(c)Saijankirjat

 

21.3 Ja taas uni pyyhitty, tiesin että yöllä oli jokin iloinen asia josta ei mitään mielikuvaa. Mietin tapahtuisiko kevätpäiväntasauspäivänä jotain positiivista, mutta tapahtuikin näennäisen negatiivista, joka toki saattaa olla jonkin positiivisemman alku. Liittyy omaan tahtoon ja siihen ettei suostu pompoteltavaksi.

 

17-19.3 Viesti illalla 17.3 että vielä on jotain henkilökohtaista matkaa ennen seuraavaa viestiä, sitä ennen en kirjoita. Unia olen nähnyt mutta ne on pyyhitty pois, jäljellä ollut vain se unen tunnelma.

"Osoita matkasi startti nyt, osoita jae seuraava vasta myöhemmin. Jonotat jo ovella tulevaisuuden, odotat kaipuutasi, pääsyä sisään. Jos kykenet esittele itsesi saapuvaiseksi, osoita ensin todistus jostakin uudesta kaipuustasi. Varaa tulevaisuuteesi nyt tästälähin."

 

Ei erikoisempia unia tai kokemuksia, ymmärsin vain maallisesta kokemuksesta että minua ei tarvita eräässä asiassa. Yritin liikaa auttaa, mikään ei oikein onnistunut kuitenkaan yrityksestä huolimatta ja ymmärsin mietittyäni että on aika keskittyä omaan elämään. Oma elämäni on myös arvokasta ja oikeaa, se on erityisherkkänä introverttina joskus vaikea uskoa sillä on aina ollut "vääränlainen". Luulen että monillakin on jokin asia johon ottavat etäisyyttä oman itsensä hyväksi, monenlaisia erilaisia opettavia tilanteita. Sen mikä ei ole nyt helppoa, vaivatonta, täytyy jäädä sivuasemaan elämässämme toistaiseksi.

 

16.3 Ymmärsin että oli tarkoitus että etsin tietoa näistä muinaisista jumal-kuninkaista, löysin linkin avulla seuraavaa:

 

"Longma oli kiinalaisen mytologian tarunhohtoinen siivekäs hevonen jolla oli lohikäärmeen suomut. Longman näkeminen oli enne legendaarisesta tietäjä-hallitsijasta, etenkin Kolmesta Hallitsijasta ja Viidestä Keisarista. Longma yhdistää perinteiset kiinalaiset uskomukset lohikäärmeistä ja hevosista. "

"Kolme Hallitsijaa ja Viisi keisaria, olivat kaksi mytologisten hallitsijoiden ryhmää, eli jumalolentoa muinaisesta pohjois-Kiinasta. Kolme Hallitsijaa olivat ennen Viittä Keisaria ( viimeisimmät noin vuodesta 2852 eKr. alkaen). Joidenkin lähteiden mukaan ne edelsivät Xia dynastiaa joka itsessään on jo esihistoriallinen.

Kolmen Hallitsijan sanottiin olevan jumala-kuninkaita, puolijumalia tai jumal-hallitsijoita jotka käyttivät kykyjään kehittääkseen väestönsä elämiä ja välittääkseen heille välttämättömiä taitoja ja tietämystä. Viisi Keisaria on kuvattu esimerkillisiksi tietäjiksi joilla oli korkea moraali, elivät vanhoiksi ja hallitsivat suuren rauhan jaksoa. 

Näiden kuninkaiden on sanottu auttaneen tulenkäytön kehittämisessä, opettaneen talonrakennusta, maanviljelystä. Lääkkeiden löytäminen, kalenterin kehittäminen ja kiinalainen kirjoitustaito on myös liitetty näihin kuninkaisiin."

 

(Oma sieluryhmäni jolta viestejä kirjoitan, on juurikin kertonut opastaneensa ihmisiä mm. kylän tulvimisessa kertoen vedessä tapahtuvasta haihtumisesta, paimentaen karjaa, jne. Eli nyt tiedän tällaisia opastajia todellakin olleen. Jälleen uusi pala palapeliin jota kasaan.)

 

 

15.3 Yöllä tiesin jostain syystä että hevoset ovat lohikäärmeiden kanssa jotenkin samaa lajia, mietin kaulaa, lavoja, isoja sieraimia yöllä että niin, ehkäpä ovatkin. Pidin juttua aamulla hölynpölynä kunnes googlasin dragon horsen. En vielä tiedä mitä tieto merkitsee tai mihin se vihjaa.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Longma

 

 

14.3 Ei normaaleja aivo-unia enempää (erottelen unet opastettuihin ja aivojen tuottamiin kertauksiin). Sen sijaan todella kirkkaita oivalluksia ja ideoita omasta polusta. Olen viimeinkin tajunnut jotain... tai nyt se meni vasta "kaaliin". Kaikella on aikansa.

Henkilökohtaisesta viestistä yksi lause:  "Tee selvä jako siis entisen ja nykyisyyden välille, aloita ensin kuvailujen mukaisesti mutta tiivistä matkaasi jatkossa."

 

 

12.3 Aamuyöstä mietin että pitäisi kiittää e-kirjojeni ostajia, sillä sain joulukuulla juuri ekan kirjailijapalkkion 8,90 €. Vähäkin on suuri asia 🤗 Nukahdin vielä hetkiseksi ja näin unen joka liittyi suoraan viestieni julkaisemiseen. Olin nitistänyt kyykäärmeeltä ainakin hännän poikki (ajattelisin että viestieni avulla...), se makasi henkitoreissaan jalkapöytäni päällä ja mietin tuleeko sen kielestä vielä myrkkyä vai joko se kuoli. Hetkisen kuluttua se olikin vironnut, luikersi pää ylhäällä lattialla ja etsin sitä mutten löytänyt. (Eli viestejä on vielä syytä jatkaa...)

Päivillä on selvästi erilainen energia, esim. eilen ei mitään erikoista, väsyttävä päivä mutta tänään hyvän, "innostavan" energian tunsi heti aamusta. Arvelin että Schumanin resonanssissa näkyy varmaan ero eilisen ja tämän päivän välillä ja niin on. Myöskään edellisten päivien pyryt eivät ole olleet lumen juhlatanssia, kuten silloin kerran HAVE FUN -päivänä. 

(Luin jostain kanavoinnista myöhemmin että luonto osallistuu tähän juhlaamme joka osallaan, eläimet, kasvikunta, jne, joten se sopisi siihen että lumituisku vaikuttaa energiseltä...)

 

10.3 Viesti jossa taas kovasti kyseltiin: "Ehkä sinä osoittaisit uupumisen sijaan tahtomista, ole hyvä toivotko lisääntyvää jaetta? Ole hyvä vastaa jos toivot. -Kyllä. Ehkä sinä siis toivot jatkavasi, toivotko? Kerro vielä vastaavasi jos toivot että otat vastaan jotakin uutta? -Kyllä, kyllä kaikkiin. 

Ehkä sinä siis jatkat. Aloita siis puhtaalta tasanteelta tänään, ota jae toivottu vastaan. Näkemiin. Aseta jatkosi tulevaisuudessa kertomuksen mittaiseksi kasvutarinaksi. Että sinä jaat sitä kasvutahtia ympäröivään tasanteeseen. Kerro matkaavasi vielä hetkisen tasanteella jonka toivot päättyvän jo, mutta kertaa vielä hetkisen ja jaloittele vastaavassa hetkessäsi. Kertaa sitten jatkosi että saat tulevaisuuden omistaa toisenlaisen. Arvosta aina matkaasi äläkä pelkää tai kamppaile turhaan vastaan jotakin uudistusta, sillä jokainen tasanne keventyy kyllä matkatessasi eteenpäin. Kerro heille toisille vasta jälkeenpäin. Aloita tänään saavutustesi matka, ota esiin muistikirjasi ja piirrä.

 

--- Pari kuvaa, kuten yksinkertainen paksu risti. Sitten kysymyksiä jälleen:

"Esiinnymme näin ollen peitettyinä esiripun takana mutta oletatko katsovasi pian sinne taakse? -Kyllä. Oleta siis näin tapahtuvan, ole hyvä. Jatkaaksesi tulee sinun sallia joitakin tapahtumia ymmärtääksesi asiamme. Ole hyvä vastaa jos toivot jotain erityistä? -En tiedä? Oleta vastaavasi pian joten vastaa sitten. 

Ehkä osut katselemaan pian jotakin arvokasta asiaa, mutta pidä sen tapahtuessa silmät ummistettuina vaikka toivoisit katsoa tarkemmin. Kerro vielä hetkisen kuluttua vastasiko asia odotuksiasi. Näkemiin, aloita nyt. -Nytkö, miten? Osoita meille paikka maailmassasi missä voisimme esiintyä vaikka ilman verhoa. -Meditoinko? Ei ole tarpeen, kurkistamme vain sinun olevaisuuteesi. Aloita nyt. -Kiitos.

(Meditoin kuitenkin, silmissä näkyi esim. kullanväristä ja kirkasta hohtavaa, ei mitään selvää kuvaa. Vatsassa chakran kohdalla tuttu mukava tunne. Eli harjoittelen lisää, sillä "pian" ei tarkoita meidän aikaamme välttämättä ihan heti...)

 

 

9.3 klo 1:30 katsoin kelloa ja ajattelin jatkaa unia. Kaapin päällä kuitenkin ripsahti jokin melko äänekkäästi joten arvasin että kirjoitetaan: "Tuntuuko sinusta toisinaan väärältä että ilmoitamme näin olevamme paikalla? -Ei. Ole hyvä, vastaa sitten toivoisitko että lähtisimme toisaalle? -En. Jäsentele vielä, toivoisitko näkeväsi meitä enemmän? -Kyllä. Ole hyvä, siivoa järjestyksesi että havaitsisit enemmän jäsentelyä. Huomioi että minkäänlainen kiire ei ole kyseessä." 

 

6-8.3 Ei selkeitä unia jäänyt mieleen, vain jokin "jälkiruokaa" käsittelevä ja että tein videota, jne. Perjantaina aamulla älytön väsy vaikka nukkunut pitkän yön. 

 

5.3 Yöllä kuva isosta ruokapöydästä johon olin kattanut paljon lautasia, tiesin että ruoka ei riitä ihan kaikille. Ehkä viittaa viesteihin joita olen nyt laittanut "tarjolle", ihan kaikki eivät kykene niitä sulattamaan.

Aamu klo 8 oli kaksi aurinkoa:

 

20190308_130143.jpg

 

 

20190308_125832.jpg

 

4.3  Alkuyöstä havahduin siihen tunteeseen että joku halusi puheenvuoroa, en tuntenut huoneessa olevan mitään olemusta, vain se tunne kun joku vieressä oleva odottaa että saisi suunvuoron. Tajusin tämän pikkuhiljaa ja yritin äänittää viestin. Ei mitään muuta kuin henkilökohtaista opastusta ja huolehtimista etten yrittäisi tehdä niin monia asioita. "Ajoita aina lisääntyvässä määrin tulevaisuuden toivoasi esille. Komenna mielesi järjestykseen että jospa keventäisit taakkaasi etkä osoittaisi aina niin monenlaista tarinaa kuten teet." 

(Olen sumplinut blogien kanssa että mitä missäkin kirjoittaisin, tehnyt parannellun version eräästä videosta youtubeen jossa meni kokonainen työpäivä, harjoitellut videokameran käyttöä, tulostanut viimeinkin kaikki kanavoinnit kansioihin, tehnyt niistä lyhennelmää...) 

Aamulla istahtaessani hetkiseksi ennen töihinlähtöä meditoimaan, korvassa soi pienesti ja kysyttiin millä tavalla jatkossa haluaisin edetä, vastasin että voisin kokeilla kanavointien äänittämistä, ja vastaus oli että kulkisin vain toiveeni mukaan niin opastavat.

 

2.3 Uni: Omaan pihaani tuli saksanpaimenkoira. Omistaja maksoi sille lentolipun kotiin. (Ei mitään tietoa, ehkä joku eläin lähtee taivaan kotiin, sillä tällä oli jotain kummallista päässä, jota en muista...)

Kuulin että sen tuttavaperheen lapsen sisarus (joka mulla oli 13.2 unessani hoidossa ja söi rotanmyrkkyä), oli saanut allergisen reaktion juurikin suuhunsa laittamastaan asiasta. Eli tämä oli enneuni osaksi, jäi puuttumaan "lörpöttely" ja että saisin itse myrkystä osani...

 

 • Tammikuun alussa heti intuitio oli erityisen vahva arkipäivissäkin. 19.1 aamulla kuulin ainoastaan yhden sanan: IMPLEMENT eli toteuttaa. Kuulin myös erittäin ystävällisen naisen äänen "Huomentaaa". Vastasin samalla nuotilla ja ääneni kuulostikin yllättäen samalta. Ilo, toivo, riemu alkoi olla selvemmin läsnä viikolla 3 ja huipentui kuunpimennyksen aikaan 21.1 (tein meditaation ja oli vapaata että sai rauhoittua hyvin arkityöstä...). Unelmat tulivat jotenkin lähemmäksi. Kaikki huipentui 22.1 illalla rakkauteen sulamisen tunteeseen vatsassa eli solar plexus-chakran kohdilla joka kuvastaa itseluottamusta, omaa voimaa. (Aiemmin vuonna 2013 sydänchakra alkoi hyrisemään, aiemmin se oli jumissa, painon tunne rinnassa.)
 •  
 • Viestejä: "Etsi vielä jotakin tulevaisuudellesi arvokasta, jotakin tavanomaista mutta erityisen arvokasta." Unia: Oli George-vauva jolle puhuttiin omaa salakieltään georgishia (koska on vasta vauva eikä ymmärrä aikuisten kieltä, eli olemme vauva-asteella henkisissä asioissa). Tämä oli kaikille paikalla oleville selvä asia eikä sille naureskeltu. 23.1 näin unen älykkäästä kaivinkonelaitteesta joka tiesi mitä maan pinnan alla on ja osasi siis kaivaa itsekseen. Hermoilin hieman kuitenkin ettei se katkaisisi vesijohtoamme josta isä suuttuisi (olin siis ilmeisesti lapsuudenkotona unessa...). 25.1 heräsin aamuyöllä klo 3:30, näin kuvan haukottelevasta mustasta kissasta jonka yhteydessä oli kirjoitettu teksti jota en muistanut edes heti unen jälkeen. Sitten kuulin "Huomenta. Saat olla määrätyissä tehtävissä mukana...". ---------- Laitoin Cobralle sähköpostia 29.1 sieluryhmä asiassa ja hän vastasi että kuulun samaan sieluryhmään hänen kanssaan, kuten myös suojeluspyhimys Pyhä Yrjö eli Saint George joka on kuvattuna ratsun selässä kukistamassa käärmettä, suojellen neitoa taka-alalla. Ennen kuin sain Cobran vastauksen,näin 31.1 unen jossa odotin maanpäällistä perhettäni kahville mutta jostain syystä paikalle tulikin kolme androgyynin kaunista miestä, nuoruutensa parhaassa iässä, iloisia, ja tapaaminen oli kuitenkin yhtä tuttavallinen kuin maallisen perheeni kanssa. He toivat kolme purkkia maitoa kahviin, yksi istui pöydässä ja sain jostain syystä tarkastella pitkään hänen käsivarttaan, joka näkyi mustan ihonmyötäisen "t-paidan"/univormun alta. Iho oli hyvin vaalea, käsi ei ollut lihaksikas ja "kuiva", vaan tavallaan pehmeämpi kauttaaltaan. Tässä siis ehkä se "tapaaminen" joka säilyy mielessäni pitkään. 
 •  
 • Helmikuun unia: 1.2 Kissa toi mulle kaksi hiirtä, ei laittanut pakastimeen joten tajusin hitaasti että sain valita syönkö heti. Ja sitten vahvistuksena tunsin että "puhelinlinja jäi päälle", joten kuuntelin. "Kirjoita kokemuksia yhä salanimellä (on yhä arvostelijoita). Mieti mikä merkitys huonoillakin elämän kokemuksilla on (tai ehkä viestiharjoituksillani joista olen suuttunut, mm "maailmanlopun viesti" -harjoitus lähtemisestä eikä koskaan palaa... jostain syystä tämä tuli mieleen). 4.2 Ajoin unessa linja-autoa, juna tuli, ja olin onnellinen kun jarrut toimi lopulta, sillä oli vaikeuksia pysähtyä. Päästiin perille hotellille, ostin juhlavaatteita ja skumppapullon. Edellinen naisasukas oli vielä huoneessani ja hän halusi vaihtaa multa isomman setelin, sain itse kolikoita. (Ehkä kuvaa tätä henkistä matkaa, lopulta pääsemme perille ja voimme juhlia, rahataloudessa on jokin muutos...) 13.2 Sain hoitooni tuttavien pikkulapsen joka ei ollut kunnolla edes puetettu, annoin sen vain hetkiseksi eräälle tuntemalleni lörpöttelijälle/juoruilijalle hoitoon ja siinä välissä lapsi ehti syödä hyllystä pesuainetabletin ja rotanmyrkkyä. Olin vihainen, puhdistin lapsen suuta ja koska vettä ei ollut, pyyhin suullani aina kädestäni myrkyn pois. Tajusin että saan myrkystä itsekin, mutta lapsi oli tärkeä. (Tälle en vielä ole keksinyt selitystä, ehkä maallinen lörpöttely on haitallista heräämässä oleville "vauvoille" koska silloin kiinnitämme huomiota vääriin asioihin, saan myrkystä oman osani yrittäessäni auttaa...) 22.2  klo 3:30-5.00 välillä näin unen että oltiin jossakin virastotyyppisessä isossa talossa, joku mies sai huonoja uutisia ja lähti hevosellaan ajamaan ulos. Jostakin syystä hevosilla oli talli siellä sisätiloissa myös. Luulisin että mies jäi asunnottomaksi, ehkä juuri siitä talosta koska lähti kaikkineen. Tarjosin sille huonetta ensialuksi mutta ei halunnut, en itse asunut kyseisessä talossa. Lähdettiin ulos tästä talosta naisryhmän kanssa, heti ovella huomasimme että viereinen todella iso vanha, kivinen ehkä "nuorisotalo" oli täysin tulessa. Ihmiset hämmästyivät miten vakava tilanne olikaan, juoksivat kauhuissaan että nyt on paha, nyt on paha. Huomasin että omankin "virastotalomme" katto oli pahasti tulessa, levinnyt tästä toisesta talosta. Lähdimme juoksemaan ja kokoonnuimme kauemmas katselemaan, hevoset jäivät rakennuksen sisään. (Samantyyppinen uni jota olen nähnyt monesti aiemminkin, että lähdetään "isosta rakennuksesta" eli ehkä yhteiskunnan rakenne sortuu, joskus ohjaamassa oli palomiehiä, pelastettiin ne eläimet talosta, nyt ne jäivät liekkeihin kaiketi ...)  
 •  
 • Viestejä: 3.2 "Olisimme vierailleet olevaisuudessanne vielä toistamiseen myöhemmin mutta sitä ennen valaise miten valloitat lisääntyviä jakeita. Eli osoita toinen tie ulospäin maailmastasi. Näkemiin. Aloita jos toivot niin tapahtuvan. (Vastasin: Kiitos maidosta!) Vastaus: Olisimme myöskin kiitelleet lisääntyvästä avunannosta. Näkemiin, osoita jakeesi saapuvan jos toivot sellaista. 15.2 Peukalo heilui, kysyin kirjoitanko. "Eli ottaisitko vastaavasi itse jotakin tehtävää, ole hyvä jos huolit, vastaanota se. (Vastasin kyllä kiitos.) Hän toinen saattelee sinut alkumatkan, eli osoittaa sinulle jatkossa esityksiä toisenlaisia. Kohtaa hänet jos toivot, mutta ole itse vastuussa elämästäsi. Ota vastaan apu suuri, toivo lisää jos oletat jaksavasi. Että hän saapuisi, tulee sinun luottaa asiaan. Toisillenne tulette sallimaan enemmänkin vastuuta. " (Eli jokin viestintuoja tulee kertomaan lisää... Huomasin että aloin olla yhä enemmän ajatusyhteydessä arkipäivissäkin "tuonpuoleiseen", esim. jos olin erityisen tyytyväinen rauhalliseen ja kauniiseen hetkeen, huomasin myönteleväni kuin vastaten jollekin että "kyllä, kiitos tästä, kaikki tosiaan on hyvin.").  --------- 20.2  Olin aamulla hereillä ensin tuntia aikaisemmin mutta nukahdin vielä... Näin tekstin ja kuulin toivotuksen PEACE AND FUN, HAVE FUN! (Silloin oli talvimyrskypäivä, lumi suorastaan tanssi ladon kulmalla kuin pitäen talvitanssia, sellainen selvä mielikuva tuli että tuuli ei ollut tavanomaista puhuria, vaan juhlaa.)
 • 28.2 sain tilaamani videokameran. En tiedä tulenko tekemään sen avulla viestejä päiväkirjamaisesti, aavistelisin niin mutta se ei ole vielä onnistunut...

 

 • Syyskuu: "Kosminen kuunteluoppilas" sanamääritelmä tuli mieleen.  Viestejä syyskuulta kun vielä kirjoitin pidemmästi, loppuvuosi olikin taukoa. Harjoittelin videoiden tekemistä tosin ja koostin piirroksiani yhteen Youtube kanavalleni...
 •  

  8.9. "Haastamme tänään jokaisen kannustamaan ajatuksiaan innokkaasti enemmän sisäiseen ajatelmaan, aloita itsekin kannustamalla näennäisen hitaasti aloittaen vaan sitten nopeasti edeten. Aloita siis jotakin uudentasoista kannustavaa asiaa jota pian käsittelette useakin eri tavoin. Kerro heille toisille kannustavasi heitä tavoitteissaan aloita pian. Voit sanoa heille toisille kannustavan lauseen siten että jokainen osallistuu kuitenkin, vaikka näyttäisi toiselta. Kerran lähdette yhdessä matkaan uuteen tavoitteeseen eikä se samanlainen taso pysy lujana kuten odotatte, eli hän toinen osaa ja uskaltaa kyllä katsella toisin käsin. Kerro heille ilmaisesta tavasta jakaa omaisuutta ympärilleen. Aloita siis siten että jatkat vain jokaista tavoitelmaasi kuten olet ymmärtänyt. Kannustamme näin jokaista saapumaan luokseen eikä havaita kenenkään ajatuksiaan hävittävän. Aloita itse saavuttamalla tänään jotakin uutta, eli komenna itsesi liikkeeseen. Näytä itsellesi maailma joka seisoo itse maailmassanne, eli jokaisen tavalla näette eri tavoin tämän lisätyn erikoisuuden mutta kerro toisille vielä hieman lisää aiemmasta tavoitteesta jonka läpikävitte. Aloita siis sitten että katselet vaikka maailmaasi ikkunasta käsin, eikä havaita siinä paljoakaan muutosta käyneen vaikka ilmoitat pian havainneesi jotakin uudenlaista ajatelmaa. Näkemiin. Aloita itse pian, aloita siis tänään." 

 •  

  13.9 "Osoittaaksemme yhteistyötä jälleen teemme pienen testin sillä koneellasi, osoita hetkisen kuluttua miten ymmärrät sen tapahtuneen. Osoita siis pian jälleen jotakin uutta asiaa katselevasi. Kerro heille toisille miten ilmennät tämän kaiken. Kerro heille ensi kerralla mutta jälleen aloita itse ensin. Kerro vielä vastustuksesta jota havaitsimme luonanne katselevan aikaisemmin, mutta sitä asiaa ei sallita enää olevan olemassa.

  Osoitamme tällä toiminnalla miten kohtaatte jäseniä uusia kummastuttavia, osoita itsekin saapuneesi tiedon alkulähteelle. Selitä toisille ja kumarra itseäsi näkemiin. Osoita siis se jae toisille, ole hyvä. Olisimme lisänneet siihen esittelyysi havainnon vaikuttavasta asiasta onnettoman tilanteenne. Pysyttele vielä toisaalla hetkisen, aloita siis vasta kun näet sen kajastavan. Pysy edistyksellisyydessä, osoita se heille kuvaannollisesti keräämällä tietojasi ympäristöltäsi. Niin minkä havainnon lisätään? Eli ottaisitte silmän käteenne ja kertoisitte itsellenne ettei tällainen maailma tule kuvastamaan ketään. Sen paremmin emme kuvaile tänään. Eli eripuraisuus, syyttely, eristyneisyys maailmassamme nyt? Eli siitä syystä emmekään laita siihen enempää asioita, sillä toisinaan vain jäätte kuvailemaan niitä ajatuksianne. Korjatkaa useammin heitä toisia jäseniä kuvailemaan parempia ajatelmia."

 •  

 • 16.9 

  "Kerromme siis jotakin uudenlaisesta tapahtumasta, lisää se jaottelu ensin mieleesi että miten kohtaatte näitä asioita pian määritellen normaaleiksi mielessänne. Korostakaa kuitenkin aina yhä enemmän sitä henkistä asiaa, sillä jokin tasanne oleileva tulee saapumaan nyt heti. Eli osoittaisimme vielä innokkuutta aloittaa se tasanne, joten kerro heille muille miten kohtaavat sen totuuden siemenen saapumisen. Näkemiin, aloita itse siten että korjaat tehtäväsi liittyvän suoraan suureen asiaan. Kerromme vielä jotakin tulevasta tavoitteestanne. Näkemiin, aloita siten että korjaat ensin jotakin näkökantaasi, sillä jokin tasanne ei säily jos korjaat väärin. Osoita siis jotakin uudenlaista tasoa tulevaksi. Näkemiin, aloita siis jotakin uudenlaista, ole hyvä. Selvitä ensin mieleesi miten tulee käsitellä uusia jäseniä, ole hyvä aloita heti. Osoittaisimme sen tehtävän kantautuvan pian kuuluvillesi siten että korjaat käsityksesi."

 •  
 • 18.9 (Heräsin yöllä pitkään "piip" ääneen korvassa.) Lyhyesti yön sanoma: Jos olen väsynyt ottamaan liikaa askeleita arjessani, tarvitsee vain toivoa jotain parempaa. Kirjoitin päivällä viestin: 

  "Olisimme viljelleet sellaista viranomaista tahoa joka tunnustaa teille olevansa syytön jossakin suhteessa siihen asiaan, millä tavoin te kunnostatte kaikkea Jumalienne kutsumista. Näkemyksemme on teidän ohella sama, että olemme kunnioitettavia olemuksia joita kunnioititte aikoinaan jumalina. Näennäisen hyväksytysti se tunnustetaan edelleen joukossamme. Aloita siten että korjaat sen käsityksesi näennäisen ihmeellisen, oletat siis että olemme jotenkin liitettynä verkostoon suureen, vaikka emme todellisuudessa kuitenkaan pystyttele yhdessä. Olemme siis yhteydessä ainoastaan vain jollakin tavoin kuten ymmärrätte että ollaan puhelinkeskustelussa. Näennäisen varomattomasti käsittelette usea sellaista asiaa jota tulisi kannustaa tavoilleen liikenteeseen, sillä jokin tasanne tai hyväksytty liitos tulee sammumaan ellette osaa järjestellä mielikuvitustanne oikealle sivulle. Eli siis osoita miten ymmärrät sen asian miten jollakin suhteella on kevyt olo, eikä ole sidoksissa aikaan eikä tulevaisuuteen, vaan on vain kevyesti läsnä jokaisen maailmassa. Aloita siis siten että korjaat myös jotakin uudenlaista käsitystä. Ole hyvä valaise miten se korjaus tulee käsittelemään jotakin tasoanne kohoavaa. Näennäisen pian liikutte vaivalloisesti, vaan kivuten kuitenkin. Olisimme pysytelleet ensinnäkin suojassa sen vuoksi että osaisitte katsoa enemmän asiaanne tunnustavaa, kuin että ihmettelette meidän omaisuuksiamme pysyviä. Näennäisen pian vuorovaikutuksenne laukkaa yhteen kasaan, eli osallistutte kukin katselijoina. Ole hyvä näkemiin. "  

 •  

  19.9.  "Sellaista tasoa kohti kuljette jolla on uusia ajatuksia ja edistyksellisiä keksintöjä odottamassa jokaista. Sellaista tasoa kapuatte nyt joka uudistaa jokaista sisältäpäin ettekä suvaitse ketään katsella alempiarvoisena. Näennäisen innottomasti etenette vielä, vaan jokainen osallistuu kuten tahtoo jolloin jokainen kuitenkin saapuu ajallaan pisteeseenne. Sellaista tasoa odotamme itsekin teidän saavuttavan joten odottakaa itse kunnes olette valmiita ja nousette kukin kohti jalkautuvaa asiaa. Sellaista ilman siis voisitte elää ja olla, mutta onnistumisen kannalta jokaisen tulee sallia tämä jae tulevaisuuden jollaista tulette arvostamaan myöhemmässä vaiheessa kun olette syvällä vielä enemmän. Näennäisen pian jokainen uudistautuu sisältäkäsin. Odottakaa ohjeitamme siis jaettavan olkaa hyvä näkemiin. Voinko kysyä vielä jotain? Olisimme vastanneet, ole hyvä. Kiitos! Onko siis olemassa suojelijoita ja jumaluudet erikseen? Erikoisemmin emme tyydy vastaukseen että jokaisella olisi suojelijat mutta jokainen kuitenkin saavuttaa sellaisen tasanteen mielessään että tulevaisuudessa tulette hyväksymään tämän asian. Näennäisen pian se saavuttaa luoksenne. Sellaisen tasanteen tulette hyväksymään olkaa hyvä. Kiitos, entä tämä jumaluus, miten se eroaa suojelijoista? Olisimme kerranneet vielä jokusen kertomuksen lisää aikaisemmista kirjoituksistamme, ole hyvä kertaa sieltä mitä tahdot katsoa. Selitämme lyhyesti vielä, ettei sellaista tasoa tulevaisuuden tulla puhdistamaan ensin vaan se odottaa jokaista sellaisenaan kuten tahdotte. Mutta eikö jokaisella ole oma suojelusenkeli? Jokaiselle tulee sallia jonkinlainen suoja matkaansa varten mutta jokaisella on silti erilainen tasanne tulevaisuuden. Olkaa tasollanne vielä hetken päättelemässä kaiken."  

 •  

  22.9 "Olisimme vapauttaneet vielä hieman toista asiaa liitettäväksi edelliseen jakeeseemme. Selvennä siis käsityksiänne vielä, sillä sellaisen vuoksi tulevaisuutenne sallitaan pysyttelevän kaukana jos päätätte sallia sen olemassa säilymisen. Sallikaa ensin jokaisen taholla tulla oikeutetuksi yhteiskuntanne jäsenyydeksi, oleta siis sallivasi itsekin kuunnella kuitenkin kaikkia toisia. Kukin osakkaanne sammuttaa parhaillaan valoaan jos oletatte tien kääntyvän kohti iltaa ja sekaannutte kukin kohtalokkaaksi kääntyvään jakeeseen joka kohtaa joitakin matkalaisianne. Jokainen tulee näkeväksi jos tahtoo jonkinlaisen tahdon korottaa matkaansa. Esitämme että sinä teet jakeen sellaisesta luvusta ymmärtämisen, toteamalla että sinä luit kaiken kirjoistasi esikuvallisesti vaan sitten korotit panoksiasi ja ylenit seuraavaan kaavaan että luit suoraan jumalan huulilta jokaisen sanan uudelleen kirjoitetun. Kirjoitinko oikein että jumalan huulilta? Jokaisen irtoavan lausekappaleen olet saanut suoraan itseltäsi kyllä, mutta innokkaasti kuunnellen olet samalla kaavoittanut luoksesi saapuvaksi jokaisen ihmeen. Sillä jokainen sallii käydä luonasi kuuntelemassa jakeitasi, jolloin osaatte katsella eteenpäin hiekkatiellänne, sallien jonkin kavuta korkeammalle näköalapaikalle. Sallikaa edelleen, sillä jokin tasanne kohoaa ylväänä, ja haaraisena polku kulkee ylös. Vaan kapuatte ja ymmärrätte kilvoitella samalla, sillä jokainen tasanne ylenevä johtaa kuitenkin lopulta ennenaikaiseen sammumiseen, eli otatte samalla joitakin sammuttamianne asioita matkaan. Millaisia asioita sammutamme? Esimerkiksi korostuneen lauseen jostakin tavoitteestanne olla kuunteluoppilaita, vaan sammutatte sen luotanne ja kapuatte ylemmäs, jolloin käsitätte ettei sellaista tasoa suvaita enää olevan olemassa. Näennäisen pian ymmärrätte mitä tämä tarkoittaa. Asioita salataan siksi teidän silmiltänne että jokainen sallisi kuunnella ja olla tietoinen yrityksestään, sillä jokainen kumpare ylitetty tulee kasvamaan tasollaan jolloin osaatte katsoa oikein kaikkea menettämäänne asiaa. Eli ottakaa usea matkalaukku varalta mukaanne jos päätätte katsoa montakin reittiä ylös. 

 • Olette epärehellisiä jos soitatte vanhoja kappaleitanne, ole hyvä sanoita uusi seuraavasti: Kerran se sorron aika sortuu itse, olematta juurikaan edes keventynyt painoslastiltaan. Mutta oleta sen sanojen pysyvän kaukana teidän edellisestä maailmastanne, sillä jokin kykenevä asia tulee muuttamaan kaiken täydellisesti. Sillä jokin tasanne pyrkivä katsoo laumaanne sirkoista koostuvaa, sillä katoatte yön pimeyteen jos päätätte katsoa salaisuuksianne useammin kuin toiset (ehkä liian nopea eteneminen henkisessä kehityksessä, joka on haitallista...) . Eli korostakaa ensin jokaiselle luonaan ettei hän toinen osaa katsoa jos ilkeyttään tulee luoksenne, sillä kovin kummoinen on silloin hänen asiansa ja äärettömyytensä pyyntö. Sirkoista koostuva lauma? Eli tasanne jolla kykenette hyppimään kuten lauma sirkkoja. Mitä salaisuuksia ei saa katsoa usein? Eli korjaamme sen osalta että jokainen sallii katsoa kyllä syvään olemukseensa vaan sitten jokaiselle tulee hätä käteen olla jotakin muuta asiaa ymmärtämässä. Nojatkaa kuitenkin siihen ensimmäiseen asiaanne, näkemiin. Oleta itse saapuneesi rauhan satamaan, vastikään usea saapunut laumanne jäsen tulee hallitsemaan asioita nyt. Miten? Eli korostamme ettei sallita kenenkään kadota minnekään asiaanne ymmärtämättömyyttänne, vaan siten korjaatte kukin katsovanne yhä edelleen kunkin kohdalla ettei sallita ymmärryksenne kadota maan uumeniin tai olevan ymmärretty väärin. 

 • Selvitämme vielä oletteko suvainneet jotakin sallimustanne väärin kuvailluksi, joten irrota katseesi hetkeksi siitä koneestasi ja kerro meille mitä havaitset ulkona. Aurinko näkyi myrskypilven raosta juuri? Sensijaan katso ensin vasemmalle näkyykö siellä mitään erikoista mielestäsi. Toisaalla oli kirkas taivas ja toisaalla synkkä? Erityisesti korostamme tätä oleilevaa asiaa, eli ottakaa usea maksaaksenne sen velkanne tavallaan pois, että usein vain ymmärrätte miten vaikea on matkanne. Sensijaan jalostakaa määräämätöntä asiaa sellaista että jotakin kuitenkin aina selkiytyy matkassanne. Selvennämme vielä että osin jokainen tulevaisuudessaan näkee, ymmärtää asioita uusia, joten olettakaa kykenevänne katsomaan useakin vielä eri tavoin matkaanne. Eniten sorrutte siihen valheelliseen asemanne kukistavaan asiaan joka sallii katsoa usein ainosastaan sormienne välistä tapahtuvaa asiaa, joka sumuttaa katsettanne. Poistukaa usein eriytyäksenne kerran toisista, joten pelkkä katsominen asian, jo auttaa teitä selviytymään murheistanne. Näkemiin. Ajoita ensi jaksosi siten että korostat kun olet turhaan valveilla. Yöllä? Eli juuri siten, ole hyvä näkemiin. Kiitos!

 •  

   

  (korvassa soi uudelleen heti pian). Olisimme korottaneet panoksianne sellaisen yhteisen aatteen vuoksi, sillä jokin tulevaisuutenne panos kovenee kerta kerran jälkeen uudemmaksi että siis siinä on kertakaikkiaan kyse selviytymisestänne hoidokkienne, alokkaiden suhteen ottavatko he jakeenne selvänäköisen otteeseensa vai päästävätkö pois. Korotamme siis panoksiamme huolehtiaksemme kaikista olevaisista jakeista. Oleta siis päätyväsi pian jakamaan lisäpanoksia otteestamme. Oleta olevasi yksin hiekkalaatikolla jossa ei näy muita. Kerro toisille miten menettelisit jos sinne saapuisi joukko tummapukuinen eikä sinulla olisi pakoreittiä. Huutaisin lujaa? Olisimme miettineet ehkä sinun lisäksesi toisia kaltaisiasi että miten he saattaisivat kohdella heitä muita tulevia jäseniä. Eli ottakaa toteuttaaksenne seuraava ajatus. Kertokaa miten kohtaatte toisia kansalaisianne, olkaa vailla ennakoimatonta asiaa eli ottakaa vain jokin lause mielestänne ulos ja kohdelkaa heitä jäseninänne kuten ovatkin, vaan ovatko kuitenkaan sellaisia joista pidätte. Ihmettelemme jos otatte heidät sopuisasti vastaan sillä jokin tuleva taso tulee saapumaan joka sallii teidän matkustaa pois kohteestanne jos olette turvattomia. Eli kohtaatte heitä toisia jäseniä joiden ette salli toisinaan tulla luoksenne. Tulkaa, ottakaa siis vaari ja vara tästä jäsenyydestä, sillä jokin tulokasjoukko sanelee kyllä toisia sanoja. Tulkaa, ottakaa valmiiksi katetusta odotetusta tuotteestanne -- eli ottakaa usea matkaanne jotakin turvaa uutta. Olkaa hyvä tässä viestimme tänään. Miten kykenemme ”matkustamaan pois kohteesta”? Eli otatte vain jalkanne matkaan ja alatte luomaan jonkinlaista uutta kävelytapaa jalkautua pois luotanne. Eli kuunnelkaa usea eri reittejä matkaavia tasanteita jotka kylvävät teille uutta tietoa jokaiselle. Kertokaa ensin jaksostanne toisille, näkemiin. Toimiiko tämä muka maassa? Esittelemme tätä uutta tapaa matkata joka vallitsee usealla käytössään vasta uuden ajan kynnyksellä, ole hyvä. Levitointi? Ehkä kerromme lisää toiste, ole hyvä."

   
   
 •  
   
   
  "Olisimme viivästyttäneet joitakin asioitasi sillä ensin syntyy näkemys, pysähdy miettimään ennen aikeita. Saat arvon kirjoittaa, et saavuta sillä mitään maallista menestystä. Eilisen tarinoita ette enää kuuntele. Sallikaa yhteisen tasanteen olla yhteiskunnallisesti parempi, eli ottakaa toisia huomioon. Ottaisimme esille miksi juuri sinä olet se salainen esittäjä, kohtaa se mieleinen totuus että olet itse aiheuttanut viljellyn asiasi. Aiheutamme pienen muistikatkoksen kohta, että uskot kaiken todeksi. Valmistaudu siten että lykkäät tuonpuoleisen verhoa edemmäksi. pois esiltä. Näennäisen pian yhdistyt meihin ja ilmoitat itse ketä olemme. Selvennät kuka mielestäsi istuu ehkä eksyneen näköisenä pian tuolillasi. Kohtaat siis pian eräänlaisen näyn, eikä se poistu mielestäsi hetkeen. Mikäli viisaasti ymmärrät ensin syyn tälle asiallemme, voimme jatkaa vastauksia. Kovenna mieltäsi sen suhteen mikä tulee olemaan vaikea ymmärtää. Komennat mielesi aloilleen, jolloin etsiydyt uudelle alulle kuuntelemisessasi."
 •  
 • Lokakuussa tyhjä tunne, vahva halu saada olla täysin oma itsensä. Viestejä: "Uusi asia vaatii edistymistä omalla tavallaan, eli jokainen siirtyy tasollaan toisella. Eli ottavat he toisinaan vain hienonlaisia askelmia, mutta pian lähtevät liikkumaan eri tavalla. Toisia kansoja saapuu pian näyttömölle, olkaa varovaisia tukiessanne kumppaneihinne, sillä toisenlaisella tasolla liikkuakseen tulee sallia vielä erilainen tasokin. Tasanne nykyinen on pian historiaa, näette pian totena sen kaiken mistä puhumme. Ole vapaa ja valloita pian jakeesi. Odota sen kasvamista rauhassa jolloin osaat valmistautua sen näytökseen eli ota vastaan tulevaisuuden sävelmä uusi. Ennustamamme taso tulevaisuuden näkyy jo katseessasi." Unia: Olin moottoripyöräilyporukan matkassa. Välillä oltiin tauolla katselemassa maisemia ja jatkettiin matkaa, kesti aina hetkisen laittaa ajovarusteet päälle. Eli kuvaa henkistä matkaa.
 • Marraskuulla ei meditointia, vain maallista rentoutumisen yritystä. Joinakin öinä "huomioääniä", kuten naksaus, digitaalipuhelimen ääni, paperinruttaus. Myös jonkun energia oli selvästi huoneessani, ei viestiä, hävisi. Näin mielikuvan jossa värikkäitä juttuja. Jonakin yönä heräsin vessaan mutta toisin kuin yleensä, nyt en osannut aluksi suunnistaa lainkaan huoneessani. Mieleni oli jossakin miellyttävässä minulle tutussa paikassa joka liittyi jollakin tavoin menneisyyteen. Lause "Murheesi on sinun laulusi". Eli myös suru on elämän ylistystä. Unia: Ufotähti taivaalla. Viestejä: "Vaimenna vain se murehtiminen, uusia tasoja aukeaa sitämyöden miten etenet." 
 • Joulukuussa painajaisia: olin uppoamaisillani autolla jäihin. Susikin sai jo hihasta kiinni. Viestejä: "Ansaitset pian oppitunnin olevan esillä. Esittele vain uusia ajatuksia kumpuavan näkyville. Saattueesi jatkaa olemassaolossaan eikä osoita nääntymisen merkkejä. Palaa alkujuurillesi, palauta itse muistisi. Salli sen tapahtua kahdessa vuorossa pois säikäyttäen joitakin muita asioita."