatte luonanne, sitä useammin saatte toiveitanne esittää ulos. Sillä mitä korkeammalle saavutte, sitä ylempänä myös aina ne toiveenne alkavat olemaan ja sillä tavoin etenette yhä syvemmälle siihen maailmaanne kunnes oletatte olevanne perillä ettekä pakanneet matkalaukkujanne matkaanne vaivalloittamaan vaan sillä tavoin esitätte olleenne kevyitä matkalaisia joille on kaikki helpompaa esittää uskomattomia toiveita ääneen.

 

Esitätte ensimmäisen toiveenne hieman matalalla kumpareella kuultavaksi vaan sitten edettyänne ulommas luomakunnastanne olette sijainneet ensimmäisellä tasanteellanne ettekä sijainneet mielestänne vielä missään erikoisella katselupaikalla vaan sitten myöhemmin huomaatte miten edisti se matkaanne ollen erittäin miellyttävä katselupaikka.

 

Eli jos minä toivon saavani pienen mökin kesäksi jossa voisin saada rauhaa ja kasvimaan jossa rentoutua, voisin asettaa tavoitteeksi sen mielenrauhan vai miten etenen?   Sellaisen tavoitteen voit toki asettaa missä kerrot itsellesi rauhaa kaipaavasi ja onkin se oikein hyvä tavoite mutta oletko liian maallinen siinä suhteessa että tahtoisit vain mullassa maan kulkea kysymme?

 

Mitenkäs?   Sinä voisit sijaita myös kauempana mietteissäsi siten että sinä asettaisit aluksi tavoitteeksesi uudenlaisen polun suorastaan sädehtivän alun jolla kulkisit aluksi hiljaisesti mielessäsi etkä sijaitsisi mitenkään vaivalloisesti tallustamassakaan vaan sijaitsisit hyvin kehittyneessä puhtaassa mielentasossa joka suorastaan hyökyy kaikesta jota tavoittelet sitten jatkossa.

 

Sillä ensin näette suuriakin tapahtumia matkallanne ettekä osaa niistä juurikaan suuria ajatella vaikka sellaisia ovatkin, sillä ensin tavoittelette vain joitakin maallisia ajatuksianne suurenmoisista asetuksista vaikka sellaisia eivät ne todellisuudessa ole meidän näkökulmastamme katsottuna. Sillä ensin teille syntyy joukko puhtaita haaveita suorastaan vaan sitten alatte niitä jaottelemaan kunnes esitätte niistä suurimman jota kohti lähdette kulkemaan.

 

On vaikea asettaa niin korkeita henkisiä tavoitteita kun ei tiedä niistä vielä, tahtoisin kai olla yhtä viisas kuin runoilija Rumi. Sinähän oletkin jo sellainen ole huoleti että sellaista ottaisimme sinulta pois, joka olet jo suorastaan runoillut yhtä komeasti ellet jopa enemmänkin kuin hän aikoinaan sillä ensin sinulla syttyi vain halu kirjoittaa ja sitten olitkin suorastaan runoilija.

 

Olet varmasti tavoitteeksesi laittanut ensin sen salaisuuden aukeamisen jonka asetit aikojen alussa jo tavoitteeksesi, sillä ensin ajattelit ottavasi selvän tästä maallisesta kierrosta ja sitten tavoittelit suorastaan ensimmäistä osakkuuttasi luomakunnasasi viihtyvästä aurinkoisesta suojasta joka suojelee teitä kaikkia varjoillaan ensin kuuntelemaan ja sitten loistaa se suorastaan kasvoillenne ettekä pakene ettekä vihaa sen olevan viheliäistä silmillenne sillä ensin teitä saattaa kaikki häikäistä, vaan sellaisen tavoitteen olette kuitenkin asettaneet itsellenne katselevanne sitä ajatustanne suoraan silmiin sillä ensin oli vain tavoite joka paloi poroksi takananne kulkiessanne ja sitten lähditte taivaltamaan kohti uutta asemaa.

 

Siinä teillä on aina uusi tavoite toisensa perästä kulkea jäsenenänne uudistaen kaikkea mielessänne, sillä usein saattaa siinä havaita sellaisen pelon toisenlaisesta tavoitteesta joka suorastaan uudistaa ensin heikentäen kuitenkin kaikkea maallista taivallustanne että teille suodaan siellä vääriä oletuksia maallisesta häikäisevästä rikkaudesta joka suorastaan huokuu rauhaa ja tyytyväisyyttä vaan sijaitsette kuitenkin kaiken se ulkopuolella mielessänne että näette kyllä miten se on kaikkia johtanut ainoastaan maallisen aineellisen elämän tuhoon suorastaan, siten heikentäen kaikkea sellaistakin polkua joka olisi ollut tarpeen ja terveellisempää ajatuksillenne.

 

Ensin havaitsette kaiken muuttuneen siten luomakunnassanne ettei heillä kaikilla olekaan enää rahaa sijaita niin kaukana ja ylväänä lipuen loistokkailla kulkuvälineillään, vaan sitten kaikille suodaan entistä enemmän sitä sijaintia rauhan jota vailla olette kyllä paljon enemmän kuin mitään muuta maallista.

 

Voimme todistaa sen olevan totta aina kun käännytte katsomaan itseänne sisimpään löytäen sieltä sen maallisen vaurautenne jota voitte ainoastaan kasvattaa, eikä teillä ole siinä mitään vaikeutta kasvattaa jolloin saavutatte vaivattomasti kaiken maallisen tavoitteenne todeksi jolloin olettekin ensimmäisiä tasanteella oleviä jäseniänne. Ettekä heitä toisia hoputa turhaan luonanne vaan olette viisaita ja odotatte miten he kypsyvät siihen maallisen hedelmänne putoamiseen jolloin osaavat itsekin ottaa suunnan sisäänpäin etsimään.

 

Sillä ensin heillä putoaa se hedelmä, jolloin osaavat tietenkin vasta olettaa sen olleen väärä omena suuhunne. Sillä ensin teille saapui väärä tieto jota lähditte oikaisemaan kuitenkin pikkuhiljaa siten mahdollistaen sen synnyttämänne entistä kauniimman olemuksen vaikuttamisen luonnossanne siten, että sillä olennolla on kyllä kaikkea kauniimpaa jakaa kuin se mätä hedelmänne jota vaalitte siellä pitkään luomakunnassanne.

 

Sitäkö siis tarkoitti se omena jota Eeva tarjosi Aadamille hyvän ja pahantiedon puusta?  Sanoimme sen teille merkiksi että ette tavoittelisi mitään niin maallista kuin mädäntyvää tavoitetta, vaan sillä ansaitsimme mahdollisuuden tavoittaa teidän mieliänne paremmin.

Vaan sellaista tavoitetta ette lähteneet todistamaan vääräksi vaan edistitte ainoastaan sen mädän omenan olevan tavoitteenne.

 

Sillä ensin teille syntyi vaikeuksia suvaita ketään ulkopuolista saattajaa neuvomaan tietänne ettekä suvainneet edes kirjoittaa mitään aluksi, sillä kuljitte vain tiedon polulta väärään suuntaan jolloin esititte ensimmäisen jakeenne vasta vuosituhansia myöhemmin jolloin kaikki oli tietenkin jo muuttunut huippunopeasti väärään suuntaan kuin vyörymään lähtenyt pallo tasanteelta jota ei mikään voima ollut kyennyt ensin aloittamaan väärään suuntaan, vaan se vain lähti tavoittelemaan suuntaa uutta tahtoen sellaista luovuttaa ulos jota emme koskaan olleet suunnitelleet tavoitteeksenne.

 

Sillä ensin suvaitsitte toisianne kasvattaa henkisisiin mittoihinne kyllä, vaan sitten havaitsitte olevan sen maallisen mammonan niin merkittävää mielestänne ettei sellaista tavoitetta koskaan tullut toisenlaista tilalle. Sillä näitte kaiken vain niin pieneltä osin luomakunnassanne, ettei koskaan syntynyt aatetta toisenlaista joka piankin olisi sen vyöryn pysäyttänyt niille sijoilleen.

 

Kaikkea näimme joita kohtelimme kunnioittavasti vaan sellaisen tavoitteen esititte saada olla rauhassa sijainnissanne ettei teitä häirittäisi, jolloin asetimme tavoitteeksenne uudenlaisen kohdan jakeen maallisen jolloin osaisitte edes jotenkin havaita jotakin puuttuvan luomakunnastanne joka olisi se maallinen tavoitteenne myöhemmin maailman aikana jolloin esititte uudenlaista ihmiskuntaa joka on syntynyt nyt siis eilen juuri.

 

Sillä tavoitteenne saitte todeksi sillä tavoin mahdollistaen ensimmäisen tasanteenne jolta loikkaattekin suorastaan kevyesti seuraavalle.

 

Olemme varmoja edistymisestänne siinä määrin että luovutamme pallon teille niin sanotusti ja sillä tarkoitamme että teillä on yhä enemmän valtuuksia suorittaa sitä muutostanne yksin ja yhdessä kuten tahdotte, mutta entistä vähemmän on teillä maallista mammonaa sillä olemme ottaneet sitä teiltä pois suvaiten mahdollisimman vähän teitä arvostaa hanakkuuttanne uudistaa verkostoanne sen suhteen.

 

Sillä ainoastaan teillä tulee pysymään se maallinen valtikkanne joka on sädehtivä verkosto suvaitsevia olentoja luomakunnan joita tulette pyytämään osaksenne auttamaan läpikäymisessänne jota aloitatte matkaanne taivaltamaan juuri tänäänkin kun luette tätä ettekä havaitse minkään olevan vialla suorastaan vaan sellaista kuvittelette että teiltä on vain otettu jotain pois ettekä sijaitse missään luulossa edes että se olisi teille arvokasta, vaan osaattekin jo arvella ettei sillä ollut teille mitään merkitystä sillä arvollanne itse luomallanne rahalla. Sillä kaiken on se mullistanut luomakunnassanne vääräksi olemaan jotain toisenlaista arvoa kuin onkaan eikä siinä käytetä koskaan sellaista tavoitetta olla kauniimpi kun käytetään sitä rahaa, vaan sellaisen ylemmyden tunteen tahdotte ainoastaan säilyttää sen ohella joten olette kyllä paljon kauniimpia ilman sitä raaistavaa näkemystänne todellisuudesta.

 

Tämä on siis jotenkin suuniteltu juttu että kaikilla on yhä vähemmän rahaa eikä se olekaan lopuksi paha asia kuten arvelemme vielä?   Sellaisen tavoitteen asetimme luomakuntaanne ammoisina aikoina jolla voisitte sen pahan tahtonne hävittää luotanne pois jolloin esittäisitte aina kauniimpaa tavoitetta olla jotain muuta omistamassa kuin vain valheellista omistamista.

 

Esitämme näin teille tavoitteen tulla kuuluisaksi jollakin muulla tavalla kuin maallisella näkökulmalla että sijaitsette kyllä kauniisti ollen vastakkaista mieltä vielä, vaan sellaisen tavoitteen asetatte joka suorastaan hylkää sen maallisen asetuksenne vääräksi jolloin asetutte napit vastakkain itse luomanne maailman kanssa.

 

Vaan sellaisen taidon omaatte jolla saatatte sen kaiken täysin toisenlaiseksi muuttaa jolloin olettekin vapaita omistamisesta ja hallitsemisesta eikä kenelläkäään ole silti puutetta eikä sanan sijan heikentymistä luonaan.

 

Sellaista taitoa omistatte kuitenkin joka sellaista tekemistä sijoittaa teille suurimmaksi, joten olkaa hallitsemattomia ja suvaitkaa poistua järjestelmistänne maallisista siten että teette vain täysin kuten näette tarpeelliseksi uuden maailmanjärjestyksen luomisen suhteen joka toteuttaa teidän haaveenne silmänräpäyksessä eikä teillä kulu siihen mittaamattomia varoja omaisuuksia joita ette kykene hallitsemaan milloinkaan.

 

Uusi maailmanjärjestys, sillä on vähän negatiivinen merkitys täällä, tarkoittaa sitä huonompaa järjestystä. Sellaisesta olemme kyllä tietoisia vaikka käytämmekin sanoja toisia kunnioittamaan sitä alkuperäistä uutta järjestystä jonka asetimme tavoitteeksenne mutta joka sittemmin heikkeni ja suuntautui väärään.

 

Esitämme tällä sanalla teille uusinta uutta eikä sitä alkuperäistä sillä havaitsimme sen olevan kuitenkin vääränlaisen teidänlaisillenne olennoille joille tärkeintä on se hengissä selviytyminen eikä niinkään se maallisen taakan vähentäminen.

 

Mitä siis uusin uusi maailmanjärjestys pitää sisällään?  Sellaista sanoittaisimme ensi kerralla sillä olet jo kirjoittanut pitkään, siitä jatkamme siis ensi kerralla, ole hyvä.

 

Muutama sana kuvaamaan sitä?  Esitämme sen liittyvän uuteen siten että teille on syntymässä uusi järjestelmä uudenlaisesta tavoitteesta saavuttaa toisenlainen maailmanrauha, sillä on merkitystä kaikelle luonanne joten olette sen suhteen tarmokkaita jo tälläkin hetkellä ettekä valaise siitä vielä moniakaan henkilöitä.

 

Mutta luotte sitä kokoajan suunnitellessanne ensimmäistä asetusta luoksenne pysymään sellaisesta järjestelmästä joka muokkaisi kauniimpaa ympäristöä ja suorastaan parantaisi maailmanne sairaudestaan jota elätätte itse tahattomina orjina.

 

Olemme sen havainneet teitä miellyttävän että saatte itse päättää asioistanne joten olette sen luomassa itse tahtonne mukaan joten sijaitkaa aina siten asuen maailmassanne mitä tahdottekaan huomispäivältänne saavuttaa, jolloin osaattekin saavuttaa sen päivänne aukeavan juuri siten kuin suunnittelitte.

 

Sillä kaiken näette pian kauniimpana ettekä sanoita siitä päiväänne mitään erikoista vaan se on juuri sitä mitä tahdotte omistaa. Olkaa hyvä, se on lahjamme tavallaan teille kaikille työstänne jota käytte kotonanne yksinään ollessanne, vaipuessanne haaveisiin luomakunnastanne jollaista toivoisitte luoksenne palaamaan ja sellaisen juuri saatte jos olette valppaita havaitsemaan puutoksia ympäristössänne.

 

Olkaa hyvä lopetamme. Jatkamme järjestelmänne muuttamista siten vapauttaen entistä vähemmän pelkoa luoksenne, olkaa siitä hyvillänne että saatte vapauden ja rauhan suorittaa suuriakin tekoja jatkossa, näkemiin.

 

Kiitos, näkemiin.