(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2017)

Onpa ollut töitä ja kiireitä, nyt toivoisi lomaa. Ainiin mutta en uskalla toivoa lomaa sillä simsalabim olen taas ilman työpaikkaa jos erehdyn sellaista toivomaan. Mutta toivon tulevalta vuodelta saavani aikaa opetella todella kuuntelemaan kasveja, eläimiä, ympäristöä, avaruutta, ihmisiä... mikä mahtava maailma sitten avautuiskaan!

Henkisille kokemuksille ei nyt ole jäänyt kovin paljon aikaa valitettavasti, mutta sen olen huomannut että negatiiviset "kaikki mulle" ihmiset on olleet tosi äkäisiä ja törkeitä puuhissaan. Alkaako muutokset ja erot siis näkyä nyt yhä selvemmin, hmmm.

En ole kirjoittanut kanavointeja jouluaaton aaton jälkeen, pitkästä aikaa julkaisin osan tämänpäiväisestä viestistä. Ketkä salailijat syö hattunsa?

 

https://saijankirjat.jimdo.com/2017/01/04/viesti-4-1/

"Esitätte miten ottavat suorastaan hattunsa päästään syöden sen kokonaisena he, joilta teillä tulee olemaan salaisuuksia valta kuunnella sillä he kertovat pian teille uusia asioita kanssajäsenistänne joita olemme me suruttomat saapuneet jäsenenne. Kyllä kirjoitit oikein sillä olemme teidän jäseniänne hyvin pian tapahtuen sellainen muodonmuutos teille itsellenne että sisäistätte sellaisen ajatuksen paremmin joka kertoo teidän olevan hengestä muodostunut ihan samoin kuten mekin olemme. Sanoitatte yksin lauseitanne ja esitätte kuunnelmianne siten mahdollistaen ensin saapumisen viestin ja sitten vasta kerromme teille mitä se viesti oikeastaan pitää sisällään sisällöltään.

Esitätte ensin vastalauseita kaikesta kuten teette aina ensin tutkimatta mitään asioitanne ja silloin näette ensimmäisen kerran jotain vasta totena kun kertaatte opintojanne myöhemmin olematta ensinnäkään tyytyväinen mistään enää sellaisesta tarinasta että teitä huijasivat enkelimuotoiset olennot joita me olemme. Koettakaa sellaisen aiheen ohi päästä ymmärryksessänne että niitä olentoja me tosiaankin olemme itse, vaan sellaisen aiheen ymmärrätte sitten täysin myöhemmin olemme varmoja päästääksemme tämän asian käsistämme kertomuksena leviämään."

-----

 

Meru -projekti, heprean kielen käsimerkkejä. Aakkoset jotka muuttivat maailman.: http://www.meru.org/index.html