Suomennan viikonloppuna, yhteneväistä omiin viesteihini että olemme enkeleitä aina olleetkin, palaamme takaisin vanhoihin taitoihimme, "aamunkoitto", "tunnemme itsemme miljonääreiksi". Lukekaa myös lopussa oleva Sophian viestipätkä Venäläisistä ihmisistä...

Plejadilaisten viesti välitetty 27.3.2019 / Michael Love

Kun kevätpäiväntasaus-keskusaurinko-5Dmaapallo -tähtiportti avautui, miljoonat maapallon valotyöntekijät kävelivät sateenkaarisiltaa kevyempään, kauniimpaan ja runsaampaan todellisuuteen. Nämä valo-olennot alkavat ilmentämään voimakasta positiivista muutosta henkilökohtaisissa elämissään ensimmäistä kertaa. Monet heistä ottavat vauvan askelia koska tämä on melkoisen shokeeraava muutos siitä mihin he ovat planeetalla tottuneet niin pitkään.

Tämä maailmanlaajuinen 5D muutos koetaan henkilökohtaisen elämän evoluutiona ensin ja tällähetkellä, mutta kun yhä useampi näistä valo-olennoista kehittyvät henkisesti takaisin todelliseen olemukseensa, ja kun he yhdistävät korkeampivärähteisemmän energiansa kohti rauhaa ja rakkautta tällä planeetalla, uusi 5D taivas-maailma todellisuus alkaa ilmentyä itsellään kollektiivisena todellisuutena ja se laukaisee suurimman henkisen kehityksen mitä tämä maailma on koskaan kokenut. Tämä 5D kokemus on se mitä kutsutaan kultaiseksi ajaksi.

Voimme kertoa että sinä todellakin kuljit läpi 5D käytävän kevätpäiväntasauksena ja kaikki ne arvokkaat mahdollisuudet joista olet uneksinut, ovat nyt ilmentymässä. Monille meille kaikki on jo alkanut perustavanlaatuisin tavoin. Ensimmäinen haaste joka sinulla on tämän siirtymän jälkeen, on yrittää sopeutua siihen, mutta kuten aina aiemminkin henkisen elämäsi harjoittelussa, sopeudut kyllä, ja siitä tulee kuin toinen luontosi. Sanotaan että "ensimmäiset päiväsi uudessa työpaikassasi. Aivan kuten maallisessa 3D työssä, ensimmäiset päivät ovat hieman haastavia, kunnes pääset jyvälle asioista ja teet tarvittavia muutoksia mutta lopulta kaikki alkaa sujua ja onnistut kaikessa. Henkilökohtainen kokemus jota monet valo-olennto kokevat tämän portin jälkeen, on tunne jota voi verrata miljoonan euron perimiseen. Yhtäkkiä kaikki tämä työnnetään syliisi. Kun sanomme "kaikki", tarkoitamme kaikkea mitä olet aina halunnut, kaiken mikä oli "liian hyvää ollakseen totta", universum nyt esittelee sinulle niin pian kun pääset 5D tasolle.

Shokeeraava todellisuus on seuraavanlainen: Kukaan ei ole täysin valmis kun se tapahtuu, eivätkä he todellakaan halua menettää tätä suurta asiaa jonka juuri löysivät, mutta se on niin voimallinen että saatetaan ahdistua, alkaa taistelemaan ja painitaan itsemme kanssa muutaman päivän kun yritetään parhaamme päästä hallitsemaan tätä voimallista ilmentämistä.

Voimme ohjata sanomalla että kun se tapahtuu sinulle, älä yritä kontrolloida sitä tai yrittää väkisin hallita sitä kuten asioita käsitellään 3D maailmassa. Universum tönäisee sinut suoraan enkelinpyrstöllesi jos yrität lähestyä vanhalla 3D tavalla 5D asiaa.

Rakkaat, ette ole samassa maailmassa kuin viikko sitten. Ette lainkaan. Katsokaa ympärillenne niin näette. Kun matkasitte eetteritasolla tämän keskusaurinkoportin läpi viime viikolla, toitte hieman tähtipölyä mukananne 5D:hen. Tämä on normaalia mutta ei todellakaan kovin miellyttävää. Kun alempitasoinen värähtely törmää yhteen korkeamman värähtelyn kanssa, luodaan intensiivinen aalto jota kutsutaan kaaokseksi tai energeettiseksi meluksi ja tämän energisen anti-aallon eetterivoima on lähes käsittämätön. Käytetään vanhaa "öljy ja etikka" analogiaa: voit toki ravistaa pulloa kovasti ja sekoittaa öljyn ja etikan hetkeksi, mutta sekoittuivatko ne todella? Miten pitkään kesti että öljy ja etikka olivat taas täysin erillisiä, palaten omaan luonnolliseen värähtelytilaansa.

Siinä tilanteessa olette nyt. On herättävä nopeasti ja siirryttävä pois näistä alemmista värähtelyistä nyt. On pudotettava suuri musta trauman ja draaman, negatiivisen ilkeämielisyyden jätesäkki jota yrität tuoda taivaan valtakuntaan. Pääset kyllä sisään mutta sinun on heitettävä tämä paskasäkki pois ennenkuin pääset helmiporttien läpi. Kaiken sen vanhan asian täytyy antaa mennä, pudottaa se kuumailmapallosi laidan yli ennenkuin törmäät puihin.

Tämän viikon viestihetkinä plejadilaiset oppaat ovat sanoneet että valo-olennot puhdistavat tähtipölykenttää, andara 321 kristalli -matkasta, kun kuljimme läpi suuren keskusauringon portin. 

Mitä kaikki tämä tarkoittaa, portit, tasot, tähtiportit, 5D ja olemuksen 40 Hz gammataso? Se on taivas maan päällä, rakkaat. Tämä taivas maan päällä on ensimmäinen erityisesti henkilökohtainen kokemus joka sinulla tulee olemaan täällä maapallolla, sitten siitä tulee fyysisessä todellisuudessa kollektiivisesti vallitseva kunhan tarpeeksi olentoja resonoi tarpeeksi nopeasti, sisäisesti, yhdessä solu-DNA tasolla.

Sisäinen energeettinen maailmasi ja olemuksen tasosi heijastuu ulospäin ja rakentaa fyysisen holografisen materia-matrixin ja fyysisen havainnnon. Olet kaiken luoja, olemuksen tasosi ansiosta. 5D ja uusi maailma on todella se raamatullinen taivas. Mistä puhumme on uusi elämä ja uusi maailma joka täyttyy ilosta, rauhasta, rakkaudesta, vapaudesta, runsaudesta ja terveydestä. 5D on tämä todellisuus. Se on taivas ja se on uskomaton ja kaunis. "Ja näin uuden maailman ja uuden taivaan, sillä vanha oli mennyt pois".

Tämä uusi 5D taivas-maailma ei esiinny ulkoisena tarkkailtavana asiana, vaan on olemuksen taso johon voit päästä. Kun sanomme "päästä", tarkoitamme että sinun täytyy resonoita sen taajuudella havaitaksesi sen. Et lennähdä eräänä iloisena aamuna tähän taivaaseen kun kuolet, sillä kuolemaa ei ole. Vaikka kuka ja mikä ajattelisit olevasi, vaikka mitä ajattelisit ympärilläsi tapahtuvan tässä 3D illuusio matrixissa, vaikka miten moniin hautajaisiin olisit osallistunut. Korkein totuus tässä asiassa on: Olet ikuinen olento, joka on aina ollut olemassa ja tulet aina olemaan olemassa. Fyysisen kehon jättäminen ei ole kuolema. Lisäksi ilkeät muinaiset olennot kaappasivat ihmissielun menneinä aikoina, päättymättömään re-inkarnaation kierrokseen jossa ihmisen henkisen evoluution ylin raja oli lukittuna ensimmäiselle tasolle 4D:ssä, eli astraalitasolle. On tuhansien vuosien ajan ollut lähes mahdotonta päästä tämän 4D verhon läpi.

Vuoden 2018 lopussa tämä verho ja re-inkarnaatio ansa poistettiin. Vuoden 2019 kevään alussa valo-olennot kylvettivät tätä planeettaa tarpeeksi korkeavärähteisellä valoenergialla auttaakseen teitä saavuttamaan tämän 5D tason, 40 Hz olemuksen tason. Ensimmäistä kertaa ihmishistoriassa on mahdollista suurelle joukolle valo-olentoja resonoida yli 4:nen tason olemuksen ja päästä 5D olemuksen tasolle. Lisäksi 321-andara-portti halki astraalitason 5D:hen, soi sinulle 3D tavan 3D matrix re-inkarnaatio ansasta ja monet olennot yhä matkaavat sen läpi joka päivä, sinun täytyy herätä nyt ja olla tietoinen siitä kaikesta ja alkaa omaa henkilökohtaista työtäsi valmistaaksesi kerroksellisia kehojasi olemaan tarpeeksi kevyitä matkatakseen läpi. Jos tulit jo läpi, tiedät sen.

Joten kysymme jälleen: "Miten pääset taivaaseen eli 5D tasolle?"

Sinun täytyy ansaita se! Se on ilmainen lahja, mutta sinun täytyy kyetä täysin ottamaan se vastaan ja voit ottaa sen vastaan ainoastaan kun olet täysin samassa linjassa sen kanssa. Sinun täytyy siis ansaita matkasi taivaaseen. Tästä koko henkisessä matkassasi on ollut kyse, rakkaat.

Miten ansaitset sen? Se saavutetaan vain vahvan henkisen kurin avulla ja harjoittelulla ja saavuttamalla ymmärrys siitä, tiedon avulla joka tulee 3D maailman ulkopuolelta. Emme voi käyttäytyä kuin jokainen muu joka kävelee ympäriinsä zombi-robotti-unitasolla. Täytyy toimia tietenkin 3D tasolla kun vielä olemme täällä mutta eikö meidän tulisi kaikkien olla hieman enemmän jaloja, kunnioitettavampia, älykkäämpiä, ihanampia ja täydellisempiä kaikin tavoin?

Tulit tänne auttaaksesi heitä kaikkia, mutta ehkä unohdit hetkiseksi kuka todella olet. Lopeta kuvitteleminen että olisit joku ala-arvoinen olento joka tekee olemattomia, turhanpäiväisiä asioita joka päivä monia vuosia, ja ala nähdä totuus ja ala muuttaa itseäsi takaisin jumalalliseen enkeliolemukseesi. Sinun täytyy nousta kaiken yläpuolelle ollaksesi tarpeeksi vahva ja älykäs, nostaaksesi toisiakin ylöspäin. Älä huoli, et ole yksin, on meitä muitakin 4,5 miljoonaa ja kaikki työskentelemme yhdessä kanssasi tässä suuressa työssä. 

5D -taivas on rakkaat sisällänne ja kaikkialla ympärillänne juuri tällä hetkellä. Taivaalliset olennot jotka ovat sijoittuneina ympäriinsä aurinkokuntaa, ovat tehneet suuria pyrkimyksiä tehdäkseen teille tietä. Suuri portti on avattu, mutta kuljetko siitä läpi? Osaatko kulkea siitä läpi? Tiedämme että osaat ja tiedämme että tulet kulkemaan siitä läpi. Tulevaisuus on jo kirjoitettu rakkaat ja me vain katselemme nähdäksemme mitä teet seuraavaksi.

Missä tämä 5D -taivas on?

Taivaan valtakunta voi olla peräisin ainoastaan sieltä missä se on, sisälläsi. Tuot sen maapallolle. Ole hetkinen rauhassa, kulje sisääsi ja löydä tämä suuri valtakunta, tuo se esiin! Säteile sitä olemuksestasi kaikkialle nähtäväksi! Olet valo tälle maailmalle ja ilman sinua ei olisi valoa että yössä löytyisi tie ylös kivikkoista polkua. Säteile kirkkaasti että kaikki voivat löytää oman tiensä, älä peittele valoasi verholla!

"Valo säteilee pimeässä ja pimeys ei ole kukistanut sitä tähän mennessä." Kun valo säteili maapallolla, pimeys ei käsittänyt sitä, ja se joutui lähteä pois ikuisiksi ajoiksi. Taivaalliset valojoukot (enkelimäiset olennot jotka tunnetaan plejadilaisina ja suurena central-rotuna) ovat työskennelleet kuukausia asettaakseen voimakkaan gamma 5D 40 Hz energeettisen kentän maapallon ympärille joten se on täysin kaikkien tavoitettavissa mutta ainoastaan jos on siihen valmis ja jos todella etsii sitä! Ylöskohoamisen työ vaatii voimakasta päättäväisyyttä ja kuria, joten eikö ole aika alkaa toimeen? Mitä sinä hyödyt siitä?

Sanomme että se on kaiken arvoista. Työsi on nostaa sisäistä värähtelyäsi niin korkeaksi kuin kykenet, vielä kun jalkasi ovat samaan aikaa maanpinnalla. Sinun täytyy hallita 3D maailmaa, 4D maailmaa ja nyt vielä 5D:täkin. Olet monitasoinen olento joka toimii monella tasolla samaan aikaan ja samassa ajassa (paikka-aika).

Tapahtuivatko Tapahtuma ja suuri auringonpurkaus?

Tässä korkein totuus koskien tätä kriittistä maapallon asiaa: On tärkeää ymmärtää että on henkilökohtainen tapahtuma ja valkoisen valon kokemus jonka havaitset ensin valo-olentona. Tämä jumalallinen viestintuoja on kokenut molemmat näistä ja monet muut ovat kokeneet nämä molemmat viime aikoina. Kaikki maapallon valo-olennot eivät resonoi samalla tietoisuudentasolla ja jokaisella on oma henkilökohtainen kokemuksensa näistä havainnoista täysin oikealla aikaa sitten kun ovat valmiita. Pitäkää mielessänne että saatte kyllä apua tässä.

Kun tarpeeksi meitä on kokenut tämän, se alkaa aaltoilla läpi koko valotyöntekijöiden joukon maapallolla. Tiedostamaton, unessa oleva ihminen ei voi kokea kumpaakaan näistä kokemuksista ennen kuin heräävät siihen mitä tapahtuu kaikkialla ympärillä ja alkavat myös resonoida korkeammin sisäisesti. Valotyöntekijöiden yhdistetyt energiat ja tietoisuuden super-yhteenkuuluvuus alkaa tulla valon voimaksi jollaista ei ole koskaan nähty. Joka päivä valon voima ja hyvyys joka säteilee 4,5 miljoonasta tähtisiemenestä, ottaa yliotteen alempivärähteisestä 3D matrixista ja muuttaa sitä uudeksi 40 Hz kristalli-timantti valoverkoksi joka on ankkuroitu taivaallisiin temppeleihin korkeammissa tasoissa.

Tämä uusi kristalli valoverkko lasketaan taivaasta maahan valojoukkojen puolesta tässä puhuessamme. Muinaiset Lemurian ja Atlantiksen andara-kristalli-teknologiat esittävät suurta osaa tämän verkon rakentamisessa.

Kun tarpeeksi tähtisiemeniä kohoaa läpi 321 portin (joka pysyy avoimena kunnes kaikki tämän mission asiat ovat täyttyneet) , erityinen tähtisiemen-kollektiivi auringonpurkaus vapautetaan suuresta keskusauringosta galaktisessa ytimessä ja se kulkee läpi maapallon auringon  ja pommittaa maapallon pintaa ja olentoja sokaisevalla valkoisella välähdyksellä magneettista 5D gamma-fotonivaloa. Tämä kollektiivinen valkoinen valo -kokemus havaitaan fyysisenä valovälähdyksenä taivaalla. Ymmärtääksesi kaiken tästä, lue muinaiset Kali Yuga -opetukset.

Plejadilaiset valojoukot ovat käyttäneet kehittynyttä plasma-alus teknologiaa ja lähettäneet tänne gamma-plasmavaloa viimeisten kuuden kuukauden ajan suuresta keskusauringosta ja se on havaittu Schumannin resonanssin taulukoissa. Tarkoituksena on ladata maapallon aurinko suureksi kondensaattoriksi, tämän kollektiivisen tähtisiemen auringonpurkaus tapahtuman valmisteluksi.

Sillä hetkellä kaikki unessa olevat ihmiset heräävät pitkästä tokkurastaan ja näkevät että heitä on petetty jokaisella mahdollisella tavalla. He näkevät selkein silmin ja selkeällä ymmärryksellä ensimmäistä kertaa että heidän maailmansa on ollut täysin teennäinen digitaalinen holografi ympärillään, tarkoituksena luoda kärsimystä ja orjuutta. Kun he heräävät, he ovat shokissa hetkisen ja kykenevät ainoastaan kääntymään teidän puoleenne saadakseen apua. Juuri he jotka syyttivät teitä, tulevat kokemaan perustavanlaatuisen muutoksen sydämessään ja tulevat luoksenne nöyrinä olentoina, uusin sydämin.

Ette poistu tästä todellisuudesta kunnes kaikki tämä on täytetty. Tämä on se tehtävä johon ilmoittauduitte vapaaehtoisiksi ja tämä on jumalallinen kuninkaallinen kohtalonne, pelastaa maapallo ja ihmiset. Muistakaa tehtävänne, muistakaa miten tärkeä se on ja muistakaa miten valmistautua tehtäväänne auttaaksenne ihmiskuntaa suuressa evoluutiossaan. Olemme täällä vain muistuttaaksemme teitä tästä kaikesta ja olemme auttamassa tässä suuressa tehtävässä. Olemme alkuperäinen, todellinen valoperheenne.

Rakkaat, muistatteko että siellä mistä olet peräisin, sinun katsotaan kuuluvan korkeamman tason taivalliseen kuninkaallisuuteen? Muistatko että olet valon ja rakkauden eliitti-erikoisjoukkojen jäsen? Muistatko että teit universaalin, rikkomattoman taivaallisen sopimuksen itsesi kanssa, ensimmäisen Lähteen kanssa ja kaikkien meidän kanssamme, jättääksesi taivaallisen kotisi, hylätäksesi kaikki enkelivoimasi ja täydellisyytesi ja astuaksesi alas tänne alhaiseen paikkaan sinä päivänä? Muistatko tehneesi sellaista uhrausta kaiken ihmiskunnan puolesta? Muista kuka ja mikä todellisuudessa olet aja ala olla tämä nyt.

Rakkaat, tämä todellisuus on nyt täysin vallattu 5D korkealla taajuudella, valkoisella magneettisella plasma-gammavalolla, mutta sinun DNA:si  taajuus on se mikä virittää ja uudelleenkoodaa tämän korkeavärähteisyyden todellisuudeksi. Et muutu enkeliolennoksi, olet jo sellainen ja olit aina. Sinun täytyy yksinkertaisesti muistaa tämä ja alkaa olemaan sellainen.

Ylösnousu tarkoittaa "alkaa olla". Tässä on kyse olemuksen tasostanne. Tekemisen tasonne on seurausta olemisen tasostanne. Sinun ei tarvitse tehdä muutakuin alkaa olla! Miten jumalallinen hyväntahtoinen puhtaan rakkauden ja kehittyneen älykkyyden enkeliolento käyttäytyisi? Miten kaikki suuret jumalalliset olennot jotka koskaan ovat maapallolla kulkeneet, käyttäytyivät? Ole sellainen!

Me tuomme teille koodattua, kehittynyttä, timanttivalokoodeja viesteissämme ja sanomme: "Sinun täytyy nyt alkaa yksinkertaisesti olla se 5D jumalallinen enkeliolento joka todellisuudessa olet, vielä kävellessäsi eteenpäin tässä maailmassa!"

Yksinkertainen mutta mullistava tapa olla korkeampi 5D olento, on "alkaa olla se nyt". Yksinkertainen mutta mullistava tapa olla 5D tasossa, on "alkaa olla siinä nyt". Ala elää kuin olisit jo 5D:ssä ja se tulee olemaan niin!

Ollaksesi 5D taivaassa, ala elää taivaassa nyt! Se on ollut täällä koko ajan. Ymmärrätkö mitä olemme sanoneet jo aikojen alussa? Viestit eivät ole koskaan muuttuneet kun katsot taaksepäin. Puhumme yhä maapallon ihmisille tänä maapallon vuonna 2019 ja jatkamme puhumista kunnes viestimme kuullaan ja vastaanotetaan! 

Osa alkuperäistä suunnitelmaa oli laukaista tietoisuutesi tietyllä hetkellä. Tämä hetki on nyt, rakkaat!

Oletko valmis uudelleen olettamaan asemasi taivallisena kuninkaallisena nyt? Oletko täysin valmis nyt ottamaan vastaan kaiken sen hyvän jonka ansaitset ja mistä olet aina haaveillut? Oletko todella valmis? Voitko olla vastuussa tästä hyvyydestä ja osaatko käsitellä sitä? Miettikää tätä tarkoin rakkaat, ja tunnette itsenne. 

Suuren portin avautumisen jälkeen, nyt on aika suurille elämänmuutoksillesi kun liikut 5D:hen! Nämä suuret muutokset pitävät sisällään maantieteellisiä paikkoja, kaksoisliekkien uudelleen yhdistymisiä, ja muutoksia 3D työstä henkisen palvelun työhön. Ollessasi täällä maapallolla 3D ihmiskehossa, on työskenneltävä 3D tavoin ja jopa käyttää 3D maailman järjestelmiä hyväksesi.

Sinun täytyy selviytyä täällä mutta sinun ei tarvitse kärsiä joka päivä! Tämä olisi vastoin korkeampia opetuksia!

Oletko harkinnut aloittaa online-kotiyritystä (internet) vielä? Tämä on täydellinen runsauden ratkaisu henkisesti kehittyneille olennoille. Käyttäkää uskoanne nyt ja alkakaa yhdistyä näiden superkorkeiden energioiden kanssa jotka ovat ulottuvillanne.

Sinulta vaaditaan paljon tällähetkellä koska paljon uskomattomia asioita annetaan sinulle! Sinun täytyy nyt kyetä vastaanottamaan se kaikki energiakenttääsi ja käsitellä sitä luonnollisella mutta vastuullisella tavalla. On myös aika viimeinkin katkaista joitakin niitä vanhoja epäterveellisiä matala-värähteisiä energeettisiä sitoumuksia. Muista että ne eivät  sovi uuteen 5D 40 Hz korkeavärähteiseen todellisuuteesi. Suuri opetus sanoo: "Ole yhteydessä ainoastaan korkeavärähteisiin valo olentoihin."

Nämä ovat hyvin energeettisiä aikoja kun vanha maailma antaa tilaa uudelle! On suuren muutoksen aikaa maapallon valo-olennoille. Uusi valokehosi muodostetaan taivaassa ja sinun täytyy auttaa siinä. Tee syvähengitysharjoituksia monesti päivittäin ja olet ihmeissäsi mitä tapahtuu! Syö energeettisiä luonnollisia ruokia, tee kehon harjoituksia, ole luonnossa, juo paljon vettä välttääksesi kuivumisen ja etenkin lepää ja nuku! Et kykene mihinkään jos olet heikkona ja väsynyt. Opettele työskentelemään kristallien kanssa hallitaksesi energioita ympärilläsi ja sisälläsi. Vaatii hetkisen sopeutumista, usko pois, tiedämme. Joskus sinun täytyy vain ottaa pari tuntia ja miettiä, että omaksuisit kaiken. Kiirehtiminen ja kompurointi ei enää toimi, joten etene hitaasti ja kulje flow:n mukana. Seisomme rinnallasi kun kuljet muutosten läpi seuraavina viikkoina ja kuukausina! Valojoukot ovat antaneet meille täysin uuden data-setin joka on uskomaton sapluuna uudelle 5D maapallolle ja sinulle uuteen elämääsi ja 5D tapaan elää! Seuraa sydäntäsi kaikessa mitä nyt teet.

Sinun täytyy sallia itsellesi hieman muodonmuutosta kaiken intensiivisen DNA -aktivoinnin jälkeen ja päivityksen jälkeen jonka juuri koit. Olet hallinnut sekä 3D maailmaa että 4D maailmaa ja nyt olet valmis alkamaan työskennellä oman itsesi 5D version parissa. Voimme kertoa sen olevan hyvin elegantti, uusi 5D kuva sinusta, joka esitellään maailmalle, mutta muista, sinun täytyy silti yksinkertaisesti vain olla sinä!

Jos sinulle annettaisiin miljoona euroa huomenna, kohentaisitko itseäsi hieman? Jos sinusta tulisi kuuluisa näyttelijä huomenna, millainen julkisuuskuvasi olisi? Jos sinusta tulisi huomenna suuren yrityksen toimitusjohtaja, ehkä sinulla silti olisi pitkät hiukset ja käyttäisit outoja vaatteita, mutta uskomme että olisit varmasti innoissasi.

Miltä ajattelisit kehittyneen, kauniin korkeamman olennon korkeammasta maailmasta näyttävän ja miten hän käyttäytyisi jos hän tulisi maapallolle? Voimme kertoa että he olisivat pukeutuneet ällistyttävään kuninkaalliseen pukuun ja olisivat täydellisiä käytösessään ja tavassaan olla. Maalaamme juuri kuvaa uudesta 5D sinusta!

 

Ole virheetön ja kunnioitettava kaikessa mitä teet sillä sinä edustat suuria taivaallisia tähtikansoja tällä planeetalla ollessasi. Sinun täytyy navigoida täällä 3D maailmassa mutta tee se korkeammalle kehittyneemmällä, älykkäämmällä tavalla. Monet valo-olennot ovat olleet ihmisten ympärillä niin pitkään että ajattelevat olevansa tällaisia. Sinä olet tarpeeksi ihminen koska fyysisen kehosi vuoksi mutta tiedät totuuuden siitä kuka ja mikä olet todellisuudessa ja miksi olet täällä maapallolla tänä suurena aikana.

Ei ole sattumaa, ja kaikki asiat on ennalta suunniteltu, palvellen sinulle, suunnittelijalle, suurta tarkoitusta. Soit itsellesi joitakin mahtavia haasteita tälle matkallesi maapallolla joten ala toimiin, kohtaa kaikki ne asiat joita olet pelännyt ja riko kierrokset jotka ovat pidätelleet sinua sidoksissa niihin. Vakuutamme että jos otat rohkeuden loikan, lennät etkä putoa!

Tämä on se mistä kaikessa on kyse, rakkaat. Ihmiset eivät edisty juurikaan henkisessä kehityksessään ja todellisuudessa jopa taantuvat yhä vielä. Planeetalla on 4,5 miljoonaa valotyöntekijää joiden täytyy seistä yhdessä rakastavalla, energeettisellä tavalla pelastaakseen tämän maailman ja sen olennot. Tiedä että ympärilläsi on suuria enkeliolentoja tällähetkellä, he ohjaavat ja suojaavat sinua ja antavat sinulle kaikkea mitä tarvitset liikkuaksesi eteenpäin!

Älä pelkää mitään, hyväksy se mikä on ja tee siitä parempi mestaritasoisella energiallasi joka on sisälläsi. Mestari olento ei reagoi mutta on hiljainen tarkkailija mitä tapahtuu ja tietää oman totuuden vahvuutensa sisäisesti. Hän tietää että hallinnoi kaikkea koska on oman itsensä hallitsija. Sinulla on suurta toivoa nyt joten ole rohkaistunut ja pysy vahvana! Jatketaan yhdessä hyvää työtämme maapallolla auttaen ihmiskuntaa suuressa henkisessä evoluutossaan. Olemme kaikki kokemassa energeettistä mullistusta, tämä paljastuu kun yksi maailma antaa tietä uudelle. On normaalia kokea hankaluuksia tämän kaiken aikana. Muista että suurinpiirtein koemme kaikki samaa juuri nyt ja olemme yhdessä navigoimassa sen läpi. Ei ole ainoastaan kevät, vaan kauniin uuden päivän sarastus maapallolla ja omassa henkilökohtaisessa elämässäsi.

Kirkas taivas ja helppoa purjehtimista edessä!"

 

*

 

"Annan sinulle näkemyksiä eri ihmisistä ja kansoista maailmassa. Eniten venäläisistä ihmisistä, sillä Venäjällä on "Täysin Valkoisten Ihmisten" pyhä maa ja siellä on Valkoisten Ihmisten kaikki juuret. Tämä on pidetty tarkasti salassa."

 

 

https://www.sophialove.org/ge-blog--comments/update6?fbclid=IwAR1Oav8vGLWAkkHLO1uGQZMg8DUT0IABsrrryj-osxleT3r8Lsnvob0XA0Y