Tähän artikkeliin suomensin Egyptin mystiikkaa: taivaslaivoista ja taivaallisesta vesitiestä, taivaslaivat muistuttavat madonreikää. Miten olemme sielutähtiä. Valorakkaudesta jota Akhenaton ja Nefertiti aloittivat opettamaan ja joka unohtui 1300 vuodeksi kunnes essenesit palauttivat sen ja nähtävästi nyt muunmuassa EldoRa ja Siman  jatkavat mysteerikoulussaan. On neljä tapaa kokea rakkaus: syödä, juoda, hengittää ja elää sitä. Auringolla on 10 miljoonaa eri säveltä, se on jättimäinen musiikki-instrumentti ja tästä solaarimusiikista on kuva. Vesipisara hieroglyfissa kuvaa taivaallista opetusta. Maallinen Niili-joki oli taivaalisen Niilin eli Linnunradan, eli mutkaisen vesitien peilikuva. Edesmenneet matkasivat veneissä mutkaisella vesitiellä taivaan läpi. Linnunradan äidilliset vedet olivat verrannollisia äidinmaitoon. Jumalat nousevat portaissa kunnes tapaavat Thoth:in peilin. 

 

Clare & William Henry: Akhenaten, the worship of the holy light ATON and the keynotes of the sun:

https://youtu.be/aRVCcleMCWw

Suomensin videolta.

"Lukuisat henkiset perinteet puhuvat pyhästä valosta jotka muuntavat ihmisiä."

Kuva 3:11 : Akhenaten sfinksinä. ATON:ia symboloi auringonkiekko ja sen säteet, mutta ATON ei ollut aurinko, vaan valo joka valaisi auringon, universaali henkinen olemus

Kuva 4:03 : Akhenaton ja Nefertiti vastaanottavat ATONin valonsäteitä. Kuninkaallinen pari antaa uhreja ja saa niitä ATONilta. Rakennettiin uusi pääkaupunki Amarna jossa ATONia palvottiin auringonvalossa, toisin kuin aiemmin muita jumalia palvottiin temppelin sisällä. Akhenatonia palvottiin ainoana ATONin pyhänä lapsena ja vain Akhenaton ja Nefertiti saattoivat palvoa ATONia. Akhenatonin opetukset keskittyivät rakkauteen, intimiteettiin, transsendenssiin ja luontoon. Hän esiintyi uudella tavoin lämminhenkisissä perhekuvissa. Hänen piirteitään on liioiteltu, pitkä päähine saattoi kuvata korkeaa tietoisuutta, sillä joissakin kuvauksissa hän esiintyy normaalisti (kuva kohdassa 6:33).

Kuvassa he hengittävät pyhää valaisevaa tulta, ATONia, ja sulauttavat tämän pyhyyden omaan olemukseensa. Tuloksena on valaistuminen ja heidän jumalallistamisensa. Kontakti tähän valoon loi esiin mystisen hurmion/taivaaseen noston, joka on toinen nimitys sateenkaarivalokehon saavuttamiselle. 

Omraam Mikhael Aivanhov (bulgarialainen filosofi) kirjoitti: "On neljä tapaa kokea rakkaus. Voit syödä sitä, juoda sitä, hengittää ja elää sitä. He jotka syövät rakkautta elävät intohimoissa, eivätkä ole koskaan tyytyväisiä koska pysyvät fyysisellä tasolla. He jotka juovat rakkautta, harrastavat astraalitason nautintoja. Harvat filosofit (kuten Akhenaton), kirjoittajat, taitelijat hengittävät sitä ajatusten kautta/läpi mentaalitasolla. 

Aurinko on kuin jättimäinen musiikki-instrumentti, se värähtelee monimutkaisesta akustisten aaltojen kuviosta/mallista. Se soi kuin kello ja värähtelee kuin urkupilli. Auringolla on 10 miljoonaa säveltä/nuottia. 

Kuva kohdassa 9:38 : National optical astronomy observatoryn artikkelin kuva solaarimusiikista osoittaa vertikaalin liikkeen yksittäisessä aurinkonuotissa. Punainen on ylös, sininen alas. (Seuraavaksi kuva kun nämä kaikki 10 miljoonaa aurinkosäveltä soivat yhtäaikaa.)

Kuva 10:25 : Tässä Amarnan ajan kuuluisimmassa kuvassa ATON säteilee ankh:eja Akhenatonin ja Nefertitin neniin. He hengittävät elämän avainta ja Akhenaton näyttää hengittävän elämän avainta tyttärensä sieraimiin. Tämä kohtaus toistettiin myöhemmin juutalaisessa maalauksessa ihmisen luominen. Jumala loi ihmisen maan tomusta ja hengitti hänen sieraimiinsa elämän hengen. Akhenatonin tytär osoittaa hieroglyfiin joka kuvaa vesipisaroita jotka satavat tai säteilevät taivaasta. Sama hieroglyfi tarkoittaa ohjetta/opetusta. Onko kuva siis viritys jossa Akhenaton välittää elämän avaimen tyttärelleen, jolloin tämä kykenee ompelemaan valokehonsa (samanlainen läpinäkyvä vaate on Nefertitin yllä) ja tulla yhdeksi universumin kanssa. 

ATONin kiekko saattaa olla Linnunradan galaktinen kiekko, linnunradan kädet laajentumassa. (Kuva kohdassa 12:42)

Onko ATONin rakkausvalo eetterienergiaa mistä Linnunrata tulee näkyviin ja pitää sen koossa. Egyptin 18.dynastia näki Linnunradan energioita ja suojelua, elämää antavana lähteenä.

Akhenatonin salaisuudet ja valorakkaus katosivat lähes 1300 vuodeksi, kunnes juutalainen mystikkojen ryhmä essenesit uudelleenherättivät sen. Heidän pyrkimyksensä oli valmistaa kehoistaan väline joka saattoi pidättää näitä korkeavärähteisiä energioita."

*

 

"Lumoavat laivat joita ohjasivat myyttiset laivurit, matkaavat virtausten mukana kuljettaakseen matkustajia muihin todellisuuksiin. Voisiko lautturi olla kuvaus korkeammasta itsestä ohjaamassa itseä toisiin todellisuuksiin?

Muinaisille egyptiläisille Niili oli elämän joki. Maallinen Niili-joki oli taivaallisen Niilin, eli Linnunradan, eli "mutkaisen vesitien" peilikuva. Niili symboloi myös tuonpuoleista. Muinaiset egyptiläiset uskoivat että vain sielut tulivat lepäämään taivaalliseen Niiliin tähtenä, jos läpäisi kaikki testit. Ihmiskeho kykeni siis muuntautumaan tähdeksi/tähtiolennoksi."

Kohta 3:45 "Kuolleiden kirja 110 kuva kuvaa mutkaista vesitietä. Taivaan läpi kulki vesi, ja edesmenneet matkasivat veneissä. Tähtilaiva nousee ylös ja näemme siihen liitetyt taivasportaat.

Osiriksen ikuisuuslaiva. Rakkauden ja ilon Hathorin temppeli. "Taivasten (Linnunradan) äidilliset vedet olivat verrannollisia äidinmaitoon, tästä juontuu Hathrorin lehmä-symboli. Taivaallisena lehmänä Hathor kuvataan tähdet kehonaan, ja utareet tuottivat Linnunradan.

Kuva Abu Simbel: Suuri kuninkaallinen vaimo Nefertari, Hathor lehmänä veneessä ruokojen keskellä.

Denderan tähtiportti. Temppeli rakennettiin siten että Siriuksen nousun punaisena hohtavat säteet matkasivat pääkäytävää pitkin alttarille, missä Siriuksen valonsäde muuntautui Isis -tähtijumalattareksi. Katossa olevassa kuvassa jumalat nousevat portaissa kunnes tapaavat Thoth:in peilin. Thoth ohjaa heitä ja kutsuu tuonpuoleiseen. Näemme Thoth:in taivaallisessa laivassaan, faarao seisoo hänen edessään. Thoth tarjoaa hänelle täydellisyyden silmää. Faarao on siis saavuttanut muutoksen ihmisestä taivaalliseksi eli tähtiolennoksi ja matkaa nyt ikuisuuden laivassa.

Kuva: RA:n matka laivassaan elämän avain ankh polvellaan, valmistautuen purjehtimaan sisään tähtiportista

Kuva: "Ylösnoussut taivaskävelijä/tähtiolento arcanum-sauva toisessa kädessä ja tähti toisessa."

Kohta 8:16: Laivat kuvataan usein samoin kuin nykyinen madonreikä.

Kuva: 4500 vuotta vanha faaraon aurinkolaiva löydettiin 50-luvulla Gizasta Suuren pyramidin juurelta. Sekin on täydellisesti kuvattu kuten madonreikä. 

Kuva: Käärme symboloi kuolemattomuutta, nahan luomista. RA:ta suojeli kiemurainen käärme, sillä se kuvaa myös värähtelyä.

Kuva: Muinaisessa Sumerissa aurinkojumala Shamash käärmelaivassaan spiraalein (värähtely, sekä portaalin avautuminen)

https://youtu.be/oLHLOe3Njvc

*

 

Suomensin EldoRa ja Siman -videolta lyhyesti, en sanasta sanaan skriptiä joten katsokaa video.

Heidän musiikkifestivaalinsa on siis vuodenvaihteessa Kroatiassa: 

https://youtu.be/_VkbXKsCyts 

Festivaalista tarkemmin täällä suomeksi: https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2022/10/ii-90

Video josta alla oleva teksti:  The Final Exams of Humanity 

 

Kohta 11:12 "Tämä nykyinen elämänne on tuhansien entisten elämienne lopputulos, kirjaimellisesti juoksette loppuviivaa kohti viimeisen "vihreän mailin". Tulimme kaikki tänne harmonisoidaksemme, ollaksemme yhtä, yhdistyä. 

15:05: Toisten ihmisten syyttely = pimeyden voimien sisäänpääsykohta itsessäsi. "Olen onneton koska se ja se ihminen teki niin." Perheenjäsen ärsyttää, työ ärsyttää, helpointa on syyttää toista pahasta olostaan mutta et itse rakasta itseäsi.

Vuoden 2023 energiat ovat helppoja sisäisen työn tehneille, jotka ovat siivonneet toimimattomat asiat elämästään. Vuosi 2022 oli leikkauskohta, jolloin tuli tehdä kotiläksyt. Meillä oli vuosikymmen 2012-2022 aikaa siivota. Jos edes yritit pysyä poissa syyttelystä, juoruilusta, ym. mutta et kyennyt siihen kuitenkaan ihan täysin, älä murehdi sillä enkelit ottavat 10 askelta kohti ihmistä joka yrittää. Valotyöntekijöiden yhteisöissä kitkan ja eripuran levittäminen on raskainta karmaa jota voi itselleen luoda, joten valitettavasti vuosi 2023 pudottaa tällaisen henkilön alas. Sama vuosi on valotyöntekijöille Uuden Maapallon yhteisön innostusta, juhlintaa, yhteen kerääntymistä, he haluavat "leikkiä rakkautta". Muut jotka "leikkivät draamaa", vetävät puoleensa draamaa ja pysyvät surkeuden silmukassa

29.12 Merkurius peruuttaa, kaikki menee takaperin, voi olla ongelmia teknologian suhteen, onnettomuuksia. Oppaasi/enkelisi eivät paapo sinua väkisin vaan sinun tulee ensin kaatua naamallesi, ymmärtää puhdistaa itsesi entiteeteistä, riippuvuuksista, ym. Tänä kyseisenä päivänä on aika rauhoittua, hiljentyä.

Kirjoita ylös kaikki saavutuksesi vuodelta 2022. Saavutuksiin kirjataan myös "en tehnyt sitä negatiivista mitä yleensä siinä tilanteessa olisin tehnyt", eli jätin negatiivisen tavan pois. "Olen ollut kateellinen, en ole enää." Mitkä olivat pahimmat pelkosi? Hymyilitkö vieraalle ihmiselle, uskalsitko olla yhteydessä samanhenkisiin kannustaviin ihmisiin, autoitko jotakuta rahallisesti. 

Kosmisella laajuudella on käynnissä erottelu jyvät akanoista. Miksi olo on turta ja tunnet olevasi eksyksissä? Ihmiset ovat katkaisseet siteensä parantavaan keskukseensa, sisäiseen ohjaukseensa, tunneaisteihinsa. Sydänyhteys on voimalaitos, se on opastava tähti. Kaikilla on taito antaa sydämensä ohjata, joten miten toimia sydämestään? Energia ei koskaan valehtele. Älä pyytele anteeksi pudottaessasi negatiivista energiaa aiheuttavia ihmisiä pois elämästäsi, kehollasi on kvanttiälykkyys joka on yhteydessä sydämeesi. Jopa Zoomissa keskustellessasi saatat tuntea negatiivista energiaa keskustelukaveriisi.

Mitä enemmän teet sydämen päätöksiä, sitä enemmän sydämesi ohjaa. Looginen mieli on ensimmäisenä syyttämässä ja eläytyy tarinoihin "se oli uskottavaa". Mieli ei tajua taajuuksia, se näkee vain ihmisen: vaalea iho, näyttää hyvältä, normaalilta, = "tämä on hyvä ihminen". Mielellä ei ole laitetta ymmärtää värähtelyä, sydämellä on. Olette turtuneita koska ei ole sydänyhteyttä. Yhdisty siihen. Ole luonnossa. Parantamattomat tunteesi ja epävarmuutesi muuttuvat suurimmiksi hyökkääjiksesi. Kun tunnet olevasi hukassa tai jokin inhottaa, anna kehosi puhua, mene luontoon 2 tunniksi, tai edes yhdeksi tunniksi. Kun olet omassa päässäsi, pudottaudut sydämesi tasolle.

Luovu ajattelumalleista "minun tulee viettää aikaa vanhempieni/henkisen opettajani/tms seurassa jos sydämesi sanoo "jokin ei tunnu oikealta". Tai ei tunnu hyvältä saada heiltä sähköpostia tai olla Zoomissa. Älä pyytele anteeksi. Psykologinen sodankäynti osuu heikompiin kohtiisi ja automaattinen reagointisi saattaa heittää pois henkiseltä polultasi. 

Olet onneton 3D työssäsi ja turhaudut kun et jo saa hallita 5D työtäsi, joten turhautumisen vuoksi palaat vanhoihin huonoihin tapoihisi kuten alkoholi tai herkuttelu. Olemme kiitäneet elämässä eteenpäin vanhempien/yhteiskunnan määräysten mukaan ja sammuttaneet omat tunteemme, siksi olemme turtia. On kohdattava omat tunteensa vaikka se on raskasta: "voi ei, olen ollut 40 vuotta väärässä suunnassa". Pelkäämme olla rehellisiä ettemme loukkaa ketään, mutta valehtelemalla teet itsellesi karhunpalveluksen. Joten ole rehellinen, kirjoita ylös asiat jotka ovat elämässäsi väärin. Vaikka joutuisit pudottaa kaiken pois, löydät todellisen tarkoituksesi. Se on suurin rohkeuden vihkimys joka tulee vastaamme. 

Kehollasi on sisäinen viisaus, makaa hiljaa 10 minuuttia ja skannaa kehosi valolla joka laskeutuu päälaeltasi alas. Tunne miltä kukin kehon osa tuntuu. Ymmärrät että kehollasi on sisäinen ohjausjärjestelmä.

Kun energiavaras -tyyppinen ystäväsi tulee etkä tunne oloasi hyväksi, ymmärrät että kehosi/sisäinen ohjauksesi kertoo: "en juttele enää tälle". NYT osaat kuunnella tunteitasi! Voit kokeilla saman ruoalla, miltä jokin ruoka tuntuu.

Vihkimyksiä saattaa olla tasapainon, harkinnan, kiitollisuuden, kunnioituksen ja epävarmuuden, pelon tilanteet. 

Jos valehtelet saadaksesi jonkin rahapalkkion, saatat olla rahan suhteen korruptoitunut. 

Pelkovihkimys on väärä totuus joka vaikuttaa todelta. Sinua testataan monilla tavoin. "Onko tämä ihminen paha, vai kanavoiko hän valon puolta". Pelko siirtää pois korkeammasta itsestämme kohti egoa. Vältä myös ihmisiä jotka luovat aina epäilystä, sanoen "he toiset kanavoivat pimeyttä, minä valoa". Epäilys on kaksinaisuutta, ihmiset siirtyvät epäilykseen kun heillä ei ole sisäistä ohjausta. Meiltä kysytään paljon miten voi erottaa kanavoijista hyvä ja paha henkilö. Kysyt sellaista vain kun et ole yhteydessä sisäiseen ohjaukseesi. Jos joku muu luo epäilystä, silloin harkintasi pitäisi automaattisesti kertoa. Jos henkilö projektoi/heijastaa epäilystä, he eivät ole korkeammassa värähtelyssä. Jos joku haluaa luoda erillisyyttä, he ovat pimeyden puolella. Pahan puhuminen on ihmiskunnan syöpä. 

Jos joku kehittää ongelmia johtavia valotyöntekijöitä (kuten sisterhood of the rose, ym opettajat) kohtaan, sielun näkökulmasta he siirtyvät 100 vuotta taaksepäin evoluutiossaan. Onko sinulla oikeaa kunnioitusta heitä kohtaan jotka ovat opettaneet sinua? Tositarina:

Costa Ricassa 18 ihmisen ryhmästämme 3 alkoi juoruta meistä selkämme takana, saimme tämän selville toiseksi viimeisenä päivänä ennen lähtöämme. Koska olemme galaktisia shamaaneja, tunsimme psyykkisen hyökkäyksen, "jotain on vialla". Aloimme selvittää mistä hyökkäys tulee, näimme että se on peräisin ryhmästämme. Viimeisenä päivänä meillä oli voimakas aktivaatio yllätyksenä kaikille, se yhdistäisi heidät korkeampaan ohjausjärjestelmäänsä. Mutta kukaan ryhmästä ei saanut aktivointiaan onnistumaan, koska kun 3 ryhmästä puhui vastaamme, kenelläkään 15:sta ei ollut ääntä sanoa "hei älkää, tuo on rumaa käytöstä". Heidän kurkkuchakransa oli lukossa. Yksi tytöistä aloitti juoruilun koska hän ärsyyntyi minusta (EldoRa) että keskeytän Siman:ia videoissamme liikaa. Hän vihasi, "osoitti sormella" (jolloin aina 3 osoittaa omaa itseä). Kaikkien ryhmäläisten edessä oppaamme kertoivat hänelle: "projektoit/heijastat meihin koska sinut on hiljennetty niin usein lapsena, et saanut puhua loppuun, etkä totuuttasi. Sinua pyydettiin olemaan hiljaa ja äänesi kuihtui." Hän puhkesi itkemään ja myönsi näin olevan. 

On tärkeää parantaa triggerinsä eikä projisoida niitä toisiin ihmisiin.

Totuutesi puhumisen aktivaatio, rakkaittesi puolustaminen, uskollisuuden vihkimys. "Miten he voivat veloittaa niin paljon festareista" (ihmiset ovat valittaneet Kroatian festivaalihinnoista). Universum on vauras, ei ole puutosta, voit luoda mitä tahdot. Mutta jos projisoit, katkaiset siteesi vaurauteen. 

Vuonna 2023 aika liikkuu yhä nopeammin, on vähemmän ja vähemmän aikaa saattaa vihkimyksensä loppuun. Vuosi 2032 on leikkauskohta, vuosi jolloin monien astrologien, näkijöiden mukaan olemme tehneet työmme. 2023-2032 on vuosikymmen jolloin sovellamme muutoksia pysyviksi fyysisiksi askelmiksi. Jos ei halua 3D työtään, miten siirtyy sydämensä uralle, miten pärjään rahallisesti, muutun vaurauden magneetiksi. 

--- Olemme ryhmässämme (Office of Christ) todella suorapuheisia mutta emme ilkeitä, emme hukkaa aikaa. On oltava rohkea. Et voi olla hiiri leijonalaumassa. On myös merkitystä näyttääkö kotisi likaiselta hiirenkololta vai vauraalta. Koti voi olla pieni, mutta onko se säteilevä, onko vaikkapa kynttilöitä ja enkelimusiikkia, raikkautta ja puhtautta. Siisteyskin on energiaa."

*

The lost secrets of Mary Magdalene's ascension through the esoteric symbols.

"The allure of Mary Magdalene has inspired countless artists and mystics for centuries. As the supreme initiate of Jesus, she holds the key to unlocking the greatest occult mystery of resurrection. Her powers of ascension can be traced through a sacred lineage that includes Enoch’s transfiguration and the Aton of Akhenaton. Clare Henry explore the lost secrets of Mary Magdalene’s ascension as told though the esoteric symbols that often accompany her images."

https://youtu.be/3EREx23Z_SA

"Arcanumin kaikki okkultistiset mysteerit puhuvat avaimesta joka on tarpeen avatessa kehon valaistumisen mystisiä salaisuuksia. Magdala -sana liittyi merkabaan tai juutalaiseen valtaistuin-chariottin mystiikkaan josta puhutaan Jobin kirjassa. Archonien kieli, enkelten kieli eli lintujen kieli, hymnit, Eenok, Elias ja Maria