Donahue: https://www.hiddenmeanings.com/

"Luoja-Jumala joka on Kristus, ilmentyy sinussa koska kristustietoisuus elää sinussa. Tulemme näkemään Ihmisen Pojan tulevan pilvessä. Mystiikassa pilvi tarkoittaa näkymätöntä henkeä. Kaste = mieli alistetaan mystiselle totuudelle, nousten ylös. Johannes Kastaja oli pappi joka kastoi vedellä. "Minä kastan sinut vedellä, toisella tasolla nostan sinut mystiseen totuuteen. Mutta on toinen joka kastaa tulella, se on Kristus joka koskettaa sinua 4. tietoisuuden tasolla. Kun nouset tavataksesi hänet ilmassa, olet pilvien sisällä, eli näkymättömän hengen ympäröimänä. 

Salama tarkoittaa että hän tulee nopeana valaistumisena oikealta aivopuoliskolta vasemmalle. Nousemme siis tapaamiseen ilmassa, joka on korkeampi tietoisuudentaso. Antaudut sille että kaikki on Yhtä, nouset pilviin ja näkymätön henki koskettaa sinua. Hän ikuinen Äiti-Isä -Jumala koskettaa sinua sisälläsi. Eikä tarvitse maksaa penniäkään. 

Ymmärrätte nyt mitä Jeesus tarkoitti "olen sisälläsi ja vesimiehen ajassa löydätte minut isosta ylähuoneesta". Menkää sinne, todistakaa se hänelle, hän lupasi että löydätte hänet. Sehän on treffit. Hän sanoi: kun näette vesimiehen, menkää taloon, ylähuoneeseen ja tapaan sinut siellä. Hän lupasi että teillä on tapaaminen. Vain muutama ihminen on valinnut pitää sen tapaamisen. 

Pääsiäinen on, kun ylösnouset ja nujerrat kaiken tuskan ja elämäsi vaikeudet. Tämä järjestelmä ja mikään hallitus, poliitikot eivät tee mitään helpottaakseen elämääsi. Sinä itse teet. Se tapahtuu kun kaikki pitävät kiinni siitä tapaamisesta. Vesimies on jo nähty, menkää tapaamiseen. Hän ei tehnyt lupauksia joita ei pitäisi. Hän odottaa nytkin, menkää katsomaan kuka siellä on. Vesimies on ilmoitus hänen saapumisestaan, toinen tuleminen on sisälläsi." -Bill Donahue

***

Olin jo lopettamassa blogin, kun kuuntelinkin lenkillä eilen Bill Donahuen luentoa. Se oli niin merkittävä luento että se oli pakko suomentaa, sillä itse en tunne Raamattua, mutta Bill oli tulkinnut sen mielenkiintoisesti. 

Tässä artikkelissa siis suomennos videosta Second Coming of Christ: https://youtu.be/fRCWPg6N0HM 

**

Matteus 24:3 : Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"

"Oikea käännös 'tulemuksesi' sijaan on sana läsnäolo (kreikan ja latinan kielestä, katsokaa videolta tarkemmin). OIkea lause olisi siis: mikä tulee olemaan läsnäolosi merkki. Maailmanlopun oikea käännös on sana age eli aika eli aikajakson loppu.

Muinaisten filosofioiden avain on rakennettu ihmiskunnan evoluution sykleihin eli ajanjaksoihin, kaikki alkaa, sitten vajoaa, nousee uudelleen suurena syklinä. Jeesuksen elämäntarina on juuri tällainen: alkaa, nousee, vajoaa, nousee uudelleen). Kuten aurinko kulkee joulukuussa Eteläristin läpi, menee maapallon "kammioon/luolaan" kolmeksi yöksi talvipäiväntasauksessa ja alkaa nousukierroksensa 25.12. Jeesus tuli alas taivaasta, läpikävi ristin, luolan, meni alas vapauttamaan vangit ja sitten ylösnousi. Kaikki on samaa, seuraten suurta sykliä kuten kaikki muinaiset kertomuksetkin, Jeesuksen synty, pojan synty ovat osa myyttiä. 

Israelin lasten muutto Egyptistä ei ollut todellinen. Ei ole yhtäkään muistiin merkintää että 600 000 ihmistä olisi poistunut Egyptistä ja kukaan ei pitänyt tarkempaa kirjanpitoa kuin Egyptiläiset. Itäiset kansat kirjoittavat näin kuvaannollisella tyylillä. Egypti = alempi mieli. Orjat = alemman mielen orjia. Faarao = ego, orjat vapautuvat/pakenevat egosta. Tulevat meditaation hämärästä Punaiselle merelle eli kamppailevien tunteiden äärelle, katsovat ylös ja ripustavat tunteensa siihen, joka on luvattu maa. Luvattu maa = oikea aivopuolisko. 

Raamatussa ei ole historiallisia tarinoita vaan mystisiä, henkisiä, vertauskuvallisia tarinoita.

Samoin käy teille syklissänne: tulette alas maapallolle, kehosi alkaa kuihtua = olet elämäsi talvessa, lopulta menehdytte ja "oksa on täysi".

Esimerkki: Ette ole hehkulamppuja jotka kantavat valoa, olet se valo. Hehkulamppu voi muuttua, ei valo itsessään. Vaikka rikot lamppuja, valo pysyy, jokaisen sisällä on valo. Se on uudistumisen prosessi. Jos viette autonne romuttamolle, ette mene sen mukana.

Kristus on siis pyhyyden/Jumaluuden maanpäällinen ilmentymä. Kulkien luolasta, nousten kuten aurinko. Kaikki muinaiset kirjat kertovat yhden ajanjakson päättymisestä ja uuden tulemisesta. Me saavumme Kalojen ajan lopusta Vesimiehen aikaan. Kehomme tuhoutuessa kehittynyt henki säilyy, uuden ajan alku. 

Miten me tiedämme että läsnäolosi tulee uudelleen?

Luukas 22:10Hän vastasi heille: "Katso, saapuessanne kaupunkiin tulee teitä vastaan mies kantaen vesiastiaa; seuratkaa häntä siihen taloon, johon hän menee, 11ja sanokaa talon isännälle: 'Opettaja sanoo sinulle: Missä on vierashuone, syödäkseni siinä pääsiäislampaan opetuslasteni kanssa?' 12Niin hän näyttää teille suuren, aterioiville varustetun huoneen yläkerrassa; sinne valmistakaa."

Vesimiehen aikana siirryt taloon = itseesi. Kuljet ylähuoneeseen = tietoisuuden korkeampi taso. Se on kalustettu, "tapaan sinut siellä". 

Huomaatte uutisistanne että maailmanlaajuinen muutos on tulossa. Muutos ajattelussanne, tunteissanne, ihmisten reagoinneissa hallituksiin, ekologinen muutos, muutos maaäidissä. Jeesus sanoi: näette muutoksen kun vesimies tulee, menet ylähuoneeseen, hän näyttää. Sinulla on kaksi ylähuonetta aivoissasi, vasen pienempi puoli 10 %, ja iso oikea puoli. Siellä on sinulle kaikki valmiina, ainoa mitä sinun tulee tehdä, on haluta mennä sinne. "Tapaan sinut siellä."

Tämä ei ole kirjaimellista, yksikään mies sinä aikana ei kantanut vettä, se oli naisten tehtävä. Vain yksi mies muinaisissa kirjoituksissa kantaa vettä ja hän on taivaallasi juuri nyt, alkaen valuttaa alas maapallolle hohtavaa tähtipölyä. Seitsemänbiljoonaa kristallimagneettia alkaa liikkua aivoissasi, alkaen kommunkoida Kristuksen kanssa, uuden ajan tulemisena, hänen toisena tulemisenaan. Hän valuttaa vettä Uranuksen ja maaäidin suurelle hääjuhlalle. Jotain kosmista, kataklysmistä tapahtuu maapallolla. Uranus on hengen planeetta, joka jahtaa Jupiteria joka on vaurauden ja löytämisen planeetta.

Kalojen aikakausi oli kaiken materialistisen löytämisen aika: sähkö, lentokoneet, tietokoneet, raha, pankit, pörssi. Mutta nyt Jupiter ajetaan ulos temppelistä Uranuksen avulla, rahanvaihtajat ajetaan ulos että se olisi sopiva paikka Jumalalle. Kaikki löytämiset ja muutokset ovat tulossa henkeen. Ja kaikki joka on otettu pois köyhiltä ja sorretuilta, palautetaan.

Luukas 17:20 Ja kun fariseukset kysyivät häneltä, milloin Jumalan valtakunta oli tuleva, vastasi hän heille ja sanoi: "Ei Jumalan valtakunta tule nähtävällä tavalla, eikä voida sanoa: 'Katso, täällä se on', tahi: 'Tuolla'; sillä katso, Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä.

Valtakunta ei saavu näkemällä omin silmin. Kristillisyyden perusta on, että hän tulee näkyvänä kaikille. Mutta ei, tässä sortui koko kristillisyyden perusta Jeesuksen omiin sanoihin jotka voitte lukea raamatusta. Valtakunta on sisälläsi.

Joh 14:20 Sinä päivänä te ymmärrätte, että minä olen Isässäni, ja että te olette minussa ja minä teissä. 21Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa; mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja ilmoitan itseni hänelle. Juudas, ei se Iskariot, sanoi hänelle: "Herra, mistä syystä sinä aiot ilmoittaa itsesi meille etkä maailmalle?" 23 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan. 24 Joka ei minua rakasta, se ei pidä minun sanojani; ja se sana, jonka te kuulette, ei ole minun, vaan Isän, joka on minut lähettänyt.

Olen isässäni, sinä olet minussa, olen sinussa. Hänen toisen tulemisensa päivän siis tiedät siitä että hän on sinussa, et näe häntä silmilläsi. Hänen läsnäolonsa ilmentyy siis ihmisen sisällä Vesimiehen aikana. Tulee olemaan muutos ihmisten ajattelutavassa. Näette muutoksen ajan kun katsotte TV:tänne, luette uutisia. Olette Raamatussa mainittuja ihmisiä, teidän elämänne aikana tämä tapahtuu. 

Juudas kysyy miksi ilmennyt meille, etkä maailmalle? Jeesus vastaa: Jos ihminen rakastaa minua, hän säilyttää sanani: Jos silmäsi on yksi, kehosi täytyy valosta. Luojan valtakunta on sinussa, etsi ensin Jumalan valtakunta. Heität pois tiedon avaimen, ellet mene sisääsi. Heitä verkkosi oikealle, älä ajattele. Isäni rakastaa häntä, me tulemme häneen ja hän tuo asuinsijansa mukanaan. Eli LuojaJumala joka on Kristus, ilmentyy sinussa koska kristustietoisuus elää sinussa. Jos siis teet kuten hän sanoo, meditoit kulkien itsessäsi, kehität kyvyn tunnistaa Jumala ja Kristus sisälläsi.

Missä Jumala asuu? Temppelissä. Temppeli = päämme. 

1. Korinttolaiskirje 3:16 Mikä on Jumalan nimi? I AM, minä olen = Jumala. Säikähdätte tätä ajatusta sillä järjestelmä ei halua sinun koskaan tuntevan että sinussa on Jumal osa joka palaa elävien kirjoihin. Mitä tapahtuu järjestelmässä kun tajuat että olet täysin erillinen järjestelmien hallinnasta ja uskonnoista. Tajuat ettet olekaan arvoton syntinen, vaan erityinen. Ymmärrät että I AM, minä olen ja sisälläsi Jumal osa syttyy elämään. Olet maailman valo, kuten Jeesus sanoi. Mitä minä teen, te teette myös ja paremminkin. Kun olet nähnyt minut, olet nähnyt Isän.

Voimme irrottautua ajattelemisesta, syyllisyydestä, järjestelmän pelosta ja ahdistuksesta. Sitten meidät nostetaan ylös oikeamielisyyteen, kunniaan, asemaan joka on todella meidän, Jumalan ilmentymäksi. Jos sanot "olen Jeesus/Jumala", olet kultissa, mutta jos sanot "olen sika", he sanovat että se on oikein. 

Ilmestyskirja 1:7 (Matt 24:13) Katso, Kristus tulee pilvien keskellä. Hänet näkee jokainen silmä, niidenkin, jotka lävistivät hänet. Kaikki kansat vaikeroivat kuin kuoleman edessä, kun hän ilmestyy. Näin on, aamen.

Tulemme näkemään Ihmisen Pojan tulevan pilvessä. Mystiikassa pilvi tarkoittaa näkymätöntä henkeä. Siksi Mooses meni vuorelle, koska Jumala oli aina pilvissä.

1 kirje tessalonikalaisille 4:17 Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina. 17Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa. 18Rohkaiskaa siis toisianne näillä sanoilla.

Keräännymme pilvessä, kohtaamme hänet siis näkymättömässä hengessä, tapaamme Jumalan ilmassa. Ilma on kolmas tietoisuuden taso. 1 = maapallo, 2 = vesi (totuus), 3 = ilma, 4 = tuli ja uudistunut mieli, Pyhä henki. Se on kaste eli maa (alempi mieli) laitetaan veteen eli totuuteen. Nouset ylös toiselta tietoisuudentasolta ilmaan ("ei ajatusta"). Kun nouset ilmaan, ei ole ajatuksia, ei mitään.

Mitä uskovaiset tekevät? Hankitaan vesialtaita ja upotetaan ihminen veteen, näin harjoitamme symboleja emmekä totuutta. Mielemme tulee uppoutua veteen, joka on mystinen totuus. Se nousee ilmaan, joka on tyhjyys ilman ajatuksia, se on neitsyt-tietoisuus. 4. tietoisuudentasolla neitsyt -tietoisuus syttyy tuleen ja pääsee kosketuksiin Pyhän Hengen kanssa. Sitä on kaste, eikä sillä ole mitään tekemistä pään upottamisella fyysiseen veteen. Yhtä vähän tekemistä kuin kirkollisvero olisi 10 % lahjoittamista varoistasi, kymmenys tarkoittaa 10 % antamista eli vasemman aivopuoliskosi antamista. Yhtä vähän kuin ympärileikkaus, joka tarkoittaa ulkoisen haluamisen lopettamista. 

Kaste = mieli alistetaan mystiselle totuudelle, nousten ylös. Johannes Kastaja oli pappi joka kastoi vedellä. "Minä kastan sinut vedellä, toisella tasolla nostan sinut mystiseen totuuteen. Mutta on toinen joka kastaa tulella, se on Kristus joka koskettaa sinua 4. tasolla. Kun nouset tavataksesi hänet ilmassa olet pilvien sisällä, eli näkymättömän hengen ympäröimänä. 

Koko universumin mysteerin toivo löytyy Kolossalaisten kirjasta 1:27

Paljastettu salaisuus Palvelen seurakuntaa Jumalan tilanhoitajana hänen ohjeidensa mukaan ja pyrin siihen, että täyttäisitte hänen sanansa. 26Se on säilynyt salaisuutena ikuisuuden, sukupolvesta toiseen. Nyt se on kuitenkin paljastettu hänen pyhille seuraajilleen. 27

Heille Jumala tahtoi ilmoittaa, miten valtava kirkkaus kätkeytyy tähän salaisuuteen kansojen keskellä. Se salaisuus on teissä asuva Kristus, kirkkauden toivo. 28Häntä me julistamme painokkaasti ja niin viisaasti kuin osaamme. Opetamme kaikkia, jotta saisimme jokaisen liitettyä täydellisesti Kristukseen. 29Sen eteen teen työtä ja kamppailen kaikella sillä voimalla, jolla hän minussa vaikuttaa.

Kristus on sinussa, ei missään planeetalla. Kirkossa sanotaan: anna rahasi, tee hyviä asioita, laula, saat palkkion... kuolemasi jälkeen. Ei maapallo ole tehty kuolemista varten, luonnollinen vaistosi on elää ja olla osa sitä joka on sinussa. 

Egyptin kuolleitten kirja: "Kunnianosoitus teille jumalat jotka elätte pyhien pilvien sisällä..." Raamatussa Kain tulee pilvissä. Hindut: "Minä Lakshmi elän pilvessä mistä sadevesi valuu maahan, josta salamat välkkyvät.." 

Matteus 24:27 Ihmisen Pojan paluu on näet kuin salamanisku: se leimahtaa idässä ja nähdään lännessä asti.

Hän saapuu salamana joka välähtää idästä länteen. Aina kun katsot pohjoiseen, jää itä oikealle. Salama tarkoittaa että hän tulee nopeana valaistumisena oikealta aivopuoliskolta vasemmalle. Nousemme siis tapaamiseen ilmassa, joka on korkeampi tietoisuudentaso. Sikhien uskonnossa käytetään turbaania. Vesi on isämme, maa on äitimme, ilma on gurumme. Kun istut meditaatiossa ja nostat itsesi sinne Nirvanan absoluuttiseen tyhjyyteen, nostat itsesi ilmaan, tapaamme Jeesuksen ilmassa. Siellä on guru, siellä opettaja, sieltä opastus tulee. Se on Jeesuksen toinen tuleminen. 

Vaikein asia on ensin katkaista kahleemme järjestelmäämme, pysyä mahdollisimman etäällä siitä. Seistävä omassa voimassa ja syvässä meditaatiossa, nostaa tietoisuuttaan ylös ilmaan ja olla absoluuttisen varma että Jeesus tiesi mitä hän puhui. Että Krisna, Buddha tiesivät mistä puhuivat ja että se toimii. On oltava hyvin päättäväinen kukistaakseen maailman ongelmineen. Mutta tärkein asia on antautua, se on valtava voima, antaudut täysin tälle pyhälle paikalle sisälläsi. Itä ja länsi yhdessä, antaudut sille että kaikki on Yhtä, nouset pilviin ja näkymätön henki koskettaa sinua. Hän ikuinen Äiti-Isä -Jumala koskettaa sinua sisälläsi. Eikä tarvitse maksaa penniäkään, ei mennä kirkkoon, ei liittyä mihinkään.

Kaikki järjestöt ja kirkot ovat hyökänneet toisiaan vastaan, luovat erottavia seiniä. Vaikka Krisnan, Buddhan ja Jeesuksen opetukset ovat yhtä ja samaa. Kun hyväksyt toisen kulttuurin, hyväksyt ihmiset, että kaikki ovat yhtä. Pidätte hindua, muslimia, buddhistia, etsijää kädestä, rakennatte valtavan ringin maapallon ympäri ja tulette yhteen. Olette yhtä luonnon ja rauhan kanssa. Ette voi tehdä sitä niinkauan kuin olette jossakin ryhmässä joka tuomitsee toisen ryhmän vääräksi. Luonto luo eroavaisuuksia, mutta kaunis osa elämän testistämme on ylittää eroavaisuudet ja olla Yhtä. 

Ymmärrätte nyt mitä Jeesus tarkoitti "olen sisälläsi ja vesimiehen ajassa löydätte minut isosta ylähuoneesta". Menkää sinne, todistakaa se hänelle, hän lupasi että löydätte hänet. Sehän on treffit. Hän sanoi: kun näette vesimiehen, menkää taloon, ylähuoneeseen ja tapaan sinut siellä. Hän lupasi että teillä on tapaaminen. Vain muutama ihminen on valinnut pitää sen tapaamisen. 

Pääsiäinen on, kun ylösnouset ja nujerrat kaiken tuskan ja elämäsi vaikeudet. Tämä järjestelmä ja mikään hallitus, poliitikot eivät tee mitään helpottaakseen elämääsi. Sinä itse teet. Se tapahtuu kun kaikki pitävät kiinni siitä tapaamisesta. Vesimies on jo nähty, menkää tapaamiseen. Hän ei tehnyt lupauksia joita ei pitäisi. Hän odottaa nytkin, toisinaan voit jo kuulla astioiden kilinää. Menkää katsomaan kuka siellä on. Vesimies on ilmoitus hänen saapumisestaan, toinen tuleminen on sisälläsi."