Tunnin luennosta suomensin kohtaan 48 minuuttia. https://youtu.be/Xl03aT3MEqE

Bill Donahue ja Raamatun vertauskuvat, miksi kaikki menee pieleen kun otamme kirjoitukset ja ihmiset todellisina tapahtumina. Miksi joku jätti meille vihjeet säilymään näin pitkään?

Liitonarkki annettiin Moosekselle, se sijoitettiin temppeliin (tabernacle) joka on itseasiassa ihmisaivot. Arc on sähköinen impulssi kahden pisteen välillä ja aivoissanne kaikki on sähköistä impulssia. Temppelissä on ulkoalue (court), on verho ja pyhistä pyhin. Aivoissa on kovakalvo (dura mater, hard mother) kova äiti, on verho eli verkko (arachnoid), on sisäosa (pia matter) lempeä äiti. Kun ymmärrätte nämä asiat, kaikesta tulee mielenkiintoista tieteellistä psykologiaa.

Enkeli oli siis angle, mikä on arc angel arkkienkeli? Se on valon kulma, sähköenergiaa joka vaikuttaa aivoihin.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kovakalvo_(aivot)

Kun halkaistaan atomi (atom), otetaan Aatamin (adam) kylkiluusta, elektroni atomista. Ymmärrätte miten elämä alkoi. Ymmärrätte mikä Nooan arkki oli, levon paikka jonka Orionista ja muualta tulevat sähkömagneettiset kentät loivat.

Sitten puhutaan kontaktista, eli rukouksesta. Haluatte olla yhteydessä koska naisia on alennettu, lapsia hyväksikäytetty, eläimiä kohdeltu brutaalisti, maapalloa kaltoinkohdeltu, olemme pudotelleet pommeja toisiamme kohti. Ja suurin syy tähän kaikkeen on uskonto. Ajattelemme ettemme halua enää olla osallisena, emme halua enää uskontoa vaan haluan olla osa muutosta, olla kontaktissa/rukouksessa.

Mutta ette osaa olla, ette osaa käyttää välineistöä kontaktiin jonka omistatte, koska koko elämänne olette kulkeneet kirkossa, joka kertaa: ”älä koske siihen välineistöön”, ”paholaiset tulevat”, pelottelua kaikella tavalla. Koska jos koskisitte, tietäisitte että teillä on tietokone korvienne välissä, voitte kommunikoida. "Jumala laittoi sen sinne ja minä hengaan ihmisten kanssa jotka kieltävät koskemasta siihen."

Esimerkki:

Sanotaan esimerkiksi että haluatte kontaktin Kitaroon, meillä on vahvistin eli aivot, kasettisoitin eli mieli, kasettinauha eli käpyrauhanen, ja meillä on kaapeli/punos (cord) joka on (solarpleksus) voima. Menette siis hiljaiseen paikkaan puhumaan Jumalalle, älkää koskeko kasettisoittimeen.

Siirtäkää vahvistin kasettinauhaan, kuten sen tulisi olla. Asettakaa käpyrauhanen kontaktiin mielen kanssa. Vetäkää sitten  sähkökaapeli irti. Mitäs tapahtui? Käytämme mieltämme, aivojamme ja meillä on kasettinauha, mutta meillä ei ole virtalähdettä eli energiaa. Solaarivoima ei nouse, ei ole sähköä kasettisoittimelle.

Muuttakaa siis vahvistin ykköseksi, käpyrauhanen eli kasettinauha oikeaan paikkaansa, aktivoikaa kasettisoitin eli mieli, yhdistykää virtalähteeseen. Mitä nyt tapahtuu? Kuulette musiikkia, saimme yhteyden Kitaroon mutta ensin piti tietää miten tehdä se.

Latelette yleensä vain rukouksia mutta ette pääse siitä eteenpäin koska ette ole kuunnelleet miten aktivoida laitteistonne. Miksi pelkäätte koskea kasettinauhaanne eli käpyrauhaseen? Yritätte soittaa ja kuunnella ja kommunikoida, teillä on laitteisto päässänne juuri siksi että voisitte kommunikoida toistenne kanssa, maapallon ulkopuolisen älykkyyden kanssa.

 

Katsokaa luku 29:13 Jesaja: Herra sanoi: ”Koska tämä kansa lähestyy minua vain suullaan ja kunnioittaa minua vain huulillaan, koska sen sydän on vetäytynyt minusta kauas ja koska sen kuuliaisuus minua kohtaan on vain opittujen ihmiskäskyjen noudattamista, niin minä teen uudelleen tälle kansalle ihmeellisiä, hämmästyttäviä ihmetekoja, ja sen viisaiden viisaus häviää ja sen ymmärtäväisten ymmärrys katoaa.”

Kuuntelette siis kirkoissanne miten syntinen olette, miten turha olette, että vain he voivat ratkaista ongelmanne. Voittehan toki kuvitella kuulleenne ja nähneenne Kitaron, vaikka ette oikeasti näe ettekä koe yhtään mitään.

Kontakti Jumalaan, avaruusolentoihin, älykkyyteen joka on 6000 vuotta älykkäämpi kuin me, he yrittävät nyt kontaktia koska olemme siirtyneet evoluutiossamme näkemään näitä asioita. Ihmiset jotka elivät 200 vuotta sitten eivät kyenneet ymmärtämään atomin halkeamista, valonnopeutta, aivojen sisältöä. Mutta me ymmärrämme, olemme kehittyneet joten nyt meihin voidaan ottaa yhteyttä, me voimme ottaa yhteyttä heihin. Niitä pidettiin salassa kunnes kehittyisimme tietylle tasolle.

 

Jesaja 28:13, kontakti Jumalan kanssa, tai avaruusolentojen tai toisen maailman kansalaisten kanssa, miten haluattekin heitä kutsua, Herra joka on avaruusolento, sanoi: Niinpä on Herran sana oleva heille: "Käsky käskyn päälle, käsky käskyn päälle, läksy läksyn päälle, läksy läksyn päälle, milloin siellä, milloin täällä", niin että he kulkiessaan kaatuvat selälleen ja ruhjoutuvat, että heidät kiedotaan ja vangitaan.”

Täysin siten tapahtui elämälle tässä maailmassamme, kuten tässä kerrottiin. Ja me kuuntelemme Raamatun kertomuksia miten ”kala söi Nooan, oksensi ja evankelista tuli ulos”, hallelujaa ja ihmettelemme miten olemme täysin hakoteillä. Opetatteko näitä vielä lapsillennekin? ”George, menet pyhäkouluun ja saat kuulla kahdesta ihmisestä joilla ei ole housuja. Käärme tuli kertomaan ettei sinulla ole housuja Adam, haetaanpa vähän oliviinlehviä.” Tätä te teette lapsillenne koska emme koskaan uskaltaneet kyseenalaistaa.

”Otin kaksi kappaletta joka eläintä veneeseeni”, kukaan ei edes pysähdy ajattelemaan kuka siivosi sotkun kun he viettivät 40 vuotta ikkunattomassa veneessä, elefantteja, sarvikuonoja. Kukaan ei pysähdy ajattelemaan, vaan se on niin älytön että yhä luemme sitä. Mutta tänään opitte mikä arkki on. On aika kasvaa, aikuistua.

Tiedättekö mikä asia on hyvä, meillä ei ole tässä ”kirkossamme” jäsenistöä, emme joudu mistään ongelmiin. Jos joudut liittyä johonkin ja tehdä kuten johtaja sanoo, se on kultti, enkä halua olla sellaisen kanssa missään tekemisissä. Ainoastaan laitan asioita päähänne ja olette tarpeeksi aikuisia päätelläksenne joko että tämä tyyppi on hullu. Mutta jos annan teille myös lääketieteen sanakirjan, miettikää asioita. Kuka haluaa kommunikoida kanssanne? Ajatteletteko että teidät laitettiin tänne pienelle hiekanmuruselle, maapallolle avaruudessa tekemään kidustuskammioita eläimille, lapsille, naisille, hakkaamaan ihmisiä ja pommittamaan?

 

Jeesus sanoi Matteus 6:6 ”Kun sinä rukoilet, mene sisälle huoneeseesi, sulje ovi ja rukoile sitten Isääsi, joka on salassa. Isäsi, joka näkee myös sen, mikä on salassa, palkitsee sinut.”

Tämä on sen ymmärryksen harjoittamista yhdestä silmästä eli käpyrauhasesta, kasvokkain, ”jos silmäsi on yksi, täytyt valosta”.

 

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2023/02/ii-96

Pääsiäisestä, miksi "lammas" täytyy uhrata? Koska auringon täytyy kuluttaa Oinaan että tulisi kevät. Sitä on pääsiäinen, pääsinpäivä. Vain allegorisesti lammas tulee surmata. (Ylläolevassa linkissä tarkemmin tästä).

Miksi Jeesus ristiinnaulittiin? Koska 21.12 sama aurinko kulkee eteläristin asetelmaan ja se täytyy ristiinnaulita että voimme nousta lampaaksi. Koko juttu on astronomiaa ja kertoo universumista ja kerrottiin että voisimme harmonisoida elämäämme täällä universumissa. Mutta mitä teimme sen sijaan? Pääsimme jopa pisteeseen että korkeamman tietoisuuden olennot eli delfiinit joita olemme sulkeneet häkkeihin, ne tekivät itsemurhia ihan kuin sanoakseen ”tämä on ällöttävää mitä teette, ihmiset”.

Kestää siis 7 kuukautta joulukuusta kesään. Aurinkopunos (solarpleksus) on alakehon sähkökeskittymä, se kulkee 7 chakran/resistoreiden/hermokeskusten kautta, tämä vaikuttaa siten että käpyrauhanen avaa aivojen oikean puoliskon. Tiedätte miten buddhistit meditoivat OM-mantralla joka kohottaa energiaa chakroissa sillä se on sähköenergiaa. Chakramme ovat resistoreita ja kansainvälinen mittayksikkö on OHM. Tämä kaikki on totta, täytyy vain ymmärtää. Sähköenergia kulkee siis selkäydintä pitkin käpyrauhasen läpi ja energisoi oikean aivopuoliskon.

 

Ilmestyskirja 5:1. Ja minä näin valtaistuimella-istuvan oikeassa kädessä kirjakäärön, sisältä ja päältä täyteen kirjoitetun, seitsemällä sinetillä suljetun. 2Ja minä näin väkevän enkelin, joka suurella äänellä kuulutti: "Kuka on arvollinen avaamaan tämän kirjan ja murtamaan sen sinetit?" 3Eikä kukaan taivaassa eikä maan päällä eikä maan alla voinut avata kirjaa eikä katsoa siihen. 4Ja minä itkin kovin sitä, ettei ketään havaittu arvolliseksi avaamaan kirjaa eikä katsomaan siihen. 5
Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä". 6
Ja minä näin, että valtaistuimen ja niiden neljän olennon ja vanhinten keskellä seisoi Karitsa, ikäänkuin teurastettu; sillä oli seitsemän sarvea ja seitsemän silmää, jotka ovat ne seitsemän Jumalan henkeä, lähetetyt kaikkeen maailmaan. 7 Ja se tuli ja otti kirjan valtaistuimella-istuvan oikeasta kädestä.

 

Oikea käsi on aivojen oikea puolisko, valtaistuin on korkeampi mieli, kirja on elämän kirja ja se on kirjoitettu sisäpuolelle. Kenen sisäpuolelle? Sinun, selkäytimeesi, sinetöity seitsemällä chakralla. Tämä ei ole hindujen pyhä kirja, vaan Raamattu. Miten kukaan ei kertonut tätä aiemmin kun kuljitte kirkossanne? Koska heillä ei ole mitään käsitystä. Se miten sähköenergia kulkee läpi kehosi, on täysin sama kuin auringon kulku joulukuulta toukokuulle Oinaaseen ja kesä saapuu.

Meditoit siis tuplataksesi auringon energian, siksi Jeesus ristiinnaulitaan, istuu haudassaan ja nousee sinussa. Istuu isän oikealla puolella, tarkoittaa aivojen oikeaa puoliskoa.

 

Meidän ei siis tarvitse enää kuvitella, voimme aikaansaada kontaktin eikä se maksa mitään, ei tarvise lukea kirjoja ja kursseja. Luuletteko että Kanadan hirvi voisi lentää Acapulcoon, kun se lukisi ensin Ihmeiden oppikurssin… ei tietenkään. Hirvessä vain jokin naksahtaa kohdilleen ja sitten mentiin. Jokin sen sisällä sanoi: lennä vain, minä ohjaan, et tarvitse karttaa. Tämä teiltä puuttuu, opiskelu, Acapulco aivomielestänne, sillä te vain lennätte kun teille kerrotaan niin.

Ensin on siis varmistuttava että energia on päällä ja se tehdään energisoimalla käpyrauhanen. Tunnista kontrollihuone sisälläsi. Ettekö ajattele että lapsennekin hyötyisivät tästä? Mutta me työnnämme heidät kouluun, on hallitukset, poliitikot, hävitys. Kun voisimme suoda lapsillemme saman älykkyyden ihmeen joka ohjaa koiraa synnytyksessä, muuttolinnun takapihallenne joka kevät. Se sama älykäs ihme haluaa johdattaa teidät ja lapsenne turvalliseen paikkaan, se suorastaan vaatii. Sinun täytyy vain olla hiljaa ja käynnistää vahvistimesi, siten käännämme avaruusolentojen äänen päälle, ottaen ajatuksesi haltuusi.

 

Moos. II: »Älkää pelätkö, vaan pysykää aloillanne, niin saatte nähdä, kuinka Herra pelastaa teidät. Sellaista, mitä te tänään näette tapahtuvan egyptiläisille, ette enää milloinkaan saa nähdä. 14 Herra sotii teidän puolestanne, olkaa te hiljaa!»

Jesaja 8:17 : Minä jään odottamaan Herraa, joka kätkee kasvonsa Jaakobin suvulta, häneen minä panen toivoni.

 

Minä jään odottamaan näitä valo-olentoja joita olemme Herraksi ja Jumalaksi kutsuneet, odotan heitä ja otan heihin kontaktin. Mutta täytyy ymmärtää että tämä on tiedettä, en tiedä miten selkeämmin tämän voisin teille kertoa. Olen kertonut teille Pegasoksesta, jeesuksen toisesta tulemisesta. Ensimmäisen kerran kun hän tuli, tapoitte hänet, toisen kerran ette edes katso. Ehkä jeesus puhuu isälleen ettei tule enää toista kertaa, sillä ensin oli käytössä vain rautanauloja, nyt heillä on haupitseja ja täsmäpommeja.

Kerroin siis aivojen ulkokuoresta, verhosta, sisäisestä paikasta.

PYHÄ ÄITI

Moos. II 26:33: Kiinnitä väliverho hakasten avulla paikoilleen ja sijoita liitonarkku verhon taakse. Väliverho osoittakoon teille pyhän ja kaikkeinpyhimmän välisen rajan. 34Pane kaikkeinpyhimmässä kansilevy liitonarkun päälle.

Pyhä paikka on dura mater, pyhin paikka on pia mater eli lempeä äiti ja verho ripustetaan näiden väliin. Kun Jeesus ristiinnaulitaan, verho vedetään alas eikä ole enää verhoa joka eristää sinut pyhästä äidistä eli aivojesi sisimmästä osasta. Verkko/verho siis estää sinua saavuttamasta pyhää äitiä eli Isistä, Äiti Mariaa, miten tahdotkaan häntä kutsua. Pyhä äiti siis odottaa saada sinut syliinsä, hän on todellinen Äitisi odottaen sisälläsi.

 

Kaikkein fantastisin kommunikoinnin muoto maapallolla vuonna 1996 on maailmanlaajuinen verkko (internet). Ja Jeesus tulee takaisin tähtenä Pegasoksessa, näette sen tähden kiikareillanne, sen numerologinen arvo on 888. (puhelimella kaukosuuntanumeroiden suuntanumero oli 888). Tärkein asia on siis verkko.

Kuvio jota kutsutaan kaikkien viljapeltokuvioiden äidiksi, Merlinin ja Kuningas Arthurin mystisessä maassa, kelttien ja druidien alueella Stonehengen lähellä, toisen Uranus/Saturnus konjunktion aikana. Sen tekivät avaruusolennot Silbury Hill:in lähellä. Näette verkon. Miksi se on siellä, kuka yrittää kertoa jotain? Minkä malli se on? Se on tietoisuus, verkko on päässänne. He ovat kontaktissa meihin, kertoen upealla tavalla siitä.

Kerron tästä vain yhdestä syystä: ymmärtäkää miten mielenne ja aivonne toimii, ymmärtäkää miten muodostatte kontaktin tähän Jumalaan/avaruusolentoon miten haluattekin hänen mieltää. Miksi astronomit kertovat tähden toisesta tulemisesta. Jumala ei koskaan tappanut ketään, ei ristiinnaulinnut ketään vaan Jumala saapuu kukkasten kera, rakkauden kera, ihmeiden kera, saattaakseen kaiken yhteen ja säilyttääkseen herkkyyden jonka olemme kadottaneet.

Muistatteko kun Elia otettiin avaruusalukseen?

 

Koptit olivat mystikko-kristittyjä muinaisen Egyptin aikana. He olivat gnostikkoja jotka kertoivat että pelastus ei tule uskota vaan tiedosta. Heidän kirjassaan on symboli (kuva videolla) jota tulee käyttää meditaatiossa, nimi joka sinulle annetaan. Symbolissa yhdistätte neutraalin ja henkisyyden dynaamiseen toimintaan, siinä on myös kahdensankulmio.

- - -

Minua ei pyydetä puhumaan kovinkaan moniin paikkoihin kuten voitte ymmärtää. Meditaationne ohjaa teitä ajattelemaan näitä asioita."