Blogi ei ota mitään kantaa maailman tapahtumiin vaan tutkii puolueettomana kaikenlaisia laajempia näkökulmia, asioita jotka vaikuttavat mahdollisesti taustalla. 

Tässä artikkelissa tietoa kvanttihypnoosikatselijan välittämänä miten ratkaista oma sisäinen konflikti ettei se heijastu sotana ympärillemme. On annettava itsellemme omat varjopuolemme anteeksi. Pimeyttä ei ole, se on vain jotain jonka olemme sellaiseksi määritelleet ja voimme "uudelleenkomentaa" tämän virhekäsityksemme toiseksi. Kun sitä katselee laajemmasta perspektiivistä kuin ihmiskäsityksestä, se on ymmärrettävämpi eikä sisällä niitä raskaita tunnetiloja ja tuomitsemista. Tavallaan pahuutta siis tietenkin meidän näkökulmastamme on, mutta on katseltava sitä toisella tavoin eikä se ole asian kieltämistä vaan energian muuntamista toiseksi. Planeetan sydänchakra avautuu ja se tuo massamuutoksen, ihmiset avustavat tätä sijaitsemalla oikeissa paikoissa. Gregg Braden kertoo ennustamisesta joka on kaukokatselemista, mutta koska meillä on aina valinnanvapaus, aikamääreet voivat muuttua. Hän kertoo mystisistä 3000 vuotta vanhoista Tooran koodeista joista löytyy maailman ja jokaisen yksittäisen ihmisen kohtalo. Maailmanlaajuista ydinsotaa ei ole tulossa. Ikivanha hallintakeino, järjestys kaaoksen avulla, miksi mm. kotimainen ruoantuotanto ja energiaomavaraisuus on ajettu alas (Samuli Perälä). Eläinkommunikaatiosta, hevostalleilla tapahtuvasta kiusaamiskulttuurista. Suomen henkisten palveluiden tarjoajien lista, kuoleman hetkellä käynnistyvästä muisteluhetkestä, uusimpia luentoja suomeksi (Vimeossa ostettavia), Ukrainasta linkkejä kuten mikä merkitys musiikilla on kriisien keskellä, miksi Stalin näännytti nälkään 4 miljoonaa Ukrainalaista.

QHHT Capetown kvanttihypnoosisessio, katselijana Natasha. The beacons have been lit  (Säteet on sytytetty)

Suomensin osaksi.

https://youtu.be/sdG9RIU_lXU

Lyhyesti: Energeettinen pyramidi Cape Townissa Afrikan eteläkärjessä on aktivoitu, portaali on auki, se on linkki suoraan uudella Atlantiksella olevaan pyramidiin, samaan energiaan. Natasha on aina  yhteydessä kaikkiin pyramideihin missä kulkeekaan, hän tuntee ne säteinä. Mutta hän ei ole ainoa, on lukemattomia muitakin siroteltuna kaikkialle, sytytätte ja autatte luomaan verkostoja liittymään toisiinsa. Natasha tuli aktivoimaan juuren. Kehot on lukittu, sillä todellisuudessa juurichakra on vihreä ja sydänchakra punainen, kuten aikoinaan Atlantiksella. Voimme avata lukon puhtaalla aikomuksella, värähdellen omaa taajuuttamme. Miksi jotkut kokevat nyt konfliktia ja toiset eivät? Jos on ratkaissut oman sisäisen konfliktinsa, ei näe planeettaa konfliktissa. Mutta jos ei ole käsitellyt omia varjojaan, tulee näkemään tämän kimpoavan ympäröivään todellisuuteensa. Parantakaa varjopuolenne, työskennelkää itsenne kanssa. Älkää kieltäkö pimeyttä sillä se on vain havainto, sitä ei ole olemassa. Täytyy antaa anteeksi ja rakastaa. Kaikki energia on uteliasta, kuin pieni lapsi. Jos tuomitsemme jonkin pahaksi, olemme käskyttäneet sitä, sillä energia tarvitsee isännän. Seuraavaksi se energia rakastaa sinua niin paljon että antaa sinulle kaikkein negatiivisimman kokemuksen. Jos ajattelet olevan pahaa, koet pahaa. Jos ajattelet sen olevan jotain erinomaista, koet erinomaista. 

Kohta 2:50

Erica: Pyramidit ovat tulleet esiin nyt usein, miksi pyramidi on niin tärkeä muoto?

Natasha: Koska pyramidit säteilevät tietyllä hertsitasolla, joka luo dimensionaalisen paikan jonka kanssa voit alkaa vuorovaikutukseen. Nämä paikat ovat aina olleet olemassa, mutta piilevinä energeettisessä todellisuudessa. Tämä on ensimmäinen missä ne voivat virrata maapallolle fyysisenä. Ne eivät enää näytä pyramideilta vaan vaihtavat muotoa, kärjet ovat muuttumassa pyöreiksi, luomme nyt kupoleja, koska energia on eri. (Selitys miten se tapahtuu). Lähitulevaisuudessa on tulossa aika - emme voi sanoa tarkalleen milloin, voi olla muutama vuosi tai muutama päivä teidän aikaanne, riippuen miten energia virtaa - lopulta jakaudutte kahdeksi päätaajuudeksi, vanhaksi ja uudeksi maapalloksi, kuten on ennalta kerrottukin

- Onko tämä maailmanlaajuisesti tapahtuva asia?

Se on maailmanlaajuinen mutta se alkaa ensin juuressa (Cape Town Afrikan eteläkärjessä). Jokaisen tulee maadoittua tähän energiaan. Juuri on ensimmäinen yhteyschakra, muut planeetan chakrat alkavat hitaasti aktivoitua, monet saattavat tuntea ja nähdä ne, mutta ne eivät ole vielä täysin toiminnassa. Chakrat eivät käynnisty siten kuin me olemme järjestyksen hahmottaneet, vaan seuraava chakra tulee olemaan planeetan sydän. Juuri täytyy asettaa niin että se voi parantaa kaikki asiat jotka pidättelevät planeettaa ylöskohoamisesta. Seuraava chakra avautuu planeetan sydämessä, tämä aiheuttaa massamuutoksen.

Juuresi täytyy olla yhteydessä juureen, sinun täytyy yhdistyä sydämeesi. Tarkoitamme että yhdistä sydämesi omaan juureesi ja puhdista kaikki joka pidättelee sinua ylöskohoamasta. Se luo selkeän kanavan ja voit visualisoinnin kautta yhdistää tämän reitin fyysisesti kaikin tavoin jotka näet mahdolliseksi kohti näitä pyramideja, että pysyt yhteydessä hyppyyn. Kuten jos esimerkiksi haluaisit tarttua esineeseen magneetin tavoin, niin jos et tartu siihen kun se alkaa liikkua hypervauhtia, putoat pois.

-Missä planeetan sydänchakra on?

Emme voi kertoa, sillä sitä ei ole vielä aktivoitu. Chakrat eivät ole linjassa kuten kehossanne, vaan ne on siroteltu ympäriinsä, ne voivat olla myös vieretysten. On tiettyjä olemuksia sijoitettuna ympäriinsä ja jokainen starttaa yhden chakroista. On lukuisia ryhmiä joita on lisätty sinne heidän avukseen kantamaan sitä energiaa ja värähtelyä, varmistamaan että se leviää loppuplaneetalle ja lopuille tiheystasopaikoille. On myös paikkoja maapallon ytimen sisällä jotka vastaanottavat tätä. Sillä myös maapallon ytimen sisällä on chakroja, ei vain 7 peruschakraa, vaan myös kaksi sydänchakraa. Toinen vastaanottaa ja toinen antaa.

-Miten on varmistettu ettei Atlantiksen tuho tapahdu uudelleen?

Kehot on lukittu. Jotkut fyysisen kehon juurichakrat ja sydänchakrat on käännetty. Moni ajattelee juurichakran punaiseksi ja sydänchakran vihreäksi, mutta muinaisella Atlantiksella ne olivat toisinpäin. Juuri on vihreä ja sydän punainen. Ainoa keino vapauttaa keho on puhtaalla aikomuksella, värähdellen omaa taajuutta, se automaattisesti avaa lukon. Kun olet lukittuna omiin taajuuksiin, ajatuspohjaiset muodot tuhoamisesta ja rikkomisesta eivät voi ilmentyä. Näin puhdas muoto asetetaan kehoihin. 

- Emme siis näe ohjelmoinnin toteutuvan?

Ette, olemme estäneet tämän. Kaiken täytyy tapahtua yhdessä, tasapainossa, on jatkuva energian liike. Energia ei voi olla paikoillaan, sen täytyy olla vuorovaikutuksessa ja toteutua. Sama ihmisessä; jos on sisäistä konfliktia, se kimpoaa ulos maapallolle kuten näette nyt. Siksi lukemattomat ihmiset näkevät kaikkialla konfliktia. Näin on sisäisen sydän ja juurichakran kanssa, ne eivät ole maadoitettu omaan sieluunsa. (Selitys miten tapahtuu). Siksi monet asuvat planeetalla missä kaikki on hyvin, mutta monet kokevat vaikeuksia, riippuen energiasta mitä he säteilevät ulospäin. Planeetalla et näe tuhoa, ellet ole yhdistynyt siihen taajuuteen. Jos olet luonut dimensionaalisen paikan missä olet ratkaissut oman sisäisen konfliktisi, et näe planeettaa jossa olisi konfliktia. Mutta jos olet yhä konfliktissa etkä ole käsitellyt omia varjojasi, tulet näkemään tämän näkemyksesi kimpoavan todellisuuteen ympärillesi."

Kohta 13:06

Erica: Ovatko kaikki nämä ihmiset konfliktialueella konfliktissa sydämensä suhteen?

Natasha: Ei. Koko planeetta on nyt konfliktissa, koska tieto väärinkäsitetään. Monet saavat tietoa mutta monet lähettävät ulospäin taajuuksia, poissulkien oikean tiedon. Siksi monet ovat hukassa. Siksi tämän tiedon täytyy tulla esille nyt, koska jokaisen täytyy tulla tietoisesti tietoiseksi siitä. Kun he ovat tietoisia siitä, silloin muutos tapahtuu, taajuus asetetaan. He jotka katsovat tätä juuri nyt ja tuntevat sen, jos he yhä päättävät kieltää nämä varjopuolet eivätkä paranna näitä osiaan, he putoavat alueelle missä tämä konflikti tapahtuu. He jotka työskentelevät itsensä kanssa, muuntautuvat ulos niistä paikoista ja siirtyvät alueille jotka ovat enemmän heille sopivia. 

-Miten yhdistämme varjomme ja korkeamman itsemme?

Olematta kieltämättä sitä. Ongelma on se että jokainen yrittää kieltää varjon, kieltää pimeyden. Pimeys on vain havainto, sitä ei ole olemassa. Se on ilmentynyt koska olennot on luotu olemaan sellaisia, se on antaa anteeksi ja rakastaa. Voisimme sanoa sen olevan kuin pieni lapsi. Jos lapsi on tuhma ja rikkoo jotain, nuhtelisitte häntä, eikö vain. Tätä planeetta tekee, näin olette opettaneet nuorianne. Se on kuria, se on sanomista että tämä ei ole oikein. Mutta kenellä on oikeus sanoa mikä on väärin. Sanotaan sille lapselle miksi teit niin ja näin, lapsi selittää olleensa utelias. Kaikki on uteliaisuutta, kaikki energia on uteliasta. Mutta tuomitsemalla tämä energia pimeämmäksi ja pahemmaksi, olette tämän luoneet. Olette antaneet tälle energialle käskyn. Energia tarvitsee isännän, se tarvitsee aikomuksen, joten jos asetat negatiivisen aikomuksen tälle energialle, se rakastaisi sinua niin paljon että se antaisi sinulle kaikkein mahdollisimman negatiivisimman aikomuksen saadaksesi sen kokemuksen.

Täytyy ymmärtää nämä oman itsensä perusasiat, nämä energiat. Mikään mikä vaivaa jokaista olemusta kaikessa tässä sodassa, ei ole peräisin ulkoisesta, se on vain sisäisestä peräisin. Se on yksilö kieltämässä itsensä, se ei ole varjosi kieltämistä, se on ymmärtämistä ettei ole varjoa. On vain havaintosi. Kaikki on valoa. He jotka ovat oikealla tasolla ymmärtääkseen tämän tietomme, jaamme tämän teidän kanssanne. Te jotka ette ole, te jatkatte oppimista ja kasvamista. Mutta kaikki on valoa. Se on oma valonne kimpoamassa takaisin teille itsellenne. Joten taajuus jota heijastatte siihen valoon, on se mitä näette. Joten jos ajattelet sen olevan jotain pahaa, koet jotain hyvin pahaa. Jos ajattelet sen olevan jotain erinomaista, havaitset jotain erinomaista. Jos ymmärrät että se on omaa energiaasi, se voimaannuttaa sinua.

Olemme pyytäneet Natashaa opettamaan toisia, mutta ei seisten ihmisten edessä opettaen ja näytellen täydellistä, vaan opettaen siitä missä hän ponnistelee eniten. Näyttäen virheellisyytensä ja miten hän voittaa sen, työskennellen itsensä kanssa."

*

(Viimeisimpien lauseiden idea oli myös tämän saderatsastaja -blogin alkuperäinen idea, mutta ponnistusten opiskelu ei kiinnostanut lukijoita, joten ne on poistettu. Kuten joku lukija aikoinaan kommentoi, suomennokset ovat olleet kiinnostavimpia tässä blogissa, joten omia henkisiä kokemuksia ei enää julkaista.)

*

 

RIR-team:

Sunnuntaina 13.3.2022 oli aikalinjamuutos, toivottakaa menneisyys olleeksi ja tulevaisuus tulleeksi. Eteenpäin loikkaaminen tekee joskus henkisen polun ihmisen näennäisen itsekkään ja tympeän oloiseksi, mutta emme voi mitään luonnolliselle prosessille.

Jotkut alkavat tapaamaan sieluperheitään. Ulkoinen ympäristö kietoutuu taianomaisesti sisäiseen, koemme yhä enemmän synkronisia hetkiä kunnes jokaisella avautuu tulevaisuudessa suurempi ymmärrys siitä miten kaikki on kietoutunut yhteen. Lemmikit ja muut eläimet näyttävät olevan jo linjassa tämän kietoutumisen kanssa, havaitsemme sen usein niiden kautta ensimmäisenä.

Naiset alkavat kerääntyä yhteen.

*

They fear your light as it makes them uncomfortable. When they can't control you, they push you away. Let them go. -Alyonna Angelica - "He pelkäävät valoasi sillä se tekee heidän olonsa epämukavaksi. Kun he eivät voi hallita sinua, he työntävät sinut pois. Anna heidän mennä."

*

Uusin video Gregg Braden:iltä kertoo kaukokatselemisesta, miten se on kiistattomasti olemassa ja mahdollista ja miten sitä on käytetty sotilastiedustelussa menestyksekkäästi.

Hän kertoo Raamatussa ja Toorassa olevista ennustamisemenetelmistä, koodien lukemista, The Bible Code. (Kohta 20:40 esittää miten koodeja luetaan).

Koodeista on löydettävissä mm. Hiroshima (sana atomic holocaust, vuosi), poliitikkojen murhat (sanat John Kennedy, to die, dallas, murhaajan nimi, kadunnimi, ajankohta) kaksoistornien tapahtumat... siis 3000 vuotta aiemmin ennustettuna. Esimerkki Israelin pääministeri Yitzak Rabin:in salamurhasta. Tehtiin koodihaku, josta löytyi (kuvia videolla) Rabinin nimi jonka lähellä murhaajan nimi Amir, sekä risteävä sana salamurha. Rabinia varoitettiin mutta hän päätti elää arkeaan muuttamatta mitään. Hän totesi "Jos se on koodissa, se on tarkoitettu niin." Hänet murhattiin 5.11.1995. Kooditutkijat selvittivät mitä olisi tapahtunut jos hän olisi lykännyt sille päivälle sattunutta juhlakulkuettaan jossa hänet murhattiin. He tekivät haun joka ilmoitti yhä Rabinin nimen, salamurhaajan nimen, mutta sanat "salamurha viivästynyt". Se olisi siis tapahtunut, mutta myöhemmin.

On haettu koodistosta kaikki sanoilla atomic holocaust, eikä sellaista ole enää tulossa. Gregg Braden painottaa ihmisille jotka pelkäävät maailmanlaajuista ydinsotaa, ettei sellaista ole tulossa hänen oman näkemyksensä mukaan. Saattaisi olla hyvin rajoittunut taktisen ydinaseen käyttö pienelle alueelle suunnattuna, mutta ei isoa.

(Kohdasta 28:38 alkaen)

"Raamattukoodi kertoo että meillä on aina valinnanvapaus, kohtalomme ei ole koskaan sinetöity, ellemme itse päätä sinetöidä kohtaloamme. Meitä ei koskaan ole määrätty synkkään lopputulokseen ellemme valitse sitä lopputulosta. Sillä jokainen valinta jonka teemme, ennen lopputulosta, luo kahtiajaon joka vie meidät eri polulle, toiselle aikalinjalle, välttäen lopputuloksen."

Gregg Braden: "What is the Bible Code? The science and the prophesies:

https://youtu.be/vsTFmvgWVNw

*

(Tiedon omasta kohtalostaan saa myös oman korkeimman itsensä kautta. Tämän blogin kirjoittajalla koodistossa lukisi 2030, auto-onnettomuus. Mutta se tieto on saatu siis oman sisäisen katselu/kuuntelutiedon kautta.)

*

Samuli Perälä, Järjestys kaaoksen avulla, ikivanha hallintakeino. Osa 1:

https://youtu.be/FkkDZECRNF0

Osa 2: https://youtu.be/1sisXl1gHkU

*

Jokaisen pitäisi osata varautua tämän sarjan esittämiin, mahdollisesti totta oleviin asioihin. Koska uskomatonta kyllä, niistä on todisteita. Varoitus: jotkut osat näyttävät olevan vastenmielistä/järkyttävää katsottavaa (varsinkin 4,5) joten sivuuttakaa sellaiset. Ehkä sarjan voisi tiivistää sanoihin: "Maailman pahuuden taso on niin syvä ettei tavallisella ihmisellä ole siitä mitään käsitystä."

Osa 1/10:

https://rumble.com/vrwxqx-part-1-of-a-10-parts-series-about-the-fall-of-the-cabal-by-janet-ossebaard.html

"Viemme teidät takaisin historiaan, aina Cabalin syntyyn asti. Aloitetaan Sumerista (nyky-Irak), josta maailman vanhin sivilisaatio sai alkunsa. Seuraamalla kahta suurta siirtolaisuutta (länteen ja pohjoiseen) tapaamme khasaarit ja ashkenazit ja löydämme Roths child-suvun juuret. Tämä jakso vie sinut ristiretkien myrskyisälle aikakaudelle, temppeliritareihin, heidän maailman hallinnan nälkäänsä ja heidän yhteyteensä salaseuroihin. Suomenkielisillä teksteillä by J.Laakso 2021"

Osassa 9/10 mainitaan Trumpin Helsingin vierailu 2018:

https://rumble.com/vt9tjf-part-9-of-a-10-parts-series-about-the-fall-of-the-cabal-by-janet-ossebaard.html

Osa 10 Maapallon tulevaisuudesta, mm. aikamatkustuksesta, Q anon ilmiöstä. "Maailma sellaisena kuin me sen tunnemme, on loppumassa, meitä odottaa uusi rauhan, vapauden ja harmonian aikakausi, aamunkoitto. Uusi pankkijärjestelmä, terveydenhuolto." (ei pelottava video): 

https://rumble.com/vtff98-part-10-of-a-10-parts-series-about-the-fall-of-the-cabal-by-janet-ossebaard.html

*

"Uushenkisyyden kasvu on tuonut mukanaan eläinkommunikaation"

https://yle.fi/uutiset/3-12346473

*

Kiusaamisesta hevostalleilla. Eläinavusteinen terapia, psykologisesti turvallinen ympäristö jossa ihmiset voivat hyvin. "Hevosmaailman slangi on aika kylmää ja kovaa. Tällainen voi heijastaa tunne-elämän kovuutta tai käsittelemättömiä tunteita kuten vihaa, pelkoa tai epävarmuutta, joiden vuoksi täytyy kovettaa itsensä. Tällainen käytös lymyää yleensä syvällä hevosihmisten yhteisöjen rakenteissa. Rakenteellinen väkivalta voi talliympäristössä siirtyä sukupolvelta toiselle."

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/hevoset/artikkeli-1.1867176

*

Henkiseen kasvuun ja omaan voimaan, luontaiset palvelut parantumiseen. Suomen palveluntarjoajien lista:

https://www.loihtu.fi/?fbclid=IwAR0q1p_U-VfPJtRSTmrPhKWdhweu5GmursprKCI7EnB9DIqnjcsMIshVPqw

*

Kuoleman hetkellä aivoissa käynnistyy minuutin mittainen muistelemisen tapainen prosessi. Epileptinen henkilö kuoli kesken aivosähkökäyrän mittauksen ja näin nähtiin vahingossa mitä aivoissa tapahtuu. Tapauksen lisäksi myös rotilla on havaittu täysin samantapaisia kuolemanrajaprosesseja.

" 2013 study - carried out on healthy rats. In that analysis, US researchers reported high levels of brainwaves at the point of the death until 30 seconds after the rats' hearts stopped beating - just like the findings found in Dr Zemmar's epileptic patient. The similarities between studies are "astonishing", Dr Zemmar said. They now hope the publication of this one human case may open the door to other studies on the final moments of life. "I think there's something mystical and spiritual about this whole near-death experience," Dr Zemmar said. "And findings like this - it's a moment that scientists lives for."

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/b724981f-483c-49cb-a0f4-188258137fa8

*

Luentoja salatusta historiasta

https://vimeo.com/ondemand/jaavuorisalattuhistoria

*

UKRAINASTA

"Musiikki on sodassa näkymätön ase - Ukrainan kansallislaulu soi ympäri maailmaa".

"Musiikilla on suuri merkitys sodan ja kriisien keskellä. Marjo Riihimäen mukaan sillä vaikutetaan ihmisten ajatuksiin ja mieliin. Musiikki voi olla voimakkaampi väline ja kouraista paljon syvempää kuin pelkät poliitikon sanat."

https://yle.fi/uutiset/3-12339907

Ukrainalainen kansanlaulu "Hiljainen tienoo, hämyinen maa", Korsuorkesteri:

https://youtu.be/praQr9IsnoI

 

Odessan alla on maanalainen käytäväverkosto 1600-luvulta.

https://tekniikanmaailma.fi/ukrainan-odessassa-pelataan-venalaisten-hyokkaysta-mutta-mustanmeren-helmella-on-hihassaan-ainutlaatuinen-valttikortti-2-500-kilometrin-pituinen-katakombien-verkosto/

 

Stalinin aiheuttama Holodomor. Neljä miljoonaa ukrainalaista kuoli nälänhädässä, jonka Stalin aiheutti tietoisesti.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008684839.html

 

Artikkeli vuodelta 2021. Yhteiskunnan korruptio Ukrainassa nato-jäsenyyden esteenä. "Maailman oikeusvaltioindeksissä maa on sijalla 115, yhteensä 139:stä valtiosta. Julkisten varojen väärinkäytöllä on jo turvallisuuspoliittisia vaikutuksia. Lahjonta, julkisten varojen kavaltaminen, muu virka-aseman käyttö omaksi hyödyksi."

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4645163-presidentti-zelenskyi-jai-kiinni-veroparatiisiyhtioista-ukrainan-haaveet-sortuvat-korruptioon