Suomensin vain osan, lukekaa loput linkistä https://m.facebook.com/BlueAvians/posts/1898646803766440

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1899095667054887&id=1439938196303972&_rdr

 

16.4.2018

"Hiljaisen jakson jälkeen lopulta alkaa kuulua uutisia, minulle kerrottiin että allianssi oli toiminnassa muutaman viikon. Merivoimista ja sotilasvoimista oli toimijoita jotka pidättivät MS13 johtajia (sekä ulkomaisia tiedustelupalvelun toimijoita), lähettäen jotkut heistä GITMO:on Kuubaan. Nämä US erikoisjoukot suorittivat lukuisia muitakin operaatioita ympäri maailman.

Hyvin häiritsevää uutista tullaan julkaisemaan tulevina viikkoina ja kuukausina. Eräät osaset US ja Venäjän hallituksesta yrittävät lietsoa maailmansotaa, yrityksenä siirtää huomio pois näistä tuleveista paljastuksista. Kaikilla allianssin osastoilla on suuri huoli siitä miten yleisö reagoi näihin paljastuksiin. Meille on luvattu jo vuosia että tulisi olemaan joukkopidätyksiä.

 

Minulle on kerrottu että osa Syyrian ohjusiskuista olisi itse asiassa suunnattu kohti cabalin (illuminati) jäseniä ja Putin olisi hyväksynyt nämä. Olen myös kuullut että Donald Trumpia olisi uhkailtu perheenjäsenilleen tapahtuvista asioista. Odotan lisätietoa näistä.

 

Koko prosessi tulee kestämään muutaman vuoden, odotan lisää tekaistuja tapahtumia ja tietopaljastuksia kun molemmat puolet yrittävät kukistaa toistaan.

Pysykää kuulolla tulevista päivityksistä, meillä tulee ehkä olemaan myös lisätietoa eräästä videosta joka tulee pian pimeään verkkoon (dark web).  Minulle on näytetty siitä 8 still kuvaa, olen kieltäytynyt allianssin pyynnöstä esittää video ja raportoida siitä. Kaiken viime vuoden lopulla saamani tiedon jälkeen siitä miten nämä pedofiilit toimivat näitä onnettomia sieluja kohtaan, en kyennyt nukkumaan viikkoihin. Itsekin isänä en ymmärrä miten kykenisin perehtymään enemmän tähän tietoon ja olemaan normaali, joten voi vain kuvitella miten yleisö reagoisi.

Meillä on oikeus tietää, reagoida ja parantua kaikista näistä paljastuksista. Mikään ei tapahdu niin nopeasti kuin tahtoisimme tai olisi aiheellista, mutta se silti tapahtuu. Tämä on yhä erittäin kuuma aihe joten odottakaa muutamia odottamattomia käänteitä ja ehkäpä paria tekaistua tapahtumaa. Tiedän että tämä kuulostaa hirvittävältä, ja se on ... mutta näistä paljastuksista ja miten tämä kamppailu päättyy, riippuu planeettamme tie todelliseen vapauteen ja sallii meidän avoimesti tulla osaksi kosmista yhteisöä sekä asua maailmassa jota eivät hallitse nämä sairaat ja pahantahtoiset kulttijäsenet.

 

Verkkosivusto joka oli vastuussa noin 70 % :sta ihmiskaupasta, suljettiin FBI:n pidätysten toimesta. Myös muutama muu operaatio suoritettiin joka sinetöi näiden sairaiden ihmisten kohtalon. Normaalilla ihmisellä tulee olemaan vaikeuksia uskoa että tämän tason raakuutta on olemassa, mutta kun se ymmärretään, eliitin on paras valmistautua tuomioon."