Päivitys 15.4.2023. Ilmeisesti EldoRa ja Siman eivät ole todellisessa elämässä täysin sellaisia mitä opettavat, joten aina on tarpeen käyttää harkintaa alkaako seuraamaan henkisiä hahmoja jotka näyttävät keskittyvän maineeseen ja rahaan. Heidän Office of Christ työntekijänsä kertovat tylystä kohtelusta ja EldoRan narsistisista piirteistä. Tälle videolle on tulossa myös osa 2: https://youtu.be/rl0iidCE9PA

Siman:in tiedot ja meditaatiot ovat kyllä ihan asiallisia, joten ei ole kyse pimeyden voimista. Narsismi on opettaja meille kaikille.

*****
Englanninkielen taitoisille: EldoRa ja Siman matkustavat ympäri maailmaa tehden henkistä työtä ja ovat jatkuvassa yhteydessä henkioppaisiinsa sekä mm. aluksilla oleviin galaktisiin jäseniin. Egypti liittyy heidän menneisiin elämiinsä. He tapasivat vuonna 2013 ja saivat yhteisen henkisen tehtävän oppailtaan, perustaen lopulta House of Ra:n. 
Kanavalla monia hyviä videoita, tässä yksi The storm is coming (Myrsky on tulossa).
 
He järjestävät Kroatiassa vuodenvaihteessa 2022-2023 kuusipäiväisen musiikkifestivaalin, New Earth Music Festival joka ei ole vain musiikkia, vaan sinne on kerääntymässä maailmanlaajuisesti henkisiä ihmisiä yhdistämään voimansa. Ylläolevassa Storm -videossa siitä lisätietoa ja virallinen esittelyvideo alla.
 
 
*
Osittain suomentamani lyhennelmä Corey Goode:n videolta joka julkaistiin kaksi kuukautta sitten. Hän on myöhemmin julkaissut jo muutamia päivityksiä joita tässä videolla esittelee. 
"Kaiken on aika tulla osaksi tietoisuuttamme huolimatta siitä uskommeko vai emmekö, tai vaikka tahtoisimme kaikkien pahojen tahojen ja hävinneen. Jos tahtoo olla osa ratkaisua eikä vain haaveile, nouse ylös täyttämään tehtävääsi. Älä anna kenenkään harhauttaa sinua.
Päivitykseni avaa hulluutta maapallon allianssin sisällä tapahtuneesta romahduksesta joka tapahtui pelon vuoksi. Pandemian aikana pelkoa pumpattiin yleisöön, asiat alkoivat muuttua, monet palasivat alkuperäisten uskontojensa pariin, jotkut vetäytyivät hulluuden ja tappeluiden vuoksi pois Disclosure -yhteisöistään. 
Niin taivaassa kuin maan päällä, eriskummallisin maailmansota on käynnissä. Olemme sodassa, vain erilaisemmassa kuin mitä olemme koskaan kokeneet. Massat eivät osallistu siihen koska kaikki ovat aivopesty, peloteltu kaoottiseen tilaan jota näemme. Sri Lankassa kapinoidaan tyranniaa vastaan, sitä ei vielä tapahdu maailmanlaajuisesti, mutta sitten kun tapahtuu, kun emme enää osallistu illuusioon, vankilaamme, silloin positiivinen aikalinja alkaa.
He jotka vain odottavat jumalia tai ET olentoja pelastamaan meidät pahoilta ihmisiltä... valitettavasti joudumme tehdä sen itse. He auttavat meitä mutta meidän täytyy itse toimia, sillä itse olemme tavallaan pahat ihmiset kutsuneet tänne, he huijasivat meidät antamaan voimamme ja yhteisluomistietoisuutemme kontrollin heille. Siitä lähtien he ovat käyttäneet voimaansa pitääkseen meidät orjuutettuina, käyttääkseen yhteisluomistietoisuuttamme niin, että olemme luoneet tämän nyt vallitsevan todellisuuden.
Mitä tapahtui ufologia-liikkeelle, kun kaikki yhteistyö romahti eri persoonallisuuksien ja korruption vuoksi. Myös henkisisissä piireissä on korruptiota, se on hullua, sairasta, jopa toisinaan perverssiä. Ihmiset jotka kutsuvat itseään henkisiksi, valotyöntekijöiksi, eivät työskentelekään Paljastuksen (Disclosure) eteen.
Paljastus -liike alkoi Rockefellerien aloitteesta, tehtävään sopivimmista ihmisistä on tullut vaikutusvaltaisimipia ufologiassa, he kontrolloivat ketä kuunnellaan ja ketä ei, kuka pääsee esiintymään. Vilpittömät ihmiset liittyvät mukaan, näkevät huomion ja rahan jota haluavat. Jos he eivät saa sitä, he tuhoavat henkilön joka oli heidän mielipiteidensä tai rahan tiellä. Syöksevät ulos kaiken vihan heitä kohtaan joilta kokivat joutuneensa vastaanottamaan vääryyttä. Eli koko Disclosure -yhteisö luotiin hallinnointia varten.
Meidän täytyisi keksiä keino vallata Disclosure -liike takaisin ja palata takaisin keskittymään Paljastukseen. Eikä ihmisiin jotka kertovat "larppaus"- tarinoitaan, kertomuksiaan "mitä avaruudessa tapahtuu", ne tarinat eivät perustu todelliseen tietoon vaan tunteisiin ja siihen mikä "resonoi". Tyyliin "en tahdo tätä pahuutta vaan luon oman todellisuuteni missä kaikki on poistettu, jos uskon tarpeeksi kovasti se toteutuu." Ei tällainen ole Paljastusta. Olen keskustellut paljon Anshar:ien ja Zulu:jen kanssa näistä ihmisten yhteisöistä, he kertoivat että tämä tulee tapahtumaan.
Nyt olisi ihmisten vuoro toimia, olemme myöntyneet tälle todellisuudellemme ja meillä on paljon karmaa siihen yhdistyneenä. Hallitsevat voimat ovat aiheuttaneet ongelmia myös toisilla planeetoilla, ei vain meidän maapallollamme, olemme sallineet sen tapahtuvan tarpeeksi pitkään."
*
 
Magneettinen portaali yhdistää maapallon ja auringon, tutkijat vahvistavat.
 
Gregg Braden, kaksoisfotoni. "Ei ole epäilystäkään ettemmekö olisi kaikki yhteydessä, kysymys on vain siitä, miten vahvasti."
 
Echart Tolle:
"Missä järjellisyys asuu? Sisällämme, ei mielessä. Ajatuksen kautta ei voi elää.
"Mielen virus on ajatusrakenne joka leviää mielessä ja ottaa vallan hieman samaan tapaan kuin fyysinen virus. Olette kokeneet tilanteen ettette saa mielestänne pois jotakin musiikkikappaleen pätkää, se on lievin muoto mielen viruksesta. Myös henkilökohtaisella tasolla on toistuvia ajatuksia jotka lukittuvat mieleen eikä niistä pääse eroon. Ne saastuttavat toiset ajatukset ympäriltään.
Jotkut siis kulkevat elämänsä läpi pelkästään ennakkokäsityksensä varassa siitä millainen maailma on, millaisia ihmiset ovat, uskomusjärjestelmä on vankkumaton ja se tulkitsee todellisuutta tämän uskomusjärjestelmän näyttöruudun kautta. Voi olla vahvoja poliittisia näkemyksiä, vahvoja uskonnon henkisen tason käsityksiä. Uskonto ilman henkistä tasoa on vain ideologia. Tällaista voidaan pitää normaalina, mutta jos mennään pidemmälle, se onkin hulluuden muoto. Paranoia on myös mielen virus, kuvitellaan että ihmiset haluavat tuhota sinut, näet vihamiehiä kaikkialla. "Olen niin tärkeä että nämä kaikki ihmiset vainoavat minua". Kun monet normaalit egon piirteet voimistuvat hieman, nähdään niiden olevan mielensairauden muoto.
Ajatukset voidaan siis kuvitella vaikkapa pieninä energeettisinä olentoina. Jotkut ovat lyhytikäisiä, toiset asettuvat mieleesi etkä pääse niistä eroon ja niistä muodostuu se minkä ajattelet olevan sinä. Se on ajatuksen kautta elämistä.
Henkisen polun tarkoitus ei ole yksitellen poistaa näitä ajatuksia, vaan kiinnittää huomiota mitä on ajatuksen takana, sitten tullen tietoiseksi että sinussa on hiljaisuuden taso, ainoa paikka missä todellinen järjellisyys asuu. Kun sinulla on yhteys siihen, mieli ei ole enää järjetön."
 
Videolta suomensin: https://youtu.be/0vFALfxGUa0
*
LINTUJEN PYHÄ KIELI
 
"Abrahamilaisessa ja eurooppalaisessa mytologiassa, keskiaikaisessa kirjallisuudessa ja okkultismissa lintujen kieli kuvattiin mystisenä täydellisenä pyhänä kielenä, aatamillisena ja eenokkilaisena kielenä, enkelten kielenä, taianomaisena kielenä jota linnut käyttivät kommunikoidakseen vihittyjen kanssa (henkisen koulun suorittaminen/päätös on "vihkiminen").
Indo-eurooppalaisessa uskonnossa lintujen käyttäytymistä on pitkään käytetty ennustustarkoituksiin. Näiden tapojen alkujuuret saattavat olla jääkaudella Walter Burkertin mukaan, sillä sen aikaiset ihmiset etsivät haaskoja tarkkailemalla lintuja. Pohjois-Amerikassa korpit ovat johdattaneet susia ja metsästäjiä saaliille jota ne eivät itse kyenneet käyttämään. Afrikassa hunajaopas -niminen lintu on ohjannut ihmisiä pesälle siinä toivossa että se aukaistaisiin niille. Renessanssin aikana linnunlaulu toimi inspiraationa joillekin musikaalisille kielille.
Vihellettyjä kieliä jotka perustuvat puhuttuihin kieliin, verrataan joskus lintujen kieleen. Etiopian oromoa ja amharikia verrataan myös lintujen kieleen. Ukrainan kielen puhujat käyttävät kielestään "satakielen puhe" -kuvailua. Norjan mytologiassa lintujen kielen ymmärtämisen voima oli suuren viisauden merkki.
Odinilla oli kaksi korppia jotka lensivät maailman ympäri ja kertoivat Odinille mitä tapahtui kuolevaisten joukossa.
 
Kreikkalaisessa mytologiassa (Apollonius Rhodius) Argo -laivan keulakoriste rakennettiin pyhän lehdon tammesta ja se kykeni puhumaan lintujen kieltä. Tiresiaksen sanottiin kykenevän ymmärtämään lintujen kieltä Athenan mukaan. Kreikan mytologiassa lintujen kieli saavutettiin taianomaisilla keinoilla. Lintuja ymmärsivät Democritus, Anaximander, Apollonius of Tyana, Melampus, ja Aesopus. "Linnut" mainittiin myös Homerin Odysseiassa: "Vaikkakaan en ole profeetta enkä tiedä paljon lintujen merkityksestä, tiedän ettei hän pysyttele poissa rakkaasta kotimaastaan vaikka kahleet ja rauta häntä pitelisivät."
 
Quran:in mukaan Salomonille ja Daavidille on opetettu lintujen kieltä. Sufismissa lintujen kieli on mystinen pyhä kieli. Persialaisen runoilijan Attar Nishapur:in mystisessä runossa The Conference of the Birds on 4647 säettä.
Jerusalemin Talmudissa Salomonin sananlaskumainen viisaus oli peräisin Jumalan hänelle myöntämästä lintujen kielen ymmärryksestä. Sama konsepti tunnetaan myös monista kansantarinoista kuten welsh, venäjä, saksa, viro, kreikka, romania, missä päähenkilölle yleensä myönnetään lintujen kielen ymmärryksen kyky, joko taianomaisessa transformaatiossa tai lahjana lintujen kuninkaalta. Linnut sitten ilmoittavat ja varoittavat sankaria vaarasta tai kätketystä aarteesta."

Suomensin linkistä: https://www.crystalinks.com/birdlanguage.html

Mytologian lintupäisiä ihmishahmoja: https://www.crystalinks.com/bird.html

*

SHAMANISMI

"Völva tarkoittaa sauvan kantajaa. Metallisia völvan sauvoja on löydetty viikinkiaikaisten naisten haudoista, ne ovat noudattaneet pääasiallisesti kahdenlaista muotoa: suippomaista värttinää tai värttinää jonka päällä on pieni talo. Talo ilmeisesti symboloi jumaluuden asumusta ja värttinä elämänlankojen kehräämistä. Sauva toimii osittain kuten rumpu eli sen avulla matkataan, mutta sillä on myös muita tarkoituksia. Sauva on, aivan kuten shamaanin rumpukin, ainutlaatuinen ja aina omistajansa maailmankuvan näköinen. Sauva löytää völvan luo, tavalla tai toisella, ja se koristellaan kunkin völvan itsensä näköiseksi. Se on kantajansa jatke ja sielunosa, aivan kuten rumpukin.

Völvan on tiedetty käyttävän sauvaansa matkustelemiseen ja siitä on helppo vetää halutessaan mutkia suoraksi ja tehdä johtopäätös, jonka mukaan hän on kirjaimellisesti lentänyt sauvallaan vaikkapa sitten Kyöpelinvuorelle. Shamaani (völva on siis naispuolinen shamaani) ei kuitenkaan fyysisesti matkusta minnekään, vaan hänen kehonsa pysyy paikoillaan, joten johtopäätös on väärä."

https://mjolnir.fi/volvan-sauva/

*

TERVEYS

"Katastrofien äärellä ihmisillä on tapana turvautua musiikkiin."

https://yle.fi/uutiset/3-12546472

 
Melu sairastuttaa mm. sydän- ja verisuonitauteihin. https://areena.yle.fi/1-4451952
 
Syö vain yhtä asiaa kerrallaan, kertoo Sadhguru joogi. Esimerkiksi lihan kanssa ei saa syödä muuta. 
 
*
KUOLEMA
– En pelkää pätkän vertaa omaa kuolemaani, sillä uskon jälleensyntymään. Tiedän olleeni maan päällä aiemminkin ja karma tuo minut vielä takaisin. Uskon eläväni tämänkertaista elämää vielä viitisen vuotta, Vesa-Matti Loiri ennusteli keväällä 2017 tehdyssä Seiskan haastattelussa.
 
"Hautaustestamentissa voi kertoa toiveesta tulla haudatuksi luontoon. Perinnehautauksessa vainajan muistolle istutetaan taimi tai hänelle voidaan nostaa ekologinen Linnunkoto-uurna muistopuuhun. Ikilehto muistaa ja kertoo vainajan tarinaa hänen poismenonsa jälkeen. Ikilehdon visiona on olla 50 km säteellä jokaiselle suomalaiselle vuonna 2040. Ikilehdossa voi seurata muistopuiden kasvua sekä villikukkien, hyönteisten ja lintujen elämää."
 

"Moni ei halua puhua kuolemasta, mutta se tapahtuu ja on paljon helpompaa jos olemme kertoneet ihmisille ympärillämme mitä haluaisimme. Tahdomme ihmisten tietävän että on vaihtoehto kutsua ihmisiä laulamaan sinulle kun olet lähestymässä kuolemaa, kertoo laulaja-säveltäjä Judith, Companion Voices:in perustaja. Useimmille ei ole laulettu sen jälkeen kun he olivat lapsia. Kun menet konserttiin tai kuoron esiintymiseen, olet osa jaettua kokemusta, performanssia. Companion Voices ei ole kuoro, eivätkä performanssia, vaan ystävällisyyden ele, hyvinvointiin ja lohdutukseen. Vaikka joku olisi tajuton, he saattavat kuulla sinut."

 
*
NAISTEN MITÄTÖINTI

"Persoonamme tai uramme eivät merkitse mitään, sillä et oikeastaan edes halua huomata niitä. Olemme sinulle pelkkiä objekteja. Et kunnioita henkilökohtaista tilaamme. Tulet liian lähelle ja kuvittelet, että sinulla on lupa koskea. Mielestäsi oma huono käytöksesi on naisten syytä. Mitäs ovat olemassa."

*
 
Samuli Perälä: Patriarkin luoma yhteiskunta. Osa 1:
(Patriarkaatti = isänvalta, yhteiskuntajärjestys jossa miehet ovat hallitsevassa asemassa).
 
Videon kohta 20:00: "Maskuliinienergia on kääntynyt väärin päin, toiminta ja voima on käännetty alistamiseen, hallitsemiseen, raiskaamiseen, kontrollointiin. Todellinen maskuliini oikeinpäin käännettynä on rakkauden puolustaja, asioiden järjestäjä ja korjaaja, totuuden puolustaja. Patriarkki on nostanut itsensä feminiinin yläpuolelle. Yhteiskunnasta esimerkki: hoivaaminen, feminiiniset arvot, huolenpito on toissijaista suhteessa tuottavuuteen. Se jyrätään yli. Koska patriarkin yhteiskunta on väärinpäin, meillä ei voi syntyä hyvinvointia, meillä ei voi syntyä terveyttä."
 
Videon alku: "Vuosituhansia on ollut tietämättömyyden verho, sitä kutsutaan pimeäksi ajaksi minkä olemme nyt päättämässä. Se tarkoittaa uuden ajan alkua ja se kaikki on ihan ok, tarkoitettu menevän näin. Nyt teema on kotiinpaluu ihmisperheenä. Nämä ovat tärkeitä sanoja: yhtenä ihmisperheenä. Tämä on valtavan kokoluokan energeettinen asia joka voi olla poikkeuksellinen koko maailman mittakaavassa mitä me tehdään nyt Suomessa.
Ensin pitää ymmärtää sanasta patriarkki ja patriarkin henki mitä sillä tarkoitan, kristitty kansa puhuu saatanallisesta energiasta, pahuuden ytimestä tai voimasta, se on suuri patriarkki joka on tietyllä tavalla luonut koko tämän rakenteen mikä täällä on. Eli ihmeellisen epäluonnollisen rakennelman joka on rakentunut tämän siunatun maan päälle. Koko meidän yhteiskunta ja kaikki mitä siihen kuuluu, mielen matriksi. Lähdimme avaamaan siihen näkymättömään vankilaan reikää, vapaata aukkoa. Yksilöthän ovat tehneet sitä paljon, mutta mitä tapahtui on se, että olemme nyt lähteneet liikkeelle yhdessä. Se on patriarkin mielestä pelottavin asia; mitä jos ihmiset yhdistyvät. Ihmiset ovat vapauttamassa sielun valoa ja sitä lähdimme tekemään.
Patriarkin energia on aina rajoittava, supistava, pelkoon perustuva, vapautta ja rakkautta rajoittava. On syytä nimenomaan tiedostaa että se on henki joka liikkuu täällä. Mikä henki vaikuttaa missäkin tilanteessa tai ilmapiirissä, rakkauden henki, vapauden henki vai pelon ja kontrollin henki. Näin olemme me ihmisetkin jommankumman palveluksessa, meissä tapahtuu sisäinen henkien taistelu, ulkoiset möröt tai demonit eivät sitä taistelua käy. Koska tämä on henkien taistelua, tosi voimakas on meidän puheemme, sanat, mahdollisuus julistaa itsemme vapaaksi, julistaa erilaisia asioita, eli kyseessä on loitsuamisen väline. Ihmisten tietoisuus oman puheen voimasta kasvaa koko ajan ja silloin se vastuu kasvaa. Se on jännä juttu että saattaa tuntua kuin jokin estäisi sanomasta jotain."
 
Kotiinpaluu -seminaari. "Kun sielut oppivat toimimaan yhdessä, valo nousee Pohjolasta." (Antti Launonen)
 
Livelähetyksessä eli osa nro 3:ssa tehtiin yhteinen vapaudenjulistus, löydätte sen kyseiseltä videolta. Se lausutaan ääneen itselleen. Videon kohta 56:10 : "Emme tarvitse ulkoisia oppeja ja kirjoja. Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus sisäkautta löytää se yhteys, jolloin tieto tulee sydämeen suoraan, se tulee siitä pyhän hengen yhteydestä, luojayhteydestä. Ja tämä on ratkaisun avain, koska se on käytännöllistä, joka tilanteessa toimivaa. Kun elämässä elät eri tilanteissa, sulle tulee sanat ja oikea tieto jos yhteys ja väylä on kunnossa. Se on kaikkein arvokkain väylä mitä meidän kannattaa ylläpitää ja vaalia, koska sieltä tulee elämänvoima, rakkauden lähetys, se mikä elävöittää meidän sielun."
*
 

"Tuhannet Tanskan ja Grönlannin alkuperäiskansojen tytöt ja naiset kokivat hirvittäviä toimia 1960- ja 1970-luvuilla. Heille asetettiin väkisin tai hyvin vajavaisilla tiedoilla ehkäisykierukka. Syntyvyys laski merkittävästi. Tanska ja Grönlanti aloittivat kaksivuotisen tutkinnan tanskalaislääkäreiden toimista."

*
HISTORIA
"Yle on tutustunut ulkoministeriön arkistojen avulla Suomen ja natsien suhteeseen osana tutkimustyötä, joka liittyy neliosaiseen tv-sarjaan Natsi-Saksa ja Suomi. Arkistolöydöt osoittavat, että Hitler suorastaan hullaantui suomalaisista."
*
 
MAATALOUS, KAUPPOJEN AHNEUS
"Ei pysynyt kauppa kylän elinvoiman takaajana, vaikka takana oli osuustoiminnallinen ennätystulos 124,0 miljoonaa euroa. Olisi siitä ollut varaa ylläpitää pienempikatteisia sivukylien myymälöitä ja maksaa tuottajille kohtuullinen ansio. Hannes Gebhard kääntyisi haudassaan, jos näkisi kuinka kauas S-ryhmä on edennyt osuustoiminta-aatteesta."
 
*

"Neste ja Kesko ovat antaneet positiiviset tulosvaroitukset. S-ryhmä teki vahvan tuloksen. Lannoitekonserni Yaran tulos yli kolminkertaistui ensimmäisellä neljänneksellä ‒ voittoa yli miljardi dollaria. Tässä otsikoita alkuvuodelta.

Tilanne on vähintäänkin outo. Raakaöljyn hinta on ollut aiemminkin korkealla, mutta pumppuhinnat ovat nyt yli euron korkeammalla niistä ajoista. Nesteen antama positiivinen tulosvaroitus kertoo yhtiön tekevän reipasta tulosta kansalaisten, yrittäjien ja maatalousyrittäjien kustannuksella. Käytännössä ruokaturvan ja huoltovarmuuden kustannuksella, kun kuluttajien ostovoima ja maatalouden kannattavuus laskevat. Kummallinen on myös hokema, että pitää varautua yli kolmen euron hintoihin. Ilmeisen hienosti rakennettu propagandakampanja, jolla luodaan hintojen nousulle hyväksyntää ja annetaan ymmärtää, että se olisi jotenkin väistämätöntä. Viestin polttoaineiden hinnoista tulee olla juuri päinvastainen, kaikkien tahojen etujen mukaista on luoda painetta hintojen laskulle.

Elintarvikeketjussa kauppa on hyväksikäyttänyt jo vuosia muuta ketjua ja varsinkin alkutuotantoa. Hyväksikäytön kärkitittelistä ovat nyt nousseet kilpailemaan myös maatalouden tuotantopanosten tuottajat. Elämme erikoisia aikoja – vastuullisuus on saanut lopullisesti väistyä ahneuden alttarilta."

*
 

"Viime vuoden marraskuussa astui voimaan Antti Kurvisen edeltäjän Jari Lepän (kesk) johdolla valmistelu elintarvikemarkkinalain muutos. Kurvisen mukaan laki ei ollut riittävä vaan vaadittiin kovempaa sääntelyä. "Tämä oli hyvä ensimmäinen askel, jonka Jari Leppä on ottanut. Tässä täytyy mennä eteenpäin. Ei ole vielä suomalainen ruokakauppa riittävän reilua." Hän sanoo kuluttajien ja äänestäjien olevan ihmeissään ruoanhinnan noustessa, kun samalla monet maatilat menevät vararikkoon ja lopettavat toimintansa. "Kysymys on myös siitä, että suomalaisten on vaikea ymmärtää, että maksetaan ruoasta enemmän ja enemmän, mutta samaan aikaan se raha katoaa jonnekin, eikä se päädy niille maatiloille."

 
Kaupalta täystyrmäys lakiesitykseen...
*
HALAAMISEN VAARAT
Adama 
"Halatessasi, tilanteessa sekoittuu kummankin ihmisen sydänchakran energioita. Aina ei ole viisasta antaa näiden energioiden sekoittua, etenkään ihmisten kanssa joita et tunne kovin hyvin. Usein tämä on se tapa miten välittyy entiteettejä joita kutsutte alempien tasojen "liftareiksi". Tätä tapahtuu säännöllisesti. Havaitsemme ihmisiä suuressa ahdistuksessa jonkin juhlatilaisuuden jälkeen, kun he ovat sallineet monien ihmisten päästä lähelle sydänchakraansa ja ei-toivottavat energiat ovat hypänneet heidän aurakenttäänsä. Usein se on ollut alkusyy yllättävälle mielisairaudelle joka puhkesi yllättäin täysin normaalille ihmiselle. Opi suojaamaan omaa energiaasi, olet vastuussa sen hallinnasta.
Nämä ihmiset eivät yleensä tiedä mitä heille tapahtui ja usein he elävät vuosia ahdistuksessa ja epämukavuudessa jonka aiheutti kauan sitten napattu "liftari". Kaikki te jotka tahdotte siirtyä viidenteen tiheyteen, ette voi enää suhtautua kevyesti näihin energiavaihtoihin. On tärkeää tulla tietoiseksi miten energiasi voi kadota tai sitä voidaan väärinkäyttää. Halaamisen traditio on puhtaasti kolmannen tiheyden käytöstä joka on toiminut hyvin menneisyydessä, mutta uusissa energioissa ei toimi. Huolimatta siitä miten rakastavia ja hyväätarkoittavia nämä energianvaihdokset ovat, toinen henkilö saa energiaa kun taas toinen menettää sitä. Sitä ei voi välttää ellette ole kumpikin samalla henkisellä tasolla."
Suomensin lähteestä: Telos Book 3 by Aurelia
*
RUNOJA
 
Sokrates: "Juoruilu on paha asia. Aluksi se saattaa tuntua hauskalta, mutta loppujen lopuksi se täyttää sydämemme katkeruudella ja myrkyttää meidätkin."
 
"Pahin asia mitä voit olla, ei ole "lihava", "ruma" tai "tyhmä". Pahin asia on mitä voit olla, on olla joku toinen vaikka sinut tarkoitettiin olemaan sinä." - Donna Ashworth ‘I Wish I knew’
 
Rumi: "En halua tuhlata sanojani väsyneille mielille. Puhun vain heille jotka ovat merenjanoisia."
 
"Älä kuvittele pelottelevasi minua kertoen että olen yksin. Ranska on yksin. Jumala on yksin. Ja Jumalan yksinäisyys on hänen voimansa." George Bernard Shaw