Päivitys 1.11:
Lisään hyvän videon Hetki -podcastista:
Sami Nuora - Tietäjän polku, kulttuuriperinnön herättäminen, Ikitieto akatemia: https://youtu.be/YVJbsuYj3SQ
*
 
Valotyöntekijöille ajankohtaista tietoa. Miksi lähes kaikki ihmissuhteet uuvuttavat tällähetkellä, äitisuhde, suhde lapsiin, miten toiset havaitsevat valomme alitajuisesti ja miksi he reagoivat siihen ilkeilemällä, miten lopettaa tuomitseminen vaikkapa läheisen rokotevalinnoista, miksi on kieltäydyttävä ottamasta vastaan rumaa käytöstä, miksi on tärkeää jättää paljon omaa aikaa, nauttia sellaisesta mikä itseä miellyttää eniten ja lopettaa turhasta yrityksestä miellyttää ja palvella kaikkia muita (ihan liian monia!) tahoja, miksi olisi tärkeää osallistua vuodenvaihteen musiikkitapahtumaan Kroatiassa, miten alamme tapaamaan sieluperheitämme fyysisesti vasta sitten kun olemme tarpeeksi tehneet oppiläksyjämme.
EldoRa: Your Light is being expanded : https://youtu.be/zP_MrvdUhlo
*
Toinenkin valotyöntekijöitä koskeva artikkeli:
"Erikoistunut ryhmä galaktisia sieluja lähetettiin auttamaan ihmiskuntaa ja planeettaa. He valitsivat inkarnoitua tänne tänä aikana herättämään muita, heistä välittyy galaktinen energia. Heillä on ollut kovempi polku, he ovat kavunneet ylöspäin suoraan pohjalta koska ovat maapallolla harjoittelemassa. He ovat usein hyljeksittyjä tai valitsevat olla mieluiten yksin. He ovat sinisen säteen kehittyneitä sieluja jotka ovat erikoistuneet DNA:n korjaamiseen. Monilla on huimia visioita uudesta maailmasta ja miten toimia sen saattamiseksi alas fyysisyyteen. He ovat jo poistuneet matrixista ja värähtelevät korkeammassa taajuudessa, siten kyeten olemaan maapallolla mutta eläen korkeammilla tasoilla. He tulivat monilta planeetoilta, galakseista, aurinkokunnista Tähtiperheensä kera. Tämän ryhmän on tarkoitus löytää toisensa. Jos olet yksi näistä sieluista, tunnet pakottavaa tarvetta auttaa, astua esiin palvellaksesi jollakin tavalla."
*
"Tähtisiemenet ovat sieluja joilla on tuplatehtävä: nostaa omaa tietoisuuttaan ja planeetan tietoisuutta. He ovat sieluja jotka ovat inkarnoituneet maapallolle jostakin toisaalta maapallon ulkopuolelta. Monet tähtisiemenet kokevat tunnetta ajan loppumisesta ja että on jotain mitä he tulivat tänne tekemään, luodakseen tai osallistuaksen." - Rebeccacampbell
*
 
AVARUUSOLENTOJEN OLEMASSAOLON PALJASTUMINEN, AURINGONPURKAUS, TULEVAT VUODET 2025-2032
 
Corey Goode päivitys 23.10.2022 (Suomensin lyhennetyn version).
"Uudet Suojelijat välittivät raportin monta kuukautta sitten joka koski tulevaa aikalinjaa ja aurinkokuntamme vapauttamista. Siinä oli paljon yksityiskohtia joista meidän ei saanut puhua ennenkuin olisi oikea aika. Olin yllättynyt saadessani tänä aamuna viestin että saisin julkaista lyhyen yhteenvedon raportista. Lisää olisi tulossa seuraavina kuukausina ja vuosina. Koskaan aiemmin emme ole saaneet julkaista tulevien tapahtumien yksityiskohtia.
Lisäääntyneestä auringon aktiviteetista johtuen maapallo kärsii yhä enemmän lopunaikojen hulluudesta. Näemme totalitaarisempia hallituksia. Taistelu positiivisesta aikalinjasta on jatkuvaa taistelua, kunnes auringon mikronova ilmentyy 2033/2034. Tämä ei aiheuta sukupuuttoa, kuten jotkut tahot väittävät. Lähestymme sitten auringonpurkausta joka aiheuttaa lisää kaaosta. Kun varsinainen mikronova tapahtuu, se on niin voimakas ettei sen tarkkaa aikaa voi määritellä.
Uudet Suojelijat kertoivat että galaktinen aikalinja on siirtynyt meidän eduksemme eivätkä pimeät voimat voi estää häviötään.
Vuosina 2028-2033 maanpinnan väestölle esitellään hitaasti uuden ET-ryhmän käsite - The Galactic Federation of Worlds (suom. "maailmojen galaktinen federaatio"). Tämä ryhmä paljastaa itsensä 2032, puolustaessaan maapalloa holografisesti luotuja vihollisia vastaan ja varoittaen meitä aurinkokuntamme massainvaasiosta. 
Kun mikronova tapahtuu, se lukitsee aikalinjan jonka ihmiskunta on valinnut. Pahimmillaan näemme vielä yhden syklin joka kestää kymmeniä tuhansia vuosia. Parhaimmillaan valitsemme polun henkiseen evoluutioon (eikä teknologiseen) joka johtaa sivilisaatiomme kultaiseen aikaan, yhdistyneen massatietoisuuden kera.
Aurinkokunnan vapauttamisen operaatio:
Kuun LOS asema vapautetaan 2025. Marsin vapauttamisen taistelu loppuvuonna 2025. Asteroidivyöhykkeellä vapautetaan asemia ja operaatioita 2026. Kuun LOC asema vapautetaan 2027 (se päättää lopulta abduktiotapaukset joita Orion- ja Harmaiden bio-droidien ryhmä toteutti)". Vuonna 2028 tunkeudutaan Antarktikalla sijaitsevan portin kautta alas maapallon kuoreen pimeän voimien asemiin tunneleita pitkin. Se johtaa alas valtaviin maanalaisiin alueisiin. Tätä taistelua kestää vuoteen 2032."
*
KEHITYSTÄ YHTEISKUNTAMME JOKA ALUEELLA
Sophia Love 20.10.2022 The One -kanavoinnin päivityksestä suomensin lyhennetyn version:
"Planeetallanne tapahtuu juuri nyt tapahtumia jotka muuttavat elämänne suuntaa. Ne ovat silmiltänne piilotettuja siksi, että sillä varmistetaan niiden toteutuminen. Kiinniottoja, pelastamisia, ihmisten ja omaisuuksien palauttamista. Ihmisten omaisuuden palauttamista joka on varastettu ja piilotettu. On monia asioita joihin teillä on nyt pääsy, ne muuttavat elämänne suuntaa. Vapaa energia ja korkealle kehittynyt terveysteknologia ovat vain alkua. Nälänhädän päättäviä ruoanvalmistuksen uusia metodeja. Kehitystä yhteiskuntanne joka alueella.
Teiltä on salattu paljon, rakkaat ihmiset. Teidät on jalostettu ja kasvatettu työskentelemään kuin eläimet, ei-ihmismäisten rotujen hyväksi. Tämä on kauhistuttava totuus, mutta jos näette sen totuutena, ymmärrätte kaikki kärsimyksenne. Uskonto oli kärsimyksen työkalu, opetettiin että olemme syntyneet syntisiksi, että olet arvoton.
Olette syntyneet muistaaksenne totuutenne ja ymmärtääksenne ytimenne. Olette valinneet olla täällä, rohkeimmat ja vahvimmat. Olemassaolonne on lahja maapallolle. Tunnette että olette täyttämässä suurenmoista missiota, tunnette roolistanne nyt rauhaa ja hyväksyntää. Se on hetki ennenkuin astutte näyttämölle, kun hengitätte syvään ja keskitytte.
On showtime, rakas ihminen, on showtime."
*
 
MYÖTÄTUNTO, VIATTOMUUS, SUORASELKÄISYYS, KORKEAMMAN ITSEN LÖYTÄMINEN, TERVEYS TOIVOMALLA
 
KRYON: "Energia on muutoksessa. Jos kysyt toisissa aurinkokunnissa asuvilta jotka ovat käyneet läpi tämän aiemmin, he sanovat sen olleen kirjaimellisesti historiansa alku. He eivät edes muistele mitään sitä edeltävää. Kaikki alkaa nyt. Jos katsot tulevaisuudesta tähän päivään, et halua muistella barbaarista aikaa, emme tienneet mistään mitään ja nyt näemme Jumalan kasvot. Sellaiseen olet pääsemässä, mutta se on rankkaa.
Käytin vertauskuvaa siementen istuttaminen, vertauskuva on maanviljelijä. Kun taistelit vanhoissa energioissa, et kyntänyt peltoja vaan yritit selviytyä. Nyt on aika valmistella peltoja ja siinä vapautumisen prosessissa käännyt sisäänpäin. Peltojen valmistelu on vertauskuva korkeamman itsen löytämisestä, kvanttisuudesta joka on itsessäsi ja paikkaan siirtyminen henkilökohtaisesti, missä asiat alkavat selkiytyä. Jumala rakastaa teitä enemmän kuin ymmärrätte, tuntee teidät paremmin kuin ymmärrätte. On aika rentoutua jumalassa ja tietää että olet rakastettu, selviät kyllä.
Nähkää suunnitelman viisaus: kynnät peltoja, lisäät lannoitteita, valmistaudut siemenen kylvämiseen joka on seuraava askel. Pellot eivät ole valmiit. Se on vertauskuva, rajalinjapiste vanhasta uuteen on nyt. Ja nyt voit aloittaa sen mitä tulit tekemään. Tulet huomaamaan että pimeävoimaa vastaan on helpompi taistella, uusia käsikirjoituksia tulee esiin nähdäksesi sen, etkä voi uskoa että selviydyit niistä niin helposti. Koska nyt energia kannattelee sinua, niin ei ollut vielä vuosi sitten. Se on todella aikomuksen käsikirjoitus, jonka koko planeetta on tehnyt.
Alat kylvää siemeniä, käytät vanhan sielun menneisyyden viisautta. Siemeniä istutetaan talouteen, hallitukseen, perheiden koteihin. Suoraselkäisyyden siemenet, viisauden siemenet, yhteen tulemisen siemenet erilleen repimisen sijaan. Se alkaa muuttaa ihmisluontoa."
Suomensin videolta: https://youtu.be/4DTLS6uhgVE
 
VALAISTUMINEN, AKAASISET TIEDOSTOT AVAUTUVAT
Alla olevan linkin videon kohta 1:35: "Solut saadaan affirmaatioilla, meditaatiolla kommunikoimaan sisäisen kanssa, joka aktivoi alkusolut. Se on kiihdytyskaista valaistumiseen."
"Vanhalla sielulla on 100-1000:n elämän kokemusta joiden avulla se tunnistaa mitä tapahtuu. Intuition kehittymiseen tarvitaan lukemattomia elämiä. Päästäkseen akaasisiin aikakirjoihinsa tulee olla myötätuntoinen ja tämä on se mikä on  puuttunut koko ajan. Ei vihaa. Jumalan puhtaus sisällä, toisista huolehtiminen. Se on tietoisuuden fysiikkaa, mikään ei toimi ilman myötätuntoa. Tulee olemaan jakautuminen siinä, oletko myötätuntoinen vai et, ilmiselvä jako. Tapahtuu fyysinen myötätunto, yhteisö heijastaa sitä hyvin pian. Katsotte uutisia ja mietitte oletteko tulleet hulluiksi."
"Muodoissa ja numeroissa on viestejä. Tulevaisuudessa kun kvanttienergia nähdään silmin, siinä on kuvioita joita et ole nähnyt ennen. Salaista geometriaa. Fysiikka on täynnä Jumalaa. Merkki 8 merkitsee Tiibetissä yltäkylläisyyttä sekä vastuuta."
"Sisälläsi on kyky tehdä taikoja, se on osa ihmiskunnan uutta evoluutiota."
"Vanhoja egopohjaisia energioita ovat ahneus, piittaamattomuus, tappaminen. Ihmiset alkavat siirtyä hyväntahtoisuuteen. Hallitsijoissa tulee nuorempi polvi joka päättää että nyt riittää. Lyömme lohikäärmeen, löydämme maagisuuden, alkaa matka valoon, löydämme aina uuden horisontin."
Kohta 10:35: "Viljapeltokuvioita ei ole tampattu, vaan kristallikenttä vetää ne alas. Näin esi-isät viestivät kuvioin. Paikat ovat voimallisia."
Kohta 13:20: "Oman kehosi kemia parantaa paremmin kuin lääkäri. Puhutte solurakennelmallenne ja se kertoo mitä tehdä, mitä syödä. Se perustuu akaasiaasi, mutta sinun täytyy ymmärtää ja uskoa se. Solurakenteenne kuuntelee mitä suustanne tulee. Jos asetatte aikomukseksi/toiveeksi tietää enemmän, se alkaa itsellään, sillä aikomus on avain. Valo säteilee sinusta monilla tasoilla, siten rakkaus tunnetaan vain ajattelemalla toista. Sillä rakkaudella ei ole etäisyyttä. Jos lähetät naapurillesi valoa, lähetät sen kaikkialle. Näin vanha sielu alkaa muuttaa planeettaa. Ajan myötä huonot uutiset vähenevät, valo voittaa koska se tulee teistä."
"Vuosi 2013 oli uudelleenkalibrointivuosi, päästäksesi vuoteen 1 joka oli 2014." 
 
Suomensin videolta: https://youtu.be/u5dZEOGkPrE
 
*
Suomensin osia videolta The Fall in Consciousness, Metatronic Reversals, Eye of Horus, and the Mechanics of the Solar Flash - EldoRa & Siman
 
Siman: "Rakkaus on kaiken olemuksemme ydin. Koska meillä on 12 chakraa, kykenemme ylösnousta takaisin 12. tiheyden tasolle ja sieltä Lähteeseen. (Taso ei pääty 12. tiheyteen, se on vain oman universumimme ylin taso). 
Langennut luojajumalaryhmä nimeltä Elohim ja sodat. Sirius, Andromeda, Terra, Gaia. Portti 12. Horuksen silmä. Langennut Elohim ryhmä loi synteettisen merkaban joka toimii ainoastaan alemman tason olentojen energialla pitämällä heidät pelossa. Pimeyden olennot siis elävät viattoman sielun energiasta (pelko) ja maapallo kärsii tätä juuri nyt.
Harmaiden (The Greys) ET olentoryhmä on geneettisiä tekoäly-klooneja, niillä ei ole sielua. Ne toteuttavat vain pimeyden olentojen käskyjä.
Monet olennot kuten Jeesus, Isis, Sanat Kumara, tulivat suoraan Lähteestä. Myös monet valotyöntekijät ovat suoraan Lähteestä, suorittamassa tehtävää. He kantavat 12 D tason ehdotonta rakkautta.
EldoRa: Mistä tiedät kannatko sitä itse? Mittaa miten puhdasta viattomuutesi on. Viattomuus on todella puhtain taajuus. Maapallo on niin korruptoitunut että luullaan että täytyisi olla älykäs, rikas, hyvin esiintyvä, hyvä puhumaan, hyvä johtaja. Kun todellisuudessa sydämen puhtaus on korkein taajuus. Tiedät itsessäsi jos kannat tätä koodausta ja olet täällä tekemässä valtavaa työtä, tämä hetki on mullistavin tilanne viimeiseen 250 miljoonaan vuoteen. Suuret mestarit saapuvat maapallolle aina suurissa risteyskohdissa ja tämä aika on suuri juhlafinaali. 250 miljoonaa vuotta kaksinaisuudessa oli siinä tarkoituksessa että se olisi pinttynyt olentoihin syvälle DNA:han. Lasten täytyy joskus saada leikkiä tulella että he oppisivat. Pimeys on siksi suurin opettajamme. Nyt olemme oppineet kaiken pimeydestä ja vapautamme itsemme.
 
"Auringonpurkaus ei ole sellainen että voisit ylösnousta tekemättä kotläksyjäsi. Olemme vesimiehen ajan esiajassa, virallinen alkaa vasta vuonna 2400. Meillä on siis parisataa vuotta viimeistellä opintomme."
Milloin auringonpurkaus tapahtuu?
EldoRa: Mielestäni se on välitön, lähellä. Kaikki intuitioni kertoo niin. Oppaat eivät tietenkään kerro päivämääriä, kukaan ei voi ennustaa sitä. Pieniä auringonpurkauksia on jo tapahtunut. Jos olet keskellä vaikeuksia, se kertoo että olet auringonpurkauksen aikaikkunassa ennen lopullista ylöskohoamista, oppiläksyä, Arvostakaa siis oppiläksyjänne, älkää voivotelko miten kova maailma on. Tämä on minun näkemykseni. Kun sinulla on oppiläksyjä se tarkoittaa että kiihdytät kohti ylösnousua ja kun pääset 5D tasolle, ei ole enää niin paljoa polariteettia. Voitte oppia lähimmäistenne, työnantajienne narsistisesta käytöksestä. 
Siman: Kaikki työ jota teemme ylöskohoamisemme eteen vuosien 2012 ja 2032 välisessä aikaikkunassa, palautuu (palkitaan) takaisin 100-kertaisena. Siksi olemme valinneet elämäntehtäväksemme keskittyä ylösnousuumme ja pitääksemme puhtautemme. Aina jos huomaamme egon hiipineen esiin toisissamme tai itsessämme, laitamme sen tavallaan mikroskoopin alle ja vedämme pois ne komponentit. Keskittykään siis ylösnousuunne, egon oppiläksyihin, pyytäkää enkeliltä apua ja sitä saatte runsaasti.
Auringonpurkaus on leikkauskohta, jos olet tehnyt suurimman osan läksyistäsi, loput annetaan anteeksi. Mutta jos olet alle 50 %:ssa toisten palvelemisen valotaajuutta, et ylösnouse. Se tarkoittaa ettei teitä rangaista, mutta joudutte toiselle tämän universumin 3D planeetalle ja joudutte kohtaamaan aina samat oppiläksyt ehkä tuhansien vuosien ajan ennen kuin kykenette ylösnousuun. 
EldoRa: Se ei ole rangaistus, sielusi evoluutiossa et vain voi edetä lastentarhasta 12. luokalle. Täytyy läpäistä luokka yksi, kaksi, jne.  -- Jos olet puhdas sydämeltäsi ja aikeiltasi ja aktivoit omaa runsauttasi ja rakkauttasi, mietit ylösnousuasi, etsien pyhää autuuttasi tai omaa sielunkumppania, mitä tahansa, ne ovat puhtaita aikomuksia ja enkelit auttavat. He auttavat meitä.
Siman: Pääsin kontaktiin Thoth-Hermesin kanssa, koin sieluni (kuudennen tiheyden korkeamman itseni) sulautumisen hänen kanssaan. Sain hermeettisten pääperiaatteiden salaisuuksia jotka ovat kaiken sen taikuuden perusta mitä harjoitettiin Egyptissä. Niitä voi käyttää arkipäivissään luomaan haluaamaansa elämää. Tätä on piiloteltu tuhansia vuosia että pysyisimme 3D:ssä. Tiedon portit ovat avautuneet. Olemme luoneet hyvin kannustavan yhteisön jossa jaamme oppejamme. Henkioppaamme jakavat asioita joita voitte käyttää arkipävissänne luodaksenne haluamanne elämän. Sellaisia pääperiaatteita joita ihmiskunta tarvitsee ylösnoustakseen."
*
ENNUSTUS
Kristinuskovien profetian mukaan jos käännymme uskoon ja teemme parannuksen, Venäjä ei hyökkää Suomeen. Profetia saatu jo 10 vuotta sitten mutta sen kirjoittaja ei uskaltanut julkistaa sitä aiemmin kuin nyt. Martti Ojares lukee ja vertaa ennustusta Joonaan ja Niniveh:in kaupungin tapaukseen.
"Miksi haluatte ummistaa silmänne? Epäuskon henki on vallannut teitä. On aika nousta hellittämättömään rukoukseen maanne puolesta. Vaikka te minun omani olette saaneet ilmestysviestejä, ette halua rukoilla. Te ette usko profetoihin. Lakatkaa jo epäilemästä mitä puhun profeettojeni kautta. Älkää paatuko ja luulko etten toteuta tätä mikä kohtaa maatanne. Sittenkö vasta kun itkette ja huudatte kaduillanne, alatte uskoa sanomiin, joita olen puhunut sisarien ja veljien kautta. Silloin on myöhäistä enää rukoilla kun maa on vieraan vallan alla. Olisittepa kuulleet profetian sanoja. Teidän rikkautenne ei nyt auta. Olette polkeneet niitä jotka toivat teille sanomia.
Olkaa nyt yhtä minussa, rukoilkaa yhdessä, kääntykää, niin minä voin vielä perua maahanne tulevan hirvittävän hävityksen."
*
 
Esimerkiksi Hannah Rohkea regressioissa kerta toisensa perään ihmiset puhuvat henkioppaista, neuvostosta joka odottaa kun kuolemme ja lähdemme kotiin.
Hannah Rohkea: Mikä sinua on vastassa kun pääset sielun kotiin, elämien väliseen tilaan?
Katselija: (henkilökohtainen osuus poistettu) -- Siellä on myös tälläset avaruudelliset joukot, opas-, tukijoukko, vähän kuin neuvosto, antavat ohjeistusta tai neuvoja elämien välissä. Tuntuu että he olivat tässä elämässä isommassa roolissa. 
HR: Oliko neuvosto mukana ennen kuin menitte tähän elämään?
Katselija: Olivat he siellä kotona, varmistelivat että oletteko varma että haluatte lähteä matkalle sillä paluuta ei ole ennenkuin tulette takaisin ykseyteen.
HR: Millälailla määräytyy matkan startti, lähtökuvioiden suunnittelu, kuka sen tekee?
Katselija: Jollekin osapuolelle, olikohan se tää neuvosto ilmaisee halukkuuden kokeilla matkaa, meiltä varmistellaan monta kertaa että oletko varma.
---
HR: Olet nyt sen ensimmäisen elämän jälkeen neuvoston edessä, minkälaiseksi tunnet itsesi nyt, verrattuna siihen nuoreen ja naiviin joka innokkaana lähti?
Katselija: Nöyräksi. Ja tiedän sen että olen käynyt useammankin kerran heidän luonaan, lukemattomat kerrat ja aikoinaan itkin ettettekö päästäisi mua takaisin. Mulle sanottiin että ei, päätit itse tälle matkalle lähteä, se täytyy tehdä loppuun saakka.
 
Videon loppulauseet: "Kaksinaisuus on illuusiota ja lopulta ykseyteen me palataan. Näin ollen kaiken voi kohdata lempeydellä ja hyväksynnällä."
 
*
KORONALLA YLLÄTTÄVÄ VAIKUTUS SISÄELIMIIN
"Yli kahden ja puolen vuoden koronatutkimuksen jälkeen voidaan sanoa, että ihmisen sisäelimissä tapahtuu selkeitä muutoksia koronavirustartunnan seurauksena. 

"Koronatartunnan saamisen voidaan ajatella olevan kuin ikääntymisen kiihdytin. Aivan kuin virustartunta kiihdyttäisi ihmisten ikääntymisprosessia" Al-Aly kertoo.

Tutkimusryhmä on tutkinut pitkäkestoisen koronan vaikutusta munuaisten, aivojen ja sydämen toimintaan. Suurin osa ikääntymisestä tapahtui henkilöillä, joiden tila vaati sairaalahoitoa, mutta kiihtynyttä ikääntymistä havaittiin myös joillain ihmisillä, joiden oireet olivat lieviä.

"(Ikääntymisvaikutus) on melkein kolme–neljä vuotta yhden sijaan", Al-Aly avaa. Alyn mukaan jotkut tartunnan saaneet ihmiset menettävät 3–4 prosenttia munuaisten toiminnoista tartuntaa seuraavan vuoden aikana. "Tavallisesti se tapahtuu vanhetessa, ja se vastaa 3–4 vuoden ikääntymistä, Al-Aly jatkaa.

"Jotkut teoriat pitkäaikaisen koronan juurisyistä ehdottavat, että kyseessä voi olla kytevä virus. Eli sen sijaan, että virus tulee ja menee, se jää elimistöön", Beluso avaa.

Lähde: Microsoft uutiset msn.com

*

Suoraa puhetta korona-aikojen aivopesusta sote-alalla. Hetki -podcast, sotealan työntekijöiden kokemuksia.

https://youtu.be/qEJ-ipRQNGY