Aiheet lyhyesti suomentamistani videoista sekä muista tekstipätkistä: 

Suomalaisten juurettomuus. Tarvitsemme pohjoisen valon kantajia keventämään ylisukupolvista traumataakkaa. Jokaisen tulee löytää nyt oma tehtävänsä ja alkaa toteuttaa sitä, vain sellainen kansa voi menestyä, ei enää harhailua. 

Ympärillämme on kaaosta, yhteiskunta on skitsofreeninen, miten itse kokoan itseni yhdeksi? Ajattelemme olevamme yksi keho ja yksi persoonallisuus, mutta jokaisella on monia persoonallisuuksia, olemme siis tavallaan skitsofreenisia. Sinun täytyy löytää tunteesi juurisyy: missä kohtaa sinua ei rakastettu siten kuin olisit halunnut, siinä sielusi hajosi. Korjaa se tietoisesti muuttamalla ajatuksiasi. Täytyy luoda eräänlainen turvakotelo sisältäkäsin, pyrkimällä saamaan yhteys korkeampaan itseesi sydämesi kautta, lukittaudut sisään eikä sinuun kyetä enää vaikuttamaan ulkopuolelta. Se on sydämen teknologiaa, sydämessämme on tähtiportti jonka kautta pääsemme minne tahansa.

On lopetettava keskittymästä kaikkeen ympärilllään. Nyt on valinnan hetki haluatko edetä vai jäädä jälkeen, muutosvastarinta on vaikeinta, vastustus = ego. Marraskuu oli raskasta menneisyydestä irtipäästämistä. Joulukuu on täysin uusi aikalinja, kaikki helpottaa. Rakenna yhteys korkeampaan itseesi aamullisilla hiljaisilla hetkillä ennen heräämistä, hiljaisuus ja rauhoittuminen ovat tärkeimpiä työkalujamme. Sielumme tekee täyskäännöksen ja loogisesta mielestä joudumme siirtyä täysin intuition varaan, joten olemme ensin täysin hukassa yrittäessämme toimia vanhan tavan mukaan. Kun etenet, alat seurata oppaidesi opastusta kuin käsikirjoitusta, siten tiedät mitä tehdä seuraavaksi. Kun puramme traumojamme ja tunteitamme, teemme yhteistyötä muiden valotyöntekijöiden kanssa, alamme kokea iloisuutta, rauhaa ja tämä vaikuttaa suorastaan nuorentavalta, pelottomalta ja vaurastuttavalta voimalta monin eri tavoin. Kun olemme edenneet egon nujertamisessa, alamme kokea sielupunoutumista korkeampien itsemme osien kanssa jotka liittyvät sieluperheeseemme, eli kyse on "kaksosistamme".

On tärkeää puhdistaa chakrojaan viikottain.

3D rakennelma on vain käsite, siirrymme siitä pois Uuteen Atlantikseen, joka on fyysisesti sydämeen pohjautuva järjestelmä. Pääsemme sinne, mutta kukaan ei tiedä vielä miten. Kaikkia valmistellaan, ajoituksen tulee olla oikea "hyppyyn". Kvanttihyppäämme jatkuvasti pienempiä hyppäyksiä aina portaalien, kuten kesäpäivänseisauksen aikoina.

Tapahtuu massakääntyminen, asteittainen muodonvaihdos unessa ollessamme. Se on taso jota odotimme vuosituhansia aiemmin. Vanha elämämme jää taa ja tulevaisuus on mullistava, epäilyttävänkin onnellinen mielestämme. Kun etulinja on tehnyt siirtymänsä, otetaan uusia jäseniä tekemään sama. Kertokaa siis tapahtumista toisillenne.

Maapallon juurichakra on Etelä-Afrikassa. Sydän täytyy olla kiinnitetty ensin, sitten juuri käynnistyy ja muut siitä eteenpäin, koko planeetta siirtyy online -tilaan, fyysisesti.

*

Videolta EldoRa&Siman, 07.07 Sirius Gateway, Are you ready to quantum jump (Siriusportti 7.7.2022, Oletko valmis kvanttihyppyyn)

"Heinäkuu-elokuu 2022 oli suurten muutosten/päättymisten aikaa työelämässä, parisuhteessa tai asuinpaikan suhteen. Aika alkaa muuttua hyvin nopeatempoiseksi, emme enää voi vältellä oppituntejamme. Emmekä voi enää pysytellä keskellä valitsematta joko ylösnousua tai taantumista/jälkeenjäämistä. Jos olet tietoinen henkisistä oppitunneistasi, siirryt eteenpäin. Jos kiellät ne, taannut. Siirrymme pienin vauvan askelin eteenpäin. Olemme monitasoisia olemuksia kiikissä täällä 3D:ssä (maapallon tiheydessä), emmekä tiedä miten ylösnousta. Tarvitsemme tätä tietoa. Alamme vastaamaan siihen kuka olen, miksi olen täällä. Se tuo meille enemmän iloa, rauhaa, harmoniaa ja suuntaa.

Kvanttihypyt tapahtuvat portaalien eli kesäpäivänseisauksen, leijonaportin (7.7.) yms läpi. Et tunnista tehneesi kvanttihyppyä. Näytät samalta mutta vaurautesi (ei maallinen käsite), runsautesi räjähtää, pääset yhteyteen oppaidesi kanssa. Normaalielämäsi saattaa sellaisen jälkeen vaikuttaa kaoottiselta koska tapahtuu etenemistä uudelle aikalinjalle. Muutosvastarinta on vaikeinta ylittää. Vastustus = ego. Pysytelkää kiitollisuudessa. 

Mieti missä asioissa yrität yhä kontrolloida ihmisiä, kuten puolisoasi, tai missä kohdin hyväksyt oman hyväksikäyttösi tai olet itse hyväksikäyttäjä. Idolisoitko yhä toksista maskuliinisuutta ja pidät naisia heikompina. Missä asioissa etsit yhä muiden hyväksyntää, pienennät silloin itseäsi. Älä syytä muita tunteistasi. Löydät sen tunteen juurisyyn: jossakin kohtaa elämässäsi sinua ei rakastettu siten kuin olisit odottanut. Se aiheutti särön sieluun ja kaikki nämä säröt aiheuttavat skitsofreniaa, eli emme ole yksi kokonainen henkilö. Suurin osa yhteiskunnasta on skitsofreeninen. Esimerkiksi olet töissä ja joku tulee sanomaan jotain ärsyttävää. Uusi henkilö sinussa "tulee linjoille" asenteella: minäpä vastaan sille paskapäälle. On huomioitava tällöin oma psykoosinsa, sanottava itselleen hei tämä ei ollut kaunista käytöstä, haluan olla kokonainen pyhä itseni. Kun parannat juurisyyn joka aiheutti särön, kirjaimellisesti muutat todellisuutta ympärilläsi. Huomaatkin töissä että suhteenne on parantunut, koska paransit itsesi. 

Marraskuu oli nousua vastamäkeen, kaikenlaista raskasta vastustusta, joulukuulla matka helpottaa jälleen, loivenee myötäsuuntaiseksi. Täysin uusi aikalinja ja olevaisuus, luomme toivomalla. Meidän täytyy vain muuttaa ajattelutapaamme eikä elää pelossa. Esimerkiksi voit olla henkisen alan yrittäjä etkä saanutkaan tarpeeksi elantoa siitä. Mietit epätoivoisena palaatko takaisin 3D työhön entiseen ammattiisi. Se ei kuitenkaan palvele muita, on tärkeää auttaa toisia, näin autat itseäsi."

Kohta 16:20: "- - Koska Siriuksella oleilee pääsosin Feline/Lion/Lioness/Leijona -rotua, yhdistyt siihen viisauteen, he ovat  opastajiamme, papistoluokkaa.

*

Saijankirjat katselumatkoilla tavataan myös leijonahahmoisia oppaita monessa eri tapahtumassa Tähdellä (Aldebaran), kuten: "Lasken kullanvärisen kirjan pöydälle, kullanvärinen kävelevä leijona ottaa kirjan ja lukee sitä pitkään. Leijonalla on leijonanharja, käpälät, lonkkarakenne jalassa ja häntä, mutta se seisoo pystyasennossa. Rintakehä on miesmäinen, siinä on nahkainen panssarilevy." Meidän on siis mahdollista tavata oppaitamme kun olemme luoneet yhteyden ensin korkeampaan itseemme, päässeet pelkotason yli ja kehittäneet laajakatseisuuttamme korkeakehityksellisiä olentomuotoja kohtaan.

*

Videolta EldoRa& Siman: Spiritual warfare, Entities & implants

Kohta 51:25: "- - - Meitä suojelevat Siriuksen Royal Guard, eli kuninkaallisen vartioston leijonat."

Kohta 57:27: CHAKROJEN PUHDISTAMINEN KRISTALLIRIIPUKSEN AVULLA. "Arkkienkeli Metatron, ympäröi merkaballasi aurani. Pyöritä merkabaasi 9/10 osan valonnopeudella. Merkaba, ole hyvä, tee minusta näkymätön ja tavoittamaton kaikille niille taajuuksille jotka ovat rakkaudentasoa alempana. (Maadoitu vetämällä kultaista energiaa maasta.) Aktivoi merkaba suojakentäksi ympärilleni. Arkkienkeli Metatron, ole hyvä, laske merkabasi alas auraani." Lähetä kruunuchakrastasi valosäteesi ylös, ota yhteys korkeimpaan itseesi, sano sille: "Ota tämä valosäde suoraan Luojan lähteeseen". 

Kysy pendulumilta jokaisen chakran kohdalla onko se valmis, myönteinen vastaus on pyörimissuunta myötäpäivään, kielteinen vastapäivään. Aloita kruunuchakrasta pään päältä: "Pendulum, näytä onko entiteettejä, implantteja tai muuta (laitteita) joka tulisi poistaa kruunuchakrastani." Kysy sitten päivittäin minkä chakrojen kanssa tulisi työskennellä, pendulum vastaa chakran kohdalla kyllä tai ei. (Puhdistus esim. kauppakeskuksessa käynnin jälkeen tai myös vaikkapa zoom-keskustelu heräämättömän ihmisen kanssa saattaa "polttaa" korkealle itseään kehittänyttä valotyöntekijää). 

Asetu makuulle, osoita kristallilla chakraa: "Arkkienkeli Mikael, tarvitse apuasi poistaakseni entiteetin, implantin tai muun chakrassani olevan haitallisen asian." Sulje silmät, hengitä 7 kertaa määrätietoisen nopeasti ulospäin kuvitellen että puhallat energian ulos chakrastasi, se napataan ja joutuu kristalliin. Nosta kristalli ylös valoa kohti: "Arkkienkeli Mikael, muunna negatiivinen energia tai entiteetti tai implantti tämän kristallin kautta valoon. Puhdista kristalli."

*

Videolla Siman kertoo vihkimyksestään/sielusulautumisesta henkioppaan kanssa 11.10.2022, eli kun kehittää itseään tarpeeksi korkealle, myös yhä korkeammat oppaat ja itsemme osat pääsevät yhteyteen.

"Minuun otti yhteyttä uusi opas Egyptistä, nimeltään Thoth Hermes Trismegistus. Koin tämän arvokkaan tapahtuman hotellimme hieronnassa ollessani. Olin muutama kuukausi sitten pyytänyt Thothia ottamaan yhteyttä. Yhtäkkiä hieronnan aikana tajusin että hän ilmestyi, leijaili yläpuolellani. Thoth oli siis kirjuri, jumalankaltainen henkilö joka ensimmäisenä yhdisti kynän ja paperin yhteen."

(Suomentajan huomio: Thoth:illa on ihmiskeho, mutta linnun pää. Kuten siihen aikaan oli yleistä erilaiset hahmot kuin nykyään. Täytyy vain muistaa miten valtavan pitkä aika siitä on ja että nämä ovat kuitenkin olleet todella olemassa koska heidät on kuvattu seinäkuvissa, sillä heitä alettiin palvoa viisautensa vuoksi. Näiden opastajiemme ulkomuodon ei siis tulisi säikyttää ketään.)

"Hän oli Pyhä Isä ja voimakkain maagikko jota koskaan oli tunnettu Atlantiksella. Eli hän vaikutti sekä Atlantiksella että Egyptissä. Hänen sanansa saattoi jähmettää ihmisen paikoilleen. Kehotin erästä henkilöä tutustumaan Smaragditauluihin (https://fi.wikipedia.org/wiki/Smaragditaulu) erittäin kryptisiin kirjoituksiin joita ei kykene ymmärtämään loogisella mielellä, vaan niistä täytyy omaksua niiden taajuus. Tekstin kirjaimet sisältävät koodeja (phire codes) jotka aktivoivat DNA:si koodit, joten pelkkä niiden katselu saattaa aktivoida sinut.

Viikko sitten luin itse kyseisiä tekstejä ja tuntui kuin sähkövirta kulkisi kehoni läpi. Ja tänään siis Thoth ilmestyi pääni yläpuolelle ja kuulin "Thoth Hermes, The Great". Tajusin että hän on todella täällä, vastaten kutsuuni. Vajosin syvään nöyryyteen, kiitollisuuteen, kunnioitukseen. Se oli niin kunniakas hetki. Vannoin että teen kaikkeni ollakseni opetustesi arvoinen, kutsun sinut elämääni, olen siunattu. Sieluni alkoi kerrata rukouksia sydämestäni hänelle ja sanoi "jalanjälkesi tuoksu valaisee sydämeni, antaudun täysin opetuksiisi, siunaa minua valollasi." Tulin hyvin tunteikkaaksi silloin ja yhä vielä kun kerron tätä. Samaan aikaan hieroja siirtyi pääni alueelle ja tunsin sielun punoutumisen/yhdistymisen, ikäänkuin osa korkeampaa itseäni yhtäkkiä sulautui minuun. Valot kulkivat sisään kruunuchakrastani, ne kulkivat ristikkäin sisälläni kuin käärmeet jotka olivat kultaista valoa. Henkioppaani näyttivät että kuljen viidennen tiheyden tietoisuudesta kuudenteen, tätä prosessia sieluni käy juuri nyt läpi. He kertoivat että 5D:ssä kaikki on yhteistietoisuutta, että pidätte yksilöllisyytenne mutta olette yhteydessä toisiin ja kun pääset lähelle 6D:tä, muuntaudut ryhmätietoisuudeksi (hive mind). Se tarkoittaa että olet täysin nujertanut egosi ja kykenet olla yhtä kaikkien 6D korkeampien itsejesi kanssa.

Eli sieluni punottiin 6D korkeampaan itseeni,Thothin perheeseen. Minua valmisteltiin tietämättäni kuukausia tähän tapahtumaan, minulle annettin tehtäväksi tuottaa musiikkikappale ja olenkin nyt viimeistelemässä ensimmäistä House of Ra -settiä. Esitämme sen Kroatiassa vuodenvaihteessa The New Earth Music Festival:issa. Oppaani sanoivat että tämän musiikkituotteen kautta sallitaan 7D chakrojeni avautuminen. Ja tämä salli minun saada väline päästäkseni yhteyteen Thothin kanssa tällä sielun punoutumisen tasolla.

Thoth kertoi että ensi kuussa hän kanavoi opetuksiaan, hermeettisiä pääperiaatteita, jotka muodostavat perustavanlaatuisen pohjan kaikelle maagisuudelle jota Egyptissä harjoitettiin. Thoth oli yksi mysteerikoulun mestareista jotka opettivat vihittäviä, jotka kykenevät saavuttamaan kohonneita tasoja näiden opetusten ansiosta. Hän siis tavallaan antaa meille taikuutensa aapisen.

(Nämä opinnot löytyvät: https://eldoraandsiman.love/nems-featured-offering/)

Tapahtuman jälkeen menin ulos hotellista, istuin puoli tuntia auringossa rennosti. Kuulin viestiä "tämä kaikki tapahtuu koska niin on tarkoitettu tapahtuvan, se on kirjoitettu tähtiin."

"Soul braiding" -käsite: https://www.bibliotecapleyades.net/ascension/esp_ascension_9.htm 

Saijankirjat piirrosviesti "satumaisen punoksen avautumisesta" vuodelta 2017. Tapahtumaan liittyy "hissi", eli kohoaminen, täysin nykyisestä elämästämme poikkeava todellisuus, paljon paljastuksia mm. "avaruusolennoista" jotka ovatkin perhettämme, eli sielupunoksemme näihin olentoihin purkautuu nähtävillemme : https://youtu.be/SXDpBfyoqmk

Saijankirjat viestit vuodelta 2016 kertovat myös "kaksosemme" tapaamisesta, "iäisistä kaveruksista" joka liittyy samaan asiaan: "Kerromme kaveruksista iäisistä, toisesta itsestänne. Näette kaiken kaksosenne avulla kauniimmin, suorastaan taianomaisen maailman näette heidän kauttaan, ettekä ymmärrä siitä ensin mitään. Uskomme teidän tulevan ymmärtäviksi jäseniksi ennen pitkää, joten huoleti kerromme ensin kaikesta näin ja odotamme selviytymistänne kuivalle maalle ymmärryksessänne." Tapaamme kaksosiamme ensin öisin unissamme ja kun olemme viisaampia, näemme heitä kokonaan. Kuulemme jonkun puhuvan sisällämme, sanoitamme suorastaan aarioita jos vain ensin rauhoittuisimme kuuntelemaan. On tärkeää asettaa kuuntelulaitteemme sydämemme kohdille että kuulisimme viimein todellista sanoitusta rakkauden äänellä puhuttuna. Olemme kaipaavia ja saamme, emmekä ole yksin milloinkaan. On tärkeää uudistua sisäisesti, joten luottakaa sisäiseen ääneenne joka kertoo onnestanne joka saapuu noutamaan jokaista vuorollaan, kunnes olemme kaikki valmiita lähtöön. Kohdelkaa toisia arvokkaina jäseninä, näin kohdistatte myös sen arvon tulemisen itsellenne.

*

Videolta EldoRa&Siman, Lightworker self sabotage alkuosa: 

"Kun etenemme henkisellä polulla, lopulta seuraamme kuin käsikirjoitusta minne mennä, mitä tehdä. Ostin esimerkiksi itselleni äänimaljat, sillä kristallikulhot tuovat takaisin muinaisen Atlantislaisen Hathor-papittaren puoleni. Tunnen itseni nuoremmaksi, se aiheutuu ilostani, rauhastani, sekä etenkin että DNA:mme muuttuu hiilipohjaisesta kristallipohjaiseksi, tulemme takaisin linjoille online -tilaan, ylösnousemme. Monet ajattelevat että auringonpurkaus vain tulee ja yhtäkkiä heräämme nuoremmassa 30-vuotiaan kehossa. En usko että se tapahtuu niin. Joka viikko tapahtuu minikokoisia auringonpurkauksia joista jokainen siirtää meitä kohti voimakkaampaa, pelotonta, vaurasta itseämme. Meidän tulee siis myös itse työskennellä. Miten sitten nuorennumme? Yhteisissä henkisten ihmisten kokoontumisissa puramme traumaa ja tunteita, olemme yhteydessä toisiin, teemme siis paljon sisäistä työtä. Se työntää meitä säteilevämpään omaan itseemme."

*

Videolta EldoRa&Siman, November energy update (Marraskuun energiapäivitys/Siman)

Kohdasta 8:30: "Muutamalta viime kuukaudelta kollektiivin tunne on täydellinen uupumus,motivaation puute, raiteiltaan suistumisen tunne, paikoilleen juuttumisen tunne, ei energiaa tehdä mitään luovaa. Marraskuu näyttää peilin tavoin mikä ei toimi elämässämme, teemana irtipäästäminen. Menneisyytesi ilmaantuu eteesi kunnes olet valmis päästämään irti. Mahdollisuudet haluaisivat tulla elämäämme, mutta olemme liian peloissamme päästääksemme irti entisestä. Sielusi muuttaa suuntaa täysin, on opeteltava uudet säännöt. 3D toimi logiikalla kun taas 5D toimii intuitiolla, viisautta ohjaa sydän. Jos siis tunnet olevasi täysin jumissa, täytyy siirtyä mielen ajattelusta sydämeen ja se vaatii hiljaisuutta joka on kaikken tärkein työkalumme tänä aikana. Jos emme järjestä rauhaa ja hiljaisuutta ympärillemme, emme tiedä miten kulkea eteenpäin. 5D tietoisuudessa on kyse mielenvoimalla luomisesta jota ohjaa sydämen viisaus, antautumisesta korkeamman itsesi suunnitelmalle, emme itse tiedä mitä seuraavaksi ja se hermostuttaa mieltä. Maapallo on jo viidennessä tiheydessä mutta me emme. 

Käytä 5 minuuttia ennenkuin nouset aamulla sängystä ja ennenkuin valveillaolon tietoisuus alkaa vaikuttaa. Unitasolla vallitsee selkeys. Aseta kätesi sydämelle äläkä ajattele mitään päivän tehtäviä, yhdisty korkeampiin oppaisiisi ja pyydä heitä lähettämään sinulle kultaista lähde-energiaa sekä kristuskoodeja kehoosi, hengitä näitä kultaisia koodeja sisääsi, kultaista energiaa kruunuchakrasi kautta, täyttäen jokaisen solusi valolla. Näin olet enemmän yhtä korkeamman itsesi kanssa. Nämä asiat ovat erittäin tärkeitä tässä ajassa."

*

TÄHTIPORTEISTA, IHMISKEHON SISÄISESTÄ TEKNOLOGIASTA

Saijankirjat näki sydämen portaalin ja kammioita katselumatkalla Sfinksin sisään tammikuussa 2021: "Kävelen ensin leijonan oikean etutassun luo, menen sisään kyljestä. Ensin on iso avoin tila josta valkoiset loivat portaat alas, seinät sileää marmoria, tulen pyöreään tilaan jossa paljon pylväitä (kylkiluut?), lähden pylväiden välistä keskustietä eteenpäin, on paljon kimmeltävän valkoista. Pysähdyn leijonan rinnan kohdille, siinä on pyöreä kammio jossa sileä seinä, tulen oviaukolle josta valkoiset marmoriportaat alaspäin. Seuraavana on tasainen lattia, kierrän sen pyöreän tilan ympäri jossa kävelee oikea kesy leijona. Ylhäältä tulee auringonvalo kuilua pitkin, katson kuilun kautta aurinkoa, valo tekee lattiaan neliskanttisen kuvan. Seison neliön keskellä, se on portaali, kuilua ylös pääsisi portaalia pitkin, mutta tällä matkalla en tutustu siihen tarkemmin vaan jatkan kävelyä eteenpäin seuraavalle oviaukolle josta lähtee portaat alemmas, kuten sisäelimissä." Matka löytyy täältä: https://youtu.be/RBaZdc-TtXk

Videolta QHHT Capetown #50   The1994 world invasion (Vuoden 1994 Draco -invaasiosta lisätietoa). Julkaistu 12.10.2022.

Kohta 20:55: "Ihmisen sydämen sisällä on ikäänkuin huone jossa on kammioita. Kuin kävelisi valkoiseen huoneeseen ja sitten mihin universumissa haluaisitkaan mennä, voit siirtyä juuri sinne. Se on teleportaatioväline. Emme puhu energeettisestä tietoisesta matkaamisesta, vaan fyysisesti ottaen kehon. Kun kykenee työskentelemään tästä käsin, jos ajatellaan vaikka Lemuriaa missä se oli aikanaan, voi siirtyä sinne. Se on kehon teknologian kauneus. Paikka luotiin, koska ei haluttu ihmisten ylöskohoavan pois ja oppivan miten teknologiat toimivat kehossa, koska sitten he eivät olisi riiippuvaisia ihmisistä. Hallinto voi kontrolloida vain ihmisiä jotka asuvat kyseisessä maassa, ollen riippuvaisia että heille rakennetaan teitä, luodaan rahajärjestelmä. Kun ihmiset poikkeavat pois siitä, eläen täysin planeetan mukaan, eivät he tarvitse enää yhteiskuntaa. Heidän ruoanhintojaan ei voi korottaa eikä heitä kontrolloida muulla tavoin. 

Viides tiheystaso 5D alkaa Afrikasta. Uusi Atlantis luo 5D paikan/tilan/elämäntyylin joka ei toimi rahalla, vaan energeettisyyden vaihdannalla. Vain he jotka ovat yhteydessä sydämeensä, voivat olla osa sitä. Jos energia ei ole yhdistynyt, energia on kuin magneetit vastustamassa toisiaan. Ellei korkeampi itse ole lähettänyt heitä puhdistusprosessin läpi. Maapallon juurichakra on Etelä-Afrikassa. Sydän täytyy olla kiinnitetty ensin, sitten juuri käynnistyy ja siitä ylöspäin, koko planeetta siirtyy online-tilaan. Fyysisesti siirtyen siinä koko dimensionaalisessa tilassa. (Ei voida paljastaa vielä missä "sydän" sijaitsee.)

Viimeisen 9 kk aikana on hypätty takaisin vuoteen 1994 CERN-laitteella (hiukkaskiihdytin joka on nyt tuhottu). 

Aika on kvanttinen, asioita tapahtuu samanaikaisesti ja he yrittävät muuttaa lopputulosta, eivät kuitenkaan voi muuttaa, mutta yrittävät sotkea prosessia. Jos kaikki ovat yhteydessä sydämeensä, he eivät onnistu sotkemaan, koska se luo automaattisen "putken/kotelon", jos kaikki lopettaisivat keskittymästä näihin muunneltuihin aikalinjoihin.

Viesti tämän videon katsojille: Jos haluat hypätä, lopeta keskittyminen kaikkeen ympärilläsi. Näin fyysisesti keskityt yhdistämään itsesi ja sydämesi, lukittaudut välittömästi sisään. Ja kun he yrittävät temppujaan laitteillaan (CERN, ym), he eivät kykene vaikuttamaan sinuun koska olet tässä kotelossa/putkessa. Putki täytyy luoda sisältäkäsin, että korkein itsesi pääsee läpi. Hypyssä saat avata sisäisen tähtiportin sydämen portaalissa ja siinä todellinen itsesi yhdistyy suoraan sisään ja voi siirtää sinua minne se tahtoo, mihin tahansa aikaan. Joten jos tilaisuus koittaisi, koko planeetta voisi hypätä online -tilaan, missä eivät edes ole olemassa. Niin paljon voimaa löytyy kun yhdistyt itseesi.

Uusi Atlantis luo 5D elämisen tason. Kun kutsu lähetettiin, monilta kysyttiin kuka haluaisi lähteä ja kuka jäädä. Jos lähtee, ei voi enää palata. 3D rakennelma ei ole fyysinen taso, se on yhteiskunnan käsite, "työskentele, osta, kuole" -käsite. "Täytyy maksaa vuokraa, ostaa ruokaa". Ihmiset eivät kykene siirtymään siitä pois ellei heillä ole sitä toista järjestelmää minne siirtyä. Uusi Atlantis on tämä uusi järjestelmä, sille tulee uusi nimi. Se ei ole uusi rahajärjestelmä, vaan fyysisesti sydämeen pohjautuva järjestelmä. Kaikki huolehtivat toisistaan, vaihdanta tapahtuu energian kautta. Jokainen on niin yhdistynyt sydäntaajuuteensa että he tuntevat toisten aikomukset, emme kuule toisten ajatuksia, vaan tunnemme heidän tunteensa. Puhuessasi ET-olennolle tunnistat välittömästi heidän aikomuksensa. Ei enää manipulointia.

Jokainen on nyt hiljaisessa limbo-vaiheessa, odottaen suunnan näyttämistä. On ryhmä siroteltuna ympäriinsä, he tekevät valotyötä yhdessä. Se esitellään nyt hitaasti. Ajoituksen täytyy olla oikea. Kaikkia valmistellaan etteivät he tee hyppyä väärin. Tällaista hyppyä ei ole koskaan tehty, on vain nähty millainen tulevaisuuden aikalinja tulee olemaan. Pääsette sinne, mutta kukaan ei tiedä miten. Jos luodaan nyt jo sydänyhteys, ei ole tarpeen myöhemmin käydä läpi suurempaa tuskaa. Keskittykää eteenpäin kulkemiseen ja yrittäkää muuntaa tätä energiaa ulos, päästäkää siitä irti.

Kun korkeammat itset ja tiimit ovat yrittäneet skannata kohoja, kehot olivat liian kovalla koetuksella ja ilmaisivat etteivät kykene muuntumaan seuraavalle tasolle. Se satuttaisi niitä. Siksi päätettiin että osia tiedosta voitaisiin antaa että vain he jotka ovat fyysisesti taistelemassa trauman kanssa, tai henkisesti, joillakin ei ole fyysistä kipua mutta aiheutuu uhriutumista, vihaa. He eivät kykene pitämään yllä suhteita perheenjäseniinsä nyt. Jotkut ovat kovissa tuskissa. Siksi tämä tieto annetaan heille, sillä vain jos he ymmärtävät miksi tätä tapahtuu, he voivat selkeämmin saada selvää miten parantua."

*

Videolta Echart Tolle, Start to shift your consciousness before 2023

"Ihmiskunta on kriittisessä vaiheessa, on mahdollisuus siirtyä syvemmälle tasolle, korkeammalle tasolle, ylittää käsitteellisen ajattelun, mennä toiselle puolelle. Et ole enää satimessa ajattelussa. Tähän ihmiskunnan täytyy mennä. Näin löydämme uudelleen mitä kadotimme aikoja sitten, saavutamme yhteyden omaan olemukseemme. Tunnet syvällä itsessäsi että olet yhteydessä johonkin valtavaan eikä se ole mitään erikoisempaa kuin mitä itse olet. Olet yhteydessä yksinkertaiseen olemiseen. Tämä on kuin musta aukko galaksin keskustassa, tunnen mustan aukon sisälläni, muodoton tilavuus, alkuperä, alkukantainen tyhjyys, "ei-mikään"-tila ennen alkuräjähdystä vallinnut tila on yhä sinussa. Ihminen on mikrokosmos."

*

IKITIETO SAMI NUORA

"Ikitiedossa perehdymme siihen suulliseen perinteeseen, joka välittyi sukupolvelta toiselle satojen vuosien ajan. Suomalaiset heimot ovat kamppailleet indetiteettinsä ja luonnonhenkisen kulttuurimme säilymisen puolesta länsimaistuvan maailman keskellä. Kansamme elää juurettomuuden ja sisäisen kaaoksen aikakautta. Tarvitsemme pohjoisen valon kantajia ja viisausperinteen taitajia keventämään ylisukupolvista traumataakkaa.

Oma päämäärä, tavoite tulee kirkastaa. Ihmisellä on täällä oma tehtävänsä, se meidän täytyy löytää. Koska vain sellainen heimo/kansa jossa ihmiset toteuttavat omaa tehtävää, ainoastaan sellainen kansa voi menestyä. Pimeyden aikakauden määritelmä on, että ihmiset kadottavat oman sieluntehtävänsä ja alkavat harhailemaan, harhautuvat muihin hommiin. 

Ikitien avulla opit kantamaan vastuusi sekä ohjaamaan kohtaloasi. Sisäisen viisauden avulla opit navigoimaan elämän aallokoissa ja toimimaan esimerkkinä läheisillesi.

Suomalaisen tietäjäperinteen nykyaikaisia haasteita ovat mielestäni juurettomuus, vaikeus sanoittaa ja määritellä itse itseään, sekä heikko itsetietoisuus. Usein kyse on sanoittamattomasta, hiljaisesta tiedosta. Jotkut akateemiset tutkijat pahentavat tilannetta harjoittamalla sellaista kulttuurillisen omimisen muotoa, jossa he ulkopuolisuudestaan huolimatta esiintyvät tietäjäperinteiden ja kansanuskon asiantuntijoina ja määrittelevät ne omista lähtökohdistaan käsin katkenneiksi. Ulkopuoliset arvostelijat nimeävät perinnettä usein uushenkisyydeksi ja uuspakanallisuudeksi, mikä osoittaa sen että he eivät itse ymmärrä tutkimaansa ilmiötä. Tämä voi tuntua valtakulttuurin valta-aseman väärinkäytöltä, koska se lisää haitallista juurettomuutta ja koska siinä ei kuunnella perinteen sisäistä näkemystä asiasta.

Monet kansanuskoksi määritellyt piirteet ovat edelleen eläviä perinteitä, joista osa elää hiljaisena, sanoittamattomana tietona. Spontaanit kokemukset, kuten mystiset luontokokemukset, kokemukset henkimaailmasta, suojelushaltioista, ruumiista irtaantumisesta, painajaisista, enteistä, talismaaneista, oraakkeleista, uudelleensyntymästä, pyhästä luontoyhteydestä ja käsitykset luonnon pyhistä paikoista ovat luonnollisia asioita, joita ei tulisi edes sanoa kansanuskoksi. Ne ovat sisäsyntyisiä, ei-uskonnollisia henkisiä kokemuksia lukuisille ihmisille, jotka eivät ole koskaan tutustuneetkaan kansanuskoon, uuspakanallisuuteen tai uushenkisyyteen.

Turvautuminen kansanlääkintään ja luonnonparantajiin on elävää perinnettä, kuten myöskin monet juhlaperinteet, elinkeinot, tarina- ja tapaperinteet sekä arvot, kuten esivanhempien ja edesmenneiden kunnioitus."

https://www.saminuora.com/

*

Saijankirjat:

“Kaikilta kysytään ensin suostumus, haluavatko he Tapahtumaa vai eivät. On oltava todella rohkea. Se tapahtuu meille unessa, yhdessä kaikille jotka ovat valmiita (ja laittaneet sen siis alulle omalla työllään). Se on massakääntyminen, uusi massiivinen asia jota emme vielä ymmärrä. Tapahtumassa maisema antautuu kolmeksi tasoksi. Se ei ole kertarysäyksellä tapahtuva tason muutos, vaan asteittainen. Henkioppaat auttavat, emme tee sitä yksin. Muistamme ketä he ovat, tuttujamme. Tapahtuu joukkonäkeminen, näemme yhdessä kaiken todellisuuden maailmastamme. Se aiheuttaa joukkohurmoksen, mutta toivumme siitä hyvin, sillä näemme lisää kyvyillemme sopivia uusia asioita. Saamme apua muilta tasoilta sekä suoraan Lähteestä.

Henkinen osuus maailmastamme aukeaa. Katseeltamme poistuu verho. Näemme silloin ensimmäistä kertaa sisäisen jäsenen ilosanoman suorastaan. Se on hyppylautamme eteenpäin. Se on hurjamielinen askelma tulevaisuuden tasanteelle. Se on asteittainen muodonvaihdos. Se on taso jota odotimme vuosituhansia aiemmin. Siihen sisältyy turvatasanne. Nousemme ylös korkeuksiin, saavumme joukolla suunnattoman taivaan alle.

“Taso ei ala mistään eikä lopu minnekään, se säilyy, jatkuu ja on loivasti loittoneva. Taso avautuu hetkittäin enemmän ja enemmän.”

Taso kääntää muitakin yhteisöllisempään suuntaan, kukaan ei vaurioidu eikä tapahdu suurta muodonvaihdosta, eikä kukaan ole tapahtumassa yksin. Tiedämme tapahtuneen jotakin otollista toimintaa, mutta emme tiedä mitä se saattoi olla, se on vain mullistavampi ajatus matkaamme. Tervehdymme, kun taas muuta jäsenistöä vaani salakavala väsymyksen taso.

Vanha elämämme jää taa ja tulevaisuus on mullistava, kunnostava, kevyt, elämyksen omainen, epäilyttävänkin onnellinen mielestämme. Se on kunnollisempaa käytöstä, emme enää ole surullisia, emme enää mieti arkipäiväisiä asioita, emme kaipaa maallista mammonaakaan vaan meitä “elätetään” toisella puolella. Meillä on vaikeuksia aluksi sopeutua niin erikoisen hyvältä vaikuttavaan maisemaan, mutta muuten tapahtuma ei hämmennä meitä. Yllämme korkeammalle henkiseen osuuteen maailmastamme ja käsitteet vaihtuvat hieman mutkikkaammiksi, sillä sisäinen sielumme yltää korkeuksiin saakka. Tapaamme siellä sieluperhettämme, opastajia.

Kun etulinja on tehnyt siirtymänsä, otetaan vastaan uusia jäseniä tekemään sama. Tilanne lukittautuu aina vasta jos henkilö itse tahtoo sellaista. Kertokaa tapahtumistanne toisillenne.

*

Venäjän tiedustelupalvelu FSB käyttää ajatustenlukijoita.

"- - - Hän siteerasi Yhdysvaltain entistä ulkoministeriä Madeleine Albrightia, jonka Patrushev väitti todenneen, että "Kaukoitä ja Siperia eivät kuulu Venäjälle". Albright ei ollut kuitenkaan koskaan sanonut näin, vaan lainaus oli peräisin FSB:n palkkaamalta selvännäkijältä, joka väitti lukeneensa Albrightin ajatukset."

https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/uutuuskirja-fsb-johtajat-painostivat-putinin-aloittamaan-hy%C3%B6kk%C3%A4yssodan-ukrainaan/ar-AA13KxND?ocid=msedgntp&cvid=e805320530ca45da98ba60b838bbc14e