https://youtu.be/onTRD9g2-fE

Sphere Being Alliance updates: New Guardians & Inner work, Surviving ascension Q&A with Corey Goode and Mike Waskosky. Suomensin.

Kohta 15:50: kosmiset serkut saapuvat auttamaan, negatiivisimmilla ihmisillä kestää 1000 vuotta parantaa itsensä jälleensyntymien kautta, sillä tietoisuutemme laajentuu, josta seuraa kaaos. Planeetan on muututtava enemmän totalitaariseksi että ihmiset alkavat toimimaan, asiat muuttuvat paljon huonommaksi (näin kävi myös Miccan planeetalla). Kaikki evoluutio tapahtuu paineen kautta. Tulemme auringonpurkauksen tapahtuma-aikaan, joka on hyvin upea mutta stressaava heille jotka eivät ole tehneet sisäistä työtä. Henkisen polun ihmisille jotka ovat vapauttaneet jatkuvasti taakkaansa, se tulee olemaan ilon aika. Kaikki tapahtuu suuren kellon mukaisesti, auringonpurkaustamme on jo odottaneet 52 tähden tähtiryhmä. Kun ihmiskunta hallitsee omaa genetiikkaansa ja henkistä evoluutiotaan, se sallii jokaisen 52 tähden yhdistyä yhteen. Nämä tähtiryhmät ovat pääasiallisia auttajiamme muutoksessa, sillä suurin osa heistä on käynyt läpi samanlaisen "geneettisten viljelijärotujen" väliintulon. Olemme luoneet sotkun jota siivotaan, kun tulemme yhteen sivilisaationa ja kurottelemme galaksiin, tulemme huomaamaan että meillä on paljon vihamiehiä (pimeän puolen ihmisillä).

Orjaplaneetta Marsista on pelastettu ihmisiä kahdesta koloniasta Maanlaajuisen Galaktisen Kansojen Liiton emoaluksella nimeltä Wandering star ja kuljetettu parantumaan Mayojen planeetalle jota he kutsuvat Paratiisiksi. Aluksen käväisy aurinkokunnassamme aiheutti shokkiaallon Cabalin hallitsemalla alueella.

Kohta 40:36: "Jos katselet itseäsi, fyysistä egoasi, korkeampi itsesi kulkee ylemmäs ja ylemmäs kunnes "itse" putoaa pois ja jäljellä on vain korkeus, joka on Yksi ikuinen Luoja. Joten ylösnousu tarkoittaa tulemista jälleen Luojaksi.

Corey ei enää julkaise säännöllisiä raporttejaan tapahtumista koska ihmiset alkavat välittömästi vääristellä niitä omine näkemyksineen, varastaa niitä itselleen haaliessaan mainetta, odottamassa on aina kourallinen "larppaajia" tai ihmiset vain odottavat uusia ja uusia päivityksiä eivätkä tee sisäistä työtä. "Käynnissä on kokonainen psykologinen kierre, viihteellinen saippuaooppera, kokonainen uusi uskonto johon yhteisö on takertunut, vain pieni osa osaa ottaa tiedot vastaan oikein. Meidän on itse luotava tarinalle onnellinen loppu, eikä odotettava vain lisää ja lisää tarinoita joista kehitellään valheilla lisättyjä uusia tarinoita yhä kasvavan larppaajayhteisön avulla."

SINIVALOISAT SUOJELIJAT

Uusien suojelijoiden ulkonäöstä kohdassa 1:20:10: "He ovat täällä seuraavaa sykliä varten. He ovat varjoihmisten vastakohta, valo-olentoja, siluetin omaisia valkoisia valo-olentoja mutta he käyttävät käsiään, taivuttavat käsivarttaan jossa on sinisenhohtava tavallaan iho. Kun he liikkuvat, ne alueet jotka taipuvat, väreilevät sinistä valoa. Yksi olemus voi jakautua kahdeksi tai kolmeksi, energia ja olento tuntuu samalta olennolta vaikka siitä on monia versioita. Näin kerron heidän ulkomuodostaan ensimmäistä kertaa. He muistuttavat muodoltaan hyvin paljon ihmistä, jos hohtaisimme valkoista valoa. He ovat niitä jotka astuivat esiin kun Blue Aviansit häipyivät viimeisimmän syklin suojelijoina. Ne ovat kaikki osa samaa ryhmää, mutta syklistä riippuen eri ryhmät saapuvat ja alkavat syklin suojelijoiksi.

Blue Sphere pallo on luomisenergiaa, luovaa energiaolemusta. Neljä ryhmää vuorottelee suojelijoina. Minua pyydettiin olemaan jakamatta tietoa uusista suojelijoista koska maapallon ihmiset eivät kykene käsittelemään niitä, ihmisten ego tulee väliin jos olennot ottavat heihin yhteyttä, he ajattelisivat olevansa uusia kristuksia suorastaan."

*

Saijankirjat katselumatkoilla sinivalkoinen kirkas valo liittyy sydämen avautumiseen: https://youtu.be/-Wbpn1xtBTk

*

https://youtu.be/WK7H_9eaJpw

David Wilcock live. David on asunut vuoristomökissä syksystä saakka tarkoituksellisessa yksinäisyydessä, hän kanavoi arkkienkeli Michaelia ja julkaisee viesteistä pian kirjan. Mestari-oppilaan koulutukseen kuuluu yksinäisyyteen vetäytyminen, puhdistautuminen ja oman itsensä voiman löytäminen. 

TELEKINESIA

Valikoin videon tähän siksi, että hän puhuu kaksosestamme ja kohdassa 54:0 telekinesiasta jota hän on kokenut yksinäisyydessään: "Telekinesia ja luonnonvoimat näyttävät olevan yhteydessä toisiinsa, tuuli ja vesi eniten. Jokainen tulee saamaan sen toimimaan, en olisi itse koskaan uskonut kykeneväni siihen, mutta ilmeisesti tämä tapahtuu minulle ensin koska se tapahtuu teille myöhemmin. Olen kertomassa miten valmistautua siihen. Ette saa telekinesiaa kuitenkaan toimimaan ennenkuin lihassäikeenne siteet lievittyvät ja mahdolliset lihasvaivat korjaantuvat (hän on itse lievittänyt lihasvaivojaan kylvyillä ja eteerisillä öljyillä), siksi muinaiset kansat voimistelivat, harjoittivat joogaa, Tai chi:tä, Qi gong:ia yms yhdessä kosmiseen tietoisuuteen yhdistymisen kanssa.

Telekinesia on todellista. Yllättävintä itselleni oli kun ääni puhuu sinulle mielessäsi ja siirtää jotain edessäsi samaan aikaan, todistaakseen että se on olemassa. Se on itseasiassa pelottavaa, luulin ettei minulla olisi ongelmaa sen suhteen mutta eräs telekinesian kokemukseni sai minut suuresti itkemään."

KAKSOSEMME

Kohdassa 1:07:44: "Ilmeisesti jokainen joka ylösnousee, kokee kaksosen muodostuvan, se tarkoittaa että on henki joka olet sinä neljännessä tiheydessä. Joten jokin aktivoi meidät, tämän toisen osan meistä. Suurilla joogeilla on kyky kaksoispaikantua meditoidessaan satojen kilometrien päähän. Se on mahdollista koska sinulla on kaksi olemusta, fyysinen kehosi ja energiakeho joka näyttää samalta, mutta aktivoituu prosessissa. Jossakin kohtaa pyrimme eroon 3D kehosta, koska 4D keho mihin kaksoispaikannut, on muodostunut niin hyvin ettet tarvitse enää 3D kehoa. Tämä prosessi alkaa 4D henkiosan halutessa huomiotasi. Se on sinä, se näyttäisi sinulta jos näkisit sen, mutta se on näkymätön. Henkiosasi haluaa huomiotasi esimerkiksi kellonaikojen synkronismilla (11:11 jne), oikeat ihmiset soittavat oikeaan aikaan, kaikenlaisia paranormaaleja tapahtumia. Ja sitten kaikki kehittyy telekinesiaksi."

(Saijankirjoissa mainitaan usein kaksosista joten tässä se asia sai lisävalaistusta).

 

Kohdassa  2:12:10 lisää telekinesiasta kun David oli hakemassa halkoja, ottamassa juuri yhtä viimeistä, se liikkui itsekseen juuri sillä hetkellä. "Mikään ei leiju ilmassa eikä lasi liiku itsekseen pöydällä vaan kaikki on pieniä asioita. Pelottavin oli kun telepaattinen ääni vastasi fyysisen esineen liikkeeseen. Koin  myös vuoren rinteellä tuulen pysähtyvän samaan aikaan kun julistin itseni vapaaksi. Itkin kuin pieni tyttö, lukiessani kylvyssä tietokoneelle lataamaani kirjaa Valiant Thorista. (Kohdassa 2:24:52) Kosketin tietokoneen hiirialuetta ja kirja selasi itsekseen 10 sivua eteenpäin salamannopeasti, kohtaan missä Valiant tapaa Yhdysvaltain presidentin. Se kohta minun haluttiin lukevan."

*

Saijankirjat telekinesiakokemuksessa 21.5.2022 viestiä äänitettäessä kysyttiin lupa moneen kertaan, vilhjattiin lentokokeesta, heräteltiin koppakuoriaista talviunestaan muuttolaatikosta, mistä se sitten lennähtikin viestin äänittäjän selkänojalle hieman viestin päättymisen jälkeen: https://youtu.be/zsDtEY937pc

*

Tässä hyvä tiivistys siitä mistä oikein puhutaan, kun puhutaan henkimaailmasta. Videon mukaan henkiä on fyysisiä (me), puolifyysisiä (esim. avaruusolennot) ja henkimuodossa olevia. Valo-olennot taas ovat auttamassa ja ohjaamassa meitä valoon. "Tällä videolla puhun maailmamme erilaisista olennoista, ja siitä missä he asustavat rinnallamme täällä maapallolla. Emme toki ole yksin. Ennen ihmisille oli paljon luontevampaa ottaa esimerkiksi tontut osaksi oman talon väkeä, mutta nykyään moni ihminen on ajautunut kauemmaksi ajatuksesta, että emme ole yksin tässä maailmassa."

Juha Korhonen  https://youtu.be/OAQwSboK08k

*

QHHT Capetown, Where is the Love? Kohdassa 35:30 3-osainen hengitysharjoitus.

https://youtu.be/4yXiG6VwObw

*

"Atlantis is calling, S.O.S. for love
Atlantis is calling from the stars above
Atlantis is calling, S.O.S. for love" (Modern Talking lyrics)

Nykyajan teknologian avulla sukelletaan Japanin, Kreikan merille. Kivi- ja pronssikaudella merenpinta oli huomattavasti alempana kaikkialla, joten kaupunkeja löytyy erikoisista paikoista.

National Geographic: Legend of Atlantis

https://youtu.be/ErPsyBUCijM

*

Atlantiksen on hahmoteltu olleen välillä missä milloinkin. Se saattaisi olla Saharan alla. (Dolores Cannonin mukaan Sahara on hiekan alla sen vuoksi että voimaa käytettiin väärin.)

Tech Space: Scientists jus made a terrifying discovery under Sahara

 https://youtu.be/gLs3qQU7eug

*

Se saattaisi olla Etelämantereella sijainnut ET kolonia, joka napakääntymisen jälkeen jäi jään alle, mutta siellä on edelleen ET sivilisaatioita yhä tälläkin hetkellä (Michael Salla:n mukaan).

Ancient Aliens Atlantis on Antarktika:

https://youtu.be/I8viG8g8sjY

*

Yleensä se on sijoitettu Atlantin valtameren alle.

Lyhennelmä linkin tekstistä: Olemme hädin tuskin kuulleet mitään Atlantiksesta, korkeintaan että se on aikoinaan tuhoutunut. Mutta joidenkin näkemysten mukaan se oli olemassa 200 000 vuoden ajan, harmonisena kultaisena aikana. 70 % maapallon ihmisistä olisi kokenut fyysisen elämän Atlantiksella. Atlantiksella oli erään näkemyksen mukaan vaikutteita plejadeilta, siriuksesta, arkturuksesta ja käytössä olisi ollut ulottuvuuksienvälinen tunnelijärjestelmä. Käytössä oli energia-aaltoja jolla saatiin sähkövirtaa. Siellä sijaitsi "toinen kuu", 

https://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/tarina-atlantiksen-tuhosta/

*

Dolores Cannon on kerännyt tuhansista kvanttihypnoosisessioistaan tiedot kirjoihin. Ihmiset ovat kertoneet hänelle korkeamman itsensä alykkyyden kautta nähtynä, että maapallo ja muut planeetat on siemennetty alkuun, ihmiset luotiin samoin. Nämä huoltajat pitävät kaikkea silmällä, sillä me olemme se puutarha, heidän lapsiaan.

"Maapallon jokaisella sivilisaatiolla on legenda kultturin tuojista. Intiaaneilla on maissinainen ja kaikilla muilla löytyy heitä jotka toivat tulen, opettivat heitä viljelemään. Nämä olivat ET:tä joista monet myös asuivat näiden ihmisten parissa satoja vuosia opastaakseen heitä. He elivät niin pitkään että ihmiset alkoivat palvoa heitä jumalinaan. Joten tästä legendat ovat peräisin. Aikaisimmat Egyptin faaraot olivat joitakin näitä ET:tä jotka kulkivat kansan keskuudessa monia satoja vuosia.

Maapallo on tarkoituksella eristetty, meidän ei haluta saastuttavan loppua universumia. Mutta olet ollut täällä ikuisuuksia, aikojen alusta lähtien kun Luoja loi sinut. Joten tiedät että sinun on täytynyt asua toisissa paikoissa. Siksi sanon aina että miksi kutsua joitakin ET-nimityksellä, me olemme kaikki olleet heitä. Olen kuullut monia kiehtovia tarinoita asumisesta toisilla planeetoilla missä on sääntöjä, toisin kuin maapallolla missä meillä on valinnanvapaus. Se annettiin meille että nähtäisiin minne ajaudumme. "

https://youtu.be/FCL_xP9VvL4

*

Pohjois-Amerikan intiaanien myyttejä. Mm. luojajumala, luomisen äitijumalatar, kuun jumala, valkea simpukkanainen, kesän henki, kevään henki, puheen jumala, tuulen jumala, lumen jumala, ravinnon jumalatar, meren jumalattaren hallitsema alimaailma jossa kuolleet puhdistetaan ennen paratiisiin lähettämistään. Karvainen peikko, villi metsänhenki, susihenki, kyttyräselkäinen huilua soittava kujeilija/parantaja, muodonmuuttaja.

"Kylmä, Nälkä, Köyhyys ja Vanha ikä jäivät maailmaan, jotta ihmiset osaisivat arvostaa elämän myönteisiä puolia ja elämää itseään."

https://energiakeskus.com/energiasivut/mytologia/pohjois-amerikka-1/

*

Henkisen väkivallan tunnusmerkkejä: Nimittely, kaasuvalotus eli toisen ihmisen johdattelu epäilemään omaa ymmärrystään, uhkailu, tunteiden ilmaisemattomuus, vähättely, jatkuva kritisointi, nöyryytys, syyttely, tarkoituksellinen huomaamatta jättäminen, eristäminen toisista, mitätöinti.

henkinenv%C3%A4kivaltalista.jpg

*

Saijankirjat vihjeessä meillä olisi "kaksi vapahtajaa", joista toinen on "Juudan prinssi". Magenta Pixie kertoo uusimmalla videollaan Eedenin puutarhassa tapahtuneesta jakautumisesta, vertauskuvasta kaksinaisuudelle josta Magenta on kirjoittanut kirjassaan ja Blavatsky aiemmin eri sanoin. Magenta: "Kun Eedenissä kaikki oli täydellistä ei ollut evoluutiota, siksi tuotiin hyvä ja paha että voisimme kasvaa ja kehittyä. Yhdestä näkökulmasta katsottuna Lucifer joka "tarjosi omenaa" oli paha, mutta toisesta näkökulmasta katsottuna ihmiskunta itse pyysi evoluutiota, pelastajaa." (Blavatskyn aikana Lucifer -sanalla ei ollut sitä leimaa kuin nyt.)

Magentan Madame Blavatsky videossa kohdassa 31:00.

https://youtu.be/WoclOFMYdRE

*

Michael Love: https://www.facebook.com/photo/?fbid=3037658149816785&set=a.1382262358689714

-YOU CAME TO EARTH WITH FREE WILL INTENT AND YOU CAME WITH A PLAN! YOU PLANNED EVERYTHING THAT YOU WOULD EXPERIENCE HERE AND YOU PLANNED ON HOW YOU WOULD RETURN BACK ONE DAY TO YOUR HIGHER STATE OF PERFECTION!

-AN INTENSE SUPER FLARE FROM EARTH'S SUN WOULD BE WITNESSED BY SOMEONE ON EARTH AS A BLINDING FLASH OF MAGNETIC, WHITE LIGHT! IT IS WRITTEN ABOUT IN EVERY CULTURES' ANCIENT WRITINGS INCLUDING THE VEDAS, THE SUMMERIAN TABLETS, BIBLICAL TEXTS, EGYPTIAN TEXTS, MAYAN CODEX. *THIS SOLAR EVENT HAS OCCURRED 5 TIMES IN EARTH'S NEAR PREHISTORY, AND EACH TIME, IT HAS CREATED AN EXTINCTION LEVEL EVENT ON PLANET EARTH! 

THE MAYANS SAID,
"THE SIXTH TIME THIS COSMIC EVENT HAPPENS WILL BE DIFFERENT FOR THE FIRST TIME IN HISTORY."
THEY SAID, "THE CULTURE THAT IS ALIVE DURING THE TIME OF THE SIXTH SUN WILL EMERGE SUCCESSFULLY AS THE RAINBOW CHILDREN OF THE EARTH AND NOT ONE OF THEM SHALL BE HARMED."

-WHAT IS THIS EARTH EVENT OR SIMPLY, "THE EVENT"? IT IS A BIOLOGICAL EVOLUTIONARY EVENT. A DNA UPGRADE WHERE THE FIFTH STRAND OF DNA IS ACTIVATED! THE VEDAS, SAY, "WHEN THE SAMVARTAKA FIRE COMES, RAINBOW COLOURED CLOUDS SHALL APPEAR AROUND THE EARTH AND PEOPLE WILL ATTAIN THEIR RAINBOW BODY (A.K.A. THE SPIRIT LIGHT BODY).

THIS IS AN INSTANT TRANSMUTATION AND ASCENSION TO THE 5TH DIMENSION THAT OCCURS IN THE TWINKLING OF AN EYE! THE EVENT IS A PLANETARY LIBERATION EVENT. SINCE FREEDOM IS A FIFTH-DIMENSIONAL ENERGY, OBVIOUSLY THE EARTH WILL EXPERIENCE AN IMMEDIATE PLANETARY LIBERATION AT THE TIME OF THIS EVENT! THE EVENT IS AN ASCENSION EVENT.
-EARTH'S PIONEER 10 PROBE FOUND A PLANET BEYOND PLUTO ORBITING AROUND A DEAD STAR SUN. THE STAR OR SUN IN THIS SYSTEM EMITS NO LIGHT BUT IS 1000 TIMES MORE POWERFUL THAN EARTH'S SUN.
THIS PLANET/STAR SYSTEM IS LOCATED ABOUT 50 BILLION MILES OUT, IN THE OORT CLOUD AND IS INDEED THE MYSTERIOUS PLANET X. THE ORBIT OF THIS ' PLANET AND SUN' SYSTEM APPROACHES EARTH'S SUN EVERY 13,000 YEARS, 1/2 OF THE EQUINOX PROCESSION, RIGHT ON SCHEDULE AND WHEN THIS COSMIC SYSTEM'S ORBIT ARRIVES AT PERHILON WITH EARTH'S SUN, IT CAUSES SUN'S CORONA TO BUILD UP A TREMENDOUS ELECTROMAGNETIC CHARGE WHICH WILL EXPLODE OR FLASH TO RELEASE THE PRESSURE OF THE PARTICLES.

*

April 19, 2022 4:40 AM
It is the One. There are many things to say.
 Sophia: Thank you. I have some questions from comments by readers. Would you respond?
Yes, of course.
 Sophia:Thank you. The first concerns inflation, and the struggle and hopelessness felt. Food and gas are almost beyond reach for people. Is there any hope that can be offered here? Next there is a question regarding earth’s physical changes, which in the past you’ve indicated would happen. A reader is noticing an increase in the strength and frequency of the wind, which frankly so do I. She sees it as an indication of man’s current level of confusion, which is also increasing. 
There is a correlation between the race and the weather, for Gaia does her very best to manage and contain the energy of her children (who are) residing on her and in her. Currently, there is an uproar in emotion, and it builds. This building of tension requires an outlet. It will be expressed somehow. As this increase in the level of conflicted energy builds, there will (also) be other results witnessed in natural weather systems.
Keep in mind that manipulation of the weather remains a tactic here. There are systems in place that function still, even without leadership. These will be dismantled eventually, once there is a more obvious turnover. * It is advised always to allow nature to decide the force and direction of weather systems.
 
Regarding earth changes. There are two things to say here. The first is that you will know them when they occur by the sequential nature in which they appear. It will be like a ripple, undulating beneath the earth’s surface.
The second is the Gaia will react to this unmasking of deep corruption and control of the population. She too has been at the mercy of these methods of control that involve destruction and poison. You will discover that her reaction will help to rebuild areas of the planet into foundations for growth, abundance and cooperation. These may not be immediately evident, but (they will be) eventually.
It will be said here that the suffering of mankind that is witnessed and experienced now, alters the landscape a bit. There have been predictions made for levels of catastrophe that will not take place because of this extended suffering. The decision for how this proceeds is a joint one – Mankind, Gaia and the One.
The winds are indications, yes. There are others. Forms of either extreme, severe or unusual weather, that will tell you (that) there’s been a disruption in the Field. Know that this is an inevitable conclusion to a natural process. It will be yet another Marker of these end times of which you are a part of.
The focus of your light and your love is the most beneficial way to participate now.
 
Regarding inflation. This can be looked at (the same way) as inflating a balloon beyond its ability to hold the air. There is only one result, and that comes either as the balloon popping, or the balloon deflating. Either way, (whether) explosively of gradually, the balloon is no longer. The inflation will end.
What happens now is that you are seeing just how much of it (inflating) that the balloon can hold and still be functional. It will not last much longer in its current state.
Soon, a new balloon ** is introduced to take its place. This struggle, that of uncertainty and fear, will be in your rear-view-mirror when that happens. There will be a bit of chaos felt with the switch. There are some who chose this route for the eventual growth it inspires. Yet the chaos will not last long, and it will not cause deeper damage. It is akin to confusion. There are enough of you (who are) now aware of and looking for this change, (who will help) to explain and assist in the changeover.
 
It won’t be long now. You’ve heard these words before. It is hoped that you appreciate the learning and growth that takes place through this long wait. No doubt you are in a deeply different place than you were two years or ten years ago. This growth is necessary, and was chosen by all of you. There is a conclusion. It arrives quickly now and saturates you with such joy and such love, that your suffering now will pale in comparison.
You are in for such a treat, my dear, dear human. You will not be disappointed. Remember what it is you are doing. (You are) throwing off the chains of thousands of years of oppression. It takes Masters to pull this off, and with each step and setback – your actions reinforce the truth, that these Masters are You.
That is all.
Thank you.
 
*The meaning here is a turnover of the powers that be; those in obvious control and running the systems governing the planet.
**Balloon is a reference to a new form of money.

*

Ajankuvaa linkkeinä:

Yhä useampi ikäihminen on kaltoinkohdeltu ja jopa heitteillä. Tilanne näkyy ensihoitajille aitiopaikalta.

https://yle.fi/uutiset/3-12389248

 

"Koko systeemi tuntuu olevan mätä. Nykyinen hyvinvointi syntyi epäoikeudenmukaisesti, ja nykyinen kriisi kohtelee maailmaa epäoikeudenmukaisesti. Tässä sitä ollaan, monimutkaisten riippuvuuksien ja kytkösten äärellä, ihmettelemässä, mitä on tullut tehtyä. Maailma näyttää helvetinkoneelta, jonka purkaminen on sekä välttämätöntä että mahdotonta."

https://yle.fi/uutiset/3-12383823?

 

"S-ryhmän keskusliikkeen ex-pääjohtaja Taavi Heikkilä sai palkkioita viime vuonna yli 1,4 miljoonaa euroa, vaikka hän oli lopettanut tehtävässään jo vuonna 2020. Heikkilälle maksettiin S-ryhmästä muun muassa lähes 600 000 euron tulospalkkiot ja lähes 130 000 eurolla ”vuosilomiin liittyviä korvauksia”."

https://www.talouselama.fi/uutiset/s-ryhma-maksoi-ex-johtajalleen-1-4-miljoonaa-euroa-

 

"Monella tilalla kassa on tyhjä. Tilanne on erittäin kriittinen. Ennennäkemättömän vaikea tilanne tiloilla, Leppä sanoi. Lepän mukaan viljelijät eivät välttämättä tulevalla kasvukaudella pysty hankkimaan rehuja, lannoitteita ja siemeniä entiseen malliin. Tämä saattaisi Lepän mukaan vaikuttaa satotasoon ja Suomen omavaraisuuteen. Leppä on vaatinut toistuvasti kauppasektoria ottamaan vastuuta tuottajahinnoista. Hän on pitänyt "erikoisena" sitä, etteivät nousseet tuotantokustannukset siirry Suomessa kuluttajille."

Helmikuu 2022 https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008607049.html

*

Kansan palvelija satiirisarja ennusti Zelenskyin presidenttiyden. Ennusti myös miten "komeetta osuu Kiovaan, koko kaupunki tuhoutuu". Kyllä vain.

https://areena.yle.fi/1-50173655