Joku pyysi sähköpostitse vanhasta viestistäni uusintaa laulamisesta, sillä oli innostunut säveltämään ja sanoittamaan. Sehän on tietenkin yksi kanavoinnin muoto.

 

7.7. 2016 klo 10    Hei!  Istumme ja kuuntelemme sinun tarinoitasi siitä elämän alueestasi jolle haluaisit nopeasti kehitystä emmekä näe siinä edistystä sinulla työssäsi sillä teet sitä vain huviksesi etkä työksesi tavallaan. Esitämme että suuntaisit katseesi sellaiseen asiaan joka teitä kaikkia hyödyttäisi eikä vain sinua. Esitämme että teette niin kaikki sillä se kyllä nostaa nopeasti teidän tietoisuuttanne kaikista mahdollisuuksistanne. Esitämme että tekisitte siitä jonkinlaisen tavan päiväänne että kerran päivässä estttäisitte toiveen ylös meille tänne että tulisitte viisaammiksi esittämillämme tavoilla.

 

Siinä kerromme teille tulevan siirto aikaanne jonka tahdotte ja olette sitten aloittaneet sen uuden ajan josta puhumme koko ajan. Siinä ajassa siirrytte taaksepäin entiseen elämäänne jonka hallitsitte hyvin ettekä näe enää tätä epäonnistunutta fiaskoanne jota elämäksenne kutsutte. Esitämme että siirrätte niitä ajatuksianne poispäin maailmastanne ja seilaatte sitä unelmienne lauttaa jonnekin uuteen ettekä lähde tavalliseen elämäänne. Istutamme teille ajauksia siitä mitä voisitte tahtoa ja se sattuu teitä tavallaan sydämeen että luovutatte meille ohjakset mutta olemme kyllä viisaita ja keksimme teille lohdutusta kunnes olette viisaita yhtä lailla.

 

Esitämme että siunaatte niitä päiviänne siten että siellä tartutte käsistänne kiinni ja laulatte virren uuden jonka esitämme teille tulevana päivänä lauantaina. Kuljemme siellä siten että laulatte sitä ja me esitämme teille ne sanat. Kuuntelemme sitten miten se laulu teillä kaikuu ettekä ole lainkaan onnettomia sitten enää. Esitämme teille ne laulunne sanat ja sävelen voitte keksiä itse. Uudistamme siten virsivalikoimaa joka teillä on aika onneton kunnes olette itse säveltäneet niitä lisää.

 

Innostamme teitä uudistamaan ihan kaikkea siellä elämässänne sillä se kaikki tulee muuttumaan kuitenkin olemme siitä varmoja. Esitämme että teille tulisi myös uusi linja siinä mitä te lausutte ääneen rukouksia ja olemme siinä teitä avustamassa myös. Esitämme että tulette niitä kuuntelemaan luoksemme messuun joka pidetään aina lauantaisin sinun luonasi. Esitämme että teette siitä jatkuvan tapahtuman elämäänne ja kuuntelette kaihoisasti laulujanne jotka opitte pian. Siinä esitämme teille uusia säveliä elämäänne ja selätämme niitä useitakin myyttejä joita teillä vallitsee. Kuuntelemme toiveitanne myös niiden suhteen ja esitämme teille uusia lauluja sitten sitämukaa. Kannustamme teitä lausumaan toivomuksianne ja otamme niitä vastaan täällä taivaassa suoraan joten voitte palauttaa niitä toiveitanne vain mielessänne niin helppoa se on. Kuuntelemme aina päivin ja öin ja palautamme toiveenne siitä mitä laulunaiheita tahtoisitte. Siirrymme sitten säveltämään niitä teille ja lausumme kiitoksemme yhteistyöstä. Kunnioitamme aina toivomuksianne siten että vain teidän tahtonne mukaan laulunne raikaavat siellä ja kertovat uutta sävelmää onnestanne tulevasta.

 

Kuuntelemme sitten lauluanne täällä ja esitämme pyyntöjä teidän kaikkien osallistua retkeemme kuuntelemaan ääntänne uutta. Innostamme teitä suuunnittelemaan niitä virsiänne siten että keräätte ihmisiä jotka osaavat laulaa ja kannustatte heitä uusimaan säveliään siten että lähdette vain säveltämään omia virsiänne kuten tekevät he jotka niitä ammatikseen säveltävät. Ei siinä vaadita mitään erityistaitoja sillä teillä on kyllä se laulutaito jo olemassa joka on kaiken kannattaja. Innostumme siinä itsekin teille laatimaan uusiä säveliänne jotka kertovat onnesta eivätkä surusta ja kaipauksesta vaan se aika uusi on teille pelkkää iloa ja raikuvaa naurua. Ehkäisemme teitä enää laulamasta niitä vanhoja säveliänne ja kerromme ainostaan iloisia sanoja rakkauden ja ilon. Siellä teitä innostaa myös lähimmäisenrakkaus siten että siitäkin voitte laulaa uusia lauluja ja kertoa miten teitä onnistaa aina jos teette toisillenne oikein.

 

Iloitsemme kaikesta mitä kokoon saatte kerättyä ihmisiä ja epäilemme vain taitojanne siinä määrin että olettekohan liian vaatimattomia sitä urakkaanne suorittamaan. Sanomme teille painokkaasti että kyllä teistä on kaikkeen mitä vain päätättte ja siinä teillä on uusi ura. Kannustamme teitä useasti matkallanne joten ette voi epäonnistua kertakaikkiaan lainkaan. Huhuilemme heitä kadonneita lampaitanne liittymään kuoroonne ja se estää heitä vielä että he eivät tunne laulujanne mutta kun kuulevat liittyvät kyllä laulukuoroon mielellään.

 

Esitämme että teette siitä tosiaan viikoittaisen tapahtuman aina lauantaisin sillä se on uusi pyhäpäivänne tavallaan eikä niin että sinä päivänä istutte vain ja lepäätte vaan laulatte sydämenne kyllyydestä ihmisen äänellänne siten että teette itsenne onnelliseksi pelkällä laulamisella. Istumme ja kuuntelemme emmekä salaa itseämme enää siellä väkijoukossanne ja seuraamme kyllä toisia kaltaisiamme että hekin saapuisivat kuuntelemaan laulujanne. Istumme siten ahtaasti että kykenemme sijaitsemaan niin syrjässä että katseenne eivät yletä meihin saakka mutta olemme siellä kuitenkin kanssanne joka kerta, joka tapahtuma tekee siitä siunatun joka kerta kun vain päätätte suunne aukaista ja sijaita luonamme.

 

Istumme ja äänitämme lauluanne siten että kerromme siitä kaikille muillekin kansoille miten te päätite palata taivaan kotiin ettekä epäilleet avata suutanne sen kunniaksi. Esitämme että palaatte tekin muistoissanne aikoihin jolloin laulettiin paljon enemmän ja siinä on pieni syy sellainen että se avaa portit tuonpuoleiseen eli juuri tänne meille kun kuulemme säveliä kauniita sieltä teidän puoleltanne maailmaa. Istumme silloin hyvin hiljaa sillä äänenne on hyvin kaunis emmekä hukkaa sekuntiakaan siitä kuorostanne. Kerromme vain olevamme pahoillamme jos ette sellaista uskalla järjestää mielestänne että se tulisi olemaan liian vaativaista sillä se todellakaan ei ole vaativaa vaan suorastaan riemukasta sitten kun pääsette vauhtiin.

 

Isosti kerromme sen tekevän teille suuren hyödyn siten että siinä yhdistätte voimanne tavallaan ja laulatte kuorossa toiveitanne juuri siten kuten olemme toivoneetkin. Sinä Saija olet jo innostunut mutta olemme etsimässä sinulle kuorolaisia ja innostamme kaikkia liittymään mukaan lauluun vaikka olisivat missä kaukana sillä äänitämme sen siten että sen kuulette te kaikki vaikka olisitte miten kaukana. Olemme päteviä sen tekemään ja se kyllä kuuluu kaikille voimme taata. Kerromme vielä ohjeita miten kokoatte sen kuoronne mutta se ei ole niin vaikeaa tosiaankaan kuten ajattelette nyt entisen maailmanne perusteella mutta siinä teillä on uusi piirre joka sallii teidän laulaa yksikseen sillä kuulemme teidän kaikkien äänen yhdessäkin jos ette pääse yhteen liittymään fyysisesti. Innostamme teitä kyllä niin tekemään vaikka olisitte kaukanakin toisistanne sillä se tulee olemaan henkireikänne sitten huonojen aikojen koittaessa kun ette tekään näe mitään poispääsyä murheistanne.

 

Istumme ja äänitämme emmekä lähde pois ennenkuin olette valmiita kappaleitanne julkaisemaan. Kerromme siinä olevamme teidän äänimiehiänne tavallaan että ette tarvitse kuin laulunsanat ja sävelen ja päästellä siitä suoraa riemuhuutoa meidän korvillemme. Keräämme niitä säveliänne muistiin ja välitämme niitä toisille jotka voivat esittää myös omalla kielellään ja keräämme siten yhä enemmän ihmisiä joukkoonne musisoimaan joka teillä on kaunis harrastus aina ollut.

 

Siinä sydämenne lepää sielunne äänen kuulessaan ja olemme vapaita tarkkailemaan sen vaikutusta miten se teihin vaikuttaa kauniisti. Keräämme kyllä sellaisia ihmisiä mukaanne jotka osaavat nuotit laittaa paikoilleen sitä mukaa kun olette valmiita ja siinä esitämme sinulle Saija pyynnön lähteä mukaan esittämään myös ääntäsi ja todellista voimaasi toimia välittäjänä heille jotka tahtovat ääntäsi kuulla sillä ette vielä ymmärrä mikä lauluäänessä säteilee myötätuntoa ja voimaa tavallaan joka suorastaan sulaa sydämeenne sen kuullessanne ettekä voi lähteä pois kuunneltuanne hetkisen.

 

Epäilemme sen olevan sellaisen mahdin teillä että teette sillä suurvoiton maailmastanne pikavauhtia aiemmin kuin saatoimme ajatella olevan mahdollista ja sen vuoksi juuri tätä teille esitämme. Olemme valmiita valaisemaan polkuanne tämän verran mutta se loppu teidän täytyy itse suorittaa sillä siihen me emme kykene eikä meillä ole valtaa tulla teidän kanssanne laulamaan tälläkertaa vaikkakin olemme sen kyllä aikoinamme tehneet Egyptissä missä olimme mahtavia jumalia joiden ei annettu kuunnella omaa soittoaan vaan heille laulettiin kunnes olitte suuntautuneet paremmalle suunnalle myös silloin ollessanne sotaa paossa tavallaan siellä Kaanaan maassa (Kanaanin maa) ettekä nähneet ratkaisua pulmiinne kuin olla äänessä jatkuvasti. Se auttoi teitä silloin vapauttamaan äänenne ja voimanne ja esitämme siksi juuri tätä samaa metodia teille jonka olemme hyväksi havainneet sillä olemme vapautettuja myös aina kun te vapaudutte taakastanne ja se helpottaa suuresti meidän mielialaamme vaikka olemmekin tavallaan suurempia olentoja mutta olemme myös huolissamme ja murheissamme toisinaan emmekä suinkaan niin viileitä ja etäisiä kuin kuvittelette nyt.

 

Ehdimme teille vapauttaa tietoa että teidän maailmanne on nyt saapumassa suuremmille vesille tavallaan avaruudessa ja se vaikuttaa teihin hyvin nopeasti joten olkaa valmiina pian niiden virsienne kanssa jotka epäilemättä auttavat teidän mielialaanne välittömästi kun kuulette jotain surullista uutista saapuvan tiedotusvälineiltänne. Siinä esitämme että olisitte sitten jo valmiita henkisesti vapauttamaan sen pelkonne ettekä jäisi sen vangiksi. Kuljemme kyllä vierellänne sitten ja olemme valppaina kertomaan teille aina uusinta tietoa että ette jäisi vellomaan murheisiinne vaan palaisitte seuraamme laulamaan ilon ja riemun kuoroon jonka perustatte nyt välittömästi, pyydämme sellaista nöyrimmästi emmekä lähtisi lainkaan perääntymään tässä asiassamme.

 

Siinä olette valtavan haasteen edessä että saatte sen alkuun mutta päättelemme sen olevan helpompaa sitten jatkossa. Istumme ja kerromme viisauttamme teille välitettäväksi sanoihin ja kerromme millaisen sävelen kannattaisi kuhunkin lauluunne valita sillä meillä on mös sävelkorvaa ja seilaamme usein sielussamme unemme lauttaa sinfonian säestyksellä. Ehdotamme että valitsette sellaisia säveliä jotka teitä myös lohduttavat kuten tuttuja äänteitä ja rytmejä. Innostamme teitä niitä valitsemaan ja esitätte sitten innoissanne toisillenne jälkeenpäin.

Montako kuorossa täytyisi vähintään olla? Kerromme sen olevan salainen kuoro joten teidän ei tarvitse kerätä välttämättä itseänne ryhmiksi vaan voitte ajautua siihen ryhmään mielessänne ja olette sitten pelastuneet säveliämme kuuntelemaan. Istumme ja valaisemme tietänne niitä kuulemaan sillä teillä on kyllä kyky kuunnella jos tahdotte sillä esitämme että kerrotte tästä kyllä julkisesti kun saatte niitä säveliänne ja esitätte sitten yhdessä vasta kun se laulu on valmis yksi kerrallaan. Esitämme että sinä Saija tekisit sen ensimmäisen sävelen kotonasi siellä ja esität sen sitten vain toisille vaikka et vielä mitenkään osaa mutta me opastamme sinua laittamaan kaiken alkuun.

 

Kuuntelemme toiveitanne tosiaan ja olemme sitten viisaampia mistä tyylistä pidätte ja mistä välttämättä ette niin paljoa. Kuuntelemme ja harjoittelemme ja olemme sitten valmiita suunnistamaan valmiille vesille niitä esittämään. Olemme siitä varmoja että muutkin tulevat yhtä innostuneiksi niistä uusistä sävelistä ja voitte ilmoittaa milloin olette valmiita kuuntelemaan lisää sanoituksiamme. Edistämme kaikkea siten että teillä on kyllä kaikki niin helppoa että ihmettelette kykyjänne emmekä lainkaan sekaannu teidän puuhiinne sen jälkeen kun olette kaiken oppineet.

 

Esitämme että tulette luoksemme niiden säveltenne kanssa je esitätte niitä yksi kerrallaan luonanne salaa toisilta kunnes olette harjoitelleet tarpeeksi ja olette valmiita julkiseen esiintymiseen. Siinä olemme sitten valmis joukko ylistämään Luojaa joka on uusi asia teille kaikille eikä lainkaan välttämätön paha vain elämässänne kuten tähän saakka. Innostamme teitä kaikkia sitten olemaan myös toiminnassa mukana että sallisitte vain kaikkien laulaa joilla ei ole lauluääntäkään välttämättä ja olisitte hienovaraisia heitä sallimaan osallistua puutteellisine kykyineenkin sillä sekin on aivan äärimmäisen välttämätöntä että kaikki saavat osallistua.

 

Uudistamme näin teidän laulurepertuaarianne siten vain että korvaamme ne vanhat viisut uudemmilla ja nykyaikaisilla kappaleilla emmekä vaikuta mihinkään haitallisesti teidän aiempaan elämäänne vaan voitte vapaasti valita kyllä mitä lauluja tahdotte laulaa. Uskomme teidän kyllä huomaavan ajanmittaan että nämä uudet laulut sisältävät enemmän toivoa ja uskoa huomisesta kuin ne vanhat sävelet joita olette turhaan äänittäneet joukollanne vaikka ette ole äänessä olleetkaan mutta kukin kotonaan olette sävelen palasen lurauttaneet ja siten vaikeuttaneet kasvamistanne koska esitätte vain niitä surumielisiä kappaleita joita me emme enää suvaitse kuulevamme.

 

Siinä olette oikeassa että onhan teidän elämänne aikaisemmin ollut niin surullista kuin kuvitella vain saattaa mutta nyt uuden ajan ollessa käsillä on oltava edistyksellinen ja siirtyä uusiin melodioihin joita ymmärrätte sitten paremmin kuin vanhoja kappaleitanne, kuluneita ja onnettomia viritelmiä kärsimyksestä ja surumielisyydestä. Esitämme teille uusia viritelmiä miten voitte ääntänne käyttää ja sekin on vain edistystä polullanne sillä ette siitäkään vielä mitään ymmärrä miten sävellaji vaikuttaa kuuloonne. Siinä tapahtuu useita asioita joista emme puhu vielä vaan voitte vain varautua että se vaikuttaa uudella tavalla uudet sävelet myös korviinne jotka saavat kuulla uusia kappaleita ja osallistua laulamiseen kanssanne sillä korvanne osaavat kyllä kuunnella, mutta sen lisäksi ne osaavat myös valita sävel lajeja joista pitävät eivätkä ole siinä edes neroja vaan täysin vertaansa vailla. Siinä teille uutta tietoa kaikesta josta ette mitään tiedä ja näin ollen kerromme vain sen verran kuin teidän tarvitsee tietää kullakin hetkellä ja tämä hetki on nyt käsillä jolloin kerromme teille sävelten olevan elintärkeitä selviytymiskyvyllenne sillä siinä on todella paljon enemmän sisällä kuin vain se mitä te mielestänne kuulette milloinkin.

 

Siinä on kyse enemmästä siten että siinä siirrytte toiselle tasolle kokonaan jos syvennytte ja olette sitten niin helpottuneita sen jälkeen että se taso kiinnostaa teitä yhä useammin ja palaatte laulamiseen mielellänne takaisin. Olette sen kyvyn kadottaneet aikoinanne ja se on suuri pettymys meille ollut sillä se pelasti teitä aikoinaan niin paljolta pahalta ja harmilta ettei sen vertaista ole vielä keksitty. Uskomme teidän palauttavan kykynne kuunnella säveliä kyllä helposti eikä teillä tule olemaan vaikeuksia edes pysyä rytmissä mukana kun tulette tutuiksi siihen äänimaailmaan joka teitä tuudittaa uneen paremmin ja saa teidät hymyilemään onnesta ja itkemäänkin toisinaan vaikka sekin on pelkästään ilosta tapahtuvaa. Olemme iloisia voidessamme välittää teille tällaisen apukeinon arkeanne helpottamaan ja se sattuu olemaan ainoa keino jonka voimme teille nyt tähän hetkeen kertoa sillä on paljon muitakin mutta ette ole valmiita niitä vielä ymmärtämään tai omaksumaan osaksenne sinne.

 

Innostamme teitä aina kerallanne kulkien ja osallistumme lauluunne täältäkäsin sillä se ääni saapuu meidän kuuluvillemme hyvin ja voimme sen välittää eteenpäin maailmassamme. Esitämme sitä laajalti ja tulette kuulluksi siis koko kosmisella alueella. Siten ilmoitatte olevanne iloisia ja palaavanne alkujuurillenne kuten on aikojen alussa tarkoitettukin. Siinä kerromme teille jo paljon joten lopetamme tältä erää ja palaamme alkupisteeseen joka kertoi siis siitä että siirtykää ryhmiin ja ottakaa äänenne esiin kuunnellen ensin toisia esimerkkejä ja lähettäen sitten äänimaailmoja muillekin luomakunnassanne. He odottavat jo innokkaina kuulemaan teidän kykyjänne uusia ja olemme varmoja että teillä on suuri menestys heidän joukossaan sillä teidät on sitten hyväksytty jäseniksemme taivaalliseen laulukuoroon jonka perustatte juuri nyt siellä kotona miettiessänne asiaa, eikä se ole sen kummempaa kuin että tartutte ääneenne ja olette sitten valmiita välittämään sanaa Herran kuten aikaisemminkin teitte mutta nyt teette sen eri tavalla iloisesti ja suruja vailla.

 

Kuuntelemme kyllä äänitystänne ja olemme valmiita avustamaan kunnes olette matkanne tehneet sävelienne sisään ja osallistuneet siihen aktiviteettiin jota olemme suositelleet. Esitämme että teette niin aluksi vain yksin etteke ryhminä vaan sitten kun opitte laulutaitonne jälleen olette valmiita kuoroksi. Siihen mennessä esitämme vain teille harjoituksia joita teette ja se on kuin messu jota pidämme joka lauantai kuten sovimme sillä emme enää jatka sitä entistä perinnettä lepopäivästänne joka sallitaan vain harvoille ja valituille vaan nyt te kaikki saatte osalllistua ja olla mukana meidän työssämme.

 

Siinä teillä on nyt asiaa paljon ja voitte suvaita olevanne kykeneviä kyllä kaikkeen kuten kerroimme eikä se ole vaikeaa. Kuuntelemme aina pyyntöjänne ja kysymyksiänne joten olkaa hyvä ja kertokaa jos joku asia on epäselvä. Siirrymme nyt äänittämään ensimmäistä laulua joten odottakaa muut niin lähdemme Saijan kanssa ottamaan ensimmäisen askeleen laulu urallanne.

 

Olemme iloisia tästä kunniasta jonka saamme kanssanne suorittaa ja se on kyllä teillekin ilo ja onni jatkossa, saatte havaita. Olemme nyt valmiita joten ota käteesi Saija se vihkosi ja laitamme sinulle nuotit esiin.

Ihmettelemme ellet saa niitä oikein sillä se on selkeä asteikko, kuulemme kyllä jos jokin sävel on väärin ja korjaamme sitten. Se tulee olemaan ensimmäisen laulunne sointi että sinä ja muut esittäisitte rakkaalle sydämellenne balladin tavallaan, oodin. Ehdotamme että käytätte paljon sanoja rakkaus, sydän, Jumala, sillä siitä ovat virtenne tehty.

 

*

Sain silloin aikaan yksinkertaisen sävelen: "Odottelen tässä iltahämärässä, saapuvaksi aamua kauniin maan. En minä pelkää iltahämärässä, sillä olen asukas jo kauniin maan. Istun vain tässä, iltahämärässä, etsimättä vastausta maailmaan. Tiedän sen kaiken sisimmässä ja luotan voimaan suurempaan."

Lisäksi kirjoitin viestin säveltämisen välissä, ei oikein laulua saa tästä näillä sanamuodoilla: "Ennustan taivaan saapuvan maan päälle, enkä seuraa muita laivoja. Sen saavuttaakseni olen istunut yksin niin kauan että halajan puhua ääneen lauluin. Istun yksin vaiti enkä puhu, mutta näen paljon ympärilleni sellaista tarinaa jonka tiedän todeksi. Kuuntelen puhetta Jumalien ja olen herkkä sielu, näen paljon enemmän sieluni silmin. Vaan toisin ajattelevat he muut jotka kuvittelevat minun olevan vailla järkeäni. Kaiken osaavat he itsekin eivätkä näe. "

 

*

 

https://www.wakingtimes.com/2018/06/12/meditation-and-music-may-be-the-ideal-combo-to-fend-off-depression/?utm_campaign=meetedgar&utm_medium=social&utm_source=meetedgar.com&fbclid=IwAR2pOZxoTdlQIRt-T9Yd4jc60bkbGKUZzePN7_5K78h7UKTYeDYEfPAGYOc

 

"Ympäri maailman laulamista käytetään parantavien voimien välittämisen välineenä. Kun virittynyt keho tuntee resonanssin ja värähtelyn, selitys miten nämä voimat työskentelevät yhdessä materialisessa kehossa, ei vielä tieteellisesti osata selittää. Symatiikka tutkii millaisia kuvioita hiekka tekee värähtelevällä alustalla. Mitä enemmän tutkimuksia tehdään siitä miten lähes ihmeellinen kyky laululla ja äänellä on laukaista paranemisprosessi, löydetään uusia keinoja kivunhallintaan, masennukseen, ahdistukseen, henkiseen opiskeluun, itsensä löytämiseen, auttamaan ihmisiä löytämään todellinen kutsumuksensa."

https://www.wakingtimes.com/2018/06/11/song-as-the-algorithm-of-the-spirits/?utm_campaign=meetedgar&utm_medium=social&utm_source=meetedgar.com&fbclid=IwAR1Dxy6XbZ_9cS29NJeEa5UFCZgNNyaT2UDwF3GHLvO6vcwsYTyk3t1HR3I