En ole ehtinyt mitään, sillä tuli kiire järjestellä maallisia asioita kuten asumispaikka ja auton vaihto. Asiat jumittavat viikkotolkulla pohtiessa vaihtoehtoja ja sitten jonakin päivänä vastaus on niin selvänä mielessä että otat vain junan ja lähdet hakemaan auton. Epäilyksistä ja muutamista tuskaisista öistä huolimatta kaikki asiat meni hyvin, taas on kattokin pään päällä ja ihan edullisesti. Tämä helpottaa paljon kirjoittamista jatkossa.

Käytin kiittääkseni mummon lausetta jota hän käytti silloin kun sanat eivät enää olisi mitenkään riittäneet: "Se on suuri asia." Yksinkertaista.

 

Minulla on nyt sattumien kautta hallussani ne lapsuuden "punaiset kirjat" eli Ikuisia Kertomuksia. Emme olleet mikään uskonnollinen perhe, mutta kaikelle on nähtävästi annettu kasvutilaa jos uskonnollisuus olisi alkanut kiinnostamaan. En niitä lukenut alkusivuja pidemmälle juurikaan, katselin kauniita kuvia kyllä. Nyt olen lukenut jo vähän, siihen kehotettiin olikohan vuonna 2016 kanavoinnissa kun ihmettelin mistä kirjoista mahtaisi olla kyse... ehkä sieltä siis jokin hohtolanka löytyy. (Kirjoitin väärin mutta hohtolanka onkin parempi sana.)

 

***

 

Mitä varhaiskristityt ajattelivat Jeesuksesta?

"Jumalan poika on ilmaus jonka merkitys riippuu tekstiyhteydestä. Vanhassa testamentissa kyseessä voi olla enkeli, Israelin kansa, hurskas Israelilainen, tai kuningas."

 

***

 

En ole kirjoittanut kuin vähän:

 

22.3  Huomenta, kirjoitetaanko?  Olisimme viivästyttäneet hieman aloitustasi, ole havainnut jotakin uudenlaista kirkkautta ole suopea katselemaan ole hyvä näkemiin.

 

18.3  "Olisimme mielellämme kertoneet lihallisen ajanjaksonne päätöslauselmaa, ole hyvä vapauta tahdotko aloittaa lausunnan? Kyllä kiitos.

Ole hyvä vain jatka siis samaan tapaan eli aloita ensin lausumalla kiitokset jolloin jokainen luomakunnassanne sulautuu samaan yritteliäisyyteen. Vaikka ilman vapautusta kuitenkin lähtisittekin matkaan, aloitamme kuitenkin enemmän heikolta pohjaltanne. Enemmän siis siirrytte kuitenkin enemmän tasanteelle toiselle joka johtaa teitä luomakuntanne päätösjaksoon.

 

Ole hyvä valaise mitä se saattaisi tarkoittaa teille kaikille jäsenille jotka oleilette ilman suojaa näennäisen avuttomina.

Kertaamme ettei sellainen suoja palaudu kuitenkaan automaattisesti vaan on otettava muistoistaan jotakin ulos, aloittaen kertaamisen kuitenkin jatkossa. Eniten syvennytte katselemaan joitakin alkujäsenyyksiä, ole vain viaton jos tahdot mutta aloita aina toisenlaista jäsentelyä kuullessasi korvassasi jäsenen kertomuksen.

 

Aloita siis tämänhetkinen maallinen päätöslauseesi siten että kovenna ensin kertomustasi jolloin jokainen ymmärtää sen tarkoituksen mitä ehdimme valaista. Aloita itse siten että kuuntelet ja kertaat toisille. Kerro itsellesi miten kohtaat joitakin vaikeuksia sanallisia aakkojärjestyksen, kuuntelet kuitenkin valppaana. Kertaa ettei hän toinen katselisi enemmän lisää kansalaisia mutkaan väärään, ja katso miten hän lähtee etenemään kuitenkin aloittaen samalla tavoin. Kertaa ettei hän kuule eikä toivo kuulevasa mutta ilmoittaa siltikin tahtovansa aloittaa jotain. Ole heille armelias ja kerro lisää.

 

Toivo itsellesi parasta alkujäsenyyttä ja aloita vain silloin kun tunnet mahdollisuuden kuvastavan. Kerro toisille miten kohtaavat useitakin uusia kansalaisia, vaikka jäsenyyttään toivoivat kertaavansa myöhemmin.

Etsimme siis jäsenyyksiä aikojen alkuvuosista, kerro itse miten mahdollistat useitakin jäsenyyksiä. Ehkä lisäisimme vielä hieman matkaasi, että siinä tahtomisessanne keräätte kokoon useitakin ajatelmia. Ottakaa usea matkaanne kun aloitatte määränpään katselemisen eteenne. Kerrratkaa miten armoittivat usea etsien jotakin lisätuskaa. Aloita itse saatellen kuunnelmiasi uudelle tasolle alkukaikkeuden.

Ole hyvä, näin poistumme. Osoita kerronnallisuutta ja aloita pian matkasi. Aloitamme myönteisen ajatelman, ole hyvä vähennä taakkaasi katsoessasi etäämmälle. Kertaamme että sanoita sisukkaasti, aloita jatkaen, ehkä kuunnelmasi kestävät hieman."

 

Illalla vielä todella erikoisesti meni vasen korva "kuuroksi", kuin paineentunne ilman fyysistä paineentunnetta...

 

"Iltaa? Ole hyvä vain, ota käteesi kirjoittamisväline. Ehkä lisääntyy se kiinnostuksesi pikkuhiljaa, että pian jatkossa tulet osoittaneeksi suurta innokkuutta välineistösi ottoon. Kertaa vielä jotakin pientä hienosäätöä että miten kohtaatte toisinaan uusia kappaleita, asujia, olomuotoja, mutta ilman toisten apua ja pyrkimyksiä tulisitte olemaan hankalassa asemassa itse kamppailussanne. Korostamme että mikäli tahdotte aloittaa itse jotain, tulee sallia osoitteenmuutos kuitenkin, eikä vain jatkaa turhaa kamppailuaan. Osoitamme pian jotakin uudenlaista asiaa. Näkemiin."

 

***

 

Kanavointi Lee Carroll, Kryon

 

"Tiedän, kuka olet, rakas enkeliolento jolla on sisäinen Jumala. Tiedän, kuka olet. Sinunkin on aika nähdä se.


Maa ei ole simulaatio, kuten jotkut huomattavat ajattelijat ovat määritelleet, mutta se voi näyttää sellaiselta, koska se on täysin keinotekoista, mitä sen pinnalla on tapahtunut. Toisin sanoen, elämä luotiin ja kehitettiin maan päällä aivan liian nopeasti ollakseen sattumaa. Se tapahtui tarkoituksella. Ihminen jota muutettiin täällä 200.000 vuotta sitten, oli myös tarkoituksellinen. Tämän kauniin ja suunnitellun järjestelmän kehittämisessä, jossa elätte ja jota kutsutaan Gaiaksi, ei ollut sattumanvaraisuutta. Olette pimeyden ja valon merkittävässä testissä, kuten olemme sanoneet pitkän aikaa.

On kanavoinnin loppu, mutta jonkin huomattavan alku. Kun tämä informaatio jota olen antanut, alkaa ilmentyä, ihmiset alkavat oivaltaa, että he kontrolloivat täysin, mitä tapahtuu seuraavaksi. Tällä planeetalla on uutta toivoa, joka perustuu asioihin, joita tiede vasta hädin tuskin alkaa nähdä – myöntämättä vielä sitä, mutta alkaa nähdä.

Olette ajassa, jolloin uusi informaatio voi lentää planeetan ympäri sekunneissa. Näitä uusia ja odottamattomia asioita joita nähdään uusien löytöjen myötä, ei voi koskaan pitää salassa tässä uudessa toimintamallissa. Kuunnelkaa. Riippumatta siitä, mitä vanhat toimintatavat tai menettelytavat olivat, jotain ei voi nähdä ja esitellä kymmenille miljoonille, jotka "hymyilevät ja sanovat hei", ja sitten pieni johtaja- tai kouluttajaryhmä kertoo, ettei sitä tapahtunut. Ymmärrättekö tämän vertauskuvan? Valoa ei voi enää kätkeä tai kieltää. Liian monet katselevat.

 

Ne jotka kylvivät teidät, osaavat kontrolloida fysiikan monia osia tietoisuudellaan. Kyse ei ole teknologiasta, vaan henkisesti kehittyneestä ja rakastavasta tietoisuudesta. He tulivat tälle planeetalle 200.000 vuotta sitten ja muuttivat teitä. Me kutsumme heitä siemenenkylväjiksi, ja te kutsutte heitä plejadilaisiksi. Monet kutsuvat heitä myös enkeleiksi, koska kun heidät nähdään, se on teille "tämän maailman ulkopuolella".

Kysyn taas kerran: onko mielellenne yksinkertaisesti liian omituista kuvitella, että valtavassa galaksissanne on kanssanne muita, jotka ovat paljon vanhempia ja kehittyneempiä ja jotka löysivät Jumalan kauneuden? Ajatelkaa sitä."

 

***

 

"Kukaan ei ole syntyjään taistelija. Valitset olevasi sellainen kun kieltäydyt pysymästä istumapaikallasi. Valitset sen, kun kieltäydyt perääntymästä. Valitset olevasi sellainen kun nouset ylös silloin kun sinut on kaadettu. Valitset olevasi, koska jos et sinä, kuka sitten?"

 

Warrior.jpg  portal.blogspot.fi

 

Cobra, en ehdi suomentaa ja olin vähän ihmeissäni miksi täytyisi omistaa maata suorittaakseen tämänkertaisen harjoituksen. Miten se luokitellaan muka omistajuudeksi jos on keksityllä rahalla ostanut tai jopa vielä maksaa lainaa yhä... että sitten muka "omistaisi" jotain. Ehkä kun kyseessä on harjoitus, asialla ei ole niin väliä... kunhan selviää miten moni ihminen olisi vastaanottavainen.

Mutta siitä vain jos omistatte vähintään 7 x 7 metrin palan maata, toivomaan laskeutumista Pleiadilaiselle alukselle, suurempi tila 30 x 30 metriä olisi tosin parempi.At the moment of the Event, the Light forces will contact humanity only indirectly with intel releases through the mass media. After the completion of the Cabal arrest process and after the majority of humanity overcomes the initial shock, the Light forces will begin to contact certain individuals directly. This will most likely start a few weeks to a few months after the Event.

At that time, contact zones will be created. Contact zones are areas on private property where the owners will dedicate part of their land for the contact experience. These owners will then experience a physical contact with the Pleiadians that will land on their land in a small beamship. Those individuals will go to the mass media and report their experience, therefore preparing humanity for the reality of the Contact. These contact zones will become more and more numerous until a certain critical mass will be reached for the First Contact. First Contact is the beginning of official diplomatic relations between Earth humanity and positive ET races. This is planned to occur roughly a year after the Event at the United Nations and will be broadcast through the mass media worldwide.

 

18.3: "To prepare the planet for Compression Breakthrough, the Light Forces have asked me to instruct the surface population to change the surface of the planet into a Contact Dish.

 
Instructions:
 
If you own a property that has a small flat area big enough for a small Pleiadian saucer craft to land, you can silently say the following decree:
 
In the name of my I Am presence, I decree and I command a landing of a Pleiadian ship on the land that I own, and my physical first contact with the Pleiadians from that ship, as soon as possible in the best possible way. “
 

It is very important that you NEVER say this decree aloud and that you never speak about your decree to anyone, otherwise you can not become part of the Contact Dish project. By not letting anybody know if you did the decree or not, you are protecting your own contact sequence with the Pleiadians from physical and non physical Cabal interference that could prevent it from happening. But by all means, you can share the instructions for Contact Dish with the awakened part of the human population.
7x7 meters / yards is the absolute minimum for a small Pleiadian ship to land, 30x30 meters is optimal.
Needless to say, Pleiadians are positive beings of Light. If you are not sure about that, then Contact Dish protocol is not for you."

 

http://2012portal.blogspot.fi/2018/03/contact.html

 

***

 

https://www.youtube.com/watch?v=5VBotaNVBWs

 

Rumi: "Mitä on syvä kuuntelu? Se on tervehdys sydämen sisäiseltä salaisuudelta, kirje. Älykkyytesi oksat kasvattavat uusia lehtiä tämän kuuntelun tuulessa. Keho saavuttaa rauhan. Kukonlaulun ääni saapuu, muistuttaen sinua rakkaudestasi aamunkoittoon. Se miten henki hengittää meihin, muuttuu helpoksi ja tavalliseksi kuten syöminen ja juominen. Kuolleet nousevat kiitollisuudesta tähän kuuntelemiseen. Jos joku ei kuule trumpetin melodiaa, ripota maata hänen päälleen ja julista hänet kuolleeksi."

 

***

 

https://www.youtube.com/watch?v=E5N4rKekoxA&feature=share

Ulottuvuudet ja tiheydet osa 1