Kannattaa tutustua "kvanttihypnoosi" -nimellä tehtävään energiahoitomuotoon, joka itseasiassa ei oikeastaan ole hypnoosia siten kuin me se käsitetään. On vain kopsattu sana englanninkielestä QHHT eli Quantum Healing Hypnosis, tekniikkaa aloitti käyttämään Dolores Cannon. Se on mielenkiintoinen meditaatiota ja ääneen puhuttua näkemistä korkeamman itsen avulla, toisinaan pääsee entisiin elämiinsä ja useimmin nykyään katselemaan tulevaisuuden asioita. Hyvän kuvan saa Hannah Rohkean videoista. Kukaan ei sinua ohjaile muutakuin älykäs korkein itse, energiahoitaja on sen vuoksi ettei matkaaja jäisi jumiin jonnekin kokemukseen jossa saattaa tulla suuriakin tunteenpurkauksia, vaan pääsisi tutkimaan laajasti kaikkea turvallisesti välillä sivustakatsojan ominaisuudessa.

Olen todella vaikuttunut tästä tekniikasta! Sen avulla päästään jatkossa myös sairauksien alkujuurille jopa parantaen niitä (koska löydettiin se alkusyy kaikelle epätasapainolle oman kehoälyn avulla). Joten tämä on ehdoton tulevaisuuden ala, kun aletaan katsella ihmistä kokonaisuutena.

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2020/07/ii-81

Kävin itse kurssin viime syksynä, en ole vielä aloittanut harjoitushoitojani sillä päädyin kokeilemaan ensin itse.

Yksin ei kannata kuitenkaan lähteä tutkimusmatkoille kovin raakileena, sillä saattaa nähdä egon näyttämiä pelottavia asioita jos ei ole tehnyt vielä henkistä työtä sen vaiheen ohi päästäkseen. Itse en koskaan näe mitään pelottavaa, mutta takana onkin jo 8 vuotta henkistä opiskelua ja tunnen jo tätä korkeampaa yhteisöä hieman. Kun on opiskellut ja sopivaksi havaittu sieltä toiselta puolelta, he alkavat auttaa yhä enemmän ja pääsee näkemään hyvin kauniita asioita. Siis mitä kauniimpi kykenet olemaan, sitä kauniimpaa koet.

Tähän liittyy Jeesuksen opit lähimmäisen arvostamisesta, ne ovat ihan opiskeltavissa olevia empatiataitoja jotka lopulta kehittyvät suureen mittakaavaan, mutta ensin on tavallaan ihan kädestä pitäen ohjattava omia ajatuksiaan jokapäiväisissä tilanteissa. Sitten se sujuu itsellään.

Viimeaikoina olen huomannut tuntevani jonkun kokemat hankaluudet hyvin syvästi, eli empatian kyky on erityisesti nyt kohonnut hetkittäin, ei jälkeäkään arvostelusta ja muusta maallisesta egon erottelupyrkimyksestä. Se on hyvin hienovarainen muutos, eikä sitä huomaa ellei kiinnitä huomiota. Olemme väärin kuvitelleet että täytyisi pyrkiä täydelliseen virheettömyyteen ja lannistamme itsemme jos kykenemme sellaiseen vain hetkittäin, mutta vaatisimme itseltämme täydellistä käytöstä. Sellaiseen emme vain kykene tällä maallisella tasollamme (viesteissä oli näin). Se tulee seuraavalla tasolla se keveys, vaivattomuus, harmonia, ykseys.

Tasoista olen nähnyt nyt matkoillani sinisen sisäisen veden tasomme, valkoinen kuvaa kuoria (ihmiskeho, simpukan kuoret, kirjan kannet, valkoinen kaupunki), keltainen taso on veljes- ja kristustaso, erikoisvärien (ultraväri) taso on pyhä yhteisö jossa eletään kuin laulunuottien sisällä täydellisessä harmoniassa.

 

Tässä lyhyt parin minuutin kooste mitä näin helluntaina: 

https://youtu.be/-Wbpn1xtBTk

Matka%2030%20SateenkaariNeitsyt%20Maria_

 

23.5.2021 Olen siis oppinut vuosien varrella että "avaruusolennot" eivät ole jotain ulkoista, vaan he päinvastoin ovat sieluryhmäämme ja kristustietoisuuden taso on se missä he elävät, meillä ei ehkä vielä ole tälle tasolle selvempää nimitystä joten se esitellään meille Jeesuksen avulla. Yleensäkin kaikki täytyy meille esittää hyvin varovaisesti, "pilvi", "lammas", jne. En ole itse mitenkään ollut kirkkouskossa koskaan, joten Jeesus on jotain mitä en osannut odottaa, tai että olisin toivonut sellaista. Kvanttimatkoilla voi siis yllättyä perinpohjin.

Kristustasolla matkalla jälleen, nyt näytettiin hieman lisää ultraväritasosta eli Pyhästä Yhteisöstä jossa asutaan kuin laulunuottien sisällä, sillä kaikki on harmoniassa.(Näin silmissäni tämän nuotiston kyseisellä aiemmalla matkalla.)

Näin erikoisväritasolla nyt neitsyt Marian vaaleanpunaisen värin sisällä, hän nosti sylilapsen ilmaan, siihen osui valonsäde, lapsi alkoi kasvaa, tervehti ja kätteli meitä elinvoimaisen oranssina valoisana olemuksena. Tämän valoisan olemuksen kätellessä itseäni, näin vain pelkkää sini-valkoista kirkasta valoa, se valo pysyi rintakehäni vieressä ja alkoi sitten hitaasti tulla sisään rintakehästä. Tunsin olevani ontto lukko ja se valo täydensi kaiken. Avainta käännettiin ja näky päättyi.

Viesteissäni on ollut että jos viestintuojat paljastaisivat itsensä meille, he valaisisivat ympäristönsä niin kirkkaasti että säikähtäisimme. Siitä päättelen että kyseessä on sama ryhmä, vain meidän mielen ohjelmointimme väittää että Jeesus on vain yksi henkilö, vaikka itseasiassa se tietoisuudentaso on kokonainen korkea kehitystasanne. Viesteissä on myös ollut "blinded by the light" -vihjaus.

Olen lukenut joistakin yhteyksistä että Jeesuksen kehossa olisi ollut inkarnoituneena Maitreya -maailmanopettaja. Eli siitäkin tahosta meillä on vielä oppimista...

 

(Kuvat eivät ole omiani, koostin ne leikkeistä Canva -ohjelmalla ja koska ultratasolla on kyse väreistä, käytin niitä tälläkin kertaa runsaasti. Käytin myös näitä ikonisia mielikuviamme Kristustasosta, koska se on meille helpoin ymmärtää. Joillakin on vaikeuksia yhdistää kristinuskon Jeesusta tähän, ellei omaa laajaa ajattelukykyä.)