Tämä artikkeli on tarkoitettu henkisen polun kulkijoille, eikä käsittele pelottavia asioita.

Lauseet löytyvät kuten ne on tässä esitetty, kirjoista Opastavia viestejä 1-4. Osa löytyy ennustuksista jotka ovat videolla. Viestejä on julkaistu vuodesta 2016 saakka, tässä kooste jälkikäteen kun asiat ovat alkaneet toteutua. Kuten korona ja uusi paha aika joka olisi viimeinen ennen asioiden selkeytymistä.

Lauseet löytyvät myös videoilta:

Opastavia viestejä 3: https://youtu.be/f44_sqRJh8M

Opastavia viestejä 2 ja 3 otsikoita: https://youtu.be/I6vjxb-x43I

Opastavia viestejä 1: https://youtu.be/L_-OJ7xXeMc

Uusi sävel, kaukonäköisyys, opastajat (viesti tammikuu 2017): https://youtu.be/rz12iEh9ozM

Hallittu kaaos: https://youtu.be/36eRvVUEMZM

Lähdemme matkaan 4.8.2019: https://youtu.be/am74qKhpEJI

Lähdemme matkaan 7.1.2020: https://youtu.be/XpSNuHB0qkU

 

Sekä täältä: https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2020/06/e-kirjani-osa-3-palasia

 

"Vaeltakaa ajallisuudessanne hallitusti, ajatellen kaiken päättyvän onnellisempaan lopputulokseen. Olkaa aina iloisia myös. Olette juuri sellaisen matkan varrella mihin kuulutte. Katselkaa kaukonäköisesti muodonmuutostanne kuin varrelta kauniin virran, ollen se virrannut ohitsenne. Katsokaa paljon sisäiseen maailmaanne miten siellä muuttuu monikin asia, eikä niitä selitetä missään kirjoissa, vaan itse on jokaisen kannustettava ajatuksensa entistä monitasoisemmaksi ja kauniimmaksi. Otatte piilostanne luontonne mukaisen sanan, osallistuen lauselmiin jollaisia olettekin usean vuosituhannen odottaneet. Niin se päättyy matkanne maallinen, että sijaitsette uudella tasanteella jota olette pelänneet. Mutta jatkatte yhä korkeammalle. Eikä pääty mikään, eikä lähde henki maailmasta."

 

Toteutuneet:

-  4.8.2019: "Pian lähdette, ottakaa toisistanne matka-apua. Pyrkikää menneisyyden ohi, ohjatkaa purttanne menosuuntaan. Matkaan lähtemisen vuoksi avautuu joki. Kiire ei ole itsensä, vaan moottorin tilanteen vuoksi. Pian kuljette kukin purrellanne, ottakaa rauhallisesti. Pian kuulette toisenlaisen ajan saapuvan, kajastaa edessänne uusi tulevaisuus. Turvallisesti matka etenee, ei huolta."

7.1.2020. "Kohta saavutte mainitsemaamme hyökyaaltomaista asiaa kohti. Pian nousette kukin matkaan. Pian tarkoittaa, että heti tässä ajassanne kun kirjoitat. Vaikka usea matkanteko päättyy, nousee uusi matka esille. Osoittakaa heille myötätuntoa jotka heikkenevät."  Kaikki matkamme tarkoittaa pimeyden väsymistä. 

(Korona saapui Suomeen helmikuulla 2020)

 

- Monia ennustajia, maailmanlaajuiset sanoittajat. Ennustetun ajanlaskun alku. Olemme aina ennustaneet uutta jokaisen aikakauden alkaessa, osaamme jälleen ennustaa jotain tulevaksi. Kuten Nooa oli vapautettu ennakoimaan tulevaa, henkilöitä pelastettiin hukkumiselta. Ennustetun maailmanjaksomme mukaisesti maailmamme on siirtynyt jo hieman taaksepäin. Muutoksenkaipuumme vuoksi kaikki uudelleenkorjataan. Piankin mittailemme kukin, miten pitkälle olemme edenneet henkisesti.

- Mullistukset, uuden syntymisen kipu. Ilman merenkäyntiä emme selviydy unelmiemme saarelle. Kaikille yllättäin saapunut uudistava aika, käymme läpi tulikasteen, mielenrauhamme järkkyy. Koemme onnettoman kohtalon vielä kerran. Olemme väsyneitä ja siirtelemme taakkojamme toisten kannettavaksi, moni käyttäytyy tahdittomasti. Perimmäinen tarkoitus oli tuhota ihmiskunta maapallolta, se on suunnitelma edelleen eikä mikään ole muuttunut. Se aika palaa vielä ja voimme odottaa tuhoa paljon. Kuunnelkaa mitä sydämenne sanoo missä asua, se auttaa selviämään vaikeuksilta. Se ei kosketa meidän maatamme mutta kyllä kaikki suurta mitä tapahtuu pian maailmassa, emme kykene käsittelemään sellaista raakuutta mitä voi olla maailmassa. Näemme sellaista joka tulee muuttamaan käsitystämme ihmisistä, eikä se ole hyvä asia lainkaan. Ennustettu tuhon aikakausi on tuloillaan, sillä vain sen ansiosta opimme lähentymään sisäistä viisauttamme. Tapahtuu pimeyden väsyminen, moni mielenhallintamme poistuu (väärät uskomukset). Jokaista autetaan hieman sisältäkäsin, kuten aikaisemmin Atlantiksella. Sisäänpäin kääntyminen johdattaa suuren olevaisuuden luoksemme. Sisäinen kuunteleminen on kehittävää yhteistoimintaa. Uskomme loppuu moneen kertaan, mutta jatkamme väsymättömästi.

- Taivaalliseen mittaamme emme nouse yhdessä yössä, katselemme aina hetkisen jotakin kaunista ja sitten se on vain poissa, kuin liekki lyötynä sammuksiin. Yritämme useasti saavuttaa opastuksemme, kunnes saamme kaikesta kiinni. Hapuilemme ja osumme välillä oikeaan, sellainen on oikea kulkumääritelmä nykyisellään. Hermojamme kovetetaan kokoajan tapahtuvin muutoksin. Ihmettelemme miksi sellaista koemme, mutta liitymme yhteen hyvin pian. Eikä ole siis enää mitään hätää, vaikka joitakin asioita ympärillämme muuttui. Vaikutamme entistä yksinäisemmiltä, vaikka todellisuudessa olemme muutoksen polulla. Ennustettu kansannousu, olemme viimein liian täynnä armotonta puurtamista. Etenemme nopeasti, joskin rauhallisesti, kyseessä on hallittu kaaos. On ymmärrettävä tilanne sen taustalla. Laakso on alkumatka, uhkakuvat tulevat vähenemään.

- Olemme olleet tietämättämme aiheuttamassa joukkotuhoasetta, sillä kiusaaminen on joukkotuhoase.

- Maailmantalouden järjestelmä on tuhoutumassa pian. Rahaa vähennetään käytöstämme että voisimme aloittaa kevyemmän matkan alkukotiimme. Vioittunut järjestelmä poistetaan lopulta, sen korvaa kannustavampi ympäristö. Katselemme vajoamista, olemme surumielisiä. Edestämme selvitetään karikkoja joihin aikaisemmin tarrauduimme. Muutosaallon kourissa muutumme ensin kaksijakoisiksi olemuksiksi, siitä jatkamme oikealle polullemme näkemään mitä tapahtuu hänelle joka uskoo ja kehittyy ajatuksessaan. On suunniteltu että ottaisimme itse johtoaseman, onnistumme kukistamaan omistavan portaan täällä tasollamme. Istukaa ja ihmetelkää, muuta ette kykene tekemään, sillä salaisuus piilee istumisessa, kun innostutte miettimään ajatuksianne uuteen järjestykseen. Olkaa väsymättömiä juuri nyt, sillä tällä hetkellä on ratkaiseva merkitys, turmiollisia jäseniä tavoitellaan lähtemään pois kaikkeudestamme. Entistä vaikeammat ajat tulevat heille ja kukistuu heitä useakin.

- "Tulevana kaaoksen aikana teillä tulee olemaan vaikeampaa kuin nyt. Ajassa ei ole pelättävää, vaan olette mieleltänne kaaoksessa, siinä kaikki. Odotamme että selviätte siitä kunnialla ohitse, kunnes elätte uuden pahan ajan ja se kertoo teille viimeisen ajan olevan käsillä. Saavutte tilanteeseen istuen yksin, jokainen uusista suunnista vie teidät vapauteen. Saattelemme teitä luoksemme kuuntelemaan miten teidän kannattaa edetä, sillä olette silloin vielä pahasti tuuliajolla maailmanne kanssa. Valaisette toistenne polkuja, kunnes siinä ajassa teillä on tarpeeksi valoa nähdäksenne ulospäin sinne suureen avaraan maailmaanne joka avautuu. Istumme vaiti kanssanne kunnes lähdette sinne ja eläydytte uuteen elämään. Eläydymme mekin siellä paremmin teidät tapaamaan ja olette sitten vaativia tietääksenne kaiken tästä epätietoisuuden ajasta joka teitä peitti nyt vielä. Sallimme kaiken tulla esiin ja olemme vapautuneita miten hyvin kaikki meni teillä loppujen lopuksi, sillä siinä voi tulla vielä esteitä mutta mikään ei estä enää sitä tapahtumasta. Olette vapautettuja ihmisiä nyt jo." (Koronan jälkeen sodan uhkan aika).

- Kaukonäkemisen luonnollinen taito palaa meille, he jotka oppivat käyttämään sitä uudelleen ensimmäisinä, kertovat muille miten se tapahtuu. (sisäiset meditaatiomatkat) Olemme jo kohdussa kasvattaneet havaintokykyämme olla kuulevainen sielu. Tämä taitomme on siis jo valmiina odottamassa. Harjoittelemme sellaista ihmettä, koetinta olla oma itsemme. Muutos tapahtuu hiljaisuudessa. Vielä on vaikea katsella asioita oikeasta käsityksestä, siitä osaammekin päätellä jonkin olevan liian korkealla tasanteella. (kunnes opiskelemme lisää). Lähtekää siis matkaan, nousemme kyllä korkeuksiin ja siitä lähtien matkaamme ensimmäisessä luokassa suorastaan. Lähestymme sitä aikaa yhä nopeammin. Aloittakaa suunnittelemaan täysin omaa aluettanne minkä tahtoisitte itsellenne palauttaa, sellaisen olette tuleva saamaan. Jokaiselle on luonaan varattu lisää vapaa-aikaa, että osaisimme sanoa itsellemme uusia kertomuksia. Mutta sellaista useakaan ei ota todetakseen, vaan lisäämme matkaamme. Polkuamme suoristetaan edessämme että osallistuisimme kasvamiseen, mutta emme ole laittaneet näitä asioita merkille.

- Ensinnä sisältyy kaikkeen henki, emme ole niin matalia kuin ihmismielemme. Olemme juuttuneet ajattelutapaamme mitättömästä matkalaisesta, vaikka olemme syntyneet suuremmasta kaipauksesta olla jotain kaunista. Kasvanut itseluottamuksemme, vaan ei ylpeys. Emme pelkää, emmekä suvaitse huonoa käytöstä enää. Emme ota enää osaa pelkokamppailuun kun ymmärrämme mikä saattaa olla paljon tärkeämpää. Kerromme siitä toisille, jolloin kertovat hekin eteenpäin. Sytymme valonkantajaksi tahtomalla kannustaa toisia. On piinallista ensin aloittaa polkunsa vaatimattomana, vääryyksiä kohdaten, mutta siten jalostumme olemaan monimuotoisempia. Liika määrä tietoa olisi haitallista, aiheutuisi joukkohurmos. Opiskeluitamme kerrataan meille pikkuhiljaa, kunnes olemme valmiita aloittamaan voimamme avustamana. Jos intoudumme kuuntelemaan myös toisten näkökantoja, eri katsomiskulmia, kohtaamme toisemme ilman arvostelua. Meille suositeltaisiin koottavaksi edes jonkinlaisen uuden jäsenyyden alku, uusia yrittäjiä mukaan ilonpitoon, kasteeseen, valaistumiseen. Sillä tarvitsemme useaa eri taiteenalaa hallitaksemme mielettömän määrän arvokkuutta.

 

Tulossa:

- Pudotamme puustamme hedelmät jotka eivät ole siinä iäti kasvamassa. Maailmamme kaatuu silmiemme edessä, näemme mikä on ahneuden palkka. Taakkaamme kevennetään. Meiltä sammutetaan omaisuuden omistamisen palo, havaitsemme kaiken muuttuneen siten että ei olekaan enää rahaa. Ei enää lainarahaa, arvotonta orjuutta. Emme palaa milloinkaan enää tavoitteeseen olla rikas tai kuuluisa. Murheiden saapuminen on ikivanhojen käsitystemme pois karistamista, poistamme ne kuin hiekat jaloistamme. Maailmamme valloissa tapahtuu jotain sanoin kuvaamattoman uutta järjestystä. Olemme hätääntyneitä ensin, sitten osaamme nousta kärsimyksen suostamme ylös. Käsitämme jokaisen koettelemuksen olleen vain viitekivi polullamme.

- Kaikki on suurta mitä tapahtuu pian maailmassa, voimme odottaa vielä tuhoa. Näemme sellaista joka tulee muuttamaan käsitystämme ihmisistä, eikä se ole hyvä asia lainkaan.

- "Esitämme teille sanoituksia tulevista ajoistanne, joita teidän ei saa säikähtää vaan otatte ne vastaan nurisematta. Esitätte ainoastaan kiitoslauseita sellaisesta helpotuksesta joka teitä kohtasi. Teillä on suojelijoita yhä enemmän ja enemmän ja sellaisen suojan saatte, joka estää kaikkea pahaa tapahtumasta. Valaisette pian miten sen kaiken saitte aikaan vain toivomalla. Salaisuuden verhon raottuessa alkaa yksinäisen taival. Hyvin pian sisäistätte että olette hengestä muodostunut, samoin kuten mekin opastajanne. Kuten aina, esitätte ensin vastalauseita mutta ymmärrätte myöhemmin lisää enkelimuotoisista olennoista. Tuomme teille tietoa siksi että osaisitte parhaiten varautua sellaiseen joka kaikkia kohtaa, tahdistamme käyntiänne oikealle suuntaa ennenkuin on liian myöhäistä kääntyä kannoillaan. Ketään ei pakoteta. Teille syttyy oivalluksia ääneti mielessänne, otatte niistä selvää, ettekä enää palaudu entiseksi sillä henkinen ajattelukykynne muuttuu täysin. Teillä on viisautta käytettävänä, joka kertoo teille aina mitä tapahtuu seuraavaksi. Jäätte osattomaksi siitä vain jos haluatte pitää vanhan käsityksenne elämästä muuttamatta sitä lainkaan, mutta sekin kaikille suodaan. Ettekä menetä tovereitanne vaikka päättivät he jäädä jälkeen, sillä luotte taianomaisen tapahtuman joka vapauttaa heidätkin ansastaan, ahtaasta käsityksestä. Sellaista odotattekin jo kovasti, mutta se ei saavu pelkällä toiveellanne vaan sillä on taas oma järjestyksensä. Ymmärrätte mistä maailmassa on kyse, yhdenvertaisuudesta. Jumalaisen tiedon kera lähdette kaikki ulospäin maailmankaikkeudesta. Teille avautuu ensin jokaista koskeva pyrkimys rauhaan. Kaiken näette vielä niin kapeasta käsityksestä että ällistytte piankin siitä toisesta käsityksestä, teille on saapumassa oman kykynne mukainen elämä ja planeetta. Esiinnytte viimein täytenä ihmiskuntana, ettekä milloinkaan palaa enää sellaiseen jumittamiseen kuin teette nyt vielä. On kyse rakastamisesta ehdottomuudella, johon kykenette kyllä. Näette kaiken pian täysin toisella tavalla kuin mihin olette tottuneet normaalissa elämässänne, kuulette siitä tavasta monesti ensin esikuvia, sitten osallistutte jokainen yrittämään. Sallitte sen hengen astua teihin sisään ja tehdä ihmetekojaan, sillä näette miten se voima kykenee teitä auttamaan. Kaiken näette itse pian, ettekä epäile. Sitten muodostatte ryhmiänne. On aluksi pelottavaa havaita luonaan olentoja, siksi teille ei saa ensin muodostua käsitystä mistään että edes hetken kuuntelisitte ennen kuin olette kaiken lopettaneet alkuunsa. Leikkaatte parasta aikaa satoa, teette toisinaan kaikenlaista mutta palaatte sitten leikkaamaan ja niittämään. Kukin voi aloittaa kirjoittamaan tarinoitaan, kuunnelkaa ja olkaa kuulolla kaiken aikaa sillä teille suodaan lisää säveliä. Olette taakastanne vapautuvia, palautuvia olentoja. Olette sellaisen voiman omistajia jolla on ruokaa jaettavaksi kaikille maailmassa vaikka epäilettekin kaikkea aluksi. Kaiken näette ja tulette saamaan, Kavutkaa mielessänne valaisevaa kohdetta kohti, tavoitatte maalin. Kaikessa on kyse kipuamisesta uupumatta ylöspäin kohti valkeutta. Katselette suopeasti myös harhaan kulkeutuneita olentoja, myönteinen maailmankuvamme palaa meille takaisin. " (viesti tammikuulta 2017)"

- Taito ajatella uusia ajatuksia uudella tapaa, ei enää synkkiä ajatuksia eikä alhaista toimintaa, meitä ei rangaista mistään. On jälleen tavoiteltavaa olla kauniskäytöksinen. Käytöstapojen kunnostaminen, rakkauden ajatuksesta syntyy ystävällinen henkilö täydestä sydämestä. Erittäin korkea auttamisen kaipuu, auttaja, kunnostaja. Polvistumme kuuntelemaan itseämme sydämemme tasolle, vapautamme itsemme luolastamme, pimeydestä ja kaipauksesta. Epätoivoisista olennoista loistokkaaseen arvoomme, olematta enää vihainen tai epätoivoinen. Olemuksemme muuttuu vähitellen täysin sovinnollisesta suorastaan rakastavammaksi.

- Suuri herääminen massan kesken, voimien yhdistäminen. Pysäytämme luomakuntamme toistemme avulla. Rauhan aikakausi. Henkinen ajattelukyky muuttuu täysin, saavutamme yhteyden tuonpuoleiseen, henki astuu meihin sisään ja sallimme sen tehdä ihmetekojaan. Onni istuu nenämme alla. Kykenemme havaitsemaan ympäristöämme monellakin eri tavalla ja olemme aina yhteydessä toisiin, tulemme tämän ymmärtämään. Maailmankuvamme laajenee. Ajatuksemme ja unemme kertovat meille viisauksia, tunnistamme toisten sumutuksen yritykset. Monet eivät kuitenkaan halua kuunnella sisäisellä korvallaan ja jäävät vain miettimään. Heillä jotka haluavat kuunnella, ajatukset kehittyvät koko ajan henkioppaiden avustuksella ja näin he saavuttavat pian uudestisyntyneen olemuksen. He vapauttavat sillä muutkin ahtaasta käsityksestään, kaikilla avautuu ymmärrys miten kaikki toimii. Jalomielisemmin jaamme avujamme toisille, kukaan ei jää yksin. Erittäin korkea auttamisen kaipuu. Hyväntekeväisyyteen osallistuminen eli toisten auttaminen. Mutta oma kukoistus tulee kukkia ensin, aloittaessamme opastamaan toisia. Sisältäkäsin tapahtuva ajatustenvaihto muuttaa kaikkea.

- Herätysliike saa aikaan valtaisan raivon, kuten usein menneisyydessäkin. Joten jokaisella auttajalla tulee olla turva ylhäältä ja liittyä yhteen yhteiseen voimaan toisten kanssa. Kertokaa siksi edistymistänne usein ulkopuolelle kavereillenne ja kannustakaa toisia, älkää loukatko ketään. He jotka ovat valinneet kapeamman näkemyksen ja jakavat vihamielisyyttä liian voimakkaasti, saavat niskaansa sen mitä liikkeelle itse laittoivat.

- Ympäristömme toimii siten että meillä on kaikkea, taikapiiri puutoksen korjaamisesta on luotu luoksemme jo aikojen alussa. Käsitys suuremmasta voimasta on juuri se taikakapineemme. Tulevia terveysuudistuksia, parantamiskeskuksia, toisenlainen kulttuuri. Viriää uusia ideoita, ajatuksia luonnon suojelemisesta ja ihmisten kannustamisesta yhteisössään.

- Tiedemaailma järkyttyy, salaisuuden verhon aukeaminen, tähdistöjen jäsenet. Ymmärrämme miten "taivas" ja tähdistö liittyvät yhteen.  Yhteiskunnassamme salaillut asiat paljastuvat, sillä luotimme kaiken rikollisten käsiin ja kaikki on päälaellaan, taakkamme kasvaessa äärimmäiseksi. Olemme valmiita taistelemaan päästäksemme siitä pois. Sorramme vanhan kulttuurien välisen muurin. Vaikeuksia aiheuttaneet henkilöt ja asiat otetaan pois. Meillä ei tule olemaan maanviljelystä pitkään aikaan, emmekä saa kaupasta mitään, puutteen aika on todella tulossa (kunnes osaamme korjata puutteen). 

-"Otamme haltuumme ne asiakirjat vuosia vanhat, joita pyristelevät karkuun. Näennäisen pian heidät tuomitaan, kuten tulee tapahtuvaksi. He joita ette tule koskaan näkemään laadullisena hyväntekijänä, sen vuoksi pyristelevät pois järjestelmästä. Näin yrityksensä kuitenkin latistuu, poistuvat näennäisen pian järjestelmästänne. Kovin surullisia ovat järjestyksestään nykyisestä, mutta siihen puutumme vasta jälkikäteen. Ottakaa vastaan jokainen toivon jae jota kestätte odottaa, korostakaa vielä hetkisen turhaa odotusta mutta pian se tulee se saapuva jae tuleva joka julistaa voiton käyneeksi asiaksi."

- "Uskotte tiedotusvälineitänne sitten kun näette sen uutisen miten maapallonne palaa alkuun uuteen. Ettekä näe mitään itse, vaan se tapahtuu silmänräpäystäkin nopeammin. Otatte toisianne käsistä ja olette sitten suunnanneet rauhan aikaan joka tulee viimein vallitsemaan ikuisesti."

- Sisäisen onnen vapauttaminen, olemuksemme kapasiteetin suurin osa. Keskitymme omiin unelmiimme ja onneemme emmekä uhraa itseämme enää vain toisten hyväksi. Arvostamme itseämme. Mestasimme vapahtajamme astuaksemme itse esiin. Sijaitsemme juuri sillä alueella minkä tunnemme omimmaksi, liikumme mukavuusalueeltamme kauemmaksi ja se kertoo jotain ympärillämme pyörivästä kauniimmasta olemuksesta. Pian näemme ihmisten kasvoilta loistavaa, ymmällään olevaa pientä hymyilyä.  Tulemme olemaan muodonmuutoksestamme kiitollisia, eikä minkäänlaista pahaa sanaa jätetä jälkeenpäin.

- Tutut henkioppaat odottavat meitä. Ymmärrämme korkeamman itsemme olevan "messiaamme" jota olemme odottaneet. Näemme tämän (huippuälykkään, erittäin laajakatseisen, kollektiivisen kokoisen) sieluosamme kautta taianomaisen maailman. Havaitsemme olevamme vain välillisiä lihamuotoja (ihmismuodossa ollessamme), luovumme ajatuksesta olla jostakin poissa. Ymmärrämme että voimmekin sijaita monia kertoja yhdessä paikkaa. Taivaskäsityksemme ja käsityksemme kuolemasta muuttuu. Iloisuus ja onnellisuus lisääntyy. Onnistumme toiveissamme kun teemme hyvää työtä, sallimme toisille onnea, Kaiken saamme onnistumaan toivomalla, sillä toiveet lähetetään eteenpäin ja lopulta on lukemattomia auttajia luonamme. 

- Tapahtuma taivaalla. Henkisen matkan loppunäkymä on huikaisevan kirkas. Valaistumista edeltää itseensä käpertyminen, joka on yksinäinen taival. Ensin sisäänpäinkääntyminen, sitten toisia kohti ja yhdistymisjuhla.Valaistumista seuraa rakkauden avautuminen. Jokaiselle syttyy majakan valo, pysyväinen olotila valon tasolla.