29.4 Elämänkulun "vuorovesi" on vetäytynyt pari päivää, nyt heti aamusta tuntui että edetään taas. Olen kuvannut parina iltana uudelle videolle kuutamoa ja hiljaisia siltoja, jatkan tänään kun ilta kääntyy taas yöksi. Parempaa kameraa on harvoin mukana kun sattuu kaunis maisema. Myös huomasin että "sattumalta" kuvaamani aiheet sopivat kyseiseen kvanttimatkaan vaikken muista matkoista yksityiskohtia että vasiten kuvaisin jotakin, esimerkiksi toissailtana kuunsilta vain sattumalta osui eteen. Eilen kuuta ei näkynyt vaikka olin samaan aikaan samassa paikassa.

28.4 Olin taas unimatkalla jossain ja sain tietää että Pietarsaaressa olisi henkilöitä jotka tietävät tästä asiasta (avaruusolennoista) enemmän. Pietarsaari on mainittu aiemminkin. Sehän on tietenkin merenrantakaupunki, joten voi olla vertauskuva. Mutta miksi juuri se tietty pikkukaupunki mainitaan nimeltä?

Päivitys: googlasin pietarsaari ufo ja seuraavaa löytyi... tuntuu vain että saksalaiset ne kävivät tutkimassa mitä satamassa tapahtuu.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/5717718/pietarsaaren-hankkija-1966

"UFO kyläilee Kållbyssa.

Oli marraskuun loppu 1966, kello oli varttia vaille yksitoista illalla, oli tähtikirkas taivas ja muutama pakkasaste.
Hankkijan rehutehtaalla oli yövuoro alkanut ja Leif Torp oli vienyt muutaman kuorman sekoittimeen. Hän ajaa ulos pihalle noutaakseen uuden kuorman. Silloin hän on näkevinään että jotain merkillistä liikkuu avaruudessa ylikulkusillan suunnassa. Hän ottaa vielä kuorman mutta pysähtyy laiturille, astuu ulos ja sammuttaa trukin. Nyt hän näkee paremmin ja mitä hän näkee aiheuttaa sen että hän huutaa tovereilleen jotka tulevat juosten ulos.
Aika korkealla tulee iso punainen pallonmuotoinen esine purjehtien Flynan ylitse. Kuten sanottua oli tähtikirkasta ja kun esine lähestyi voitiin nähdä kuinka se peitti tähtitaivaan sitä mukaan kuin se purjehti eteenpäin.
Kun esine oli saapunut suunnilleen siihen kohtaan missä Vadbäcken leikkaa maantien, esine pysähtyi ja rupesi keinuen laskeutua alaspäin. Voitiin nähdä että se oli Erittäin iso, monen arvion mukaan se oli läpimitaltaan 40- 45 metriä. Sitä kuvailtiin jojoksi jonka keskeltä tuli ulos valoa tai tulilieskoja. Sen väri muuttui punaisesta harmaaseen, oranssiin ja violettiin ja se valaisi ympäristöään.
See pysyi paikallaan kauan noin 800- 1000 metrin korkeudessa. Kaikilla kahdeksalla silminnäkijällä oli epämiellyttävä tunne. Ilma ikäänkuin värähteli kuin se olisi ollut sähköisesti latautunut ja oli sellainen tunne että milloin tahansa tapahtuisi purkaus.
Armas Svensson joka oli mukana palovartijana, mietti suomeksi että ' tämä on maailman loppu ' .
Ufo pysyi paikallaan keinuen 12- 15 minuuttia ja miehet keskustelivat keskenään että pitäisikö ottaa yhteyttä Jakobstads Tidningeniin. Sitä ei kuitenkaan tehty, pelättiin ettei kukaan usko jos ufo katoaisi ennenkuin joku ehtisi tulla paikan päälle.
Sitten ufo rupesi värähtelemään ikäänkuin olisi käynnistetty suuria dieselmoottoreita. Lastauslaiturilla olevat miehet tunsivat värähtelyn ilma-aaltoina. Eräs silminnäkijä oli sitä mieltä että se ikäänkuin tarkisti oikean suunnan pohjoiseen ja etelään suunatuilla salamoilla. Se asettui sivulleen ja voitiin hyvin nähdä lautasen muotoiset ääriviivat. Se lähti ensin pohjoiseen mutta kaarsi tyylikkäästi lounaaseen
Kiihdytys oli raju ja 10- 15 sekunnissa se katosi näkyvistämme, kertoo Torp joka myös toteaa ettei kukaan voi tajuta että ufo kehitti sellaisen voiman minkä se teki kun se katosi. Ja tämä tapahtui kaiken lisäksi äänettömästi.
Kaikki jotka olivat paikalla olivat kyllä hyvin kiihtyneitä ja tapaus löi heihin leimansa. Monet kertoivat suoraan että he olivat peloissaan.
Ufosta keskusteltiin kauan Hankkijan työntekijöiden keskuudessa mutta selitystä ei keksitty tapaukselle. Joku yritti laskea leikkiä havaitsijoiden kustannuksella mutta se ei onnistunut ollenkaan.
Jostain syystä kokemus oli niin voimakas havaitsijoille että he kieltäytyivät keskustelemasta tapauksesta. Erik Sundholm kertoo että hän havaitsi vastustusta kun yritti kysyä asiaa joltakin vähän myöhemmin.
Vasta nyt 20 vuotta myöhemmin ovat havaitsijat halukkaita keskustelemaan tapauksesta. Tahdon tässä sanoa että ainakin minä uskon että se minkä he näkivät on täytynyt olla jotakin uskomatonta, mutta samalla konkreettista. Jos jokin voi tukkia suun kahdeksalta täysi-ikäiseltä mieheltä niin sen täytyy olla ufo.
Ruokasalin kahvikeitin uhohdettiin täysin ufohavainnon aikana, se kiehui kuivaksi ja poltti reiän seinään. Almanakkaan johon työntekijät yleensä kirjoittivat päivän tapahtumista kirjoitettiin että se johtui ufosta. Yövuorossa olivat paitsi Leif Torp myös Runar ja Arne Nylund, Gustav Flink, Sten Fröberg ja Stig Skog.
Myöhemmin Jakobstads Tidning kertoi tapauksesta ja raportteja tuli Kruunupyystä, Lappforsista ja Bennäsistä.
Kållby 25.4.1987
Börje Forsman ”

 

Tästä taas tuli mieleen salaliittoteoriat... Corey Goode aikoinaan kertoi että intuitiivinen empaatti -luonnetyyppi on arvossaan tietyissä piireissä.

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/cgoode

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2021/01/salaiset-avaruusohjelmat

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2018/08/avaruusolennot-keskellamme-suomennos-cosmic-disclosure

Lisää Corey Goodea löytyy tunnistepilven hakusanalla. Harmittaa että hukkasin ne wordpressiin suomentamani pitkät Cosmic Disclosure -jaksot joissa oli mielenkiintoista tietoa. Harmittaa todella.

 

Mietin että kun kyseltiin sitä kutsuvieraslistaani, se saattaisi viitata että nyt on todellakin aika lähellä ja otetaan vielä mukaan kaikki mahdolliset jotka vähänkin saattaisivat kyetä nousemaan 5D tasolle. Ketään ei tavallaan hyljeksitä, mutta sinne ei yksinkertaisesti pääse kurottamaan ellei ole pyrkimystä olla kauniimpikäytöksinen, ystävällinen, jne. 

Ja koska en liity mihinkään maalliseen yhteisöön kuten kuvittelin, se tarkoittaa siis että pääsen tutustumaan yläpuoliseen yhteisöön touko-kesäkuussa. Sellainen tunne onkin että on lopen kyllästynyt maalliseen sauhuamiseen ja haluan nähdä totuuden.

Olen myös kyllästynyt blogittamiseen, säännöllisesti vuosien varrella välillä päivitän jotain ja sitten keskityn muihin puuhiin. Books on Demand -kustannussopimus kirjasta Opastavia viestejä 3 päättyy joulukuun alussa, enkä jatka sitäkään enää, saati että jaksaisin koostaa uusia kirjoja. 

Minäpä nautin vähän keväästä ja kesästä pitkän talven jälkeen....

 

25.4 En ole kirjoittanut viestejä, tein vain yhden kvanttimatkan jossa kerrottiin tarkemmin siitä helmestämme.

Meri, eli viisaus kuljettaa meitä. Tällä hetkellä ainoa mitä voimme tehdä, on keskittyä sen helmen kaunistamiseen, sitten jonakin hetkenä Suuri Älykkyys katsoo milloin olemme saapuneet rannalle poimittavaksi ja kuori napsahtaa auringon energian voimalla auki.

Simpukan kuoret kuvaavat aikanaan hajoavaa kehoamme ja sisällä on se työn tulos. Näin miten joku hioi sitä helmeä liinalla, tarkastelee sitä aina välillä aurinkoa vasten, kiillottaa lisää, lopulta se on sileä. Kysyn mitä se helmi pitää sisällään? Lauluja, harmonista sävelmää, hymnejä. Kysyn kuka sitä kiillottaa? "Meren aallot", eli meidän elämän aallot (arkipäivämme).

Näen miten joku pyydystää helmen verkolla, kiillottaa sitä. Kysyn mistä saamme verkolla kalastaa sitä harmoniaa ja kauneutta joka tiivistyy helmeemme? Näen auringonsäteen tiivistävän helmeä, sitten sitä voi hioa pehmeällä liinalla ja laittaa sen tallelle simpukan sisään. 

Kysyn koskahan "juhla" on, olemme jo niin kauan odottaneet? Näen meren vellovan, aalto tuo helmiä rannalle mistä ne kerätään yksitellen (kuten tein tämän matkan alussa, keräsin rikkinäisiä simpukankuoria ja näytin niitä tietäjälle).

Näen vain kaavun odottamassa henkarilla.

Mistä voisi tietää että on pääsemässä pian juhlapaikalle, tuleeko siitä kutsu? Aalto tuo simpukan rannalle, tulee yö, pimeä, tulee aurinko joka kuivattaa simpukkaa niin että se napsahtaa auki. Vesi kuvaa viisautta, aurinko kuvaa energiapyörrettä joka tiivistää helmeä.

Laitan videon kun saan kuvattua jotain uutta keväistä videota siihen oheen...

 

Mietin lyhyesti "kutsuvieraslistaani", ensin tuli tietenkin mieleen jaotella ihmisiä "ei se pysähdy kuuntelemaan mitään tällaista asiaa" ja ymmärsin heti, että tässä oli pieni testi. Ei olekaan minun tehtäväni miettiä sitä kuka on valmis ja kuka ei, vaan lähetin sitten lähes kaikkien tuntemieni puolesta pienen vetoomuksen. 

Varsinkin hänelle joka kertoi inttiajoistaan, miten hän oli lähtenyt komppaniassa liian innolla matkaan, sotkeutunut edelläolevan jalkoihin ja kaatunut marssivien miesten keskelle. Hänelle oli jäänyt mieleen miten hienosti upseeri selvitti tilanteen, pysäytti koko ison komppanian, marssitti osan miehistä toiseen suuntaan ja osan toiseen suuntaan niin että hän oli saanut luvan nousta ylös. Eikä asiasta koskaan puhuttu pahaa sanaa jälkeenpäin vaan hän sai A1 kuntoisuusluokan. Nyt hän on kaatunut tavallaan, kompuroinut elämässä ja muut pääosin tallaavat päälle. He tallaavat jotka voisivat vaikuttaa asioihin eli isossa koneistossa toimivat työntekijät, pienemmät ihmiset kyllä olisivat auttavaisia, joilla ei taas ole mitään vaikutusvaltaa. Tämä yhteiskunta on niin vioittunut että kaikilla on täysi työ yrittää pelastaa vain itsensä, vaikka se tarkoittaisi toisen tallaamista.

Tiedän ettei tämä ihminen halua kuitenkaan todellakaan mitään henkistä apua, ei itseasiassa apua keneltäkään, joten ihmettelen mitä tällainen kutsuvieraslistan miettiminen edes auttaa. Mutta avunpyyntö on hänelle lähtenyt, miten se sitten toteutuukaan niin kivikovalla maaperällä, jää nähtäväksi.

 

Energeettinen spa puhdistushoito nähtävästi on laajemmassa levityksessä juuri nyt kollektiivisessa tajunnassa, kukin toteuttaa sitä sitten omalla tavallaan. Minä yksin tietenkin, kuten jo 8 vuotta olen tutkinut kaikkea omatoimisesti. Sielusuunnitelmani mukaisesti nähtävästi, koska on olemassa niin selkeä etenemislinja vuodesta toiseen toimia hiljaa hissukseen toitottamatta siitä pahemmin minnekkään. Olen kuuntelija ja kirjoittaja, en siis suuri esiintyjä, jolloin minä etenen pikkuteitä salassa ja muut äänekkäämmät esiintymishaluiset siellä maantiellä suosion paisteessa. Näin edetään kukin samaa päätepistettä kohti jälleen ihan omin työkaluin, eikä mikään ole väärää etenemistä.

Heidi Kukka ja Hannah Rohkea aloittavat yhdessä kehonpuhdistus ryhmähoidot, sinne vain harjoittelemaan: https://youtu.be/QAswFPdf2Fk

 

Ihmettelin miksi viestiessäni puhuttiin yhteisöllisyydestä, yhteisön perustamisesta, mutta tuntuu edelleen että minä en sitä maallisessa merkityksessä tule toteuttamaan. Luulin ainoan tavan aloittaa jokin yhteisöllisyys, olevan että etsin sen toimitilan ja aloitan kvanttihypnoosihoidot, nyt on selvinnyt ettei se olekaan se tapa millä etenen. Tutustun ilmeisesti lisää vain tähän "yläpuoliseen yhteisöön" ja jatkan maan tasolla elämässä yksin. Ehkä se on jokin Suuri Tehtävä sielusuunnitelmassani, että selviää kaikesta yksin loppuun saakka ja näkee miten raskasta se on. Sillä näin ensimmäisillä kvanttimatkoilla miten kuolin yksin "mökkini pihassa", vaikka olinkin löytänyt "kylän" jonne muutin ja asuin sen laidalla.

On siis ihan turha ottaa esimerkkiä toisista miten he tekevät, se oma sielusuunnitelma on ja pysyy vaikka tekisi mitä. "Hän joka on yksinäinen", on yksinäinen jos niin on päätetty ennalta, jos se kaava toistuu läpi elämän. Siksipä Sinuhe Egyptiläinen onkin nyt kirjahyllyssäni.

 

Kaiken tämän perusteella luulisin olevani siis yksinäisten tukipilari. "Yksinäisyys kuvastaa joukkovoimaa", oli eräässä piirroksessani. Sillä keskitymme sisimpäämme, eikä sillä maallisella yhteisöllä ole sitten merkitystä. Ei ole merkitystä olitko suosittu, paljonko seuraajia oli, jne... pääset perille ilman sellaistakin maallista höpsötystä. Ei tarvinnutkaan "kuulua tähän maailmaan", vaan se yhdistymisjuhla tapahtuu siellä toisella puolella.

Mistään ei tarvitse maksaa ulkopuoliselle, kaikki on meidän sisällä, siltä alkaa näyttää että Sampo takoo meille parantavia työkaluja arkeemme.

 

Logosta tuli oikein hyvä! Tekijä on siis Fiverr -palvelusta nimimerkki crsd_artspace joka tekee käsinpiirretyn näköisiä logoja. En pitänyt modernista yksinkertaisuudesta, vaan hieman vintagetyylistä. Pidin myös enemmän tästä vaaleapohjaisesta, mutta käytän sinipohjaista koska se kuvaa suomalaisuutta enemmän ja juuri sitä väriä mitä näen aina kvanttimatkoilla. Kaikilla olennoilla on myös kirkkaansiniset silmät, tajusin nyt vasta.

FinnmediumLogo.jpg

FinnmediumLogosininen.jpg

Tässä se mallini, kukasta ja raamistakin lähetin mallikuva ehdotuksia, joita hän käytti kuuliaisesti.

20210412_181217.jpg

 

*

 

Kooste 15-18.4 päivistä.

Sain taas kokea rentoutusnäytteitä joita voi harjoitella jatkossa. Olemme maadoittuneet jaloistamme maahan ja kurottelemme käsillämme universumiin, sillä kämmeniemme pohjassa pyörii kierre, kuin pieni universum. Valo loistaa kasvoillemme. Sisäisessä meressämme on pyörre joka kaartuu alas tummansiniseen syvyyteen.  Nousee ylös toisella puolella, keltaisen auringon eläväiseen paikkaan jossa kasvillisuutta, eläimiä, vesikeitaita.

Tähän pyörteeseen uppoamista voi meditoida, "sukeltaa pohjaan" ja voimme havaita sisäisen meremme myös maadoittumalla paljain jaloin maahan, miettimättä sillähetkellä mitään muuta. Myös ilmavirta, pyörällä tai avoautolla ajamisesta nauttiminen auttaa. (kysyin näitä kvanttimatkalla siniseen syvyyteemme)

Ei ole suositeltavaa laulaa väsyneitä laulujamme, eli murehtia edesmenneitä, se on tietenkin sallittua mutta ei liikamäärin, sillä nyt olisi tärkeää keskittyä innokkuuteen (edesmenneillä on kaikki hyvin ja sille mitä joskus tapahtui, emme voi enää mitään).

Keräännymme tällähetkellä tavallaan jonoon "vuorille", kumpareelle katselijoiksi, mutta emme voi toisia hoputtaa mukaamme. Mustapukuisilla ei ole vielä yhteisöllistä viittaa harteillaan. Jäseniä kerätään hyviksi havaituista katselijoista. Minä kerään kirjavan, kasvavan verkostoni, jotka ulottavat kykynsä tälle alueelle. Juuri oikeat ihmiset osuvat katselemaan. Yllätyksenä tuli maininta että voin kirjoittaa myös listan ihmisistä, kutsuvieraslistan, joiden haluaisin liittyvän mukaan ja heidän kohdallaan kokeillaan katselevatko he samaan suuntaan. 

Odotamme yhdessä matkaa, jokin saapuu noutamaan kaikkia yhtäaikaa.

Kvanttimatkalla olin vuoren rinteellä valkoisen linnun kanssa, tuli lämmin tuulipyörre joka kieputti hiuksiani, pyörre saa voimaa, nousee suppilomaisena ylöspäin. Imeydymme siihen mukaan, välillä on lähes pimeää kun taso vaihtuu, kehoillamme on vaikeuksia ylittää sitä, mutta pääsemme pamauksen kera läpi. Siellä on keltaista auringonvaloa, vaaleakaapuisia ihmisiä laulamassa hymniä joka tarttuu minuunkin. Saan samanlaisen kaavun.

"Kaksostilanne" on, kun yhdistymme oikealla puolella tasannetta. (Viesti kokonaisuudessaan alempana...)

 

Äänitin viestin 15.4: "Pyydä meidän apuamme aina tästälähin jos toivot jotain tapausta lähitulevaisuudessa. Te moni oletatte upeamman alun alkaneen juuri tällöin kun kohoamme ylös katselijaksemme. Oleta sen tason olevan juuri kiipeämisen takana vielä, moni osuu siihen vain tuokion kerrallaan."

Oli myös lyhyt rentoutusjuttu, se tulee löytymään täältä: https://youtu.be/KaZSui3ZH1M

Äänitin 16.4 aamuvarhain: "Voisimme aloittaa sen kirjoittamisen muotoilun mutkikkaamman tason, mutta pyritkö ilmaisukykyyn... että pyydämme siis hieman altavastaajan aseman oloisena että mitä mieltä olisimme yhdessä että mitä se kirja pitäisi sisällään sisällöltään. Pyyhi muististasi ne edesmenneet ajatelmat mutta pyyhi nopeammin myös muita tulevaisuuden tuhon tasoja. Ettet valaise mitään hankaluuksia, tulee sinun kyvykkäämmin kulkea meidän mukanamme ylös, eteenpäin. 

-Mitä hankaluuksia voisi olla?

Te moni uppoatte suohon tavallaan toisinaan että mutkistatte itse näkemystänne. Pyri muodostamaan aina pyyhitty polku eteenne, muodostaen sen pitkäikäisen tason tulevaisuuden. (Näistä sanoista muistui mieleen aiemmin saamani samantyyppisen laulukanavoinnin sanat "pyyhi minun polkuni puhtaaksi, laulaa saan minä siellä...)

Et sinä jaa näitä mediassanne siksi että monikykyisemmin unohtuisitte kaikilta muilta tasollanne. Mutta pyri myös itse muodostamaan niitä joukkolauselmia. Pyyhkiydy matkaamme, jos toivot. Etsit lauselmia tason tulevaisuuden, mutta jatkuvasti laulat väsyneitä lauluja kassavajeesta. 

- Kyllä, mietin erästä edesmennyttä miten raskasta hänellä oli lähteä kun lapsi jäi tänne. Niitäkö ei saisi miettiä liikaa? Pyyhimme sinut hänen muistokirjoituksestaan jos toivot, mutta älä sinä laula niitä jatkuvammin, että muodostaisitte yhä innokkuuden tasanteen matkassanne. 

- Onko hänellä edesmenneellä kaikki hyvin?

Pyyhimme hänen muistolauselmansa juuri äsken pois sinun mietteistäsi, kunnes keräät niitä uusia asukkaita jonoon, vuorille saapuvaisiksi. Itse voisimme aloittaa sen matkamme, kerääntyen mäelle, kumpareelle katselijaksi eteenpäin suorastaan juuri siihen avoimeen yhteisöönne. Että moni siis vaiti kirjoittaa kunnes osuu siihen lauselmaansa, kerää hän tusinoittain kavereita ystävikseen.

Keräämme niitä jäseniä suoraan hyviksi havaituista katselijoistamme. Kerää sinä kirjava, kasvava verkostosi, että moni siis ulottaa juuri kykynsä tälle alueelle. Kerää vain harvoin näkemiämme lauselmia jonoon, jolloin osut siihen oikeaan katsantoon. Peräänny, jos etsit materiaalista rikkautta, sillä tuotamme ainoastaan henkistä hyvää.

Otatko vastaan tämän kaiken jalomielisen aatteemme, olemme kysyväisiä.

- Kyllä tietenkin. Oliko muuta?

Pyyhi meidät pois järjestelmästä jos toivot uudistamista katseen, mutta jos toivot meidän ottavan yhteyttä useammin, ota se maisema vastaan. Kiitos yhteistyöstä tähän mennessä. Otamme vastaan tämän hienoisen pyyntösi liittyä matkaamme, jolloin etsiydyt juuri sille tasolle kuten katselet asiaa. Elä vain siellä hieman erikoislaatuisemmin, jolloin osut harvoin kenenkään muun katseille, mutta juuri sen oikean ihmisen tulee sallia sinun tasapainottelu tämän henkisen kyvykkyyden kera.

Että voisit janota tätä, salli meidän tulevaisuuden katsantomme kerääntyä hieman sopuisammaksi aloitukseksi jäsenistöllenne. Mutta älä sinä maisemassasi hoputa ketään eteenpäin vaan pyri vain itse etenijäksi onnen lauselmien. 

Että voisimme aloittaa, tulee teidän sallia nämä yhteydenpitomme, kerääntyen se rikkaus juuri teidän jäsenistöllenne. Että etenitte yhdessä, tuomiten vain niitä mustapukuisempia katselijoitanne, kenellä ei ole sitä yhteisöllistä viittaa harteillaan vielä. Kerää myös niitä kutsuvieras listojasi joiden toivoisit saavuttavan tämän tasanteen, jolloin voimme kokeilla, katselevatko he tänne suuntaan. Erittele ketä toivot tähän listaan kirjoitettavaksi, jolloin osut siihen oikeaan jäsentelyyn ketä toivomme yhdessä vielä joskus katselevan samaa asiaa. 

Pyri aina kunnioittamaan meitä, tuhoisan polun jäänteitä, että käännyimme väärään itsekin joskus toisinaan maailmassa. Mutta älä jää siihen mielimääritelmään että me olisimme joitakin hylkiöitä, vaan korosta meidän komeuttamme, mutta pyyhi se jäsen kuitenkin mieli ----"

(Jäin kummastelemaan yhtäkkiä kokemaani viileää, raikasta tuulta yhdistettynä kevyeen sisäiseen tunteeseen, oli helpompi hengittää.) En sitten jatkanutkaan enää viestin äänittämistä vaan jatkoin unia.

 

Myöhemmin päivällä kun olin saanut uuden polkupyöräni ajovalmiiksi, soi jälleen vasen korva. Äänitin:

"Pyrimme muotoilemaan tämän viestin selkeämmäksi tänään, ilmaise jos toivot myötävirtaa matkustaneesi.

-Ok.

Että sinä voisit matkata, tulee teidän sallia nämä yhteydenpitomme jatkuneen. Et sinä voisi mitenkään korjata sitä maisemaasi, liitoa hieman rytmikkäämmäksi että aloittaisimme pyyntöjä katselijoiden? Kirjoittamaan siis joillekin osakkaillemme, että moni pyyhältäisi eteenpäin kuten sinä teit tänään sillä maisemakuljettimellasi. (sähköpolkupyörä)

Et sinä voisi aloittaa siis vielä sitä satumaista asiaa, mutta voisimme aloittaa sen tarinan kerronnan kuitenkin, että moni tarinan kertoja aloittaa juuri sen salaisen matkansa. Mutta pyri aina kuitenkin aloittajaksi itsekin että voisimme katsella lisää jotakin tarinaa.

Et sinä voisi siis aloittaa vielä sitä liiketoimintaasi mutta voisimme hieman aloittaa jotakin muuta, turvaten juuri sen vaihteen vuoksi että voisit liikkua hieman eteenpäin meidän avustuksellamme jos toivot tarvitsevasi. Näin me aloitamme juuri sen salaisemman polun piirteen, että pyrit vain hissiin tavallaan ylöspäin lähtijäksemme. Ettekä kukaan kapua minnekään laitteeseen, vaan odotamme yhdessä matkaa, kunnes tuokion kuluessa jokin saapuu noutamaan kaikkia yhtäaikaa. Tulevaisuuteen matkataksenne teidän tulee sallia nämä yhteydenpitomme, kerää vain heikompia jäseniä yhteen."

 

17.4 Unessa näin kultaisen kipinäjoukon vellovan, edeten kuin laavavirta, kaksi sanaa: JOKAPUOLELLA. TÄHDENLENTO.

Tein kvanttimatka-kanavoinnin: https://youtu.be/zy5CnOZONVw

Sen lopuksi sanelin viestin: 

"Ovaali kuvaa mielenmaisemaanne ollessanne täällä meidän osallamme maailmansyvyyksiä, pyrkikää muodostamaan se maisema vasta jollakin tietyllä hetkellänne kun olemme yhdistyneinä teidän suuntaanne, muodostaen sen pysyvän jakeen luoksenne. Että voisimme näin toimia, tulee harkiten edetä joka askeleella, edeten tasapainoisemmin ja hitaammin, ettekä rynnistä sinne tänne yrittäessänne löytää aluettamme. Tunnustelkaa välissämme olevaa vesimuotoista aluetta, jolloin osuus siitä jakautuu, lähtee toisaalle paljastaen uoman eteenne ("meren jakautuminen"?). Että voisimme siis saapua luoksenne tulevaisuuteen, jäsenistöllemme tulee sallia olevaisuuden muodon vaihdos. Salaisuus jää ennalleen ellette pyri asian ymmärtäjäksi, jolloin jäätte tavoittelemaan vain menneisyyden muodostamia uhkakuvia väestöllenne (tulva?). Pyrkikää aina kohdistamaan salaisuuden aukeamisen tekniikka, jolloin moni uskaltautuu tänne useammin, nousee helpolla ylös luoksemme. Perääntykää jos pelkäätte hieman alkutoitotuksiamme, kunnes nojaudutte eteenpäin luottavaisemmin katsellen tänne meidän suuntaan. Että moni upottaisi tunnelmansa, säkeet tulevat kaupallisen maisemanne tilalle, muodostaen sen menneisyyden kumoamisen riitin tavallaan, jolloin etsiydymme oikealle tasanteen puolelle, jatkaen pyrkimyksiä ylemmäs. Että voisimme kulkea yhdessä, sallinette että toisinaan kirjoitamme säkeistön tai pari laulettavaksenne jolloin yhdistymme useammin muodostaen sen kaksostilanteenne. Etsiydytte usein tänne suuntaan jatkossa, nopeuttaen se matkaanne. Pyrkikää olemaan hyväksyviä kanssakuuntelijoita toisillenne, katselijoita myös uuden tason aukenevan. Kerääntykää ihmettelijöiksemme myös kuunnellessanne säkeistöä joka muistuttaa teitä aikaisemmin vallinneesta hitaasta ajanjaksosta, jolloin teillä oli menetelmiä ja aikaa käydä niitä salaisuuksia läpi tarkemmin. Jollaisen tason olettekin unohtaneet maailmastanne nykyään, toisinaan muistatte osan, kunnes kohoamme katselijaksi sen uuden kyvyn käyttöönne jokaiselle, tuokiollenne täällä maallisuudessa vielä ollessanne. Kerääntykää vain kuuntelijoiksemme ja katselkaa miten salaisuus aukeaa kuin salaisen kukan siitinosa joka levittää säteen jokapuolelle. Kunnes se levittäytyy yhä uusille alueille, kerraten sen salaisuuden auenneen kaikille samalla tavoin. Merkitkää tämä lausejakomme tänään kuunnelmana suositummaksi, kerääntykää tämän alueen ympärille katselijoiksemme ja kuormittakaa vähemmän sitä hallittua kaaostanne siellä maisemassanne viipyessänne vielä. Kevätterveiset kaikille lähetämme täältä salaiselta puolelta menneisyyden maisemanne, jollaista olette tutkineet useasti, päätymättä sinne kokonaan vielä. Esilletulemisenne saapuessanne kerää katselijoita kaikkialta maisemasta, pohjoisesta, lännestä, idästä. Etäännyttäkää vain maallista mammonaa keräämästä, aloittakaa uuden lauselman katselu tänne jakoalueellemme. Pyri innostamaan toisia matkaan lähtijöiksi, vaikuta vain vähäpätöiseltä mielessäsi, mutta pian te molemmat kallistatte sopimanne tyylisen sävelen tänne suuntaamme kuuluvaksi. Sävel on ohjenuora jota noudatamme harmonisemmin kuin mitä teillä siellä viipyy ohjesääntöjä. Huolimatta kaikesta, keräätte niitä merkkejänne kunnes nousemme, kaiketi katsellen jo hieman eteenpäin. Etäännymme toisinaan, että saatte rauhaa sommitella mietteitänne paremmin soveltuvammaksi ajatustenne lomitse, jolloin osaamme mekin ilmaista että mikä teitä miellyttäisi harjoituksissanne tänne sävelien matkalaiseksi saapuessanne."

***

 

Sophia Love kertoi radiohaastattelunsa yhteydessä itsestään: "Vastaanottanut henkisiä viestejä spirituaalisilta enkeliolennoilta monia vuosia. Näiden viestien energia ja voimallisuus lisääntyivät vuonna 2019 ja saavuttivat huippunsa juuri ennen maaliskuun 2020 Covid -lockdowneja. Keväällä 2012 minuun otti yhteyttä olento, joka esitteli itsensä Universumin Suojelijaksi (the Guardian). Meillä oli kolmevuotinen keskustelu, jotka välitin youtuben ja sähköpostin kautta. Tämä keskustelu on nyt myös kirjana. Maaliskuussa 2019 Suojelija palasi hieman enemmän viestin kera. Hän jakoi tietämystään ensimmäisestä ihmisasutuksesta maapallolla. Viestissä on sanoja jotka ehkä triggeröivät joitakin. On myös asioita jotka saattavat tehdä saman. Epäröin jakaa sitä, näiden sanojen ja asioiden vuoksi. Läheiseni olivat sitä mieltä että en ehdottomasti saisi jakaa niitä. Heidän mielestään se värittäisi/likaisi maineeni ja loisi leiman/käsityksen työstäni, joka on väärin."

 

Meillä on ollut lähes samat sävelet hänen kanssaan! Samoin itselläni alkoi alkuharjoittelu joka kesti kolme vuotta, alkaen 2013. Sitten alkoivat kirjoittamani Opastavat viestit, kestivät kolmisen vuotta, alkaen tammikuusta 2016 ja jatkuivat voimallisemmin vuoden 2018, sitten hieman lyhentyen ja alettiin valmistelemaan sisäistä näkemistä, sieluperheen tapaamista. Ennen koronavirusta, jo elokuun 4. päivä 2019 sain viestin että lähdemme matkaan, on otettava tukea toisista. (<linkki ohjaa youtube-videolleni)

Maaliskuulla 2020 viesti hallitusta kaaoksesta, että murheiden saapuminen on ikivanhojen käsitystemme pois karistamista. (Tässä nousussamme on kyse siitä, mistä tulemme ja kuka olemme, millaisena koemme ympäröivän elämämme. Jokaisella muuttuu maisema uudeksi.) Huhtikuulla 2020 viestissä kerrottiin yläpuolellamme sijaitsevasta yhteisöstä joka tulisi kaikille tutuksi, eikä kukaan enää käsitä väärin asiaa. Seuraavaksi viesti aalto on tulossa ja olisi puettava maisemapuku, eli yhteisöllinen viitta yllemme että etenisimme nopeammin. 

Ja samoin myös on itselläni ollut, että tässä on edettävä täysin yksin, omatoimisesti, sillä lähipiiri ei ymmärrä eikä osaa mitenkään kannustaa. Se on varmasti muillakin suurin este aloittamiselle, tieto että ympäristö ei tule hyväksymään. 

Dolores Cannonin Three waves of volunteers and the new earth -kirjassa oli, että muutumme lopulta näkymättömiksi. Tavallaan on näkymättömyyttä sekin että muut eivät tunnusta sinun olevan olemassa näkemyksinesi, jotka poikkeavat niin kovasti normista. Heitä ei kiinnosta, kääntävät selän, eikä sinua ole olemassa.

Testasin tätä juuri vahingossa eräässä erityisherkkien ryhmässä, missä ajattelin olevan suurimman osan jonkin verran hyväksyviä ajatukselle sieluperheistä, että olisimme osa peräisin jostakin toisaalta. Laitoin sinne lyhyttä kyselyä, muutama positiivinen vastaus tulikin. Mutta ylläpitäjä oli oitis sitä mieltä että tästä asiasta ei sitten yhtään enempää keskustella siinä ryhmässä. Olin ymmälläni että mikä oli asiassa väärää... ei ole kyse uskonnosta eikä tuputtamisesta.

.

***

 

Alkukuun kooste:

11.4 Yöllä oli jokin tärkeä lause, ajattelin muistavani sen ilman että kirjoitan muistiin... ei niin mitään aamulla. Miten voikin olla aina sama juttu.

Tein jälleen uuden matkan koska olin niin utelias saamaan lisätietoa. "Hotellihuoneeni" siellä muistutti kovin paljon maallista huonettani. Tapasin kaksoseni joka asuu siellä "aluksella" ja minä täällä. Hän näytti kuvallisen kehitystarinan joka alkoi valaasta ja päätyi heihin, vaaleisiin pitkähiuksisiin ihmisiin jotka pukeutuvat sinisiin "sukelluspukuihin" ja käyttävät jotain hopeisia koruja/rannerenkaita. Muistinkin että plejadilaisiin liittyivät delfiinit tai valaat. Tietäjältä saimme kumpikin lahjaksi ison raskaan helmen, sekä rannerenkaan sain kaksoseltani lahjaksi, taioin hänelle samanlaisen, vaikka ensin katselin vain käsiäni ettei mulla ole mitään antaa. Hän oli siitä havaittavan onnellinen. (Jotenkin tämä hänen suuri kiitollisuutensa vaatimattomasta lahjastani joka minusta oli niin kovin vaatimaton tekele, jäi mieleen.)

Ymmärsin että "alus" ei koskaan näy täällä meidän 3D taivaallamme, vaan järvi ja vuori on vertauskuvia jotka ylitämme ensin mielessämme ja siellä avautuu kaikkea uutta. Alus saattaa silti olla todellinen asuinpaikka jota emme vielä ymmärrä. Kaksonen selitettiin sateenkaarella jolla on kaksi päätä ja niissä "aarre", sekä että teemme matkaa vanhaan tapaan ihmismäisesti ja jossakin vaiheessa mukaan kyytiin tulee kaksosemme joka on toisaalta kotoisin. Kysyin miksi hän asuu siellä aluksella? Perhe. Kysyin miksi meidän tulee tavata? Yhteistyö.

Viesteissä onkin ennustettu, varsinkin Opastavia viestejä 3:ssa paljon siitä kaksosestamme... oletin sen kyllä olevan jotain muuta kuin oikea ihmismäinen olento... mutta kaikkihan olemme tavallaan kaksosia toistemme kanssa. Ehkä siitä asiasta selviää lisää ja se tosiaan tulee olemaan se käännekohta ihmisten elämässä kun huomaavat elävänsä samaan aikaan myös toisaalla. Eli siis olin siinä kaksoseni hahmossa käymässä niiden kolmen uniformupukuisen"univierailijan" kanssa kotonani siinä yhdessä unessa tammikuulla 2019. Nyt alkaa selvitä, mutta olipa tämä pitkä matka siihen ymmärrykseen ja vielä edessä paljon lisää!

Piirsin siitä silloin oheisen kuvan ja tein videon. Videon joudun uusia, sillä siinä on väärä käsitykseni siitä isoäidistä, että hän olisi Lyyralainen, vaikka hän oli monitasoinen vertauskuva sieluperheen vanhimmasta, viittaus Egyptin elävään muumioon, Nefertitiin ehkä myös jonka näin siinä vähän aiemmin. Koostan videoon aikajärjestyksessä miten opastamiseni ja tapaamiset ovat menneet, niin siitä saa paremman käsityksen... se on vielä kesken.

https://youtu.be/UHhUeudLt2U

20200114_104727.jpg

 

Nopeasti googlettamalla löysin valaista ja plejadilaisista: 

http://luxonia.com/viestit/45-james-tyberonn/1865-562011-pyhaet-valaat-ja-delfiinit-kultaisen-delfiinienergian-kehittyminen

https://www.suomengalaktinenliitto.net/post/lista-tunnetuista-avaruusroduista-avaruusolentorodut-ja-niiden-kuvaukset-osa-1-humanoidit

 

10.4 Tein eilen illalla vielä kokeeksi kvanttimatkan. Tunnustelin ensin lähtisikö terveyskylpy käyntiin, ei lähtenyt. Sen sijaan lähdin erikoiselle matkalle plejadilaiselle alukselle jossa selvisi muutama univierailija joita on ollut vuosien varrella, sekä lisää siitä edellisestä valoisasta olemuksesta! Alus oli sen verran alhaalla että pilvet hipoivat sitä, mutta näin alla olevan maiseman selvästi. Ne ovat siis lähellä maanpintaa, ihan näköyhteyden päässä meihin ja mulla tuntuu olevan siellä aluksella oma minikokoinen "hotellihuone". Lisäksi se kokemani terveyskylpy on heidän tuottamansa hoito.

Ensin siis esiteltiin lähin sieluperheeni eli Lyyralaiset ja nyt esitellään plejadilaiset jotka ovat ehkä lähinnä meitä fyysisesti tällähetkellä. Yllättävä matka! Luulin ettei minulla ole plejadilaisiin sen kummempaa yhteyttä, joten nyt täytyy todella venyttää omaakin käsityskykyä. Tässä myös en ollut täysin kvanttimatkalla, "automaatiolla", vaan koin hieman enemmän omana itsenäni kuin normaalisti, mistä syystä näkeminen pysähtelikin. Se saattaa lisääntyä ja ehkä lopulta käyn matkalla sujuvasti omana itsenäni... mielenkiintoista nähdä! Ja odotan milloin selviää kuka on Viljami jonka paperiveitsi minulla on nyt "hallussani" ja mistä eteeni tupsahtaa se taitettu paperi jossa sanoja! En malttaisi odottaa... ellei se sitten ole viittaus kirjoihini. Viljami nimenä ei herätä mitään muistikuvia.

 

https://youtu.be/MSgwpijENhM

Tämä matka kuvasi miten yksi henkilö voi kokea jotain kahtena olemuksena. Kuten edellisellä matkalla valoisan olemuksen luona olimme täysin samanlaisia kuten hän, tässäkin tarinassa uniformupukuinen mies oli myös tavallaan se valoisa olemus ja minä koin tehtävääni aluksella vaikka samalla toin itselleni kirjan. Todella erikoinen ja opettavainen matka tällä kertaa! Sinisilmäinen telepaattinen univierailija jonka näin ensimmäisen kerran 2014 ja joka siirtyi tälle plejadilaiselle alukselle nyt taas tietokoneen ruudun kautta, on lähes tämän kopio: https://www.facebook.com/Vashta.Art/photos/a.2223955111233173/2235131780115506/ Hän on myös sama henkilö kuin edellisen matkan valoisa olemus, mutta nyt hänellä on ihonmyötäiset siniset vaatteet, pehmeäpintainen ihonmyötäinen uniformu jossa hieman mustaa. Tunsin yhä sormissani hänen pitkät pehmeät hiuksensa vaikka ne olivatkin nyt erilaiset ja hänellä on myös hopeinen kaulakoru/laatta. Hän antaa minulle hopeisen paperiveitsen hopeisen rasian sisällä, jonka päällä lukee Viljami. Hän kysyy minulta kuinka voin ja selitän hänelle kokemastani terveyskylvystä, hän nyökkää että se on heidän toimittamansa apuväline heikossa kunnossa oleville jäsenille. Hän kirjoittaa paperilapulle sanoja ja antaa paperin minulle, luen sen, laitan paperin taskuun. (Oletan tämän tarkoittavan että saan lukea paperin joskus myöhemmin todellisessa elämässä.) Saan myös paperiveitsen koska se kuuluu minulle. Tulin alukselle vuoren rinnettä pitkin lyhyttä siltaa, ovesta ensimmäisenä oli vastaanottamassa pieni olento jolle annoin raportin. Joku tulee ja ohjaa minut käytäviä pitkin huoneeseeni. Minulla on aluksella oma miellyttävän rauhallinen pienen pieni hotellihuone jossa mm. sänky, hyllykkö, työpöytä jolla tietokone, ikkuna, nojatuolit ja pöytä. Uniformupukuisen vierailijan lähdettyä (hän ottaa armeijatyylisen "asennon", nyökkää hyvästiksi ja vain poistuu, kuten tulikin) rentoudun hetkisen sängyllä, luen kirjaa ja ehkä nukahdan kunnes joku tulee noutamaan. Lähdemme käytäviä pitkin aulaan jossa lattiassa valkoinen valaistus ja kupolikatossa keltainen, porukkaa kokoontuu paikalle muitakin (ihmisen kaltaisia), kättelemme, keskustelemme ympyrässä. Lähdemme ulos siitä mistä tulin, vuoren rinnettä alas, saavumme pieneen kylään, koputamme mökin oveen. Oven avaa iloinen vanhempi nainen joka tuntee nämä tulijat, laittaa kahvit keittymään, olemme tuoneet maitopurkin. (Tämä muistuttaa täysin niiden kolmen uniformupukeisen univierailijan käyntiä tammikuussa 2019 kotonani, joimme kahvit keittiöni pöydän ääressä, mielenkiintoista että näin kaiken nyt siten että olin yksi heistä vierailijoista...) Annamme naiselle kirjan, jossa takakannessa on punaisen auton kuva. (Saattaa olla vertauskuva että myös plejadilaiset ovat antaneet kanavoimieni viestien tekstejä ja punainen auto on "maallinen kulkuvälineeni", eli Opastavia viestejä 3:n takakannessa on oma kuvani). Kävelemme takaisin vuorenrinnettä ylös alukseen, keräännymme valoisan lattian aulaan, juttelemme käynnistämme ja kaikki hajaantuvat omiin suuntiinsa, minäkin lähden omaan huoneeseeni. Pesen kasvot, asettaudun sängylle taas levolle, jatkan kirjan lukemista. Siihen matkatarina jälleen päättyy, jään sinne, en palaa.

 

8.4. En ole ehtinyt tehdä kvanttimatkoja, enkä kirjoittanut viestejä ennenkuin tänään.

Pääsin aurinkoon, siellä oli hieman sitä "valmistujaisjuhlaa" muistuttava juhla, saapui paljon ihmisiä. Pokaalin sijaan saimme nyt yhteistyöpalkinnoksi marmoriset raskaat kivenpalat jotka kasasimme pilariksi ja pääsimme sitä kautta keltaiseen aurinkoon, vihreään paratiisiin jossa vastaanottamaan tuli lakikirja kädessään samankaltainen valaistunut mies, kuin millaisena Jeesus on usein kuvattu. Hän siunasi meidät, kätteli jokaista ja sen jälkeen olimme kaikki muuttuneet täysin samanlaisiksi kuin hän. Keltainen lämmin valo loisti kasvoillemme, parantaen kaiken sisältäkäsin vielä lisäksi. Siihen matka päättyi, enkä palannut enää takaisin. 

Mielenkiintoista että olin taas jo siellä valmiina odottamassa muita, kuten viesteissä onkin ollut vihje "sisäänotettuna henkilönä". Nyt aamuyöllä sain kolme lausetta "Pian sinä muodostat meidän yhteisön", "Pian me muodostamme yhdessä sen sovitun jakeen", "Sinne toiselle puolelle". 

 

Koko matkani Youtubessa, videon koostamiseen meni kokonainen työpäivä 7-8 tuntia, mutta olihan se mukavaa harjoittelua. Videon lopussa esiintyvää Willow Treen kauniita pikkupatsaita löytyy täältä: https://ilonpolku.fi/valmistaja/willow-tree/

 

https://youtu.be/b7yX0FfeIaQ

 

Kartoitin hieman toiminnan aloittamista kevytyrittäjänä sillä nyt on etenemisen aika, mutta millätavoin, se on vielä hämärän peitossa. Olisin mielelläni kokeillut välittää meedioviestejä henkimaailmasta, kanavoida, saada kvanttihypnoosiharjoittelut alkuun ja aloittaa viimein myös maalaus ja myydä niitä automaattipiirrosten tapaan tulevia kuvia. Maalaamiselleni on ollut jokin lukko jo pitkään, ihan outo juttu. Pitäisin siitä, mutta en kykene aloittamaan. Nyt ostin telineen ja tarvikkeita, täytyy murtaa se lukko. Se luovuuden ryöpsähtäminen saattaa avata taas uusia juttuja.

Näin unen jossa viitattiin että katselemani pieni, vanha, kolkko, halpa toimitila ei tule kysymykseen, ei myöskään toinen tila hieman meluisassa ympäristössä. Ei kerrottu mikä tila sitten kävisi, mutta viitattiin että kyse on myös siitä yhteenliittymisjuhlasta, ja vaatii siten arvoisensa juhlatilan. Kävin katsomassakin erästä toimitilaa, mutta huomasin että "energiahoito/meediohömppä" ei tietenkään innosta tietyntyyppisiä vuokranantajia. Paras olisi löytää siis jokin saman alan toimijoiden keskittymä ja sulautua sinne hyväksyvämpään ympäristöön.

Sieltä tapaamisesta lähdettyäni harmistuneena, oikea korva soi määrätietoisesti. En muista sanatarkkaan, koska puhuin viestin vain ääneen ajaessani. Kerrankin sanottiin suorin sanoin että apua on sieltä henkipuolelta luvassa, ja se oli kyllä lohduttava viesti. Lisäksi että en saa esittää tätä henkimaailman kanssa kommunikoimisen asiaa liian monimutkaisena, kuten mystinen sana "kvanttihypnoosi", vaan asia tulee esittää luonnollisena ja yksinkertaisena kuten se onkin, miettimistä, meditoimista, yhteyden ja oman voiman löytämistä. Lisäksi kauniin sanoin esitettiin että moni on yrittänyt etsiä ratkaisua ongelmiinsa, ovat pulassa kun eivät löydä. Ilmeisesti vihjauksena että olisin voinut heitä jotenkin auttaa kyllä, vaikka en sitä näe itse.

Heitin lopulliset hyvästit liiketilan haaveilemiselle kun autolle löytyi mukava vika katsastuksessa. Päivän kiersin etsimässä varaosia jo valmiiksi ja totesin että ei, yksin ei vain kaikkeen kykene. On liikaa asioita harteilla hoidettavana jatkuvasti, ei ole itselle ja unelmien toteuttamiselle aikaa. Voisipa luopua autosta, ei jaksaisi ajella enää joka ikinen päivä töihin tai sinnetänne, haluaisi rauhoittua täysin johonkin yhteen asiaan josta saisi elannon. Vielä aikaa menee siihen että olisi upouusi Merkaba alla.

 

Mutta tulipa tilattua logo, saahan sen liittää videoihin. On vielä jännityksen alla millaisen se Fiverr:in kautta löytämäni graafinen suunnittelija saa aikaan. Oli pakko vähän vaihtaa logon kuvaakin mutta lopulta sain sellaisen aikaan, kun eka yritelmä meni komeasti pieleen.

Oli myös ihan hitokseen vaikea keksiä ytimekäs asiaa kuvaava nimi logoon liitettäväksi, joka ei ole liian kliseinen kuten "Oma Voima", "Tähti", "Sielu", PlaaPlaa. Käytin sitten joskus keksimääni Finnmediumia, joka sekään ei kyllä kuvaa asiaa tarkasti... "medium" sana kääntyy tietenkin monella tavoin muutenkin kuin mitä yritin kuvata, jonkinlaista "suomalaista henkimaailman välittäjää".

Tämän väänsin kokoon siis itse, vähän mukaillen saamiani automaattipiirroksia, katsotaan taipuuko se logoksi. Mutta nyt se kuvaisi paremmin "välittäjää".

20210412_181217.jpg

Sain yöllä 6.4 lyhyen viestin että Kalevalassa mainittu Sampo on meidän sisällä. Eli siinä terveyskylpy -kvanttimatkalla olin laitteessa jossa sisäinen meri velloi puhdistaen ja Kalevalassa vihjattiin että Sampo heitettiin meren pohjaan, missä se yhä taikoo suolaa...

Wikipedia: 

Seppä Ilmarinen takoo Sammon Pohjolan emännälle vastineeksi Pohjolan tyttärestä. Pohjolan emäntä Louhi ottaa sammon vastaan, mutta kieltäytyy luovuttamasta tyttöä Ilmarisen vaimoksi. Louhi vie Sammon kivisen mäen sisään, juurruttaa sen maaperään, ja sulkee lukkojen taakse. Sen jälkeen sampo jauhaa rikkautta Pohjolan väelle.

Tästä suuttuneina kalevalaiset hyökkäävät Pohjolaan ja anastavat sammon. Syntyneessä taistelussa sampo tuhoutuu. Pohjan Akka saa sammon kannen. Sammon sirpaleita ajelehtii kalevalaisten rantaan. Sirpaleet rikastuttavat Kalevalan maata.

 

Michael Love muuten täsmensi että Tachyon -kylpy on eri kuin med bed, eli ehkä olin enemmänkin kylvyssä kuin medikaalisessa laitteessa, se vain tuli sanana ensimmäisenä mieleen. Pääsin siis tähän meditaatiokylpyyn toisenkin kerran lyhyeksi ajaksi, siinä kuvattiin miten ne aallot työnsivät kuonaa edellään. Nyt en ole kokeillutkaan.