(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2018)

Osaa viesteistäni en ole ymmärtänyt joten en ole laittanut kirjaan, tässä jotain niistä mietiskeltäväksi.


elokuu-16 Kuunnelkaa häntä joka kertoo teidän olevan salaisia ajatuksenne mittaisia olentoja, ettekä lainkaan ole fyysisessä muodossa vaan sellaisia uudenlaisia opastettuja lihattomia henkiä. Te ette ole luullisia ja lihallisia olentoja, vaan salaisia uudenlaisia kansoja. Vaan se teidän täytyy nyt hyväksyä viimein että olemme olemassa mekin kanssanne.


Selitämme oletteko te jälkeläisiämme ja olemme jo aiemminkin sellaista kertoneet, vaan se ehkä jäi teillä vajaaksi ymmärryksestänne että teillä on vanhemmat myös avaruudessa josta olette saapuneet tälle tähdellenne kuin tähdenlento. Olitte vapautuneita silloin ja niin teidän täytyy ajatella olevanne vapautuneita jälleen kuullessanne sen uutisenne että sellaista tapahtuu nyt useallakin maanosalla että näette ja kuulette kaiken totena.


(Musiikilla "ruokailemisesta") Sellaisen uuden luonteen saatte josta ammennatte voimaa musiikin kautta.

Ei teille tule sellaista uutta salaisuutta jaettavaksi että seisahtuisitte pysäkillenne ja tulisi uusi auto teitä noutamaan, vaan se salaisuus on vain sellainen uusi jae, että teillä tulee olemaan uusi vuoro hengessänne ja seisahdutte entisen päättyessä. Seisahdutte niille sijoillenne siinä vanhassa maailmassanne ja saatte uuden alun välittömästi. Uskomme teidän lähtevän laivaanne kulkemaan, kunnes näette sellaisen uuden nousun aallonmuotoisen jossa teidän henkeänne kannatellaan. Vaan on se kuitenkin väärin kuvitella senkään olevan nousujohteinen vaan se saattelee teitä vain sellaiseen satamaan jota arvostatte paremmin kuin entistä laivaan noustuanne. Uudistatte kaiken maailmassanne ja se sellainen
uudistus tulee kukoistamaan kauan, sen lupaamme. Kunnes teillä on senhetkinen elämänne täynnä ja saatte seuraavan jakeen kukoistavaa taivallustanne.