"Tiedämme että jokaisella atomilla on kaksoiskappale, siten meilläkin on, sillä olemme atomi myös, kertoi Bill Donahue. Nyt David Wilcock kertoo ettäSalvador Dali näki unessa tetraedrin olevan universumin Lähde, eli atomin ytimen olevan Kristus. Pyhä kolminaisuus. 

 

David Wilcock Crop Circle Prophecies 31680 and the new Jerusalem: https://www.youtube.com/live/SRb2S030lTo?si=Fa1EX0Tz25L_u5mX

Suomensin osia, kohta 23:00 Wilcock: "Kaikki siis palaa takaisin tetraedriin (geometriaa, nelitahokas)."

Wikipedia: "Jos säännöllisen tetraedrin tahkojen keskipisteet yhdistää, syntyy uusi säännöllinen tetraedri. Se on siis itsensä duaalikappale. " 

tetraedri.jpg

Wilcock: "Woodbury Hill 22.7.2009 on ehkä paras esimerkki viljapeltokuvioista. Toinen on 2017 vuoden merkaba-muoto. Mutta on vielä yksi josta olen halunnut puhua pitkään, löysin sen kuvioiden joukosta 13.8.2013 (kuva kohdassa 25:05). Tetraedri on keskellä, mutta se muuttuu kruunuksi, ikäänkuin ihmispää ristiinnaulittuna, pään ympärillä on halo ja päästä tulee valonsäteitä. Se näyttää Jeesuksen kuvalta."

Salvador-Dali.jpg Kuvalähde wikiart.org

cropcircle.jpgKuvalähde: pinterest

"Sisäkkäiset ympyrämotiivit kuvaavat fysiikkaa, ei ole vain yksi tetraedri ympyrän sisällä. Se hajosi osiin ja loi koko universumin. Koko universum on tehty atomeista ja molekyyleistä jotka ovat luonteeltaan foronisia. Ne ovat tehty fotoneista. Kaikki minkä me käsitämme todelliseksi, on itseasiassa tehty valosta joka on taas luotu värähtelystä. Tämä kuvio on todella erikoinen, koska siinä on kristillisiä symboleja ja tetraedri. Joe Mason kirjoitti artikkelin 2013 jossa hän yhdisti tämän viljapeltokuvion Salvador Dalin klassikkomaalaukseen Ristiinnaulitseminen (kuvat vierekkäin kohta 26:50). Dalin maalauksessa on tetraedri käsien ja pään välissä. Tässä on mielenkiintoista että Dali teki maalauksen inspiraation perusteella jonka hän sai unessa. Hän sanoi nähneensä tetraedrin joka oli universumin Lähde. (piirroskuva videolla Dalin uninäystä)

Tämä sama viljapeltokuvio muistuttaa myös ylösalaisin käännettynä paljon kuvaa jossa Jeesus riippuu pää alaspäin, mutta näemme myös pendulumin kuvion. Ikäänkuin maapallon historia heiluisi tasapainossa. Mutta olemme myös planeettana kosmisessa ristiinnaulitsemisessa."

Videolla linkki Dalin kertomukseen unestaan vuonna 1950.

"Se mitä Dali kirjoitti, innostaa minua kovasti. Hänen korkeampi itsensä tiesi jo että tältä universum näyttää. "Minulla oli kosminen uni, jossa näin värikkään kuvan joka edusti atomin ydintä. (kuva minkä hän näki). Se näyttää lentävältä kolmiolta, kolme pistettä ja tavallaan häntä. Tetraedri. Eikö ole erikoista että hän sanoi sen olevan atomin ydin? Hän sanoi: "Tämä ydin muuttui myöhemmin metafyysiseksi, näin sen universumin Ykseytenä, Kristuksena. Toisekseen, Isä Brunon ohjeilla näin piirroksen Jeesuksesta ristillä. Näin kolmion ja ympyrän, joka summautti kaikki aikaisemmat kokeiluni ja piirsin Kristukseni tähän kolmioon. 

Salvador Dali siis kertoo meille että koko universum on tehty tästä Kristustietoisuudesta. Hän katsoi mikä kristustietoisuus itseasiassa oli ja hän näki sen atomin ytimenä. Nyt se siis yhdistetään Uuteen Jerusalemiin näissä viljapeltokuvioissa koska Barbury Castle:ssa 1991 oli ympyröitä kaikkiaan 31 6180 neliöjalkaa. Jos luet koko kirjan Dimensions of Paradise (John Mitchell), selviää että luku 31680 oli Raamatussa gematrisena koodina. "Puun lehdet ovat tehty kansakuntien parantamista varten."

Kristus ja tetraedri on jälleen erään kirkon kuvassa "isä, poika ja pyhä henki". Siinä näkyy paljon yhteyttä kabbalistiseen kuvitukseen.

Salvador Dali siis sanoo että tämä on atomin ydin mutta myös Kristuksen olemus.

Mikal on hepreankielinen sana joka vastaa arkkienkeli Mikaelia (gematriaa). Kuva viljapeltokuviossa (kuva videolla) on hänen kilpensä, siinäkin on tettraedri. -- Pajukori muodostelma viittaa jonkun kukistamiseen.

Uusi Jerusalem kuvaa geometrista muotoa joka vastaa meidän todellisuutemme atomien muuttumista jollakintavoin.

Maapallolla on sekä hyviä että pahoja olentoja. Hyvät ovat enkelimäisiä ET olentoja jotka henkilöllistyvät esimerksi Äiti Mariana mutta ilmestyvät lentävillä aluksilla. (Fatima -tapaus 1917, tuhat ihmistä näki sen). Olen kerännyt aineistoa kasaan kaksi vuotta ja voin nyt esitellä sen teille. 

Arkkienkeli Mikael viesteissään on kertonut minulle ettemme tule kokemaan katastrofisia muutoksia, olemme oppineet läksymme. Sen sijaan tulemme kokemaan planeetanlaajuisen energeettisen kristustietoisuus -aktivoinnin. DNA:mme muuttuu kristallisemmaksi ja ajattelumme toiminta muuttuu."

*******

Monia muitakin mielenkiintoisia tiedonjyväsiä videolla, kannattaa katsoa. On mielenkiintoista miten Wilcock sai Oppailtaan (arkkienkeli Mikael) ohjeita miten toimia, hänen ei saanut tehdä videoita viimeiseen kahteen vuoteen, vaan hänen tuli koostaa kirjoja 90-luvulta alkaen kanavoimalla saamistaan viesteistä jotka nyt toteutuvat mm. Israelin sodan osalta. Hän vetäytyi täydelliseen yksinäisyyteen tekemään tätä työtään.

*

Aldebaran: Härän tähdistössä, "härän silmä", massiivisen kokoinen, 44 kertaa isompi kuin aurinkomme, 425 kertaa valoisampi. Sen voi havaita paljain silmin joulukuusta toukokuuhun. Se loistaa kirkkaan oranssinpunaisena. Hindut uskoivat että tähän tähteen liittyi kaunis nuori nainen Rohini, sanskriitiksi Rohini tarkoittaa ylösnousemusta ja hänellä oli vastuullinen rooli Krishnan kasvatuksessa. (Krishna olisi Bill Donahuen mukaan mahdollisesti Jeesuksen aikaisempi olemus, sillä heidän nuoruudentapahtumansa ovat täysin kopioita toisistaan eli vastaavat auringon liikkeitä. Kaikki perustuu muinaiseen auringonpalvontaan.)

"Aldebaran is considered the “Fiery Eye of the Bull” in its home constellation. It’s a massive star spanning more than 44 times the diameter of the Sun and 425 times more luminous. It glows bright orangish-red and was thought to be used to predict the June Solstice. Aldebaran was also the name of one of the chariot horses in Ben Hur.

Constellation Home

Aldebaran can be found in the Taurus constellation, lying in the vicinity or Orion with its three brightest stars pointing to Aldebaran. This star derives its name from the Arabic language (al-dabaran) meaning “the follower.” The name was designated for this star as it appears to follow the Pleiade Cluster of the Seven Sisters across the night sky. It is also sometimes referred to as Alpha Tauri. In addition, this star lies about 65.1 light-years from Earth which converts to 382 trillion miles or 614 trillion kilometers.

Observation

The good news about Aldebaran is it it large enough and bright enough to be seen with the naked eye. The best time to view Aldebaran in the Northern hemisphere is in the winter and spring months (December through May). Although, some amateur observers may mistake Aldebaran as part of the V-shaped Hyades Cluster, it is simple in the same line-of-sight as this more distant bundle of stars (150 light-years). In addition, Aldebaran can also be occulted by the Moon.

Aldebaran Star

View Aldebaran in 3D!

Star Characteristics and Features

This celestial wonder is noted for its massive size and brilliant reddish-orange glow. It is a K5 star that is classified as a type LB slow irregular variable. It is massive compared to our Sun, spanning more than 44.2 times its diameter and burns at extreme surface temperatures of about 4,000 Kelvins (the Sun is 5,800 Kelvins). Aldebaran also has a few smaller stars associated with it.

  • Alpha Tauri B – this star has the same proper motion as Aldebaran and may be a physical binary to the main star.
  • Alpha Tauri CD – these stars are gravitationally bound and orbiting each other.

Brightness of the Star

The “bull’s eye” is the brightest star in the constellation of Taurus and the 13th brightest in the night sky. It shine with a visual apparent magnitude ranging between 0.75 and 0.95, making it about 425 times more luminous than our Sun.

History and Mythology

Historically, Aldebaran took its place of honor in ancient Persia among the Four Royal Stars (the other three are Regulus, Antares and Fomalhaut). An astronomer by the name of, Jake Eddy, has proposed that the ancient Big Horn Medicine Wheel (a circle of stones found on top of a Wyoming mountain) may have been used by early Americans to view the rising of Aldebaran in order to predict their June solstice. This star also was honored in the classic movie, Ben Hur, appearing as the name of one of the chariot horses. In addition, another interesting fact will have the American space probe (Pioneer 10, heading for deep space) passing by this star in about two million years.

Aldebaran also has its place in mythology. Hindus believe this star to be associated with a beautiful young woman (Rohini) who was disguised as a deer and pursued by her lecherous father also disguised. Other cultures associate this celestial body with rain, while the Sioux culture believe the falling of Aldebaran to Earth led to the death of a serpent and the making of the Mississippi River."

****

Rohini (wife of Vasudeva) - Wikipedia

"Sanskriitiksi Rohini tarkoittaa ylösnousemusta. Rohinilla oli vastuullinen rooli Krishnan kasvatuksessa."

(Krishna olisi Bill Donahuen mukaan mahdollisesti Jeesuksen aikaisempi olemus.)