Päivitys 15.4.2023. Ilmeisesti EldoRa ja Siman eivät ole todellisessa elämässä täysin sellaisia mitä opettavat, joten aina on tarpeen käyttää harkintaa alkaako seuraamaan henkisiä hahmoja jotka näyttävät keskittyvän maineeseen ja rahaan. Heidän Office of Christ työntekijänsä kertovat tylystä kohtelusta ja EldoRan narsistisista piirteistä: https://youtu.be/rl0iidCE9PA

Siman:in tiedot ja meditaatiot ovat kyllä ihan asiallisia, joten ei ole kyse pimeyden voimista. Narsismi on opettaja meille kaikille.

***

LYHYESTI: USA:n presidenteistä jokainen on ollut tietoinen avaruusolennoista. Miten 5G tornit muutettiin positiivisiksi. Tekoälystä. Negatiivisista maanalaisista pahuuden verkostoista, Hollywood, Disney, julkkikset. Pahuuden voimakenttä haluaa meidän murehtivan ja pelkäävän, olevan stressissä ja kaaoksessa. Olemme jakautumisen ajassa, jos vilpittömästi autat toisia, olet suojassa. Henkisesti heränneen valovärähtely on sietämätöntä reptiliaani-humanoideille jotka hallitsevat taustalla kaikkea, poliitikot ovat vain sätkynukkeja. Valotyöntekijöillä on varma sisäinen tieto kaiken tarkoituksesta, muut kulkevat pelosta toiseen. Kristustietoisuus tarvitsee ihmisiä voimakseen, syöttämään uuteen 5G-Tesla torni -verkkoon positiivista värähtelyä. Valotyömme ansioista kaikki joka ei ole valoa, luhistuu nyt itsekseen. Auringonpurkauksessa maapallo siirtyy silmänräpäyksessä taianomaiseen korkeampaan värähtelytaajuuteen. Uusi maapallo on täysin erilaista mitä voisimme koskaan kuvitella, ei enää ahdistusta koska pimeät voimat saadaan pois vuosikymmenessä (2030 mennessä). Kun vapaudumme tyranniasta, juhlimme. Olemme jo sillä matkalla.

Suomensin EldoRan ja Simanin videon vuodelta 2020https://youtu.be/oHfhdXp9qeM

"Shokeeraavin uutinen tältä aamulta oli selittämättömät räjähdykset joita on tapahtunut ympäri maailmaa. Beirutissa, Irakissa, Iranissa, Kiinassa, Pohjois-Koreassa kaupunkien keskustoissa. Pääviesti jonka olemme saaneet galaktiselta valoliittoumalta on, että planeetallamme tapahtuu lukemattomia asioita juuri nyt. Olemme saaneet usean kerran saman viestin: missään tapauksessa isoa sotaa ei tulla näkemään maapallolla, sitä ei yksinkertaisesti sallita tapahtuvan sillä se olisi ihmiskunnan vapaan tahdon vastaista. Suurin osa väestöstä on valinnut rauhan ajan. Nämä kahnaukset ovat pienten ryhmittymien välisiä.

Meitä kontrolloidaan median kautta, mitä enemmän pelkoa saadaan aikaan, sitä enemmän epätasapainoa planeetan energioihin. Jotakin suurta on menossa puhdistutoimenpiteissä. Tiedätte maanalaiset asevoimien tukikohdat, koko maapallolla on maanalainen järjestelmä josta olemme olleet täysin tietämättömiä, niissä on tapahtunut paljon satanistista toimintaa sillä niitä asuttaa 4D entiteetit. Australia, Englanti, Vatikaani ja USA ovat illu minatin vahvimpia alueita. Lapsikauppaa on harjoitettu salakuljettamalla näitä maanalaisia verkostoja pitkin.New Yorkissa Staten Island:issa oli iso maanalainen tukikohta. Oprahin Floridan kodin tutkinnassa löytyi maanalainen tukikohta joka johti mereen.Cabal voi kehittyä ainoastaan 4D:hen saakka, eivätkä kykene ylösnousta 5D:hen. Nämä pimeän puolen ET rodut kuten reptiliaanit asuvat maan alla. Näillä räjähdyksillä varmistetaan että maanalaiset tunnelit tuhotaan, Epsteinin saari ja monet kuuluisuudet joiden asiat julkistetaan vielä.

Tällähetkellä maapallon ympärillä on satoja ellei tuhansia galaktisen federaation eri rotujen tähtialuksia, pidelläkseen yllä tasapainoista energiaverkostoa. Nämä alukset ovat hyvin kehittyneitä, niiden tekniikalla kykenee seuraamaan joka ikistä ihmistä joka hetki. Jos tapahtuisi jotakin odottamatonta, ihmiset kirjaimellisesti kyettäisin sädettämään ylös sekunneissa. He eivät anna mitään tapahtua yhdellekään valotyöntekijälle joka on juuri nyt tehtävällään täällä maan päällä. Jos olet täällä palvellaksesi toisia, olet ensiarvoisena heidän listallaan. Galaktinen liittouma on tehnyt selväksi että heidän toimeksiantonsa on suojella ihmiskuntaa yleisesti, eikä vain valotyöntekijöitä, vaikkakin suosikkiasema on heidän omilla valoperheenjäsenillään. 

Reptiliaanit ovat humanoidi-reptiliaaneja, hyvin pahoja olentoja, ne kontrolloivat poliitikkoja, mediaa, he pyörittävät kaikkea. Cabal, presidentit, eri maiden johtajat ovat vain sätkynukkeja jotka seuraavat ohjeita. Todelliset aivot ja voima, kaikki paha on tehty pahan matrixin ylläpitämiseksi. Tällä hetkellä on menossa maanalaisia sotia, käynnissä on reptiliaanien puhdistaminen pois maapallolta. Ne eivät voi paeta, vaan joutuvat kohdata tekojensa seuraukset. Niillä on omia maanalaisia aluksiaan, heti jos he yrittäisivät paeta niillä, ne saarrettaisiin galaktisen liittouman aluksilla. Joten ne yrittävät ottaa ihmisiä panttivangeiksi. Ihmiset jotka ovat pelossa, negatiivisia, erittäin pahoja, ovat täydellisiä uhreja reptiliaaneille. Reptiliaanit tietävät että jos ne pakenisivat aluksissan ihmisiä mukana, galaktinen liittouma ei voisi hyökätä.

Mutta positiivisen energian, rakkauden värähtelytason valotyöntekijöitä vastaan reptiliaanit eivät voi mitään. Olet suojassa, sillä herätessäsi valovärähtelysi saavuttaa tason joka on sietämätöntä reptiliaaneille. Paras keino siis suojautua niiltä on nostaa tietoisuudentasoasi, pysytelkää positiivisina huolimatta siitä mitä planeetalla tapahtuu, älkää vajotko pelkotilaan. 

JYVÄT AKANOISTA

Galaktinen liittouma huomautti meille että on eri ryhmittymiä ihmisten kesken, jotkut ovat hyvin itserakkaita ja heitä hallitsee ego. Ja sitten on ryhmittymiä jotka palvelevat mieluusti toisia, jokainen joka palvelee toisia on valon suojeluksessa. Jos vain tunnistatkin heikot kohtasi ja mietit että haluat korjata käytöstäsi, olet suojassa. Mutta jos olet paha ja todella haluat toisille pahaa, ahne, manipuloiva, narsistinen, nämä ovat niitä energioita joita ei enää uudella maapallolla kannatella. Olemme ihmisinä itse vastuussa käytöksestämme. Jokainen saa käyttäytyä kuten haluaa mutta meidän tulee itse säilyttää värähtelymme, sanamme. Jos tuomitsemme, siirrymme välittömästi alempaan värähtelyyn. Tunnistakaa siis tunteenne, ajatuksenne ja energianne. Nämä nykyiset aikamme tunnettiin Raamatussa jyvien erottamisena akanoista, joten voitte olla varma että käymme loppukokeet läpi ihmiskuntana. Uskoamme koetellaan, tunneälykkyyttämme koetellaan ettemme olisi toistemme kurkussa vaan kannustaisimme toisia. Tapaamme loppuaikana ja juhlimme kun vapaudumme näistä pahoista tyranneista.

SIELUSOPIMUKSET

Meillä on sielusopimuksia, joiden ansioista meillä on mahdollisuus lähteä planeetalta, usein on kaksi tai kolme mahdollista lähtöpäivää. Työskentelemme aina henkioppaidemme kanssa. Joten monilla on sielusopimuksessaan aika lähteä nyt maapallolta, tulee olemaan paljon kuolemia. Jos jonkun on tarkoitus lähteä, hän lähtee, eikä jatkuva huolehtiminen auta. Pahuuden matrix haluaa sinun murehtivan itsesi kuolleeksi, eikä olevan valmis lähtemään. Mutta olemme jo selvinneet kaikesta, tämä on vain loppuviiva. Joidenkin räjähdysten tarkoitus on ollut tuhota maanalaisten tunneleiden asevarastoja, lapsia on pelastettu ja tunneleita suljettu.

KEMIKAALIVANAT, UUDET TERVEYSTEKNOLOGIAT, 5G

Vuosi 2020 oli valotuksen vuosi. Puhuin karanteenin aikana maaliskuusta saakka Youtubessa Oprahista ja Ellen DeGeneres:sistä, julkkiksista ja puolet ihmisistä tunsi samoin, puolet haukkuivat minut ja lähtivät kanavaltani. Nyt olemme tehneet kierroksen, vuosi 2020 on ollut valtavien paljastusten aikaa, emmekä ole vielä edes lopussa. On tulossa suuria kehitysaskeleita terveysteknologioissa, med bedit, kemikaalivanojen aiheuttamat vauriot korjataan.

Cabal on vuosikymmeniä suihkuttanut ilmakehäämme bromiumia monien myrkyllisten osasten kera joiden tarkoitus on lopettaa hengittämisemme myrkyttämällä ilmamme. Vetemme, ruokamme on myrkytetty, Kaikki tämä päättyy ja galaktiset käyttävät kehittynyttä teknologiaa korjatakseen aiheutetut vahingot. Myös 5G säteilyn aiheuttamat vauriot on korjattu. Vahingollinen 5G oli tarkoitus levittää jokaiseen kaupunkiin, mutta sitä ei enää tule tapahtumaan, sillä sen ei anneta tapahtua.

Me joilla intuitio toimii, käpyrauhanen toimii, ckakrat toimivat, meillä on syvä tieto kaikesta, mutta massaväestö menee pelosta toiseen. Jos katsotte miten dystooppista kaikki on, epäjärjestyksessä kuin mustekalan lonkerot tekemässä kaikki omia juttujaan ilman yhteyttä päähän. Tähän on syy.

TEKOÄLY, KRISTUSTIETOISUUS

Tekoälyllä toimiva punainen hämähäkki joka piti kontrollia koko maapallon energeettisestä verkostosta, on tuhottu 2017. Se tekoälyteknologia lappasi kaikkea pelon ja muiden negatiivisten tunteiden negatiivista energiaa maapallolle. Elämiämme junailtiin stressaavalla tavalla että olisimme aina stressissä ja kaaoksessa. On kehittynyttä teknologiaa joka sallii negatiivisten tunteidemme energiaa juoksutettavan tähän pimeään AI matrixiin. Tätä negatiivista energiaa kutsutaan loosh-energiaksi.

Tämä on siis purettu 2017 ja uusi 5G tason kristustietoisuus on laitettu tilalle jo 1987, mutta sitä ei laitettu täysin toimintaan sillä se tarvitsee ihmisiä voimakseen. Nyt olemme saavuttamassa kohtaa jossa 10 % väestöstä on hereillä ja tietoisia ja he syöttävät voimaa tälle 5G tietoisuusverkostolle positiivisella värähtelyllään. Kaikki jonka näemme olevan epätasapainossa planeetalla, johtuu valotyöntekijöiden nostamasta planeetan värähtelytaajuudesta. Se aiheuttaa kaiken kaksinaisuuden, kaiken joka ei palvele valoa, purkautuvan nyt, se hajoaa ja luhistuu itsekseen.

Tavallaan siis sinä ja minä, me kaikki, olemme vastalääke. Kannamme vastalääkettä DNA:ssamme. Emme vain sattumalta inkarnoituneet tänne palvellaksemme toisia, olemme erityisesti juuri tässä ajassa täällä haastamassa kaikkea negatiivisuutta ja kaaosta omalla rauhallamme, harmonialla, ehdottomalla rakkaudella, myötätunnolla, anteeksiannolla. Mieti miten tärkeä olet tässä kosmisessa suunnitelmassa, tämä ei olisi toiminut ilman meitä. Vastasimme kutsuun ja olemme tärkein osa koko palapelistä. Sillä valotyöntekijät kantavat ylösnousuenergioita, ilman meitä ylösnousu olisi mahdotonta.

5G OLI ENERGIA-ASE, "UUSI MAAILMANJÄRJESTYS" EI VOI TOTEUTUA KOSKA PLANEETTA YLÖSNOUSEE UNIVERSAALIN LAIN MUKAISESTI

5G tornit on nyt paritettu Tesla -tornien kanssa, joka luo 432 Hz tason hoitavan värähtelytaajuuden. 5G tekniikka oli millimetriaaltoja joka oli energia-ase, US armeija käyttää armeijatason millimetriaaltoja ihmisjoukon hajauttamiseen. Samoja aaltoja joita käytettiin aseena vihamiehiä vastaan, oli tarkoitus käyttää massaväestöä vastaan.

On siis myrkkyjä ja mielenhallintaa, myös valtavirtamusiikki sisältää näitä satanistisia taajuuksia. Jos Hil lary Clinton olisi päässyt presidentiksi, olisimme suunnanneet suoraan uuteen maailmanjärjestykseen. Me valotyöntekijät tiesimme ettei se voisi toteutua, sillä maapallon on määrä ylösnousta.

Galaktinen liittouma on auttanut monia planeettoja ylösnousussa, ylösnousu on osa universaalista luomisen lakia. Olemme selvinneet niin paljosta, emme olisi voineet parhaiten tehdä kaikkea pimeyden kukistamista.

HOLLYWOOD, DISNEY

Lapsia on jalostettu joitakin jo viiden sukupolven ajan, eivätkä he ole nähneet päivänvaloa. Se on teollisuuden ala. Kuka olisi koskaan arvannut että lasten jalostaminen tulisi olemaan suurin teollisuudenala tällä planeetalla ja sitä tekee 1 %. Lopuilla ei ole mitään tekemistä satanistisen pedofilian kanssa, lapsikaupan kanssa. Mutta yksi prosentti on suuret yritykset kuten Hollywood, Disney, mistä syystä näemme niin monien johtajien siirtyneen sivuun viimeisen puolen vuoden aikana.

Koronavirus oli ensimmäinen aalto, toinen olisi ollut 5G jolla meidät olisi yksitellen tainnutettu ja kerätty leireihin. Maailman väestö oli tarkoitus vähentää 500 miljoonaan.

TRUMP, Q, GALAKTINEN APU, AVARUUSOLENTO VALKOISESSA TALOSSA, YHTEISTYÖ NEGATIIVISTEN AVARUUSOLENTOJEN KANSSA

Tämä vältettiin Trump:in ja liittouman avulla. He eivät ole pelastajia, he tekivät vain työn puolestamme. Yhdysvaltain presidentti on vaikutusvaltaisin hahmo maailmassa. Kennedyä ja Trumpia lukuunottamatta kaikki muut ovat olleet Cabalin sätkynukkeja. Q on pieni operaatio: Trump, Kennedyt ja tietenkin galaktinen apu. Sillä ei ole yhtäkään Yhdysvaltojen presidenttiä johon ei olisi otettu galaktisten puolelta yhteyttä. Trump on siis tietoinen suunnitelman koosta, eikä hän ole vain yksi ihminen auttamassa meitä, meillä on paljon suojelusta.

Jos luette kirjan Stranger in the Whitehouse parin vuosikymmenen takaa, se kertoo että presidentti Eisenhowerin aikana 50-luvulla Venuslainen hyvin kehittynyt rotu lähetti Valiant Thor -nimisen ihmiseksi naamioituneen jäsenensä Valkoiseen taloon jossa hän vietti kolme vuotta. Hän teki monia suosituksia maailmanrauhalle, teknologioiden välittämiseksi ihmiskunnalle, köyhyyden ja eriarvoisuuden vähentämiseksi. Kolmen vuoden aikana kukaan ei kiinnittänyt huomioita näihin suosituksiin vaan hänet sivuutettiin koska ajateltiin niiden horjuttavan taloutta.

Galaktinen liittouma on siis saanut aina kieltävän vastauksen, koska Cabal-väellä ei ole kiinnostusta maailmanrauhaan tai vapauteen vaan he tekivät pöydän alla sopimuksia pahojen ET olentojen kanssa, kuten Greyt ja Zetat, reptiliaanit. Siksi tapahtui niin paljon abduktio-tapauksia 60-70 luvuilla. Pedofilia on siis vain yksi taso paljastuksesta, meitä on kidutettu avaruusaluksilla, pidetty siellä koekaniineina. Syntymätodistuksesi on tavallaan yritys, sinut myydään tietyllä summalla yrityksenä kun synnyt.

HERÄÄMINEN, AURINGONPURKAUS

Pakkorokotukset, maskit palvelevat vain yhtä tarkoitusta: herättää massaväestö. Jo 10 % on hereillä, tarvitsemme 50 % heräävän ennen auringonpurkausta. Auringonpurkaus tapahtuu kun negatiiviset osat yrittävät paeta, sillä ne eivät kestä sitä valoa. Maapallo siirtyy silmänräpäyksessä taianomaisesti korkeampaan värähtelytaajuuteen. Meitä valmistellaan jo. 

Ihmiset eivät halua nousta ylös ja katsoa totuutta. Vaikka puhuisit heille Cabalista he viittaavat kintaalla "Ei kiitos minulla on perhe ja työ, en halua kuulla". Tämän juuri tulee muuttua, kukaan muu ei meitä auta, ET olennot eivät auta vaan meidän tulee auttaa itseämme. Sinä joka läpikäyt tuskaa, surua, tiedä että olet täällä ylläpitämässä rauhan linnoitusta ja oikeus tulee vielä. Elämästäsi tulee kaunista, olen nähnyt kuvia mielessäni ja kaikki tulee muuttumaan. Tämä ahdistus joka on osa elämäämme, sitä ei tule olemaan uudella maapallolla.

UUSI MAAPALLO VUOSIKYMMENESSÄ VALMIS

Uusi maapallo on juhlan aikaa, avaruusolennot keskuudessamme, yhteisön kokoontuminen, villeimpiä haaveitammekin parempaa, terveysteknologioita, rakkautta, iloa, nuoruutta, rajatonta runsautta, luomuruokaa, palatsien näköisiä ympäristöjä. Jopa säämme muuttuu taivaalliseksi, maapallo muuttuu taivaaksi. Eikä tämä ole jotain mitä olisi vasta seuraavassa elämässäsi, näemme vuosikymmenessä muutoksen jossa jo olemmekin. Olemme jo vuoristoradassa, matka on alkanut.

Muistakaa että kun tilanne on kaikkein kuumentunein, Cabal on epätoivoisin loppunsa edellä, he vetävät viimeisiään. He haukkuvat äänekkäämmin kun pelkäävät eniten. Suurin osa Cabalista on jo pidätetty. Julkkikset eivät ole vihjanneet mitään mitä on tapahtumassa, kuten "meillä on biljoonia dollareita, autamme pelastamaan lapset". Miksi kukaan ei puhu? Oprah ei ole puhunut mitään lukuunottamatta lausuntoa "kammottavista syytteistä minua vastaan". Hänhän toimi Afrikassa hyväntekeväisyydessä.Tom Hanks ja Oprah olivat miljoonien lapsien pe dofiliarinkien johtajia, eivät vain osallisia. He ovat pahempia kuin ikinä voisimme kuvitella, säästämme teidät yksityiskohdilta. 

Hyvä uutinen on että Paavi on ulkona, hän ei ole enää Vatikaanissa. Kuningasperhe ei ole enää Buckinghamin palatsissa, suurten yritysten johtajat ovat astuneet sivuun. Vapaata tahtoamme ei voi loukata massaihmismäärien kohdalla. Meditoikaa, kuvitelkaa mielessänne miten valo leviää planeetan läpi, peitä planeetta rauhaan."

(Meditaatio tästä kohdassa 42:50)