Unkarissa 1897 syntynyt ja Sveitsiin muuttanut Elisabeth Haich kertoo tarinan (henkilökohtaisista syistä romaanimuodossa)  jonka henkilö muistaa entisen elämänsä Egyptissä jossa hänen isänsä oli faarao, enonsa ylin pappi Ptahhotep. Egyptin elämässään kirjan henkilö halusi jo nuorena vihkimyksen ja häntä varoiteltiin ettei hän ole tarpeeksi kokenut ja huonosti siinä kävikin.

Kirjassaan mm. että pitkäkalloiset olennot, Jumalan Poikien jälkeläiset aikoinaan olivat ylivertaisia älykkyydessään, he keskustelivat toistensa kanssa telepaattisesti, näkivät menneisyyden ja tulevaisuuden tässä hetkessä, mielikuvissaan ja kykenivät kosketuksella välittämään näitä näkyjä myös toiselle.

He välittivät tätä henkistä tietoutta, kunnes osa hävisivät dematerialisoimalla itsensä ja kojeensa pyramidien sisältä, ja jättivät ihmiset kehittymään itse. Joskus he jälleensyntyvät vaikkapa pimeimmän ajan keskelle ja ihmiset tunnistavat heistä säteilevän sen erehtymättömän tunnisteen: universaalisen rakkauden.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ptahhotepin_opetukset

 

-queen-nefertiti-the-egyptian.jpg   (pinterest)

 

"Useiden suosittujen joogakirjojen tekijä kuvaa tässä mystis-biograafisessa teoksessaan muinaisegyptiläisen suuren vihkimyksen ja esittää korkea-arvoisen papin Ptahhotepin opeista valikoiman, joka valaisee koko universumin, ihmissielun ja elämän lakeja. Lukijalle avautuu kirjan kautta ajatusten, elämysten ja kokemusten hämmästyttävän rikas maailma, joka käsittää koko mystiikan alueen sekä havainnollistaa vakuuttavasti karman ja jälleensyntymisen lakeja.

Elisabeth Haichin teoksen sanoma on suuntaa-antava tänä kaaoksellisena aikana. Kirjassa kuvataan tavallisuudesta poikkeavan herkän tytön kehitys, kohtaloniskut, jotka aloittavat kypsymisprosessin ja jotka kriisin huippukohdassa saavat aikaan ihmeellisen muuttumisen ja vievät korkeamman tason olemassaoloon, joka auttaa kestämään sota-ajan hirvittävät kauhut. Vaikka kirjan esittämät ajanjaksot eroavat toisistaan suuresti, tarunomaista todellisuutta pitää koossa erehtymättömän voimakas persoonallisuus, kaaoksesta kasvaa ykseyden tiedostaminen."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Elisabeth_Haich

 

Joitakin poimintoja Vihkimys-kirjasta:

- Sivu 402: "Sattumat" jotka ovat taivaallista alkuperää, viestinvälitystä toisten suun kautta. Sattumia käy myös siten että ottaa väärän kirjan ja huomaa jälkeenpäin että siihen sisältyi viesti.

-Olemme kaikki "langenneita enkeleitä". Vihkimykseen tarvitaan pitkä varovainen koulutus. 

- Sivu 177: Telepatia, ihmisten ajatusten lukeminen, ajatuksillaan heidän kehonliikkeidensäkin ohjaaminen on normaali kyky. Meidän ajatuksiimme myös sekoittuu henkimaailman viestejä.

- Sivu 223: "Jumalan Pojan" jälleensyntyminen myöhempänä ajanjaksona tarkoittaa yksinäistä elämää, sillä harvat ihmiset ymmärtävät koska massaväestö on täysin alemmalla värähtelytaajuudella kuin korkean henkisen ymmärryksen omaava.

- Henkiset Opastajat, Jumalan Pojat, jättivät ihmiskunnan yksin sillä meidän on itse opiskeltava ja käännyttävä sisäänpäin.

- Sivu 252-253: Jumalan Pojat muistavat myöhemmissä inkarnaatioissaan alitajuisesti kaiken ja heidän sanansa ja muistojensa totuudellisuus tulee ilmi. 

- Jälleensyntyminen perheenjäseniksi, ystäviksi, lähipiiriksi jossakin kohtaa uudelleen. Tunnistamme aina henkilöt. 

- Dejavu -olotilat liittyvät kirjan mukaan inkarnaatiomuistoihin 

- Sinuhe Egyptiläinen kertoo samaa, että Faaraon/Jumalan Pojan elämä on yksinäinen tie.
 
- Spiritistisiin asioihin ei kannata sekaantua ellei ole todella vahva mieleltään, kypsä ymmärtämään toisia maailmoja. Henkisyyden herääminen ei ole maallisen kuuluisuuden tavoiteltavaksi annettu polku.
- Kirjan päähenkilö tiesi/tunsi jonkun puhuvan "päässään" viisaita opasteita, ihmetellen kuka se olisi jonka hän tuntee ja tietää jossakin alitajunnassaan (tämä päänsisäinen ääni oli siis hänen entisestä elämästään Ptahhotep -vihkijäpappi.)
- Henkilö luki ikivanhasta kirjasta että on olemassa salainen veljeskunta johon ihminen tietämättään liittyy, kun saavuttaa henkisessä kehityksessään tietyn asteen. Tällöin ihmiseen ottaa sisäisen puheyhteyden veljeskunnan jäsen joka ensin varoittelee, kyselee ja lopulta ihminen pääsee jäseneksi auttamaan muita ihmisiä pois matalammalta tasolta, pois kaaoksesta.
- Ptahhotepin ohje siitä kenen edessä ainoastaan polvistutaan.
- Vihkimykseen liittyviä harjoituksia tunteiden hallinnasta, mielikuvaharjoittelusta.
 

Kirjan kertoja oli siis ollut lapsena erityisherkkä, väärinymmärretty ja jättäytynyt näistä syistä aikalailla yksin tutkimaan maailmaa johon ei tuntenut kuuluvansa, nähden keijukaisia ym.

*

 

Cobran 18.2  artikkeli, (mm koronaviruksesta):

"Kaikki maanpinnan ulkopuoliset valo-osastot ovat sopineet muodostavansa strategisen liiton jota kutsutaan Atlantis Liittoumaksi." Myös että Galaktisen konfederaation alukset ovat enemmän aktiivisia maapallon ilmakehässä tulevina viikkoina ja kuukausina, monet ihmiset saavat näkyjä ja unia tästä.

All non-surface Light factions have agreed to form a strategic alliance, which is called Atlantis Alliance.
 
*
 
Video : Karnakin temppelissä  Mut-jumalien rinnoissa elämän kukka-kaiverrus (kohdassa 6:35 alkaen). 
*
 
 
*
 
 
*
 
Sophia Love: Med beds
 
*
 
Ylen nettisivulla: "Kalevalassa ja kansanperinteessä eläimillä oli tunteet ja taikavoimia".
"Ennen ei ollut mahdoton ajatus että kalat itkevät tai laulavat, tai että kaloilla on tunteet. Hauki oli negatiivinen hahmo joka vei sairaan sielun Tuonelaan. Karhu on mielletty ihmisen pojaksi tai kirotuksi ihmiseksi. Sammakko kannattelee meitä kaikkia ja koko maailmankaikkeutta. Kuikalla oli tärkeä yhteys veden väkeen. Linnut ovat opettaneet meidät laulamaan ja ne toteuttavat ihmisen unelman lentämisestä. Muuttolinnut olivat kytköksissä tulevaisuuteen ja menneisyyteen."
 
*
 

Egyptiläinen Kuolleiden Kirja; 42 kielteistä tunnustusta; Anin Papyrus

Lähde: The Book of the Dead Translated by E.A. Wallis Budge (240 BCE) Käännös ja kommentääri. Totuuden talo (2015)

 

En ole tehnyt syntiä. (Olen pyytänyt anteeksi ja katunut perisyntiäni.)

En ole tehnyt väkivaltaista ryöstöä. (En ole mentaalisesti hyökännyt toisen ihmisen päälle ja pakottanut hänet uskomaan minun mielipiteeni tai säikähdyksestä tai pelosta johtuen luopumaan omasta mielipiteestään.)

En ole varastanut.

En ole tappanut miehiä tai naisia. (huom. ’mies’ on myös ’keho’ ja ’nainen’ on ’sielu’)

En ole varastanut viljaa. (’vilja’ on lähes sama kuin ’raha’ on nykypäivänä)

En ole varastanut uhrilahjasta. (En ole koittanut itse hyötyä jonkun toisen minulle opettamasta Totuudesta.)

En ole varastanut mitään Jumalien omaa. (Koskee lähinnä Totuutta ja Tietoa)

En ole valehdellut.

En ole varastanut ruokaa.

En ole langettanut kirousta kenenkään päälle. (En ole käyttänyt niin sanottua ’pahaa silmää’, eli en ole kateudessa tai ylpeydessä toivonut muille mitään pahaa.)

En ole tehnyt aviorikosta, en ole maannut samaan sukupuolta olevien kanssa. (Jos olen solminut avioliiton, olen sitoutunut kunnioittamaan liittoa. Liitto pätee myös mentaalisesti, eli en ole himoiten etsinyt edes ajatuksissani muita kumppaneita – miehiä tai naisia.)

En ole saattanut ketään itkemään.

En ole syönyt sydäntä. (esim. surrut turhaan tai katunut turhaan)

En ole hyökännyt ketään vastaan.

En ole tehnyt petoksia.

En ole varastanut viljeltyä maata. (En ole pyrkinyt hyötymään toisen ihmisen valmiiksi tekemästä työstä.)

En ole salakuunnellut ketään.

En ole herjannut ketään.

En ole ollut vihainen ilman syytä. (Ja jos olen ollut vihainen, olen mietiskellyt ja tutkinut syyn vihalleni.)

En ole vietellyt kenenkään aviopuolisoa. (Fyysisessä mielessä)

En ole vietellyt kenenkään aviopuolisoa. (Rukous kohdistettu eri jumalalle. Voidaan ymmärtää mentaalisesti etten ole koittanut erottaa kenenkään ihmisen Sielua Hengestä.)

En ole saastuttanut itseäni.

En ole terrorisoinut ketään. (Eli en ole aiheuttanut kauhua.)

En ole rikkonut lakia. (Yhteiskunnan niin sanottua ’maallista lakia’)

En ole ollut täynnä vihaa. (En ole jäänyt lietsomaan sisäistä vihaa, vaan pyrkinyt aina mahdollisimman nopeasti käsittelemään kaikki negatiiviset tunteet ja ajatukset.)

En ole ollut kuuro Totuuden sanoille. (Vaan jos en ole joskus ymmärtänyt jotain, olen siitä aktiivisesti ottanut selvää ja vasta todellisen ymmärryksen jälkeen muodostanut uskomuksista vapaan käsityksen asiasta.)

En ole pilkannut Jumalaa. (vrt. Pyhän Hengen pilkka Raamatussa Matteus 12:31-32)

En ole väkivaltainen ihminen.

En ole lietsonut kiistoja (konflikteja). (En ole antanut ihmisille yhteisiä vihollisia manipuloidakseni heitä.)

En ole käyttäytynyt (ja tuominnut) kohtuuttoman kiireen vallassa. (Tärkeissä asioissa olen miettinyt aina 1-3 päivää ennen päätöstä.)

En ole urkkinut muiden asioita. (En ole antanut uteliaisuudelleni valtaa muiden ihmisten asioissa.)

En ole liioitellut puheissani. (En ole yleistänyt, vääristänyt, poisjättänyt tai lisännyt puheisiini ja kirjoituksiini mitään.)

En ole tehnyt vääryyttä kenellekään, en ole tehnyt mitään pahaa. (En ole myöskään todistanut pahoja tekoja ja siten antanut niille hyväksyntääni.)

En ole manannut Kuningasta vastaan. (En ole ollut katkera siitä vaiheesta, jossa olen itse valitsemallani Totuuden tiellä. En ole manannut kotimaani hallitsijoita/päätöksentekoelimiä vastaan.)

En ole koskaan pysäyttänyt veden virtaamista. (En ole tukkinut ikuista virtaa - esim. Tao:a – vaan olen antanut asioiden tapahtua kuten ne tapahtuvat. En ole ’pessyt’ Jumalan Kuvaa pois itsestäni.)

En ole korottanut ääntäni (ylimielisesti tai vihaisesti tai puhuakseni muiden päälle).

En ole kironnut tai manannut Jumalaa. (En ole suorittanut Pyhän Hengen kirousta.)

En ole käyttäytynyt pahuuden raivossa. (Olen aina ensin rauhoittunut ja vasta sitten toiminut.)

En ole varastanut Jumalten leipää. (Eli en ole ottanut kunniaa Tiedosta itselleni tai koittanut kaupallistaa sitä omaksi edukseni.)

En ole vienyt pois Khenfu-kakkuja kuolleilta sieluilta. (En ole varastanut kenenkään tietämättömän ihmisen aikaansaannoksia ja siksi en ole rikas kuin oman ’työni’ kautta.)

En ole napannut Lapselta Leipää, enkä halveksinut kaupunkini jumalaa. (En ole ottanut vasta Tiedon saaneelta tietoa pois esim. kateudesta. En ole halveksinut minkään seitsemän sydämen osan – kaupungin – vastuu-jumalaa.)

En ole teurastanut Jumalalle kuuluvaa karjaa. (En ole hyökännyt tai muuten toiminut ketään Tiedossa kehittynyttä - esim. tulikasteessa olevaa - ihmistä vastaan.)