Kanavoinut Marta, suomensin lähteestä: http://en.vozrojdeniesveta.com/

Osa kaksi: http://en.vozrojdeniesveta.com/ascension-in-action-communication-with-your-spiritual-guides/

Tervehdys rakkaat lapset. 

Tänään haluaisin muistuttaa jostakin asiasta jonka usein unohdatte. Puhumme taivaallisista auttajistanne. Monet ajattelevat että teidän tulee kääntyä heidän puoleensa ainoastaan erityislaatuisissa asioissa, kun olette suurissa ongelmissa elämässänne. Todellisuudessa rakkaat, olemme aina iloisia saadessamme auttaa teitä pienissä ja suurissa ongelmissa. On suuri ilo kuulla teistä, tuntea yhteytenne, auttaa teitä.

Paljastan nyt jumalallisen yhteistyön mekanismin joka vaikuttaa Valojoukkojen ja ihmisten välillä. Kaikki tapahtuu melko eri tavalla kuin kuvittelette.

Kun pyydät apua arkkienkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta, tähtiperheeltäsi, sinut kuulee Äiti Sielu joka on olemassa korkeammilla tasoilla. Tämä sielu lähettää impulsseja yhdelle tuhansista partikkeleistaan, vihkiäkseen vuorovaikutuksen kanssasi käyttöön. Jokainen näistä partikkeleista kantaa sisässään jumalallista Äiti Sielun tietoisuutta, jokainen niistä pysyy sen energiakentässä mutta eri värähtelytasoilla ja jokainen niistä saa oman tehtävänsä. Se tapahtuu välittömästi ja hyvin luonnollisesti.

Riippuen siitä kuka pyytää apua ja miten, sopiva apu saapuu. Näissä tapauksissa yksi universumin päälaeista "samankaltainen vetää puoleensa samankaltaisuutta" käy toimintaan. Esimerkiksi jos hyvin materialistinen ihminen pyytää korkeammilta voimilta rahaa ja vaurautta, se Valojoukkojen partikkeli joka on lähimpänä hänen värähtelyään, vastaa tähän pyyntöön. Tämä partikkeli skannaa ihmisen sielun paljastaakseen todelliset tarpeet ja sitten apu saapuu, ei sielulle vaan ihmisegolle joka on pyytänyt apua.

Siksi kyseisestä ihmisestä vaikuttaa siltä etteivät korkeammat voimat ole kuulleet häntä. Teidän täytyy tietää rakkaat, että taivaallisten auttajien apu saapuu ainoastaan sielusi kehittymistä varten.

Joskus se saattaa olla hyvin odottamatonta: esimerksi se saattaa johtaa kauan odottamaasi maaliin läpi murheiden ja kärsimysten ja tietenkin saattaa olla vaikeuksia hyväksyä sellainen "apu". Kuitenkin jos ymmärrät tällaisen avun viisauden ja syvällisyyden, saavutat erilaisen tason henkisyydessä joka annetaan korkeammilta tasoilta Valojoukkojen auttajilta.

Kuten totesin edellisessä viestissäni, on hyvin tärkeää olla suunnittelematta mielessään tapoja saavuttaa tähtäimesi kun olet määritellyt lopullisen maalisi vaan luottaa taivalllisten auttajien apuu täysin. Älä häpeile koostaa niitä joka kerta kun tunnet tarpeelliseksi, koska usein sellainen jonka tuomitset vaikeaksi, jotain mistä selviät yksinkin, todellisuudessa on muutoksen avainhetki, halujesi ymmärrykseen.

Tällaisessa tapauksessa on hyvin tärkeää että korkeammat voimat vahvistavat sinua olemalla lähelläsi, suojellen vaaralta, manipuloivilta tapahtumilta sillä tavoin joka johtaa sinut oikeaan suuntaan ja kohti oikeita ihmisiä.

Muista aina että ilman pyyntöäsi Valojoukot eivät koskaan saavu luoksesi koska noudattavat tarkoin vapaan tahdon lakia. Vain suojelusenkelisi ovat aina lähelläsi mutta he myös tarvitsevat apua Valojoukoilta elämäsi kriittisimmillä hetkillä.

Päätämme tähän.

Isä joka rakastaa teitä rajattomasti, on puhunut kanssanne."