Tässä artikkelissa tulkintoja miksi muinaisten pyhien kuvien henkilöt esitettiin ympyrän sisällä, ja sen mahdollisen maagisen teknologian liittäminen tulevaisuuden propulsiotekniikalla liikkuviin laitteisiin joita jo näyttäisi liikkuvan taivaalla. Rahatalouden syntyhistoriaa silkkitien tullimaksuista temppeliritareiden kultaholveihin paavin suojeluksessa. Sophia Loven uusin kanavointi siitä miten rahajärjestelmä on vinoutettu suosimaan huipulla olevia, sillä välin kun orjaluokka kaatuu työtaakkansa alle. Miten rahajärjestelmämme puretaan monimutkaisella prosessilla ja miten siitä seuraa kuitenkin kiivas vaurastumisen aika. Valaistuminen ei jätä tilaa orjuudelle ja orjuus hylätään, tavallisen ihmisen täytyy päästä pelottelun yläpuolelle ja nähdä että pelolla on hallittu aina. Lopulta ainoa arvo onkin meissä itsessämme, todellinen vapaus kehittyy sisäisestä tietämisestä. Sitä mukaa kun sisäinen kauneutemme kasvaa tulevaisuudessa, lisääntyy myös ulkoinen "vauraus" jolla ei ole mitään tekemistä pankkitilin tai tavaran omistamisen kanssa.
Artikkelin lopussa: uupumuksen perimmäinen syy on, ettei ole enää elinvoiman lähteitä. Kun toiveet, halut ja tarpeet tyrehtyvät, merkityksellisyys ja ilo katoavat elämästä. Palveluammatin haitallinen työrooli jossa ei voi ilmaista tunteita, aiheuttaa ahdistusta ja jäljelle jää uupumus.
*
 
Ancient Aliens kausi 18, Egyptiläinen maagikko matkaa halki avaruuden
Suomensin videolta:
"Hathorin temppelin seinäkuvissa kuvataan faaraoita mystisissä aluksissa, matkaamassa tähtien lomitse. Egyptiläiset kutsuivat kuvan laivaa ikuisuuden laivaksi. Tämän aluksen loi Ptah, muinaisen Egyptin teknologian jumala, jonka egyptiläiset yhdistivät Siriukseen. William Henry on tutkinut vuosikymmeniä muinaisen Egyptin ikonografiaa, hänen mukaansa tärkeä yksityiskohta löytyy Denderan temppelistä ja muualtakin missä faaraot esitetään ympyrän tai pallon keskellä. Toisessa merkittävässä esimerkissä näemme faaraon istuvan valtaistuimella Isisin ja Neftysin istuessa hänen kummallakin puolellaan. Hän istuu sinisessä pallossa, maagisessa pallossa jollaisen kuvauksia löytyy myös muualta muinaisen maailman taiteesta.
Jotkut tutkijat arvelevat että toistuva yhteys pallon muodon ja ylösnousemisen suhteen voi osoittaa että se merkitsee yleistä kokemusta jolla kuvataan avaruusmatkailua. 
Tiibetin Padmasambhava on pallon sisällä, Jeesus aikaisimmissa ylösnousemus-kuvissa on sisäkkäisten renkaiden sisällä. Apostolien teot -kirjassa esitetään että hän ylösnousi sellaisessa ja palaa takaisin sellaisessa. Pyhimyksistä ja muista taivaallisista olennoista on lukemattomia kuvia jotka sattumalta esittävät jonkinlaista energeettistä palloa.
Giorgio Tsoukalos: "Entä jos ihmiset näkivät jotain joka ylitti heidän teknologisen tietämyksensä ja siksi he piirsivät sen sillä tavoin."
Valtavirran historioitsijat tulkitsevat uskonnollisen taiteen pallon pyhyyden symboliksi. 
 
Vuoden 2015 ufovideolla lentävää objektia ympäröi pallonmuotoinen halo, jollaista ei havaita hävittäjien ympärillä tutkakuvissa. Infrared-kamerassa musta väri edustaa kuumaa, valkoinen valo kylmyyttä aluksen ympärillä. Joten ehkä tämä on jonkinlainen poimukenttä (warp bubble) tai propulsiokenttä. 
Warp bubble -käsitteen esitteli 1994 meksikolainen fyysikko Miguel Alcubierre, osana hypoteettista mallia valonnopeutta nopeammin matkaamisesta. Hänen teoreettisessa mallissaan warp -alusta ympäröi energiapallo aika-avaruuden sisällä. Kenttä mitä kutsutaan warp-palloksi, ympäröi tähtialusta. Sitten tarvitaan niinkutsuttua negatiivista energiaa, valonnopeutta nopeammin matkaamiseen. Aluksen sisällä et huomaisi mitään erikoista tapahtuvan. Ufovideon aluksessa näyttäisi olevan kyseessä juuri tämänkaltainen ilmiö. 
"Kaikki kehittynyt teknologia on lähes mahdotonta erottaa maagisuudesta." (Arthur C. Clarke)
 
 
Corey Goode matkaa tapaamisilleen pallossa... Kohta 5:50 videosta SBA Return of the Guardians Graphic novel update, eli Coreyn tarinasta on tehty piirretty tarina sarjakuvakirjan tapaan. 
 
Saijankirjat viesti kertoi pallomaisesta muodostelmasta vuonna 2020. Kohdassa 1:06
Se ei vieraile taivaallamme vaan koemme sellaisen ilmiön, mutta sitä kuvataan viestissä nimellä "lentoalus". Se on vaaraton eikä kaappaa ketään mukaansa, päin vastoin on oltava henkisen työn pohja valmiina ja peloton, päästäkseen kyytiin.
(maisema=mielenmaisemamme)
20200325_163814.jpg
 
*
RIR-team: Rakkaus on alkanut nyt tulvahdella sydämiimme, hieman vaimeasti aluksi. Selkeimmin sen huomaavat he jotka ovat jo harjoitelleet rakkaustilan kohottamista sisäisillä harjoituksilla ja ovat ylipäätään ymmärtäneet että rakkaus ei ole vain tunne, vaan kokonainen olemuksen kehitystaso, valtava askelmahyppy. Sitä askelmaa on yritetty saada vauhtiin jo Jeesuksen avulla ja nyt uudelleen hieman eri tavalla. Mutta hän "tulee takaisin", koska löydämme hänet sisältämme.
*
Rahatalouden syntymisestä voi katsoa allaolevan videon jonka linkitin aiempaankin artikkeliin, miten kaukaa kaikki on peräisin. Tiivistin videon tekstin:
Historia lähti erittäin kehittyneistä sumerilaisista noin 7000 vuotta sitten, heidän palvomastaan jumalatar Inannasta jonka puoliso Baal (myöh. tunnettu nimellä Lucifer) vaati lapsiuhreja vaurautta vastaan. Heidän uskontonsa ja kansansa levisi Kaanaan maahan ja toinen suunta Itä-Ukrainan ja Etelä-Venäjän alueelle joka nimettiin Khazariaksi. (Aikaisemmassa artikkelissa on juttu siellä sijaitsevista pyramideista joissa harjoitettiin uhrausta). Khazar sijaitsi keskellä silkkitietä joten sitä kulkevilta kauppiailta otettiin tullimaksu, näin he vaurastuivat. Vuonna 600 Venäjän kuningas vaati että lapsia uhraavien raakalaisten oli käännyttävä uskoon, joten nämä omaksuivat ulkoisen juutalaisuuden, vaikka jatkoivatkin salassa raakuuksiaan. Siitä syystä vuonna 965 Venäjän suurruhtinas päätti hävittää heidät.
Joten Khazaarien kuningas pakeni rikkauksineen ja kymmenine vaimoineen ja muine kannattajineen Euroopan kautta Espanjaan, matkan varrella aina joku porukasta jäi asumaan seuduille. Hämätäkseen he ottivat uuden kansalaisuuden nimen Askenasi. He rakensivat jälleen rikkaan imperiumin ja vannoivat kostavansa venäläisille ja juutalaisille. Yksi perhe heistä nimeltään Rothschild jäivät asumaan Frankfurtiin. He perustivat pankkeja, kävivät kauppaa, tarjosivat pankin sitoumuksia talletuksia vastaan, seteleitä heille jotka jättivät turvaholveihin kultaa ja hopeaa, keräten korkoja. Perheen viisi poikaa laajensivat toimintaa Lontooseen, Pariisiin, Wieniin, Napoliin. Heistä tuli kuninkaiden ja vatikaanin varainhoitajia.
Vuonna 1048 perustettiin Maltan ritarikunta Jerusalemissa, jonka toinen haara piti sairaalaa huolehtien kristityistä pyhiinvaeltajista ja toinen oli sotilaallinen haara joka suojeli kristittyjä paikallista muslimiväestöä vastaan. Puhkesi roomalaiskatolisen kirkon tukemat ristiretket joiden tavoite oli aluksi saada pyhä maa takaisin islamin alaisuudesta ja sitten muiden maiden pakkokäännyttäminen. Lopulta lähes 2 miljoonaa ihmistä kuoli. Ristiretkijoukkojen johtajista tuli Jerusalemin johtajia. Ranskalainen ritari perusti sotilaallisen temppeliritarien järjestön jonka pohjana oli salaseura. He perustivat Jerusalemin kuninkaiden kanssa päämajan temppelivuorelle ja saivat roomalaiskatolisen kirkon tuen. Lahjoituksia tulvi, valtaan tullut ritareiden suurmestari vaati ehdotonta kuuliaisuutta. Huippuaikoina temppeliritareita oli 20 000 ja vain 10 % oli aseistettuja, loput huolehtivat infrastruktuurista ja logistiikasta. Ritarikunta omisti valtavia maa-alueita, maatiloja, viinitarhoja, myllyjä, hevosia, asevarusteita, laivaston, kokonaisia saaria kuten Kypros. Euroopasta Jerusalemiin joka kaupungissa oli luostareita, linnoja, kirkkoja, yliopistoja, verkosto pankkeja. Lopulta heidän ei tarvinnut noudattaa paikallisia lakeja eikä maksaa veroja, he antoivat lainoja hallitsijoille.
1300 luvulla ritarikunta hajotettiin ranskan kuninkaan voimalla, mutta uusia järjestöjä perustettiin jokaiseen Euroopan maahan, esimerkiksi ruusuristiläisyys. 1530 perustettiin sotilaallinen äärijärjestö, jesuiitat Paavin alaisuuteen Pariisissa. Tämän järjestön eliitti tunnetaan nimellä jesuiittaneuvosto. Jesuiitat soluttautuivat vapaamuurareihin, varakkaisiin miehiin joilla oli arkkitehtuurin erityistuntemus. 1773 paavi lopetti jesuiittojen veljeskunnan, mutta he jatkoivat toisella nimellä.
Siitä seurasi teorioiden mukaan salaseurat toistensa sisällä, maailma varjohallituksineen jotka olisivat todellisen maailmanhallitsijan, rikkaimman 1 %:n  pyöriteltävänä. Tästä pyramidin huipusta käytetään nimiä cabal tai illuminati.
 
*
Ja rahatalouden kaatumiseen liittyen vielä ennustuksen kertaus (Saijankirjat): "Meiltä ei viedä mitään pois, vaan saamme toisenlaisen omistussuhteen. Tulemme näkemään mikä on ahneuden palkka. Iänikuinen maailmantalouden järjestelmä on tuhoutumassa pian. Oli lopulta kaikilta pois, että pidimme vain itsellämme. Käymme läpi tulikasteen, mielenrauhamme järkkyy. Koemme onnettoman kohtalon vielä kerran, maailmamme kaatuu silmiemme edessä. Mätä hedelmä putoaa, havaitsemme että ei olekaan enää rahaa käytettävissä. Tavoite saavuttaa maailmanrauha. Pudottakaa puustanne ne hedelmät, jotka eivät ole siinä iäti kasvamassa. Kauniimmalla tasolla on osa maailmanlaajuisesta mammonastamme. Sen jakamiseen osallistumme toisiamme tukien, emmekä sortaen. Jaamme onnen toisillemme. Emme pelkää, emmekä suvaitse huonoa käytöstä enää. On jälleen tavoiteltavaa olla kunnioittava toisia kohtaan, olemme rakastavia myös väärintekijöille mutta tuomioita on tulossa, maailman pahuuden taso on syvä."
*
 
RAHAJÄRJESTELMÄN TARKOITUS JA ROMAHDUS, SITÄ SEURAAVA UUSI FYYSINEN VAURAUS JOKA ON MERKKI OMASTA ARVOSTAMME
Sophia Love :n sähköpostista suomensin tämän vapaasti jaettavan viestin, joten linkkiä ei ole.
Hän kanavoi "One" -lähdettä ja on julkaissut viesteistään 7 kirjaa https://www.goodreads.com/author/show/7752648.Sophia_Love.
 
"29.3.2022
Tämä on Yksi.
On asioita sanottavana. Nämä koskevat teidän uudelleenrakennus -vaihettanne. Ne koskevat rahajärjestelmäänne.
Olet tietoinen rahan olevan velan väline, orjuutenne järjestelmä ja välttämättömyys. Taistelette taisteluita tämän asian ympärillä. Se on rakennelma. Se saattaisi olla mitä vain. Totta puhuen, jollakin sen muodolla ei ole ylivaltaa toisen muodon yli, paitsi pulan muodossa.
Se mikä on harvinaista, on erittäin arvokasta ja keräilemisen arvoista. Tästä syystä hallitsijoilla on suurin osa sitä. Tästä syystä kansalaisilla on vähiten sitä. Tästä syystä rahajärjestelmä on asetettu siten kuin se on - suosimaan niitä joilla on eniten, samalla kuluttaen loppuun elämänvoiman lopulta väestöltä heidän työskennellessään. Työskennellen saadakseen lisää sitä.
Mitä enemmän yksi väestön jäsen saa kerättyä, sitä enemmän tätä rahaa "verotetaan" eli siten palautetaan takaisin omistajille/hallitsijoille. On selvää että järjestelmä on vinoutettu suosimaan "huipulla" olevia. On selvää että järjestelmä asetettiin sillä tavoin jo ikiaikoja sitten, kuninkuuden ja hallitsijuuden ja palvonnan ollessa edeltäviä tälle "oikeudelle kerryttää rikkauksia".
Kuninkaallisia ja pappeja ei veroteta. Heitä kunnioitetaan ja heille maksetaan. Maksetaan alamaistensa hiellä. Näin se on aina ollut.
Pelko on näiden voimapyramidien perusta. Pohjimmaisina oleville kerrotaan - ja he uskovat niin - että on heistä kiinni maksaa ja kannattaa näitä yläpuolisia (joko järjestelmiä tai kuninkaallisia tai pappeja), estääkseen jotain pelottavaa tapahtumasta. *Tämä "pelottava tapahtuma" on muuttanut vuosisatojen kuluessa muotoaan. Se on ollut ankara jumala, "vihollinen", äärimmäinen köyhyys, vankeus, jne. Tästä syystä rahajärjestelmä on yhä olemassa nykyisessä muodossaan ja siksi se on hallitsijoiden viimeinen linnake.
Sillä vaikkakin hallitsijoiden kukistaminen on jo saavutettu, heidän alamaistensa toiminta yhä toimii rodun toimeenpanevana voimana. Sen purkaminen on monimutkainen prosessi. Kun ymmärrät miten rahaa on käytetty orjuuttamaan ja valtaamaan ajatuksesi, sinua alkaa houkuttaa pyrkiä siitä eroon. Tai hankkimaan ylimääräistä, palauttamaan asioita itsellesi. Kerron sinulle, niin pitkään kuin olet rahan hankkimisen orjuudessa (jommassa kummassa), pysyt orjana.
Tällä tavoin tulee tärkeäksi nähdä raha vain kaupankäynnin välineenä; keinona tuottaakseen jotain saadakseen halutun lopputoksen, ennemminkin kuin jonakin mitä täytyisi ahnehtia "päästäkseen eteenpäin". Se on ajatusprosessi, tunne.
 
Sillä orjuus mille tahansa fyysiselle esineelle on yhä orjuutta. Valaistuminen ei jätä tilaa orjuudelle, joten orjuus lopulta hylätään. Se on prosessi. Ensimmäiset askeleet tällä matkalla vapauteen sisältävät rahajärjestelmän hallinnan siirtämistä pois kontrolloijien hallinnasta. Näin poistaen myös keinot heidän huomattavaan ja suhteettomaan omaisuuteensa. Tätä tapahtuu nyt, on tapahtunut jo hetken aikaa ja se on näkemänne poliittisen asetelman alla maailmanlaajuisesti.
Mitään ei esitetä selkeästi. On turvallista olettaa että tarinat joita teille syötetään nyt, on kerrottu pysyäksenne peloissanne ja hallinnassa. Jokaiselle toistuvalle dialogille on syyt. Nämä korostavat nykyisiä otsikoita.
Teille myös syötetään tarinoita tulevista rikkauksista ja välittömän vaurauden ohjelmista. Havaitkaa että nämä myös mahdollistavat orjuusjärjestelmän orjuutettujen mielissä ja sydämissä.
Arvo on teissä itsessänne. Loppu on showta, orkestroitua "enemmän" "vähemmän" "rikas" "köyhä" "oikein" "väärin" "parempi" "huonompi". Tämä vapautuminen orjuuden kuristusotteesta on prosessi ja on olemassa suoritettavia askelmia ennenkuin absoluuttinen suvereniteetti saavutetaan.
Matkan varrella on palautuksia ja "arvon" ja vaurauden lisääntymistä. Siltikään se ei ole päämäärä. Päämäärä on vapaus. Tulee olemaan korjaus. Tämä korjaus ei sisällä jatkuvaa riippuvuutta rahasta osana käynnissäolevaa järjestelmää.
Se kaikki johtaa suvereeniteettiin, riippumattomuuteen, henkilökohtaiseen arvoon, sydämen hyväntekeväisyyteen ja syvempään arvokäsitykseen. Nämä ovat askelmia.
 
Kun nykyinen rahajärjestelmä romahtaa ympärilläsi, älä menetä toivoasi äläkä pelkää. Sen täytyy. Se tekee tilaa seuraavalle askelmalle, järjestelmälle joka on orkestroitu kaikkien vauraudeksi, eikä kaiken hamuamiseen. Se tulee olemaan kiivasta vaurastumisen aikaa. Mutta myös aikaa muistaa että se on vain symbolista. Sen paluu fyysisessä muodossa, mikä on fyysisesti varastettu teiltä. Nämä ovat vain voiton palkkioita. Sota on voitettu. Todellinen vapaus kuitenkin kehittyy sisäisestä tietämisestä. Sitä ei myönnä mikään toinen olento, eikä sillä ole mitään tekemistä talouden tai pankkitilien kanssa. Nämä ovat vain askeleita, rakas ihminen.
Vapauttamisellanne on seurauksia ja niihin kuuluu raha-instituutioidenne purkaantuminen. On tarkoitus ettei purkautuminen vahingoita teitä fyysisesti, vaan lopulta rikastuttaa teitä.
Lähestyn teitä tänään muistuttaakseni että fyysinen vauraus joka saavutetaan ei ole todellinen arvo, vaan merkki omasta arvostanne. Todellinen arvonne on mittaamaton. Kun omaksutte, ymmärrätte ja toteutatte sen totuuden - olette vapaa.
Tässä kaikki.
Kiitos.
 
*Lait voimistavat näitä pelkoja, pyrkien pitämään väestön pelokkaana, alistuvana ja maksavana.
 

*

"Uupumuksen perimmäinen syy on se, ettei ihmisellä ole enää elinvoiman lähteitä. Hänen toiveensa, halunsa ja tarpeensa tyrehtyvät, ja merkityksellisyys ja ilo katoavat elämästä. Mattilan käsityksen mukaan psyykkisen energiamme määrä riippuu siitä, miten merkitykselliseksi koemme itsemme, asiamme ja elämämme. Jotkin merkityksellisyyttä tuottavat asiat ovat pitkäaikaisia, kuten uskonto tai yhteisö, jotkin ohimeneviä innostavia hetkiä. Myös perustarpeiden täyttäminen on tärkeää uupumisen estämiseksi. Ihmisen perustarpeita ovat turvallisuus, läheisyys, myötätunto, huomio, arvostus, tunne omasta merkityksestä sekä tunne siitä, että asiat ovat hallinnassa. Mikäli jokin näistä ei täyty, ihminen uupuu.

Merkityksellisyyden tunteen katoaminen työstä tai parisuhteesta synnyttää uupumusta. Myös tunteeton työrooli voi pitkään jatkuessaan tukehduttaa työntekijän. Esimerkiksi palveluammatissa on kyettävä nielemään pettymykset ja harmitukset ja esiintymään ystävällisesti. Tällöin ihmisen tunneydin ja energianlähteet lakkaavat toimimasta. Tunteiden kieltämisestä syntyy ahdistusta. Jos ihminen torjuu tämän ahdistuksenkin, jäljelle jää vain uupumus. Tällöin hänen tunnemaailmansa on kaikin puolin lukossa."

https://www.iltalehti.fi/mielijamasennus/a/977b5c7e-88de-44fa-b691-ddfc4cbfda17