Päivitys 15.4.2023. Ilmeisesti EldoRa ja Siman eivät ole todellisessa elämässä täysin sellaisia mitä opettavat, joten aina on tarpeen käyttää harkintaa alkaako seuraamaan henkisiä hahmoja jotka näyttävät keskittyvän maineeseen ja rahaan. Heidän Office of Christ työntekijänsä kertovat tylystä kohtelusta ja EldoRan narsistisista piirteistä. Tälle videolle on tulossa myös osa 2: https://youtu.be/rl0iidCE9PA

Siman:in tiedot ja meditaatiot ovat kyllä ihan asiallisia, joten ei ole kyse "pimeyden voimista". Narsismi on opettaja meille kaikille, se opastaa meitä omaan voimaan ja siten on yhtä tärkeä kuin hyväntahtoinen opastajakin.

***

Suomensin EldoRa & Siman vanhalta videolta: Alta-Major chakra is coming online

 https://www.youtube.com/live/SqwqXPSoF4k?feature=share

Alussa meditaatio jota en suomentanut.

"Me olemme sieluperhe ja olemme yhdistymässä. Meitä kutsutaan yhteen. Elämämme, työmme, juhlamme tällä planeetalla on vasta alkamassa, ystävät. Se oli aika intensiivistä. Minua kosketti eniten kun sanoit että kaikkia sielujamme kutsutaan ottamaan yhteyttä toisiinsa ja tämä on vasta juhlamme alkua. Näin me sen todella näemme, emme näe tätä aikaa haasteena vaan juhlan aikana, kuudennen auringon aikana. Tämä on aika josta esi-isämme näkivät ennusteita, sateenkaarilapset, tähtisiemenet, kauniit indigot ja kristallit, kaikki tulemme yhteen ja pitelemme käsistä toisiamme. Ankkuroimme uuden maapallon... (itkua). Tämä ei ollut... (itkua). Tunnen niin paljon iloa kulkevan lävitseni. - - Olen ikionnellinen. -- Nämä ovat suuren onnen kyyneleitä, ilotaajuutta. Joka kerta kun tunnemme enkelit, galaktisen perheemme, tältä meistä tuntuu. Itkemme silkasta ilosta. On kunnia olla maanpäällä teidän kaikkien kanssa. Meillä on kaikilla sielusopimus olla täällä, tehdä työtä yhdessä ja todellakin on aika kääriä hihat.

KRISTUSTIETOISUUS, TOISTEN AUTTAMINEN

Office of Christ -tiimimme (suom. ehkä lähinnä "kristus-toiminnot") on ollut kiireinen pelastaen ihmisiä asumasta kadulla, autamme yleisesti sieluperhettämme. Tällä viiikolla kiireemme keskellä House of Ra -tapahtuman järjestämisessä, meille tuli kaksi tavallaan hätäpuhelua sieluperheemme sisältä. Yksinhuoltaja äiti ja lapsi kirjaimellisesti olivat kodittomuuden uhan alla ellemme olisi auttaneet rahallisesti. Joten kokoonnuimme, kysyimme mitä hän tarvitsisi ja järjestimme sen. Siinä hetkessä saimme viestin (henkioppailta) että tämä on seuraava missiomme yhteisönä. Jokainen meistä sieluperheessä on suojelusenkeli, meillä on samanarvoisuus, ei ole hierarkioita. Näin järjestöt toimivat 5D:ssä, kaikki toimii rinkityyppisesti hyvin läpinäkyvästi ja mutkattomasti. Meille näytettiin että me kaikki teidät mukaan lukien olemme Office of Christ:in suojelijoita ja huoltajia. Ja kun näemme ihmisen ongelmissa, teemme mitä tarvitaan varmistaaksemme että naiset, lapset, vanhukset, kansallisuudesta huolimatta, kannattelemme toisiamme huolimatta siitä mistä maasta olemme, mitä uskontosuuntaa kannatamme.

Haluan tähdentää että Office of Christ:illa ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa, ei kertakaikkiaan yhtään mitään. Olemme enemmän linjassa Yhden Lain kanssa, uskomme yhteen yhtenäiseen, kokonaiseen Luojaan ja kaikki ihmiset, rodut ovat yhdenvertaisia tämän Luojan luomuksia. Olemme kaikki Jumalan lapsia, veljiä ja siskoja. Yhden Laki tarkoittaa ettei ole jakautumista, olemme täällä toisiamme varten.

Tämä oli hyvin nöyrryttävä kokemus meille kummallekin, oli tarkoituksemme kertoa tästä myöhemmin, mutta nyt kun Siman toi sen esiin, se tuntuu niin kanavoidulta viestiltä että haluamme jakaa sen teille. Ja meillä on toinen suuri ilmoitus myöhemmin, se on yllätys. Mitä siis tapahtui, kaksi äitiä otti meihin yhteyttä, kumpikin joutumassa kodittomaksi, toisella oli 33 senttiä pankkitilillään. Nämä ovat ihmisiä jotka ovat seuranneet meitä kaksi vuotta, hyvin vahvoja naisia mutta juuri nyt ihmiset läpikäyvät erittäin kovia kokemuksia. Lähetimme heille rahaa. Kun viimeisin heistä otti yhteyttä, saimme erittäin selkeän viestin Jeesukselta joka on meidän pääasiallisin henkioppaamme (muita ovat Metatron, Melkisedek, Isis).

RAHASTO

Jeesus sanoi: "Lapseni, tämä on Office of Christ -rahasto ja kaikki me olemme vain kanavia rahan ja vaurauden lähettämiselle eteenpäin."

Näin taianomaista 5D on, näin taianomaista on kun olet täysin linjassa sielusi polun suhteen. Sanoin assistentillemme Lisalle: lähetä tälle ihmiselle tarpeeksi rahaa kuukauden vuokraan, että hän pääsee airbnb:hen, kaksi linja-autolippua. Otimme yhteyttä muutamiin tiimimme jäseniin, emme ole kaikkia edes tavanneet henkilökohtaisesti vaan oli esimerkiksi eräs nainen vain facebookissa kommentoiden. Psyykkisesti päätimme että kutsumme nämä neljä ihmistä, ilman että edes kysyimme haluavatko he olla osallisina. Tiesimme että he haluaisivat auttaa.

Eräs hyvä ystävämme Ray on tekniikkaheppu, hän sanoi että jättäkää kaikki tekniikkapuoli minulle, luon Gofundme -sivun joka on koko yhteisölle avoin, me laitamme sinne rahaa. Rahasto kasvaa ja auttaa avuntarpeessa olevia valotyöntekijöitä.

Pari päivää sitten Jeesus kuiskasi Simanin korvaan: "Minä järjestän riviin niiden ihmisten taskut jotka haluavat ottaa osaa tähän rahastoon." Se oli monitasoinen viesti joten siinä oli monia merkityksiä. Mitä hän siis tarkoitti sillä, oli että hän ohjaa rahat ihmisten taskuihin, mahdollistaakseen heidän osallistuvan tähän rahaston kerryttämiseen. Ei ole kyse rahan kerryttämisestä sinänsä vaan siitä että voimme kaikki osallistua, ehkä saada myös parantajia mukaan tarjoamaan hoitoja, ohjausta. 

Laitoimme tämän naisen hotellihuoneeseen yhdeksi yöksi. Jouduimme soittaa hotellin järjestämään hänet kylmästä ulkoilmasta kadulta sisään. Kysyimme häneltä mitä tarvitset eniten juuri nyt. Hän vastasi että psyykkistä apua pojalleni. Poika on vasta 7-vuotias ja kokee traumaa kaikesta tapahtuneesta. Ray sanoi minulle että tämä on mini-Nesara-Gesara ja niin juuri, me olemme Nesara-Gesara, otamme härkää sarvista emmekä jää odottelemaan kuka muu toimisi.

He jotka haluavat pitää meidät voimattomina, he lupailevat meille että jotakin tapahtuu kulissien takana, ettemme tekisi mitään sen eteen. Kun taas todellisessa maailmassa ihmiset kärsivät ja kuolevat. Joten mikään ei ole niin monimutkaista, voimakkaiden valotyöntekijöiden tulee vain liittyä yhteen, meidän suojeluksessamme kukaan ei kärsi, teemme kaikkemme niillä keinoilla joita meillä on. Pitäen oman perheemme, harmoniamme mielessämme, sillä minä-itse tulee aina ensin, siitä laajennumme auttamaan toisia. Joten meidän tulee olla tasapainossa antamisen ja ottamisen suhteen.

Tarvitsemme parantajia, ohjaajia, jos olet sellainen lähetä sähköpostia. Jos voit ottaa vaikka yhden puhelun viikossa. Tämä tulee olemaan täysin hyväntekeväisyyttä, raha ei liity tähän, näin 5D yhteisöt liittyvät yhteen. Tätä hallitaan korkeammilta tasoilta, olemme vain järjestelijöitä. Saamme viestiä että hyvin monet ihmiset tarvitsevat apua.

Viime kuussa lähetimme eräälle tytölle rahaa vilpittömästi vain omalta tililtämme, mutta Jeesus sanoo ettei se tule olemaan näin epävirallista vaan enemmän virallista ja tarvitsee kunnon asetelmat. Hän sanoo aina että "minun lapseni, mitään pahaa ei tapahdu teille, ei ruoan loppumista. Olette kaikki valoperheestä, minä pidän teistä huolta."

Kirjautukaa siis uutiskirjeen saajaksi House of Ra -sivulla. (Sivun alalaidan subscribe to mailing list)

https://houseofra.com/#sectgetit

Tähän rahastoon liittyy vielä yksi piilotettu asia: emme odota avun tulevan taivaasta, että se pelastaisi meidät. Seisomme omilla jaloillamme sanoen: aletaan töihin ja tehdään mitä on tarpeen. Tästä ylösnousun prosessissa on kyse, ei siitä että ylösnousemme kehostamme taivaaseen. Emme kuole tässä ylösnousussa, toimimme enemmän juurichakrallamme ja synnytämme uuden maapallon juurichakrojemme kautta. Valotyöntekijöiden tulee siis kaivaa kantapäänsä tiukasti maahan ja alkaa töihin, sillä rakastamme profetointia, runoja, mutta juuri nyt ihmiset tarvitsevat apuamme ja meillä tulee olla jalat tukevasti maassa. Jos olet introvertti, on aika alkaa tasapainottaa.

VILPITTÖMYYS ON UUSI VALUUTTA, ANNA YKSI OSA AJASTASI AUTTAAKSESI TOISIA

Meillä on erittäin rikas sieluperhe, tarkoitan rikas lämmössä, ehdottomassa rakkaudessa, aikomuksessa, puhtaudessa, vilpittömyydessä. Ja hyvät ystävät, tämä on uuden maapallon valuutta. Monet teistä ovat tilanteessa "en malta odottaa päästä uudelle maapallolle, 5D tasolle".

Mutta me luomme sen 5D:n, muutoksen, tulemme yhteen fyysisesti, netissä. Miksi luulette että järjestämme tapahtumia fyysisesti. Tämä on kuin kultainen tilaisuus jota ei tapahdu kovin usein, että ihmiset tapaavat fyysisesti, tapahtuu niin monitasoisia yhteyksiä, johtajia muovautuu, projekteja muovautuu, ideoita syntyy. Se luo uuden maapallon.

VIHKIMYSTARINA, SINUN VAURAUTESI ON YHTEISÖN VAURAUTTA, EI ENÄÄ "TÄMÄ ON MINUN" -AJATTELUA

Monet haluavat tarjota palveluitaan, näin uusi maapallo syntyy. Jos olet vaikka reikiparantaja, aina on tarpeen osoittaa yksi osa ajastasi, vaivannäöstäsi, energiastasi, vauraudestasi auttaaksesi muita.

Yksi asia mistä henkioppaamme aina sanovat meille ja olemme käyneet näistä vihkimyksiä läpi, on kuten Torontossa kun emme edes tienneet lähtevämme ikuisiksi ajoiksi pois Costa Ricaan. Saimme viestin henkioppailta lähteä Torontosta, sillä siellä Kanadassa asiat olivat muuttumassa hyvin pahaksi (korona). Kolme päivää ennen lentoamme eräs facebook -kaverini otti meihin yhteyttä sanoen ettei tiedä enää kelle muulle puhua, kun hänen miehensä vietiin sairaalaan sydänkohtauksen vuoksi eikä hän voinut soittaa eikä nähdä häntä koronan vuoksi. Annoimme hänelle etäparannusta ja näimme että sydänkohtauksen alkusyy oli rahalliset ongelmat. Selvitimme sen tukoksen, ja sitten jokin iski minuun. En yleensä koskaan salli kenenkään nukkua sängyssäni, olen hyvin suojelevainen kristalleistani, talostani, energiastani. Mutta sanoin hänelle että haluaisitko asua talossamme kolme kuukautta kunnes tulemme takaisin Costa Ricasta, voit nukkua sängyssämme ja olla kuin kotonasi. Kaikki tavaramme yhä olivat siellä talossa.

Kun tämä tapahtui, henkioppaamme riemuitsivat ja ihmettelimme miksi. Mutta läpäisimme hyvin suuren vihkimyksen. Tätä on 5D. Kun vauraus kuuluu sinulle, se kuuluu yhteisölle. Miettikää tätä tarkasti. Ei kuten 3D:ssä "tämä on minun tuo on sinun". Ottakaa tämä hyvin kirjaimellisesti, on aika avata kotinne ovet, koska yksi tapa miten matrix on kontrolloinut meitä, on erottelu. Pienet tontit ja jokaisella on oma kenkälaatikkonsa missä asua, "tämä on minun tuo sinun".

Meitä on aivopesty tähän ajattelutapaan, että jos näet jonkun kodittomana kadulla, ajattelet että se on hänen omaa syytään, "kuljen ohi koska ei ole paljon mitään tehtävissä". Mutta tällainen ajattelu ei perustu sydämelle, vaan kylmään reptiliaani-logiikkaan, empatia puuttuu kokonaan. Joten kun näet ihmisiä joita voit auttaa, ole tietysti hyvin tarkka ketä päästät taloosi, mutta auta kaikilla tavoilla mihin kykenet, omien rajojesi sisällä.

Kriisien aikana yhteisöt kerääntyvät yhteen, mutta nyt on kyseessä maailmanlaajuinen kriisi ja ensimmäistä kertaa ihmiskunta kerääntyy yhteen. Tämä tulee olemaan voimallista aikaa.

Costa Ricassa siivoojamme teki sivutyötä vaikka olisi saanut hierojana enemmän tunnilta. Ostin hänelle hierontapöydän että hän pääsee alkuun. Henkioppaamme sanoivat että emme voi ymmärtää miten paljon he kunnioittavat ihmisiä jotka ovat anteliaita. Eli aloittakaa tätä. Ilmoitamme Office of Christ -rahastosta sitten kun se on valmis.

Jeesus sanoi: "EldoRa ja Siman, luulette että te maksatte mutta te olette vain kanavia, jokainen teistä on vain kanava". Jeesus pitää meistä huolen. Kiitämme koko tiimiämme.

KAIKKI YLÖSNOUSU MUUTTUU FYYSISEKSI

Sitten asiaan. Tänä vuonna talvipäiväntasaushetki vie meidät tietoisuuden korkeammille tasoille, joten tämä on suuri kääntöpiste ihmiskunnalle. Meille kanavoitui tieto, että talvipäivänseisaus 2020 oli siemennys. Vuoden 2021 talvipäivänseisauksen teema on kollektiivinen synnytys. Tämä on uuden tietoisuuden synnyttämisen kääntöpistekohta, ei vain eetteritasolla vaan tänä tasauspäivänä 5D verkko ankkuroidaan maapallolle hyvin fyysisellä tavalla. Siksi näette Christ -rahaston fyysisen ilmentymisen, valotyöntekijöiden yhdistymisen, eli ylösnoususta on tulossa fyysinen. Näemme ylösnousun osuvan kollektiiviseen maapallon juurichakraan ja muuttuvan fyysiseksi.

144 000 -TAAJUUS, "ROSKA"-DNA JA KOSMINEN TIETOISUUS, PLEJADILAINEN DNA JA APINA

Mitä eetteritasolla tapahtuu: yhä enemmän 144000 taajuutta aktivoidaan valotyöntekijöiden sisällä ja yhteisöissä. 144 000 on hyvin erityinen geeni-DNA -taajuus, se on enemmänkin kaiken galaktisen tietomme muistojuhla/muistaminen. On sieluja jotka ovat biljoonia ja biljoonia vuosia vanhoja ja monet meistä ovat aikamatkaajia ja muutos-agentteja jotka tulemme planetaarijärjestelmään aiheuttaaksemme evoluutiota. Tuomme tämän 144 000 DNA -taajuuden siemenet ja laukaisemme ne tietoisuuden siemenet jotka ovat planeetan tietoisuudessa, kaikki ovat unohtaneet keitä ovat.

Ihmiskunta yleisesti on hyvin korkeataajuuksinen rotu, olemme vain unohtaneet ketä olemme, siipemme on katkaistu, DNA:tamme geneettisesti manipuloitu. Joten sen sijaan että olisimme 12 säikeisiä täysin aktivoituja Adam Kadmon -olemuksia, meillä on vain 2 säiettä. Vain yhtä astetta korkeampia kuin apinat.

Ihminen luotiin geneettisesti muuntelemalla apinan DNA:ta plejadilaisella DNA:lla.

Meillä ihmisillä jokaisella on 22 eri rodun geenejä. Meillä on todella paljon kosmista tietoisuutta piilevänä roska-DNA:ssamme ja tämä "roska-DNA" on se 99% osa DNA:stamme jota ei ole vielä aktivoitu.

Joten ajatelkaa miten perustavanlaatuista tämä on, toimimme nyt vain 1 %:n taajuudella ja voimme silti aikaansaada näitä ihmeitä joita näemme ihmiskunnan saavuttaneen planeetallamme. Vähän kuin puhuisimme englantia, tuntien vain kirjaimet A, B, ja C. Tässä olemme juuri nyt.

Meillä on siis valtava potentiaali ja yhä enemmän valotyöntekijöitä alkaa astua 144 000 aktivoituun Adam Kadmon -taajuuteen. Siksi Alta Major -chakramme (niskassa) aktivoituu ja se on hyvin suuri aktivointi, kerromme siitä myöhemmin.

Mutta palataksemme tähän päiväntasauspäivään, ankkuroimme maapallon 5D verkon, ankkuroimalla ne omaan kenttäämme. Joten monet valotyöntekijät pääsevät täysin aktivoituun 12-säikeiseen DNA:hansa.

Se on suuri asia, sillä tarvitsemme vain muutaman sata ihmistä jotka alkavat tuntea heijastusvaikutuksen maapallon ympärillä aika-paikka -tilassa. Sillä kun muutama sata pääsee kosketuksiin tämän taajuuden puhtaimman muodon kanssa, se luo ketjulinkin ihmisen tietoisuuteen ja väreilee niiden valotyöntekijöiden alitajuntaan jotka eivät ole vielä sitä kohdanneet. Eikä vain pelkästään valotyöntekijöiden, vaan se alkaa väreillä jokaisen maapallon asukkaan alitajuntaan, luoden aukon matrixiin.

ATLANTIS-KRISTALLIT

Se myös aktivoi piilevät Atlantislaiset kristallit. On 12 Atlantislaista kristallia jotka on haudattu syvälle maapallon kriittisiin pyörrekohtiin. Eenokin kirja kutsuu niitä pyörre-astioiksi, siksi koska ne ovat 12D kristalleja, arcturuslaista teknologiaa joka yhdistää maapallon verkon 12 D tason Lähteeseen. Eli nämä kristallit tulevat online -tilaan, valotyöntekijät tulevat online -tilaan ja alatte nähdä tämän hyvin positiivisen uuden maapallon aikalinjan heijastevaikutusta, tulevan fyysiseksi silmiemme eteen.

HOUSE OF RA -JUHLATAPAHTUMIEN KOSMISET TAAJUUDET

Talvipäiväntasauspäivä on suuri merkkikohta, tapahtumaamme (21.12.2021:  https://youtu.be/clGpZzDPtm8 ) ovat ostaneet lippuja eurooppalaiset, israelilaiset, meksikolaiset, suurin osa saapuu Yhdysvalloista. Tapahtuma videoidaan alusta loppuun ilmaisena livenä sieluperheellemme (kuten Kroatiankin vuodenvaihteen 2022-23 tapahtuma joka löytyy nettisivuilta). Tämä on meidän lahjamme teille jotka eivät pääse paikalle. Emme halua vain tanssia ja vaikuttaa henkisiltä, vaan teemme voimallista valotyötä, autamme tuomaan alas 144 000 kristustietoisuuden kosmisia taajuuksia. Tarvitsemme siis koko sieluperheemme ottamaan osaa, ankkuroimaan valoa, sillä siitä tulee maatamullistavaa. Tämä ei ole tylsää pyhiinvaellusta, vaan täynnä iloa, kyseessä on myös sen maan (USA) alueen parannusta sillä ankkuroimme valon, rauhan Miamiin. 

Meille näytetään että te jotka saavutte fyysisesti paikan päälle, siirrämme teidät värähtelytaajudessanne tarpeeksi korkealle että taivas voi laskeutua alemmas ja tapahtuu taivaan ja maan "kädenpuristus". Tämä on olennainen osa ylösnousua joka aiheuttaa fyysisen, tunne-, mentaali-, henkisen kehomme päivityksen, parantaen paljon traumojamme. Neuvoisimme tuomaan mukananne oman särmikkään kvartsikristallinne joilla voitte jälleen kotiinsaavuttuanne energisoida toisia kristalleja tai haudata niitä maahan ankkuroimaan 5D tietoisuutta. Sillä meillä on paikanpäällä enkeleitä, mestareista Jeesus, Melkisedek, Metatron, Isis. Pukeutukaa juhlaamme mukaviin valkoisiin vaatteisiin, sillä olemme pappeja ja papittaria jälleen. Tanssijuhlaan voi olla erikoisemmat vaatteet. Tytöt pitävät jumalattareksi pukeutumisesta, pukekaa yllenne kruununne. Heränneitä maskuliineja miehiä tarvitaan lisää, teille on juhlissa paljon tilaa sinkkutyttöjen sekaan. Alamme kuulostaa deittailu sivustolta (huumoria).

PÄIVITYMME UNESSA, SIELUTÄHTI -CHAKRA JA GALAKTINEN KÄYTÄVÄ -CHAKRA

Palataan takaisin Alta-Major chakraan. Koko ylösnousemisen prosessi on siirtymistä 2 säikeisestä 12 säikeiseen täysin aktivoituun DNA:han. Monet meistä ovat jo siinä prosessissa. Emme tiedä itse montako säiettä meissä on aktivoituneena mutta tärkeää on että tämä tapahtuu taustalla, unemme aikana, kun keskitymme mitä tapahtuu maapallolla, taustalla tapahtuu paljon päivityksiä. Kun keskitymme maapallolla kiireen illuusioon, galaktiset tekevät monia asioita taustalla, mutta eivät halua meidän virittäytyvän siihen. Paljon asioita nousee online-tilaan mutta huomiosi pidetään toisaalla.

Tiedätte että on 7 päächakraa, lisäksi pään yläpuolella on sielutähti -chakra jossa on sielusi tehtävä. Jos haluat aktivoida tehtäväsi, ajattele valkoisen valon tulevan siihen, se auttaa muistamaan omat vahvuutesi.

Sieluchakran yläpuolella on galaktinen käytävä -chakra joka avaa sinut kosmokseen. Monilla nämä ylemmät chakrat eivät ole aktvoituneet ennen tiettyä henkisen heräämisen kohtaamme, mutta siitä ei ole syytä huolestua. Kun olet valmis, tiimisi aktivoi sinut tavalla tai toisella. Monet saatte aktivoinnin House Of Ra:ssa. Valmistaudumme omaan tehtäväämme ja meidän täytyy saada teidät valmiiksi omaan tehtäväänne.

MAATÄHTI -CHAKRAN KAUTTA TIETOKAMMIOON

On olemassa myös maatähti -chakra jalkojesi alla, se sisältää kaikki muistot menneistä elämistäsi, maapallon tietokantasi. Se on myös yhteydessä Hall of Amenti:iin eli tiedostokammioon maapallon sisällä, joka sijaitsee toisessa tiheydessä maapallon sisällä. Se sisältää kaiken tiedon mitä on tapahtunut maapallolla. Pääsemme Hall of Amentiin maa-chakramme kautta. Kerrotaan että Sfinksin yksi tassu (vasen etutassu) on yhteydessä tähän Hall of Amenti:iin. 

TANTRA, KUNDALININ TUKKEET

Alta-Major chakralla on kuin juuret jotka kulkevat selkärankaa pitkin. Tantrasta emme voi paljastaa kaikkea, sillä sitä voitaisiin väärinkäyttää, se on voimakasta luomisenergiaa. Kerromme siitä jossakin vaiheessa. Meitä harjoitetaan käyttämään tantraa puhdistamaan selkärankamme blokkeja/tukoksia.

"Musta mönjä" on pimeää teknologiaa jonka tarkoitus on tukkia kundalinin virtaus selkärangan sisällä. Tantrisella työllä voi puhdistaa nämä nanopartikkelit/mustan mönjän. Osa siitä ei ole fyysistä vaan eetteristä, eli korkeampitiheyksistä teknologiaa. Kundalini toimii myös muilla tasoilla kuin vain fyysisellä, puhdistaen selkärankaasi. Musta mönjä blokkaa luovuutemme, seksuaalisuutemme, yhteytemme Lähteeseen eli kundalinin.

Muistakaa muuten henkisyydestä, ettei siinä ole rotuja, jokaisella on oma suunta. Ray esimerkiksi tuo meille teknistä osaamista, joku toinen shamanistista tietoa, joku lainsäädännöllistä ja johtamisen tietoutta, kaikki tämä tulee olemaan osa 5D tasoa. Ei tarvitse olla parantaja, tai kaikkitietävä ihminen.

Kun olet mustan mönjän suhteen valmis päivityksiin, henkioppaasi ohjaavat sinut joko parantajalle tai tapahtumaan joissa on voimakkaita taajuuksia, sinusta pidetään huoli. 

IRROTTAUTUMINEN 3D TUSKASTA, YHDISTYMINEN 5D KESKUSYKSIKKÖÖN

Monet olette tunteneet voimakasta paineen tunnetta niskanne takana viime kuukausina etenkin. Tuntuu kuin meidät olisi irrotettu valheellisesta 3D:stä, kärsimyksestä, kaksinaisuudesta, taistelemisesta, köyhyys-tietoisuudesta, uhrimentaliteetista, kontrolloinnista, orjatyöstä, verojen maksamisesta joka on muuten täysin laitonta. Kaikki tämä poistuu ja meidät jokaisen on yhdistetty 5D keskusyksikköön.

Ensimmäinen taso on niskasärky, lopulta tuntuu kuin siellä olisi massiivinen kultainen "kristustietoisuus-valtatie" joka alkaa selkärangasta ja kulkee niskaasi Alta-Major chakraan jolla on juuret juurichakraasi. Se kulkee myös ylöspäin kruunuchakraasi.

Kun Alta-Major chakra tulee online-tilaan, kuten monilla juuri nyt, meidät irrotetaan täysin alitajuntamme muistista ja DNA jäljistä eli tuskasta, kärsimyksestä jonka koimme kun Atlantis upposi ja näimme omien kauniiden lapsiemme hukkuvan, kun olimme viimeiset laulajat koko mantereen upotessa. Kaikki se tuska on ollut alitajunnassamme ja siirretään pois Akaasisiin tiedostoihin varastoon, vapaudumme. 

Kun Alta-Major chakra siis tulee online-tilaan, alat huomata että se yhdistää kruunuchakrasi, kurkkuchakrasi, sydänchakrasi, kolmannen silmäsi chakran. Näet selkeästi kolmannella silmälläsi, saat selkeämpää opastusta.

Olet syntynyt yhteydessä Lähteeseen, joten miksi et saa opastusta yhtä selkeästi kuin pitäisi? Se on näiden kaikkien kenttämme häiriöiden syytä. On kemikaalivanoja, implantteja, meitä on manipuloitu, huijattu.

Siksi me valotyöntekijät tulimme takaisin maahan ihmisten sekaan, meillä on ylivertainen DNA. Maalliset vanhempasi eivät ole samassa tietoisuudessa kuin sinä. Sillä meillä on sielusopimus sekoittua 3D ihmisiin, emme elä yksisarvisten maassa, vaan 3D on läimäyttänyt meitä poskelle ja totesimme "Ah, tällainen maapallo on" (huumoria). Nyt kun olemme hereillä tehtävällemme, voimme olla parantajia, opettajia.

Tunnette kykenevänne puhumaan selkeämmin, sydänchakranne laajentuneen ja kaikki chakrat sulautuvat massiiviseen räjähdykseen korkeampana sydämenänne.

Alta-Major chakra tulee online-tilaan kun kundalini energiasi alkaa nousta. Se voi tapahtua vain kun alat puhdistaa selkärankasi implantteja. Jos joku kuulijoista tuntee että hänellä on implantteja, etsikää voimakkaita implanttien poistoon erikoistuneita parantajia. Enkelivoimat ovat opettaneet tätä monille parantajille ympäri maailmaa. On tärkeää hoitaa se kuntoon, sillä se tukkii energiaamme, estäen kundalinivoiman nousemisen kallonpohjaamme, jolloin tapahtuisi hieros gamos ("pyhä feminiini ja maskuliini kohtaa"), Alta-Major päächakra aktivoituu. Se ei ollut mahdollista vielä kymmenen vuotta sitten 2012, koska planeetarisen Alta-Major chakran tuli olla toiminnassa.

AHDISTUS KATOAA, SELKEYS JA HELPPOUS SAAPUU

Nyt kriittinen massa on saavutettu chakran aktivoimiseksi, ihmiskunta alkaa kokea läpimurtoja, parantumisia, valokehot tulevat online-tilaan. Itse tunsin sen tulevan täysin online-tilaan viimeisinä kahtena kuukautena, tuntuu kuin olisin täysin yhdistetty super-tietokoneeseen, kaikki ahdistukseni on kadonnut. Minulla oli aiemmin sumuisia päiviä, niin etten ollut selvillä mitä tehdä. Kaikki se katosi, nyt minulla on täysi selkeys joka hetki, voin nujertaa tahtoni ja tehdä mitä korkeampi itseni toivoo minun tekevän. Elämästä on tullut paljon helpompaa, tuntuu kuin mestari kävelisi kengissäni ja seuraan ihmeissäni.

Alta-Major on chakra joka vaatii sinulta antautumista. Joten niin kauan kuin egosi johtaa showta, ei tule olemaan helppoa aktivoida kaikkea tätä korkeampaa tietoisuutta. Sillä tämä kvanttitietokone-teknologia jota kutsumme kehoksemme, on viritetty asuttamaan korkeamman itsesi. Korkeampi itsesi seuraa kärsivällisesti, ei jatkuvasti muistuta sinua koputtaen ovellesi "hei ego, oletko jo valmis". Se seuraa sinua kunnes teet aloitteen harmonisoidaksesi kaikki oppituntisi ja sanot "ok, nyt olen valmis antautumaan, olen oppinut ego-läksyni, tasapainotan chakrani, olen valmis todelliseen tehtävään jonka vuoksi tänne tulin. Näytä mitä minun tulee tehdä."

ELÄMÄN HARMONISOINTI VIHKIMYKSIN, KUNDALININ NOUSEMINEN, KORKEIN ITSE -VIISAUS ALKAA

Ellet ole tehnyt ensin sisäistä työtä, ensin tulee tasapainottaa chakrat ja harmonisoida kaikki 7 elämäsi osaa. Joihin kuuluu talous, suhteet, omassa voimassasi oleminen, oleminen myötätuntoinen ja rakastava, puhua voimakkaasi totuuttasi, kyky erotella taajuuksia ja olla yhteydessä Lähteeseen ja ladata opastustasi. Ellet ole tehnyt näitä vihkimyksiä, miten onnistuisit löytämään sielutehtäväsi täällä.

Kun olet valmis seuraavaan askeleeseen ja alat visualisoida kundalini-energiasi nousevan, se ajanmittaan alkaa nousta ja tunnet kutittavaa tunnetta. Se ei ole vain teoriaa, vaan kirjaimellisesti kuin orgasmi selässäsi, muuttuen "hienovaraiseksi jatkuvaksi orgasmiksi", se olisi ehkä paras tapa kuvata sitä. Se on kuin orgasmi päässäni kokoajan (huumoria). Maskuliini ja feminiini aivolohkopuolesi alkavat yhteensulautua ja intuitiosi ja logiikkasi alkavat työskennellä yhdessä luoden korkeamman älykkyyden, alkaa korkeamman itsesi viisauden kanavointi. 

KORKEAMPI SYDÄN AKTIVOITUU, SYDÄMESI ON AURINKO = OLET JUMALAN POIKA

Alta-Major tulee online-tilaan vain kun olet valmis mestaruuteen, se yhdistää kolmannen silmäsi kruunuusi, näin kolmas silmäsi ei vain näe, vaan se näkee korkeamman itsesi opastuksen ja viisauden kautta. Aktivoiden sydämesi ja kurkkusi, aktivoidakseen korkeamman sydämesi. Sen jälkeen yhdistyneen sydänchakrasi torus-kenttä on donitsin muotoinen, levitettyjen käsivarsiesi levyinen. Kaikki tämä siirtyy online-tilaan, lopulta kaikki chakrasi muuttuvat valkoiseksi ja sulautuvat sydämeesi, sydämestäsi tulee yksi loistava aurinko. Silloin vertauskuvallisesti sinusta tulee jumalan poika, tai jumalan tytär. 

--- (osuus jota en suomentanut)

Meillä vaihtuivat juuri henkioppaat, vanhat poistuivat ja uudet tuovat uusia opetuksia. Aina täytyy edetä eikä jäädä paikoilleen."