"Washingtonin osavaltion hyväksymän lain mukaan ihmiset voidaan kompostoida kuoleman jälkeen. Aikaisemmin sallittua on ollut vain arkkuhautaus ja krematointi. Kun kompostointi on tehty, multa (2 kottikärryllistä) luovutetaan omaisille ja he voivat käyttää sitä vaikkapa kukkien tai puiden kasvualustana. Kompostointia pidetään huomattavasti ympäristöystävällisempänä kuin krematointia tai tukevassa arkussa hautaamista. Näin ihmisen viimeinen ”hiilijalanjälki” jää mahdollisimman pieneksi. Taustalla on ollut myös se, että hautausmailta alkaa monessa kaupungissa tila loppua."

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5fe8cddc-75f5-4725-8867-0fdbcd71e526?fbclid=IwAR1McpLKsfe1klXROE2zHGEwASCbzlpCvOTnESfT8gormUNXuwoytjP2JL4

 

*
 

“To consider the Earth as the only populated world in infinite space is as absurd
as to assert that in an entire field sown with millet,
only one grain will grow.”

Metrodorus of Chios,
4th century BCE.

 

 

"Ajatus että Maapallo olisi ainoa asutettu planeetta mittaamattoman laajassa avaruudessa, on yhtä absurdi kuin että kokonaisesta kylvetystä pellosta vain yksi korsi kasvaa." 

 

*

 

Egyptiläisten symboleista, voimasanoista, ym uskomuksista suomeksi: http://mystiikka.tripod.com/egypti.htm

 

*

 

Joitakin pätkiä Luxonian uusimmista kanavoinneista jotka sopivat omiin viesteihini tai niissä on muuta mielenkiintoista, lukekaas mitä sanotaan Notre Damen tuhopoltosta...

 

Metatron: "Tuntemanne aika on kalibroitu uudelleen. Aika on muuttunut lineaarisesta enemmän ympyräksi."

(Ajan uudelleenkalibrointi, Joan Walker)

 


"Vuodessa 2020 on voimakkainta kosmista energiaa, jota olemme nähneet pitkään aikaan. 
Se mitä tulee 2020, tuntuu valtavalta tilaisuudelta ylösnousta korkeammille tietoisuustasoille. Planeetan värähtely muuttuu ja kohoaa, ja kun tämä energia tulee lähemmäs, henkinen kasvumme kiihtyy.
Tämä on valtava ylösnousemus- ja heräämisprosessi, mutta kuten kaikessa siirtymisessä valoon, täytyy olla myös jonkin verran pimeyttä. Vuodessa 2020 ei ole välttämättä kyse kahlaamisesta pimeyden läpi, jotta se voidaan korjata – on kyse sen yläpuolelle nousemisesta. On kyse itsemme nostamisesta niin korkealle, että pimeydellä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin pudota pois."

(2019 valmistelee meitä vuoden 2020 ylösnousemusenergia-aaltoon, Tanaaz)


"Emme voi sanoa teille, että kaikki on hyvin elämässänne, sillä monissa tapauksissa ei ole. Ei siksi, että te ette kykene enempään, vaan koska harjoittelette taitojanne. Olette vauva niissä henkilökohtaisissa luomistaidoissanne, joita universumien isoveljenne ja -siskonne pitävät itsestäänselvyytenä."  (Brenda Hoffman, Puskeminen vai virtaus)


"Tuttu maailma näyttää romahtavan sekä henkilökohtaisesti että globaalisti, ja tosiasiassa se romahtaa. Pitkäaikaiset käsitykset elämästä alkavat hävitä, kun ihmiskunta herää kehittyneemmille ajatuksille.

Ei ole mitään henkisiä sääntöjä. Henkiset säännöt luotiin – ja edelleen luodaan – kolmannen ulottuvuuden tietoisuudesta vallan, kontrollin ja omahyväisyyden tarkoitukseen. Jumala ei tiedä mitään ihmisen henkisistä säännöistä. Kymmenen käskyä annettiin aikana, jolloin tietoisuus oli hyvin kehittymätöntä ja tarvittiin sääntöjä. Jotkut tarvitsevat edelleen niitä, mutta te ette tarvitse, koska olette kehittyneet niiden yli.
 On vain yksi henkinen sääntö, ja se on ehdoton rakkaus.

  Monet alkavat uskoa, että he ovat henkisiä epäonnistujia, kun vuosien vakavamielisen opiskelun ja harjoittamisen jälkeen heidän elämässään kaikki tuntuu romahtavan. Muistakaa, että te ette voi koskaan taantua saavuttamaltanne tietoisuustasolta, joten oppikaa olemaan näkemättä nämä kokemukset epäonnistumisina – ne ovat henkilökohtaisen matkanne välttämättömiä osia, tapahtumia joiden on tarkoitus muuttaa tietoisuutenne uusille tasoille, jos sallitte sen.

  Karmasuhteita aktivoituu uudelleen, jotta ne voidaan saattaa loppuun ja puhdistaa. Vanhoja fyysisiä vammoja ja sairauksia ilmestyy jälleen, kun niiden energiaa virtaa solumuistista. Kaikenlaisia suhteita parannetaan. Toisten ihmisten kolmannen ulottuvuuden silmät voivat nähdä ongelmat ja tarjota teille ratkaisuja, jotka perustuvat tuohon uskomusjärjestelmään, mutta teidän täytyy kääntyä sisäänpäin ja löytää, mitä oikeasti tapahtuu.
 Olette valmis lakkaamaan etsimästä rakkautta, vahvistusta, kiitollisuutta, ystävyyttä, arvostusta jne. toisilta, edes niiltä joilta luonnostaan tulisi mieleenne odottaa sitä. Nämä ominaisuudet ovat Jumalan ominaisuuksia, ja vain Jumala voi antaa ne teille. Niitä virtaa toisten kautta, mutta ne eivät ole koskaan heistä, sillä ihmisillä ei ole niitä annettavana."

(Marilyn Raffaele, Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä)


"Ihmiset luulevat, että ylösnousemuksessa heistä tulee älykkäämpiä ja he pystyvät tekemään uskomattomia asioita mielellään. Kuten yhdistymään informaatioon, jota he eivät tiedä nyt.
Mutta todellisuudessa fokusoituminen älykkyyteen voi olla merkittävä häiriötekijä tässä prosessissa. Yritys selvittää asioita mielellä kostautuu. Nyt alamme luottaa luontaiseen jumalaiseen intuitioomme. Esoteerisiin aisteihimme, jotka ovat olleet tunnottomia hyvin pitkän aikaa.
   Olemme siis vapautumassa mielen kontrollista. Sen tekeminen on vaikein asia. Tämä johtuu siitä, että mielellä on muisto- ja datavarasto, josta se tekee hakuja jatkuvasti voidakseen tehdä valintoja ja päätöksiä.
Ongelmana siinä on, että uudessa tietoisuudessa nuo varastoidut muistot eivät toimi. Vedämme tietomme täysin eri lähteestä. Nyt mieli auttaa meitä ja tekee edelleen tärkeitä tehtäviä, mutta ei pyöritä koko show'ta. Mieleltä vie jonkin aikaa rentoutua ja sallia tämän prosessin kehittyä. Se on tottunut olemaan ohjaksissa.
Eikä oikeasti kyse ole vain siirtymisestä mielen tuolle puolen, vaan laajentuneen perspektiivimme sallimisesta tulla sisään ja olla läsnä, kera viisautensa ja kykynsä ilmentää.
  Jos mielelle kerrotaan jonkin olevan vaikeaa tai mahdotonta, se tavallisesti myöntyy siihen, koska se on ehdollistunut menemään datapankkiinsa hakemaan jotain, mikä oli myös lähes mahdotonta tehdä, ja sitten soveltamaan sitä käsillä olevaan tehtävään.
 Jos potilaalle kerrotaan, että hänen sairautensa parantuu helposti pelkällä ruokavaliomuutoksella tai jollain lääkkeellä, on hyvä mahdollisuus, että hän parantuu tuosta sairaudesta.
 Jos toiselle potilaalle kerrotaan, että sama sairaus on peruuttamaton ja pystytään vain hoitamaan sen oireita, muttei parantamaan sitä, on todennäköistä, että hän kokee tämän."

(Maria Chambers, Mielen aika)


"Et ole ihminen/henkilö, jolla on sielu – olet sielu, jolla on henkilökohtainen elämä. Jokainen sielu on ikuinen ja moniulotteinen, ja sen alkuperä on Luojan puhdas valo-rakkausenergia, kosmoksen suurin voima. Jokainen tämän universumin sielu tulee sen voimakkaimman lähteemme rakkaus-valosta, jota kutsutaan Jumalaksi tai muilla nimillä, ja kaikki sielut ovat erottamattomia tästä lähteestä, toisistaan ja kaikesta muusta koko luomakunnassa.
  Tämä elämä on vain yksi monista fyysisistä kokemuksista, ja niiden välillä on elämä henkimaailmassa, jossa uusi kuolevainen elämä suunnitellaan toisten sielujen kanssa, ja tarkoituksena on saavuttaa tasapainoinen kokeminen. Se mikä tunnetaan karmana, ei ole palkkio tai rangaistus – se on tilaisuus kaikille, jotka jakavat elämän, auttaa toisiaan edistymään kehitysstatuksessaan.
  Tämän universaalin perheen lukemattomissa muissa sivilisaatioissa monet ovat kehittyneet tietoisesti, henkisesti ja teknologisesti pitkälle Maan nykyväestön yli. Joidenkin noiden sivilisaatioiden jäsenet ovat Maan ihmisten esi-isiä, ja he auttavat näitä ja planeettaa myriadein tavoin – jotkut ovat avaruusaluksissa Maan ympärillä, toiset elävät keskuudessamme.


On todisteita siitä, että tuhopolttajat sytyttivät tulipalon Notre Damessa Pariisissa, mutta luultavimmin "virallinen" syy on vialliset johdot tai "tuntematon". Illuminati sytytti katedraalin liekkeihin päivänselvänä varoituksena Ranskan presidentti Macronille ja paavi Franciscukselle. 
 
Viesti Macronille, Illuminatin yhdelle pääsätkynukelle hallituksissa, on ryhtyä ankarampiin toimenpiteisiin keltaliiviliikkeen suhteen ja olla edes ajattelematta Ranskan mahdollisuutta lähteä EU:sta, jonka Illuminati perusti ja jota se kontrolloi.
 
Viesti paavi Franciscukselle on olla paljastamatta mitään Vatikaanin taloudellisista sopimuksista ja massiivisista rahavaroista – Illuminati käyttää osan siitä tavoitteidensa edistämiseen – ja lakata ponnistelemasta satanististen rituaalien lopettamiseksi. Satanismin kansainvälisenä päämajana Vatikaani on paras paikka ihmisten uhraamiselle, mikä tuottaa alimpia värähtelyjä ja mahdollistaa Illuminatin olemassaolon. Heille katedraalin tuhoaminen symboloi Saatanan voimaa tuhota Jumala.


Valokuva "mustasta aukosta", termi jota astrofyysikot käyttävät kuvaamaan niin tiheää energiakenttää, ettei edes valo pysty pakenemaan sen gravitaatiota. Se mitä kutsutaan mustaksi aukoksi, on valoa – sitä rakkaus-valoa jota tämän universumi on – eikä mikään teleskooppi tai teleskooppiverkosto pysty valokuvaamaan sitä. Vaikka avaruus vaikuttaa mustalta teistä, se on valoa, joka aaltoilee lukemattomilla eri taajuuksilla tai kaistaleveyksillä tai radioaalloilla, ja kuvat joita näette, ovat yhdistelmä siitä, miten te havaitsette astraalikappaleet tai -jätteen ja mitä kapasiteetiltaan rajoittunut teleskoopin linssi pystyy rekisteröimään."

(Suzanne Ward, Viesti Matthewilta)