"JADE on tekoäly -teknologia joka tuottaa holografisia sotatilanne -simulaatioita joilla on kyky käyttää valtavat määrät dataa jota on kerätty ihmisalueista että voitaisiin luoda maastojärjestelmiä maantieteellisissä populaatio paikoissa, identifioidakseen ja eliminoidakseen kohteita, niskoittelijoita. Harjoitus koskee vihreäbaretteja, meri- ja ilmavoimien erikoisjoukkoja, navy seals- joukkoja. Käytössä on 'Artificial Intelligence' eli AI, tekoäly josta mm. Stephen Hawking on huolissaan. 

"Jade Helm ei ole kenraalien ja komentajien ohjaamia taisteluja, vaan niitä ohjaa tietokone."

“JADE” is an AI quantum computing technology that produces holographic battlefield simulations that has the ability to use vast amounts of data being collected on the human domain to generate human terrain systems in geographic population centric locations to identify and eliminate targets, insurgents, rebels or whatever labels that can be flagged as targets on a Global Information Grid in Network Centric Warfare environments. In short, JADE HELM is not battles directed by Generals and Military Commanders, but by a computer. It is a cognitive software based Network Centric Warfare System at the HELM."

(Martial law= poikkeustila, sotatilalaki)

Lähde

****

19.7. Usan hallitus on hakenut mielenhallinta/aivopesu-patentteja, taloudellinen kriisi suunniteltu syyskuuksi. Jeff Berwick:  "He valmistautuvat valtavaan yhteiskunnalliseen romahdukseen, se on päivänselvää ja se tulee tapahtumaan." 

http://in5d.com/are-we-being-set-up-for-a-global-september-event/

 

Kuvan suomennos: "Anarkia tarkoittaa: ei johtajia. Joten jos et ole anarkisti se tarkoittaa että haluat johtajan. Jos haluat johtajan olet orja. Olen yllättynyt miten moni on tyytyväinen identifioidessaan itsensä julkisesti orjiksi."

berwick.jpg