Terapeutti: https://www.facebook.com/vrohkea/

https://www.youtube.com/channel/UCpy-THKPb8EBLGsoJeJMCgA

"Kaunis kaupunki korkeissa ulottuvuuksissa, johon henkilö näkee itsensä saapuvan serafi-enkelin hahmossa. Hän menee suureen rakennukseen ja ensimmäisenä luentosaliin, jossa joku on parhaillaan kertomassa, miten feminiinistä energiaa kantavien on määrä integroitua maskuliinista energiaa edustavien kristallipoikien kanssa. Henkilö kokee lähteneensä tästä ulottuvuudesta yhdessä parinsa kanssa miljoonia vuosia sitten ja kiertäneensä ympäri universumia tavoitteenaan kokea kaikki mahdollinen, mitä voi kokea. Hän kertoo myös millä tavoin Maa on erityinen paikka kokea asioita. Parannushuoneessa hän näkee ja kokee sellaista, jota kuvaamaan ihmiskielessä ei ole sanoja. Hoidetaan sielun puhtauden ja viattomuuden särkymisestä syntynyttä traumaa ja aktivoidaan kehon äänikristalleja. Henkilö on äänellä parantaja. Kolmas huone vie galaktisen federaation komentoalukselle. Aluksella on monitori Maahan, josta tarkkaillaan ja voidaan myös säädellä Maapallon tapahtumia. Henkilö saa tietää omasta osuudestaan Maan valoverkkojen säätelijänä ja hänelle annetaan tietoa ihmisten nyt läpikäymistä kehollisista muutoksista, kuten DNA:n päivityksistä ja värähtelyjen nostosta, jotka tuntuvat mm. poikkeuksellisena väsymyksenä."

Koko video täällä:

https://youtu.be/YrbJCC51qXk

 

*

Regressio Egyptistä: https://youtu.be/hjngnlfcUNQ

*

Virpi Rohkea: "Mitä on regressio ja kuinka se tapahtuu?

Regressio tarkoittaa taakse päin menemistä, takaumaa ja se tapahtuu syvässä rentoustilassa eli hypnoosissa. Hypnoosissa on mahdollisuus saada yhteys tiedostamattomaan mieleen ja tutkia siitä käsin omaa elämää, omaa historiaansa ja meihin alitajuisesti koodautuneita uskomuksia omasta itsestä ja elämästä - ja mikä tärkeintä, myöskin purkaa niitä niin, että alamme muistaa keitä olemme ja voimme muuttaa elämäämme ja muuttua itse.

Hypnoosissa voi muistaa tapahtumia lapsuudesta, syntymästä, kohdusta tai nähdä itsensä kuin toisessa, edellisessä elämässä. Itse tarina ei ole pääasia, vaan sen tuoma viesti. Mikä oli tämän tapahtuman, näiden kokemusten tarkoitus ja miten se kuvastaa elämääni tänä päivänä? Mitä voin sen avulla oivaltaa itsestäni ja elämästäni? Näihin kysymyksiin haemme sessioiden aikana vastauksia.

Teen sessiot Skypen välityksellä. Sessio kestää n. 3h. Siihen sisältyy alkuhaastattelu, jossa käydään läpi asioita, joihin haluat löytää selvyyttä regression avulla. Seuraavaksi ohjaan sinulle rentoutuksen ja alan johdatella sinua mielikuvanäkemiseen ja sisäiseen kokemiseen. Sen jälkeen kysymyksiä esittämällä sekä seuraan että johdatan sinua regressiokokemuksesi läpi.

Mitä hypnoosi on ja mitä se ei ole?

 

Yleisiä harhaluuloja hypnoosista:
- Hypnoosissa nukutaan
- Hypnoosissa menettää itsekontrollin
- Hypnotisoijalla pitää olla erityiskykyjä
- Hypnoosista ei ehkä herää
- Hypnoosi toimii vain henkisesti heikoilla ihmisillä
- Hypnoosissa ihminen saattaa paljastaa salaisia asioitaan
- Hypnotisoitua voidaan hyväksikäyttää
- Hypnoosissa tapahtuneesta ei muista mitään jälkeen päin

Hypnoosi on syvä rentoustila, transsi ja jokainen hypnoosi on itsehypnoosia: hypnotisoitava itse joko sallii tai ei salli itsensä antautua tähän rentoustilaan. Hypnoosissa oleva on tietoinen itsestään ja ympäristöstään, ajatuksistaan ja siitä, mitä sanoo tai mitä haluaa jättää sanomatta. Mutta hypnoosi sallii yhteyden omaan tiedostamattomaan mieleen, alitajuntaan, muistoihin, jotka ovat tietoiselta mieleltä painuneet unholaan. Meissä on kuitenkin kaikki edelleen, mikään kokemamme ei tiedostamattomalta mieleltä ikinä unohdu. Hypnoosissa aliatajunta on koko ajan läsnä, kuuntelee ja osallistuu ja täten hypnoosi on suora ja tehokas työkalu henkiseen kehittymiseen ja ihmisenä kasvamiseen."