The Tomb of Birds & the search of Atlantean Hall of records. "Lintujen kammio ja Atlantislaisen tietovarastokammion etsintä."

Gaia.com uusi video josta suomensin pääkohdat, linkki artikkelin alaosassa.

 

Kuuluisa näkijä Edgar Cayce on kertonut omien asiakkaidensa entisten elämien pohjalta Gizan pyramidien alla olevan jonkinlaisen tietoaineistovaraston (hall of records). Muidenkin tietolähteiden pohjalta osittain veden kovertamia luolastoja sekä ihmiskäsin jatkettuja "halleja" olisi siellä maan alla yltäen jopa Intiaan ja Eurooppaan saakka, nämä ehkä rakensivat jo aikaisemmat sivilisaatiot kuten Atlantislaiset.

Romaniassa Bucegi vuorella on myös Sfinksi joka katsoo pohjoiseen. Alueella on puhuttu perimätietona maanalaisista luolastoista joissa olisi todistusaineistoa muinaisista ajoista. Yksi luolastoista menisi maapallon sisäosiin, toinen Tiibetiin, kolmas Gizaan. 

 

Jo Herodotos vieraili Gizassa ja mainitsi suuren pyramidin rakentajaksi Kheopsin eli Khufun. Hän alkoi puhua maanalaisista kammioista Gizassa, että siellä olisi kirjoituksia muinaisista sivilisaatioista sekä Osiriksen mystisessä kammiossa alimmaisen kerroksen saari jota ympäröi maanalainen Niili, saarella faarao Kheopsin sarkofagi. Sinne kuljettaisiin pyramidin kautta.

Myöhemmin kaksi miestä tutki Gizan aluetta ja löysi sen reunamilta Lintujen kammioksi kutsutun, ehkä jumala-Thothin kunniaksi rakennetun kammion. Aikojen kuluttua jälleen uusi tutkija löysi tämän välillä unohdetun Lintujen kammion ja lopulta 2008 löydettiin sieltä johtava luolasto suoraan kohti toista pyramidia, myös satelliittikuvat paljastivat sen. Tämä kuitenkin suljettiin rautaristikoilla kun viranomaiset saivat kuulla siitä, Zahi Hawass tosin vieraili siellä ja kuvaili sitä mielenkiintoiseksi, sen jälkeen sitä ei ole tutkittu julkisesti.

 

Gregg Braden sai vierailla Sfinksin ja pyramidien välisessä Osiriksen kammiossa vuonna 1997, tämän kammion sanottiin olevan suuaukko valtavalle maanalaiselle labyrintille. Hän näki alimmalla tasolla olevan sarkofagin, ja oppaat kertoivat perimätiedon kertovan että se ei sisällä Osiriksen ruumista vaan sisäänpääsyn vielä alemmille tasoille. He eivät päässeet eteenpäin koska vesi sulki tien. Geologina häntä kiinnosti mikä on rakennettu ensin, Sfinksi vai luolasto. Hän päätteli että vesi kaivertaa maan sedimenttiin luonnollisia luolastoja joita muinaiset ihmiset ovat saattaneet työstää lisää.

Kohdassa 19.20 Sonja Grace matkaa henki-itsessään katsomaan eteenpäin tästä Osiriksen kammion alimmasta kerroksesta ja pääsee valtavaan halliin joka on täynnä kultaa, muinaisia papyruksia kirjastossa Sfinksin alla. Yhteensä seitsemän hallia joista viimeisin on maanalainen pyramidi.

(Mielenkiintoista että henkinäkijää arvostetaan näin paljon että saa kertoa unimatkoistaan, suomessa olet vain höperö.)

 

Monet ajattelevat Sfinksin olevan avain salaisuuksien avaamiseen. "Nukkuva profeetta" Edgar Cayce teki työkseen katsantoja ihmisten sairauksista ja usein entiset elämät johtivat muinaiseen Egyptiin. Hän alkoi näiden istunnoista keräämänsä aineiston perusteella puhua Hall of records:ista jossa olisi kaikki tieto kadotetusta Atlantiksesta (sillä joitakin Atlantislaisia pakeni Egyptiin). Hänen mielestään tämän varaston alue olisi Sfinksin alueella, he tutkivat seismisillä tutkimuksilla aluetta ja löysivät kammion joka vaikutti olevan täynnä jotain, joko sortunutta kattoa tai todellista muinaista tavaraa. 

 

Kohdassa 22:38. Sumerialaisten teksteissä kerrotaan sodasta Annuna -jumalien ja avaruudesta tulleiden olentojen välillä. Annuna -jumalat tulivat avaruudesta sotien melskeiden keskellä, eivätkä päässeet lähtemään pois.

"Irma", "suuri soturi" -jumalan (en saanut tarkemmin selvää tämän leijonapäisen jumalan sumerinkielisestä nimestä) tehtävänä oli säilyttää maapallon elämä ja soti siksi Annuna-jumalia vastaan. Irma asui Egyptissä Gizassa maanalaisissa kammioissa, he lähtivät kun Annunat saapuivat ja luovuttivat Gizan Osiriksen klaanille. Leijonapäinen jumala oli myös Sekhmet (Hathorin soturipuoli), omistautunut jälkeläisilleen, hän oli ainoa joka säilyi, muut lähtivät takaisin kotiplaneetoilleen. 

"Kissa-ihmiset"  olivat avainasemassa puolijumalina sen aikaisen yhteiskunnan muodostamisessa.

 

Sumerialaisissa teksteissä kerrotaan että jumalilla oli lentäviä aluksia, videon tutkija epäilee että ne  piilotettiin maanalaisiin halleihin sotureiden lisäksi. Maanalaisissa halleissa olisi sekä sumerilaisten tekstien että egyptiläisten tekstien mukaan seitsemän tasoa:

Ensimmäisellä on vangit sekä jonkinlaisen hallintaelimen/tuomioistuimen jäseniä. Toisella tasolla olisi puutarhat jonka osat sijaitsevat valtavan pitkän maanalaisen Niilin rantamilla, luolastoineen. Kolmannella tasolla olivat ihmisen ja jumalan sekoituksena syntyneet hybridi -jälkeläiset, myös tavallisia ihmisiä saattoi asua siellä. Neljännellä tasolla asuivat kuninkaallisen ryhmän jäsenet. Viidennellä tasolla oli teknologia joka mahdollisti maanalaisen asumisen, teknologisen ilmaston. Kuudes taso varastoi asearsenaalia ja jumalien lentoaluksia. Alimmalla 7. tasolla oli vain generaattori joka syötti kaikille tasoille niiden tarvitseman energian. Jokaisen tason katon läpi siivilöityi auringonvalo, sillä viidennen tason teknologia loi taivaan simulaation jokaiselle tasolle. 

Mitä tapahtui siis kun Osiris valtasi kaiken siellä? 

 

Ei haittaa jos ei ymmärrä englantia, videolla on hyvin kauniisti kuvattu kaikki.

https://youtu.be/hiOuYa23dzE