Ei tarvita ulkoista opastajaa tai tajunnantilaa muuttavia aineita meditaation tapaisille katselumatkoille. Sillä sisällämme on huippuälykäs, erittäin laajakatseinen sisäinen sieluolemus jota kutsutaan "korkeammaksi itseksi" tai "yliminäksi". Näemme kaiken sen avulla viisaammin, näemme henkipuolelle ykseyteen.

Kaikki opiskelu vaatii pohjan, eli henkinen kehitys on oltava sen verran edistynyt että alat huomata vaiheittain olevasi yhä vähemmän ja vähemmän kiinnostunut ulkoisesta maailmasta. Alat löytää sisältäsi paljon kiinnostavampia juttuja joita vetäydyt usein opiskelemaan yksinäisyydessä. Voit valita sen mikä kiinnostaa itseäsi eniten ja opiskella sitä. Aluksi epäonnistut, yrität uudelleen monesti, ehkä hieman eri tavalla, kunnes onnistut.

Mikäli mielenterveys on pahasti järkkynyt, ei kannata kokeilla "kepillä henkisen maailman jäätä".  Pelko saa kokemukset vääristymään. Ei suotta puhuta Jaakobin painista, se on todellinen, joskin ihan tavanomainen henkisen kehityksen polun tapahtuma. 

Monelle voi olla liian ahdistavaa ymmärtää että henkimaailma keskustelee ajatustemme lomitse, siellä vilisee edesmenneiden viestejä, henkioppaiden opastusta. Heillä jotka elävät täysin lukkiutuneena ulkoisen maailman pelkotilaan tai sisäiseen traumatilaan, siellä vilisee lähes pelkästään alempien henkimuotojen viestejä: ilkeilyä, katkeruutta, kateutta. Muut eivät enää pääse läpi, ellei tietoisesti ala ajattelemaan positiivisemmin. Alemmat henkimuodot tunnistaa pilkkaavista negatiivisista ajatuksista, mutta tilanteestaan riippuen niille voi kyllä sanoa vastaan ja asettaa tilalle paremman ajatuksen jota alkaa toistaa. Esimerkiksi jos toisen ihmisen onnistuminen jossakin asiassa nostattaa suhteettoman vihan, katkeruuden, vaille jäämisen pelon, voi korjata ajatuksensa: "se on hänen polkunsa eikä minun tarvitse kilpailla tai kostaa pilkkaamalla häntä, minä onnistun omalla tavallani ja ajallani. Viha on aina pelkoa, enkä aio enää pelätä."

Omat henkioppaat opastavat aina hyväntahtoisesti. Kun pääsee opastukseen sisälle, sen huomaa erittäin selvästi intuition kyvyn heräämisenä. Keho alkaa myös herätä parantamaan itseään kun annoit sille luvan, eli tervehtyminen seuraa luonnollisena asiana henkistä heräämistä. Asteittain uskaltautuu kuuntelemaan enemmän ja näin myös viestejä ja viisasta opastusta huomaa enemmän, kunnes ulkopuolinen maailma asettuu harmoniaan sisäisen maailman kanssa. Usein tämä näkyy ensimmäisenä lemmikkien tai muiden eläinten käytöksessä. On päässyt sisään suorastaan maagiseen maailmaan.

 

MITEN KATSELLA

Katselumatkaa voi lähteä harjoittelemaan omasta tai lapsuudenkodin pihasta. Rauhoittuu ensin lyhyellä meditaatiolla ja alkaa sitten kulkea mielessään tutussa pihassa. Näet puut, rakennukset ja puhut nämä ääneen kulkiessasi. Harjoiteltuasi pihaan putkahtaa usein joku eläin. Saatat lähteä pihasta tutkimaan aluetta laajemmin ja tavata kaikenlaisia ihmisiä tai olemuksia, oppaita. Ei kannata jäädä miettimään onko joku liian hassua, vaan puhua kaikki kuten ne näkee. Et näe niitä "silmilläsi" vaan sisäisellä tiedollasi, joka on hieman erilaista katselemista. Tämä älykäs tieto ei vie sinua liian pelottaviin paikkoihin, kun opit luottamaan matkaan. Se näyttää jotain ja tuo sinut takaisin kotiin. Jos alat pelätä, älä jatka, vaan kokeile toisella kertaa kun olet purkanut tilanteen mielessäsi ja miettinyt miksi tulkitsit väärin. Tai aloita regressio-ohjaajan avulla ja jatka yksin sitten vasta kun tunnet olevasi tarpeeksi sinut asian kanssa.

 

Tämä oma matkani on hyvä esimerkki vertauskuvallisesta henkioppaan tapaamisesta. Käyn monesti myös kotiplaneetallani, joka liittyy muinaiseen Egyptiin.

https://youtu.be/WtA-ylXtqYs

Odottelen vain pihassa että minne lähden. Kiipeän katolle, katselen maisemia kesäpäivänä sieltä korkealta. Näen hirven joka tulee pihaani, pudottaudun sen selkään. Se vie minut läheiselle pellolle josta jatkan itse tietäjän mökille, sillä on jotain tärkeää asiaa. Se piirtää maahan kolme ympyrää sisäkkäin, näyttää otsaansa että "mieti", näytän määrän sormillani 1,2,3, mietin, rakennan kämmenissäni risupallon. Palloon syttyy kellertävä valo kun tietäjä laittaa sinne sormen, sieltä tulee perhosia, otan yhden kiinni kämmenieni väliin, päästän sen irti. Tietäjä laittaa uudelleen sormen palloon, sinne syttyy vaaleampi kirkas valo joka hajottaa risut edestä, saan valopallon kämmenelleni. Tietäjä laittaa sinne sormensa, pallo poksahtaa kuin pallosalama, valtava määrä kipinöitä lähtee ympäriinsä, tietäjä ottaa yhden kipinän sormiensa väliin, tarkastelen sitä. Kipinä kasvaa suuremmaksi, näen siellä kasvot, vaaleahiuksinen pikkutyttö tulee sieltä huoneeseen. Tietäjä näyttää kirjasta kaksi tekstipätkää, en saa lausua niitä ääneen mutta ymmärrän ne kuitenkin, olen viisaampi.

Lähdemme ulos, lammelle, kärpänen pystyy kävelemään veden pinnalla pintajännitteen avulla, tietäjä laittaa sormensa veteen ja pintajännite katoaa (kuvaa ehkä "viisautta" ja kykyämme tuntea se maailma vain pintapuolisesti kunnes kalvo otetaan välistä pois). Soudamme järvelle, keskellä on pyörre, vene alkaa pyöriä paikallaan, pääsemme siitä pois, käymme virkistävällä uinnilla järvessä. Aurinko lämmittää, sieltä tulee paksu kultainen säde jota pitkin voi nousta ylös, vähän kuin piirretyssä tarinassa, loppumatkasta on tikapuut joiden yläpuolelle ei näe minne kiipeää (kuvaa henkistä kehitystä). Siellä on tasanne (tietoisuudentaso) jonne istumme ympyrään pidellen käsistä kiinni. Keskelle kasvaa kultainen pilari, tietäjä laittaa sen pintaan sormensa, pilari sulaa, teemme kullasta palloja, otamme kukin yhden pallon mukaamme. Soudamme takaisin tietäjän mökkiin jossa heitämme pallot nuotioon, ne sulavat yhteiseksi kimpaleeksi (kuvaa yhteistyötä, haemme "kultakimpaleemme" korkeammalta tasanteelta ja sulatamme ne yhdessä). Kultakimpale katoaa kun kultahiput erkanevat siitä kipinöinä ja menevät takaisin aurinkoon sädettä pitkin. Menen takaisin kotiin.

 

Myös tämä matka on hyvä esimerkki sieluperheen tapaamisesta. 

"Vierailulla vaaleanpunaisella planeetalla".

https://youtu.be/g3Yex51CeTY

Yksityiskohtia:

- Vaaleanpunaisella planeetalla henkioppaat näyttävät näyttötaululta maapallon ja oman elämän tapahtumia. He asuvat kupolikattoisen rakennuksen tiloissa ja opettavat oppilaitaan. Planeetalla kuljetaan aluksilla, mutta siellä voi myös halutessaan juoda vaikka kahvia. Se luodaan ajatusenergialla. Siellä on myös eläimiä jotka eivät ole agressiivisia, luonto on puhdas. Kirjastossa voi lukea akaasisia aikakirjoja, omasta elämästään, muista planeetoista, ihmiskunnan historiasta (joka on kerrottu meille väärin). Huumorintaju ja ilo kuuluvat planeetan ystävälliseen elämään.

- Sielu voi vaihtua tietyissä tilanteissa. Kipumme on kasvukohtamme, eli kärsimyksen merkitys.

- Tämän matkan katselija käy keskustelemassa myös Jeesuksen kanssa oman korkeamman itsensä hahmossa. 

- Sieluperheen luona ja violetilla planeetalla voi käydä syvässä meditaatiossa, ei vaadi aina regressiota. Täman katselijan sieluperheeseen kuuluu sisko ja vanhemmat. 

- Maapallolla käydään oppimassa, joten elämäämme ja etenemistämme tarkkaillaan kotiplaneetalta käsin. Maapallo on syntynyt ajatusten voimasta. Pimeyttä puretaan maapallolta rakkauden avulla. Vaaleanpunainen ja violetti planeetta auttaa jos pyydämme. Apua täytyykin pyytää noustaksemme nopeammin, mutta ihmiset eivät enää usko avun pyytämisen auttavan. Lähdimme huomaamattamme pimeyden mukaan ja se levisi (reptiilit olennot liittyvät tähän). Valitse rakkaus aina kun mahdollista, pyydä oppailta apua. 

- Auringonsäde uudistaa. Turbulenssi ei kestä kauaa, muutama kuukausi, eli keväällä myös Suomessa pimeyden teot tulevat esiin, herää uusia ihmisiä, uusia hoitoloita alkaa ilmestyä.

- Katselija näkee millaisessa talossa tulevaisuudessa asuu ja millaista työtä siellä tekee, eli pitää meditaatioita lapsille. Meditaatioryhmät kasvavat.

- Vaaleanpunaiselta planeetalta edetään violetille planeetalle kun on kehityksessään valmis. 

Nimet%C3%B6n%20suunn.malli.jpg

 

-Artikkelin kirjoitti Saija.-