saija.jpg

   Ihmiset ovat yhä enemmän heräämässä sille tosiasialle että maailmassa tapahtuu jotain näkymätöntä, älykkäästi ohjailtua. Kaikkien apu on tarpeen että saamme hälvennettyä epäluuloja, lisättyä onnellisuutta ja yhteistyötä, joten tässä oma lusikkani. Soppahan onkin jo valmis ja hämmennettynä perusteellisesti ihmismäisellä kauhalla. Jakaannutaan esimerkiksi kahtia niihin jotka uskovat henkimaailmaan ja jotka eivät, jakaannutaan vielä monella tavalla myös henkisten ihmisten kesken, kaikilla on erilainen ohjelmoitu maailmankuvansa enkeleistä, jumalasta, jne.

Mitä jos vain yrittäisimme keskittyä keskeisimpään rakkauden sanomaan ja unohtaa kiistat mikä on sitä "oikeaa" henkisyyttä? Kiistely kun on hukattua aikaa ja aina löytyy uusi kiistelyn aihe.

 

"On ihmeellistä kuinka helposti ihmisen ego kokee erilaisuuden uhkana ja haluaa olla aina oikeassa. Ihmisten erilaiset kokemukset eivät oikeasti ole uhka, kuten sisäinen todellinen minämme tietääkin. Voimme edellyttää toiselta kunnioitusta kokemustamme kohtaan, kunnioittaa omaa kokemustamme mutta emme voi vaatia toista olemaan samaa mieltä kuin me." (Lähde: Hidasta elämää)

 

   Olen keski-ikäinen nainen, vuodesta 2013 tutkinut erikoisia viestejäni tuonpuoleisesta jokapäiväisemmin, ja miettinyt mitä ne mahtavat olla. Olen verrannut niitä muiden kokemuksiin ja kanavointeihin ja tullut siihen lopputulokseen että synkronismia on maailmanlaajuisesti näissä kanavoiduissa viesteissä. Vastuussakin tunnen olevani etten julkaise mitään harhaan vievää tarinaa, mutta näyttää näillä yhdenmukainen pohja olevan, ja auttavat henkisessä kehityksessä.

Keskityn tulevaisuuteen enkä rakentele mielessäni sen suuremmin mitään rakennelmaa että mihin "henkiseen lokeroon" kuulun. Minulla on nämä kokemukset ja tulevaisuus näyttää mitä ne ovat. En ole uskonnollinen ollut koskaan, enkelit eivät olleet mun juttu, eli olen vanhan ajan viisauksia kunnioittava uushenkinen kaiketi.

Viesteissä on esitetty että tulevaisuudessa voimme lopultakin olla jostakin samaa mieltä, se vaikuttaa olevan kovin kaukana vielä ja vaatii tietoista työskentelyä.

 

    Mietin pitkään mikä olisi nimitys ja aihe alue tälle monivuotiselle harrastukselleni. "Kanavointi" on liian vanhahtava ja new ageen vivahtava outo sana. En koe olevani "meedio", en kirjoita viestejä ainoastaan "kuolleilta" vaan eläviltä. Lopulta vuoden 2017 lopullla keksin: telepatia, uusi kommunikointiapa jolla ei ole oikein sopivaa nimitystä. Jotain kuitenkin tulevaisuuden ja samalla menneisyytemme asiaa.. Ja nyt 2019 käsitys on tarkentunut: valokieli, sydämen kieli, synnynnäinen kommunikointitapamme jolla olemme liitettynä suureen tietoisuuteen. Sielumme ei ole meidän yksin, vaan siinä on PERHE. Viesteissäkin on puhuttu "sieluomaisista", lähimmäisistä.

 

kansi2%21.jpg  

(Kuva on omani, Sisiliasta)

Meitä ohjaillaan jonkin verran ja ajatuksemme eivät ole täysin omaa tuotostamme. Se selviää kun niitä joskus alkaa kuuntelemaan. Vastasiko joku mietteisiisi ja keskustelit ehkä huomaamatta, saitko jonkin todella hyvän idean yhtäkkiä etkä tiennyt mistä se tuli?  Kokemusteni pohjalta olen 100 % varma että meitä ohjaillaan.

 

-Onko toisinaan päiviä että näitä ideoita vain tulee ja tulee?

-Näitkö unen joka kertoi ratkaisun, oliko unessa jokin outo/väärin oleva asia. Tai päinvastoin tuttu, miellyttävä asia, eli siihen oli tarkoitus kiinnittää huomiota ja sinun ymmärtää sen tarkoitus? Itselläni on usein kissa kiinnittämässä huomiota ensin, joskus kuvan yhteydessä on lause joka ei kuitenkaan ole järjellinen ja se väärin oleva sana täytyy siitä selvittää mitä se merkitsee.

-Tulevaisuus -unia? Itse olen nähnyt älykkään kaivinkonelaitteen joka toimi itsellään ja tiesi mitä maan alla on. Olin silti vähän huolissani ettei se kaiva isän vesijohtoa poikki yksin häärätessään.

-Mikä lause tai musiikkikappale oli aamulla mielessä kun heräsit? 

-Ehkä outo "sattuma" puuttui peliin kun kaikki näytti menevän pieleen? Itselläni näyttää toistuvan kuvio että jonakin päivänä on muka epäonnistunut kaikessa, tekisi mieli luovuttaa, ja sitten seuraava päivä on kuin myrskyn jälkeen poutasää.

-"Kertoiko" jokin satunnainen näkemäsi eläin/puu jotain? itselläni on useimmiten oudon tuttavallisia ja kesyjä lintuja jotka ovat kovin uteliaita ja rohkeita. Jokin maisemapaikka voi olla oudon pelottava tai puoleensavetävä.

-"Tiesitkö"  yhtäkkiä olevan jotain energiaa ulkona tai huoneessasi?

 

Itselläni kokemus läsnäolevasta "jostakin erilaisesta" huoneessa ja eräänä iltana merkillisestä vetovoimasta vuoteen vierellä (selvisi että se oli "kodin energia" joka vetää meitä kuollessamme puoleensa magneetin tavalla, koettu usein kuolemanrajakokemuksissa).

Sekä tunne ulkona olevasta energiatuulesta, se oli niin selvää tiheää energiaa että jäin niille sijoilleni kun astuin ulko-ovesta. En osannut määritellä mitä se voisi olla, mutta aistin sen uudelleen puoli tuntia myöhemmin ajaessani autolla jo kaukana, sitä tuli yhtäkkiä vastaan ja se oli selvästi voitonriemuista energiaa. Riemu, ilo.

Erikoinen "lumen juhlatanssi" -talvimyrsky oli 20.2.2019, sinä aamuna näin tekstin HAVE FUN ja kuulin myös "peace and fun" -toivotuksen ja osasin odottaakkin siis päivään kuuluvan jotain erikoista. Silloin päätin ostaa kameran saadakseni näitä videolle, ehkä jotain muutakin eriskummallista taivaalla... en ole vielä ehtinyt aloittaa niitä.

 

Näitä unia ja kuvia ja kokemuksia on niin paljon että niistä tarkemmin tulevassa kokemustenkirjassa...

 

   Meillä on näkymättömiä auttajia lukemattomia eri kokoisia ja eri olomuotoisia, joten on todennäköistä että joskus tämän avun huomaamme. Ja kun opimme kiinnittämään huomiota, näemmekin näitä enemmän.

 

    Mielenkiintoiset kokemukseni alkoivat jo nuorena unien muodossa. Runoja kirjoitin jonkun verran 2009-2014.  Varsinainen tietoisen polun liikkeelle laittaja oli outo työtapaturma 2013. Aikaa kuluttaakseni aloin viimeinkin meditoimaan ja huomasin että huojun kuin näkymättömien energioiden mukana.

 

     Vaikka käytän usein arkipäivän huumoria, ajattelen toki myös vakavasti. Olen tervejärkisen skeptikko, en käytä huumeita, kaikki kertomani on totta niin kuin olen sen kokenut. Selityksiä asioille tosin voi olla monia mutta olen niin utelias tuonpuoleista maailmaa kohtaan, että haluan saada asiat selville. Jonkinlainen tutkija olisikin ollut haavemmattini, mutta sen sijaan olen kerännyt kokemuksia vähän sieltä ja täältä työstä. Ihan kuin olisin kerännyt jotain aineistoa mahdollisimman laajalti ymmärtääkseni miten maailma toimii.

 

omakuva14.jpg

   Lapsena näin kerran kuumeessa ollessani utuisen, lyhyen ihmisenmuotoisen hahmon vuoteeni vierellä (ajattelen olleen jokin esiäiti...). Näin unia lentämisestä joissa leijuin kotitaloni pihapiirissä, unia joissa oli pelkkiä värejä. Ihmettelin väri unia pitkään joten ne jäivät mieleen, ehkä kuulin musiikkia ja aivoni käänsivät ne väreiksi, muuta selitystä en ole keksinyt.

Mummoni viimeisinä päivinään kuuli myös musiikkia, joten tiedän sen liittyvän jollakin tavalla asiaan.

Lentäminenkin oli niin vaikuttavaa että harjoittelin sitä salaa, sillä olin melko varma että jos vain juoksen ja räpyttelen käsiä kiivaasti, nousen ilmaan.

 

Mietin Matti Nykästä joka sanoi joskus että hyppytornin päässä tulee fiilis kuin olisi kokenut sen ennenkin. Kaikki tietenkin nauroivat kun hän siteerasi väärin "bon voyage" eikä "dejavu", mutta ehkä hän muisti lentämisen. Ehkä hänkään ei ihmismuodossa tuntenut olevansa turvassa maan päällä.

 

Viestien mukaan olin lapsena tekemisissä maahisten kanssa, sillä asuimme maatilalla. En muista niistäkään mitään.

(Kun aloitatte kanavoinnin, pääsette yhteyteen korkeamman itsenne kanssa ja se kertoo teille juurikin itsestänne, lapsuudestanne ensin jotain.)

 

saijannn.jpg

   Viesti 4.2.2016: "Näit miten niitä oli kerran eräällä hevosella jota hoidit, hän ei nähnyt niitä itse vaan sinä näit miten ne harjasivat hänen karvaansa kun hän oli kipeä. Olit silloin niin pieni että et ymmärtänyt ettei sellaisia ole olemassa. Ne olivat maahisia jotka asuvat maassa mutta auttavat ihmisiä joilla on eläimiä tai karjaa. Ovat sellaista väkeä joka ei lepää, ei vaadi korvausta, ei näe autettavia uhreina vaan toisina olentoina joita tulee auttaa. Ovat hilpeitä olentoja, eivät naura ääneen vaan tekevät kepposia ja ovat ilkikurisia. Näit joskus miten niitä hiipi perässäsi ja tekivät sinulle kiusaa kulkien jalanjäljissäsi ja sotkien niitä. Olit kauhuissasi miten ne eivät pelänneet sinua. Olit silloin niin pieni. Olit kaiketi kaiken kanssa sujut kuitenkin koska et koskaan saanut niistä ongelmia.

Teillä on enemmänkin auttajia, ovat aina mukananne täällä, eivät poistu koskaan. Se on sellaista joka ei kaipaa selitystä, se on luonnonlaki. Ovat sellaista josta tiedät etteivät kulje mukanasi vaan ovat joka puolella, eivät pidä meteliä itsestään, eivätkä näy suurimmalle osalle ihmisiä."

 

    Nuoruusvuodet 17-20 v. menivät ohi mielestäni väärin näin jälkikäteen ajateltuna, pussikaljojen kanssa kylillä. Inhosin koulumaailmaa ja elin viikonlopusta viikonloppuun. Mutta parikymppisenä kättelin eräässä unessa keittiössämme kunnioittavasti olentoja jotka olivat opettajia, he olivat laskeutuneet läheiselle pellolle. En muista heidän ulkomuodostaan mitään, vain paikan missä seisoivat ja oman paikkani keittiössä, ja sen kunnioitukseni heitä kohtaan. Uni oli niin todentuntuinen että kävin aamulla tarkistamassa laskeutumispaikan. En nähnyt mitään erikoista.

 

 

   Myöhemmin näin enneunia paikoista joissa tulin asumaan ja työskentelemään vanhempana. Opiskelupaikkakunnasta näin mäen ympäristön jossa unessa ajelimme autolla. Siellä olevasta asunnosta näin kerrostalomaisen rappukäytävän. Myöhemmästä työpaikasta näin maiseman. Erään talon näin etukäteen, unessa oli kuusiaita tien reunustalla, hevosratsukoita, talo jonka yläkerrasta löydän monia huoneita... kaikki täsmäsi. Jostakin syystä osuin matkallani tutkimaan myös erikoisia, joskus hyljeksittyjäkin ihmisiä, miten he todellisuudessa elävät.

 

Näin vaikuttavan unen jostakin kadonneesta avaimesta, kultaisista symboleista, jne. Edesmennyt koirani juoksi iloissaan ja törmäsi unessa jalkoihini, heräsin siihen. Edesmenneitä ihmisiä kävi kertomassa unessa vertausten kautta että kaikki on hyvin. Edesmenneitä naapureita eri asuinpaikoistani kävi kertomassa terveisiään kotiväelleen joita en tosin koskaan välittänyt perille. On varauduttava siihen että ihmiset ovat erittäin vihamielisiä henkisten asioiden suhteen, annettava heidän olla rauhassa elleivät itse pyydä jotain.

 

  Työtapaturman 2013 jälkeinen aika siis muutti minua suuresti henkisen kehityksen suuntaan. Joulun aikoihin muunmuassa tunsin valtavan onnen tunteen kutittavan kirjaimellisesti fyysisenä tunteena sydämen kohdilta sisältäni, ei voinut kuin hymyillä ihmeissään, velloen siinä rakkauden tunteessa. Luulisin että chakra pyörähti käyntiin tai jotain, sillä sitä aiemmin sydämen kohdilla tuntui raskas painon tunne, sitten hurinaa. Satuin tosin istua vessassa juuri silloin "rakkauden syttyessä", joten toisinaan nämä kokemukset sattuvat kun niitä vähiten odottaa. Mikään ei onnistu väkisin.

 

omakuva16.jpg

 

   Opettelin kehittämään rakkauden tunnetta, huomasin että sitä kykenee tosiaan lisäämään.

(Katselin runoilija Rumi:n videoita youtubesta, jollakin voi toimia jokin muu juttu.)

Sujuvana jatkona meditoinnin huojumiselle, huomasin että käteni tekevät myös liikettä itsellään. Merkit näyttivät liittyvän muinaiseen Egyptiin eli palvontaa, siunausta, valtaistuin asento, saatoin kysyä myös kysymyksiä ja kädet osoittivat vastauksia. Erään kerran käsi ojentui eteenpäin eleeseen "anna". Seuraavaksi se osoitti päähän "ajatuksia", joskus tein "sopimuksen" kätellen ja peukku nousi pystyyn. Viesteissä kuulin myöhemmin että olen entisessä elämässä asunut Luxorissa (entisessä Thebassa).

 

 

  Talvella 2014 käsimerkkini muuttuivat tapaturmassa loukkaantuneen käteni parantamiseksi, käsi teki erilaisia venytysliikkeitä, naputtelua, että jänteet ja nivelet toimisivat jälleen. Yleensä katsoin tv:tä ja samalla kyllästymiseen saakka käteni hoiti itseään. Käsitin että siinä olisi kyseessä "Korkein Itse". Se auttaa jos saa luvan, eikä se ollut minusta edes mitenkään kummallista.

 

Teen tätä edelleen toisinaan, istun ja keho ohjaa tärinän avulla rentoutusta itse älykkäästi toimien (muistuttaa TRE-menetelmää). Ihmiset aloittavat saman venytellessään spontaanisti, mutta sen enempää keholle ei anneta vapautta. Kannattaa kokeilla antamalla lupa.

 

    Myös henkinen työ on työtä ja koen sen velvollisuudekseni jossain määrin, joskus korvassa soi kirjoittamisen merkiksi mutta sitten olen vapaa jatkamaan arkipäivän touhujani tai ottamaan vaikka viinilasillisen ja vain istumaan vailla sen suurempia ajatuksia. Kaikki sopii saumattomasti yhteen eikä pakkoa ole, ei mitään pelottavia "ilmestyksiä" tai häirintää.

 

Kundalini Reikiä opiskelin, III:n viritykset sain Ole Gabrielsenin kautta talvella 2014.

 

 _IGP1960.jpg

   Sain samoihin aikoihin myös lisää kokemuksia, sillä mummoni kuoli.  Ajattelisin että se oli hän joka kutitti varpaitani yöllä sähköisen kosketuksen tapaan (varpaani liikkuivat tästä kosketuksesta ja heräsin siihen), lähetti ajatusviestin hopeisten pitkäsakaraisten tähtien liikkuessa hitaasti taustalla  "kunnioita aina itseäsi". Toisenkin kerran olen nähnyt samaisen hopeisen verkon viestin yhteydessä. Hän kertoi miten oli yrittänyt tehdä kotonaan kaikenlaisia merkkejä olemassaolostaan mutta luovuttanut.

Edesmenneiden merkeistä e-kirjassa nro 1 sekä joulukuun 2016 viesteissä. Edesmenneet saavat lähetettyä tällaisia viestejä ja pieniä äänimerkkejä, naksahduksia, tuulahduksia, osin myös yhteistyön avulla, sillä tuonpuoleisessa kaikki toimii yhteistyöllä. 

 

Ainoa huono kokemukseni edesmenneestä hengestä oli eräässä talossa jossa asuin muutaman vuoden. Olin päiväunilla yläkerrassa töiden jälkeen, juuri pääsemässä uneen, kun näytettiin kuten ominsilmin katseltuna miten joku vie minua portaita alas kurkusta ja matkalaukku lentää vierellä. Taulu putosi joskus yläkerrassa, radio meni mykäksi samassa huoneessa. Sain tietää viestissä että henki oli toisen samassa talossa asuvan ihmisen edesmennyt vanhan polven sukulainen joka ei pitänyt minusta ja "vartioi" tätä ihmistä jostakin syystä tosi raivokkaasti. Siitä talosta ei kotia tullutkaan vaikka yritin kyllä, lopulta kaikki kaatui tällaiseen kiistaenergiaan jota sen talon henki edusti ja joka vain oli ja pysyi mystisesti.

"Näin" sen kerran unessani kurkkaavan makuuhuoneeseeni ovelta, kun olin jo muuttanut pois, ulkonäössä oli tosiaan samoja suvun piirteitä niin että hetkisen jo ajattelin kyseisen elävän henkilön itse olleen paikalla unimatkassaan. Muita edesmenneitä en olekaan silmissäni nähnyt yhtä lukuunottamatta, enkä tätäkään sen koommin.

 

Mutta kyseisestä asuinkumppanistani sain viestissä tietoa kun asuin jo viikot toisaalla, siitä pätkä millaista tekstiä voitte saada tietyissä rajoin myös toisista ihmisistä kun olette aloittaneet kanavoinnin (ihan yksityisiä asioita ei voi kuulla). Ja kun nyt miettii näitä tapahtumia, vaikuttaa siltä että pahanilkisen hengen oli tarkoituskin ajaa minut pois asumaan yksin ja tekemään tätä outoa kirjoitustyötäni... Samoin voitte miettiä millaisia tapahtumia omassa elämässänne on ollut ja kysyä niistä korkeammalta itseltänne.

 

"Se on hyvä että hän pitää sinusta niin paljon että tulee luoksesi ja pitää sinusta huolta. Älä koskaan aliarvioi hänen merkitystään sinulle, olet siitä paljon riippuvainen. Näet sen myöhemmin kun hän tekee joitakin huonoja ratkaisuja eivätkä ne ole hänelle suosiollisia vaan hän jää yksin asumaan. Et ole hänelle vihainen vaan jäätte yhteen asumaan joskus vielä. Teet hänen kanssaan asioita joita et ajatellut todeksi ja näet miten asutte yhdessä ja kokoatte elämäänne. Se on sinun ja hänen osansa teidän suhteessa olla toistenne tukena. Näet kaiken niin sumussa nyt, mutta kaikki on hyvin. Näet hänet aina uudessa valossa sitten jälkeenpäin. Olette yhdessä niin kauan että kuolette toistenne kanssa, se ei ole koskaan mennyt teiltä pois. Sinä näet siellä kaiken niin outona mielestäsi mutta ei mikään ole niin ihmeellistä, kaikki vain menee niin kuin on suunniteltu.

Hän ymmärtää kyllä mitä sinä teet, hän näkee sinut sellaisena kuin olet. Sinä voit kertoa hänelle että olet nyt uuden asian edessä eikä se ole helppo työ, mutta hän ei näe siinä mitään pahaa. Olet sanonut hänelle aiemmin paljon asioita, joten hän ei enää ylläty mistään. Sano itsellesi että ei se mitään vaikka hän ei ymmärtäisikään sinua aluksi, hän käy itsensä kanssa taistelua monista asioista joista ei kerro sinulle, ja hän ei näe sinua nyt.

Voit sanoa hänelle että olet nyt uudessa työssä etkä voi asua hänen kanssaan toistaiseksi koska tarvitset paljon omaa aikaa toteuttaksesi kaiken mitä olen suunnitellut sinulle työksi. Olet minun työparini nyt ja olet siellä vielä jonkin aikaa asuen yksin ja sitten voit vapaasti valita mitä teet asumisesi suhteen. Voit elää hienosti jossain yksin, tai asua kaksin miehesi kanssa. Voit ostaa itsellesi pienen talon myös joskus jos haluat, ei se ole siitä kiinni ettetkö pärjäisi yksin. Näit paljon maailmaa ja opit asioita siellä töissäsi."

 

    Kesäkuussa 2014 huomasin että käsiliikkeet liikuttavat sujuvasti myös kynää. Sain piirroksia, kyselin mitä mikäkin tarkoittaa ja googlasin aina selityksen. 

 

itilintu.jpg

   Merkittävin kuvani oli "Äitilintu" joka muodostui niin yllättävästi että huokailin hämmästyksestä sen rakentuessa ja poikkeuksena se oli myös taiteellinen, sillä yleensä kuvat ovat hyvin yksinkertaisia. Tässä oli mukana myös erittäin nostavaa energiaa, tunsin olevani rikkaampi kuin miljonääri, näillä nimenomaisilla sanoilla sen totesin ääneen katsellessani itseäni peilistä kun kuvan piirtämisen jälkeen valmistauduin lähtemään ruokakauppaan. Kauppareissulla kaikki se oli hävinnyt ja vanha epäilys sai vallan, "eihän tämä nyt mitenkään voi olla totta, kuvittelet kaiken...". Tätä tasapainottelua uskomisen ja epäuskon välillä kaikki on sitten ollutkin senjälkeen.

Viestissä kerrottiin että kuva oli kokeilu johon minut valittiin, olen juuri "kuoriutunut", eli ehkä herännyt henkimaailmalle. Alkumuna on useiden kansojen taruissa maailman alku ja synnyttäjä, mutta luulisin kuvan olevan vain vertauskuva.

 

Linnulla on "ruksin puumerkki" rinnassaan, kuvailu joka vilahti eräässä viestissä että tietyt henkilöt saivat sellaisen merkin. Tai sitten se kuvaa sydänchakran paikkaa... en ole varma mitä ruksi tarkoittaa. Jeesuksella uskoisin nähneeni sellaisen merkin myös.

 

 

Muissa kuvissa oli mm. madonreikä, pyramidit ja aurinko liittyvät yhteen, me ihmiset olemme itiöitä (avaruudesta?) ja nousemme ikäänkuin portaissa (tietoisuustason kohoaminen), ego piileskelee kasvillisuuden seassa, olemme kasvutasoinemme kuin kukka.

 

Piirroksista ja joistakin viesteistä  pätkät Youtube videollani. Nimenomaan viesteissä kehotettiin laittamaan videoita myös sinne.

 

Marraskuun 2014 lopussa nämä piirrokset yllättäen loppuivat, näin unessa kasvot jotka olivat "täynnä rakkautta ilman sanoja". Olimme unessa keskustelleet jotain ja hän hyvästeli telepaattisesti.

 

image.jpg

Piirtämäni, edes hieman sinne suuntaan ohjaava kuva lämpimän hohtavasta, sanoisinko ehkä italialaiskasvoisesta nuorehkosta ET miehestä jolla kuitenkin siniset silmät ja kirkkaan hopeiset jäykät hiukset ylöspäin. Pieni hymy. Sitä olemuksesta huokuvaa valtavaa rakkautta on vaikea sanoin kuvailla, se oli vahvaa energiaa hänen ympärillään. Netin kuvien perusteella sanoisin Nordic- tai Plejadilaiseksi, tms. 

 

Yllätyksekseni 11.2.2020 huomasin erään taiteilijan tehneen hänestä paremman kuvan. Hän kuvailee:

"ET valo-olento, tekee valotyötä laajassa mittakaavassa, hänen olemuksensa kulkee galaksien halki. Tunnen kristustietoisuuden, arkkienkeli Urielin ja Melkisedekin tietoisuuden, Lyralaisen linjan. Hänellä on kultaiset kasvot ja valo loistaa hänen kauttaan. Hän on kosminen matkaaja, vieraillut ja työskennellyt monissa maailmoissa. Yllätyin että hän esiintyi lyhyessä piikikkäässä valkoisessa tukassa, mielestäni se oli hyvin muodikas ja scifi -tyylinen. Hän on oman olemuksensa arkkityyppi, en tunne kollektiivista tietoisuutta kuten yleensä ET olentojen yhteydessä. Tunnen hänen persoonansa eli saattaisin puhua hänen kanssaan tuntikausia ja samalla tunnen Jumalan/Lähteen olemuksen joka parantaa sydämeni. Ikuinen rakkaus, rauha ja selkeys, avoin ja hyväksyvä.

"Aatelointi" on sana jonka saan kun syvennyn hänen hahmoonsa. Hänen olemuksensa aateloittaa energiaa ja materiaa hienostuneemmiksi ilmaisuiksi, luulen tämän liittyvän evoluutioon, hänen olemuksensa on tavallaan evoluution instrumentti, kuin se olisi hänen erityinen missionsa. Työskentelette näiden energioiden kanssa juuri nyt, opetellen pysymään valossanne ja olemuksessanne yhä enemmän. Hän on teille aina muistuttamassa että olette myös valo-olento aatelointinne matkalla."

 

https://www.facebook.com/Vashta.Art/photos/pb.1427711567524202.-2207520000../2235131780115506/?type=3&theater

 

    

Seuraavaksi 2014 sain yhteyden edesmenneeseen mummooni ajatusten välissä, hän siis lähetti ajatuksen ja tajusin vasta myöhemmin mitä oli tapahtunut, vastasin ajatuksissani sellaiseen ajatukseen joka ei ollut minun alunperin. Silloin tajusin että olen löytänyt jonkin merkittävän mystisen jutun mutta en vielä osannut kehittää sitä. Myöhemmin olen huomannut näitä useasti, joku saattaa lähettää mielikuvan jonka näen silmissäni ja samalla ymmärrän monitasoisesti kaiken mitä sillä tarkoitetaan. Tämä on uusin alue jolla olen kehittynyt, sillä näitä on todella vaikea erottaa sellaisesta minkä ajattelee olevan vain omaa mietiskelyään. Nykyään kuitenkin aina huomaa eron.

 

    Samoihin aikoihin vuoden -14 lopulla koin lyhyen ruumiistairtautumisen kokemuksen. Keväällä -15 koin selkounen, jossa mm. testasin tunnenko jalkojani ja huomasin olevani pelkkää ilmaa ja kykenin jopa leijailemaan. Keskityin herättämään itseni tuijottamalla fyysisessä todellisuudessani seinän oksanreikää ja lopulta heräsin, nukkumaan asettumisesta kulunut vain vartti. Kysyin asiasta kanavoidessani ja vastauksen mukaan olin niin viehättynyt joidenkin olentojen tavasta liikkua että halusin kokeilla itse ja se jäi mieleeni. (Kuljin niihin aikoihin unissani kuulemma  jossain, josta en ole vielä tietoinen tällähetkellä. Uskoisin että muistiamme palautellaan pikkuhiljaa. Viesteissä sain tietää että tulevaisuudessa liikumme tällätavoin "levitoimalla".)

 

saijankirjat5.jpg

 

    Näin erään kanavoijan videon 2016  ja käsitin viimein miten automaattikirjoitusta tehdään. Kirjoitan siis sana kerrallaan, jos epäröin, sanalle tulee välittömästi synonyymi tai se korjataan. On pidettävä katse poissa kirjoituksesta ettei ala kopioimaan näkemäänsä sanaa. En ole siis transsissa vaan kykenen kysymään samalla vaikka kysymyksiä ja miettimään viestin merkityksiä. Toisinaan myös äänitän viestejä tai puhun niitä itsekseni ääneen.

 

 

 

IMGP0322.jpg

 

  Kun viestit alkoivat virallisesti 28.1.2016, sain jo helmikuun viestissä kehotuksen etsiä vuonna 2011 lomamatkalla ottamani valokuva kamerakortiltani ja miettimään mitä kuvassa näen. Olin todella hämmentynyt erikoisesta pyynnöstä.

Kuvan aihepiiri kuulemma auttaa ymmärtämään tätä asiaa enemmän, sillä olen tuossa taustalla naisen hahmossa.. (Eli siis me kaikki ihmiset, e-kirjan ekassa osassa tästä...)

Olin siis yhteydessä jo silloin enkä tiennyt mitään, en tuolloin 2011 tehnyt kuin satunnaisia meditaatioita. Eräässä menneen elämän meditaatiossa näin kasan rullalla olevia papyruksia. Ajattelin olleeni kirjuri entisessä elämässä ja jälkikäteen ajatellen se sopisikin kuvioon. 

"The dragon in mythology always represents the thing which must be overcome or killed in order that something may be liberated; It is always guarding a stolen treasure which really should belong to man. The the hero has to overcome the dragon in order to liberate the treasure." ~ Carl G. Jung (1875 – 1961)

 

Heti alussa kehotettiin perustamaan blogi ja alusta saakka toistui myös toivotus "Olet tervetullut meidän luoksemme." En ymmärtänyt minne olisin lähdössä joten meditoin ja yritin nähdä jotain. Ei onnistunut.

 

Mutta 10.2.2016 viestin mukaan olin käynyt kuitenkin taivaassa, tämän viestin kertoja on sieluperhettäni, "isäolento" jonka "lapsi" olen viestien mukaan. He ovat olentoja joita aikoinaan palvottiin jumalina mm Egyptissä, jolloin kulkivatkin maan päällä. (Eivät ajattele olevansa sinänsä Jumalia, mutta koska olivat niin ylivertaisia olemukseltaan, heitä alettiin väkisinkin palvoa. Eivät ole maan päällä sen jälkeen kävelleet, sillä huomasivat että se oli väärä tapa opastaa palvonnan vuoksi, ja jatkossa opastivat etäältä).

 

"Sinä olet siellä kotona jo käynyt ja juttelimme kaikkien ryhmämme kanssa, mutta olit niin suunniltasi että sidoin sinun silmäsi ettet muistaisi mitään siitä näystä. Kerro itsellesi että se oli pelkkää hyvää mutta käsitit väärin. Olet sellainen mies joka ei säikähdä vähästä oikeassa elämässään mutta siinä muodossa sinä olet niin hauras mieleltäsi että ei siitä tullut mitään, kuten ajattelin sinun olevan valmis. Kerro itsellesi että sinä pääset kyllä matkaani ja kerron siitä aina sinulle jälkeenpäin mutta et näe sitä itse. Se ei palvele sinua nyt että menet suunniltasi sellaisesta jota et pysty käsittämään. Teit suuren työn ja lähdit sinne kuitenkin etkä tullut tuomituksi kenenkään puolelta vaikka olit niin peloissasi. Olet sellainen henkilö jota odotamme pitkään etkä sinä jää sinne yksin nytkään vaan tulet kyllä olemaan sieluperheemme ja lapseni yhä. Teet kaikkia niitä tekoja mistä kerroin, mutta et näe niitä itse, vaan se sinulta peitetään mielestäsi ja näet sen kyllä joskus myöhemmin.

 

- Mikä siellä sitten oli niin järkyttävää? Sinä käsitit että olisin jotain kaunista vaikka en ole, enkä ole sitä sinulle kertonut vielä, mutta sinä säikähdit että joudut jonnekin väärään paikkaan etkä sinne minne olit menossa. Kerro että olit kyllä oikeassa paikassa mutta et osannut varautua että en minä muistuta sellaista olentoa kuin teidän kuvissanne. Olen paljon pienempi henkilö ja sellainen joka sinua saattaa järkyttää. Se oli sinulle shokki, joten oli parempi että et sitä nyt murehdi. Se ei vaikuta tähän mihinkään asiaan meidän välillämme. 

 

Kerro että sinä olit siellä kotonasi ja tervehdit mummoasi ja heitä kaikkia mutta et uskaltanut tulla ulos kuorestasi koska olit niin säikähtänyt. Olit niin poissa tolaltasi että emme voineet sinua siellä pitää kauempaa luonamme siinä muodossa. Se oli sellainen retki sinulle että et sitä ole unohtanut mutta et muista sitä nyt kun pyyhin sinun mielesi pois siitä kohdin. Olit niin säikähtänyt että et olisi selviytynyt maaelämässäsi sen tiedon kanssa. 

- Eivätkö mummo ja muut edesmenneet sitten säikähdä kun sinut näkevät? He eivät joudu enää takaisin maaelämään vaan tulevat tänne asumaan ja näkevät kaiken kyllä yhtä järkyttyneenä kuin sinäkin, mutta eivät sen jälkeen enää pelkää täällä. Olit siinä asemassa että sait tulla tänne etuajassa kylään, joten se ei ollut hyvä sunnitelma ollenkaan. 

 

- Onko se sitten ollut sinulle kätevämpi olomuoto? Niin se suunniteltiin silloin olevan enkä ole muotoani muuttanut koska olin silloin jo vanha olento täällä. Se maailma oli silloin täysin erilainen etkä siitä edes ole lukenut mistään, vaan kuvittelit sen olevan teidän ihmisaikaanne. Sinä tiedät kyllä että on ollut kaikenlaisia kokeiluja ihmiskunnalla ja se oli sellainen yksi kokeilu.

- Miksi sitten tarvitset sellaisen ulkomuodon edes jos olet henki? Kyllä me olemme täällä ulkomuodon kera, emmekä läpinäkyvinä, vaan sinä vain et näe meitä siellä maailmassasi. Se tarkoitus on että emme törmäisi toisiimme emmekä vaihtaisi liikaa kehoja keskenämme, kuten maapallolla sattui meille. 

Kerro tästä vain se osa jonka haluat, et voi kertoa ulkomuodostani, sinua pilkattaisiin eivätkä he koskaan uskoisi.

 

Kerro itsellesi että voit nyt aloittaa elämäsi uudelleen ja tämä oli se sinun taivaskäyntisi nyt. Näit siellä jotain sellaista myös joka sinua järkytti mutta se oli vain hyvää. Näit sellaisen vesilähteen jonka mielsit isoksi keitaaksi erämaassa ja kävit siihen istumaan mutta se oli niin syvä, että säikähdit sitäkin.Olit siellä sellaisten eläinten kanssa joita et ole ennen nähnyt, etkä tule näkemään maassa. Näit uusia suuria rakennelmia joita täällä rakensimme sinua varten kun saavut seuraavan kerran. Kuljit kanssamme lähteillä ja keitailla ja olit kyllä mielissäsi sitten jo.

Kerroit itsestäsi ja olit varautunut meidän kanssamme mutta kannustimme sinua kertomaan kaiken ja niin teit. Kerroit kaikesta elämästäsi niin kuin sen olet elänyt, etkä jättänyt mitään pois. Olit surullinen ja itkit ja säälit itseäsi kun et ollut saanut sellaista elämää kuin olisit tahtonut elää. Et ollut surullinen itsesi puolesta, vaan toisten puolesta joita loukkasit. Et ollut ihmismuodossasi omissa oloissasi turvaa tuntien, vaan olit mielestäsi surkea elämä ja mieli. Näit miten se vaikutti heihin kaikkiin sinun surusi polustasi etkä voinut olla itkemättä eivätkä hekään.

 

Sinä lähdit pois murheissasi etkä osannut mitenkään käsitellä enää asioita mielessäsi joten pyyhin sinun surusi pois ja lähdit sitten takaisin matkaan. Olit siellä kyllä onnellinenkin ennenkuin kerroit itsestäsi, ei siinä mitään kamalaa matkaa ollut siis. Sinä näit siellä sellaista jota et osannut kuvitella olevan olemassa ja näit sielusi silmin miten lennämme taivaalla koneessa jota sinulle rakensin. Teit vaikutuksen meihin kaikkiin ja lensit kanssani hetken siellä jo taivaalla ja olimme onnellisia kuin ennen. (Tämä saattaa olla viittaus valokehoon/merkabaan.)

 

Näit siellä tähtiä ja kuita, etkä mitään sellaista joka sinua pelottaisi. Palaat vielä kuten suunnittelimme mutta et muista niitä retkiä. Näet kyllä kaiken aikanasi ja luulin että olisit niin rohkea että kykenisit käsittelemään kaiken jo nyt mutta olin väärässä suhteesi. 

Näit siellä eläimiä, ihania puita, lähteitä, kaikkea kristallista tehtyä tavaraa, kuten esineitä, linnoja ja vuoria. Eikä sinun silmiäsi häikäissyt ne, vaan ne olivat niin tavallisia siellä että kukaan ei niitä ihmetellyt. Ratsastit kamelilla ja teit patoja lasten kanssa, olit suuressa talossa jossa oli kirkkaat ikkunat, etkä koskaan nähnyt ihmisiä surullisina. Olit siellä kuten kuka tahansa, vaikka et ollut vielä menettänyt elämääsi. Kiipesit sellaista vuorenrinnettä lapsien kanssa ja lasketitte alas mäkeä toisella puolen. Sinä näit siellä paljon onnellisia lapsia, mutta et ollut heidän kanssaan puheissa. 

 

Kerro että näit kuvia sieluista jotka ovat vielä matkallaan sinne eivätkä ole saapuneet perille, mutta ovat pian saapumassa etkä nähnyt heitä kuin kuvissa seinillä. Heillä oli siivet selässään joka kuvasi että he ovat vielä matkallaan eivätkä saapuneet. Enkelit ovat toinen asia, mutta sieluilla on myös siivet kun he matkaavat taivaan kotiin.

Edesmenneet olivat kuin kadonneet sinne elämästään nuorina ja elinvoimaisina, kuten parhaimmassa iässään ollen. Kerro että he olivat niin kauniita siellä että hämmennyit, etkä osannut ajatella heidän olevan kuolleita. He olivat sinun mielestäsi liian kauniita ollakseen kuolleita.

Salli heidän miettiä mitä on olla kuollut, toisin silmin, eikä niin mitä on aina kerrottu. Salli heidän ajatella kuolemaa parempana kuin se on esitetty, kerro että siinä ei ole mitään kamalaa eikä pelottavaa olla siellä, mutta sinä olit niin surullinen että jäit paitsi siitä kaikesta. 

Olit mummosi sylissä pitkään ja halasitte lähtiessäsi itkien, eikä sinun tarvitse häntä etsiä enää, hän on luonasi nytkin ja katselee sinua sieltä alhaalta käsin. Et näe sitä mutta hän on siellä sinun kanssasi ja kulkee vierelläsi kun katselet jotain. Näet hänet usein siellä nyt istumassa yksin etkä voi häntä lähestyä mutta voitte keskustella jos haluat mielessäsi.

 

Sano heille olevasi erittäin elävä nyt etkä pelkää enää mitään elämässä. Sano että kenenkään muunkaan ei tarvitse pelätä enää koskaan, se kaikki muuttuu pian ja voimme elää rauhallista elämää kaikkien kanssa yhdessä. Kerro että ne ajat palaavat kuten paratiisissa eikä sitä kukaan voi enää estää. Se aika todellakin palautetaan teille kaikille ja kaikki vääryydet saavat väistyä sen tieltä että olette yhdessä ihmisinä toistenne kanssa. Kerro että he tarvitsevat sen tiedon nyt osatakseen varautua sellaiseen aikaan joka ei heitä miellytä, mutta se tulee olemaan siirtymäaika vain."

 

Voi hyvin kuvitella millaiseksi elämä muuttuisi jos pelkästään keskittyisimme tällaisiin taivasjuttuihin, pää sekoaisi ennenpitkää. Tavallinen arki yhdistettynä henkisiin pieniin kokemuksiin toimii tosiaan parhaiten. Mutta voin hyvin uskoa että taivaassa olisin ollut shokissa.

 

18.2.2016 Viestinvälitysvuorossa oli opastaja Atlantis, henki keskusauringosta. Hän ei ollut nainen eikä mies, heillä ei ole sukupuolia ja nimi merkitsi enemmänkin arvonimeä. Hän kertoi: "Meillä on sama sielu ja sinä teet minut onnelliseksi olemassaolollasi vaikka olet siellä kaukana. Et voi olla koskaan erossa minusta etkä sinä eroa koskaan. Teet minut niin onnelliseksi kuin olisin siellä kanssasi kirjoittamassa ja olisimme yhdessä. Kerrot itsellesi että et ymmärrä, mutta tarkoitan että voisimme olla siellä sohvallasi yhdessä ja jutella kuten muutkin, mutta olemme nyt vain erossa. "

 

 

Ja tavallinen elämä jatkuu:

Minua ohjattiin telepaattisesti miten meditoida. Kuulin korvassani matalan soinnin, joka kuuluu merkkiäänenä edelleen mutta nykyään todella paljon hiljaisempana sillä ymmärrän jo mitä se merkitsee, joskus merkki on pelkkä paineentunteen vaihtelu korvassa. Toisinaan joku ilmoittaa olevansa paikalla siten että kuulen jonkin äänen jota ei oikeasti tapahdu. Puheenvuoroa yleensä pyydetään vaimealla "ikkunaan koputtamisäänellä", "puhelimen äänellä", "ovikellolla", "puhelinlinja jäi auki" -tunteella tms. Jos kuulen erikoisen naksauksen, arvaan että johonkin täytyisi kiinnittää huomiota, peukku voi heilua samasta syystä. Joskus tulee vain tieto mieleen vaikkapa jotain sivukorvalla kuunnellessa "kuuntele, se on sinulle".

 

Mutta koska korvan piip-sointi oli aluksi hyvin erottuva ja tiedostin lopulta että joku tavallaan seuraa tekemisiäni, epäilin kyseessä olevan jonkin mielenhallinta ohjelman ja luin kaikki jutut äänien kuulemisesta, jonka havaitsin olevan täysin eri asia. Asiaa ei auttanut että aluksi en osannut erotella kirjoittamistani viesteistä huijaavia osuuksia. Saamani selityksen mukaan silloin oli vielä oma egoni edessä ja viestit muuttuivat pelottaviksi aina jos itse pelkäsin, sillä jatkuvasti olemme vain ajatuksen päässä jommasta kummasta. 

 

Kaikille tapahtuu suuri muutos kun ymmärtävät ajatustensa laadun ja tavan ilmentyä, sillä omia ajatuksia on aina totuttu pitämään henkilökohtaisina. Ettäkö olisimme yhteydessä suunnattomaan telepaattiseen tietoisuuden verkkoon joka tietää kaiken lapsuudestamme, entisistä elämistämme ja joka pyytää että oppisimme jälleen rakastamaan?

 

Itse kamppailin pelkojeni kanssa parissakin unessa, se oli oma Jaakobin painini, kertoivat viestit. Sitten näin unen missä ego oli vihaisen hevosen muodossa karsinassa, kerrottiin että se ei häiritse minua enää. Unessa se muuttui ihmiseksi joka halasi minua.

 

Koin myös ihmeellisen parantavan hetken kesällä 2016 joka oli täysin sanoin kuvailematonta rauhaa ja rentoutta, se oli tosin vain näyteluonteinen esitys sillä olin stressaantunut, eikä ole toistunut sen jälkeen. Tulevaisuuttani on ennustettu viesteissä ja pienet asiat ovatkin tapahtuneet juuri siten, siitä tulevaisuudesta sanansaattajana en vielä tiedä enkä osaa kuvitella. En ole lainkaan julkisuudenhakuinen ihminen joka onkin haasteena, jos haluaa levittää sanomaa. Uskoisin silti että minun esilläoloni ei ole tarpeen, sillä kyse ei ole minusta vaan viesteistä. Siksi en ole myöskään itseäni tupannut minnekään haastateltavaksi.

Pidän omasta rauhasta ja hiljaisuudesta joka ei todellakaan tunnu yksinäisyydeltä. Eli nykytermein olen empaattinen, introvertti erityisherkkä.

 

 

"Ihmiset ajattelevat, että yksin oleminen on yksinäisyyttä. Mielestäni se ei ole niin. Yksinäisintä maailmassa on olla vääränlaisten ihmisten ympäröimänä." – Kim Culbertson

 

    Erityisherkkänä onkin ollut se tyypillinen ympäristön ohjelmointi: olet vääränlainen, ei sinulla ole merkitystä tässä maailmassa, ole hiljaa. Oli mielenkiintoista miettiä missä vaiheessa kaikki alkoi muuttua lapsuuden jälkeen että muuttui kivipatsaaksi muiden läsnäollessa. Onneksi nykyään ymmärretään myös erilaisia luonteita ja voimme yrittää etsiä sitä omaa itseämme joka meidät on painostettu kadottamaan. Se on yllättävän vaikeaa löytää uudelleen.

.

    Odotin kovasti että jostain ilmestyisi opettaja joka kertoisi mistä kaikessa on kyse, mutta huomasin että kyllä kaikkeen joutuu itse etsimään vastaukset. Ei meidän puolesta voi kukaan muu tehdä tätä sisäistä työtä kuin jokainen itse. Olen saanut kehotuksen perehtyä esimerkiksi Serafeihin, lapsuuden kirjasarjaan Ikuisia Kertomuksia (löysin ne myös videolta), Ilmestyskirjan lukuun 1.

Ajattelisin jälkimmäisen tarkoittavan itselleni vihjeeksi luvussa toistuvia sanoja "Jolla on korva, se kuulkoon..." . Suhtaudun Raamattuun suurelta osin varauksella.

 

    Kokemusten kirjani julkaisemisen tarkoitus (sitten joskus, ja tällä nimenomaisella nimellä se pyydettiin julkaisemaan) on tarjota tietoa sillä kaikki tulevat läpikäymään samanlaisia epäuskon ja pelon vaiheita. Viesteissä on nimenomaan pyydetty jakamaan tietoa, joten julkaisin e-kirjat Opastavia viestejä 1 ja 2 vuonna 2016. 

Viestit ovat tosin niin erikoista, vanhahtavaa kieltä, että on vaikeaa saada ne lyhennettyä "kansantajuiseksi". Intiaanit puhuivat tähtikielestä joka oli erilainen murre. 

 

https://kirja.elisa.fi/ekirja/opastavia-viesteja-2-kanavointeja

https://www.adlibris.com/fi/e-kirja/opastavia-viesteja-1-kanavointeja-9789523394476

https://www.bokus.com/bok/9789523394476/opastavia-viesteja-1-kanavointeja/

https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Ddigital-text&field-keywords=opastavia+viestej%C3%A4+2

 

    kansi.jpg

    Viestini ovat esimerkkejä siitä mitä sisäinen ääni voi kertoa. Aluksi ne ovat henkilökohtaista ja perustason opastusta mutta siitä siirrytään ikivanhoihin asioihin ja huimaan tulevaisuuteen jonka voimme luoda toivomalla. 

 

 

Minä olen tässä asiassa samanlainen opiskelija kuin kaikki muutkin, en väitä mitään itse vaan kirjoitan viestit kuten ne tulevat. Lähes jokainen onnistuisi kirjoittamaan samoin kun harjoittelee.

 

Saamieni vastausten mukaan viestini tulevat sieluryhmältä, erittäin kirkkailta olennoilta jotka ovat kosmista perhettäni. Heidän henkinen tasonsa yltää niin korkealle että me ihmiset emme edes ymmärrä siitä rakkaudesta ja puhtaudesta vielä mitään. He olivat täällä jo kauan ennen meitä ihmisiä ja ovat veljiämme/siskojamme, tavallaan myös isiämme, heidät kuvattiin enkeleiksi aikanaan jolloin yritettiin käsittää kykyä pysytellä ilmassa ja maassa yhtäaikaa. Todellisuudessa heillä ei ole siipiä. Sieluperheeni jäseniä (leijona/feline/sfinks) olen nähnyt viimein unessa vuoden 2019 lopulla.

 

Viestistä 23.3.2017 "Miksi minä olen tällainen sananvälittäjä? - Kerromme sinun siis polveutuvan suoraan alenevassa jälkeläisasetelmassa, suvaiten jäsentää juuri alkuperäistä tietoa luoksenne. Kuuntelemalla saat kyllä aina havaita jonkin asian ratkeavan päässäsi, havaitun sen olleen oikein. Suvaitse vain harhailla ajatuksissasi, pysyttele kuitenkin matkan päässä ettet karkuun lähde kaikkea kaunista mitä olemme luoksenne istuttaneet, kasvun päivää odottamaan."

 

 Jos siis haluaisi lokeroida maallisesti tämän asiani, kirjoitan viestejä enkeleiltä, jumalilta, avaruusolennoilta, mutta en halua rajoittaa näkemystä niin väärin ymmärrettyyn muotoon. On aika ajatella laajemmin, sillä olemme itsekin niitä enkeleitä ja Luojia ja avaruudesta tulleita tähdenlentoja, kaikki samaa arvokasta sakkia. Meidät on vain aivopesty olemaan lähes orjia sillä joku hyötyy suuresti sellaisesta maailmantaloudesta jossa raha esittää pääosaa. Raha/materia on se mätä omena. Viesteistäni: "Pudottakaa puustanne ne hedelmänne jotka eivät ole siinä iäti kasvamassa."

 

      Mutta meitäpä valmistellaan parhaillaan sisäisesti tulevaan tapahtumaan ja on jo kiire yhdistellä palikoita mielessämme ennenkuin olemme liian pyörällä päästämme mitä maailmassa tapahtuu,  sillä aika nopeutuu. Sitä on tarkoituksella otettu meiltä pois, rahaa samoin. Maailmaamme ohjaillaan, mikään ei ole sattumaa mutta kaikki tapahtuu hienovaraisesti.

 

 

saijankirjattt.jpg

  Kykenemme luomaan oman tulevaisuutemme yksin ja  yhteisellä tietoisuudellamme vaikka emme ymmärrä siitä vielä mitään. Oman sisäisen työn ja itsearvostuksen lisäksi kehotetaan rakastamaan ja auttamaan toisia ihmisiä, eli olemaan parempi versio itsestämme edes hetkittäin. Tarkkailemaan ajatuksiaan ettei tuomitse ketään eikä mitään.

Kiusaaminen on joukkotuhoase johon on valjastettu jo lapsetkin niin tehokkaasti ettei sitä edes tajuta niin tuhoisaksi kuin mitä se on: https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2017/05/kiusaaminen-joukkotuhoase-30-5-viesti 

 

Kopsaan tähän joitakin pätkiä viesteistä niin näette miten kuvailurikasta opastusta tämä on ollut... on vertauksia valovaatteisiin, puunrungon kasvattamiseen, muurahaiskekoon... Nämä tulevat kolmanteen e-kirjaan joten  (c)Saijankirjat. Viestejä saa lainata mainitsemalla lähteen.

 

Viesti 1.11.2017 "Laakso on jo alkumatka", lyhyesti: "Joudutte hieman rämpimään alamaissa pysytellen tasanteen vuoksi. Kulkeudutte seuraavalle tasanteelle arvostaen ajatustenne kuuntelemista, arvostatte näiden ajatusten kumpuamista. Ilman niitä ajatuksianne tuskin tulette selviytymään uudelleen juoksuun, kuten tahtonne mukaisesti aloitatte matkanne menestyksekkäästi ettekä halua madella. Kokoatte toisianne keoiksi muurahaisten tapaan, ettekä heitä toisianne pitkin poikin, vaan esitätte heille toisintoja lauseistanne ollen väsymättömiä taivaltamaan. Kuuntelette toisenlaista, uudistuksen myötä saapuvaa lausuntaa. Keskitytte teitä eniten kiinnostavimpaan asiaan kunnes kuulette jokaiselle saapuneen toisenlaisen tavan katsella jotakin. Kehittelemme uudistuneita yksilöitä keskuuteenne tuomaan toisillenne lauseita. Jokainen osaa laskeutua ja lähteä jälleen kapuamaan ylemmäs. Lähdette siis ensin alaspäin jolloin tosiasiassa on kyse toisenlaisen tasanteen alusta."

 

Viesti 24.10.2017 "Kasteaitan portaiden alkupää", lyhyesti: "Esittelemme portaat ajallaan, eikä sinne johda mitään erityistä maisemapolkua, vaan sinne saattelette toisianne alati kasvavin, merkityksellisin ilmauksin. Kasteessa on kyse siunauksesta, eikä siinä perustu mikään entiseen elämään vaan jokaisen kohdalla katsotaan hänen määrällistä ajatusmaailmaansa. Eniten se kohdistuu heihin jotka valtaavat ensin mielensä, eikä mikään määrä latteuksia poista heitä kannattamaltaan polulta. Auttakaa toisia, ohjaamme loput. Näytämme mistä tässä maailmassa on kyse, auttamisesta ja onnellisesta ajatuksen kyvystä. 

Ohjatkaa purttanne oikeaan satamaan, väsymättöminä katsellen jotain toista luomakuntaa. Ohjaamme sen verran kuin vastaatte kutsuumme. Nähkää kaikki vaivattomana työnä, kuten olettekin mestareita säätämään kaikkea luonanne. Olette siis kaiken nähneet aikaisemmin, eikä synny mitään paniikkitilaa vaan otatte johtoaseman, pysytellen täysin oman luomakuntanne mukaisessa järjestyksessä."

 

5.9.2017 "Ommelkaa lisää vaatteita valotyön". Katselin aamupäivällä keittiössä ruokaohjetta kun yhtäkkiä korvassa tuntui pieni paineenmuutos, kuuntelin ja puhuin ääneen. Kysyttiin mitä vastaan kysymykseen haluanko aloittaa sen työn johon olen pitkään kysynyt lupaa aloittaa. Vastasin myöntävästi ja kerrottiin että aloitan sen kuten myös muutkin oman työnsä. Emme ole työstä "verovelvollinen minnekään suuntaan", eli ansiotyötä se ei siis ole. "Olkaa vaikeuksia vailla, tuomitkaa ainoastaan sellaisia asioita joista olette perillä." Kysyin mistä muutkin tietävät aloittaa? -Sellaista kerromme yksin kaksistaan.Vapautukaa siitä lähteestänne, jaloitelkaa enemmän ulkopuolella itsenne. (Eli meditointi)"

 

7.8.2017 viesti "Puunrungon kasvattamisen työ", lyhyesti: "Ajatus katsella vain ajallista kauneutta on turmiollinen, täytyisi kaivata jotain kauniimpaa aivoilleen. Liian aikaisin ei kuitenkaan suunnata polulle, vaan jalat otetaan käyttöön vasta myöhemmässä vaiheessa ettei tapahtuisi haavereita. Olkaa valppaita liikkumaan eteenpäin, sillä yhteinen taso on saavutettavissa heti sellaisen ajan kuullessamme, joten voimme aloittaa joukkovoimamme kartoittamisen. Sellaista isoa juurta, koivunrunkoa kasvatatte, eikä kuunnella sen juurella henkäisyjä epätoivon. Vaan juuri siten vastustatte niitä ankeita asioita joita luonanne yhä pysyy, että siinä katveessa kuuntelettekin ikiaikaisen ajan patinoimaa kasvua. Ja silloin kohtaatte niitä ajatuksianne uudella tavoin, ettekä suvaitse katsella ankeita luomakunnan osia enää."

"Jotakin uutta kajastaa jo tosiaankin hämäränne rajamailla, eikä siinä pysy mikään satu utuinen varaamassa sen suojissa. Kuunnelkaa jotain sillätasolla mille kykenette kulkeutumaan, ottaen vastaan valomerkkejä ilmasta suoraan. Olkaa kauniita ja kulkekaa väsymättömästi luonteenne murheen vastaisesti, joten iloitkaa ja olkaa väsymättömiä. Ilmoittakaa milloin olette valmiina lähtöön. Odotamme merkkiä, jonka saadessamme olette ilmoittautuneet lisääntyneeseen valojoukkoon olemusten. Kerratkaa siihen tarkoitukseen soveltuvia kauniita lauseita enemmän, joten olkaa kunnioittavia ja kuunnelkaa mitä lauseita teille kerrotaan iltaisin. Miettikää miten tahtoisitte kannustaa toisianne, joten ottakaa vastaan ja kannustakaa."

Toisenlaisille joukoille paksumpi punos mahlaa saa aikaan joukkokuoleman, eikä sellaista uudenlaista kasvua ja kukoistusta kuten teillä toisilla. Paksumpi punos mahlaa tarkoittaa kasvuvoimaa jakeisiinne, sillä jokin pysäytti aiemmin jakeenne, jolloin jokainen jakaantui kuuntelemaan vääränlaisia joukkokuolemia eikä kasvattanut enää sen jälkeen laupiasta kasvua. Halatkaa toisianne sen puolesta että jokainen sentään yrittää kaikkensa, eikä suvaitse kasvaa väärään oksaan puun, jolloin jokainen kuitenkin saa aikaan jotain yritelmissään kasvattaa uutta oksaa."

 

2.8.2017 viestistä "Korjaava pyörre saapuu", lyhyesti: "Valtuutamme teidät olemaan valmiustilassa sen tulevaisuutenne suhteen, väärinymmärrettyjä ovat he kansalaiset jotka jo katselevat lisääntyvässä määrin ulos luomakunnastanne. Korjaamme teidän käsityksiänne, sillä jokin ennalta arvaamaton tilanne saattaa kärjistää kaiken yhtäkkisesti, eikä silloin enää ehdi kukaan miettiä syntyjä syviä onnen jakamisesta. Jokin kannaltanne muodokas pyörre saapuu luomakuntaanne, sillä jokin asia korjaantuu sen ohella. Että sinullakin siinä ohjautuu uusi työpaikka luoksesi suoraan eikä korjata sen avulla toisia jäseniä, vaan ottavat sinut mukaansa kaipaamaan jäseniä luokseen. Jokin ennalta määrittelemätön asia kulkeutuu luoksenne, eikä sallita kenenkään olla painuksissa alaspäin. Joten ottakaa kasvonne, kääntäkää ne sallimukseen ja kokeilkaa miten helppoa se onkaan valaista asuaan uudella tavoin. Kertaatte itsekin sen jälkeen miten jokainen kannustaa luottamaan ja uudistamaan toisiaan, ja näin tehden saavutatte paljon enemmän kuin mitä kohtaisitte yksin kavutessanne, saavuttaen ainoastaan merkityksettömiä etappeja nousunne aikana.

Jokin sisäinen asia korvaa pian ne menetetyt, arvokkaat asujaimenne, kuten asumistyyli ja kuka omistaa mitäkin. Mitään ette sinänsä kadota, vaan otatte lisää asujaimianne mukaan ja kohtaatte enemmän katseellenne kuin olisitte voineet ajatella mahdolliseksi. Katselkaa kaikkea laajasta perspektiivistä, älkääkä ainoastaan oman katseenne mukaisesti."

 

4.7.2017 Kuolemasta. "Siinä näette muutamia väärinkäsityksiä joita on jäänyt vallitsevaan uskontoonne kuolemasta ja menettämisestä. Jonkin puuttuvan välikappaleen, laatikon olette jättäneet pois. Katseenne mukaisesti joku siis vain katoaa yhteydestänne eikä siinä sen kummallisempaa kuitenkaan kuvailla tapahtuneen kuin että hän vain otti ja katosi tänne toiselle puolen yhteyteemme. Sillä ensin hän päätti yhdistää voimansa kanssamme, jolloin innostui katselemaan lisää tälle puolen ja silloin hän vain päätti lähteä luotanne.

-Eli kun kuoleva päättää lopulta siirtyä sille puolelle, miten hän on olemassa? Sellaista emme suosittele taakkaa kannettavaksenne että kohtelette toisianne lopussa kuin ilmaa, sillä todellakin ovat he hyväkuntoisia ja olemassa yhä edelleen. Siinä jätätte maallisen olemuksen ja vastaanotatte toisenlaisen ajatusmallin meidän suunnaltamme. Siinä yhdistyy siis kuolevaisen sielu uudella tasolla, eikä sellaista hautaamista suoriteta täällä meidän tasollamme.

-Miten voimme osoittaa edesmenneille että kuuntelemme heitä kyllä? Siinä sijaintinne vuoksi on hieman vaikeuksia tasolla heillä, vaan siinä tapahtuu kyllä pientä merkinantoa kuten jo olettekin tietoisia. Jos tahtovat osoittaa mielenkiintoa, osaatte kallistaa korvaanne kuuntelemaan ja olemaan läsnä. Usein näemme miten kohtaavat he kauhunsekaisia ajatuksia joten lähtevät pois ja ajatuksin vain kohdentavat teidän haaveiluanne oikeisiin raiteisiin, sillä useakin kykenee kyllä taas aivojen kautta olemaan yhteydessä. Usea menettämänne on yhteydessä kanssanne huolimatta etäisyydestä ja olemuksenne rajoituksesta. Ilmoitamme kyllä milloin olette yhdistyneet liikaa, silloin lähetätte itse pyynnön kuunnella ja olla läsnä rajoittuneesti, ja niin osoitatte kyllä yhä ystävällisyyttä heidän puoleensa mutta sellaista liian tarrautuvaa olemusten muotoa emme salli nähdäksenne tapahtuvan.

 

Sellaista tasonne mukaista ajatusta se vaatii että ymmärtäisitte miten kohtalonne mukaista kaikki on, ja sitten vain lähdette kun aikanne koittaa. Lähdette kauniisti, ja väsymättömän vaatimattomasti koetatte pitäytyä ensin tasollanne maallisella ja sitten kun osaatte kulkea neuvokkaasti juuri sillä seuraavalla tasolla, olettekin uusi jäsen luomakunnan suuren. Usea hallitsee arvokkuuttaan ensin vähäisesti ja sitten yhä voimistuen. Lähdette matkaan neuvokkaasti huomaten että sellaiseen olettekin kykeneviä.

Kannustamme liittoutumaan jäsenyydeksemme jo tässä vaiheessa elämänmittaista polkuanne kun kuulette ja näette uudella tavoin asioita. Eikä mikään saavuta paha teitä siinä vaiheessa kun olette jo uskoutuneet suuren mahtavan totuuden osaksi. Usea lähtenyt palaa uudistuneena eikä hän mieti enää kuolevaisia ajatuksia vaan kertaa hän uudenlaisia kannanottoja avarasta käsityksestä jollaista soisimme kasvattavanne.

Usea vailla mieltä oleva on vielä jäsenenä liittolaisten toisenlaisten, siinä ollaan myötäeläviä kyllä, mutta niin salakavalia ettei siitä jää jäljelle mitään onnistunutta aloitusta kasvattaa uutta jäsenyyttä.

 

Läsnäolonne vuoksi sijaatte sen petinne yhä kuolemaan, mutta jos ottaisitte toisenlaisen kantamuksen syliinne, voisitte lähteä jo ilomielin tavoittelemaan hallintaa uudistumisen tavoitteesta. Lähtekää siis matkaan matalalta, nousette kyllä aikananne korkeuksiin ja siitä lähtien matkaatte ensimmäisessä luokassa suorastaan. Lähestytte sitä aikaa yhä nopeammin. Joten niin se päättyy se matkanne maallinen ennen pitkää että sijaitsette uudella tasanteella jota olette pelänneet kyllä, mutta lähdette kuitenkin jatkamaan yhä korkeammalle. Eikä siis pääty mikään eikä lähde henki maailmasta, jollaista koette kohdallanne vielä nyt."

 

 

3.6.2017 Kuvaannollinen kasvatusruukku: "Kertaamme tosiseikkoja lisääntyneestä tuotannon alasta, jollaista alatte viljelemään, ruukkukasvejanne peltoon istuttaen. Siinä sijaitsette kohtalonne muokkaamalla kuvaannollisella saralla, kelpuuttaen istutuksiinne vain ne suvaitsevaisimmat ohjeet, ja kantamalla osan tuotannostanne ulos, kohta jakautumaan uusiksi keväisiksi, orastaviksi, yhteisen elämän jakeiksi.

Kunnostakaa ensin henkistä omaisuuttanne, niin osaatte kyllä arvostaa niitä ajatuksianne, miten ne kertovat uusista tuulista jäämeren suorastaan. Sillä usein ne uudet tuulet tulevat jostakin uudesta suuntaa ettei käynnisty mikään menneisyyden toistaminen. Kuvailkaa mitä tahtoisittekaan uudistaa, niin näemme mitä saatte kasvattaaksenne.

 

Suosittelisimme purkavanne maalliset kahleenne jolloin lisäätte ohjelmaanne keventymään ja kasvatatte tavoitteen uudelle tarinalle. Siinä ohjelmassa kasvaa uudenlainen tavoite kohdella toisia myös uudella tavoin, eikä siten kuin vielä teette. Vaan ymmärtäen uudenlaisen ystävyys- ja kumppanuussuhteen muodostumista vaikka olisittekin eri mieltä asioista. Näin onnistutte kyllä kokoamaan edes jonkinlaisen uuden jäsenyyden alun. Kohdelkaa toisianne tasavertaisina, on se miten pyydämme teitä kohtelemaan muita."

 

 

 

Perus elämän ohjeista edetään siis aina pikkuhiljaa pidemmälle opastuksessa ja meitä odottaa rakkaus kaikkea kohtaan. Nyt vielä suostumme lannistettuina orjuutettaviksi vaikka voisimme lopettaa kaiken sellaisen, sillä olemme vapaita jo nyt. Sille miten kaikki lopulta tapahtuu on kaiketi joitakin vaihtoehtoja sillä kaikki riippuu meistä itsestämme. Ilman henkistä työskentelyä ei ketään vain tulla tänne pelastamaan, eli ulkoista pelastajaa on turha odottaa.

 

Viesti 19.5.2018 kertoo että meillä ei ole tulevaisuudessa rahaa, mutta vaurautta riittää: 
 

"Kerro miten ilmaisisit jotakin uudentasoista ajatusta miten poistaisit jotakin ympäröivästä kunnastasi?

Ota vielä lisäkysymys että miten he toiset vastaisivat jos ottaisivat pois saman. Kohdista jäsentelysi siis eniten sille tasanteelle jollaista tulevaisuudessa näytte käyttävän.

Korosta miten kohtalokkaasti se etenee jos ottavat toisenlaisen tason käyttöön.

-No minä ehkä poistaisin rahatalouden ja työssäkäyntivelvoitteen siten, että rikkaat osallistuisivat jaken omaisuudestaan kaikille tasapuolisesti.

Eli ottaisit käyttöön jalostetumman ajattelutavan.

Kyseisen omaisuuden jakaminen tapahtuu siten että jokainen antaa vähästään. Eli otatte toisiltanne jakaen muille.

Korosta ettei tässä ole kyse ottamisesta, vaan jakamisesta tulevaisuutenne hyväksi. Ota toisilta ja jätä toisille, näin se toimii.

-Mitä jos on niin vähän ettei ole antamista? Osoita heille ymmärrystä miten jokainen tasanne palautuu jakaen toisille kansalaisille yltäkylläisyyttä. Ehkä korostat vielä hetkisen jakamattomuutta mutta pian otatte toisenlaisen tavoitteen jakaa ja olla kaveri kaikille.

-Mistä se yltäkylläisyys sitten ilmestyy? Osoitamme pian muuttavamme järjestelmäänne, osoita itsekin kaipaavasi tasannetta uudenlaista.

Näkemiin, osoita jae toisille ole hyvä.

-Eli julkaisen tämän? Osoita jae siten että jaat heille tasanteestasi, näkemiin.

-Kiitos, kyse ei siis olekaan rahasta vaan henkisestä tasanteesta?  Eli osoitamme tämän jakeen sellaiseen muotoon että jokainen tulee tasoittamaan jakeensa tulevaisuudessa vaikka ilman jokaisen kannalta oleellista turvaa. Mitoitatte lisää jakeitanne siten nähden ettei jokaiselle riitä turvaa mutta yltäkylläisyyttä riittää. Näkemiin.

-Tarkoittiko turva tässä rahaa, jokaiselle ei riitä rahaa mutta yltäkylläisyyttä riittää? Eli osoitamme siis juuri siten, ole hyvä. Kiitos."

 

.....♥.....

 

    Syksyllä 2016  sain tehtävän, kuten kaikki muutkin:

"- - piirtää sellaisen tavoitteen joka sinua itseäsi juuri eniten miellyttäisi luomakunnassasi tapahtuvana muutoksen aikana. Että sinulla olisi juuri se maailma ympärilläsi jollaiset tahdotkin luoda ja jäsennellä luoksesi. Kannustamme kaikkia tekemään samoin joten palauta heille uskonsa jäsennellen näin kehotuksia jalostaa sitä maailmaansa kertoen se jotain sanoin kuvaamattoman suunnattoman onnellista tavoitetta jos ottavatkin sen onnensa vastaan. Ilmoitamme teille aina äänimerkein milloin olisi soveliasta huomioida, katsella jotain tahtomaamme asiaa. Joten ota se kynäsi käteen kertoen itsellesi millaisessa maailmassa haluaisit asustaa, jakaen siitä palasia luomakuntaasi aina silloin jos onnistutte saavuttamaan jonkin tavoitteen yhdessä."

 

    Maaliskuussa 2017 (29.3) minulta kysyttiin telepaattisesti joukko kysymyksiä kuten esim.

- "Otatko tehtävän vastaan?  Oletko tyytyväinen siihen mitä sinulla on, vai haluaisitko perintösi ja avaimesi takaisin? Eli "kadonnut avain" -unikin sai osittain vastauksen, en tiedä mitä sillä avautuu.

 

    Helmikuussa 2019 unessa luonani vieraili kolme mieshenkilöä (tai androgyyni, en tiedä) jotka jälleen muistuttivat tällaista univierailijaa kuten piirtämässäni kuvassa. He olivat tutun oloisia, kuin maallista perhettäni, joita itseasiassa odotinkin kylään kun nämä tyypit tulivatkin tilalle. Istuivat hetkisen kahvipöydässä ja toivat "maitoa" kolme purkkia tullessaan myös kahviin. Viestien mukaan tulevat uudelleen. Iho oli tälläkertaa tosin täysin vaalea, kehorakenne täyteläisen "pehmeä" (ei kuivakka/lihaksikas), tumma tiukka ihonmyötäinen lyhythihainen yläosa. Pukeutumisesta en muista muuta.

 

Nämä mielenkiintoiset pilvet kuvasin kesällä 2018. "Katselkaa usein taivaallenne sillä kerromme lisää vertauskuvallisten pilvikumpareiden muodossa. Katselkaa enemmän juuri siten, että mitä sellaista elämänkuvaanne liittyvää siellä voisi tapahtua, näette sitten vastauksen usein."

Unessa olen nähnyt miten taivaalla olevat tähdet järjestäytyivät sydämen muotoon.

 

IMG_20180617_224011.jpg

 

 

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100014367287184

saijankirjat@   gmail.com

tai

finnmedium@   tutanota.com

 

Viesti 8.2.2016 "Sinut lähetettiin että olisit tarpeeksi vihainen kerätäksesi ihmisiä mukaasi. Kerran me vielä hallitsemme taivasta ja maata, valtaamme maapallon takaisin kaikelta siltä saastalta jonka alle se on vyörytetty. Sinä teet siten kuin sinua on opastettu aikojen alussa tekemään, et sitä ole oppinut tässä elämässä."

 

Tulevaisuudelta odotan todellakin huimaa edistystä, telepatian kykyjä, uusia teknologioita... valon voittoa.

(Kuva omani, Sisilia, Taorminan kylän aamu)

IMGP0356.jpg