Aloitin blogin alkuvuonna 2013 kun jäin pois 'unelmatyöstäni' ja tunsin että olen taas lähdössä jonnekin, kenties ulkomaille töihin. En arvannut että tästä tulisi ihan toisenlainen blogi. Alussa valitusta rahavaikeuksista, pitkistä ajomatkoista, pätkätöistä ja lopulta työtapaturma joka päätti sen kaiken. Aloin meditoimaan ja huomasin että huojun kuin näkymättömien energioiden mukana, välillä hytisin kuin intiaani poppatanssissa. Hankin Kundalini Reiki -viritykset ja opettelin kehittämään rakkauden tunnetta Rumin A gift of love -videon avulla. Huomasin että sitä tunnetta kykeni tosiaan lisäämään. Sujuvana jatkona meditoinnin huojumiselle, huomasin että käteni tekevät myös liikettä itsellään. Merkit näyttivät liittyvän muinaiseen Egyptiin; palvontaa, siunausta, valtaistuin asento, saatoin kysyä myös kysymyksiä ja kädet osoittivat vastauksia. Joulun alla 2013 koin erityisen voimakkaan rakkaustunteen, se oli kuin jokin kutittaisi sydämen kohdilta sisältäpäin ja voit vain hymyillä.

 

Vaikka suhtaudun asioihin joskus huumorilla, se ei tarkoita ettenkö suhtautuisi kuitenkin myös vakavasti. Olen tervejärkinen mielestäni, en käytä huumeita, kaikki kertomani on totta niin kuin olen sen kokenut. Selityksiä asioille tosin voi olla monia, ja voin olla ajoittain väärässäkin. Vasta nämä kokemukseni saivat opiskelemaan mistä tässä maailmassa on kyse, historiasta, muinaisuudesta. Olen myös herkkä huomioimaan, tarkka ja mietiskelevä joten kykenen kiinnittämään huomiota sellaisiinkin asioihin joita toiset eivät välttämättä huomaa olevan olemassa. Olen introvertti ja luulin olevani tietenkin aina huonompi sen vuoksi.

 

Lapsena näin kerran kuumeessa ollessani utuisen ihmisenmuotoisen hahmon vuoteeni vierellä. Näin unia lentämisestä, leijuin kotitaloni pihapiirissä itseäni kannatellen, lentokoneet ja lentäminen olivat jotenkin miellyttävällä tavalla tuttuja, olin varma että itse kykenin lentämään myös. Kättelin eräässä unessa keittiössämme kunnioittavasti olentoja jotka olivat opettajia. Näin enneunia paikoista joissa tulin asumaan ja työskentelemään vanhempana. Edesmennyt koirani juoksi iloissaan ja törmäsi unessa jalkoihini, heräsin siihen. Pari edesmennyttä kävi kertomassa unessa vertausten kautta että kaikki on hyvin.

 

Talvella 2014 käsimerkkini muuttuivat tapaturmassa loukkaantuneen käteni parantamiseksi, käsi teki erilaisia venytysliikkeitä, naputtelua, ym että jänteet ja nivelet toimisivat jälleen. Yleensä katsoin tv:tä ja samalla kyllästymiseen saakka käteni hoiti itseään. Käsitin että tässä olisi kyseessä "Korkein Itse". Se auttaa jos saa luvan, eikä se ollut minusta edes mitenkään kummallista. En ole koskaan ollut mikään uskonnollinen tyyppi, saati enkeleihin uskova.

 

Kundalini Reiki III sain Ole Gabrielsenin kautta alkukeväällä 2014. Sain samoihin aikoihin myös lisää kokemuksia, joku kutitti varpaitani yöllä, lähetti ajatusviestin hopeisten pitkäsakaraisten tähtien liikkuessa hitaasti taustalla  "kunnioita aina itseäsi". Toisenkin kerran olen nähnyt samaisen hopeisen verkon viestin yhteydessä.

 

Kesäkuussa 2014 huomasin että käsiliikkeet liikuttavat sujuvasti myös kynää. Sain piirroksia, kyselin mitä mikäkin tarkoittaa ja googlasin aina selityksen. Lyhyesti kuvailtuna kuvissa oli Orion ja Gizan pyramidit, pyramidien alla on jotain (kohde), me ihmiset olemme itiöitä (avaruudesta?) ja nousemme ikäänkuin portaissa (tietoisuustason kohoaminen 5D tasolle?), kukka oli lähes joka piirroksessa ja yksi kukka sai selitykseksi oman nimeni. Marraskuun lopussa nämä piirrokset yllättäen loppuivat, näin unessa kasvot jotka olivat "täynnä rakkautta ilman sanoja" sitä parhaiten kuvatakseni. Piirrokseni vaihtuivat alemman tason viesteiksi juuri edesmenneiltä hengiltä, mistä syystä pidin taukoa koko piirtämisessä. Paranormaaleja kokemuksia alkoi myös olla tässä vaiheessa, mm. yöpöydällä olevaa lasiani kilistettiin kolme kertaa kuin pyytäen puheenvuoroa.

Marraskuulla 2014 sain yhteyden edesmenneeseen mummooni ajatusten välissä, hän siis lähetti ajatuksen ja tajusin vasta myöhemmin mitä oli tapahtunut, vastasin ajatuksissani sellaiseen ajatukseen joka ei ollut minun alunperin. Silloin tajusin että olen löytänyt jonkin merkittävän mystisen jutun mutta en vielä osannut kehittää sitä.

 

Samoihin aikoihin koin lyhyen ruumiistairtautumis kokemuksen, se oli rauhallinen, selvä. Aamulla unitilani oli heräämisen vaiheessa, huomasin yhtäkkiä että nousen selälläni ylöspäin ja näen ympärilleni vaikka en avannut fyysisiä silmiä. Ehdin ajatella että mennään vain, katon kohdalla näin pelkkää mustaa. Vajosin kuitenkin takaisin kun mieheni alkoi jutella. Koin myös jonkinlaisen kaksoispaikantumisen, jotain käsityskykyni ylittävää tapahtui unessa (jota en muista), olin oudossa ympäristössä, testasin tunnenko jalkojani ja huomasin olevani pelkkää ilmaa ja kykenin jopa lentämään. Keskityin herättämään itseni tuijottamalla seinässä olevaa oksanreikää ja lopulta heräsin, nukkumaan asettumisesta kulunut vain vartti.

 

Näin lopulta erään kanavoijan videon 2016  ja käsitin viimein miten automaattikirjoitusta tehdään. Minua ohjattiin telepaattisesti miten meditoida. Mutta sen tajuaminen että joku seuraa tekemisiäni kokoajan oli aika traumaattista koska epäilin välillä kyseessä olevan jonkin mielenhallinta ohjelman. Luin tietenkin kaikki jutut äänien kuulemisesta gang stalking:iin ja epäilin jo tulleeni oikeasti hulluksi. Asiaa ei auttanut että aluksi en osannut erotella viesteistä huijaavia henkiä, esiinnyttiin jumalana ja luvattiin jokin näyttävä merkki taivaalla kello 18, maailma loppuu ja joudun lähteä ikiajoiksi pois sinne jonnekin. Saamani selityksen mukaan silloin oli vielä oma egoni edessä ja viestit muuttuivat pelottaviksi aina jos itse pelkäsin. Kamppailin asian kanssa parissakin unessa, se oli oma Jaakobin painini, kertoivat viestit.

 

Koin myös ihmeellisen parantavan hetken joka oli täysin sanoin kuvailematonta rauhaa ja rentoutta, se oli tosin vain näyteluonteinen esitys koska olin stressaantunut, eikä ole toistunut sen jälkeen. Tulevaisuuttani on ennustettu viesteissä ja pienet asiat ovatkin tapahtuneet juuri siten, siitä tulevaisuudesta sanansaattajana en vielä tiedä enkä osaa kuvitella.

 

Odotin kovasti että jostain ilmestyisi opettaja joka kertoisi mistä kaikessa on kyse, mutta huomasin että kyllä kaikkeen joutuu itse etsimään vastaukset. Ei meidän puolesta voi kukaan muu tehdä tätä sisäistä työtä kuin jokainen itse. Minun kokemusten kirjani julkaisemisen tarkoitus on tarjota tietoa sillä kaikki tulevat läpikäymään samanlaisia vaiheita, kuulevat ääniä ja näkevät näkyjä, unia, kaikkia ohjataan ja seurataan. Mitään mitä minä teen, ei kannata ihmetellä sillä jokainen kykenee ihan samaan.

 

Julkaisin e-kirjat 1 ja 2 viesteistäni 2016. Sillä ei ole väliä kuka olen, en halua julkisuutta vaan olen pelkästään sananvälittäjä ja olen vain yksi monista.

 

Joitakin automaattipiirroksiani 2014 ja tyyppi jonka kasvot näin unessani:

 

blogiini.jpg

Osoitin viivalla kysyen mitä kukka tarkoittaa: minun oma nimeni

 

blogiin6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Kysyin mistä pidät eniten luonnossa?

 

blogiin5.jpg

Apostol 5, kysyin tarkennusta osoittaen viivalla: erityisen säihkyvä kukka

 

blogiin4.jpg

Tämä vaikuttaisi sikiöltä. Sanoista muodostuu mm. Beobelo, beabela

 

blogiin3.jpg

 

blogiin2.jpgblogiin1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pyramidin alla on kohde, pyramidin huipulta on suora linja auringon sivuun (iso kukka)

 

blogiim.jpg

Kysyin mitä pallot ovat: itiö, eli jonkin lisääntymis osanen.

 

_IGP2385.jpg

Itiöiden keskusta eli sielu kulkee portaissa ylöspäin eli kohoamme tietoisuuden tasolla ja liitymme yhteen?

 

blogiinl.jpg

 

 

 

 

.

 

 

 

Nämä kasvot näin "unessa". Olimme keskustelleet jotain ja hän hyvästeli ilman sanoja, kasvot olivat täynnä rakkautta, hyväntahtoisuutta. Piirtämäni kuva ei kerro kyllä juuri mitään siitä parhaimmassa iässään olevasta "italialaistyyppisestä" miehestä jolla siniset silmät ja hopeinen tukka, pieni hymy. Samantyyppisen olen nähnyt täällä (black saturn group:in keskimmäinen) ja toisaalta Ashtar command -tyyppi näyttää hiukan samalta.

 

www.saijankirjat.jimdo.com

saijankirjat (a) gmail.com