"Olemalla vaiti ja keskittyneenä olemme avoimempia merkeille ja pienille iloille jotka tekevät suuren vaikutuksen elämäämme. Kukaan ei oikeastaan voi tulkita merkkejämme koska ne ovat henkilökohtaisia. On jokaisen oma tehtävä verrata niitä omiin kokemuksiin. Vaalien tunteita ja aavistuksia joita näkö ja muisti laukaisee, sytytämme syvemmän yhteyden ympäristöömme. 

Viestit ovat hienovaraisia. Numeroita, eläimiä, sanoja, musiikkia ym, tietämyksen lahjoja punottuina päivittäisiin kokemuksiimme. On helppoa jättää ne huomiotta koska ne ovat liian tavallisia ja olemme liian kiireisiä. On käsitys että tarvitsemme ilotulituksia ja salamoita valaisemaan meitä, mikä ei pidä paikkaansa. 

Universumin ääni on oma henkilökohtainen GPS. Kun avaudut sille, se kertoo parhaan tavan matkata välttääksesi tarpeetonta taistelua. Jos teet päätöksen ja yhtäkkiä tie sulkeutuukin esteillä tai se näyttääkin vaikeammalta kuin pitäisi, se voi olla merkki että teit huonon valinnan ja tarkoituksesi oli ottaa toinen suunta. 

Kaikki eivät koe sisäistä tietämystään 'pienenä äänenä'. Joillekin se ilmentyy aavistuksen muodossa. Toisille vaaran tai vääryyden tunteena, jopa ahdistuksena. Intuitio voi myös ilmentyä fyysisenä tunteena kuten ihon kihelmöinti, painon tunne vatsassa, päänsärky, muutos sydämensykkeessä tai hengityksessä, kananliha tai väristys, näkökyvyn hämärtymisenä. Jopa myötätunnon tuskat voivat olla merkki intuitioltasi."

"Eläimet jotka tulevat elämääsi ovat siinä syystä. Kun näet unta tietystä eläimestä, se yleensä tarkoittaa jotain. Tämä käy myös jokapäiväiseen elämään, kun tietty eläin "sattumalta" kulkee luoksesi."

 

Lisää eläimistä täältä: http://in5d.com/animal-symbolism-totems-dream-analysis-from-a-to-z/

 

-- Intuitiivinen mieli on pyhä lahja ja rationaalinen mieli uskollinen palvelija. Olemme luoneet yhteiskunnan joka kunnioittaa palvelijaa ja on unohtanut lahjan. --- Albert Einstein

albert-einstein-intuition1.jpg

(Lähdelinkkien tekstit ovat 2-3 sivuisia)

http://omtimes.com/2012/07/listening-to-the-voice-of-the-universe/

http://omtimes.com/2015/06/what-do-the-signs-mean/