Blogi ei ota mitään kantaa maailman tapahtumiin vaan tutkii puolueettomana kaikenlaisia laajempia näkökulmia, asioita jotka vaikuttavat mahdollisesti taustalla. Eri artikkeleissa esitetyt näkökulmat eivät siis ole blogin näkökulmia. Sotien raakuuksia ei kukaan voi hyväksyä eikä puolustella.

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain henkisen kehityksen polulla edistyneille, ei heille jotka vielä elävät pelosta käsin (eivät ole vielä käyneet läpi ns. Jaakobin painiaan joka kuuluu henkiseen polkuun). Jos siis järkytyt helposti, voi olla paras ettet lue tätä artikkelia eteenpäin.

 

Päivitys 28.3.22 Netistä löytyi lisääkin ennustuksia miten Venäjä mahdollisesti valtaisi Suomen. (Mutta kuten olemme oppineet, mahdollista tulevaisuutta voimme muuttaa.)

Tekstin ja kuvan lähde: https://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu-arkisto.html

tynkasuomi.jpg

"Suomen uusi itäraja profetioissa
Kirjoittanut: Piho 13.1.2008 klo 19.47
Olen tehnyt yhteenvedon kaikista tiedossani olevista Venäjä-profetioista, joissa on ilmoitettu Venäjän osittaisen miehityksen jälkeinen Suomen uusi itäraja. Olen laittanut profetiat aikajärjestykseen siten, että uusimmat sanomat ovat alussa.


1. Pentti Tuononen 17.10.2007
1990 -luvun alussa kävi luonani mm. Ruotsin turvallisuuspoliisista (SÄPO) henkilö, joka halusi tietää Pohjolan tulevaisuudesta. Venäjä oli silloin vaaraton, eikä kukaan uskonut uuden .kylmän sodan. tulevan uudelleen.
SÄPO halusi tietää Venäjän suhteista tulevaisuudessa Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan. Kerroin hänelle - kuten kerron kaikille, että Norjan, Ruotsin ja Suomen suhteet Venäjään kylmenevät. Venäjästä tulee sotilaallinen suurvalta, joka miehittää Pohjois-Suomen, Ruotsin ja Norjan.

2. Eräs suomalainen nainen 9.10.2007
Näin ihan valveilla ollessa taivaalle pilvistä muodostuvan Suomen kartan. Se meni suunnilleen vyötärön korkeudelta poikki ja ymmärsin tapahtumaan liittyvän Venäjän miehityksen. Tuon kahtiajaon seurauksena syntyi herätys.

3. UusPetrus 29.8.2007 sekä kaksi muuta henkilöä
Otin puheeksi parin vuoden takaisen uskonsisareni profetian, jonka oli saanut joku muu henkilö. Sekin oli ainakin 10 vuotta sitten saatu Herralta. Kerroin kuinka vähän naureskelin sisarelle, kun hän näytti Suomen kartan, johon hän oli piirtänyt profetian mukaisen uuden halkaistun Suomen rajalinjan.

Muistaakseni linja alkoi alhaalta Kotkan tienoilta, ja jatkui suorana linjana ylös aina Mikkelin ja Mikkelin maalaiskunnan välistä, ja siinä kohdassa linjaan tuli pieni kulma, josta se jatkui aina ylös saakka Oulun itäpuolelta ja yläpuolelta mereen. Kaikki itäpuolelle jäänyt osa tulisi miehitettyä, eli käytännössä katsoen menettäisimme koko Lapin.
Asia jäi silleen, kerroin siis illalla siellä edellisen, mutta sitten eräs sisar kertoi, että hänelle oli käynyt vähän samoin kuin minulle: hänkin oli nauranut kuultuaan aikoinaan saman profetian, mutta jonkin ajan kuluttua hän oli ITSE nähnyt unessa sen, ja saman rajalinjan!
Itkin ja rukoilin vähän väliä katkerasti mutta kuitenkin toiveikkaana, sillä Herra jatkoi puhetta sydämelleni: "Jos te Suomen kansa ette tee parannusta, minä koettelen teidät, ja vedän maallenne uudet rajat, ja ne rajat menevät puhutun profetian mukaan."

4. Maria Tommerup 9.8.2007
Sinun maasi tullaan valloittamaan osittain.

5. Erkki Kauppinen lokakuussa 1999
Näin Suomen lipun kovassa myrskyssä. Lippu oli niin purkaantunut (repeytynyt), että jäljellä oli ainoastaan 1/3.

6. Erkki Kauppinen kesäkuussa 1999
Katselin maapalloa ylhäältä ja näin, kuinka punainen väri peitti Venäjän, Baltian maat ja Suomen linjalle Kotka - Kemi asti.
Kotka - Kemi -linjan länsipuoli oli valkoinen (= n.1/3 Suomesta). Punaista oli myös Pohjois-Ruotsi ja Pohjois-Norja.

7. Moshe Zew yli 20 vuotta sitten
Tulin ulos asunnostamme, jonka pihalla oli iso kuusi. Siihen kuuseen tuli valkoinen Suomen kartta, joka jostakin Oulun seudulta ylöspäin muuttui punaiseksi.

8. Tukholman profeetta 28.5.1984
Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annetaan ikään kuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen lippu. Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan. Kun se tulee siihen paikkaan mihin se on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen se pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen ranta.
Siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen. Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon, ja siitä Ouluun, ja siitä Kemiin, ja Tornioon jokivartta ylös edelleen. Sille sanotaan: "Tähän sinä rakennat leirin" ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita, jotta se rakentaa siihen leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin kolmestakymmenestä viiteenkymmeneen kilometriä Pellon pohjoispuolella.

9. Jukka T. Nieminen marraskuu 1983
Venäjä tulee vaatimaan aluksi koko maatamme, mutta sitä ei Jumala salli. Valtioiden välisissä neuvotteluissa maamme pakotetaan luovuttamaan suuri osa Lappia. Sopimus on luonteeltaan vuokrasopimus, mutta maamme ei saa takaisin aluetta enää koskaan. Herra on jo vetänyt viillon siihen kohtaan, johon uudet rajapyykit asetetaan.
Viilto alkaa Kuhmon korkeudelta, juuri sen itäpuolelta, ja leikkaa irti Venäjän vaatiman osan Lappia.

10. Niilo Yli-Vainio yli-vainiolaisen herätyksen aikana 1977-1981
Voi Suomi rukka, minä aina sanon etten voi kaikkea kertoa, Kekkoselle jo kirjoitin kirjeen ja sille kerroin mitä tiedän: että Suomi siltä kohtaa kuin kerroin ja mihin kotona nuppineuloilla karttaan merkkasin, tullaan vinosti leikkaamaan halki, idästä alempaa ja ylös pohjoisemmas poikki vinosti ja antamaan pois se ylempi osa.

11. Risto Arho 6.12.1979
Maa jaetaan mittanuoralla keskeltä Suomea. Suurempi osa Suomesta jää idälle. Vedetään raja!"

*

Lyhyesti artikkelin loppu teksti: Näkijä-profetoija näkee että Suomi jaettaisiin osaksi Venäjää Kymijoki-Oulu-Tornionjoki linjaa. Kvanttimatka-näkijä näkee Ukrainan kohdalla mustan pyörteen ja maanalla olevan pimeyden, Putin uhrautuu ottaen kaikki syytökset harteilleen. Sota saattaa laajentua, kaikki meni liian pitkään väärään suuntaan, mutta olemme tulossa uuteen elämään. Voimme lähettää alueelle rauhaa ja rakkautta, elämänpaketin, allaolevan meditaation avulla, se suututtaa pimeitä voimia. Samuli Perälä on samoilla linjoilla kvanttimatka-näkijän kanssa että pimeyttä on Ukrainassa, Putin on mahdollisesti samaa pimeyden "klubia". Nato olisi huono valinta Suomelle hänen mielestään. Hän myös esittää että hallituksemme on ollut rikollinen jo pitkän aikaa, he myyvät Suomen luonnonvaroja, yms. Sota on luotu illuusio, näytelmä jonka jälkeen molemmat osapuolet istuvat samassa pöydässä. Eliitin sotkuille tulee loppu. Tulee pysyä poissa pelkokentästä, rakkaudessa. Ukrainalla Krimillä on maailman vanhin pyramidi, sekä Luganskissa pronssiajan pyramidi jossa on harjoitettu polttouhrausta 2000 vuotta.

https://youtu.be/uroVN1KsRwk

Yrjö Säkkisen julkaisema ns. Tukholman profetia kokonaisuudessaan, vuodelta 1984:

"Ensin näytettiin saappaat, sotilaskengät naruilla, maihinnousukengät. Sitten näytettiin jalat, vihertävän ruskeissa sotilashousuissa. Sitten näytettiin sotilas kokonaan. Sotilas oli puettu vihertävän ruskeaan uniformuun, tuomoiseen taistelu-uniformuun. Ja se oli aseistettu niin kuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Siinä oli Venäjän armeijan tunnukset sekä rinnassa Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä rivissä.

Miehellä oli aseenaan pikakivääri ja se seisoi rajapyykkien välissä. Rajapyykin puomi oli nostettu ylös. Toinen rajapyykki oli Neuvostoliiton puolella, ja toinen, sinivalkoinen, oli Suomen puolella. Tie oli auki. Tämä sotilas näytettiin yhtenä miehenä, mutta sen koko oli hämmästyttävän suuri. Kun minä sitä näyssä katselin ja olin seisovinani noin 25-30 metrin päässä kasvot sitä sotilasta kohden, niin minusta katsoen sen sotilaan koko oli pitkälti yli kymmenen metriä. Sillä koolla haluttiin näyttää sitä Venäjän armeijan voimaa, mikä sillä on.

Minä ihmettelin suuresti sen toisen kainalon alle tungettua kangaspakkaa. Se oli olevinaan valkoista kangasta ja niin kuin iso purje, joka oli mytytty rullalle. Ei käännetty vaan mytytty ja se oli kasassa. Kun katsoin tarkemmin, niin siinä olivat siniset ja valkeat värit, joten sen täytyi olla Suomen lippu.

Näkyä katsellessani minä kuulen seuraavat sanat: “Koiniks-mitta nisuja denarin, ja kolme koiniksia ohria denarin. Älä turmele öljyä äläkä viiniä”. Tämä sanottiin Venäjän sotilaalle. Venäjän sotilas kuuntelee tämän sanan ja nyökkää, että hän on ymmärtänyt.

Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annetaan ikään kuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen lippu. Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan. Kun se tulee siihen paikkaan mihin se on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen se pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen ranta.

Siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen. Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon, ja siitä Ouluun, ja siitä Kemiin, ja Tornioon jokivartta ylös edelleen. Sille sanotaan: “Tähän sinä rakennat leirin” ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita ja se rakentaa siihen leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin kolmestakymmenestä viiteenkymmeneen kilometriä Pellon pohjoispuolella. Ruotsin puolella on vastassa Karunki, sitten Vittangi ja Vittangista suora tie Norjaan.

Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: “Sinä saat olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle”. Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat: “Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle”. Minä puhun sinulle, sanoo Jehova Jireh (nimi merkitsee "Herra näkee" ja "Herra pitää huolta", 1. Moos. 22:3-14), että sinä saat oikeuden astua pyhälle maalle, mutta sinä et tule tuhoamaan pyhää kaupunkia, etkä tule häpäisemään sen kansaa, vaan sinun veljiesi luut tulevat valkenemaan Harmageddonin kentälle. Sinä Roosin poika (Venäjä), sinä juhlit voittoasi vähän aikaa, sillä sinä ja sinun veljesi kaatuvat miekkaan Harmageddonin kedolla.

Suomessa sinulla on oleva leiri Norjaa ja sieltä lännestä nousevia kuninkaita vastaan, mutta sinä et saa vahingoittaa Suomen kansaa etkä häpäistä sen pyhiä arvoja. Sinä saat pitää leiriä tässä maassa, mutta sinä et turmele öljyä etkä viiniä.

Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan ja profetoi määrätyt päivät, määrätyt kuukaudet ja määrätyt hetket, ja profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni. Hänet kutsutaan kotiin. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka myös sinä kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastuksen sanoman saattava (pelastuksen sanansaattaja), ja tuo monta minun tyköni, sanoo Herra. Jumalan sana tulee olemaan voimakkaasti vahva Suomessa, ja kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen, ja tuo (esille) paljon suuria asioita. Ja sinä Roosin poika, sinä näet sen ja sinä hämmästyt.


Sinun halusi on karata Suomen kimppuun, mutta minä olen paneva esteen sinun eteesi. Vaikka monet jumalattomat Suomen maassa lankeavat sinun miekkaasi, sinä et turmele öljyä etkä viiniä, sanoo Jumala. Minä olen nostanut sinut, sinä mahtava Roosin poika, sinä saat kävellä Suomen halki, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä, sanoo Herra, Herra.

Minä olen nostanut sinut mahtava Roosin poika. Sinä saat kävellä Suomen halki, mutta sitä et saa turmella öljyä eikä viiniä, sanoo Herra, Herra. Tänä päivänä te häpäisette sitä Jumalan viljaa, joka kasvaa teidän pelloillanne, mutta huomenna te maksatte koiniks-mitasta nisuja denarin ja kolmesta koiniksista ohria denarin, ja denari on noin sata markkaa nykyrahassa. Köyhillä ei tule teidän keskuudessanne olemaan leipää, sillä rikkaat piilottavat sen, mutta ne jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa, heille katetaan pöytä ahdingon keskellä, sanoo Herra, Herra.

Suomen kansasta nousee minulle profeetta, sanoo Jumala. Hän profetoi lyhyen hetken, mutta hänen profeetan-merkkinsä on niin suuri, että se sokaisee jokaisen vastaanväittäjän.

Minä olen Jumala, ja minä olen tämän asian puhunut. Sinä minun palvelijani siellä Tukholman kaupungissa, jolle minä tämän profetian antanut olen, älä pelkää julkaista tätä profetiaa. Laske tämä kasettina ulos niille ihmisille – sinun ei tarvitse lähettää sitä koko maahan, vaan muutamille ystävillesi, jotta he kuuntelisivat ja kertoisivat siitä eteenpäin.

Sinä Jumalan valittu kansa, minä sanon sinulle, sinä Jumalan valittu, joka asut Suomen maassa, ja olet minun poikani Jeesuksen Kristuksen morsian, sinä et tule kokemaan ahdistuksen hetkeä niin raskaana kuin kokevat ne, jotka eivät ole minun Poikaani tunnustaneet. Minä suojelen sinua morsian, minä varjelen sinua morsian, ja sinä tulet loistamaan kansasi keskellä, niin kuin lamppu loistaa pimeässä paikassa. Ja sinulle annetaan lohdutukseksi tämä merkki:

“Koiniks-mitta nisuja denarin, ja kolme koiniksia ohria yhteen denarin. Mutta sinulta ei turmella öljyä eikä viiniä”.

Jatkakaa haureuttanne, te jotka haluatte sitä jatkaa, sillä näin sanotaan pyhässä kirjassa: “Pyhät pyhittyvät, (mutta) saastaiset saastuvat”. Sinä Roosin poika (Venäjä), sinä juhlit voittoasi niin vähän aikaa, sillä sinä ja sinun veljesi kaatuvat miekkaan Harmagedonin kedolla.

Suomen kansa, älä luota lännestä tulevaan apuun, sillä ei sitä tule. Ruotsi ei lähetä joukkoja sinua puolustamaan, Amerikka ei tule sinun avuksesi, Länsi-Saksan armeijat ovat lyödyt ja hajallaan. Minä näin Länsi-Saksan sotilaiden itkevän polvillaan maassa. Teillä ei ole yhtään ystävää, ainoa, joka voi teitä varjella ja suojella, on minun Poikani Jeesuksen Kristuksen sovintoveri, ja sen te olette ylenkatsoneet ja jalkoihinne polkeneet. Vain morsian, minun Poikani morsian, sinä olet uloskutsuttu, ja sinä tulet seisomaan, kun muut ympärilläsi kaatuvat.

Tämä profetia ei ole tarkka, sillä siihen tulee vielä jatko, laajempi ja selvempi profetia tulevaisuudessa, mutta se lasketaan sille miehelle, jonka minä olen valinnut seisomaan profetian kanssa Suomessa ahdistuksen aikana. Tämä profetia tulee kertomaan Suomen kansalle nämä ahdistuksen ajat, jotka ovat tulossa. Nämä alkavat kesällä, sillä sinulle palvelijani Tukholmassa näytetään vihreitä puita.

Sinä kerrot sen sanan, että Suomessa nousee profeetta, joka julistaa minun sanaani, ja morsian ottaa vastaan sen sanan kuuleviin korviinsa. Iloitse minun sanastani ja seiso sen kanssa. Minä Herra, tiedän teidän kärsimyksenne ja ahdistuksenne määrän, (mutta) yhtään ylimääräistä kyyneltä ei morsiamen tarvitse itkeä.

(Kielillä puhumista.) Suomen kansan rukoukset, niitten vanhurskaitten rukoukset, jotka Suomen maassa asuvat, ovat muistossa minun edessäni. Yksikään Jeesuksen Kristuksen oma ei joudu tappioon. Yksikään, joka Jeesuksessa Kristuksessa on, ei joudu häpeään, vaan hän tulee seisomaan, ja kun minä näen hänelle hyväksi, hän saa irrottaa aurasta kätensä, ei niin kuin vihollisen voimat vaativat, vaan niin kuin minä sen olen sallinut. Taistelujen päivät ovat tulossa, Israelin veljet, teidänkin aikanne on tulossa. Kaikki te, jotka luotatte ihmisen apuun, te tulette näkemään sen turhaksi.

Mutta Israelissa nousee profeetta, joka julistaa minun sanaani. Suomessa nousee profeetta, joka julistaa minun sanaani, ja myös sinä, pieni palvelijani Tukholmassa. Sinä, joka et ole ollut minun tahtoni tiellä, myös sinä saat tehdä sen osan, mikä sinulle sallitaan. Sinun aikasi ei ole vielä tullut. Sinä et tule tekemään suurta työtä, sinä tulet olemaan sellainen, kuin minä olen sinulle määrännyt. Älä kysele palvelustehtävääsi, ei se ole sinulta, vaan se on minulta. Sana lähti liikkeelle tänä iltana Suomen kansalle. Äänitä tämä kasetti ja kirjoita ylös tämä profetia. Postita se niille ystävällesi, joita sinulla on Suomessa. Nämä ystävät saavat sitten jakaa sitä edelleen. Soita tätä myös itse nauhalta niille, jotka haluavat kuulla.


Kun minä lähetin profeettani Jesajan, minä sanoin: “Kuulkoot, tai olkoot kuulematta. Puhu sinä nämä sanat”. Mutta niin on käyvä myös tämän profetian. He kuulevat, mutta ovat kuulematta. Suomen johtavat henkilöt, älkää kuvitelko, että te olette omalla taidollanne nousseet siihen asemaan, mikä teillä on. Ei kukaan voi mitään tehdä ilman minun tahtoani ja minun sallimustani. Minä sanon teille, älkää luottako niihin sopimuksiin ja niihin asiakirjoihin, joita teillä Neuvostoliiton kanssa on. Luottakaa minun sanaani, se on minun sanani, joka pitää pois tuon mahtavan Venäjän karhun teidän maaltanne. Kun te teette minun tahtoni, niin minä sallin teille siunauksen päivät, mutta kun te käännätte minulle selkänne, te saatte niittää kirousta, sillä minun Henkeni ei salli, että minun nimeäni jatkuvasti pilkataan, sanoo Herra, Herra.

Kun tämä profetia menee Suomeen, sitä ei uskota. Mutta minä sanon sinulle palvelijani, puhu se. Kuulevat tai olkoot kuulematta. Tee sinäkin palvelijani siellä Tukholmassa parannus, kulje suoraan, minä olen sinut kutsunut, minä olen ollut sinun kanssasi tähän päivään asti, enkä minä sinua vastedeskään hylkää. Mutta kuinka mielelläni minä haluaisin, että sinä tekisit minun tahtoni. Minä autan sinua, ja kun tulee se päivä, että sinä palajat, niin sinä vahvistat minun veljiäni.

Suomen kansan asiat ovat huonommin kuin teistä yksikään arvaa. Mutta morsiamen asiat ovat paremmin kuin yksikään heistä voisi edes uneksia. Minun Poikani on valmistanut teille hääaterian, he tulevat iloitsemaan pitkien hääpöytien äärissä, ja kun maan päällä on ahdistus ja vaino vahvimmillaan, kulkee Ylkä kansansa suojana. Minä rakastan sinua Suomen kansa, minä olen kutsunut teitä niin monta kymmentä vuotta, minä autoin teitä talvisodassa, ja minä autoin teitä jatkosodassa, ja kuinka mielelläni minä auttaisin teitä tässä kolmannessakin maailmansodassa, joka pian alkaa. Mutta te ette ole tahtoneet kuulla minua.

Sinä morsian, kuuntele Yljän ääntä, kuuntele sen profeetan ääntä, jonka minä nostan. Mutta, kuuntele myös minun sanaani, joka on kirjoitettu Raamattuun. Ruoki itseäsi sanalla, ja kulje suoraan, kapeaa tietä. Sinä saat kulkea tahdissa ja tulla kotiin. Minä, Herra, Herra, olen tämän profetian puhunut. Ja minun yksinkertainen pieni palvelijani Tukholmassa on tämän profetian nauhoittanut. Suomen kansa, tee parannus kaikista niistä synneistä, joita olet tähän päivään asti tehnyt, niin minä armahdan sinua. Minä en voi enää siirtää teidän kohtaloanne, sillä se ahdistus on tuleva yli koko maanpiirin, mutta minä otan teistä pois paljon, paljon. Minä halajan paljon enemmän morsiameeni, kuin (mitä) siellä nyt on. Sillä ei ole minulle mieleen jumalattoman kuolema, sanoo Herra, Herra.

Profetia päättyy tähän. Ja minä annan jatkon tästä profetiasta sille palvelijalle, jonka minä olen tähän tehtävään valinnut."

*

Suomensin QHHT Capetown kvanttihypnoosi -videolta näkökulman jota ei mediasta löydy. Kenelläkään ei ole kokokokuvaa tilanteesta joten on hyvä yhdistellä mahdollisia paloja. Kun yhdistää näitä paloja vanhoihin ja nykyisiin ennustuksiin, tämän hetken tapahtumiin, vaikuttaa siltä että kyseessä on ennalta suunniteltu viimeinen valssi jonka Venäjä aloittaa. "Putin ottaa syyt harteilleen maanalaisten pimeiden voimien tuhoamisesta." Voimme jokainen meditoimalla lähettää rauhaa ja rakkautta alueelle, ohjeet alempana. Artikkelin lopussa Ukrainassa sijaitsevista pyramideista joista Krimillä maailman vanhin.

"Conflict on earth" https://youtu.be/_bY-TDHvqfs

"Ympäri maapalloa on valopyramideja joissa kultainen säde säteilee huipulta ylöspäin, ne muodostavat verkoston. Vanha verkosto deaktivoitiin ja tämä uusi kullanhohtoinen verkosto uudelleenaktivoitiin. Valo liittyy DNA:n muuttamiseen, päivittämiseen. Tämä pyramidiverkosto on latautumassa täyteen voimaan, kaikki on oikeassa tahdissa nyt. Aiemmin käynnissä oli AI-tyyppinen pimeäverkosto joka piteli taajuuksia alhaalla, orjuutti, hankaloitti kaikkea ympäri maailmaa. Nyt kaikki muuttuu nopeasti.

Ukraina sijaitsee yhden valopyramidin alueella, mutta kärsimys ja kuolema on välttämätöntä että valo pääsee loistamaan alueelta. Avaruudesta katsottuna pyramidiverkoston valo näyttää seittimäiseltä verkolta, mutta Ukrainan kohdalla verkko taipuu kuin mustan aukon kohdalla ja näkyy pelkkää mustaa. Pyramidin valo täytyy aktivoida. Pimeät voimat eivät halua sitä, joten he taistelevat vastaan, mutta heillä ei ole mahdollisuuksia pidellä sitä enempää.

Tähtiperheet ja ei-terrestiaalit ovat auttaneet sen verran minkä kykenivät aiemmin, mutta nyt kaiken täytyy mennä näin, kaikki on osa suurta heräämistä.  Kummallakin puolella (Ukraina/Venäjä) on sekä hyviä ihmisiä että pimeyden kannattajia. Fyysinen sota aktivoi valopyramidin, koska ne muinaiset pimeät voimat poistetaan jotka käyttävät teknologiaa, pimeää magiaa vaimentaakseen pyramidin voimaa.

Pimeät ei-terrestiaalit voimat ovat hyvin vihaisia, sillä he ovat nurkkaan ahdistettuja, liittolaiset avaruudessa ovat lähteneet, heillä ei ole enää yläpuolista kannatusta. He ovat kuin vampyyreja jotka altistetaan auringolle. Tunnemme valopyramidien verkoston aktivoitumisen energiassamme, energia nousee.

 

-Miksi juuri Venäjä loi tämän sodan? Heillä on ryhmittymiä, saavat käskynsä tähti-allianssilta, galaktiselta federaatiolta. Heitä on valmisteltu, Putin on allianssin tuttu pitkältä ajalta. He ovat päättäneet yhdessä poistaa pimeät voimat. Jokaisella on pimeä menneisyys, joillakin pimeämpi kuin toisilla, mutta ihmiset voivat muuttua. 

-Puhutko nimenomaan Putinista? Kyllä. Hän muuttui jokin aika sitten, mutta hän on vain yksi osanen isommassa pelissä. Hänestä on tullut uhrattava lammas ja hän on suostunut siihen asemaan, hän kantaa kaiken hartioillaan Kristuksen tapaan. Moni ei kykene ymmärtämään tätä, mutta näin se on. 

Ihmisten täytyy sallia myös tehdä virheitä, oppia kokemuksistaan. Enemmän kuin yhden kerran on yritetty ratkaista tätä toisella tavoin, mutta nyt on liian myöhäistä. Tämä on viimeinen keino. Sota olisi voinut olla paljon pahempi, tämä on pieni sota. 

-Mutta voiko sota laajentua isommaksi lähialueille? Se on aina mahdollista toisille rajamaille. Ja kyllä, sota saattaa laajentua, mutta pääkohde ei ole näissä toisissa maissa. On myös erityisiä alueita tällä (Ukrainan) alueella, katsokaa maanpinnan alapuolelle, siellä on paljon mielenkiinnon kohteita. 

-Mitä maan alla tapahtuu? Pimeiden voimien mielenkiinto on siellä, se on kuin rotankolo jota hukutetaan vedellä. Heidät on ajettu nurkkaan ja satimeen ja kultainen valo ryntää sisään tehden heistä lopun.

-Mutta mitä tarkemmin tapahtuu siellä alhaalla? Siellä on kokeiluja, hyväksikäyttöä, murhia, siellä ei ole sydäntä. Pimeyttä joka täytyy poistaa. Tätä sotaa taistellaan monilla tasoilla, maanpinnan tasolla sota on tulosta siitä mitä tietoisuuden korkeimmilla tasoilla ja hengessä tapahtuu. Mutta se on sisällytetty teidän avaruusveljien ja siskojen puolelta, henkioppaiden, enkelten ja myös sen mitä kutsuisitte demoneiksi. Kaikki tulee yhteen jossakin kohtaa. Monilla tasoilla taistellaan. 

 

-Tarkoitatko että henkisellä tasolla sotaa käydään maan alla myös, sekä...- - Kyllä, fyysisesti maan alla. Ihmisten täytyisi meditoida valoa ja rakkautta tälle alueelle, se vahvistaa hyviä voimia ja nostaa valosäteen nopeammin. Nähkää molemmat puolet, ei ole kyse ihmisistä. Nähkää Ukraina, nähkää Venäjä, nähkää tuomitsemisen poistuminen. Keskittykää sitten maahan, nähkää se, laittakaa kuva eteenne ja nähkää sitten ihmiset molemmin puolin. Nähkää ihmiskunta ja menkää sitten sydämeenne ja nostakaa värähtelyänne, energiaanne ja lasersäteen tavoin lähettäkää se sinne suuntaan, sille alueelle.

- Kuvittelemmeko myös pyramidin? Kyllä, nähkää kultaisen säteen kattavan koko maan ja kääntäkää se alaspäin daavidin tähden tavoin, kuin tetrahedroni. Käyttäkää mitä symboleja tahansa, tärkeintä on intentio eli aikomus. Laittakaa rakkautta, rakkautta, rakkautta, elämää, elämää, elämää, naurua, naurua. 

-Mitä se saa aikaan alueella? Se saa pimeät voimat vihaiseksi, se vahvistaa valoa. Tehkää itsellenne pyhä paikka, tehkää se aikomuksella ja rakkaudella ja epäitsekkyydellä. Kuvitelkaa se itse ja lähettäkää se, lähettäkää rauhaa, rakkautta, valoa, iloa, kärsivällisyyttä, toivoa. Ajatelkaa valtavaa pyramidia ja meditaatiotanne yhtenä pyramidin kultaisista peruskivistä. Jokainen kivi auttaa. Kun aikanne täällä maanpäällä on täytetty ja näette mitä olette tehneet tänä aikana, se on kaunista katsella. Mitä rakennatte ihmisinä tänä aikana, jatkakaa sitä. 

-Onko sinulla neuvoa alueen ihmisille jotka pelkäävät? Laittakaa tämä sama pyramidi itsenne suojaksi, perheenne, talonne, autonne suojaksi. Tämä tuo valoa. Jos tunnet että sinun täytyy lähteä maasta, lähde. Jos tunnet että sinun täytyy jäädä, jää. Nähkää kultaisen valon kulkevan vastakkaiseen suuntaan kuin mitä tapahtuu, älkää taistelko tankkeja vastaan. Antakaa kaiken tapahtua mitä tarvitsee. Kun se on tehty, ihmiset näkevät uusin silmin kummatkin osapuolet, valo saapuu alueelle.

-Miksi pyramidimuoto on tehokkaampi kuin pallo? Nyt on pyramidin aika, se nostaa värähtelyä. Pallo kattaa sitten kun nostat värähtelyä kaikkien pyramidien kanssa, sinulla on ympärilläsi pallo, verkosto on pallo. Mutta tarvitset näitä ensin nostaaksesi taajuutta. Kun valo nousee, te ihmiset tulette olemaan hyvin erilaisia muutamassa vuodessa, se tulee olemaan uskomaton muutos. Elätte sitä nyt ja siitä tulee nopeampi ja nopeampi, mutta tietyt taskut pidättelevät. Koska kuten Ukraina, siellä on vanhaa pimeyttä, monet niistä ovat asettautuneet sinne myös toisilta alueilta. Tulee olemaan myös toisia kansoja. Katsokaa Kanadaa, Australiaa, tämä on saman pimeyden pitkittämistä. Mutta heidän taskunsa pienenevät, he eivät ole tyytyväisiä, he taistelevat nyt. Tässä kohtaa sen täytyy tulla esiin, niin pitkään kuin se ei ole niin paha kuin se voisi olla. 

Lähettäkää rakkautta, nähkää pyramidi maan yllä, nähkää se oman maanne yllä, perheittenne yllä, missä oletkin tee tätä uudelleen ja uudelleen. Mitä enemmän teet, sitä vahvempi rakenteesta tulee. Ole osa muutosta, jos lisäät oman uniikin jälkesi alueen kehitykseen. Eli jos meditoit ja lähetät elämäpakkauksen, olet asettanut energeettisen leiman alueelle, olet lisännyt jotain mitä ei koskaan ollut siellä ennen. Myönnyt myös valon ja rakkauden sopimukseen. Lähetä rakkautta ja kun näet toisen alueen, pitele sitä yllä. Tätä kutsutaan henkiseksi sodankäynniksi. 

 

-Luulen että ihmiset eivät tiedä miten lähettää rakkautta, mikä on se tekniikka? Ihmiset ajattelevat aina liian mutkikkaasti. Kun näet lapsen liukumäessä, hän liukuu alas whiuu ja on onnellinen. Joten tämän suhteen näe onnellisia asioita, näe rakkautta, valoa maassa, ihmiset halailemassa, näe uusien rakennuksien rakennelmat. Mikä tuhottiin, näe se korvattavan jollakin paremmalla, näe veljet ja siskot kummallakin puolella rajaa tulevan yhteen, siunaa heitä, lähetä heille rakkautta. Tee näin, se on yksinkertaista. Voitte kirjoittaa runoja, tarinoita, kaikenlaista hyvää aikomusta tätä aluetta kohtaan. Jos olet urheilullinen, juokse kierros alueen kunniaksi. Tämä on energian vapauttamista erilaisessa muodossa. 

 

-Onko muuta tähän konfliktiin liittyvää? Sen ei pitäisi kestää kauaa, en voi antaa tarkkaa aikamäärettä mutta joka tapauksessa ei kovin kauaa. He käyttävät samaa mitä vihollinen käytti heitä vastaan vuosia sitten: vihollinen hyökkää ilman varoitusta, natsit olivat hyviä tässä ja nyt samaa taktiikkaa käytetään pimeitä voimia vastaan. Valitettavasti ihmiset kärsivät ja molemmilla puolilla on pimeyttä ja valoa.

Olisi saattanut olla rauhanomainen ratkaisu, käytiin neuvotteluita pimeän puolen kanssa, "jos lähdette pois planeetalta". Pimeä puoli oli hyväksikäytettyjä lapsena, he ovat tehneet uskomatonta pahuutta, mutta paljon siitä oli toisen pimeyden, maapallon ulkopuolisen pahuuden pimeyttä, henkistä pahuutta. On pahaa, on hyvää, on kaksi. Joten heitä pidetään syyllisinä mutta heille annetaan myös valinnan mahdollisuus muuttua. On vaikeaa jos syntyy järjestelmään joka ei voi muuttua, eikä itse saa päättää liittyykö järjestelmään. Valita se, on eri asia. Joten on jaloutta, annetaan valinnan mahdollisuus kuntoutukseen, mentaalisesti tunteellisesti ja fyysisesti parantua. Suurin osa heistä kieltäytyi tästä mahdollisuudesta, joten nyt on vain yksi ratkaisu. 

Olet myrskyssä, mutta on parempia asioita horisontissa. Pyörän täytyy nyt pyörähtää. Katsokaa Tarot korttia jossa lapsi hevosen selässä, sitä voit odottaa, lapset tulossa ulos uuteen elämään, ja jätätte tornin taakse. Kaikki kasvoi liian pitkään väärään suuntaan."

thesun%20tarot.jpg Kuvalähde walmart.com

*

Päivitys 12.3.2022 Samuli Perälällä oli samoja näkemyksiä Ukrainan mustasta pimeydestä ja Putinin asemasta uhrautujana, kuin edellisellä QHHT katselumatkalla. "Näkemyksiä Ukrainan tilanteesta": https://youtu.be/EYQJM6n-Lmc

 

Päivitys 8.3.2022, lisää pyramideista alueella. Tämän videon otsikossa lukee virheellisesti Ukrainan musta pyramidi, mutta näyttäisi sijaitsevan Uralilla kuitenkin. "Ural-vuoriston muinainen musta pyramidi": https://youtu.be/EgVOhwlUpK8

*

"Pronssiaikainen pyramidi löydetty Itä-Ukrainan Luganskista. Sen on arveltu olevan aikaiselta pronssiajalta, aurinkojumalaa palvovien animistien ajalta ja sitä on luultavasti käytetty noin 2000 vuoden ajan. Myös slaavien esi-isät palvoivat pakanauskonnoissaan aurinkoa. "Pyramidi" on itseasiassa temppeleiden ja uhrialttareiden kompleksi joka on louhittu kiveen, sivustoilla olevine askelmineen. Arkeologit uskovat että sitä käytettiin polttouhraukseen, uhrien jäänteitä ja keramiikkaa on löydetty paikalta."

"Bronze Age pyramid found in Ukraine

Tom Parfitt   7.10.2006
Archaeologists in Ukraine have unearthed the remains of an ancient pyramidal structure that pre-dates those in Egypt by at least 300 years. The stone foundations of the structure, which probably resembled Aztec and Mayan ziggurats in South America, were discovered near the eastern city of Lugansk.

It is thought they were laid about five millennia ago during the early Bronze Age by animists who worshipped a sun god. The "pyramid" is in fact a complex of temples and sacrificial altars topping a sculpted hillside with steps on its sides.

Viktor Klochko, head of the excavation, said the discovery was of international significance.

Although graves have been found at the Lugansk site, archaeologists think it was used for sacrifice by burning, rather than as a burial ground. "People lived in the surrounding valleys and climbed up it to carry out their ceremonies," said Mr Klochko. "They had a pagan cult that bowed down to the sun, as did the ancestors of the Slavs."

Remains of sacrifice victims, ashes and ceramics have been found at the site, but no jewellery or treasure. The three-quarters of a square mile complex, which was an estimated 60 metres (192ft) high, was probably used for about 2,000 years."

https://www.theguardian.com/world/2006/sep/07/ukraine.tomparfitt

*

Maailman vanhin, dinosaurusten aikainen pyramidi löytyi Krimillä Ukrainassa vahingossa kun etsittiin vettä. Tiedemies Goh löysi 45 metriä korkean ja 72 pitkän tuntemattoman maanalaisen kohteen. Rakennelman alle on haudattu tunnistamattoman noin 130-140 cm pitkän olennon muumio, jolla on kruunu päässään. Niinkutsutussa Sfinksissä on kaikukammio.

"World Bulletin / News Desk

A Ukrainian scientist discovered the oldest pyramid in the world in Crimea. The finding was revealed by accident, when during his test alternative methods of finding water, Ukrainian scientist Vitalii Goh discovered underground unknown object, which proved to be a giant pyramid of 45 meters in height and a length of about 72 meters. Goh said that the pyramid was built during the time of the dinosaurs.

“Crimean pyramid” has a truncated top, like a Mayan pyramid, but its appearance is more like an Egyptian. It is hollow inside, and a mummy of unknown creature is buried under the foundation. “Under the foundation is a small body in the form of a mummy long 1.3-1.4 meters with a crown on his head.”

“There is a resonance chamber of so-called Sphinx. The pyramids were built in the era of the dinosaurs,” says the scientist in an interview with ICTV. It remains unknown who build the pyramid. The unique building is the oldest on the planet, says Vitalii Goh."

https://worldbulletin.dunyabulteni.net/art-culture/worlds-oldest-pyramid-found-in-crimea-report-h94835.html