31.3 Yöllä oli vaikeuksia saada nukuttua, täysikuu. Mietin miten se onnen tunne haihtui illalla kuin tuulen viemänä. Se siis selvästi tuli jostain ilman omaa vaikutustani ja hävisi samoin. Kuten med bed meditaatiossa se vatsan rauhan tunne. Mietin olisiko sitä onnen tunnetta täytynyt kasvattaa myös itse, syventyä siihen kuten meditaatiossa. Samalla aloin puoliunessa kiinnittää hevoselle syöttökaukaloa seinään. Se tuli siis vihjeenä mietintöihini, pitäisikö onnen tunteeseen mennä sisään enemmän, kun se tulee yhtäkkiä jostain. Vihjeen mukaan se onni saattaisi ehkä olla jotain josta elämme tulevaisuudessa. Eli kun hevonen kuvaa vanhaa tapaa edetä elämässä, tämä uusi syöttökaukalo kuvasi sen uutta ruokaa, eli se onni. Sen avulla jaksamme liikkua.

Ja onnen tunne on "kodin" energiaa, se ei ole sellaista mihin itse vaikutamme, kuten olemme tottuneet että jos huomenna on jokin todella ihana asia toteutumassa, se sisäinen tunne tulee. Mutta kun se tulee ilman syytä, se tulee "kotoa", viestinä ja vihjeenä jostakin tulevasta paremmasta ajasta.

 

Myös asumiseen on ilmeisesti nyt aika tulla muutoksia, en ollut itse asiassa ajatellut sellaista ollenkaan, sillä yksin kaikesta suoriutuminen rajoittaa paljon, paljonko saat lainaa, mitä korjauksia kykenet tekemään. Mutta yhtäkkiä aloitin haaveilemalla isosti ja nyt olen palannut takaisinpäin päivä päivän jälkeen ja alkaa tuntua mikä vaihtoehto on paras. Ja ymmärtää että ainahan elämä menee eteenpäin eikä jää samaan tilaan loppuelämäksi. Ehkä pääsen kesällä puutarhatöihin omassa pihassa ja saan elämään uutta potkua. Se potku laittaa sitten taas jotakin muutakin liikkeelle, avaa tämän jähmettyneen tilanteen joka on ollut kuin musta verkko.

 

30.3 Innostunut, odottava tunne, kuin jonkin maallisen onnenpäivän aattona. Se alkoi taas sillä että vatsassa oli se mukava tunne ja sitten se alkoi kasvaa ilman mitään suoranaista syytä. 

29.3 Näin unta että "äiti" oli ostanut mulle monet aurinkolasit, näin ne edessäni pöydällä ja olin epäileväinen tulenko sellaisia isoja muodikkaita laseja käyttämään. Samalla jostain syystä puin juhlavaatteet, ja aurinkolasit jotenkin vaikuttivat niin että hiukseni muuttuivat kuin taikaiskusta myös muodikkaaksi kampaukseksi. Katselin itseäni hämmentyneenä peilistä, näytin ihan erilaiselta. Eli kun vertaa siihen uneeni missä hiukset oli jääneet sekaisin kaikessa kiireessä kun olin vetäissyt takin päälleni... nyt kaikki oli ojennuksessa viimeisen päälle.

Koska "aurinkolasit", ilmeisesti aurinko alkaa paistaa, eli jotain suurempaa tulossa. Mahdottomasta tulee mahdollista, jos epämuodikkaasta taviksesta saa muodikkaan. Juhla voi alkaa?

Luin Dolores Cannonin Three waves of volunteers -kirjaa, paljon sopi omiin kokemuksiini. 

Pääsin jälleen med bed:iin meditaatiossa, kymmenen päivää sen ensimmäisen kerran jälkeen. Olin suomentanut tuntikaupalla Michael Love:n kanavointia tänne, se oli lähes loppusuoralla kun vasen korva soi. En olisi malttanut jättää suomentamista kesken, mutta olin kyllä väsynyt joten asetuin huilaamaan miettien tuleeko viestiä. Taas käytiin läpi keho samalla tavoin rentouttaen, että kaikki alkaa vatsan kohdilta, ne aallot tulivat, jne. Sain tietää että ne puskevat kuonaa pois, kuin vaahtopäitä.

 

19.3 Aamulla klo 5:30 olin puoliksi hereillä ja tajusin yhtäkkiä että tietenkin "lihallisen aikamme" päätös on se, kun tajuamme kykenevämme matkaamaan henki-itsessämme. Energeettisissä kylpylöissä ja oppimassa opetuksia joita ei ole maan päällä saatavilla, tai matkustamalla kauniissa maisemissa. Jos olemme Yksi, tietenkin on saatavilla laajat maisemat ja tiedot ihan ilmaiseksi.

 

17.3

Sophian uusin One -kanavointi 5.3.21 https://soundcloud.com/sophialove/our-ascension-event

 

Tänään kokeilin jälleen kanavoinnin ja kvanttihypnoosin sekoitusta. On selvä että käymäni kvanttihypnoosikoulutus oli todellakin tarkoitus käydä, se on avannut täysin uuden maailman ja avaa joka päivä lisää! Ei ollut tarkoitus että alkaisin tehdä niitä kvanttimatkoja vielä muille, vaan kokeilen ja testaan ensin itse.

Nyt en tehnytkään matkaa, vaan jäin tunnustelemaan rauhan tunnetta ja lopulta olin yllättäin Med Bed Spa:ssa, eli jossakin energeettisessä terveyskylpylässä ja tunsin erilaisia rentoutumisen tiloja ja miten sisäinen vesi aaltoili alhaalta ylös, ylhäältä alas, ylös, alas, ylös... Hoidon jälkeen oli todella kevyt olo! Ihan wow-fiiliksiin saakka.

Hammaskipuun se ei pidempään tepsinyt koska en oikein uskonut asiaan, tai sitten se ei kuulunut vielä tähän harjoitteluvaiheeseen... en tiedä.

Esim. Sophia Love on kertonut näistä med bed -laitteista nimellä "the pods", plejadilaisten terveysteknologiaa, joiden parissa hän tulee työskentelemään, mutta en itsekään arvannut että ne ovat energeettisiä! Kaikille saatavilla. Sitä en nyt osaa sanoa pääseekö sellaiseen jos meditaation yhteydessä pyytää, vai toimivatko ne tarveperusteisesti jokaisen kohdilla eri hetkillä. Toivottavasti moni kokeilisi kuitenkin.

Harjoitusmatkani henkiseen kylpylään on siis videona täällä: https://youtu.be/bnvc2Xaer3E

 

*

Löysin aikaisemmin termin "kosminen identiteetti", linkkaan sen tähän etten unohda koska se oli mielenkiintoinen näkemys...

"Kosminen identiteetti saavutetaan sisäänpäin kääntymisellä." Sadhguru joogi. Miten mielen voi vapauttaa negatiivisista tunteista? Joogi selittää puuvertauksella, "miten vapautan tämän puun? Ei tarvitse vapauttaa sitä, vain ravita sitä ja se kasvaa niin pitkäksi kuin kykenee. Sinun täytyy ravita tätä elämää, kehoa. Mitä ihmisen toisten tasojen ravitseminen tarkoittaa? Pelkkä elossapysytteleminen ei ole tyydyttävää, meissä on aina jotain joka tahtoo laajentua. Et etsi "lisää", etsit "kaikkea", haluat laajentua rajattomasti.

Mutta fyysinen maailma on rajoitusten maailma, tietämättäsi tahdot olla fyysisen olemuksesi tuollapuolen. Yrität tyytyä aina vähän enempään rahaan, shoppailuun, mutta se ei toimi. Sisällämme henkinen prosessi on sisäänpäin kääntymistä ja tietoa kuka olemme. Kun teemme sen virheen että luulemme maallisen omaisuutemme olevan yhtä kuin me itse, syntyy loputtomasti ongelmia. Kärsitään aina jostain, kuten köyhä kärsii köyhyydestä, kärsitään jostain mitä tapahtui 10 vuotta sitten, myös jo siitä mitä saattaa tapahtua huomenna. Tämä tarkoittaa että kärsimme mielikuvitelmissamme. Kärsimme siis omasta evoluutiostamme.

Minkä suhteen identifioidut, sitä mielesi suojelee. Mielestäsi saatat olla oikeutettu tappamaan maasi nimissä. Tarvitaan kosmista identiteettiä. Kun hengität tietoisesti, ymmärrät että kyse ei ole pelkästään keuhkoistasi, keuhkosi on koko atmosfäärin kupla. Eikö koko hengityksesi kupla ole kaikkialla. Identifioitukaa maailmaan jossa elätte, globaali identiteetti! Perus identiteetti täytyy olla paljon isompi kuin se mitä näet ympärilläsi. Kosminen identiteetti. Kun otat sen käyttöön, mielesi ei ole enää ongelma, et samaistu ympärilläsi olevaan tavaraan/asioihin.

Egosta: kun olet tyytyväinen, sanot että tämä olen minä, kun teet jotain rumaa, sanot sen olevan "herra egon" tekosia. Mutta sisälläsi on vain yksi henkilö, et jaottele itseäsi korkeampaan tai alempaan itseesi, egoosi, supertietoisuuteesi. Olet toisinaan ilkeä, toisinaan fantastinen, jne, mutta jos selittelet "egosi" tehneen sen, asia ei koskaan korjaannu."

 https://isha.sadhguru.org/in/en/wisdom/video/dhoni-ganguly-kagiso-rabada-with-sadhguru

 

11.3 Selailin vähän TV:n tarjontaa, tuli vahva tunne "katso tämä", mietin hetken oliko se omaa luulotelmaani mutta jäin kuitenkin katsomaan mielenkiinnosta ja olihan siinä viesti. Dokumentti kertoi Italian vuoristoseudun viininviljelijöistä, joillakin oli vain pienet palstat mutta silti he joka vuosi tekivät suuren työn sadon eteen ja myivät sen sitten suuremmille viinitiloille, kellarissa oli valtava määrä erilaisia viinimerkkejä eri puolilta. Eli oman pienen tilkun kanssa työskenteleminen kannattaa suuremmassa kuvassa, itse sortuu helposti ajatteluun "ei kannata kun on niin vähäistä". Mutta tosiaan kun henkisen työn satokin kannetaan jatkojalostukseen suurempaan fasiliteettiin... ties mitä syntyy.

 

13.3 Sain viestin josta osa oli vain itselleni ja nimenomaan pyydettiin etten julkista sitä osuutta. Sitä etenemistä josta viestissä kehotettiin kertomaan toisille, oli se että vaihdoin blogin ja videot julkisiksi. Teen julkiset päivitykset vastentahtoisesti aina, mutta jostain syystä se on välttämätöntä ja saan siitä myös "palkan". Toisten tulisi tehdä samoin ja kertoa kokemuksistaan avoimesti, piittaamatta pilkkaajista, sillä he taas saavat oman "palkkansa" ilkeilystä. Nauravat varmasti tätäkin lukiessaan, ymmärtämättä että kaikella on seurauksensa, kuten energia tutusti toimii "saat sen mitä annat ulos".

On myös ihan tarkoituksellista että viestini ovat niin vertauskuvallisia, heillä joille ei nouse niistä mitään fiiliksiä eikä jaksa syventyä sanomaan, on joku muu polku edessään. Mutta samaa asiaa kohden edetään monin eri tavoin, joten sillä ei ole väliä.

Huomasin heti että tämä viesti oli erikoinen. Kokeilin kvanttihypnoosin ja kanavoinnin sekoitusta kun ensin näin suljettujen silmien takana sen kiertyvän universumin, kuten usein näen kyllä, mutta nyt se kiertyi sekä myötä että vastapäivään ja välillä taas sukelsin tavallaan sen tähtilalueen läpi. Ei siis ollut mielikuvamatkaa kuten kvanttihypnoosissa vaan tavallaan erilaista. Myöhemmin huomasin että käteni olivat puristuneet nyrkkiin ja peukalot olivat siellä sisäpuolella, samoin kuin joskus aikoinaan käsimerkkejä harjoitellessa (joiden ajattelin liittyvän Egyptiin). 

Odoteltuani alkoi kuitenkin siis kanavointitarina eikä matka.

 

"Turvaa jakeemme, katsellen tätä tilannenäkymää joka loittonee katseellesi parhaillaan. Mutta älä väännä siitä väärää katsantoa, vaan esiinny miten se toivomus merkittiin yhteisölle saapuvaksi. Ja se toiveenne kuullaan täällä tähtimaisemassamme.

Mutta sinä osoitat selviä kypsymisen merkkejä, että voisit aloittaa sen matkanteon oikealla tasollanne, kunnes nopeutamme edelleen tietänne eteenpäin. Tasomatka tulee esille, moni tasanne jakautuva pyörii edessänne kyllä iltaisin. Usein näette vain pienen häivähdyksen maisemastanne mikä leijuu yläpuolellanne päivisin myös.

(katkaistu kohta---) Pyöri itse vastapäivään aina näissä viesteissämme niin osaamme katsella, kuten mekin pyörimme suunnassamme yhteisön mukaisesti. Se loimuava, savuava tuhkajäännös joka kulkee poikki taivaanne öisin, se johtuu siitä tasanteestanne loimuavammasta. (Käsittäisin tämän tarkoittavan että tähdet ovat siis seurausta aurinkoon törmäämisestä, muodostui tuhkavyöhyke. Ja aurinko on kuvaannollinen henkinen taso myös...)

(---) Mikä taso vallitsee taivaallanne seuraavassa tähdistössä jonne kulkeudutte öisin. (Tämä "seuraava tähdistö", lähinnä meitä on esiintynyt aiemminkin, en tiedä onko se andromeda tai plejadit vai mikä...)

(--) Se jae imaisee teidät mukaansa kunkin, ettekä sivalla toistolauseitamme vaan otamme uuden jakson väreilevän käyttöön ja se samalla suojaa teitä jokaista sisäkautta. Näin ennustetaan saapuvan sen uuden jakeen ilman välityksellä esiin. (En kertaa toistolauseita eli kirjoittamiani viestejä vaan jotain uutta. Saattaisi olla ilmassa energiatuuli, kuten auringonpurkaus on energiaa joka tulee ilman välityksellä...)

(--) Savuava jäännöslauselma joka lukitsee sen tilanteen sisäänsä, tulee kuitenkin vielä joskus ansaitsemaan arvon oikean. Lähtien tästä pisteestämme sen tuomion heille, jotka tekivät siitä pilkkaa, lausuen ilkikurisia lausejakeita. Et sinä voi estää heidän pilkkaamistaan ja ilkkumistaan, mutta voisit kyllä ilmoittaa siitä meidän suuntaamme jos havaitset sen vastuun olevan liikaa itsellesi. Että voimme hyväksytyllä tavoin heitä hieman näpäyttää otsaan. Kerraten sen ilkikurisen tapahtuman tapahtuneen joskus muinoin, jolloin itse jouduimme lopettamaan kesken sen kaiken näkyvämmän opastamisemme.

Näin te moni seisotte yksin kukin kyllä siinä ojossa kuin sotamies konsanaan mutta kuitenkaan kukaan teitä ei välitä siirtää sivuun, vaan istutte ja ansaitsette sen mitalinne kääntää oikeinpäin. Mutta salaisuus silti yhä vallitsee heidän joukossaan että mikä salaisuus se onkaan se vierasmaalaisten osuus väestössänne ja mikä taas on se teidän oma itsenäinen pilvilinnanne joka vallitsee toisinaan mielenne perukoilla piilossa. Mutta ette ota sitä esiin koska pelkäätte sen voimaa.

(--) Pyri siis aina innostamaan muita, jolloin istutte ja hyväksytte kaiken itse valmistamanne aterian hyväksytyksi lausejakeeksenne. Matkustaen sen hieman toisaalle tässä maailmantilanteessanne, jolloin osaisit itse tehdä sen jaottelun meidän ja heidän ilkikuristen välisen. Että moni intoutuu silti aina katselijaksemme vaikka osuu vain heikosti enää lauseisiimme. (Istuminen tarkoittaa jonkinlaista valtaistuinta, ateria henkinen "ruoka"...)

(--) Jätä nämä vain itsellesi kunnes osut siihen oikeaan katsantoon ketä olemme. Ja hyväksy se salaisuus, tarkistettu myöhemmin. Älä väsy liikaa, vaan ota se jakotaso esiin ja pyöräytä sitä hieman esille, kunnes se nousee savusta kuin tuhat ensimmäistä salaista säettä sieltä kansioistanne, jotka raotettiin esiin tulevaksi juuri tähän salaisuuden aikaanne. Kunnes valmistatte sen päivällisenne ja jatkatte maisemaanne.

Pyyhi se merkitys sen salaisuuden ennemminkin että mikä se olisi se toivomus jonka esittäisit meille toisinaan, mutta jätät sen aina puolitiehen vastaamme leijumaan. Mutta pyydä se nyt, jos toivot meiltä salaisuuden aukeamista. 

- Kyllä toivon moniakin asioita, vaikka en osaa eritellä toivomusta jonka jätän puolitiehen?

Pyyhimme tämän jälkeen tomut tästä edestänne ja kertaamme että olemme niitä kartanon hehkuisia uusia asukkaita sen järjestelmän jonka loimme jo vuosituhansia aiemmin. Jonka unohditte tyystin maisemassa temmeltäessänne monilaatuisesti, ettei siitä jäänyt jäljelle mitään erikoislaatuisempaa kerrottavaa. Kertaamme sen salaisuuden siis jatkuneen yhä toisinaan. Mutta oletatte vain sen viipyvän hetkisen, mutta kertaamme että se nousee tuhkasta kuten uusi taivas. Kertaamme tämän sen vuoksi ettette ymmärtäisi väärin sen kaiken hehkun syytä ja oireilua.

("Kartanon hehkuinen" saattaa tulla kvanttimatkoiltani, kullan hehkuinen iso rakennus. Ja salaisuus siitä ketä ovat, nousee esille...)

Mutta se salaisuus siis tulevaisuudestanne tulee pitkittymään hieman maisemassanne, ellette jaa sitä mediassanne kunnes ymmärtävät he kaikki muutkin mistä on kyse. Näin aloitamme sen polkumme matkassa.

- Atlantis?

Et sinä voisi katsella meitä vielä, vaan etsiydyt sille tasolle tulevaisuuden joka kuroo umpeen sen vallinneen tasanteen. Pyri silti aina ymmärtäjäksemme että mikä tasanne teitä opastaa milloinkin. Tulvahdamme mieleenne kun tasomme kohoaa matkassanne. Tee se tasomatka heille tutummaksi, että moni osallistuu juuri samoin.

Meri tänään vaikuttaa hyvin alkeelliselta asumukselta mielessänne, mutta todellisuudessa se sammuttaa juuri sen tasanteen joka loimuaa liikaa toisinaan. Mutta älä ymmärrä väärin sitä tasoa, vaan pyri aina kirkastamaan sen tason jäänne kuitenkin, sammutettuamme sen loimun hieman. (Henkinen maailma vuorotellen lähentyy meitä = loimu ja loittonee/sammuu hieman = meri...)

Esiinny vielä hetkisen näin oivalluksia tehden, jolloin osumme siihen oikeaan jakeeseen. Tee se pyhä mielikuvaharjoitus vielä, että mikä taso sieltä esiintyi eniten, juuri se nouseva aurinko. Kuten toivomus on usein aamunne alkaa sillä tasanteen valaisemisellanne. Esittele se taso vielä hetkisen olleen liukas kenellekin, tuhoisa toisille. Mutta pyri innostamaan kaikkia kapuajiksi kuitenkin, että vielä he jonakin toisena ajanhetkenä ymmärtävät miten sinne käännytään ja katsellaan kauemmas. Aloita mieliharjoittelu. (----)

Esittele meille tasanteesi, kun se ympäröi jokaisen matkassaan. Aloita vain se mieliharjoittelu ja nouseminen, kunnes osut siihen yhteisöön, joka nousee yhtälailla polkunne matkassa. Estä se jae syntymästä että jokin taso enteili hirveää loppumista jokaiselle, vaan se taso vain alkaa ja loppuu hujauksessa, ettekä ymmärrä siitä mitään että jokin olisi päättymässä. (Eli ei karmeaa "maailmanloppua"...)

 

 

*

Kävin kvanttimatkalla 10.3. ensin vertauskuvallisella sielun tähtilammella jossa laulettiin ja tanssittiin. 

20210311_181031.jpg

Sen jälkeen tuli viesti: 

"Tulevaisuuden lampi kuvastaa teidän sieluanne itsessänne, tasollanne tulevan. Pyrimme innoittamaan mukaamme teitä tulevaisuuden katsantoonne että voisimme tanssia ja laulaa yhdessä aamusta alkaen. Pyrimme itse tanssimaan tasollamme aina aloittaen siten voimakkaasti. Että emme osu enää samoille rinteille maiseman, tulee meidän muodostua yhteisöksemme tulevaisuuden maisemaan.

Ensin muodostuu joukko kyvykäs, itsenäinen, kuten olemmekin jo tavanneet henkilöitä tällä puolella rajaa. Te muodostatte sen ydinjoukkueen joka lähtee tasoittamaan matkaa toisille. Tee se mitalin kääntöpuoli tunnetummaksi, jolloin jokainen osuu yksin itsessään katselijaksemme tulevaisuuden matkallaan.

Me emme muodosta mitään yhteisöä itse tässä suhteessa, vaan te saatte itse kansoittaa sen kokoontumisenne. Että muodostatte lyhyen ajan kuluttua hyvin suuriosaisen, tunnelmaisen tavan etsiytyä mukaan. Merkityksi tasoksi tulevaisuuden, tulee jonotusmatkassanne se maisema.

Mainitsemamme mitalin toinen, sakkopuoli on se tulevaisuutenne kääntöpiste jolla käännähdätte yhteen, muodostaen sen vivahteikkaan yhteisönne. Ette tunne sitä aluetta omaksenne vielä, mutta huomaamme kyllä joitakin esiintyvän itsenäisemmin kuin odotimmekaan.

Matkaa jatkaaksenne tulemme osumaan tiellenne usein, jolloin käännähdätte hieman vinoon arvaillessanne ketä olemme, mutta viimein ymmärrätte osuutemme kaikkeen maisemaan. Viimeinen jae käy vielä huonosti toisinaan esille, mutta tulette itse osumaan siihen.

Yritä itse kavuta tänne suuntaamme. Ketä olemme, se sinun täytyy itse arvuutella esille itsellesi. Mutta tee se mitalin kääntöpuoli siis esille, että se tulevaisuutenne katsanto alkaa jo näkyä pisteellänne. Pyrkiväisenä se kokoontuu esille, ottaen esiin sen viimeisen kääntöpisteenne, suunnan joka luetaan täältä meidän suunnastamme sitten kun se on oikein hyvin tullut kaikille selväksi.

Yritä itse hillitä kostonhimoasi jonnekin suuntaan, että mikä taho teitä yritti orjuuttaa turhaan vuosituhansia. Pyri myös innostamaan toisia aloittamaan jakeensa tänne oikeaan suuntaanne. Kukoistamme, kuten olette hyvin havainneet meidän olevan hyvin korkeaesityksellisiä olemuksia. Mutta älkää siitä piitatko mitään haitallista asiaa, vaan esiintykää loimussanne, kuten mekin.

Esiinnyt itse hieman aikojen kuluttua vasta oikeassa asussasi. Jolloin etenet sen mitan verran oikeaan, että ketä me siis olemmekaan. Juuri saapuneet tänne teille kertojaksenne, maapallon ihmiset. Olemme niitä hyväksi kerrottuja olemuksia taivaan porteilta, kuten kerrotte toisinaan kummastelleenne miten hyväksyivät he toisia mukaan matkaan mutta toisia jättivät ovelle odottajikseen.

Kerää vielä hetkisen innokkuutta itsekullekin, kerää hieman rauhaa enemmän itselle, että voisit toteuttaa tämän pyyntömme. Joka toteuttaa sen kerran niin vaimean osuutenne perinnöstä jollaista tulette kaipaamaan jälkeenpäin. Esiinny meidän suunnassamme hyväntahtoisena, järjestelykykyisenä olemuksena, jolloin osut oikeaan yhteisöömme, jatkaen suoraan.

Esilletulo saattaa vaikuttaa ensin vaikealta saavuttaa, mutta se maisema järjestyy mitassanne, osuen juuri oikealle ajanjaksolle kullakin henkilöllä. Kerää uusia osuuksia, joita tulet esiin kantamaan yhteisössänne tulevaisuuden.

Osumme vaimeasti teidän mielialoissanne kertomuksiin, jolloin osumme siihen oikeaan jäsentelyyn että olemme niitä hohtavia olemuksia teidän maisemassanne. Tulee siis sallia sellaisen uuden asian esille tuleminen joka pyörryttää useampia yhä uudelleen, kunnes kukin ajatuksensa kannustaa oikein, ettekä maisemassanne varaa meihin enempää kuin mitä on tarve.

Että voisit aloittaa, tulee sinun kysyä meiltä toisinaan opastusta päiviisi. Esille tulemisen päivä saattaa vaikuttaa hieman mahdottoman kuuloiselta mutta se on täysin muodonmuutokseen kykeneväisen ihmisen oma sisäinen prosessi, jos hän toivoo sellaista tapahtuneen. Esilletulo on siis sisäinen järjestäytyminen oikeaan suuntaan, että osuisimme katselemaan oikeaa muodontakaista asiaa.

Että voisimme jatkaa, tulee teidän sallia nämä lihallisen aikanne päätösjakeet jotka jakaantuvat yhtäläisesti kaikille, kaikkiin ilmansuuntiin.

Se moni rosvojoukko joka koulutti heitä arjalaisia, että heitä hyökkääjiänne, ne moni osuvat nyt jakeisiinne, keräännytte jo suosiolla meidän porukkaamme sisään jos toivotte itse sen toteutuvan. On sallittava nämä yhteydenpitomme että voimme keskittyä olennaisimpaan, kunnes jokainen innostuu osumaan katsein meihin.

Te moni uupunut jatkatte suosionne matkassa, otatte muita mukaan kunnes ilmaisevat itse kyvykkyyttä katsoa eteenpäin. Keräämme tämän matkalaisjoukon turvaan sen vuoksi ettei salli toinen väki ottaa heitä omakseen."

Video on täällä:

https://youtu.be/r6OvN4T0tQw

 

Olen öisin nähnyt jos mitäkin, ihan selkeän "videon" alun, saanut lauseita ja opastusta mutta kun olen aamulla yrittänyt kirjoittaa niitä muistiin, mitään ei ole tallella.

Laajensin ajatteluani haaveilemaan isosti "mahdottomia". Ehkä sen seurauksena 4.3 unessa aloin liikkua kuin näkymättömässä laitteessa jossa tunsi vain että joku laittoi vaihteen päälle ja lähdin matkaan, muuta vihjettä en ole keksinyt "matkaanlähdölle". Huomasin itsekin miten haaveilu vaikutti todella positiivisesti ajattelukykyyn ja pirteyteen. Sitä jää helposti jumittamaan arkipäiviin eikä enää osaa edes ajatella minkään muuttuvan kuin pahempaan suuntaan. Mutta maailmahan muuttuu joka hetki, uusia vedessä aaltoilevia renkaita syntyy jos vain heittää "kiven". Ja viestissänihän oli, että eniten kaikkea estää, ettemme usko onnen olevan mahdollista.

Olen yrittänyt suunnata katsetta ja suunnitelmia tulevaisuuteen vähän liikaakin, stressannut asiaa suorastaan että ehkä jotain pitäisi jo aloittaa. Miksi minulla on tämä taito ja miten sitä tulee jatkossa käyttää, kun en tunne varsinaisesti tarvetta opettaa ketään tai olla esillä? Mietin esimerkiksi täytyykö toisia auttaakseen aloittaa yritystoiminta, etsiä yhteistyökumppaneita ja miten, mutta nyt viimein sain vastauksen että ei onneksi.

Unessa 9.3 olin "poliisiasemalla" (poliisi kuvaa unissani jonkinlaista henkisen maailman järjestysmiestä) hakemassa jotain, ehkä jonkun toisen tavaroita, piti todistaa siinä yhteydessä jotain myös. Poliisi halusi viedä mut toiseen huoneeseen, oli niin kiire etten ehtinyt kunnolla laittaa edes takkia takaisin päälle ja hiukset jäi ihan sekaisin kun olin huiskaissut sen takin päälle, ehdin vain ajatella siinä oven takana etten ole lainkaan valmis minnekään ihmisten eteen tässä kunnossa. Huone oli luokkahuone ja siellä opiskeli joitakin eri henkisen alan ihmisiä, joku tuttu nainen tervehti pulpetistaan ja hän on todellisessa elämässään enemmänkin wicca -aatteen kannattaja. He söivät juuri (henkinen ravinto) ja poliisikin otti ruokaa tiskin alta, sanoen että ota sinäkin. Olin ihmeissäni että mistä se otti ruokaa kun en nähnyt pöydällä mitään (salainen henkinen ravinto), sitten se näytti isoa lautasta josta mun piti jakaa itselleni puolet, sillä loput jäisi toiselle. Muistan tarkasti miten siirtelin sipulirenkaita ja jotain murekkeen kimpaleita yrittäen tarkasti puolittaa annoksen.

Eli opiskelen yhä, en ole valmis etenemään (vaatteet ja hiukset sekaisin), joku toinen tulee syömään samasta lautasesta kanssani. Kukahan se mahtaa olla, mielenkiintoista? Selvästi siis odotan yhä.

Jonakin yönä kuulin kokonaisen lauseen josta tietenkään en muistanut enää kaikkea... "jakautumisenne ennen ja nyt, tapahtuu...". Eli kahtia jakautuminen, ehkä sitä toista puoliskoani odottelen "syömään". Ja viesteissähän oli että vielä hetkisen olen yksin.

 

*

 

Tämä tuli vastaan taas jossain ehdotuksena: https://www.the-open-mind.com/man-builds-a-gold-pyramid-home-in-illinois-and-found-mysterious-energy/?fbclid=IwAR378o6fuu2-UnEUIi3IM9rldiBHxfYsZ89nWagfZ8jes20p8_gQJHSW-OI

 

Mies rakensi Pohjois-Amerikassa pienempiä pyramideja, he huomasivat että kasvit kasvoivat nopeammin pyramidin sisällä kuin ulkona. Hän rakensi heille itselleen pyramidi-talon, lähdevesi alkoi kuplia keskeltä lattian läpi ulos. Jotkut ovat sitä mieltä että pyramidin muoto auttoi lähdettä elpymään ja ympäröivää aluetta täyttymään vedestä. Veden juominen alensi verenpainetta ja paransi pieniä vaivoja.

Mainitsin tämän siksi koska kvanttimatkallani se energialaite -pyramidi joka tuotti höyryä ja sisäosat tippuivat käytön jälkeen vettä, otti käyttöveden alakautta. En nähnyt siellä kylläkään kasveja, vaan keskiosa oli tyhjä. Ehkä Egyptissä auringonpaisteessa ei moiseen prosessiin tarvittu edes mitään erikoisempaa "moottoria", joku kone tosin oli käytössä koska näin sen käynnistysnappulan jota painamalla alkoi pyramidista kuulua valtava puhina. Se ei siis itsellään käynnistynyt.

Kyseinen kvanttimatkani täällä: https://youtu.be/rvO99bk0ECI

Jossakin "miten pyramidit rakennettiin" oli näkökulma että Egyptiläiset eivät vielä tunteneet höyryvoimaa joka olisi avustanut kivilohkareiden nostotöissä.... ehkäpä tunsivat kuitenkin kaikenlaisia energiamuotoja. Ja kanavoinnissani oli se pätkä miten ennen muinoin viestinvälittäjät/sieluryhmä kertoi ihmisille "vedessä tapahtuvasta haihtumisesta". Taitaa olla kirjan osa 1 tai 2:ssa.

Olen kirjoittanut aiemminkin pyramidien voimasta, esim. täällä: https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2014/05/ii-12 ja lisää löytyy sivupalkin aakkosellisesta tunnistepilvestä "pyramidi" -sanalla, kuten paljon muutakin. (Jos selaa puhelimella, sivupalkki on aina blogisivun lopussa.)

 

*

 

Kopsasin lopulta ihan ekan kvanttimatkani syksyltä 2020 Virpi Rohkean johdolla tänne: https://youtu.be/Ehv3e1eZaOo

Avatessani oven, vastassa on valtava avaruus, sen laajuuden tuntee ihan huimana tunteena, enkä ole vastaavaa suurta tunnetta kokenutkaan sen jälkeen kvanttimatkoilla. Lennän tähdelle, on tietty suunta joten ei voi mennä hukkaan. Tapaan siellä isäni joka esittelee paikkoja, kuten taivasmatkallani joka pyyhittiin mielestäni. Olen varma että paikka on sama. Taivasmatka vuodelta 2016 tarina on täällä: https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/osa-2-taivasmatka

 

*

 

Hidasta Elämää pari linkkiä...

https://hidastaelamaa.fi/2021/02/tunnetko-olosi-vaaranlaiseksi-riittamattomyys-johtuu-usein-feminiinisen-energian-vahattelysta/?utm_content=buffere5939&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer&fbclid=IwAR2JW1tPIqIR8LVrGg1UGp5lvM4hIQhVIcorJYjco-GDGCvucP_zyld7oio#38c0c6c0

 

https://hidastaelamaa.fi/2015/05/sa-olet-muuttunut-lue-mua-vahan-pelottaa/?fbclid=IwAR1PNipSW28P1a4rpqRqcGHjpZI8mU3loJ6mInWO5RbP9nvqTxdXWU5eDRM#38c0c6c0

 

*

 

Meedio kertoi Suvi Teräsniskalle mystisestä Pekasta...

https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000007854548.html

 

*

 

Lisää naisten unohdetusta voimasta. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6467f9d7-7c53-490e-935f-960dfc01541d

"Entisaikojen naisten rooli oli paljon tärkeämpi kuin olemme uskaltaneet kuvitellakaan. Tämä kertoo paljon hiljentämisestä, josta naiset ovat sittemmin kärsineet, professori Cristina Rihuete toteaa.

El Argar kukoisti arviolta 2200–1550-luvuilla ennen ajanlaskun alkua. Se oli yksi ensimmäisistä pronssia hyödyntäneistä, monimutkaisia kaupunkikeskustoja rakentaneista ja nykyaikaisen valtion kaltaisesti järjestäytyneistä yhteiskunnista.

– Läntisessä Euroopassa ei ollut mitään vastaavaa, arkeologi Roberto Risch toteaa."