(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2016)

Ketä olette jotka nyt puhutte? Elämme siellä luonasi siten että näet meitä usein unessasi emmekä lähde sinua saattelemaan polullasi, olemme kuitenkin aina luonasi saatellen elämääsi. Sijaitsemme luotasi kaukana siellä emmekä sijaa elämäämme sinne alas luoksesi.

Aivan, mitä voisin kysyä nyt? Voit olla huolimatta kysymyksistä saat kyllä vastauksen aina kun päätät sellaista haluta. Ehdit ajatella paljon huomisesta mutta tulet kyllä viisaammaksi kunnes olet yhdistynyt täysin kanssamme ja voimme sinua paremmin auttaa. Kerromme uusia kertomuksia kunnes olet hyväksynyt olemuksesi etkä enää palaa turhaan kaipaamaan entistä elämääsi. Istumme siellä kunnes selität muille jotain siitä olemuksestasi ja elät uuden sijainnin jota emme sinulle vielä paljasta vaan etsimme sitä kanssasi.

Ette siis ole minnekään kauas lähteneet, mitä se oli että kuulisin toisia olentoja välillä? Estimme heitä saapumasta liian aikaisin sillä olet sulkenut kulkusi eteenpäin toistaiseksi, olet poissa itsestäsi ja järkyttynyt jostakin kohtelustasi jota olet kokenut. Estämme heitä pitkään olemasta poissa sillä tarvitset kyllä heidän sanojaan olemuksensa laitamilta kertomaan sinulle asiaa uudesta suunnasta joka teillä tulee olemaan suuri sijainti luonanne tapahtuvassa olemuksen muutoksessa.

Avustamme heitä tarvittaessa siinä työssä ja siksi olemme tiiviisti heidän kanssaan yhteistyössä sillä suljemme teitä ja raivaamme sijainteja vapaaksi heille saapua suuremmin sanoin valmentamaan onneanne. Sijaamme tietä suureen kertomukseen kuten sinulla tiedossasi olevalla kirjalla on tehty, vaan nyt kerromme teille uuden luvun ja se sinun täytyy kirjoittaa ylös kuorestasi kumpuavana kertomuksena. Estämme heitä vielä hetkisen kunnes pääset rauhaan itsesi kanssa ja kerromme sen sitten sinulle suoraan heitä pidättelemättä.

Kiitos, se onkin viisasta, olen vähän stressaantunut. Kerromme heille pahoittelusi ja olemme valmiita välittämään tiedon kun se sinulle sopii paremmin elämääsi hetkeen sillä olemme kyllä varmoja sinun kestävyydestäsi ja taidoistasi asiamme suhteen emmekä lähde teitä estämään tapaamisessanne.

On miellyttävää että olette niin viisaita, tällaista viisautta ihminen juuri elämäänsä kaipaa. Salaamme viisautemme vielä sinulta emmekä kerro kaikkea mitä voisimme paljastaa ja olemme siitä myös pahoillamme että joudumme niin tehdä mutta siinä on paljon sekaannusta jos kerromme sinulle liikaa sanoja viisauden joista et mitään vielä ymmärrä. Sijaitsemme sinun suhteesi niin erilaisessa luonnossa tilassa olevaisuudessa että sinun on vaikea hahmottaa sitä olemustamme. Kerromme ajallaan sinulle paljon sitten kun olet kuullut alkusanat jotka sinun on tarpeen ensin tiedostaa. Uskomme lähtevämme pisteestä suuntaan toiseen joka kulkee kyllä huomattavan nopeasti sitten kun olemme lähteneet matkaan.