"Kun rakkaus on normi, vallan tahtoa ei ole. Missä valta vallitsee, rakkautta puuttuu." Carl Jung

"Ihmiset ajattelevat että kapinallinen on sellainen joka tuhoaa itseään tupakalla, alkoholilla ja muilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Mutta itseasiassa tämä käytös on pelkurimaisinta sopeutumista mielipiteenmuokkaukseen perustuvaan hallintaverkostoomme. Oikea kapinallinen on paras versio itsestään, ei pahin. Hän kunnioittaa itseään, kehoaan, mieltään ja henkeään. Kaikki muu on ajantuhlausta ja pelkästään tyhjän elämän koristelua." Jason Christoff

Artikkeli lyhyesti: Meistä osa on jo 5D tasolla, mistä tiedät oletko sinä? Mitä jos emme enää luottaisi vanhan järjestelmän jatkuvuuteen johon olemme luottaneet menneisyydessä? (Gregg Braden). Ala olla enemmän aito itsesi myös julkisesti, siten poistut tästä vanhasta matrixista/järjestelmästä uuteen iloon. Ei ole väliä kuka sen julkaisusi lukee, julistit oman aidon tarinasi etkä elä enää toisten miellyttämisen kahleen alla. Muutat täysin todellisuuttasi askel kerrallaan näiden arkipäivän henkisten vihkimysten kautta. (EldoRa&Siman)

Viholliset ovat usein oman talon väkeä, eli emme kestä tuplastressiä ensin työpäivässä ja tulla sitten kotiin narsistisen lähipiirin jäsenen vaikutusalueelle. Täytyy irrottautua traumasiteestä tai muuten sairastut fyysisesti narsistin vaikutuksesta. (Kevin/Royal We) Jos ystäväsi ovat ylipainoisia, kehosi alkaa pyrkiä ylipainoon sopeutuaksesi joukkoon (morfinen resonanssi). Suomi on orjatyöyhteiskunta. Nuoret eivät enää viihdy työpaikoissa jos työ ei ole omien arvojen mukaista ja merkityksellistä. Viikonpäivämme nimet ovat muinaisnorjaa, Aamen tarkoittaa kunnioitusta aurinkojumala Amen-Ra:lle. Kvenland saattoi tarkoittaa Naistenmaata (Suomi). Suuri osa nykyuskonnoista on Egyptin ajan uudistettuja versioita. Tähdet katoavat, delfiinit rantautuvat, melu- ja valosaaste on lisääntynyt. Maanalainen kaupunki Ranskassa kykeni asuttamaan 3000 ihmistä karjoineen, käytössä tuhansien vuosien ajan. Meediotarinoita edesmenneiden viesteistä. "Maailmatietoisuus" kuvaa neuromonimuotoisten ihmisten kokonaisvaltaista tapaa huomioida ympäristö. Huomio ei kiinnity pelkästään ihmisiin vaan myös kaikkeen elävään ja elottomaan, esineisiin, rakennuksiin, luontoon, ääniin ja väreihin. Sitä seuraa helposti ylikuormitus.

*

Osa ihmisistä on jo 5D:ssä, mistä tiedät oletko sinä (englanniksi, suomensin hieman): https://youtu.be/fPcaMlt0dwE

He jotka johtavat etujoukoissa tietoisuuden murrosta, kokevat 5D tietoisuuden ennen toisia. 1. Ymmärrät että kaikki on energiaa. 2. Olet syvästi yhteydessä luontoon  3. Tunnet ykseyden 4. Koet eläviä lucid-unia. 5. Psyykkiset kykysi kehittyvät 6. Vanha elämäsi romahtaa  7. Tunnet olevasi hukassa tässä maailmassa. 8. Ihmiset, lapset ja eläimet tuntevat vetoa sinuun. 9. Koet synkronismia tapahtumissa. 10. Lopetat tuomitsemasta itseäsi ja muita.

*

Humanity stream +. Selviytymisestä kukoistukseen, satoja henkisiä opiskelukursseja englanniksi eri aihein:

"Miten saada opastusta toisilta tasoilta parantaaksesi elämääsi ja maailmaamme", "Viestejä tuonpuoleisesta, salaisuus miten kommunikoida tuonpuoleiseen", "Herätä voimasi säädelläksesi kestävyyttäsi, intuitiotasi, lannistumattomuuttasi & parantumista", "Miten päästä super-luovuuteen, miten lähestyä luovuuden ilmaisua joka nopeuttaa kasvuasi ja tuo sinulle enemmän voimaa, intohimoa ja iloa.":

 https://www.humanitysteam.org/free-programs

*

TEENNÄINEN ULKOKUORI vs. TODELLINEN SINÄ, SOSIAALINEN MEDIA, POISTU VANHASTA JA SIIRRY UUTEEN

https://www.facebook.com/eldorasiman/videos/3183840745240277

Suomesin EldoRa & Siman viesti henkioppailta:

"Melkisedekin kouluun kuuluu vihkimyksiä, tehtäviä joita ei ole aiemmin tottunut tekemään. Esimerkiksi olla enemmän esillä sosiaalisessa mediassa. Ei ole kyse siitä paljonko tykkäyksiä tai kommentteja saat. 3D matrixista pääsee pois portaalin läpi joka on jokaiselle avoinna, mutta hyvin harva on asettunut siihen nähden oikein ja julistanut kuka olet: itsenäinen galaktinen yksilö, tähtienvälinen avaruusmatkailija joka on tullut juuri tälläkertaa maapallolle johdattamaan ihmiskunta takaisin kotiin (emme siis julista olevamme "insinööri" tai "kirjanpitäjä", "hoitaja" - maallisia roolejamme joilla ei ole mitään merkitystä).

Miten teet persoonasi tunnettavaksi? Piilotteletko epävarmuuksiesi takana, "en ole hyvä puhumaan", "en näytä siltä miltä tahtoisin ulkoisesti näyttää", "ei minulla ole mitään puhuttavaa". Vain mielesi puhuu näin, ei korkeampi itsesi. Korkeampi itsesi haluaa sinun pääsevän tästä mielentilasta pois. Saatat piilotella valheellisen ulkokuoren alla "tältä minä näytän, olen ihanneihminen jota muut kunnioittavat".

Antakaa todellisen oman, paljaan itsenne näkyä, haavoittuvuutesi, aitoutesi, kyyneleesi. Sitten voit mennä sosiaaliseen mediaan ja tehdä ilmoituksen millaiseksi olet tullut. Ei enää sitä mikä olit, miten toiset näkivät sinut ennen, vaan kerro siitä kuka sinä olet nyt ja millaiseksi olet muuttumassa. Alkakaa jakaa asioita, inspiroida, omistaa voimaanne, juurilöytynyttä vahvuuttanne, iloanne. Jotkut julkaisunne voisivat olla heikkouksistanne, haasteistanne, sekä myös pelkkää diivailua (näin kauniilta näytän) koska tuntuu niin hyvältä. Ja kauneus ei ole fyysisyyttä vaan sisäistä.

Monia meistä on opetettu jo lapsena piilottamaan todellisen luonteemme. Meille on opetettu ettei saa puhua liikaa (yhteisössä ja koulussa rangaistiin liiasta puheliaisuudesta, todellisten tunteidensa ilmaisusta, muuten joutui kiusatuksi), on opetettu että täytyy olla kohtelias, sillä toisten tulee pitää sinusta. Nyt on aika pudottaa maskit pois jotka tekivät meistä feikin henkilön. Elämme toisten miellyttämisen kahleen alla. Avaa autenttisen äänesi ja ilmaise todellisen itsesi ilman pelkoa siitä että sosiaalisen median ystäväsi kaikkoavat. Lähteköön jos haluavat. Elit vanhassa todellisuudessa etkä sallinut itsesi ilmaista sitä kuka olet, pidit itseäsi lukkotilanteessa pelätessäsi menettäväsi ystäviäsi. Kaikkien näiden ulkokuorien tulee pudota pois että pääsisit uuteen todellisuuteesi. Se mitä itse ajattelet itsestäsi, merkitsee, ei mikään se mitä muut ajattelevat.

Kun julistat sosiaalisessa mediassasi, ei ole väliä kuka sen lukee, riittää että itse julistat sen, kirjoitat oman tarinasi, sanoen "tänään voitin pelon". Samoin ajattelevat ihmiset tuntevat vetoa sinuun ja aitouteesi. Nämä ovat siis arkipäivän vihkimyksiä, katselkaa niitä kuin massiivisia trampoliineja. Henkioppaamme, Melkisedekin ryhmätietoisuuden jäsenistöä johtaa Jeesus, Isis, Maria Magdalena, tämä ryhmä alkaa työskennellä teidän monien kanssa. Monet olette jo oppilaita. Mutta sinun täytyy itse vapauttaa itsesi matrixin kahleista, se tarkoittaa että sinun täytyy poistua tästä nykyisestä vallitsevasta elämäsi järjestelmästä ja astua korkeampaan versioon tästä pelistä, järjestelmästä. Tästä on kyse 3D:ssä ja 5D:ssä. Poistu siitä mikä ei enää palvele ja siirry täysin uuteen todellisuuteen. Sosiaalisen median julkaisu oli vain yksi esimerkki, tämä liittyy kaikkeen elämän kuvioihisi, muutat täysin todellisuuttasi askel kerrallaan näiden vihkimysten kautta."

*

https://youtu.be/GHaaMo7My8I

Gregg Braden:in mestariluokkien -sarjasta: "Mitä jos emme enää luottaisi vanhan järjestelmän jatkuvuuteen johon olemme luottaneet menneisyydessä? "

*

https://youtu.be/d_RGEpJSr6s

Morfinen renonanssi. "On todettu että jos ystäväsi ovat ylipainoisia, kehosi alkaa pyrkiä ylipainoon sopeutuaksesi joukkoon. Syy miksi, selitetään videolla (englanniksi).

Kommenteista suomensin morfiseen resonanssiin liittyen: "Jokainen henkinen taistelu jonka voitamme, tasoittaa tietä toisille seurattavaksi. Joka kerta kun teemme oikeamielisen teon tai harjoitamme jotakin muuta hyvettämme, teemme tietä helpommaksi toisille jotka kohtaisivat samoja ongelmia."

*

HISTORIAA

Kvenland = Naisten maa?

”Sitäpaitsi on meille kerrottu, että siinä meressä on monia muita saaria, joista yhtä sanotaan suureksi Eestiksi, … Ja tämän saaren kerrotaan olevan varsin lähellä Naisten maata, kun viimeksimainittu ei ole kaukana svealaisten Birkasta.” (Adam von Bremen: Hamburgische Kirchengesichte IV 17, 1075 jKr.)

”Tässä meressä on myös monia muita saaria, kaikki täynnä julmia villejä, ja siksi merenkulkijamme välttävät niitä. Samaten kerrotaan amatsoneja olevan Baltian meren näillä rannoilla, minkä takia sitä sanotaan Naisten maaksi. Jotkut väittävät, että he tulevat raskaiksi juomalla vettä” (Adam von Bremen: Hamburgische Kirchengesichte IV 19, 1075 jKr.)

”Svionien (=svealaisten) naapureina ovat sithonien heimot. Muissa suhteissa he muistuttavat svioneja paitsi yksistään siinä, että heitä hallitsee nainen. Siinä määrin he ovat alentuneet ei vain vapaudesta, vaan vieläpä orjuudestakin.” (Tacitus: Germania, v. 98 jKr., Edwin Linkomiehen suomennos, Helsinki 1955 jKr., s.45)

”Sithonien maantieteellisestä sijainnista ei voi olla mitään epäselvyyttä. Tacitus sijoittaa heidät svionien avulla kuvattuaan sveebiläismeren oikealta rannalta (siis Itämeren itäpuolelta. K.Julku) aestien heimot. Jäljelle jää vain se mahdollisuus, että sithonit tarkoittavat jotakin Suomessa asunutta ryhmää.” (Kyösti Julku: ”Kvenland -Kainuunmaa”, Pohjoinen, Oulu 1986 jKr., s.51)

*

"The Northern Finnish ”Kainuu” people were called Kven by the Swedes, Norwegians and Icelanders. The Kingdom of Kvenland ruled the North for hundreds of years. Kvenland people lived on the North half of the Gulf of Bothnia, on the Western, Northern and Eastern shores.
These mysterious people ruled the North for millennia. They were a ”Kalevala” people like the Karelians. The Finnish National Epic ”Kalevala,” which was composed of Karelian songs and stories, describes these heroic people of the North. Although they are related people, they often clashed in their struggle for control over certain areas.
The Kainuu people were after the riches of the fur and related trade. They settled at the main rivers such as Kainuunjoki and Tornionjoki in the north, and established trading centers at the mouths of these rivers. These rivers were at the Eastern end of the Atlantic trading area."

*

https://en.wikipedia.org/wiki/Norse_religion
"Suomen kielen viikonpäivien nimet on lainattu suoraan vanhimmasta skandinaavisesta kielestä, muinaisnorjasta eli muinaisskandinaavisesta viikinkien kielestä lukuun ottamatta keskiviikkoa. Ainoa nykyinen skandinaavikieli, jossa keskiviikon nimi on säilynyt ennallaan, on ruotsi, jossa se on onsdag eli aasajumala Odinin, jumalhallitsijan, päivä. Skandinaaveille ja varhemmalla ajalla kaiketi kaikille germaaneille keskiviikko näyttää olevan jumalhallitsijan kulttipäivä. Sen sijaan kristityt halusivat häivyttää keskiviikosta nimimuodot, jotka viittasivat vanhaan ylimpään jumalaan."

Maanantai-manadagher-måndag-kuun päivä
Tiistai-tyrsdagher-tisdag-Tyrin päivä
Keskiviikko-mittewoche/odinsdagher-Mittwoche/onsdag-keskellä viikkoa/Odinin päivä
Torstai-Thorsdagher-torsdag-Thorin päivä
Perjantai-freadagher-fredag-Freijan päivä
Lauantai-Laugardagher-lördag-löyly päivä
Sunnuntai-Sunnudagher-söndag-auringon päivä

*

"Kun sanot aamen, kunnioitat itse asiassa egyptiläistä jumalaa Amen-Ra:ta, aurinkojumalaa, jumalan poikaa/aurinkoa. Suurin osa uskonnoista ovat uudistettuja egyptin mytologian versioita, vain uudelleenkirjoitettu kätkemään kulttuurimme perustan. Ihmiset jotka eivät tutki omia uskomuksiaan, ovat helpoimpia kontrolloitavia." Jason Christoff

Mistä 10 käskyä ovat peräisin? Vastaus tämän artikkelin lopussa: https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2020/02/elisabeth-haich-vihkimys

*

Maanalainen kaupunki Naours Pohjois-Ranska, missä ihmiset ovat eläneet tuhansia vuosia. Kaupunki kykeni asuttamaan 3000 ihmistä karjoineen.

"Pohjois Ranskassa Amiesin ja Duellensin välissä on outo maanalainen kaupunki ajalta, jolloin viikingit kävivät alueella ryöstelemässä. Se on syvällä kalkkikiviseinien välissä maan alla, jossa on suuri labyrinttikäytäviä ja polkuja. Kaupunki on perustettu huolella. Savuhormit on tehty maantasalle, mutta peitelty niin huolella, ettei niitä voi huomata. Yksi päättyy erään myllyn savutorveen kukkulalla. Toinen metsään suurten puiden juurille. Sotilaiden oli mahdoton ottaa selvää mistä savu sai alkunsa. Kaupungissa oli maanalainen kappeli, jossa saattoi pitää jumalanpalveluksen. Kaupunkia käytettiin vielä 1700 ja 1800-luvuilla, mutta sen muurit alkoivat rapistua. Kun 1852 kaupunkiin eksyi lapsi, kaupunki suljettiin. Se on sittemmin avattu."

https://au.france.fr/en/haut-de-france/article/the-underground-city-of-naours

*

MELU- JA VALOSAASTE

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9b5c43aa-1e5e-4d03-8491-553eaafa9090

"Valosaaste ei ole pelkästään visuaalinen ongelma tähtimaiseman katoamisen muodossa. Sen on havaittu vaikuttavan ihmisen terveyteen ja häiritsevän unirytmiä. Se vaikuttaa myös joidenkin yöeläinten käyttäytymiseen. "Valosaaste on hukattua energiaa. Jatkamme valoenergian tunkemista ilmakehään, mutta ehkä meidän ei pitäisi tehdä niin", Kyba sanoo.

Tutkimuksessa mitattiin taivaalla erottuvien tähtien määrää vuosien 2011–2022 aikana. Suurin osa havainnoista tehtiin Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Tulokset paljastavat, että yötaivas muuttui 9,6 prosenttia kirkkaammaksi joka vuosi. Euroopassa kasvu on hillitympää, 6,5 prosenttia, ja Pohjois-Amerikassa voimakkaampaa, 10,4 prosenttia.

Tutkijoiden mukaan tämä tarkoittaa, että jos yhdellä paikalla näkyisi nyt 250 tähteä, samassa paikassa näkisi todennäköisesti alle 100 tähteä 18 vuoden kuluttua."

*

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/08564480-bc56-4cf4-a372-9d1845111ec8

"Brittilehti The Guardian uutisoi tutkimuksesta, joka osoittaa meluisan ympäristön vaikeuttavan delfiinien vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Tutkijoiden mukaan löydös lisää huolta ihmisen aiheuttaman melusaasteen vaikutuksesta merieläimiin.

Hyvin meluisassa pubissa huomaamme lisäävämme äänemme voimakkuutta, sanoo Pernille Sørensen, Bristolin yliopiston jatko-opiskelija ja yksi Current Biology -lehdessä julkaistun tutkimuksen kirjoittajista. Delfiinit reagoivat samalla tavalla – ne yrittävät kompensoida, mutta välillä tapahtuu väärinkäsityksiä.

Tutkimuksen mukaan esimerkiksi porauksesta ja laivaliikenteestä aiheutuvalla melulla on mahdollisesti haitallinen vaikutus meripopulaatioiden terveyteen. Delfiinit ovat tutkijan mukaan sosiaalisia ja älykkäitä eläimiä, jotka kommunikoivat naksahdusten ja vihellysten avulla sekä käyttävät kaikuluotainta metsästykseen ja navigointiin."

 

EDESMENNEET

https://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/a/74225e3a-2e11-475d-bfa4-5345ed6f70d9

Prinssi Harry väittää kohukirjassaan olleensa yhteydessä äitiinsä Dianaan tämän kuoleman jälkeen.

"Ollakseen varma meedion puheista hän pyysi todisteita siitä, että hänen äitinsä seuraa edelleen hänen elämäänsä. Meedion vastaus oli ”joulukuusen koriste”. Harry uskoi merkin olevan selvä: pieni Archie-poika oli jouluna pudottanut kuusesta koristeen, jonka sirpaleista muodostui kuningatar Elisabetin ääriviivat. Meedio kertoi Dianan olleen paikalla tilanteessa ja olleensa huvittunut lapsenlapsensa tempusta.

Istunnon lisäksi Harry on kokenut muitakin yliluonnollisia tapahtumia. Lomaillessaan Botswanassa hän kohtasi veljensä Williamin kanssa vapaana olleen leopardin silmästä silmään. Harry pelkäsi tulevansa syödyksi elävältä, mutta koki sittemmin leopardin olleen viesti hänen äidiltään, joka halusi viestittää lapsilleen kaiken olevan hyvin.

*

https://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/a/137953d8-847e-4dc2-bd8b-49d95d251286

Norjan prinsessa Märtha Louise on nykyisin kihloissa shamaaniksi itseään kutsuvan Durek Verretin kanssa.

Verret kertoo nyt käyvänsä keskusteluja tuonpuoleiseen kihlattunsa ex-miehen kanssa. "Pystyn kuulemaan Arin. Hän pyytää minua viemään terveisiä lapsille ja sanomaan, että rakastaa näitä yli kaiken", Verret paljastaa.

*

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/8b612920-f8c1-4b5e-9a49-74591099bfcf

Eija Ahvo kertoo miten hänen läheisensä ovat ilmestyneet luontokappaleina kuoleman hetkellä.

*

Linkki oli pitkä, lyhensin: mtvuutiset.fi

Pariskunta väittää lattian alta kuuluvan outoa koputusta, jonka he itse epäilevät olevan perheen edesmenneen isoisän tapa kommunikoida tuonpuoleisesta. Ilmiölle ei ole saatu selitystä. Marraskuussa parin tapaama selvänäkijä oli kertonut Kieronille näkevänsä tämän isoisän Kieronin vierellä."

*

UUVUTTAVA TYÖELÄMÄ

https://www.iltalehti.fi/tyoelama/a/68f9f3e9-dc24-4c8b-8ff5-0adce6097bf1

"Suomi on orjatyöyhteiskunta. Minä kerron miksi. Haastattelin hiljattain Jadea, 28, joka kertoo tehneensä ”lähes kaikki paskanakit”. Jade, jonka nimi on muutettu, kertoo jutussa laajasti suomalaisen duunarin karusta arjesta. Kun Jade työskenteli yövuoroissa Helsingissä tunnetulla huoltoasemaketjulla, työolot olivat niin surkeat, että hän stressaantui sairaaksi. Nuoria tyttöjä laitettiin yksin vaaralliseen yövuoroon. Palkka oli huono. Jaden oli vaikea vaihtaa työtä, koska hänellä ei ollut varsinaista koulutusta. 

--- Ongelma ei aina ole pelkästään työhön lukittu aika, vaan lisäksi työstä stressaaminen vapaa-ajalla. Näin kuvailee isossa päivittäistavarakauppaketjussa myyjänä työskennellyt kaverini: "Joka ilta rintaa puristi, kun ajatteli seuraavaa aamuvuoroa. Olin vasta saapunut töistä kotiin, mutta huomisen aamuviiden vuoro lähestyi jo kovaa vauhtia. En monesti saanut unta, sillä työ ahdisti niin paljon, että hikoilin ja tärisin sängyssä, kuin minuun olisi piikitetty adrenaliinia.

--- Helsingin seudun kahviloissa työskennellyt Lotta kertoi jutussa, että kun hän oli yksin vuorossa, olisi vessakäyntiä varten pitänyt soittaa lähikahviloista joku tuuraamaan. Yleensä ketään ei lähetetty.

--- Olen aina tehnyt paljon töitä. Silti toimittajan työssä minulle tuli aivan puskista, että palkka voi riittää elämiseen ja työolot voivat olla oikein hyvät. Yhtäkkiä minulle kuului esimerkiksi työterveydenhuolto. Ennen se oli näyttäytynyt jonain hähmäisenä konseptina, joka kuului joillekin etuoikeutetuille. Lisäksi minulla oli oikeita taukoja. Tajusin, että töihin voi olla mukavaa mennä. 

Voi sentään sitä stressin määrää, jos olisin vielä töissä palkalla, joka ei valmiiksikaan riitä elämiseen. Moni on sellaisessa työssä nytkin.

Miksi orjatyö on normaalia?

*

https://yle.fi/a/74-20013804

"Ihmiset muuttavat, vaihtavat autoa ja eroavat parisuhteesta. Miksi työpaikka on niin pyhä, ettei sieltä saisi lähteä? Ei siihen tarvitse liittyä mitään epämiellyttävää. Miksei voi vaan sanoa, että oli kivaa, mutta nyt on aika jatkaa matkaa. Aina ei kannata etsiä vikaa tai syytä. Vanhemmat sukupolvet ovat helpommin tyytyneet siihen, että työtä on tehty enemmän rahan vuoksi kuin tunteen palosta.

Emma Lambergin tuore väitöskirja (siirryt toiseen palveluun) osoittaa, että nuoret naiset odottavat työltä mielihyvää ja onnistumisen tunteita.

Työterveyslaitoksen psykologi Elisa Valtanen ei säikähdä nuorten työntekijöiden työelämälle asettamia vaatimuksia. Päinvastoin. "On hyvä, että nuorilla on odotuksia. He voivat haastaa työpaikkoja kehittämään työolot sellaisiksi, että ne tyydyttävät kaikenikäisiä. Esimerkiksi merkityksellisyyden kokemukseen kannattaa todella kiinnittää huomiota."

Valtasen mielestä työssä on oltava riittävästi vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä – erityisesti näinä aikoina, kun monessa työpaikassa tehdään etätyötä. "Työpaikkakin hyötyy siitä, jos työntekijä kokee työolot sellaisiksi, että tässä haluan olla."

*

https://yle.fi/a/74-20003751

"Minä en ole mitään muuta kuin häiriö!" Näin tokaisi kerran Niina Kettusen tytär, jolla on ADHD-diagnoosi. Tokaisu heijastelee monen neurokirjon ihmisen kokemusta syrjäytymisestä ja toiseudesta.

Maailmatietoisuus on mielestäni yksi tosi hyvä sana. Se kuvaa neuromonimuotoisten ihmisten kokonaisvaltaista tapaa huomioida ympäristö. Huomio ei kiinnity pelkästään ihmisiin vaan myös kaikkeen elävään ja elottomaan, esineisiin, rakennuksiin, luontoon, ääniin ja väreihin, Kettunen kuvaa.

Esiin nousevat myös vuorovaikutustilanteet. Neuromonimuotoiset ihmiset saattavat esimerkiksi kokea ihmisperäistä kuormitusta, jota aiheuttavat sosiaaliset vuorovaikutustilanteet ja niiden runsas sanaton viestintä.

"Kieli lisää ongelmia hirveän paljon. Kieli on lähtökohtaisesti latautunutta ja ongelmavetoista, kun puhutaan häiriöistä ja yliherkkyyksistä", Kettunen toteaa. Sen takia Suomen Autismikirjon Yhdistys on nyt koonnut uuden autismi- ja neurokirjon sanaston, joka löytyy kokonaisuudessaan järjestön nettisivuilta(siirryt toiseen palveluun).

Shutdown = sulkeutuminen. Meltdown = tunneromahdus.

Syrjimätön sanasto heijastelee neurokirjon ihmisten omia kokemuksia ja kääntää monia englanninkielisiä termejä suomen kielelle ensimmäistä kertaa. Kyse ei ole ylireagoinnista vaan siitä, että on herkkä aistijärjestelmä, Kettunen sanoo.

Lapsi sai psykoottisen kohtauksen, kuvasi eräs opettaja kerran. Oikeasti kyse oli neurokirjolaisille tyypillisestä meltdownista, tutummin melttarista. Se tarkoittaa ylikuormituksesta johtuvaa tunnepurkausta. Välillä neurokirjolaisten vanhemmat kuulevat, että lapsi lähtee luvatta tunnilta, lukittautuu vessaan eikä halua osallistua opetukseen. Todellisuudessa kyseessä on shuttdown eli suttari. Siinä ihminen ylikuormittuu ja sen seurauksena sulkeutuu.

Tilanteista kertoo Niina Kettunen. "Lapsi on niin kuormittunut, että hänen täytyy päästä tilaan, jossa hän voi olla hiljaa ja rauhoittua".

*

HYVÄKSIKÄYTTÖ

Naisten hyväksikäyttäjä Andrew Tate pidätettiin Romaniassa. Romanian poliisin kuvaama pidäysvideo setelikääröistä, aseista ja loistoautoista oli todella silmiä avaava muistutus ettei saalistaminen ja hyväksikäyttö ole mitenkään loppumassa maailmasta... 

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bc1111bf-a762-437b-aeb4-54945f9407eb

*

https://jointheroyalwe.com/

"Miten päästä irti myrkyllisestä/vahingollisesta suhteesta, ja päästä eroon sairauksista joita tämä suhde kokijalleen aiheutti. Löydätte listan stressiin liittyvistä sairauksista kun laitatte vaikkapa haun googleen: ahdistus, masennus, ruoansulatushäiriöt, sydänongelmia, sydänkohtaus, korkea verenpaine, päänsärkyä, uniongelmia, painon lisääntyminen, ym. Mistään et kuitenkaan löydä tietoa että nämä liittyvät vahingolliseen ihmissuhteeseen, syytetään ainoastaan stressiä ja kyvyttömyyttä tasapainottaa työtä ja vapaa aikaa tai "yhteiskunnan stressiä".

Luulen että olemme kyvykkäitä käsittelemään yhteiskunnan stressiä yksinään. Mutta se mitä emme kykene selvittämään, on se kun tulemme yhteiskunnan aiheuttaman stressin piiristä kotiin ja yritämme selviytyä lisäksi vielä narsistisen miehen raivosta ja hyväksikäytöstä. Meitä ei ole suunniteltu stressaamaan ja taistelemaan elintasostamme, tullaksemme kotiin hyväksikäyttävän, väheksyvän vaimon luo, narsistisen lapsen luo tai muihin toimimattomiin perhesuhteisiin. Sillä näin elämässämme ei ole enää lepoa eikä rauhaa.

Miksi kärsimme sairauksista myrkyllisissä suhteissa? Kun stressaannut, sydämesi lyö nopeammin, lihaksesi kiristyvät, kämmenpohjasi hikoilevat. Se on kehon luonnollinen vastine stressille, "taistele tai pakene" -tila joka aiheutuu kahden hormonin vapautumisesta, kortisolin ja adrenaliinin. Nämä kaksi hormonia ovat pääsyy sairauksillesi. Olemme suunniteltu kestämään lyhytkestoisia taistele tai pakene -tiloja. Mutta emme jatkuvaa "verenhimoisen karhun pakenemista" päivästä pävään, vuodesta vuoteen, jollaine aiheutuu jos olemme joutuneet narsistisen hyväksikäyttäjän kanssa suhteeseen.

Sinun tulee nähdä tällainen viallinen perhesuhde verenhimoisena karhuna, sillä olemme nyt erottelun ajassa, eikä sinun tule olla siinä myrkyllisessä suhteessa enää.

Elämme siis jakautumisen aikaa. Jeesus sanoi "Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa. En minä ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. Minä olen tullut nostamaan pojan isäänsä, tyttären äitiään ja miniän anoppiaan vastaan. Viholliset ovat oman talon väkeä."

Tässä ajassa on jotain tuskallisen samaa, se on merkki että sinun täytyy irrottautua ja lähteä pois (traumasiteestä)."

Suomensin videolta: https://youtu.be/NPZ-ZJw8JO0

*

UUSI AIKA

http://2012portal.blogspot.com/2023/01/the-return-of-spirit.html

Suomensin hieman: "Valojoukot käyttävät Mjolnir-teknologiaa poistaakseen implanttien ja maapallon pintaverkoston mustat aukot. Kun näiden mustien aukkoje kriittinen massa on poistettu, positiviinen henkinen energia buddhiselta tasolta pääsee jälleen mentaali-, astraali-, eetteri ja fyysisille tasoille maanpinnalla ensi kertaa sitten vuoden 1996 jälkeen. Tämä positiivinen henkinen energia vahvistuessaan tarpeeksi, laukaisee Uuden Renessanssin ajan, todellisen henkisen heräämisen Vesimiehen aikaan ja tulee olemaan perusta operaatio Dreamlandin (unimaa/unelmien maa) aktvoimiselle. Tämä positiivinen henkinen energia lopulta purkaa mustan aukon kvantti-anomalian maapallon ympärillä ja uudelleenaktivoi ylösnousun prosessin tälle planeetalle. Se yhdistää planeetan pinnan Valon Tunneleihin jotka ovat Setin tunneleiden vastakohta. Valon Tunnelit yhdistävät koko universumin Yhteen ja ne lopulta ylösnostavat koko universumin yhteen suureen valtavaan Ykseyden sateenkaari-pehmeyteen seuraavan kosmisen syklin lopussa."