https://eenokinavaimet.org/tiedon-kirja-eenokin-avaimet/

https://www.netikka.net/mpeltonen/valolahetit.htm

http://paranormaaliblogi.net/james-j-hurtak-haastattelu

http://www.ultra-lehti.com/ultrapvt/upv-17/upv-2017-es_hurtakit.html

 

Hurtakin mukaan tasoja ovat: Homo Sapiens eli ihminen, extra terrestiaalit, extra celestiaalit, ultra terrestiaalit, Jumalallinen Lähde.

Näistä EC:t ovat orbeja, UT:t tähtikansaa eli valo-olentoja jotka käyttävät mielen voimaa, ET:llä on käytössään edistynyttä teknologiaa.

*

 

Hans C. Petersen näki junassa oranssi-ihoisen hopeahiuksisen tähti-ihmisen joka hehkui jotenkin valoa:

https://www.youtube.com/watch?v=EAgI-taroGE

 

50-60 luvulla vierailijat olivat paljolti Venuksesta, tai ilmoittivat olevansa. Ufoja on jopa vain tennispallon kokoisia.

ET.llä on menneisyyteen katselemisen tekniikkaa, mm. operaatio 'looking glass' liittyi tähän. 

Pohjoisalueilla kuten Amerikan intiaaneilla ja alkuperäiskansoilla Pohjolassa on paljon erikoista perimää, satujen perinteiden muodossa säilyneitä.

Kosmisten olentojen viesti on kehittyä ihmisenä että meidät voitaisiin hyväksyä mukaan jäseneksi.

 

*

 

Lähde: https://www.astro.fi/archive/article/id/24

 

" Eenokin avaimet on tohtori Hurtakin kanavoimaa tietoa korkeammista ulottuvuuksista ja hänen mukaansa ihmisen ajatus on samaa kuin maailmankaikkeus juuri nyt. Luomistapahtuman seitsemäs päivä on edelleen käynnissä ja me luomme tätä kaikkeutta edelleen. Yksilöinä tärkein tehtävämme on luoda omasta maailmasta sellainen, jossa itsellämme on hyvä olla.

 

Koska ajatus on luova tapahtuma, joka aina edeltää fyysistä toteutumista, olemme tärkeän oivalluksen edessä. Ajatuksesta totta ilman viivettä. Koska ajatuksesta tulee nykyään totta yhä lyhyemmällä viiveellä, tarkoittaa se samalla sitä, että positiivinen ajatus johtaa positiiviseen tapahtumaan ja negatiivinen negatiiviseen tapahtumaan lähes välittömästi. Meidän on siis tultava tietoisiksi ajatuksistamme ja nähtävä kuinka oikeassa tämä malli jo on.

 

Voimme vapautua negatiivisista ja huolta yllä pitävistä ajatusmalleista vain ryhtymällä elämään yhdessä hetkessä tulevaisuuden suunnittelun sijaan. Enää ei ole mahdollista miettiä seurauksia. On vaan toimittava omaan intuitioon luottaen kaikissa eteen tulevissa tilanteissa. Kun sitten tapahtuu jotain yllättävää, on siihen suhtauduttava aina vain omaa elämää suuntaavana voimana, johon on aina löydettävissä toimiva ja yhä parempaan elämään johtava ratkaisu. Vaikeata tulee olemaan jokaisella, joka taantuu syyttämään ketään ulkopuolista jostain kohtaamastaan ongelmasta. Sellainen johtaa paljon aikaisempaa nopeammin syöksykierteeseen ja ongelmien kiihtyvään kasaantumiseen. Tällainen kehityskulku on sekin jo nähtävissä niin itsemurhien kuin muidenkin väkivaltatekojen kasvuna, sekä mielenterveys ongelmien yleistymisenä.

 

Värähtelytaajuus on muuttumassa. Yleinen näkemys henkisellä sektorilla on se, että maapallon ja koko aurinkokuntamme värähtelytaajuus on muuttumassa ja tämä ajatuksen voima on ihmisen ainoa mahdollisuus pysyä kehityksessä mukana. Tieto lisääntyy niin nopeasti, ettei kukaan enää pysty kontrolloimaan omaa tai muiden elämää vanhoilla menettelytavoilla. Kohoaminen korkeammalle tietoisuuden tasolle tapahtuu vain elämällä tasapainossa ja harmoniassa itsensä kanssa. Jokainen tekee oman osuutensa luomistapahtumassa kyselemättä siihen lupaa keneltäkään toiselta ja sitomatta ketään omien pyrkimystensä toteutumiseen. Hurjaa kyytiä on tiedossa etenkin yritysmaailmassa, kun kaikesta toiminnasta ja laskutuksesta otetaan ilma pois ja työvoiman riistäminen käy mahdottomaksi. Homma pelaa vain niin kauan kun kaikilla on hyvä olla omassa työssään. "

 

*

 

https://www.adonai.fi/4336

 

*

 

Kannustetaan kirjoittamaan oma blogikirjoitus joka on yksinomaan omistettu tähtiolennoille, siitä mitä maailmastamme toivoisimme. Voi myös kommentoida tuonne:

http://prepareforchange.net/letters-resistance-movement/amp/#comment-67698

 

*

Albert Einstein: Vaikkakin olen tyypillinen yksinäinen susi, tietoisuus siitä että kuulun sellaiseen näkymättömään yhteisöön joka pyrkii totuuteen, kauneuteen ja oikeudenmukaisuuteen, on estänyt minua tuntemasta itseni eristäytyneeksi.

 

FB_IMG_1499689950234.jpg